Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Ia uite care era secretul sănătăţii

L-au descoperit minunaţii cercetători britanici, deşi ar fi putut foarte bine să-l descopere şi Garcea de la Vacanţa Mare: femeile tre’ să dea cu aspiratorul, iar bărbaţii să bea bere.

26 comentarii

  1. adica barbatzii sa-i lasam sa moara da cancer?
    :mrgreen:
    atata egoism ni se cere?
    de ce?
    de ce?
    de ce?
    sa moara ei primii , sa ramanem noi sa le facem pomenile?
    cu bere pt aia d-au ramas p-acilea?
    :mrgreen:

  2. parca l-au scris astia de la trombon =))

  3. cruela, nu cetisi, noi trebuie sa bem bere in timp ce voi dati cu aspiratorul?!

  4. Olivia Newton-Volt

    da canceru’ la pilor cu ce obiect electrodomestic se previne? sau e de ajuns sa speli geamurile la birou si acasa in fiecare zi?
    Punem pariu ca o sedinta de calcat de 2 ore zilnic, previne cancerul de col uterin?

  5. chat: pai ce numa prostata se defecteaza la barbatzi?

    e drept ca n-am auzit de barbatzi cu cancer de col ( poate unde n-au?) dar sa ecsxista siiiii-gur barbatzi cu cancer la san, de exemplu!
    :mrgreen:

  6. si cine are casa mica -mica ( nothinh personal simona , no ofense) si n-are nici covoare, sa le aspire zilnic?
    unde-shi manifesta aspiratziile?
    suna la vecini?
    😯

  7. ma gandeam la col on. sau col off

  8. am citit eu despre un alt studiu care era ceva mai complet. cica, cele de dau cu aspiratorul, spala/ calca rufe, gatesc, au grija de copii si-si lasa barbatii la bar si dame, traiesc vreo suta de ani.

  9. @petrov: mie mi se pare mai degraba genul gluma de vacanta mare. sau de tociu si palade. baietii de la trombon sunt mult mai buni de-atat

  10. chat noir: teoria ta nu face decat sa confirme studiul conform caruia, fiind mai putzini barbatzi decat femei pa planeta, este o datorie ecologica sa-i reciclam pe dragii de ei!
    :mrgreen:

  11. Da’ baba mea de ce dracu’ nu face cancer la gură o dată că de 75 de ani tot meliţează şi acu la 93 de ani când nu mai are un dinte în gură nici nu înţeleg ce dracu’ spune că i-am pitit proteza ca să nu mai bage-n ea toată ziua ca sparta că nu-mi mai ajunge pensia nici pentru mine şi m-am şi mai întâlnit pă net cu una tinerică la optzecişi… şi nu vrea a dracu’ să spună şi câţi, da’ oricum pare fragedă…

  12. cred ca-s in spam

  13. sau nu.
    cruela, ziceam ca datoria este ginecologica, parca asa spunea studiul

  14. Punem pariu ca cercetatorii erau masculi? Punem? Punem?

    Iar stirea asta socanta si revelatoare imi aduce aminte de o alta stire pe care am citit-o zilele trecute referitoare la incurajarea fumatului in Rusia (parca?). Incotro ne indreptam, fratilor?

    Ma scuzati, as mai fi stat la taclale cu voi, dar ma grabesc sa ajung acasa, la coada… aspiratorului.

  15. Da! Continuarea fireasca ar fi aceea in care s-ar povesti despre prevenirea aparitiei cancerului testicular prin frecventarea nevestelor prietenilor cei mai buni. Cercetatorii care sa jure ca au facut cercetari si ca asa este…. gasim imediat! Dar nu mai intreaba nimeni!

  16. nu stiu de ce, dar am impresia ca stirea asta a omis un lucru: oare folosind tubul digestiv in locul furtunului de la aspirator, pentru cancerul de colon?!

  17. Am mai citit o data articolul… deci, din 150.000 subiecti analizati, 5.500 au reusit sa evite boala… sigur e o cercetare de succes? Restu’ au fost lenesi sau la ei nu a functionat treaba cu aspiratorul?

  18. Bine ca ai postat chestia asta, mi-am dat seama ca am ramas fara medicamente

  19. asta nu e nimic, uite aici una tare de tot, de la cercetătorii din China:
    http://desprecancer.wordpress.com/2010/06/14/rabdare-si-tutun/

  20. spitalul cuuuum? Pitie Salp Striere???? 😆

  21. zana: ceva cu mult “pitie” in orice caz!
    😉

  22. Tratament pentru cancer la sân şi la colon ? Hai, nu mă provocaţi… 😳

  23. Da’ ma rog frumos- invers nu merge? Barbatii sa dea cu aspiratorul ca sa n-o mierleasca de la colon, si doamnele sa bea bere ca sa nu faca stress.

  24. Cica cercetatorii americani au descoperit recent ca cercetatorii britanici is niste dobitoci

  25. 😆 iata ce scria un ziar, nu stiu daca pot da nume, deloc important:

    Fiecare dintre noi dăm cel puţin o dată pe săptămână cu aspiratorul în întreaga casă. Cu toate acestea, de multe ori, observăm că praful se depune imediat la loc. Este foarte posibil să nu ştim cum să aspirăm corect? Iată câteva sfaturi utile.
    Aspiră de cel puţin două ori pe săptămână!
    Dă cu aspiratorul în fiecare încăpere din locuinţă, înclusiv pe holuri, în bucătărie, în cămară sau debara, în baie şi balcon de cel puţin două ori pe săptămână.
    De preferat este să aspiri în întreaga casă inclusiv în weekend, pentru că atunci ai timp să te ocupi îndeaproape de toate zonele din casă.
    Dă cu aspiratorul în lungul şi în latul covorului
    Covorul se aspiră, în funcţie de mărimea lui, timp mai îndelungat decât parchetul, gresia sau linoleumul. Foloseşte, când este cazul, accesorii precum periile pentru colţuri.
    Aspiră în lungimea sa, pe lăţime şi în diagonală. Astfel, perii covorului vor fi curăţaţi în profunzime. Este recomandat să foloseşti un aspirator pe bază de apă.
    Curăţă covoarele, tapiţeria şi pereţii
    Aspiră apoi tot ce ţine de tapiţerie: scaune îmbrăcate în material textil, fotolii, canapele, draperii. Nu uita să ştergi praful de pe pereţi, mai ales din colţuri. Cel puţin o dată pe lună trebuie să aspiri şi printre elemenţii caloriferului.
    O aspirare corectă durează 40 de minute
    O aspirare corectă trebuie să dureze 30-40 de minute pentru a elimina 20% din acarieni. Este recomandat să optezi pentru un aspirator cu filtru HEPA. Acesta este format dintr-o perdea de fibre de sticlă de dimensiuni diferite. Atunci când aerul este împins cu putere, peste 99% dintre particule se prind în plasă.

    este si un comentariu, iaca:
    A… 09/06/2010 – 18:13hs
    Sunt foarte bune sfaturile

    de tinut minte, nu-i asa? :mrgreen:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint