Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Unde coborâți, în drum spre 1954?

Suntem în mașina timpului, în drum spre nămeții din 1954, din câte am înțeles. Totuși, poate nu vrem cu toții să ne oprim fix acolo. Poate vrem să coborâm mai devreme. Eu aș coborî, de exemplu, în ’90, imediat după Revoluție, în speranța că poate aș reuși să conving niște lume să convingă niște lume să convingă niște lume să nu-l mai voteze pe Iliescu. Și în multe alte speranțe, care mă privesc pe mine, personal, desigur. Mi-ar plăcea să retrăiesc niște vremuri având altă atitudine și să abordez altfel niște probleme, niște întâmplări, niște decizii. Desigur, condiția e să rămân cu mintea de-acum. Dacă mă trezesc tot cu mintea de pe vremea aia, atunci… mersi, mai bine nu mă mai deranjez să cobor. Stau în mașina timpului și aștept să treacă urgia.

Mi-ar mai plăcea o chestie: ca mașina să funcționeze pe post de autobuz turistic. Autobuzul turistic al timpului, gen (doamna Udrea știe, așa e în marile capitale ale lumii :mrgreen: ). Să fac câte o excursie mică pe la diverse vârste ale mele, ale părinților și ale bunicilor. În unele stații nici n-ar trebui să cobor, m-aș uita din autobuz. 😉 Tiii, ce frumos ar fi! 8)

Voi? Unde v-ați opri? În anii ’80, la coadă la benzină, ulei sau tacâmuri de pui? În ’70, anul în care vi s-au îndrăgostit părinții? În ’60, pentru modă? Sau chiar în ’54, ca să vedeți cum au abordat nămeții Igașii și Bocii vremii?

109 comentarii

  1. fata, nu puteai sa bagi si tu o calatorie-n viitor? 😥

  2. mergem încolonați spre ’54, nu pot să stabilesc alte trasee, că nu sunt meteorolog

  3. Parintii mei s-au indragostit in anii ’60, din pacate. Puteau sa mai astepte vreo 20 de ani si ei. 👿
    Mi-ar placea sa fiu in 15 septembrie 1984, prima mea zi de scoala in liceu. Mi-o amintesc perfect (de fapt imi amintesc mai bine ziua de 14, cand m-am cazat in camin). As vrea s-o pornesc de la inceput de atunci. Cu mintea de acum, evident.

  4. eu l-as lua in masina timpului pe domnul presedinte traian basescu. si l-as uita pe undeva prin precambrian

  5. Simona, da-mi voie sa ajung pana-n 1953, ca atunci a murit un dictator care nu era injurat la televizor: Stalin.

  6. Eu m-as opri fix in 1981. Sa mai traiesc odata sentimentul ala cand mergeam sa cumpar 4 oua/familie pe cartela si cand am votat la “Romania pentru Pace!”-reducerea cu 5% a armamentelor. (Intre noi fie vorba, cam 60% erau reduse demult, caci erau rable, rablagite).
    As mai vrea sa cobor in 1987 cand am luat la facultate si am plecat in armata ţarii-tov. soldat TR Căpsună, să trăiţi! Ce %$^&* le-as mai da apevistilor care ne urau pentru ca eram studenti! Ce descarcari de puşcoace in miez de noapte, pe un deal uitat de Dumnezeu, in ger de minus 32 de grade, as mai exersa!
    La final as vrea sa fiu in anul in care m-am insurat. Sa vad daca as mai face-o! 🙂

  7. Eu nu înţeleg. Dacă ai mintea de-acuma, ce-ţi mai trebuie timpul de-atunci? (Alt paradox al călătoriei în timp)

  8. Apropo de revoluţie, am impresia că nu e prima furată la români, crecă românilor până şi comunismul le-a fost furat… De mult, când a venit ceaşcă. Am scris pe blog.

  9. @asteriu: ok 😆 😆 😆
    @culaie: deci și tu te bagi la autobuz
    @George: heheeee… nu-mi trebuie timpul, îmi trebuie vârsta de-atunci :mrgreen: :mrgreen:

  10. @ culaie

    Votul ala cu 5% a fost in 1987. Sau 1986? 🙄 In niciun caz 1981.

  11. Nu stiu in ce an as cobora, dar cu siguranta as vrea sa fie vara.

  12. M-as duce prin 70 si un pic sa fiu intr-un camin de unde a plecat cineva la un examen fara buletin si viata lui a luat o alta directie din cauza aia. As vrea sa vad ce s-ar fi intamplat daca i-as aminti sa-l puna in buzunar. Stiu ca a suferit mult si cred ca vreau sa-mi demonstrez ca a fost totusi mai bine asa…

  13. şi io îmi doresc să retrăiesc prima tinereţe cu mintea de acum deşi, băi, voi vă daţi seama ce plictisitori am fi fost ?
    nu aş mai fi făcut un milion din chestiile pe care le-am făcut. bine, unele ar fi fost chiar indicat să nu le fac dar, totuşi, cred că am fi avut o viaţă naşpa rău.
    să nu mai am eu copiii de acum ci alţii, diferiţi şi mult mai mici ? oh, nu. doar varianta să nu-i fi avut deloc era poate mai bună. dar nici asta nu aş fi avut cum să apreciez dacă nu aş fi trăit deja o viaţă de single-mom cu doi copii plini de personalitate.
    simona, bagă şi tu postul în care să retrăim cu mintea de acum dar să-i putem omorî la naştere pe ăia de care nu ne va place în viitor :mrgreen:

  14. Anna, cum stăm cu sms-istul buclucaş ? 😆

  15. @belamio407
    adica sa-l duci acasa? ce gest frumos……….
    si se mai spune ca nu suntem politicosi cu varstnicii?

    😀

  16. @Agnes, liniste totala…

  17. Anna, enjoy the silence, please 🙂

  18. Eu am impresia că voi toţi aţi luat-o fiecare spre universul lui paralel. Hai să rămâne toţi aici şi să încercăm să-l facem al nostru. Come toghether right now…

    Simona mie îmi placi ca cea de acum, de când sunt pozele de pe blog? (Lasă ca am văzut una mai nouă de la Starbucks şi era satisfăcătoare). Doar aia din cercurile lui Google e cam scary. Pentru cine ai pozat?

  19. Mie mi-ar placea sa ma vad exact in momentul nasterii mele …adica la mijlocul lui 1985. Cred ca ar fi o experienta emotionanta…in general, sunt inlove with myself :)))

  20. pai, da in 1954 nu vrea nimeni, ca e rost de pus mana pa lopata! :mrgreen:
    tot pa boc cade greul, saracu! 😉
    da si aca se-ntoarce in 54, simona, promitzi sa fii pa faza sa-l lasi acolo? :mrgreen:

  21. si sa-l ia cineva pa igas sa-l duca la timp la scoala, ca il scoate din paine pa vanghelie!
    taman ce-a zis sa nu ieshim din casa ” daca nu e impetuos necesar” :mrgreen:
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    simona: un post unde sa poata trola si ministrii linishtitzi bagam si noi? :mrgreen:

  22. m-as intoarce in anul in care a murit bunica mea -2003-sa fiu linga ea si nu in germania unde am fost

  23. agnes: ce fac fata cercetatorii aia ai tai? le-ai dat prea multa tuica?
    ca uite ce-mi cetira okii:
    Romania o are cam mica!

    Cam asa reiese din reiese din topul mondial al lungimii penisului, realizat de everyoneonweb.com.

    Pentru Romania, masuratorile au fost realizate de International Council on Medical Care & Compunetics. Conform acestora, lungimea medie a penisului romanilor este de 12,73 cm, care ne plaseaza pe locul 101 in lume si pe ultimul loc intre europeni.

    Topul este condus de Congo, cu 17,93 cm. Congolezii sunt urmati de ecuadorieni, cu 17,77 cm. Cel mai prost stau coreenii, cu 9,66 cm, depasiti de cambodgieni cu 10,04 , indieni cu 10,24 cm , ungurii cu 16,51 cm, urmati de francezi 16,01 si italieni 15,74.

    de pe: 220.ro

  24. cruela, păi nu ne-aţi dat tema asta la cercetat.
    trimite, fată, ce întrebare vrei , include şi răspunsul dorit şi aşteaptă puţin până procesăm cererea. studiul este deja gata, cu tabele şi grafice, tre numa să completăm spaţiile goale cu tema cercetării şi rezultatul.

  25. Eu aş vrea să mă duc în 2008, să împiedic un anume audit şi să nu-mi mai distrug viaţa aiurea. Sau în 2005 să spun da unei anume invitaţii la cafea.

    Cât despre nămeţi, staţi lini, a fost doar strategie de lichidare a stocurilor hipermarketurilor.

  26. In 1954 eram foarte, foarte, dar foarte mic.M-am nascut cativa ani mai tarziu.Si nu vreau in masina timpului, astept sa-mi povestiti voi pe blog cum a fost.Cu mintea de acum am fi mai eficienti poate dar viata n-ar mai avea nici un haz.

  27. Eu as vrea să fie 97, să fiu în facultate, să nu am nimic de făcut toată ziua, să stau cinci ore peste zi la cafea la Croco în Cluj (care acum e filială BCR, 👿 sper să dea faliment) si seara să iesim la băut pe Piezisă, toate cârciumile la rând. Si să pun ceasul să-mi sune a douăa zi la 7 jumate pentru cursul de la 8, numa ca să am satisfacția să-l dau de pământ si să mă culc mai departe. Si telefoanele mobile să fie o chestie exotică de care să facem misto, nu obiectul în jurul căruia ni se învârte existența 🙁 Si să mănânc toată ziua tocană de cartofi, pită cu unsoare si budincă fără să pun un gram pe mine 😀

  28. Eu cred că atunci, ca şi acum, ruşii l-au trimis la noi pe Generalul Iarnă din dotare ca să împiedice o călătorie în viitor. Iar noi stăm toţi aici şi tragem cu şutul în cutii de conserve goale.

  29. @Adi, sigur ca nu. 1981 era doar un “start” .

  30. @Simona Tache: ma bag, cum nu? Ca pe vremea aia eram specialist in mersul “pe blat”. Dar cine nu era? 🙂

  31. Belle d’imagination: fuuuuuooooaaarteeeeeeeee tareeeee aia cu stocu de la supermarche!
    😆
    din pacate adevarat!

  32. ela : da fata: buna ideea asta cu vremurile cand nu puneam un gram, un centimetru , ceva …

  33. Pai de asta suntem toti saraci. Uite, n-a zis nimeni sa coboare cu o saptamana inainte sa dea Caritasul faliment, sau in 1999 chiar inainte sa cumpere Becali toata Pipera.

  34. Eu aş merge puţin mai departe, spre depou. Aş coborî în 1912, tot în nămeţi, şi aş face pe dracu’n 4 să-mi conving străbunicii să emigreze în America. Le-aş sugera chiar o traversare cu Titanicul, care pleacă în aprilie, dar numai dacă îmi promit că după două zile coboară şi vâslesc mai departe pe cont propriu. Şi i-aş mai pune să îmi promită că odată ajunşi acolo vor cumpăra vreo 10 pogoane de pământ în Manhattan pe care să-l cultive cu ce vor ei. 😉

  35. sfiosu: genial! ❗
    patentezi ideea? :mrgreen:

  36. Apropo de Iliescu, am auzit ca are cancer, nu? Doamne-ajuta!

  37. no, o venit apocalipsa. o femeie ucisa de un utilaj de deszapezire. ma scuzati, dar am ris.

  38. Cruela: hai, fie, îţi poţi trimite şi tu străbunicii! Dar atât, că se răstoarnă barca şi rămânem prizonieri în autobuz! 🙄

  39. sfiosu” : dau o bere! 😉

  40. La marmacie:
    – Ce promotie e aia, ce sunt acele pastile?
    – Pastile de intinerit, domnule. Iei una – intineresti 3 ani. Si tot asa.
    – Aha, bun, dati-mi un flacon intreg. Vreau sa trimit pe cineva direct in aia a ma-sii.

    Eu as vrea sa ma opresc in decembrie 1964. Barza mea zbura catre zone mai frumoase dar a avut o problema la motor. Cum eram iubitor de tehnica inca de cand eram mic… ii reparam naibii problema si ma nasteam si eu intr-o tara normala. P.m., uite asa am fost nevoit sa aterizez la Bucuresti… :mrgreen:

  41. Cruela: Aici sau Atunci? 😯

  42. Eu as cobori in doua statii: prin 1945 si prin 1965. Am o pereche de bunici grozavi si fascinanti si admirabili si absolut fantastici care m-au crescut mare si pe care regret ca ii cunosc doar ipostaza de bunici, de la 55 pana la 80 de ani (si sper, cat mai mult si de acum incolo). Mereu m-am gandit ca mi-ar fi placut enorm sa ii cunosc cand erau copii sau cand erau tineri, asa ca m-as duce fix in perioadele alea, sa ii descopar altfel decat am reusit sa o fac ca nepoata.

  43. Inainte de ’90… cred ca m-as acoperi la ochi, nu-mi amintesc decit de foame si cozi la mincare cind totul se termina cu 3 oameni inaintea mea… Clar singurul stop pe care l-as face ar fi in ’94 cind am terminat facultatea si regret ca nu mi-am luat talpasita de-atuncea, sa fi invatat pentru echivalari, in loc sa sper ca va fi mai bine, ceea ce e clar ca n-a functionat.

  44. in 81 a fost votul! si impotriva bombei cu neutroni!!!

  45. cruela

    mancarea ca mancarea, dar ţi-ai cumparat vopselele de par?? vezi ce nuanta ai pe la ’60 sa nu schimbi cursul modei!!!

  46. daca aam voie mai multe opriri ar fi cam asa:
    2003-cand as refuza un job kamikatze
    1997 – cand as refuza o cerere in casatorie
    1983- cand as accepta cererea aia grozava in casatorie
    1980- cand as recupera cateva ore macar din viata ccuiva
    ar fi multe de reparat, uoff
    si 1990 cand ar fi trebuit sa plec din tara fara sa am regretele de acum ca n-am facut-o la timp
    si be) Cruela hai sa bem o palinca fata, in amintirea vremurilor bune in care nu vrem sa reparam/modificam nimic 😳

  47. Cum o fi să vrei să te întorci în 1930-şi-ceva, în Franţa, într-un castel în mijlocul viilor, şi Autobuzul Timpului să facă pană în iunie 1944, pe o plajă din Normandia? :mrgreen:

  48. @ ela

    Au facut din Croco filiala BCR????????? Cum pizza ma-sii? Pe Piezisa am stat odata in decembrie pe un ger de -20 si beam bere in strada (era prin ’90, nu aparusera localuri, se vindea “la fereastra”). De Arizona de pe Universitatii ce stii, mai exista?

    @ alex

    Numai daca vorbim de chestii diferite. Referendumul pentru reducerea bugetului apararii cu 5% n-a fost in ’81. Sigur. Ca am votat si eu ori eu in ’81 aveam 11 ani si la referendum au participat cei de peste 16 ani. Imi amintesc perfect pentru ca era duminica, eu eram in camin si ne-au trezit la 6 dimineata ca sa votam la prima ora. N-a fost cu urne, a fost cu tabele si cu semnaturi. Sigur, sigur, sigur. In ’81, daca a fost ceva, n-a fost referendumul ala.

  49. M-as duce undeva in 1790-1800.. Vremurile alea is ceva.. foarte tare!

  50. Eu m-as opri acum doua saptamani si l-as convinge pe Zoso sa nu renunte la blogging…

  51. Cu siguranţă `67- Woodstock. Dacă nu, Românica `86- cînd ne-au dat pastile anti-Cernobîl şi am mers frumos, încolonaţi, şi kilu` de carne era, am impresia, 37 lei 😆

  52. Am putea sa dam si o fuga in Precambrian sa-i ducem vreun mar si biscuiti lui Basescu ca l-a lasat belami acolo sa traiasca bine. I-as duce si cadou tot parlamentul, sa guverneze si opozitioneze ei pa dinozauri de moarte si sa-si faca ei vile in Zambaccian si Curti Constitutionale si Petromuri. In ’54 nu m-as duce ca nu erau facebookuri si SMS-uri, iar telenovelele aveau doar distributie casnica. M-as opri prin ’87 sa-mi dau o mama de bataie sa imi bag mintile’n cap sa pun mana pe carte sau mai bine sa invat sa fur sau cel mai bine sa cant manele! :mrgreen:

  53. Eu nu m-as duce nicaieri. As sta aci si-as astepta-o pe cruela la un pahar de vorbe cu cascade. De ras. 🙄

  54. poveste 1954 spusa de prof zaim (d-zeu sa-l ierte) mai era o iarna grea .zapada era cit casa .oamennii ieseau pe cos pt ca se blocasera usile si ferestrele .iese vecinu pe cos . linga cos coscogea camionu.soferu- drumul pt constanta pe aici trece? pe aici pe aici dar coboara cu camionul de pe caesa mea .calarasenii stiu

  55. luminitza: atat eu cat si cascadele suntem aici!
    am o cilectzie de tzevi care se sparg in cascada, curg in cascada si inunda in cascada tot blocu ca stau la ultimu etaj!
    deci cascade avem!
    :mrgreen:
    totu e sa ne mai arza si de ras!
    ca instalatoru e deja mai acasa la mine decat la el!
    dci: sa curga palinka-n cascada, ca simt ca-mi trebuie anestezie! :mrgreen:

  56. fataaaaaaaaa, ne zice uoamna bulai la realitatea ca trebuie sa fim recunoscatori pt zapada asta! :mrgreen:

  57. asaaaaaaa: deci cineva sa-mi aca un nod la batista, sa-mi aduc aminte sa nu mai mananc in fata televizorului!
    cum ma asez cu pofta in ata faruriei, cum baga astia ( in cascada :mrgreen: ) o reclama la tampoane, la laxative sau constipative sau aia cu fluo-muci-lul! :mrgreen:
    ( simona nu faci tu un post cu sondaj de opinie despre reclamele “favorite” ale comentatorilor? 😳 si momentele fericite in care acestia le savureaza?
    azi am fost mult mai norocoasa:
    am vrut ( intelectual) Anatomia lui Grey!
    si nimerit la momentul poetic un care cristina cea gravida vomita intempestiv! :mrgreen:
    va dorim pofta buna si mai turnati o palinka! 😳

  58. 54!
    hai ca am ajuns!
    :mrgreen:

  59. @cruela – vezi ca in ritmul asta (4 comentarii in 18 minute) pana maine ajungi in viitor, si Simona zisa ca alte trasee in afara de cele spre trecut nu pot pentru ca sa existe 😀

  60. Adi_MN o sa comentez cu spatele! :mrgreen:

  61. Deci io in trecut nu ma duc, sunt sastisita de el, ca il stiu pe de rost, de cand era mic 😯
    stau aci si-astept viitorul sa curga in cascade, cu cruela.
    PS: cruela, instalatorul a venit si cu trusa de scule, sau se bazeaza pe surubelnitza ta universala? 🙄

  62. Luminitzo fatahhh, sunt chiar scandalizata: asta a venit cu o geanta foarte eleganta ( e al treilea instalator! :mrgreen: ar trebui sa scriu epopeea instalatorilor: in cascade! :mrgreen: ) plina oki cu toate sculele care i-au trebuit!
    si-a adus omu si papuci e casa! 😉
    deci n-a vrut de la mine nimic ( nu ca hailaltzii) dacat neshte servetzele!
    😉
    sa vaza pa unde sa sc :mrgreen: urge apele! 🙄

  63. cruela, deci ma declar stupefiata in perplexitatea mea.
    Dar de ce servetele, hartia igienica nu era destul de elocventa la cascada? ❓ ➡

  64. @ cruela

    Io te previn: daca a venit cu toate sculele, n-a facut mizerie, nu vrea de mancare si de baut, nu-i trebe nimic, NU-I INSTALATOR. Ai grija mare, fata, cine stie ce vrea… Nu mai deschide usa chiar la toata lumea. 😯

  65. Adi fata: ala de fuma, nu bea (nici macar cafea!) si nu manca, era hala de data trecuta!
    copil tanar!
    dacat pune gresie!
    da o pune, nene!
    meseriash!
    asa a vrut cafea si a fumat! in casa scarilor!
    si nu lucram dacat cu recomandare!
    😉

  66. luminitzo fatahhhh, el a cerut saracu hartie igienica!
    da mi-a fost frica sa-i dau!
    😳
    mai aveam neshte servetzele de la pashti! 😳

  67. si be) cine-i ” celebra Diana Gulan”?
    ca cica vrea sa-mi redea frumusetzea! 😳
    si io nu stiu cand shi cine mi-a luat-o de trebe sa vina femeia asta celebra sa mi-o redea! 🙄

  68. cruela, inclin la ce zice Adi, fatah, ia verifica-l tu la ecusonul de ISU daca-l are.
    Ca daca nu, iti strica servetzelele de pomana, si e coada la mall pe viscolul asta.
    Ma tem sa nu iti ceara la final si shtrampii sa-i puna dop la tzeava. 🙄

  69. cruela, Diana cu B sau cu P? 😯

  70. Luminitzo fataaaaahhh, n-auzi ca e verificat? :mrgreen:
    si be) nu ne-a-nvatzat simona sa refolosim strampii ???
    pai ori invatzam ceva aici, ori nu mai invatzam! 😳

  71. si TREI: DIANA care are punctul G la vedere! :mrgreen:

  72. Punctul G nu exista, au descoperit (tot cautandu-l, bineinteles 🙄 ) cercetatorii britanici. Aia cu femeile in parcare.

  73. măi, da’ ce supăraţi mai sunteţi pe cercetătorii britanici :mrgreen:

  74. Adi: bineinteles ca exista! 🙂
    itzi spun io shi unde e:
    :mrgreen:
    in cuvantul shopping!
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  75. Neah… va spun eu unde este … in podul palmei. Cum ii pui unei femei bani in podul palmei cum se topesc : :mrgreen: :mrgreen:

  76. Mai exista si in cuvantul parkinG!

  77. d-aia au femeile orgazme in cas-ca-da!
    :mrgreen:
    au puncte G, au podu’palmei, etc! 😉

  78. Ca sa nu mai vorbim de JoGGinG care are 🙄 3!!! :mrgreen:

  79. va rontzaie piZma! :mrgreen:

  80. ceea ce ma face sa vreau sa cobor nitzel acum 10 ani shi sa iau alte decizii referitoare la instalatia de incalzire! :mrgreen:

  81. deci sunteti mici copii:
    uite aici, cercetatori RUSI (se aude, agnes?) care vrea sa sa-ntoarce-n timp doozeci de meleoane!
    DA ANI!
    :mrgreen:
    http://piticugras.blogspot.com/2012/02/cea-mai-importanta-descoperire.html

  82. Adi_MN, vezi ca si google-ul e plin de G-uri, dar nu garanteaza orgazmu’! :mrgreen:

  83. @cruela – fataaaa… vezi ca ala are numa doua, da’ daca stii sa-l folosesti, cica orgazmu’ e garantat :mrgreen:

  84. Ba pardon, ai mei s-au cunoscut in anii ’80. 😀
    Mi-ar placea sa merg cu autocarul asta al tau (al doamnei Udrea nu e sigur, al ei merge doar in Bucuresti) in ’90-95, sa ma vad iar mica si fara griji… Si as mai merge in perioada interbelica, sa cunosc cativa scriitori… Si fie, m-ai prins, si in ’60, pentru moda.

  85. daca joGGinG are 3, la fel are si
    GooGlinG! :mrgreen: :mrgreen:

  86. Voi sunteti tot in autobuz sau ati coborat deja? Sa stiu! Cum ati ajuns la orgazm de la zapezi si viscol, numa un troll adevarat poate intelege 😆 “Si frigul ne taie si hai in odaie, din recile omaturi sa mergem sub paturi…” Faina melodie!

  87. FATA, ANNA , d-ai sa zice : vreme de numarat banii si facut copii!
    orgazm included!
    😉

  88. e de la sine inteles! 😉

  89. @Anna – ce autobuz, care autobuz? Aaaa… ala pe care il abandonaram cand veni stihia din 54? Daca n-o fi si acu sub nameti, ca de atunci ne tot prinsara nametii nepregatiti si cu autobuzul nedezapezit 😀

  90. @cruela – fataa… te rog sa corectezi : vreme de numarat banii si de exersat procedura “facut” copii 😀 Ca n-o sa facem asa copii pe banda rulanta, tocmai acu cand guvernu incepe sa rasufle usurat ca am ajuns la 19 milioane. Cu inca putin efort din partea lor ajungem la 10 si aia plecati in strainatate :mrgreen:

  91. @Adi_MN, da despre zapezi e vorba aici? Cine a zis despre autobuz ceva? 🙄 😆

  92. @Anna – asa asa 😀 Nici eu n-am auzit/citit nimic despre vre-un autobuz. Doamne ce ti-e si cu trollii astia. Noi discutam normal, la obiect, si ei vin sa ne troielliasca cu chestii de genul autobuzelor… ntz, ntz, ntz… :mrgreen:

  93. ce facetzi fratzilor?calatoritzi? calatoritzi? 🙄

  94. trolăm, fată

  95. Draga Simona,
    Imi cer scuze anticipat pentru faptul de a fi complet in afara subiectului, dar nu stiu alt mod de a lua legatura cu tine decat prin intermediul acestui blog.
    Problema este urmatoarea:
    Inainte de Craciunul trecut, ai propus sa cumparam niste carti postale desenate de copii orfani din Romania si asistati (sau ajutati, daca preferi) de catre o asociatie a carui nume imi scapa (din nou scuze). Eu, locuind in Finlanda, nu am putut ajuta acesti copii, intrucat plata se facea ramburs, ceea ce in mod evident nu este posibil atat timp cat nu ai o adresa in Romania.
    Imi aduc aminte ca am intrebat daca plata se poate face 0n-line si cineva (banuiesc ca de la fundatie) mi-a raspuns ca pentru moment acest lucru nu este posibil dar ca lucrurile sunt in curs de rezolvare.
    Intrebarea mea este simpla: S-au rezolvat lucrurile intre timp? Daca da, te rog spune-mi numele asociatiei. Mai departe cred ca pot sa ma descurc singur.
    Iti multumesc.
    Mircea

  96. BAGA-MI-AS felicitarile in cutia postala!!! :mrgreen: 👿 😡 😆 😯 😉 🙄 🙁 😮 😀 ❓ 💡 💡 💡 💡 💡 💡 💡 💡

    AM UITAAAAAAAAATTTTTTT!!!!

    @ Mircea,

    Asociatia HHC Romania , site-ul http://www.hhc.ro

    PS Simona, ai zis ca si-n martie! :mrgreen: Deci luni trimit. :mrgreen:

  97. Adi
    tu n-ai nici o felicitare, nu-i aşa ? că tot auzim că le trimiţi şi le trimiţi şi le trimiţi :mrgreen:

  98. Bilete si-a luat careva sau toti sunteti blatisti, ha ?

  99. @ agnes

    Am 100. Vrei si tu? Trimite adresa.

  100. Care mai vrea o felicitare de Craciun in februarie? :mrgreen:

  101. Adi,
    trimite-mi-le pe toate 100 şi zi unde vrei să ajungă, că mă ocup eu de ele în 24 de ore. servicii profesioniste, fată !

  102. Olivia Newton-Volt

    Ne, ne, ne,ne! Nu pun botu’! de aici nu ma misc, nu ma intorc nicaieri, chiar daca uneori ma intreb cum ar fi viata mea de acum daca la anumite raspintii as fi decis sa merg intr-o alta directie. Dar sigur nu as vrea sa fiu altfel sau altundeva sau cu altcineva… deci, va astept in viitor!

  103. @Mircea: nu stiu daca au rezolvat, da-le si tu un mail si intreaba-i direct. uite aici datele de contact: http://hhc.ro/en/contact/

  104. băi, cred că am coborât din greşeală prin ’90 că m-am trezit adineauri aranjând franjurii la covoare. vreau să urc înapooooooooooiiiiiiiiiiiiiiii. sau înainte.

  105. @Adi: n-am mai trecut pe aci de câteva zile, asa că îți răspund cu întârziere la întrebări. Da, Croco e filială BCR de câțiva ani (!!!) a fost foarte trist când s-a întâmplat 😥
    Pe Piezisă nu prea mai există baruri din alea ieftine studențesti, sunt tot soiul de localuri cu figuri, se pare că studenții din ziua de azi au muuult mai mulți bani decât aveam noi: plin de cluburi, cafenele si fel de fel de restaurante pe Piezistă, dacă poți să-ți imaginezi, aproape toate căsuțele alea mici si amărâte au fost dărâmate si transformate în clădiri de câteva etaje 👿 Arizona din câte stiu eu nu mai există, si dacă ai vedea ce masini sunt parcate prin Hasdeu…ai pica pe spate.

  106. @ ela

    Tineretu’ asta… :mrgreen:

  107. Eu aș coborâ în anul în care m-am născut ca să mă răzgândesc. Aș găsi eu o altă planetă în tot universul ăsta….
    Vai Ela ce veste mi-ai dat cu Croco…de când n-am mai fo’ prin Cluj…..Da’ Belvedere da’ Sora mai ființează?

  108. @Rodi: da, Sora si Belvedere mai există 😀 desi Sora e tot mai fantomatică în ultimul timp…

  109. @Adi, @Rodi – Arizona au inchis-o anul trecut; geaba s-au zbatut poetii cu Muresan in frunte, nici Uniunea Scriitorilor, nici tribunistii n-au putut impiedica funestul sfarsit. Peste drum de adormita Arizona a aparut o spelunca cu numele New York si, mai sus pe Universitatii, un Il Cafe (del corso). A mai ramas cofetaria Carpati, renovata si care mai vinde praji ca odinioara. Imi beau cafeaua acolo de vreo 3 ori pe saptamana, daca treceti prin Cluj sedeti un ceas la Carpati pe Eroilor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint