Skip to content

Oare există imbecili care dau click?

2011 May 29 at 10:22 am

by Simona Tache

Cam cât de prost tre’ să fii să primeşti aşa ceva şi să te duci repede să dai click?

Related posts:

32 Responses Post a comment
  1. May 29, 2011 10:25:42

    Era mişto să fi fost un virus din ăla mişto care să-i fi şters toate manelele din calculator :)

  2. May 29, 2011 10:38:31

    Îmi aduce aminte de poanta aia veche:
    -știi bancul cu Ceaușescu plin de sânge într-un șanț?
    -Nu…
    -Nici eu dar îmi place cum începe…

    Bună să-ți fie dimineața, Simona :-)

  3. May 29, 2011 11:23:57

    simona draga, speranta moare ultima.

  4. May 29, 2011 11:26:04

    Imbecili… ce limbaj… :mrgreen:

  5. May 29, 2011 11:46:51

    Trebuie să fii atât de imebicil cât au fost cei care au scris asta. :D E o prostie mai ales că vine de la un post tv , din câte am înţeles Antena 3 , ce se vrea a fi un post plin de normalitate şi dreptate. :wink:

  6. May 29, 2011 11:58:42

    nu vine, domne, de la nici un post TV, e un virus, iar virusii tocmai asta fac, vin de pe adrese plauzibile. cand ti se infecteaza mailul si trimite mailuri in numele tau cum e? dar cand iti trimite chiar si tie?

  7. May 29, 2011 11:59:44

    da’ unde s-a zis că a trimis Antena 3 virusi? mi se pare o varianta atat de SF…

  8. cruela de vila permalink
    May 29, 2011 12:04:34

    adica e cineva care chiar crede ca base e muritor? ca poate fi deteriorat fizic? :roll:
    IN-CRE-DI-BIL!
    :oops:

  9. coralie permalink
    May 29, 2011 12:06:01

    exista! multi!

  10. Chițușcă permalink
    May 29, 2011 12:06:47

    Simona, de obicei povestesti diverse din proprie experienta, mici greseli pe care le faci, intr-o nota amuzanta. Ai dat? :mrgreen:

  11. Sectia papusi Spitalul 9 permalink
    May 29, 2011 12:18:10

    Exista oameni ca soacra-mea, care la 65 de ani foloseste computerul, trimite e-mail-uri, se bucura la .pps-uri pe care i le trimie frate-su, care are 72 de ani si vrea sa isi faca server linux din cele 4 Pentium 2 pe care le are adunate de pe ici de pe colo, si care il intreaba pe Nikky al meu “click dreapta sau stanga?” :)).

    Si acesti oameni cred toate balivernele si prostiile de pe net, ca au senzatia ca ce e pe net e litera de lege… si de-aici…. are Nikky treaba de fiecare data cand ajungem pe la soacra-mea, sa-i deviruseze compu si sa reinstaleze vindozu! :)

    Am zis!

  12. john permalink
    May 29, 2011 13:25:48

    deci te corespondezi cu antena 3
    friumos

  13. May 29, 2011 14:06:23

    Dacă nu ar fi lumea plină de astfel de proşti, nu ar mai exista hoax-uri, viruşi de mail, publicitatea şi campaniile de PR nu ar avea niciun rezultat, iar politicienii aflaţi la guvernare ar fi toţi nişte sfinţi şi înţelepţi. :)

  14. Adi permalink
    May 29, 2011 15:39:19

    Ce intrebare . Normal ca exista . Ca dau click si-si umplu calculatorul de virusi e treaba lor . Pe mine ma preocupa mai mult imbecilii care voteaza . Pe tine nu ? :mrgreen:

  15. belami permalink
    May 29, 2011 16:23:51

    exista 0.00000000000000001 % sanse sa fie adevarat. ce mai conteaza ca exista 99.999999999999999999 % sanse sa ma umplu de virusi? deci, da, dau click :mrgreen:

  16. tibi permalink
    May 29, 2011 16:27:05

    In alta ordine de idei – as da click de 100 de ori in speranta ca macar 50% din veste este adevarata.
    Ramanem cu speranta.
    P.S. Or avea polonezii un avion prezidential de vanzare? Parca aveau doua. :D

  17. May 29, 2011 16:44:24

    Eu sunt batran. Fac mai des click-dreapta/delete, dacat click-stanga.
    Aia care fac click pe porcariile alea sunt cei care pun stampila acolo unde li se spune.
    Deci, exista!

  18. Civilizatu' permalink
    May 29, 2011 17:24:46

    Se prepusune ca un computerix are in dotare un zid de foc si un antimicrob.De ce sa-ti faci griji ca te “enfecteaza” un mail???De 3(TREI) ani n-am avut infectii,datorita,culmea,unui antivirus GRATUIT!!!De ce sa-ti fie frica?

  19. Civilizatu' permalink
    May 29, 2011 17:25:38

    P.S.Faza cu Base era extraordinara,daca era pe bune.Din pacate….

  20. Nic permalink
    May 29, 2011 19:06:24

    Chestia asta cred ca a clocit-o Mircea Badea :mrgreen:

  21. matrixbrain permalink
    May 29, 2011 19:36:31

    @Nic:
    greshit :mrgreen:
    Mircea Badea abia pridideste cu aparitiile … ba la Gadea, ba(-)n gura presei … n-are el timp de sof(t)isme … mai mult ca sigur ca de la fuga lui Oreste in ancestralui cotitian, dar exzooteric, precis felix i-a gasit inlocuitor pe securistul asta de Noreply … precis e un “baiat destept de la STS … Ce nume, frate!

  22. May 29, 2011 20:50:03

    e clocita de simona, da nu v-ati prins voi…….

  23. May 29, 2011 21:11:16

    desfigurat? ca sa zic asa, mai desfigurat ??? :) :)

  24. matrixbrain permalink
    May 29, 2011 21:14:19

    @zana:
    pentru ca sa zic … ma asteptam la o protectie :(

  25. May 29, 2011 21:28:59

    @Chiţuşcă: nu am dat, deşi, având mac, mi-aş fi putut permite să dau chiar ştiind că e virus :mrgreen:

  26. matrixbrain permalink
    May 29, 2011 22:19:12

    @Simona: Macul tau are si baros, inteleg;)

  27. May 30, 2011 05:36:08

    Si eu zic ca exista. Multi ar vrea sa vada poze de la un asa accident. :D
    Daca n-ar fi ei, nici noi (astia care se ocupa de devirusari) n-am manca o paine. :mrgreen:

  28. May 30, 2011 10:29:42

    o ho ho. ai fi uimita.

  29. May 30, 2011 22:17:37

    Eu nu inteleg cine ar fi atat de imbecil incat sa se aboneze, de buna voie si nesilit de nimeni, la site-uri de stiri gen Antena3 sau Realitatea.. Se stie ca sunt site-uri de spam, pline de greseli, articole fara substanta, inconsistente si prost argumentate. Si asta asa, eufemistic vorbind.
    Adica pot sa inteleg ca esti unul dintre nefericitii carora le-a nimerit e-mailul in lista de spam a sus-numitelor, dar chiar sa te abonezi de buna voie?

    Cat despre mailul ala de la ei, nu ma mai mira nimic, ar fi in stare sa scrie “poze porno cu elena udrea si basescu, click acum sa fii primul care le vede”.
    Asta-i jurnalismul online din Romania: o goana stupida dupa click-uri si trafic.

  30. Bono permalink
    May 31, 2011 10:05:58

    Daca te duci pe http://www.urlvoid.com si introduci adresa wiseguydigital.com zice asa:

    Detections 4 / 23 (17 %)
    Status DANGEROUS

    Nu toate il detecteaza ca periculos dar misto ii ca unul din ei (cu voia dvs. ultimul pe lista) chiar ne asigura ca-i clean…
    ZeuS Tracker.
    Zeus, zeus…. ZeuS unde am mai auzit numele asta? :evil:

  31. June 2, 2011 00:01:43

    da’ ce nu stie lumea e cu ce vine la pachet virusachele/backdoor-ul in chestie ;) uite aici detalii: http://www.malwarecity.ro/blog/numele-presedintelui-traian-basescu-folosit-pentru-raspandire-malware-61.html lolz :P

  32. Marbel permalink
    February 10, 2012 16:35:49

    Cu toata noaptea ratiunii care mi se reproseaza, n-as fi dat click ever!
    Ma bucur pentru mine.
    :)

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: