Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Oana Zavoranu s-a retras din politica, fiindca Diaconescu va avea un copil

M-am trezit, am deschis pe televizorul pe Realitatea TV si am aflat o veste sfasietoare: Oana Zavoranu nu mai candideaza. S-a retras. A plecat acasa, la Pepe, si ne-a lasat ca pe niste fraieri, cu sperantele facute pilaf. Am simtit ca-mi vine sa plang, da’ m-am abtinut. Uneori, nici nu mai merita sa plangi, fiindca plansul nu poate sa-ti aduca inapoi ceea ce tocmai ai pierdut.

Mi-am amintit apoi, ca prin ceata, ca Oana a fost aseara la OTV, unde mai erau prezenti si niste paranormali, care ii tot faceau preziceri paranormale. Paranormalul 1 (un gras imbracat in costum, posesor de jeep si de firma de pompe funebre) se uita intr-un laptop si spunea ca Oana nu va avea un copil la anul, dar Dan Diaconescu va avea. Paranormalul 2 (care, de fapt, era femeie, da’ tot pe genul expandat) se uita in alt laptop si zicea exact invers: ca Oana va avea un copil la anul. De Diaconescu nu zicea nimic. Am mai auzit-o pe Oana spunand ca ea crede mult in preziceri d-astea, ca a fost si la astrologi si la tot felul de alti ghicitori, plus inca niste chestii din care reiesea ca tocmai a luat o decizie importanta bazata pe sfatul unei armate de paranormali.

Mai departe n-am mai inteles nimic, ca era halimai si vorbeau toti deodata, da’, dimineata, cand am deschis televizorul si am aflat ca Oana ne-a abandonat ca pe niste caini, m-am luminat: politica va fi, incepand de azi, mai altfel si mai saraca, din cauza ca, roasa de gelozie, Daniela Buruiana, a platit doua echipe de paranormali s-o intoarca pe Oana din drum. Prima echipa i-a facut cu argintul viu, iar a doua i-a umflat caputul cu previziuni descurajante. Si va mai fi altfel politica si fiindca Dan Diaconescu va avea, la anu’, un copil, normal! Paranormal, pardon! Sa vezi spume ce-o sa faca Vadim!

 

37 comentarii

  1. Oana zavoranu are blog?Dar Pepe? Ei ar intelege prin ce trec…in fine…uite un cadou de despartire…ma duc sa ma sinucid Simona…te voi iubiii meeeereeeeu…

  2. Grasul ala infect avea un tic verbal, spunea mereu “sa n-o mai zguduim” sinonim pentru “sa n-o mai frecam” etc. Un umflat nesimtit, ce sa zic. Iar Mama Laptoapa era asa vehementa, mi-a placut cum punea ea intrebari medicale de parca tocmai ii venise pe mail RMN-ul celui consultat. Hai sictir prezicatori ieftini!

    PS – altminteri a fost o seara normala, intima, la Dan in garsoniera.

  3. @ Guta Yodda: foarte simpatic cadou, da’ ce-ntrebare am: te sinucizi in fiecare zi? ca parca te-ai sinucis si ieri… nu vrei mai bine sa renunti la acest amor, care te distruge psihic la cap, si sa fim prieteni? ;;)
    @ matei: n-am urmarit de-a fir a par, ca era imposibil, da’ oamenii pareau sa se simta, intr-adevar, bine, intre ei, acolo

  4. acuba o sa caute si oada zavodadu u slogad pedru necaddidat, ca eleda udrea.
    aia du is paradorbali, is cozilieri de necabadie.
    ude are loc (hapciu!) dansarea redundarii la caddidaura?

    sibona,
    ab facut ce bi-ai zis (pciu!), du bai ab depresii, sidt todic da creier, ceea ce iti doresc si tie (pffffffffff – scuze) si iti budtzubesc pe aceasta cale!

  5. Plang incontinuu. La nivelul mintii stiu ca degeaba plang, ca nu mai pot schimba nimic. Dar la nivelul inimii….ma doare:(. Nici nu vreau sa ma gandesc ce in familia lor acum. Pepe isi smulge parul (ca are ce smulge) si Oana isi musca buzele (ca are ce musca).

  6. Oana s-a re-tras din partid sau partidul s-a retras din Oana? Politicoitus interruptus intr-o Romanie Mare, asa, de neam prost?

  7. In viata Oanei lucruri mari au fost ce i-au intrat pe guritza nu ce i-au iesit. Iti multumesc Simona ca ma tii la curent(continuu si alternativ) cu emisiunile OTV pt ca simteam asa un gol in suflet, o neimplinire , iar acum nu mai e .

  8. @ nedormitul: ba bugur bult, bravo:)
    @ cuku bau: sterge-ti lacrimile si mergi mai departe, asa e viata, si cu bune si cu rele, vor veni si vremuri mai bune, iti promit
    @ calin: pfuu…
    @ puiul de dac: sa stii ca e o intamplare, nu ma mai uit la fel de mult ca inainte la postul asta

  9. ce, si tu ai racit. ibi bare dau, pacat 🙁 (pfffffffffff)
    bersi pedtru rss. bai ai sa pui ud dube la copidait douabiiopt sau dubele tau bic e your, iar dubele mare e deib hir (hir dupa sot)
    o sa idcerc sa scriu id kirilice iar, poate se desfudda dasul asa

  10. Gata Simona…m-am sinucis…acum nu ne vom putea intalni decat dupa moarte…in schimb spiritul meu va bantui blogul tau pentru totdeauna…pentru ca te iubesc, asta daca era cineva ca re nu stia…

  11. @ nedormitul: n-am racit, te imitam. am o rugaminte, pune pe cineva cu nasul desfundat sa scrie in locul tau, caci n-am inteles nimic din asta “bai ai sa pui ud dube la copidait douabiiopt sau dubele tau bic e your, iar dubele mare e deib hir (hir dupa sot)”. mersi

  12. Nu mai fac antigipalul in veci.Nu inteleg nimic din ce povestiti raciturilor.

  13. anti gripal am vrut,dar Parkinsonul ma incurca putzin.Semnat; sanatosu

  14. nu ab pe cide 😥 (nu ochii sidt aia care pligg, ci dasu’)
    pffffffffffffffffffffffffffff
    codtzu did dreabta jos, udde du apare dubele tau (ala pe care id stib, siboda tache) ca apare “copidait doobii obt youd deib hie-hie-hie-pciu hiar”.
    acuba ai indtzedes?

  15. Misto tare in Romania asta.In aceasta tara situata in nord estul Europei exista cel mai mare circ de pe planeta,pe o suprafata de 237 000 Km2.Intrarea libera,prin Nadlac,Vama Veche,Siret.

    Oana Zavoranu in politica.Adica colega cu Nicolae Titulescu si Iorga.Ca si ei tot de meseria asta se ocupau.Oare Magda Ciumac cind urmeaza?Nici nu vreau sa-mi imaginez cariera fulminanta a Elodiei cind va aparea.

    Pina atunci sa urmarim posibila purtatoare de cuvint a Oanei sau Magdei,dansind:

    Oana Zavoranu in politica.Adica colega cu Nicolae Titulescu si Iorga.Ca si ei tot de meseria asta se ocupau.
    Minutul 2.45 este indicatorul de inteligenta al multor cetateni care au facut posibila ascensiunea Oglinzii TV sau mai bine zis Der Spiegel TV,cum se zicea in Catavencu.
    Va urez distractie placuta !

  16. @Simona: Pfuu? Qu’est-ce que c’est ça? Am impresia ca desi vorbim impreuna interjectionam separat 😉

  17. Simona,ar fi bine daca am putea corecta textele,sa zicem in maximum 5 minute.Am vauzt asa ceva la altii pe blog.Dintr-o regretabila viteza,am batut la masina fara un “l”.
    Corect era :”indicatorul de inteligenta AL multor cetateni.
    Poate nenea webmasteru’ poate face ceva.

  18. nedormitu’,ia atitudine,baga o manea din aia culta,baga-l pe sting

  19. da da da
    si ud pugt fabaceutic

  20. dragos
    bag ceva torid si todic, ca azi du bai ab depres hapciu depresii. stai sa caut

  21. si tot idir, da’ mai la sentiment, numberless numberless
    http://www.youtube.com/watch?v=lE46zr7jCSc&feature=related

  22. Nedormituleee, ma ispitesti sa fiu offtopic da’ n-am ce face: suni ca o tanti din aia de la CFR. Ia repeta tu dupa mine: trenul accelerat 7576 cu plecare la ora 15 se afla garat si va pleca din statie de la linia 3. trenul circula in directia ploiesti vest-sinaia-predeal-brasov-sighisoara-satu mare. Trenul circula fara oprire pana la statia Ploiesti vest. va dorim calatorie placuta!

  23. aaaa, nush daca am auzit bine sau eram pe jumatate adormit, dar parca am aflat ca tuta cu pricina si-a dat jos silicoanele ca sa catindeze, sa nu cumva sa-l faca de minune pe tatuca Vadim cu circumferinte mai mari decat tumoarea liderului peremist. apai s-o dus pe apa sambetei investitia lui Pepe. Iara iubeste desara o scandura.

  24. tredudz adcederat şabte bii cidci sute şabtezeci şi şase cu becare la ora cizprezece se află garat şi va pleca did staţie de da lidia tri. tredul circulă îd direcţia ploieşti vest sidaia predeal – stai bă, ca io sîdt îd cluj – du pot să repet, îb paha-ha-hare – hapciu rău 🙁

  25. spirite,
    du prea se vede bide fidmul ala, da’ după cub arată e fuddu’ lu’ guţăioda. şi, crede-bă, ştiu cub arată fuddu’ lu’ guţă. groazdic!

  26. aici ai diberit-o. buhu e porecla bea de suflet, nu o folosesc pe bloguri. pe bude! nu te bidt

  27. Nu mai candideaza? Iata o veste buna. Pentru ca avea sanse sa castige. Din pacate, oricat de aberanta ar fi candidatura ei, s-ar fi gasit vreo gospodina pe care s-o motiveze Numai iubirea. Poate totusi vom avea niste alegeri serioase, fara paduchi de genul asta. Parca ti-e si rusine sa candidezi cand vezi cu ce fel de oameni concurezi.

  28. Deci mi s-a cenzurat comentariul cu poalele-n (golden) brau? Sa stiu si eu, sa fiu mai eufemistic, daca trebuie.

  29. @ calin: nu ti s-a cenzurat nimic, uita-te mai bine, comentariul e acolo, la postul cu udrea, e penultimul in acest moment.:)

  30. @Simona
    Ah, Simona, prin grija cui ar putea fi cel dintai? 😉

  31. calin
    te-a mintit. acum e penultimul – ultimul e al meu!

  32. Genial primul paragraf. Imi place mult blogul asta!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint