Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cum să arăți bestial când ești răcită

De aici.

Mie mi s-a părut fascinant, recunosc, sfatul numărul 8, “Distrage atenția”. Aș merge chiar mai departe decât au mers autorii articolului cu pricina, zicând că nu, nu e suficient machiajul ca să distragi atenția. Mai bine îți pui un lighean în cap sau te înfășori în hârtie de muște sau îți agăți niște ghiulele de picioare sau te duci în rochie cu pene la birou sau – cel mai bine! – toate la un loc. Și – de ce nu? – pe lângă toate cele de mai sus, poți să-ți faci și schimbare de sex.

Și pentru că asemenea sfaturi mi se par de neprețuit, îi aștept pe autorii lor să se gândească și la alte boli decât răceala. Vrem să știm cum să arătăm excelent și când avem ulcer perforat, hepatită sau, Doamne ferește, anus contra naturii. Bănuiesc că tot așa o să rezolvăm, cu puțin blush și/sau rimel, dar aș ține morțiș, dacă nu vă supărați, să-mi dea în scris un specialist. 😛

41 comentarii

  1. io cel mai misto mi se pare cand am piele cu model,macreme nu alta!desi macrameul de la ciuperci e mai sofisticat decat ala de la salata de boeuf.
    pe langa bubitele ale puzderie precum stele-n calea lactee,daca pun si putin rimmel si niste culori pe ploape o sa am si ochii umflati si daca pun si niste ruj, botox curat, coane Fanica!
    as vrea sa stiu si io cum pot pentru ca sa distrag atentia si sa maschez macrameul?
    fara burka si abaya.

    aia cu sauna faciala e de top!
    pai fac zilnic, in fata aragazului, la gatit.inseamna ca am niste sinusuri si un ten curate si nu am stiut?

  2. Super articol. Sfaturile mi se pare foarte utile. Felicitari. Eu cand racesc iau imediat vitamina C.

  3. Sunt unii care chiar nu pricep ironia…e fascinant.

  4. Eu nu inteleg punctul 8, propozitiile 2 si 3 :D. Daca ai buzele crapate, inteleg ca iti machiezi ochii, dar invers cum??? Daca ai ochii uscati si crapati, iti evidentiezi buzele? Ha ha ha :))

  5. @Adriana: cam așa. iar, dacă ți-au crăpat și buzele și ochii, îți evidențiezi urechile! e simplu! 😉

  6. Seamana cu reteta de la serviciile funerare.

  7. Mie imi curge nasul rau cind sunt racita. Cum sa arat bine in acest caz? Ma risc si intreb: aveti si sfatul numarul 10?

  8. @Gabriela: distrage atenția cumva de la muci. de exemplu, scoate-ți un ochi…

  9. Olivia Newton-Volt

    da’ sa stai acasa, in pat ca sa nu mai contagiezi pe altcineva la serviciu sau prin mijloacele de transportin comun, nu? 🙄

  10. eSpreia corecta, din popor, e esti un picracita lucru care se poate intimpla si de la calarie. Aceasta sugereaza si eventual predispozitie catre aspirina saracului, aspirina care presupune o activitate fizica intensa, ocazie cu care se pune singele in miscare.
    O metoda de a atrage atentia partenerului e sa-l tratezi cu tuica fiarta, cu piper, si alte stimulente, de la a reia ceasca fii sigura ca te va considera cea mai frumoasa, inteligenta sexy un picracita din lume, chestie care s-ar putea lasa cu prinsu la asternut, lucru care presupune o activitate fizica intensa, ocazie cu care se pune singele in miscare, caz in care se poate trata cu tuica fiarta.
    In zonele reci ale Europei, de ex. Tirol, se foloseste Jagertee, adica ceaiu vinatorului…

  11. Cel mai misto e ala cu “nu te spala, foloseste sampon uscat”. Se stie ca atunci cand esti bolnav (a) mirosi a flori de primavara.
    In plus, combinatia de (anti) cearcane verzi, nas jupuit de servetele, blush si machiaj e de aur. Cand smokey-ochii iti lucesc de la febra, ce nevoie mai ai de picaturi?

  12. io cand racesc fac febra si sotul ma mangaie tandru si imi zice;iubito,esti fierbinte.ia un paracetamol si o sa transpiri…………io cum maschez atunci ca-s fierbnte(de la febra), uda(de la transpiratie)?ca sotul ia de bune doar simptomele ca atare nu si fenomenul cauzator!

  13. 10. Foloseşte aspirina săracului.
    (Da, ştiu, mi-a luat-o neamtu înainte, dar are dreptate) 💡

  14. Apropo, la punctul 7 merge şi sauna cu zeamă de oală de bucătărie. 😯

  15. Apropo de raceala, ieri mi-a zis o prietena cum, la cererea zgomotoasa a celor 2 baieti – “mami, vrem si noi o tableta!”, le-a taiat elanul cu un “De nurofen e buna?”.
    Parerea mea e ca si sinucigasii au o raceala banala dar, conform punctului 8 (nu de la Timisoara), vor doar sa distraga atentia. S-a dovedit stiintific (cercetatorii britanici, intr-adevar, dar cred ca domnu’ Nic poate confirma) ca raceala unui sinucigas trece complet neobservata. 8)

  16. “scoate-ti un ochi” cred ca sunt primele simptome de zombificare. Nu e mai sanatos sa iei femeia asa cum e? Si cand e bolnava sa-ti placa tot la fel de mult ca si inainte? Nu e mai simplu sa ai grija de ea si sa o incalzesti cu un ceai fierbinte? ei…doar nu va gandeati la altceva? :)))

  17. Mutatis mutandis: Cum sa arati bestiala cand esti racit. :mrgreen:

  18. Simona, foarte de treaba, ma sfatuieste: @Gabriela: distrage atenția cumva de la muci. de exemplu, scoate-ți un ochi…
    Draga mea, nu e atit de simplu pe cit crezi: Ce fac dupa aceea cu porunca /sfatul nr. 5: nu neglija machiajul OCHILOR?
    Mai bine imi pun doua tampaxuri in nas. Si le maschez cu concealer.

  19. Cum adica ultima grija e sa te speli pe cap? probabil si pe corp in cazul asta.
    De aia put toti din metrou? Din septembrie pana-n aprilie put ca-s raciti, din aprilie pana in septembrie put ca le e cald.
    minunat.

  20. Eu zic ca nimic nu distrage mai bine atentia de la fata decat sa va duceti topless acolo unde aveti treaba.

  21. topless și cu un lighenuș în cap :mrgreen:

  22. Te prezinti la birou cu un termos cu vin fiert( bine aromat) si nimeni nu va mai vedea nasul rosu si ochii lacrimosi. Ba, dupa o juma”d”ora vei fi invoit cateva ore pentru a face un repetir. Dar obligatoriu la ora 14 sa fii inapoi la birou ( mort-copt-transpirat- fara piele pe nas) 😀

  23. io-s alcoolica!
    cu acesta ocazie, iti multumesc draga Simona pentru articolul ala AlcoHELP… deja, am scris si io off-ul si cantitatea si belelele unde ma duc daca beau ca tampa!

    deci, te rog eu, sa intrebi tu…fiindca esti fata desteapta si daca nu ai un Ursus IN FREZA si stii sa formulezi o intrebare lucida… SA-I INTREBI PE minunatii acestui articol…

    ása:

    ”alllooo? 2 10 2 10, treaba merge…dar cum sa arate alcoolicii MINUNAT dupa O NOPATE cu baute din alea grele rau pe fundal de: AM MUNCIT SI NOPTI DAR AM MUNCIT SI ZILE cu Magnificul Gheorghe Dinicu? sau … TOT MAGNIFICUL Stefan Iordache…si etc..

    SA MI ZICA mie, io alcoolica de nu mai stiu s ascriu bine, ce sa fac..ca dimineata sa ma simt bine dupa o asa noapte!!??

  24. pe bune, simona, nu mai fi atat de nostima (recunosc am ras cu pofta)…nu ti-e frica ca vin “prietenii tai” sa-ti fure iar “sfaturile utile”, dand-le la radio ca fiind originale, coapte de ei? 😆 😛 😉 …oricum, nu te supara..unii nu au imaginatie si atunci fura de la altii ca sa para si ei cooooli 😉

  25. Poate prin impaiere?

  26. Titlul corect este: Cum să arăţi bestial? Când eşti răcită. 😯 🙄

  27. Eu arat bestial cand sunt racita 😀
    Ochii au o stralucire aparte … obrajii nu mai au nevoie de blush, nici parul de gel; nasul imfundat imi face o voce asa, mai exotica, iar starea de ameteala imi da o senzatie de elatie …
    Oare cum sa pastrez toate astea si cand nu sunt racita?!?

  28. fata aia e pe ciclu, nu-i răcită..
    în poza doi ne sugerează (se pare suficient de subtil, dacă ne luăm după componența parlamentului) de unde-i vine disconfortu

  29. Eu cand sant racita sunt o bestie:ochii de jaratec, flacari pe nas(plus alte chestii mai vascoase),degete crispate, spasme musculare…Plus eruptii verbale cu stropi!Deci e clar, arat bestial! Se poate disimula doar cu jaluzele trase si perna-n cap. Ce ai enumerat la ultimul paragraf cred ca se mascheaza perfect cu o jerba mare de crizanteme plasata pe piept.:)

  30. bine că ştim cum să arătăm bestial când avem muci dar ne-ai ascuns cele 5 mişcări care se pot face cu penisul, adică : ceasul deşteptător, pliciul, monstrul, elicopterul şi pendulul.
    sau numa io nu le ştiam p’astea ? 🙄

    http://www.antena3.ro/familie/5-miscari-sexy-pe-care-le-poti-face-cu-penisul-196219.html

  31. @agneswood: Doamneeeeeeee! 😆 😆 😆

  32. mie mi-a placut cel mai tare aia cu “DISTRAGE ATENTIA”

    adica, daca cineva pune ochiu’ pe tine, varsa cafeaua pe respectivul si-asa nu mai vede ca esti racita :))) ha ha ha

  33. Ha, ha! Nr 9 ” ultimul lucru la care te gandesti cand esti racita este sa te speli pe cap”! Asa e, e prea greu!! Te solicita maxim! Doar ti-ai stors toate energia cand te-ai dat cu cremutza hidratanta, te-ai blush-uit in obrajori si-ai facut sauna faciala! Toate in ordinea importantei! 😀

  34. Citeam articolul si ma intrebam ce ai patit, de ce spui balivernele astea …si a venit si raspunsul. Bine punctat!

  35. ca sa distrag atentia de la muci, eu imi las mustata… cum tot e moda sa se vopseasca parul in cele mai fistichii culori, as lansa moda mustatii verzi. 🙂 … in plus, cand intreaga fata te tradeaza ( muci, buze crapate, ochi umflati), cea mai sigura metoda este ” uitarea” slitului deschis… asta va abate atentia imediat de la fata.

  36. Da, machiajul trebuie sa fie impecabil, el va acoperi si mirosul de Carmol pe care si l-a turnat seara in par, se va preface ca are ticuri noi, atent studiate… si isi va tine mana la gura si va contempla minute in sir orice… Cum i se scurge cleiul din urechi, cum nasul i se umezeste mai rapid ca Eva Kent, asculta cum i se crapa buzele si cum i se ciocnesc pietrele de la rinichi, urnite de hidratarea abundenta cu ceai de crusin… De fapt, daca o vei privi mai atent, vei observa ca-si tine degetele in nas… Evita sa-si sufle nasul de teama sa nu slabeasca brusc si sa fie nevoita sa-si cumpere o alta rochie pentru Revelion, dar profita de moment pentru a se hrani disociat. Cu muci…
    Barbatilor le este mai usor sa treaca peste o raceala… Se descotorosesc de primele simptome de la prima ora. Le gasesti lipite de chiuveta. Profita de lipsa de chef specifica bolii si nu se barbieresc de la trei la cinci zile lucratoare, fac doar un dus la trei zile, dorm la trei camere distanta de nevasta pentru a evita contaminarea si-si fac de cap pe site-uri XXX, toarna-n ei tuica fiarta, vin fiert si orice mai este servit fiert…

  37. Ce idei au unii 🙂 eu cand sunt racit ma preocupa cum sa scap de raceala cat mai repede… nu cum sa arat mai bine ;))

  38. Sfatul 10: Nu purtati niciodata chiloti cand aiveti febra… Dupa cum bine stiti chilotii impiedica pielea sa respire, iar starea febrila va va chinui o perioada mai indelungata. Concluzie: jos textila cand aveti febra! Daca mai aveti si un mascul prin preajma, aveti grija sa nu se ridice si mai tare (ea, febra adica :D) …
    Ca doar nu conteaza ca va simtiti de tot rahatu’ si nu va trebuie nimic, nurii raman nuri.

  39. Merci, am incercat. Nu mi-a trecut raceala, nici de la pene…. Eu zic, cand esti racit sa iei autobuzul si sa distribui….

  40. Dupa ce ma invata cum sa folosesc creme si batoane (atentie!nu de ciocolata) si blush-uri si rimeluri…ma indeamna sa fac si o baie de aburi….vorba ta…ca sa arat bestial!

  41. Foarte bun articol, multumesc pentru informatie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint