Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

De ce nu ne-a omorât nici gaura neagră

Acum două seri (luni, gen), s-a făcut atâta tam-tam cu descoperirea NASA, încât ne simţeam obligaţi să ne întrebăm, prin redacţia Academiei Caţavencu, care cum ne intersectam: “Ce-au zis ăia, mă? Murim sau nu murim?”, “Mai scriu ăla sau a-nceput Sfârşitul Lumii?”. Între timp, n-am murit, iar motivul pentru care nu s-a întâmplat (în afară de ăla că suntem tineri şi sănătoşi), ni-l zice Tata Uraniu aici.

Oricum, să nu fim dezamăgiţi! Nu ne-a căzut nici un asteroid în cap, aşa cum ne aşteptam, dar am auzit de nişte noi gâşte bolnave de aviară, în Deltă. Deci, speranţe ar mai fi…

18 comentarii

  1. Eu m-am saturat de suspansul asta. Din cauza lui nu mai pot sa visez linistita sfarsitul lumii si nici venirea extraterestrilor. Si o faceam in mod regulat.
    Gripa aviara…nu stiu tu Simona daca mai prinde asta… :))

  2. ce să ne aşteptam de la găurică neagră de doar 50.000.030 de ani?e încă minoră…

  3. eu inca mai sper ca nasa(de botez) va organiza si botezul tinerei gauri negre; ca tot pe la 30 de ani s-a botezat si Iisus

  4. Ce sa-i faci, nu moare un Adrian Paunescu in fiecare zi, babele nu mai sunt violate ca odinioara, Elodia e prafuita,stenogramele tace,Gigi la fel, Toba si Soriciul nu tin de foame la nesfarsit, slava Domnului ca avem un Univers vioi.

  5. Nu ne-a prins gaura neagra fiindca, vorba bancului, noi suntem cu 50.000.030 de ani inainte.
    Sau pentru ca pe noi ne-a omorat deja Basescu (“Izolati-l pe Basescu, domnilor”).
    Nici sfarsitul lumii nu mai e ce-a fost… Pai, pe vremea mea, ehei…

  6. o gaura neagra cu adevarat buna inghite tot, tot, absolut tot.

  7. Niciodata nu omoara o gaura neagra. Cel mult dorul dupa ea. 🙄

  8. Da, este adevarat nu ne-a omorat gauriciunea insa multi snobi deja s-au grabit sa cumpere teren in mijlocul dodoascei, undei este vartecusul mai vartos, cica s-ar lasa cu discoteca acolo, de la cometele inghitite.

  9. Citindu-va comentariile nu pot sa nu ma intreb : 50.000 de ani-lumina o fi mult, o fi putin? Uite, s-a implinit un an de lumina de cand i-am scris prima data Simonei, lui Ursu…Parca a fost ieri!

  10. Gavrilache,

    50.000 de ani lumină înseamnă de o mie de ori mai aproape decît 50.000.000.dar pentru noi tot e mult. 😉

  11. Olivia Newton-Volt

    si ratzele, si ratzele?

  12. Ne-a sters freza un asteroid, din pacate fara consecinte groaznice, se anunta si o usoara ploicica de stele, dar mai mult decat o stire meschina n-a iesit, asta-i curat ghinion.
    Fara o holera,un tsunami,un cutremur devastator,un ceva , e greu voinicului…

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/asteroid-cu-diametrul-de-trei-metri-in-apropiere-de-terra-912648.html

  13. sfarsitul lumii vine regulat, mai ceva decat autobuzul ratb. a fost de 6 ori in 13 ani si va tot fi. uite numaratoarea: http://www.clubmistic.ro/34/2012-ultima-apocalipsa-la-moda/249

  14. d'alecarnavalului

    Noi fiind in gaura neagra a guvernarii boc, ne radem in pumni de ceilalti muritori, nu-i asa?! europa nu are falitii nostrii, de, asa le trebuie…

  15. am invatat o figura noua. tot un fel de gaura neagra:
    http://www.youtube.com/watch?v=9qvqeKVeqM4

  16. asteptam cu nerbadare 11.11.2011 sau 20.11.2011 :mrgreen:

  17. Mult zgomot pentru nimic .
    Cu n spe mii de miliarde pe un telescop au descoperit o gaura neagra . Personal cu un aparat de fotografiat smena [rusesc] cu lentila cvadrupatrica am descoperit lucruri mult mai interesante :

    http://aztecul.wordpress.com/2010/11/16/despre-gauri-negre-nasa-si-sfarsitul-lumii/

  18. @jupiter, ca sfarsitul tot vine, asta am inteles, dar faza cu “regulatu” cum o luam? 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint