Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Adio, viață, ne revedem peste 7 zile!

Atenție, postare mai mult pentru fete, dar pot s-o citească și băieții, mai ales amicul George I., care întreba mai deunăzi, pe Facebook, de un cabinet cosmetic la care să se cosmetizeze.

Când am zis “fete”, m-am referit, desigur, la cele active, care aleargă de colo-colo și sunt obligate să fie și frumoase, și deștepte, și devreme acasă, toate în același timp. Prințesele care zac în puf, în moțul unui castel, înconjurate de maseuri, făcătorideaercufrunzadepalmier și Brad Pitt (care să le tulbure, interpretând rolul lui ăla despletit din Legendele Toamnei), nu intră în discuție.

Ca să trec totuși la subiect, vreau să vă aduc la cunoștință, fetelor, că, în săptămâna care tocmai începe, o să fiu subiectul unui experiment interesant (mai ales pentru mine) și haios (mai ales pentru voi). O să trăiesc, timp de 7 zile, fără 7 dintre inovațiile ce au revoluționat, la vremea lor, viața femeilor active și continuă să le-o facă și astăzi mai ușoară și mai comodă: accesoriile de prins părul, rimelul, loțiunea de corp, uscătorul de păr, anticearcănul, mașina de spălat șiiiii… șiii… șiiiiiiii… încălțările fără toc.

O să fiu, așadar, văzută alergând de nebună prin București, de la o întâlnire la alta, cu părul vâlvoi (poate chiar și ud), cu cearcănele cât fața și cocoțată pe ditai platformele (tocuri subțiri nu port), în loc de tradiționalii teniși, care fac diferența și salvează cu brio onoarea oricărei femei, atunci când e grabă. O să umblu cu coatele uscate, că, deh, am interzis și la orice loțiune de corp sau cremuță, tocmai acum, când fusesem blagoslovită cu o nouă loțiune de corp pe care o poți folosi sub duș și pe care am încercat-o, în ultimele zile, să vad dacă mă scapă de calvarul cremuirii la 40 de grade, când se scurg toate apele pe tine și tu te uiți ca proasta la ceas, rugându-te să intre minunea în piele, ca să tragi mai repede hainele pe tine. O să spăl de mână, ca o martiră a neamului nostru strămoșesc și o să… câte și mai câte…

Voi reveni miercuri cu primele informații legate de cum decurge experimentul, ocazie cu care voi dezvălui și cine mi l-a propus. Până atunci, povestiți-mi voi vreo cursă contra cronometru pe tocuri. Sau vreo zi în care v-ați dus nemachiată la birou. Eu îmi amintesc una, de parcă a fost azi. Am intrat în redacția Academiei Cațavencu nemachiată și am simțit brusc că sunt privită cu îngrijorare de mai mulți ochi bărbătești. A urmat instantaneu întrebarea “Ai plâns?”.

87 comentarii

  1. Cine stie, poate o sa fii mai frumoasa decat in zilele in care esti acoperita de diverse “cremute” …

  2. Sa nu uiti: o poza face cat o mie de cuvinte! 🙂

  3. Succes, Simona ! Te admir, eu nu aş putea renunţa la… pantofi comozi şi maşina de spălat. 🙂

  4. Cursa pe tocuri:
    Aveam cursuri de la 8, la 10 trebuia sa fiu la munca si dupa munca la o petrecere organizata de firma.
    Ora 7:30 cocotata pe tocuri de 12. Aglomeratie ca la balamuc, autobuzul nu venea. Asa ca am luat-o pe jos din Ghencea pana la Apaca. O placere!

  5. Da. De acord cu lupul-cel-rau.

  6. bine ai venit in club!
    de machiat, doar cand am fost mireasa,ca a insistat familia .cand am nasit am decis eu: fara vocseluri pe fata,deci complet nezugravita.
    poci pentru ca sa zic ca nu imi place. sa ma vacsuiesc.
    creme? mai expira,le mai inlocuiesc,dar de folosit, inca mai cujet daca-i bine au ba!
    pantofi cu toc? port 33,asa ca…..
    fara TV de 12 ani. de spalat la mana,nu-i bai.
    Simo, se poate trai f bine asa.
    la inceput vei primi remarci pline de tandrete de genul: mai aranajeaza-te si tu,de parca corpul meu ar if intr-o harmalaie groaznica.
    parul m-a salvat,ca-i ondulat de la mama natura. si de extensii am scapat,caci creste intr-o viteza mai mare decat a luminii.
    apoi,altii,mai finuti:dar nu crezi ca ai putea fi mai eleganta? nu, nu cred.
    in final artileria grea: se vede ca ai plecat in graba,ca ai uitat sa te machiezi/ orice femeie se machiaza/ nu vrei sa arati si tu a femeie……..si lista e lunga. eu rezist .inca.
    cu oja ma distreaza cel mai tare. o folosesc la uz tehnic,ca mai are emanuel de lipit oaresce prin casa.
    de cumparat a cumparat saracul: rujuri de mega firma ( a dat o caruta de bani pe ele,daca ma intreba inainte macar……), rimeluri, dermatografe, dar zac neatinse.din cand in cand le fac cadou.

  7. Draga mea, viata fara anticearcan nu merita traita!!! :)) Eu una nu m-am prezentat niciodata nemachiata la birou. Daca pana la cotul strazii ma mai aventurez “au naturelle”, mai departe nu.
    Asteptam cu interes rezultatul experimentului 🙂
    Bafta!!!

  8. pentru cearcane:felii de cartof crud pe ploape si sub ele. pt ten super catifelat, te speli pe fata cu coaja de la pepenele verde /castraveti verzi,alternativ.
    pentru maini catifelate, niscai ulei de masline.
    pentru bataturi, coaja de lamaie.
    cearcane nu am sau sunt cat toata fata,de nu le vad eu.

  9. Am ramas intr-o noapte la sora mea, asa ca inainte de culcare m-am demachiat constiincioasa si am mai stat vreo jumatate de ora la povesti cu ea. Intre timp, neotelul de 7 anisori intra in camera, isi mai cauta nu stiu ce jucarie, dupa care se opreste si se uita mirat la mine: “Mada… arati altfel… esti mai galbena la fata… semeni cuuuuu un bec…. cuuuu piureul!” :))

  10. eu nu inteleg ce e asa de greu 7 zile. daca ai rufe curate pentru 7 zile, nu ai nevoie de masina de spalat. eu nu folosesc uscator de par, am parul ondulat, imi place uscat natural. rimel nu, anticearcan nu. pantofi cu toc, nu. circul cu mijloace de transport in comun, tren, autobuz. masina nu mi-ar fi de nici un folos unde locuiesc eu. parcarea costa prea mult. as folosi ulei de masline in locul lotiunii de corp.

  11. Tocuri done (era sa imi rup gatul de dimineata alergand dupa un taxi si noroc ca nu purtam fusta pentru ca s-ar fi vazut genunchii juliti). Machiaj zero pentru ca nu am mai avut timp…colegul meu de birou m-a intrebat daca sunt hungover sau daca am dormit in weekend vreo ora macar.
    Anyway, toate ca toate dar va trebui sa incep sa arat uman ca am o intalnire inspre dupa-amiaza si nu vreau sa sperii partenerii de biz :))

    In schimb nu as putea trai fara telefon, iPad, laptop…eventual utilizate toate in acelasi timp 🙁

  12. Singurul lucru fara de care clar as simti un disconfort maxim ar fi sa renunt la accesoriile pentru par. Am parul lung si des…drept urmare musai trebuie “imblanzit”. Ah…dar poate poti pacali “sistemul” si folosi altceva 😀
    Restul mi se pare chestiuni relizabile 😀

  13. @nike: cum coajă de lămâie pentru bătături?? 😯

  14. @Madalina: “semeni cu piureul, hahahahahaaaaa” 😆 😆 😆

  15. @Mihaela: toate ca toate, dar fără anticearcăn? 😥 😥

  16. @Andreea: laptopul, telefonul sunt și pentru bărbați de-asta nu au fost luate în calcul

  17. freci calcaiele cu o coaja de lamaie. e simplu. te ustura de nu mai poti,dar e eficient.

  18. Zoe, fii bărbată!
    Abia aştept să văd rezultatele. Cine ştie, poate le faci şi pe fătucile patriei să renunţe măcar la gletul de pe faţă.

  19. fara farduri 99.99%, crema de corp … ca si nike, inca mai cujet, tocuri numa la “friptura” si astea’s platforme 99.99% …… deci …… a da, spalatu’ de mana :d, nu poti sa le speli saptamana viitoare? ;))

  20. Belle d”Imagination

    Încearcă nişte ulei de palmier, face minuni mai mari decât orice cremă simandicoasă. (Mai picură nişte oloi esenţial de portocale şi de mentă şi o să rămâi fidea) Sau unt nesărat.

    Cât despre cearcăne, încearcă nişte apă rece.

  21. “laptopul, telefonul sunt și pentru bărbați de-asta nu au fost luate în calcul”
    Adica barbatii nu stiu sa foloseasca o masina de spalat, sau cum ? Oricum, o saptamana fara masina de spalat mi se pare inconcludenta, mai ales la garderoba unei femei 🙂
    Chiar si pentru celelalte obiective o saptamana e prea putin. Bafta

  22. si sa va fac individioase.
    la inceput de septembrie,taman peste o luna, implinesc 39 de ani si nu am riduri deloc, nici macar o unghie din laba gastii, nici macar in coltul gurii.
    vergeturi ai alte cele, nici macar o urma, celuluita nu exista.
    de aia inca mai cujet la a-mi vacsui au ba pielea.
    acum ce sa zic, maica-mea la 74 de ani,are niste riduri de control,ca sa nu zici ca nu are.
    abdomene insa pun sa fac,ca am talia 65 de la 58 inainte sa nasc.
    dar toate is ca pe vremea bunicii,adica mai bine am spal cu pene verde pe fata si stau 10 minute,apoi clatesc.
    in loc d emaisna de tocat electrica, iti recomand o barda profesionala, telefonul duca-se, ca Ipod si alte cele ,nici macar tableta, nu posed.
    am primit unul fatos, tot tot numai ecran,dar io vreau ala cu butoane.
    si iti ami dau un sfat: hidrateaza-te.

  23. pentru cearcane – cuburi de gheata, comprese cu ceai de albastrele

  24. Eu nu folosesc, dintre produsele la care renunti tu, decat masina de spalat. Din an in 14 mai folosesc machiajul, dar nu mai mult de doua-trei ori pe an, parul urasc sa-l usuc cu foehnul, sa-l strang, cu tenisi nu ma prinzi decat daca ma obliga careva sa-i port, anticearcan n-am folosit niciodata, la fel creme de corp samd. Cred ca pur si simplu sunt norocoasa, n-am probleme cu cearcane sau piele uscata, nici pe fata nu ma dau cu altceva decat apa si sapun. Da, am cumparat demachiant, lotiune tonica si crema, ma dau o zi doua si dupa urmeaza luni de nefolosinta. Pur si simplu nu vad diferenta, pielea mea e oricum la fel. Si de ce sa nu recunosc, ma fute si lenea big time 😀

  25. As spune idem Nike dar la mine e un melange de zile in care decid ca arat ok si fara machiaj, zile in care fara machiaj nu ma recunosc si zile cand un pic de gloss salveaza momentul. Nu sunt adepta tocurilor care depasesc 7 cm , platformelor de nici un fel (sunt moartea) asta si pentru ca am o inaltime de la care pot privi lumea confortabil (1,76cm). Masina de spalat este pentru mine simbolul progresului si asta de acum vreo 500 de ani de cand s-a inventat – ei da, acum 500 de ani stra..stra bunicile noastre aveau ceva rudimentar, se chema valtoare, si era foarte faina. Fac paine in casa, folosesc masti homemade si mai intai recurg la leacuri babesti…asta fiindca 95% din cei care vand ceva pe lumea asta, mint de ingheata apele. Nu ma vopsesc si nu cred ca o voi face vreodata asta fiindca nu inteleg de ce nu trebuie sa arat de 50 de ani la 50 de ani?
    Am 35 de ani , am nascut 2 copii, cel mai bun prieten al meu este sotul meu si stiti ceva ? Viata este prea scurta ca sa-mi petrec ore bune pe zi mascandu-ma ca sa plac altora. 😆

  26. @Alina: eu, dacă nu m-aș fi vopsit, arătam de la 25 ca la 50. am albit foarte devreme, ca și tot neamul meu, pe linie maternă. 🙄

  27. @Alina, tare frumos ai mai scris!! Iar partea cu timpul care este pretios si nu merita sa il irosim pe “masti”, mi-a mers direct la suflet!!

  28. @Nike: “pentru cearcane:felii de cartof crud pe ploape si sub ele”….. daca natura nu a fost blanda cu tine o poti pune si pe MAMA cartofului ca tot degeaba 🙁

  29. io is alba de la 18 ani … deci, sunt sclava tot de la 18. (la mine e linia paterna)

  30. Posed si folosesc masina de spalat. In rest, sunt mereu protagonista acestui experiment 🙂
    Cu tocuri, in graba, m-am pravalit pe scarile unui pasaj dintr-un orasel din Italia, in drum spre un training.
    Abia astept sa vad cum decurge experimentul.

  31. @Hana: hahaha. dar zi-ne și continuarea. te-ai prăvălit, după care… 🙄 ?

  32. Mă-ntreb 😯 cum or fi trăit mamăile mele fără anticearcăn și loțiuni de corp?! Eu mi l-amintesc fără riduri pe față și cu o sănătate care le-a dus zilele până spre 90 de ani…..Ei se pare că te-ai hotărât să mă luminezi tu Simona! 😉
    Aștet și eu, ca și rastul populației, rezultatul final cu POZĂ FAȚĂ/PROFIL !!! 😀

  33. Eu pentru cearcane recomand 1-2 sticle de vin, ceva mai multa sare ca deobicei si sa nu dormi noaptea aia deloc.

  34. de alba, sunt si eu alba si mi-e ciuda ca seman cu tata. maica-mea are 3 fire albe-n par,vorba cantecului si un negru abanos cat se poate de naturel.

    la faza cuc remuitul si vacsuitul mai tine,de fapt tine de gene. obstetricianul care mi-a supravegheat sarcina are o vorba: tine de materialul clientului! am urma de vergetura deis mi-am dat doar cu ulei d emasline in sarcina pe burta,iar colega mea,data numai cu mustella si alte asemanantoare , e plina saraca.
    la fel si cu ridurile.

    deci tine doar de gena, maica.
    Simona, dar ce faci cu detergentul de vase? la niscai lesie nu te-ai gandit?
    dar cu aspiratorul? sti de unde sa iti iei o matura performanta?
    si daca vrei coafura care sa rezista,sa fie umflata, spala parul cu bors de casa. iezact. iti dau eu huste.

  35. M-am pravalit, m-am adunat mandra, am incercat sa sterg praful de pe tinuta neagra de business si m-am dus frumusel la training 😀 S-ar putea sa mi se fi rupt si tocul, dar nu-mi amintesc prea bine…

  36. Eram studenta, aveam vreo 20 de ani si locuiam intr-un camin. Aveam o colega, pe nume Cristina, care era cu vreo cativa anisori mai mare decat mine. Era mereu machiata: pleoape albastru intens, creion negru, rimel, ruj rosu-rosu. Doar asa o vedeam in fiecare zi. Intr-o dimineata, devreme de tot, am batut la usa camerei in care locuiau ea cu inca vreo doua fete, pentru a o ruga nus’ce. Deschide usa o aratare spalacita, cu ochii afundati in orbite, buze decolorate si parul ciufulit. Zic: “Servus, o caut pe Cristina.” Raspunsul care a venit m-a facut sa urlu de spaima in sinea mea: “Eu sunt Cristina.” In clipa aia m-am jurat sa ma machiez numai fortata de imprejurari, pentru ca, pe cinstea mea, imaginea cu Cristina deschizandu-mi usa inca ma mai bantuie…

  37. Eu in genere umblu nemachiata – machiajul e pt. ocazii gen zile de nastere, nunti, inmormantari etc. – si ca incaltari prefer adidasii (toamna si primavara), sandalele plate (vara) si bocancii (iarna). Deci as putea trai fara o gramada de inventii, mai putin masina de spalat. Deci pana la masina de spalat! Aaa si crema de noapte intra tot la lista de obiecte indispensabile. Daca ar fi sa plec pe o insula pustie as renunta la pachetele cu mancare si bidoanele cu apa in favoarea cremei. Cursa pe tocuri? Never. Daca ajung sa ma sui pe tocuri, inseamna ca e de bon-ton si de asteptat sa ajung cam cu 25-30 minute intarziere acolo unde trebuie sa fiu. De la Eizabeth Taylor citire…

  38. Iti doresc succes in saptamana ce urmeaza, iti vand un pont, daca n-ai dezlegare la lotiunea de corp, incearca ulei de cocos seara dupa dus, face minuni. Cat despre lipsa masinii de spalat in viata noastra mi-e si frica sa ma gandesc la varianta asta, as claca in doua-trei zile (a se lua in considerare faptul ca am doi copii, ii schimb si de trei ori/zi). Referitor la tocuri, am cazut si eu o data pe scari (intr-o casa veche, cu scara in spirala) vreo doua etaje, fugisem de la birou sa fac un mic shopping si am ajuns inapoi julita, murdara dar fericita (achizitionasem niste hainute frumoaseeee). Cand m-a vazut seful cu pantalonii rupti in genunchi i s-a facut mila si m-a trimis acasa. Lucky me, sa zic asa 🙂

  39. eu nu pot trai fara placa de par. adica pot, dar pe intuneric. cu jaluzeaua trasa si sub plapumica. cu usa bine incuiata. nu carecumva sa intre vreun nefericit in casa mea si sa acceseze un infarct la vederea-mi. deci nush cum o sa faci tu sa traiesti fara “esentiale”, mare act de curaj, madam.

  40. Nooo, nu ma starniti… eu care eram o papusica buna de pus la rana, si nu ieseam din casa nearanjata (nu strident, ci numai asa un pic sa acopar cearcanele, un pic de rosu in obraji, rimel si gloss), de cand au venit teroristii in viata mea (una bucata trei ani si una bucata 4 ani juma’) am fost stafie pe la birou si pe strada…
    *puncte pozitive: am regenerat tenul ca nu m-am mai machiat, am economisit bani de la produsele de machiaj, am economisit TIMP (cel mai important cand ai doi copii si mai ales mici, mai si lucrezi si mai tii si o casa)…
    *puncte negative: a durat pana sa se obisnuiasca lumea cu mecla mea de “piure”, sa imi accepte cearcanele si fata trasa (dar ma mai scoteam cu faptul ca nu m-a lasat ala micu’ sa dorm azi noapte)
    Tocuri mai mari de 5 cm accept foarte foarte rar si numai pentru cateva ore, in rest sunt adepta incaltarilor fata toc sau platformelor.
    Am rezolvat cu parul, dupa ce am avut 30 ani numai par lung, si il tineam mai mult prins, acum doua luni m-am tuns scurt, dar scurt, si nu trebuie decat sa-l spal si pieptan, ca sta super…. aici e contributia frizeritei, ca tare bine m-a tuns… dupa socul initial provocat tuturor cunoscutilor, toata lumea (in afara de baiatul cel mare care a comentat) a concluzionat ca imi sta tare bine si chiar ma face sa arat a pustoaica… mie in place de mor si este super comod… de vopsit, nu ma mai vopsesc dinainte sa raman gravida cu primul, si am ajuns la concluzia ca e o nuanta mult mai frumoasa nuanta mea de la mama natura, ca toata lumea ma intreaba daca m-am vopsit… e adevarat ca ma ajuta parul, ca abia acum am si eu un fir alb…
    Problema este masina de spalat, fara de care o familie de 4 e distrusa… la asta nu as putea renunta veci….
    Succes cu experimentul, desi ar fi trebuit sa fie pe o perioada mai lunga sa vezio efectele… asa, de vreo luna…

  41. Experimentul tau nu mi se pare atat de complicat! Eu nu prea ma machiez; anticearcan nu folosesc; moate de par nu am nevoie; uscatorul de par nu e obligatoriu; cu tocurile, e cam ca la tine, prefer fara, dar merge si ceva pana in 10 cm. Creme de corp nu folosesc, sunt alergica si pretentioasa la arome. Fara masina de spalat ar fi greu mai mult de 1 luna. Am haine sa-mi ajunga 1 luna:))))! Oricum succes, mai ales daca prelungesti cursa si o echilibrezi la : fara facebook si Mac timp de 1 luna!

  42. Succes, ce sa zic.
    Din lista ta singura careia nu i-as duce deloc lipsa e crema de corp. Folosesc de ani de zile sapunul ala cu o patrime crema hidratanta :P. O data pe saptamana folosesc sapun + malai pe tot corpul si pe fata, frecand cu nadejde mai ales prin locurile unde pielea se usuca, ingroasa sau tinte spre celulita. Rezulta piele de bebelus. Mai merge si cu zat de cafea, dar e mai murdara procedura.

    Nemachiata am mai fost vazuta, rar, ce-i drept, adica plimband cainele sau ducand gunoiul… 😛

    Pot sa umblu si pe tocuri, dar cu dor si multa jale…

    N-as putea iesi din casa, in schimb, daca as fi privata nu doar de accesoriile de prins parul, ci si de balsamul de par. Sau as putea incerca, dar pe matura si cu o palarie tuguiata sa acopere capita netesalata macar partial :D.

    Fara masina de spalat pot o saptamana, pot si doua ca am destule haine si cosuri de rufe, dar de spalat de mana nu (mai) spal nici cu ordinul procuraturii. Am amintiri nepieritoare de pe vremea cand eram asistenta, aveam halatele albe si mama nu avea masina de spalat acasa. Mordoooor!

    Cred ca cele mai tari inventii care au facut vietile femeilor mai frumoase sunt masina de spalat si tampoanele. Fara astea eu as face o operatie de schimbare de sex. 😀

  43. Simona, da’ te speli, nu?
    A, si Brad Pitt ala despletitu’ din ‘Legendele toamnei’ era si el cam nespalat – aveti niste fantezii si voi…

  44. Fetelor, după ce vă lăudaţi temeinic, poate oferiţi şi nişte date de contact.
    Păi ce naiba, v-aţi chinuit degeaba să scrieţi? :mrgreen:

    Mulţumesc anticipat, în numele tuturor băieţilor singuri de pe aici.
    Colegi, am sau nu dreptate? 🙄

  45. Eu nu ma pot abtine.
    Folosesc de la glet pana la lavabila de cea mai buna calitate.
    Nu prea ies nemachiata din casa avand in vedere ca daca nu-mi dau cu nimic ai senzatia ca-s moarta si ne-ngropata.
    Exceptie fac drumurile la ghena si piata.
    Cu tocurile mai subtire dupa o varsta. Ultima data am stat 3 sapt cu cracu-n sus, unde mai pui ca in adidasi parca zbor.
    Si oricum, cine draq ma ia de nevasta?
    …..
    Sau sa-mi pun si sa mai incerc?

  46. Dupa o noapte in care bebele a urlat cat a putut, iar de dormit am bifat numai vreo trei ceasuri, a doua zi a trebuit sa ma tarasc la lucru. De obicei (post bebe) nu mai ajungeam sa ma mai si tencuiesc dupa experimente din astea in timpul noptii. As fi plecat in pijama, inchis usa la birou si dormit pana la 5, cand venea vremea sa plec acasa. Dar era doar un vis. Anyway, de data asta, am zece minute in plus (sotul s-a oferit sa duca bebele la cresa) asa ca reusesc sa arunc nu numai tencuiala dar si ceva rimel, un pic de rosu in obrajori. Ajung la lucru si cineva imi zice : you look very rested today. Did you have a good night sleep? 😯

  47. @Adi: dupa cum ai vazut, desi a fost greu, m-am delimitat de Brad Pitt din LT, l-am pasat la printese. :mrgreen:

  48. @Roxana: pana intra in piele uleiul de cocos, imbatranesti.

  49. azi am zis ca-s lady si pace.
    mi-a pus pantaloni de stofa de vara, un top finut, parul ondoleuri,ondoleuri.
    machiaj nu,ca nu ma maritam azi.
    dau sa ies pe poarta, super grabita, ca a trebuit sa pregatesc biberoane cu maclavaisuri pt strumf ,sa fac calulele la mancare tot pentru el, dau buzna.cand sa inchid poarta,imi dau sema ca fermoarul pantalonilor de fitze se stricase!!
    ma intorc in casa, arunc de pe mine topul cel dragut si finut ,trag un maieu de vara mai lung,ca nu mai aveam timp sa calc altceva. ajung la birou, unde imi dau seama ca maieul e lila ,iar sutienul negru. merge de minune,zic. ma duc la baie sa umplu filtrul de apa pt ceai,dar toata apa vine pe pantalonii mei……..mii de beep-uri. de maine ,iar blugi!
    sa nu ziceti ca nu am incercat sa fiu dama eleganta si fitzoasa.

  50. calculele nu calulele

  51. @Rodica: hehee, am fost si eu asistenta, dar doar un an.

  52. @nike: nu mai bine lasai topul si luai o fusta? :mrgreen:

  53. Oameni buni, nici eu nu folosesc niciun fel de farduri (doar cand ma duc la nunti si alte sindrofii din astea puternice). Motivele sunt doua, amandoua la fel de puternice: sunt extrem (dar extrem) de lenesa si nu ma vad dedicand 30 minute pe zi unor scopuri de genul machiat/demachiat. Al doilea motiv este ca am o parere excelenta despre mine, adica mie, sincer, mi se pare ca arat minunat, tot timpul (dupa cum ati observat deja, pe langa multiplele mele calitati, mai is si grozav de modesta)
    Ca sa recunosc cam pana unde merge lenea mea: cam odata la 2-3 sapt constat ca nu prea mai avem haine si lenjerie curate, asa ca spal nenumarate masini de haine. Deci nah, cu masina de spalat n-as avea nicio problema. Daca insa mi s-ar interzice aia de vase, ar fi un pic mai tragic, ca pe alea nu le pot lasa sa se adune o sapt. Alte chestii care tin de lene: azi-primavara am pus toate covoarele in masina si le-am dus la curatat, nu le-am mai pus la loc pt ca e mult mai usor sa fac curat in casa daca nu sunt covoare pe jos 😀
    Mi-e asa de lene sa ma epilez pe picioare, ca port blugi aproape toata vara. Deci tre’ sa fie bine peste 30 de grade afara ca sa scot aparatul de epilat din sertar. Frizeritele/coafezele ma dispera in asa hal cu mania de a taia milimetru cu milimetru de par, in timp ce-mi fac conversatie, incat am de obicei parul mai lung de mijloc. Din cand in cand (asta inseamna odata la 2-3 ani) ma apuca cate-o dambla si fie intru la prima frizerie, fie bag de una singura foarfeca in el. Am gasit un video misto pe Youtube: iti legi parul strans in varful capului, fix pe centru, si il tai la lungimea dorita. Pe bune, iese o coafura in layers mai tare decat orice coafura mi-a facut mie vreo coafeza autorizata pana acum.
    Pantofi cu toc…mai greu, ca m-am mutat la tara, dar daca gasesc niste slapi de guma/galosi cu toc nu zic nu!
    Simona, succes in experimentul tau, sigur o sa ramai cu cateva tips and tricks pt viitor care iti vor face viata mai usoara.

  54. Eu nu cred ca as plange prea tare, decat dupa agrafele de par, ca altfel imi intra paru-n ochi si poate dupa vreo crema…in rest…rimel si anticearcan nu folosesc
    ( fard de fata sau de pleoape rar, la vreo ocazie, ruj in schimb mai des). Masina de spalat nu am, spal marea majoritate a lucrurilor de mana (am destule de schimb de obicei) si cand se aduna multe (prosoape mari, lenjerie de pat, etc) le duc la maica-mea 😛 Cat despre tocuri, e o love-and-hate relationship 😀 (vorbim de alea peste 5 cm). Pe cele subtiri le folosesc la ocazii speciale, iar platformele mai des, dar cu mare-mare grija pe unde calc…a doua sau a treia oara cand le-am incaltat am trecut pe o poteca cu pietricele f mici, m-am dezechilibrat, am cazut peste pietricele si m-am taiat fain frumos de la genunchi in jos. De atunci inca ma mai doare tibia cand e urat afara 😛

  55. @ametist: du-te, domne, d-aici! cum să speli majoritatea lucrurilor de mână? 🙄

  56. Uite-asa simplu, in lighean cu detergent, ce mare teorie?

  57. @Ametist: dar ai ceva împotriva mașinii de spălat? adică, de ce să pierzi timpul spălând la mână? 🙄

  58. Nu am nimic cu masina de spalat, dar mai mult m-ar impiedica decat ajuta…in primul rand unde stau in chirie nu am unde s-o pun (nu e loc) eventual as avea nevoie de una mai mica, dar nu prea ii vad rostul…asa ca spal ce am nevoie cu mana si contez pe schimburile venite de acasa 😀 Cand m-oi muta la casa mea, se schimba povestea

  59. @Von: fara facebook si Mac NEVER EVER!!!

  60. @ametist: așa da, am înțeles și m-am liniștit 😉

  61. simona tu de ce nu te-ai pozat in ploaie cu produsele nivea, cum a facut dana rogoz? n-am vazut de mult o reclama mai jenanta, zau, mai avea un pic si isi dadea costumul de baie jos si facea dragoste cu nivea, acolo, in iarba. brrrr…

  62. Ştie clar orice blonduţă
    Mai slabă sau mai grăsuţă
    Mai tânără sau băbuţă
    (Pe care viaţa o cruţă):

    Că cea mai bună cremuţă
    Este aia de la … [ştiţi, n-am găsit altă rimă]. 😳

  63. gandeste-te ca esti in vacanta, o saptamana, fara masina de spalat.

  64. Io am vrut să scriu “Plafar“ dar nu încăpea pe rând. 😯

  65. interesant, voi reveni sa aflu cum a fost

  66. @Marian S: tu numai glume proaste, cu puță și cu sex știi să faci? știi ce se zice despre ăia care vorbesc obsedant despre sex, nu? că nu prea au parte de el…

  67. @ Romanul:

    În primul rând că nu înţeleg de unde ai tras concluzia asta. Care puţă, unde vezi matale scris PUŢĂ??? La asta te duce mintea?
    Treaba cu sexul: Da, ai dreptate, nu prea am, deci caut. Dar nu te mai gudura atâta. Ştii, eu, doar cu femeile…

  68. “Ai plans” ma intreaba si pe mine femeile daca nu-s machiata
    Barbatii intreaba daca nu-s obosita. Nu indraznesc sa zica si “nu vrei sa te intinzi putin” ? De aceea recunosc ca ma machiez des.
    Am pielea alba, ce sa-i fac, altfel is frumoasa foc 😉

  69. @Hapi: de ce-om arăta plânse atunci când suntem neboite? 🙄

  70. @Marian S: pari că n-ai mai atins una de cel puțin 10 ani, poate dacă n-ai mai fi așa disperat, ai avea mai mult noroc.

  71. @ Romanul

    Stimabile, intru aici ca să mă distrez, nu ca să mă cert cu alţii. Mai ales la un asemenea subiect. Plus că este strict problema mea ce am sau ce nu am momentan. Şi din ce cauză.
    Hai să lăsăm cearta pentru subiecte mai sensibile: câini vagabonzi, câini care se cacă pe stradă, chestii grele.
    Deci nu-ţi mai dau nici o replică. Doar o precizare:

    In versurile de doi bani de mai sus zace un mare adevăr. Desigur, nu mă aştept să recunoască cineva chestia asta, la vedere, dar am zis că încercarea moarte n-are. 😯

    Hai, pa.

  72. Eu cu lotiuni nu ma dau ca mi-e lene, in schimb beau 2L de apa pe zi (nu ca asa a zis “medicul”, ci pentru ca face bine la ten :mrgreen: ) si fara rimel nu plec nici macar sa duc gunoiul (avem ghena, dar nu conteaza). Astept poze before and after.

  73. n-o să fie nici o poză, oameni buni, că doar nu albesc sau îmi cresc urechile între timp… doar o să relatez experiența 😉

  74. Olivia Newton-Volt

    ba nu, vrem poze cu Simona cum “suflecata, pin’ la briu/ Ducea, ducea rufele la riu”!!!

    Poze! Poze! Poze!

  75. parcă şi cristina bazavan se apucă de o cură de-asta… ca la bunica acasă.
    e musai vreo chestie de marketing, deduc. probabil vreo firmă de electrocasnice. probabil ceva gen phillips, ca numa’ ei dau bani pe astfel de proiecte.

  76. vin si eu sa laud aici. Sunt o frumusete nativa, de acnee inca nu am scapat desi prefixul din buletin bate spre 4, tocuri … ah, da, mi-am adus aminte ce sunt alea. Creme mai am. De miini crapate. FDT Vicky expirat. Feon am si din ala, dar luata cu treburile si caldura actuala, sta pitit.
    Dar haine vesel colorate am.

    Ca o constatare, sper sa nu imi sariti in cap… comparatie intre ceva capitale vestice cu Bucuresti – eu cand ajung in Bucuresti, ma simt ca printre fete coborate de pe covorul rosu. Coafura impecabila, machiaj studiat etc. imaginea a devenit un hobby.

  77. azi e miercuri.vrem vesti?
    cum e cu lesia? coafura rezista? ti-a oferit cineva batiste,asa, pentru ca aratai prea plansa?

  78. […] povesteam aici, fată, fată, fată, că mă așteaptă 7 zile fără fără 7 dintre inovațiile care fac mai […]

  79. In afara de masina de spalat (care mi se pare totusi o chestie vitala pentru orice om), traiesc de 35 de ani fara restul de chestii. Si vad ca inca nu s-a intamplat nimic 😀

    Bafta deci, is curioasa cum iti merge experimentul

  80. @dojo: nici măcar părul nu ți-l prinzi? 😯

  81. @tanti exact asa am patit si eu. Eram in clasa a 8 a si aveam o colega care se machia zilnic de ceva vreme. Tot tacamul fdt, rimel, fard colorat, ruj. Pana cand intr-o zi i-am interzis o profa sa mai vina machiata si am vazut o fata pamantie la fata cu buzele palide si ochii cenusii. Si atunci am zis ca nu o sa ma machiez niciodata asa, si da, inca ma bantuie aceasta imagine si azi :mrgreen:

  82. eu oricum nu folosesc cremute, rimeluri, anticearcan, farduri si alte cosmeticale…
    si nu-mi zice nimeni c-as fi urata 🙂 Ba chiar opusul 😛
    masina de spalat o poti lasa naibii 7 zile, ca doar n-ai doar 2 haine…
    deci, eu zic ca daca doar un toc-platforma te sperie.. esti usor de speriat 🙂

  83. […] cumva n-ați uitat, în ultimele 7 zile am trăit sub embargou. N-am avut voie să mă ating de 7 dintre inovațiile care fac mai ușoară viața femeii active […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint