Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Dai un ban, da’ stai în față

Eu nu mă omor după cluburi exclusiviste și privilegii, dar mi-ar plăcea să:

– am prioritate la cumpărarea de bilete pentru concerte;

– am asistență rutieră gratis, la modul că, dacă o comit, să vină imediat cineva să mă tracteze la service și să-mi dea și mașină la schimb, pe perioada spitalizării celei bușite;

– am asigurare medicală gratuită pentru călătorii nelimitate în străinătate;

– am posibilitatea să dau cuiva cheile de la mașină ca să mi-o spele sau să mi-o verifice dacă e pregătită pentru iarnă/vară (tot gratis);

– am reduceri de până la 50% la tot felul de saloane de frumusețe, restaurante și magazine;

– fac anumite investigații medicale gratuit;

Surpriza e că o să chiar am acces la toate aceste facilități (plus la multe altele), prin cardul Privilege de la Cool Buy Club, pe care tocmai l-am primit cadou.

Puteți avea și voi acces la ele, contra a 149 RON/an. Chiar nu mi se pare mult, raportat la listoiul de servicii care vă va fi pus la dispoziție. Detalii aici.

P.S. Ce alte asemenea avantaje v-ar mai plăcea să aveți? :mrgreen:

32 comentarii

  1. Da…chiar nu e scump. Eu abia acum fac scoala de soferi, poate ca ar fi o idee buna sa-mi iau asa ceva, instinctul ma avertizeaza ca probabil voi avea nevoie de asistenta din aia rutiera 😯

  2. Hmmm… E ceva putred aici.

    Bilete in avans la concerte, evenimente…? Pai in lista de parteneri avem Peles si Antipa. 🙂
    Service-ul… o duce direct la Midocar si te rupe de bani.

    La banii astia nu te astepta la multe beneficii. Si verifica inainte BINE lista de parteneri.

  3. L.E. Partea cu asistenta rutiera de obicei se ofera si prin Casco, depinde de asigurator.

  4. Nici eu nu ma omor dupa ofertele de genul 😈

  5. Pot să fiu măgar? Pot, că n-am cum să fiu cal, nu corespund la toţi parametrii. Şi nici bou nu m-a făcut mama.
    Deci rectificarea titlului: Dai un ban şi iei din faţă.

    Să-mi fie rusine, ştiu. 😳

  6. Mie mi se pare interesant.

  7. @Mihai: n-am știut că e și prin Casco 🙄

  8. @Marian S: ești rău gratuit 🙁

  9. Cat de verificata e oferta asta? Ca stim bine ca in Romania nu ducem lipsa de “oferte minunate”.
    Oricum lista de beneficii e subtire.
    Dai un ban dar stii ca sigur nu il mai ai.

  10. Sunt atat de satula si chiar lecuita de cei care vor sa-mi faca un bine gratis sau chiar cu bani putini ca deja “radarul” meu vizual ocoleste din start orice incepe cu “gratis 1+1+2” “la doar 9,99 ai minunatele produse care fac si dreg”. iar oferta asta pt mine face parte din categoria amintita. Am conturi pe toate site-urile de bilete asa ca mi-e f usor sa cumpar bilete la orice ora, gratis sa vina sa ma ia de pe sosea si gratis sa conduc alta mnasina? ce gluma, precis exista ceva scris mic in josul paginii la aceasta gratuitate, 50% la salaone de frumusete? ce saloane? cele de apartament sau de parter de bloc?sau e pretul asa mare ca 50% e nesemnificativ? eu personal fug de aceste oferte cat vad cu ochii, ori e pacaleala si ai reduceri la chestii oricum ieftine si dubioase ori ai reduceri la ceva extrem de scump si oricum nu am bani de restul. undeva e o pacaleala si sa nu ne inchipuim ca, chiar e super oferta pentru noi si ei nu castiga mai mult decat ne ofera noua ca ne fraierim singuri.

  11. Oferta este corecta, dar sunt cateva amanunte demne de luat in seama: 50% reducere la saloanele de infrumusetare…, dar la care? La cele pe nu ti le permiti nici cu o reducere de 90%? Ai asigurare medicala pentru calatorii nelimitate in strainatate…, dar cate calatorii iti permiti pe an, sa zicem? Cat de “anumite” sunt acele investigatii medicale gratuite…, sper ca nu doar o tensiune, un glicotest si o temperatura… 🙂 Cu 149 de ron pe an achiti spalatul masinii si atat….

  12. Mie mi se pare foarte tare cardul asta! Ai reduceri si la restaurante sau magazine scumpe dar si la cele mai accesibile. Ai servicii stomatologice gratuite (detartraj, radiografie etc) apoi, femeile au test Papanicolau gratuit, intri la sali de fitness doar prezentand cardul. Daca iti faci un calcul doar cu astea, plus ca Gloria Jean’s iti da 30% reducere doar prin prezentarea cardului, Trattoria Verdi iti da 50% la toate tipurile de pizza…si astea sunt locuri pe care eu le frecventez, iti scoti banii. Daca stilul tau de viata este unul activ, merita, daca nu gasesti locuri pe care le frecventezi in lista oferita de Card Privilege atunci, da, nu prea se justifica…Ideea e ca atunci cand il ai si vrei sa faci ceva, cumparaturi sau iesiri in oras sa alegi de acolo (si ai de unde!) si atunci vezi avantajele 🙂

  13. Au revenit lucrurile cit de cit la normal? Macar temporar?

    Imi cer scuze pentru intrebare.

  14. @Minnie: iti faci prea multe probleme 🙂 La tractare gratuita nu exista stelute, o primesti impreuna cu masina la schimb, m-am interesat eu. Cu saloanele nu stiu ce sa zic, dar in fiecare zi se adauga parteneri si oferte noi. Cat despre faptul ca sigur castiga si ei, e un business nu o donatie 😉 Bine ar fi sa castige ca altfel n-ar putea s-o tina prea mult asa…

  15. Asistenta rutiera gratuita nu se refera la reparatii, piese de schimb, ar trebui sa intelegeti asta din text. Iar masina la schimb probabil ca e platita in factura de reparatii (de fapt, cu siguranta). Cardurile de genul acesta asigura o baza de clienti unor furnizori. Sigur ca nimic nu e gratuit in lumea asta (nu e nimeni de vina ca sunt unii care cred asa ceva), dar exista un parteneriat intre furnizor si client pe principiul win-win. Cardurile de genul acesta asta va propun. Ma rog, scuze Simona ca ma bag in seama, dar chiar am simtit nevoia sa zic si eu ceva.

  16. ce-i mai place romanului sa-i puta tot, of, of, of…

  17. o sa-mi iau card din asta. poti sa scoti si bani de la bancomat cu el, nu? :mrgreen:

  18. Părerea mea, dacă e să mi-o cereți, e că nu vrea chiar toată lumea să ne jefuiască la drumul mare. Da, sigur că e vorba de o afacere și nu de o întreprindere caritabilă, dar se oferă totuși niște lucruri la schimb! O afacere e ceva din care câștigă toată lumea, nu? Mai mult, o afacere e ceva din care TREBUIE să câștige toată lumea. De-abia dacă oamenii ăștia ne-ar oferi ceva din care ei să iasă în dezavantaj, iar noi în avantaj, lucrurile ar fi extrem de dubioase. deocamdată e vorba de o afacere și atât. cui îi convine devine partener, cui nu-i convine nu devine. E simplu!

  19. deci : eu tocmai am cumparat 2 pizza si am primit o a-3-a gratis, ceea ce m-a facut foarte fericita!
    cu niste site-uri de reduceri mi-am cumparat mai acum vreo saptamana cu 50 lei ( CINCIZECI LEI) 2 ecografii abdominale la o clinica privata ( nu tocmai obscura0 din Bucuresti.
    intentionez sa-mi iau un card, care costa cam cat asta prezentat de Simona , care offera cazare gratis in toata reteaua lor din Europa, timp de un an, !ce nu -mi place inca e ca in Romania nu sunt ( deocamdata) decat vreo 10 hoteluri afiliate.Da! cazarea chiar e gratis; in schimb esti obligat sa faci o anume consumatie in hotelul respectiv ( se descrie ce si cum, foarte explicit la fiecare hotel).
    deci io sunt pentru!
    🙂
    in ceea ce priveste testul ppapanicolau, il puteti face de gratis in foarte multe locuri ( inclusiv clinici private) doar in baza trimiterii de la medicul de familie.
    si da! exista service-uri care iti dau masina la schimb cat sta masina ta la ei la reparat
    si da! casco presupune si tractarea de la locul accidentului pina la service, daca masina nu se mai poate deplasa.
    deci: sa curga baniiiiiiii, sa avem ce sparge la cumparaturi!
    😉

  20. Eu cred ca acest produs se pozitioneaza ca fiind premium, asadar se adreseaza oamenilor cu o relativa potenta financiara. Citind comentariile de aici, de curiozitate, m-am uitat putin prin lista partenerilor si a privilegiilor si mi-e clar ca cine iese “la o cola” de 3 ori pe luna nu are de ce sa-si ia un asemenea card. Sunt convins si ca acestia nu ar apela in viata lor la un serviciu de tip concierge pentru ca, pe de o parte, habar nu au ce-i aia, iar pe de alta parte au timp berechet ca nu au nimic mai bun de facut:). Pentru oamenii cu venituri medii si peste medii, cu un stil de viata activ cardul, in oricare din versiuni, isi scoate banii de cel putin 10 ori intr-un an.

  21. Cum se rezolva astea in America de Nord:
    – Prioritate la bilete ai daca esti posesorul cartii de credit American Express (vreo 100 $ annual fee)
    – Asistenta rutiera (tras la service) poate fi asigurata de AAA/CAA pentru 70$ pe an
    – Masina de condus pina e gata a ta ti-o asigura … asigurarea pe masina, depinde de marca si vechime, la mine este 200$ pe luna
    – Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate o cumperi separat

    Ca urmare, sa ai toate aceste servicii pentru numai 40$ pe an mi se pare incredibil. Doar verificati pentru ca, zice englezul, “if it looks too good to be true … it probably is”

  22. Una din Bucuresti

    @Canadezul:

    Nu poti sa compari Canada cu Romania. Salariile sint mai mari, puterea de cumparare la fel. Guvernul finanteaza aproximativ 70% din healthcare, iar serviciile oferite sint mult mai variate. Populatia e mai sanatoasa decit cea din SUA, sigur si fata de Romania. Deci e o mica/mare diferenta 😉

  23. @Una: am vrut doar sa dau o idee onoratului auditoriu dspre cum merg lucrurile in alte parti ale lumii. Ma intrebam cum reusesc cei care ofera cardul Simonei sa dea toate aceste beneficii. Costurile beneficiilor sint aceleasi peste tot. Imi pare ca nu-si pot scoate banii cerind atit de putin pentru cardul lor. Dar, in definitiv, asta e problema lor.

  24. Nu ma prea pricep la economie dar beneficiu seamana cu profit si de fapt cu “costurile beneficiilor” ai vrut sa spui costurile serviciilor. O dar costurile ( adica cat ii costa pe ei sa iti care masina, din pretul pe care ti-l ofera )serviciilor in RO este muuult mai mic decat in Canada si deci comparatia este irelevanta. Iote ca nu stiam ca am un mic Daniel Daianu in mine, cred ca toti il avem !

  25. 25 de comentarii, minus patru ale Simonei, egal 21. Unul, dar unul singur, nu 9 sau 10… Unul, spuneam, nu răspunde la întrebarea pusă în finalul postării și care ar fi trebuit să fie tema de discuție, mă gândesc io. Ce ne mai place șaorma cu … ce detoate.

  26. Bine, Bogdane, hai că mă bag eu.
    Sunt supărat. Test Papanicolau ştiam să fac şi eu; nu pe bani, ci pe foloase cuvenite. 😳
    Na, mi-au luat şi plăcerea asta. 😯

  27. @Davidson: chapeau pentru ca recunosti ca nu (pra) te pricepi. Costurile beneficilor/ servicilor pe care le ofera cardul sint mult mai mari in Romania decit in America. Uita-te numai la pretul unei masini de inchiriat (fiindca asa iti vor da masina) si la pretul benzinei, amindoua semnificativ mai mari in Romania decit in USA.

  28. @Davidson: chapeau pentru ca recunosti ca nu (prea) te pricepi. Costurile beneficilor/ servicilor pe care le ofera cardul sint mult mai mari in Romania decit in America. Uita-te numai la pretul unei masini de inchiriat (fiindca asa iti vor da masina) si la pretul benzinei, amindoua semnificativ mai mari in Romania decit in USA.

  29. Una din Bucuresti

    Io nu sint de acord cu asigurarile facute cu fortza. Adica de ce dom’le trebuie sa platesc o avere asig pe masina? Poate ca nu ma deranjeaza daca merg cu masina lovita? Si daca il lovesc pe altul, garantez ca se pot face plati, ca numai in pierdere se iese cu rata lunara la asigurare. Io stiu un lucru: in atitia ani de cind conduc, n-am zgariat masina mea sau a altora. Dar, in sf, mi-a pocnit-o unu’ in garaj, la munca, si nu-l pot gasi pe ala prin asig lui. Ca sa nu mai spun ca asig plateste numai o suma pre-stabilita, in rest tot noi. Pfffff, furt la greu!

  30. Una din Bucuresti

    @Bogdan:

    Mie intrebarea de la sf mi s-a parut “putin” retorica…adica dupa ce cumperi cardu’ ala, ce-ati mai vrea?… 😆

  31. Cardul CoolBuy este superrr… l`am primit cadou si eu la randul meu si il folosesc cel mai mult pentru reduceri la saloane. asa ca fetelor, nu mai stati pe ganduri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint