Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Service-ul unei nopti de vara

Acum un an, exasperata fiind de serviciile de rahat ale unui service Renault autorizat, m-am apucat sa-i explic unui angajat de-acolo niste chestii: ca clientul nostru – stapanul nostru, ca ce misto ar fi daca centralista firmei cu pricina ar raspunde la telefon macar o data pe saptamana, ca ce sublim de fericiti ar fi oamenii daca nu li s-ar mai returna masinile cu cioburi pe scaune si alte pretentii d-astea absurde si nesimtite pe care le aveam eu la ora aceea. Omul se uita la mine plictisit, iar, la un moment dat, cand m-a pus dracu’ sa-l informez ca exista service-uri care, dupa ce ofera un serviciu, isi suna clientul sa-l intrebe daca a fost multumit, a inceput sa-si caute de treaba cu niste hartii si sa ma ignore ostentativ. Ce replica am primit cand i-am atras atentia finut ca, atunci cand vorbeste cineva cu tine, e civilizat sa te uiti in ochii lui, mai ales daca asta ti-e jobul? “Pai, daca ma luati cu d-astea… Cum adica sa va sunam ca sa va intrebam daca ati fost multumita?”. Cu raspunsul asta m-a incuiat, recunosc. Avea dreptate omul, ce tupeu pe mine, auzi ce voiam, huoo!

Acum doua zile, am fost din nou la acelasi service, pentru o revizie generala. Cine m-a sunat azi? Un nene foarte politicos care m-a intrebat daca sunt multumita de prestatia service-ului, mi-a multumit ca am fost clientul lor si m-a incurajat sa mai apelez si cu alte ocazii. Hopaa! Deci are dreptate Paulo Coelho. Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira. Daca esti de partea civilizata a universului, desigur.

82 comentarii

  1. oare guta isi numara flotarile si a inceput cu sfirsitul sau a pus punct la ceva?

  2. nu stiu….chiar nu stiu…dar ceva se intampla aici…

  3. simti o adiere rece in ceafa?

  4. stringe-te singur in brate sa-ti tii de cald. eu te iert cind iti termini flotarile.

  5. =))
    hahahahaha, bravo, maxine! sunt terminati derbedeii astia trei, guta, nedo si dragos. eu le-am zis ca nu-i iert pentru balamucul de ieri decat daca-mi trimit flori la redactie, tu il pui pe guta la flotari. pune-i si p-ailalti doi, te rog io frumos. mersi. 🙂

  6. Simona, lasa omul in pace. Poate era timid/rusinos in fatza femeilor.
    Si inca ceva. Cine te pune sa cumperi de la reno? Pe bune acum.. Cine cumpara de la aia?!?!?!?
    Sa dea faliment, oricum au masini naspa.

  7. @anarhix: sunt o mare experta in achizitii dezavantajoase pentru mine, de-aia am cumparat de la Renault. masina mea e ok, ca e facuta la Franta, nu la Romania, dar consuma mult, piesele sunt scumpe etc.

  8. siumona, pe nedo pot sa-l prind cu furca la 7 strazi. nedo, ai face bine sa urci racovita in flotari.

  9. @ maxine: super. mai ai sa-l rezolvi si pe dragos/bamdf si gata. deci, baeti: flori si flotari, flori si flotari, flori si flotari 😀

  10. la fiecare flotare culegeti o floare cu dintii. cind faceti in fata redactiei simonei un buchet de-un metru mai discutam.

  11. nu, maxine. dat fiind ca flotarile sunt pentru tine si florile pentru mine, propun sa se execute numarul propus de tine undeva intre bucuresti si cluj.

  12. iar noi doua o sa-l vedem la televizor, la stiri.

  13. trebuie sa le aduc personal? florile…

  14. nu e bine mizil. e periculos sa stai pe-acolo cu fundul in sus.
    brasov, eventual

  15. ti-am zis, cite zece in fiecare mina.

  16. Asta tine, probabil, de serviciul de caritate.
    Sa te duci si a 2-a oara la cel care ti-a intors curul cand ai incercat sa stai de vb cu el.

  17. lasa minerii.
    mana dreapta si mana stanga. simona, am incredere ca-i numeri flotarile. eu ma bag iar sub paturica. febra again 🙁

  18. pai donsoala maxi,donsoala tache,nu e corect,din cate am vazut eu guta a facut flotari din astea cu o mana ieri toata ziua…eu vreau sa ma puneti sa fac flotari fara maini,sa fiu mai tare ca guta!!

  19. io le fac in sprancene…
    Maxine…trebia sa faci vaccin!

  20. Simona,

    sunt simpatici derbedeii astia ai tai. De unde i-ai cules? Ai grija insa ca porfita de naivitatea ta feciorelnica, presimt ca n-o sa pupi nici un buchet de flori.

    P.S Da-mi telefonu tau sa-ti zic cum fu articolu tau!

  21. Ei, si tu acum…Te-au invatat rau domnii care te suna a doua zi sa te intrebe daca ai fost multumita de serviciile lor…:)

  22. @ filbert: foarte fina asta

  23. Simona te rog frumos spunene ce flori vrei…adica iti plac…

  24. Ce balamuc? Vreau să citesc, să văz, să simţ.
    Ieri şi alaltăieri am făcut muncă fizică în aer liber şi n-am putut sta la aer curat, pe net, în poziţia sportivă ;i relaxantă “cocoşat pe tastatură”. Aşa că am pierdut vreo 5-6 articole şi 700 de comentarii.
    Deci: la ce articol e balamucul? de la ce comentariu începe balamucul? unde atinge punctul culminant? şi care e ultimul comentariu component al balamucului? e şi Carol implicat?

  25. http://simonatache.catavencu.ro/?p=467
    aici incepe…inca nu sa terminat…cred…acum e balamuc neorganizat

  26. Florile Simonei,

    Un buchet de:

    Anemone coronaria, combinat cu Pyrus coronaria si cu Zantedeschia aethiopica un pic de Anethum graveolens si Anthurium andreanum sa nu lipseasca Syringa vulgaris da si Alstroemeria aurantiaca si Convallaria majalis cu Viburnum opulus

    iar in virf
    Helianthus annuus

    P.S Sa-mi fie iertat da parca syringa vulgaris e un pic … ma intelegeti?.. gustibus

  27. @ Bleen: s-a intamplat asa. ca guta, nedo si cu dragos s-au convorbit alaltaseara pe mess si au stabilit ca ieri sa faca panarama pe blog. nedo a postat timp de 12 ore citate din adrian nastase, guta a purtat toata ziua o conversatie erotica cu el insusi, iar dragos (alias bamdf) a postat citate din textele mele de pe site. aseara au marturisit ca a fost balamuc organizat si si-au cerut iertare. le-am zis ca nu-i iert decat daca trimit flori la redactie. frateee, de cand am zis asta cu florile, e panica, zici ca tre’ sa lanseze rachete spatiale, nu sa trimita niste amarate de flori. nedo m-a omorat pe mail cu intrebari de genul “cum trimit io flori pachet de la cluj?” (i-am explicat ca exista curierat), “pe ce adresa trimit?”, “ce flori vrei?” etc. guta vad ca ma intreaba si el mai sus ce flori sa trimita, o sa vina mai tarziu si dragos cu aceleasi pb, fac pariu. :((((

    @ guta: orice, frate, orice, trimiteti si voi niste crizanteme d-alea mici, nu conteaza atat florile, cat gestul in schimbul caruia veti primi iertarea. uite, organizati-va toti trei si trimiteti un singur trandafir. e mai simplu?

  28. Guta: rosu, alb, cu imprimeu leopard, oricum, numai de plastic sa nu fie, ca dupa aia incepe alta investigatie. o sa cautati prin china trandafiri de plastic…

  29. @Simona

    Nedormitul s-a urcat la mine pe blog şi ameninţă că se aruncă de acolo. Nu ţipă, nu e disperat. E calm şi demn. Însă îi sticlesc ochii într-un fel anume şi tonalitatea vocii îî e schimbată. Vorbeşte coerent şi lucid. Ceva e în neregulă.

  30. @ bleen: aoleo. zi-i sa nu se-arunce pana nu vine OTV-ul. sau mai bine sa nu se-arunce deloc. zi-i ca a preluat guta, se ocupa el de flori (in sensul ca imi pune el 1000 de intrebari), sa se linisteasca:)

  31. gata sefa!am inteles..problema e ca nu pot sati trimit tie flori daca nui trimit si lu Maxine…io sunt domn..asa ca casase rezolve problema si la nedo…trimite el lu Maxine din partea mea ca e din Cluj amandoi si dau io un trandafir la tine…din partea la toti…
    PS nu trebuie sa caut in china..io iam inventat!
    nedo dezrevinoti si sari oricum inapoi aicisisea!

  32. Guta: de acord. ar mai ramane doar flotarile. trebuie gasita solutie si pentru asta, ca maxine a cerut flotari. sa faca nedo flotari la cluj si voi, aici, in bucuresti, la arcu’ de triumf ca e tvr-ul mai aproape si poate da in direct?

  33. flotarile le facem si le punem pa youtube…sa ramana in analele webului!
    tvr ne cenzureaza…noi le facem in sprancene da ne blureaza fata sa nu zica lumea ca suntem termintarori 1 2 si 3.

  34. nu esti curioasa ce mia zis Mihaela Radulescu baba cand am intrat in mine si mam intalnit cu ea?

  35. ei bine e secret da iti zic…vrei sati zic?

  36. zi-mi, ca sa-ti zic dupa aia, precum carol, ca nu ma interesa

  37. eu nu vreau flori.
    guta, sunt alergica si mi-a zis medicul ca mai bine nu fac vaccin.

  38. Cocoana! Da’ undi ai vazut matali triaba aiasta? Cumva la Automoldova Chiatra Niamt?
    Ai?

    Raspunsul pozitiv se taxeaza cu zece marci germane.

  39. Eşti pedepsită. Probabil s-au înţeles pe mess să tacă. Sau sunt la cules de margarete?

  40. nope. just TGIF(thanks God is Friday).

  41. Waw.Ce rau imi pare ca am pierdut balamucul organizat.
    Unde sunt cei trei acuma.Daxca stiam de treaba asta cu florile, nu era o problema, le duceam edu la destinatar, tocmai ce am trecut pe Racovita.
    Cu flotarile cred ca Guta-Yodda o duce cam rau, nu-i place miscarea si nu stie pe care diontre ei sa-i trimita la exercitii.

  42. daca tot depuneti flori. Nu uitati sa sunati a 2-a zi sa intrebati daca i-au placut.

  43. buna. ce liniste aici. ciudat

  44. Simona, e deja a doua zi. Pot sa te sun si sa te intreb? 🙂

  45. Io fi banat Simona pe Nedo, Guta si Dragos.

  46. simo,eu tot nu am inteles nimic,asta cu dragos aka badmf ma depaseste,nu stiam ca bucurenci are un tovaras imaginar,da’ ma rog,ideea era,adica e,ce fel de flori vrei?

  47. maxi,nu stiu daca te ajuta cu ceva,dar eu empatizez f tare cu febra ta. cand eram mic,adica si mai mic,raceam f des,faceam cam o data la doo luni amigdalita in gat,si-mi ciuruiau popo cu tot felu’ de antibiotice injectabile,pe vremea aia nu erau cefalosporine de generatia a cincea.
    si prima data cand m-am indragostit a fost intr-un tren spre marea neagra,cand ascunsesem vro 12 ore febra doar ca sa plecam,aveam vro noo ani si in compartiment cu noi erau trei francezi,doi ei si o ea,de ea m-am,mi-a dat o pastila frantuzeasca si in juma’ de ora imi era mai bine,da’ nu de aia m-am indragostit,era mai frumoasa ca juliette binoche,de aia,asa,si ai mei aveau niste ceai in termos dar cum le era teama sa vorbeasca prea mult in franceza pe care o invatasera la liceu le-a fost rusine sa intrebe dacavor si ei si dupa privirea lor ar fi vrut si ar fi vrut si sa corespondeze cu ei si sa-i intrebe ce mai face superbu’ ala mic,dar s-au ofticat si gata.si ea mi-a atins fruntea sa vada cam ce febra am,dar trbuia sa mi-o atinga din nou la cinspe’ secunde dupa ca sa chiar simta.
    si odata am facut febra sub tratamentul antibiotic injectabil atat de mare incat mama m-a luat si m-a bagat in cearsafuri udate in singura apa care curgea la robinet,adica aia fff rece.peste 41.5,febra.
    asa ca ma bucur ca ai paturica sub care sa te bagi,trimite potaia in curte sa amushineze matze,zi-i lu’ mami tau sa-ti faca ceai,ca d-aia exista mamiurile,pe mine ma tinea cam o saptamana de fiecare data,in primele trei zile mi-era rau,apoi incepeam sa-mi revin cate putin si simteam gustul chiulului.
    si un chici de melodie pe care o ascult o data pe an,anul asta pt tine: http://www.youtube.com/watch?v=jygycMx9mQU

  48. Simona, observ cu liniste ca indiferent de efectele crizei fiananciare,care apropo ne-a scazut nivelul si mai jos de BB-,pina la “junk country” (agentia de rating Fitch),ca nu o sa ai probleme la o slujba viitoare in cazuri de forta majora.Deja incepi sa te pricepi la tot ce inseamna un service auto.Si pina acum ai si o experienta destul de bogata,care va contribui decisiv la o viitoare angajare.De fapt cred ca anumite articole pe blog,sunt scrise chiar din service.

  49. * tari cu economie catalogate la “junk country” : Guatemala, Botswana, Congo

    vesti rele: valul doi al crizei nu a venit inca.Americanii au câte zece cărţi de credit cu până la 90 de zile perioadă de graţie. Dacă fiecare american are, să zicem, cinci cărţi de credit, la un miliard de cărţi de credit cu o limită de numai 5.000 de dolari se ajunge la o sumă-record de 50 de trilioane. Şi atunci s-a terminat toată treaba, cu toate băncile, cu toate creditele. Acest al doilea val va lovi puternic dacă nu se iau măsuri urgente, să se dea carduri de debit şi să restrângă cât se poate din creditare.

  50. a nu se intelege ca numai americanii sunt de vina.O situatie asemanatoare, cu cartile de credit,desi de o mai mica intensitate , este si in Europa.

  51. thanx dragos, deja ma simt mai bine. 🙂

  52. Uite o fata care nu are treaba cu problemele existentiale ale planetei,fiind mai mereu cu capul prin orbita Pamintului:

    Daniela Crudu, “vecina” de platou a matinalilor de la Antena 1, Răzvan şi Dani, a demonstrat că în micuţul ei căpşor, drăgălaş, de altfel, se petrec multe lucruri, dar foarte confuze. Ultima prostioară pe care a făcut-o a fost o excursie neplanificată până la Ploieşti, chiar dacă destinaţia ei era Băneasa, locul unde s-a filmat emisiunea de ieri.

    Explicaţia, deşi hilară, e simplă: i s-a spus că la mall-ul din Băneasa se ajunge pe DN1, iar ea a ascultat sfatul. A mers pe Şoseaua Bucureşti- Ploieşti până a ajuns la capătul acesteia. Adică în Ploieşti.

    “Toată lumea ne întreabă dacă joacă bine personajul. Nu îl joacă, aşa e ea (Daniela Crudu n.r.). Ne-a sunat, plângând, şi ne-a spus că ea nu ştie unde e Băneasa Shopping City şi că vede o plăcuţă pe care scrie Ploieşti şi că nu ştie unde se află”, a spus Dani în timpul emisiunii.

  53. ovi serg, desi eu nu urmaresc emisiunea, am impresia ca fata aia a fost angajata tocmai ca sa se rida de ea.

  54. Saliu Maxine.

    Chestia este ca tipul asta Dani,care prezinta emisiunea a declarat ca faza e reala.De fapt declaratia de mai sus ii apartine.

    Daca e real ,ca e mare gradina Sefului de Sus ,inseamna ca putem sa o declaram fara nici o problema “prostuta anului”.Eu va intreb pe voi pentru ca nu urmaresc decit foarte rar posturile romanesti ,deci nu stiu nimic de emisiunea asta.

  55. ovi, welcome to the club. nici eu nu prea urmaresc posturile romanesti.
    restul de baieti, aveti o ora sa va reveniti, altfel ma supar oficial.

  56. Maxine daca vrei flotarile alea trebie sa realizezi ca trebie sa ma antrenez…asta seamna ca voi posta mai rar…

  57. Simona, asta e adresa…
    Bulevardul Regina Elisabeta 7-9, etaj 6,
    sector 3, Bucureşti
    si daca da pa la ce ora ajungi la munca si la ce ora pleci si la ce ora ai pauza?

  58. gata…am postat prea mult…ma duc la sala…

  59. guta, ai cronometrat? lasa flotarile.

  60. vezi ce-ai facut, maxine?
    toata gashka face sport acuma 🙂

  61. una, eu? eu n-am facut nimic.

  62. hm, aveti o ora sa terminati cu culturismu. eu v-am iertat. ramine partea cu florile si la asta va descurcati singuri. geez. men!

  63. c`mon…ce vrei ? sa`ti dea si rest ?:P

  64. nu, sa-mi dea cu zecimale

  65. Maxine, o ora dureaza doar incalzirea tricepsilor lui Guta!!
    Minim trei ore trebuie sa traga de fiare, zilnic, timp de o luna ca sa poata sa faca numarul de flotari cerut.

  66. da l-am iertat de flotari. guta, draguta, te accept si cu tricepsii de acum.
    jancan, multumesc de intentia cu florile. esti un dragut

  67. hei. lumea mai e pe la sala, prin alte cluburi, alte bloguri?
    ce faceti?

  68. una…unde esti una? te vreau mai mult ca niciodata!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint