Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

În sfârşit, fumatul interzis!

Gata cu fumatul în locuri publice.

E drept, aş fi preferat să-l interzică de tot în restaurante, aşa cum e în multe ţări europene, dar nici aşa nu-i de colea. Poate încet-încet, se va ajunge la interzicerea definitivă, multora fiindu-le salvate astfel vieţile. Şi nu, nici înainte să devin nefumătoare n-aş fi avut altă părere, vă jur.

Voi ce ziceţi?

70 comentarii

  1. ca in continuare se va afisa “local pentru fumatori” pe toate barurile. doamne ajuta!

  2. Ca orice ingradire, mi se pare un abuz.

  3. nu e camera deputatilor for decizional? oricum, ma bucur, eu nu fumez. sa moara capra vecinului:)

  4. @Petrov exista salvare: Narghilea Lounge

    Mi-a venit sa ma iau de fumat dupa 13 ani de pauza dupa ce am fumat una de ziua mea la 4zeci de ani.

  5. Pe terase se va putea fuma daca spatiul e delimitat de un perete (probabil e vorba intre spatiul inschis si terasa). Sa aiba unde scuipa fumatorii.

  6. Se mai fumeaza la Enache? In cazul in care mai exista laptaria?

  7. Pe vremuri cand trenurile aveau compartimente pentru fumatori luam bilet acolo si intodeauna trebuia sa fumez pe coridor ca aparea o familie cu copil mic.Daca nu gaseam la fumatori nu mergeam cu trenu.Acum ca nu se fumeza nu circul cu trenul.
    De ce nu dau o lege sa inchida toate fabricile de tigari. :mrgreen:

  8. Nici io nu sunt de acord… E o ingradire… Oki, sa interzica partial, dar sa lase un spatiu… Sa faca restaurantu/terasa/baru/trenu…jumi juma…. Era la un moment dat in club a o cusca de 2/3 pt fumatori… O porcarie… Nu eram de acord nici ca fumatoare dar nici ca nefumatoare… E frumos sa luam exemplu din occident, dar nu tot ce zboara se mananca…

  9. Foarte de acord. E extrem de agreabil sa nu iesi dintr-un bar mirosind a fum de tigara.

  10. Poate încet-încet, se va ajunge la interzicerea definitivă, multora fiindu-le salvate astfel vieţile.

    Da, de acord. Problema e ca cu toate interzicerile astea (tabac, alcool, no haraso guleai etc..)ce farmec mai are viata chot ca e lunga?

  11. chot e chit

  12. pai aia cu localurile dedicate exclusiv nu e ca pana acum? Scrii mare pe bar LOC DEDICAT FUMATORILOR si aia care nu fumeaza intra pe barba lor.
    Unde e modificarea?

  13. Doctore o sa ajung la 100 de ani
    Bei? -nu
    Fumezi? – nu
    La femei umbli? – nu
    De ce vrei domne sa traiesti 100 de ani? 😆

  14. @Vericu – raspuns: Ca sa dau in Alzheimer

  15. Citisem eu undeva ca Torquemada avea niscaiva origini evreiesti si de-aia a fost mai crud cu evreii “conversos” decat un crestin get-beget . Asa si fumatorii astia raspopiti . Dupa ce au fumat ca turcii se bucura de orice necaz al fumatorilor in momentul in care se lasa . Rusine , atata-ti zic !!!! :mrgreen:

  16. Auzi , “in sfarsit” ! Banuiesc ca si atunci cand fumai asteptai cu nerabdare momentul asta , nu ? 👿

  17. Foarte buna masura, sa declare tutunul substanta interzisa ca sa se stie o treaba.Afectiunile cauzate de fumat mananca o gramada de bani,se afuma si perdelele…
    Cum, accizele si taxele pe tigari reprezinta o importanta parte a veniturilor colectate la bugetul necajit al statului?Ma scuzati, credeam ca vreti sa descurajati fumatul, nu sa-l mutati in wc-uri.

  18. Acuma e de risul curcilor: prin localuri spatiul pentru nefumatori e despartit de afumatoare printr-un … grilaj de scinduri.

  19. “NUMAI DRACII SCOT FUM PE NĂRI ŞI PE GURĂ!

    Oameni buni, fie-vă milă de sănătatea voastră ! Vă sinucideţi lent ! Nu mai ardeţi banii, ci cheltuiţi-i făcând milostenie, ca să scăpaţi de fumul şi de focul iadului !”

  20. Ca nefumator de 15 luni pot spune doar atat: “De 10 ani asteptam legea asta!”.
    Punct.

  21. – Doctore cum sa fac sa traiesc 100 de ani?
    – Te lasi de baut, de fumat si de femei.
    – Si traiesc 100 de ani?
    – Nu, da’ asa o sa ti se para!
    O varianta 🙂

  22. […] Uitati ce comentariu am facut pe simonatache.ro. […]

  23. @piticu-cu-calu-pardon-cu-poneiu: ce te face sa crezi ca eu, unu’, n-as fi drac? Si ca nu imi si doresc postura asta? Ca fum scot… :mrgreen:

  24. adica esti piroman? piei drace!

  25. Sunt nefumator de cinci luni. Nu sunt de acord cu aceasta lege. Culmea e ca-n ge unde fiecare lege incepe cu NU, aplicarea legii nefumatorilor e mult mai elastica.
    Sunt pt. restaurante, locuri, de fumatori si de ne!

    Chiar daca am devenit nefumator nu intru intr-o circiuma unde-i fumatu interzis, din principiu!

  26. stai sa vezi cand o sa apara carciumile in care e bautul interzis!
    doamna mitrea deja se gandeste la asta.

  27. este extrem de agreabil sa iesi dintr-un bar nemirosind a tutun, dar este si mai “agreabil” sa duhnesti a posirca.

    de ce nu s-ar interzice si gatitul in carciumi, ca si ala lasa miros in haine?

    oamenii ceapa cand vor fi interzisi?

  28. totul trebuie interzis. oamenii trebuie sa stea acasa sau la uzina. sa fie utili sau dorminzi. ce orbi suntetzi….

  29. Ma enerveaza enorm astia care vor cu orice pret sa-ti faca bine, nu te lasa sa fumezi, nu ai voie sa bei, ca maninci gras, ca manici dulce, te simti ca un criminal ca mergi cu masina, nu poti dormi noaptea ca ai fost cu avionu si ai produs codoi, ca ai mincat colehidrate si te-ai basit si ai ucis ozonu si ai topit ghetarii, ca tii fereastra deschisa si-mprastii caldura, ca vorbesti tare, ca cinti, ca-ti plac filmele porno, si manelele…
    Ti-ai draq, lasati-ma sa traiesc cum vreau eu! io va las sa tariti cum vreti voi, laati-ma si pa mine sa traiesc cum vreau!

  30. e o mare prostie chestia asta de a nu se putea fuma in restaurante (ma refer la locsorul ala ptr fumatori). te duci sa mananci in oras, bei un pahar cu vin si trebuie sa iesi afara in ploaie, vant, ninsoare, soare, etc…ca sa-ti fumezi tigarica. Huoooo!!!!!

  31. @neamtu tiganu fffffff deacord cu tine. Bravo!
    Si Simona, nu mai fi atat de fariseaica. Sunt sigura ca daca mai fumai te urcai pe pereti daca nu puteai sa-ti fumezi tigarica la cafeluta.

  32. tzigarea de salvie se incadreaza la ca fumezi?

  33. @cristi ,, E extrem de agreabil sa nu iesi dintr-un bar mirosind a fum de tigara,, da’ sa vezi ce agradabil o sa fie de acum incolo cand o sa miroasa a transpiratie.
    .

  34. @pitiguras 😆 😆 😆

  35. @cristi: ce doamne iarta-ma ai cautat in bar? ai jucat sah?

    de aia sunt asa multe interdictii, au inceput cuviosii sa umble prin baruri.

  36. ‘ Ţ-ai draq de senatori cu melci voştri cu tot! Arde-v-ar maţele soda caustică din votca pe care o beţi , bolşevicilor! Huuuoooo! Şi noi avem drepturi băăăă! Cânta-v-am în cutia bucală cu fluieru piciorului! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  37. Simona, daca ieri, in cafeneaua in care ai mancat supa de ceapa, era interzis fumatul, toate miresmele execrabile dinspre buclucasa bucatarie te-ar fi deranjat mult mai tare decat daca exista placutul fum de tigara. asa ca sa lasam lucrurile asa cum sunt. am spus!

  38. Mai bine. La ce poze sunt pe pachete si la cati bani se cheltuie pe ele, tigarile nu mai au niciun farmec.

  39. ehei, si uite-asa o sa inceapa sa se organizeze miscarea de rezistenta a fumatorilor …ma duc sa comand niste manifeste la tiparnitza 🙂

  40. @draw for joy: multumim patriarhiei ca nu e poza ta.
    ca acum nu mai fumam niciunu.

  41. zano, zi-le sa foloseasca hartie fina de biblie, sa le fumam macar dupa ce castigam revolutia.

  42. tovarase piticu’, de acum inainte foloseste, te rog, parola zilei in comunicatii. azi, parola e ‘marasesti’.

  43. eh, ce amintiri placute zvarcolesti in mine… mai stii actiunea “moartea pe schiuri”?
    i-am infrant pe toti. ce tineri eram…

  44. Indignarea mea vine din frageda tinerete, atunci cind niste idioti, zgura ma-mii lor, isi permiteau sa ne oblige sa ne tundem intr-un anumit fel, sa ne imbracam cum vor ei, sa fim cum vor ei.
    De atunci s-a nascut in mine un spirit de Gica contra, chiar si-n ge mai sunt idioti din astia, am avut un dobitoc de sef care-mi spunea ca trebe sa port cravata, i-am spus ca nu pot pt. ca am gilci, deoarece nu stiu cum se spune gilci pe germana am spus pa romaneste, fapt ce l- impresionat f. tare.

  45. eu stiu oameni ca cum e petre roman care nu au gat! dar inoata foarte bine! ca ce chestie sa nu inoate daca nu are gat?

    asa si nemtzii aia, niste nemtzi…

  46. Of!Acum am ajuns acasa.M-a intampinat Liviu Mihaiu.Cat de profund este el cand spune:,,n-am incotro” ?

  47. Piticu,daca mai esti,te salut.Trebuia sa pun ,,off topic”?

  48. @neamtu
    o singura data m-am tuns ,,la ordin”.Aveam,cred,16 ani,si aveam un director de liceu nou(49,din Balta Alba)care dorea neaparat sa se impuna nu neaparat elevilor,cat mamelor lor.Cine mai avea aproape doi metri si se transporta cu un Trabant?Evident,EL.
    Dar,surpriza:imi statea bine tuns.Colega pe care o iubeam s-a indragostit de mine.Ca in final nu totul a iesit bine,e alta poveste.

  49. mai taci, aia te placea TOCMAI pentru ca fumai. femeile o sa fie triste daca nu mai fumam…

  50. Io sint de acord cu legea, ma scuzati, Nu e vb de interdictie, ci de protectie. Prea va credeti centrul atentiei, astia fumatorii, credeti ca toate se-nvart in jurul vostru. Pai pe nefumatori, pe astmatici, pe copii si pe fostii fumatori cine sa-i apere? cand lucram la minister (nu spui care, dar n-am rezistat acolo mai mult de 2 ani jumate) sedeam intre doua babe scofalcite: intre Kent si Marlboro rosu, sa fiu mai exacta. Imi treceau pe la nas fumurile astora incrucisate de puteai sa-l tai cu cutitul. N-am vazut fumatoare mai nesimtite ca babetele alea.

  51. si-am uitat sa spun: au murit amandoua. Inainte de vreme. Ca aratau batrane, desi nu erau.

  52. veronico, daca nu vrei fum de tzigare, mergi la biserica si ia fum de lumanare. cine te pune sa ne pangaresti carciuma?

    adicatelea, noi zicem sa mergeti cu fuste scurte la biserica? eh?

  53. Asta-.i trist.Ca nu erau.Era mai vesel daca erau

  54. De ce dracu’ nu-s pitic si doar ma ingras?

  55. ion gheorghe şi vasile

    Veronica ce are pruna cu leguma? De ce să nu am dreptul să fumez acolo unde este loc de fumat? Cum ar fi dacă ţie ţi s-ar interzice să mai faci sex pe pat şi să nu ai voie decât în WC-u? Cam câte capace ai schimba pe lună? Cum ar fi să taxeze automobilele cu accize aşa cam la nivelul accizelor recoltate de pe ţigarete, că doar astea cu siguranţă poluează şi afectează mediul mult mai agresiv decât ţigara? :mrgreen:

  56. cum zicea un comic la un moment dat, pasul urmator e sa interzica vorbitul si dupa aia ne distram toti in biblioteci :))

  57. Pentru cei care au renunțat la fumat și vor să ducă o viață (ceva mai) sportivă, cum este și cazul meu: http://www.zmenta.ro/2011/05/21/exercitii-pentru-marirea-biceps-ului/

  58. Vineri 10 iunie fac 6 (șase) săptămâni de când nu mai fumez. Ce să zic? E mișto, mă simt bine. Câteodată aș fuma. Și mă abțin. Și asta mă face să mă simt bătrân. Și frustrat. Unde e tânărul care făcea doar ce avea el chef? Nici măcar nu mă consider nefumător. Cred că dacă ai fumat și te lași nu devii nefumător ci ești un fumător care se abține. Trist, nu? Dar tot e mai bine fără fumat! Fumători, lăsați-vă!

  59. Eu sunt un fumator cooperant. In sensul ca nici mie nu-mi place sa stau in fum de-l tai cu cutitul si sunt complet de acord ca nefumatorii trebuie protejati. Totusi interzicerea COMPLETA si stigmatizarea fumatorilor mi se pare exagerata. e ca si cum am interzice femeilor sa iasa parfumate in public, pe motiv ca nu ne plac anumite tipuri de parfumuri.

  60. Avand in vedere ca m-am lasat de fumat incepand cu 06.06.2011 e binevenita aceasta lege . Fumatul face mult rau !

  61. De ce naiba se adevereste ca cei mai aprigi antialcoolici devin cei care au fost alcoolici si antifumatori cei care au fumat?

  62. Ca de obicei suntem numarul 1 la interzis chestii. Chestii cu care puteam functiona linistiti mai departe.
    Asta ne arde pe noi acuma: fumatul in localuri, filme dublate, voievodate si alte prostii.

    Orice lege se da, se vor gasi portite pentru a se fenta. Aia e clar.

  63. Gregorie Casă

    Votați șoricelul.

  64. Gregorie Casă

    Mai zi-ne ceva despre Florența. De exemplu: câte gagici cu numele Florența cunoști?

  65. Nu a mai fost candva o lege asemanatoare, care obliga fiecare local sa detina si spatiu pentru nefumatori? Tin minte ca o vreme s-a tinut cont, spatiile mai mici au improvizat niste camere cat niste lifturi unde, vezi Doamne, nu se fuma. Dar la scurt timp au uitat toti de asta. Ca si vanzarea de alcool si tigari catre minori, care teoretic e ilegala, dar practic… Sa dea Domnul sa se respecte legea si la noi, dar nu cred ca e populatia suficient de educata in sensul asta 🙂

  66. In curand o sa se interzica vanzarea tigarilor in spatii inchise, nu se va vinde decat un pachet de persoana si doar cu radiografiile pulmonare in mana…. 😆

  67. diversele interdictii pe care conducatorii ni le impun sunt doar consecinta betiei puterii.asta-i face ca, din cind in cind sa interzica ceva cuiva.daca le pasa de sanatatea oamenilor, au o multime de moduri de a interveni.este groaznic sa ti se interzica ceva ce-ti place-chiar daca este nociv-cu argumentul ca e spre binele tau.si sa stiti, am fost fumator, nu mai sunt de mult.dar tot sunt impotriva acestor decizii aberante care ne afecteaza practic libertatea.

  68. Huo baaa voi ucideti speranța renasterii fenomenului Woodstock baa perfectilor care sunteti

  69. E vb despre fumatul de iarba, nu?

  70. cruela de vila

    70, cum ziceam!
    😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint