Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Doamnelor și domnilor, PREMIILE WEB BLOGUROZICS!

shutterstock_154439864

Nu știu dacă ați observat, dar e plin offline-ul de seminarii, simpozioane și congrese despre online și de festivități de premiere pentru cAmpanii, cOmpanii, agenții și proiecte. Nici nu mai distingi adevăratele competiții ale breslei publicitarilor de festivitățile-șușă. Cum vrea cineva să mai pupe în cur niște branduri și niște agenții, pac, dă niște premii. Cred că nu există agenție care să nu fie “agenția anului” la vreuna dintre șușele astea și nici campanie care să se fi desfășurat în online, care să nu fi luat vreun premiu. Practic, unde întorci capul e un premiant. Te întâlnești în fața aceluiași lift cu “agenția anului la Internetstock” și cu “agenția anului la Webics” și nu știi pe care s-o lași să intre prima, că amândouă sunt ultrapremiate. Iar, în interiorul agențiilor, cred că e și mai grav. Se întâlnesc la baie laureatul Webics pentru “cea mai scurtă și eficientă campanie cu leaderboard-uri în dungulițe roz cu picățele” și laureatul Net Awards pentru “cea mai bună la suflet campanie de CSR dedicată salvării țânțarilor bolnavi de melancolie”, amândoi fac pipi pe ei rău de tot (da’ rău, nu glumă!), dar nu poate intra decât unul să se elibereze. Singura soluție de deblocare a problemei e să vină colegul lor, laureat al premiului pentru “cea mai inexistentă campanie, din cauză că nu s-a mai făcut, pentru că n-a fost buget, iar clientul era oricum cam cretin” și să dea cu banul, alegând care dintre primii doi laureați intră la pipi. Bine, ar mai exista și varianta să se organizeze repede un nou simpozion, cu un juriu de bloggeri care să decidă care dintre cei doi e mai bun și mai competent în meserie și poate să intre primul la pișare. Dar nu e timp, așa că se alege prima variantă.

Cu alte cuvinte, situația e foarte încurcată, practic lucrurile arată ca atunci când am terminat eu a-I-a și toată clasa a fost urcată pe podium, cu coronițe. 🙄

Și m-am decis să îngreunez și mai tare lucrurile, acordând azi premiile Weeeeeeeeb Bloguroziiiiiiics, în ideea de a stimula eficiența, productivitatea și creativitatea de pe piața de blogging, interneting, branding, creativiting, piaring și – de ce nu? – murăturing, că tot suntem în plin sezon de murături.

Așadar, doamnelor și domnilor, trecem direct la premii, ca să nu mai pierdem timpul:

– Premiul cea mai divă dintre toate divele cu bloguri intitulate “Jurnal roz de cazarmă”: Simonaaaaa Tacheeeee!

– Mulțumesc, mulțumesc mamei mele!

– Premiul pentru cea mai bună postare despre hemoragia de premii din jurul nostru: această postareeeeeee!

– Mulțumesc mamei mele, care m-a scris, pe nume Simona Tache.

– Premiul pentru cel mai bun blog scris de Simona Tache: Jurnal rooooz de cazarmăăăă! Felicitări, Jurnal Roz, ești cel mai bun!

– Mulțumesc, sunt cel mai bun!

– Șiii… ultimul premiu, pentru cel mai bun borcan de castraveți murați din online, se acordă unui borcan de castraveți realizat de Simona Tache! Felicitări, dragi castraveți!

Castraveții nu mai pot răspunde, deoarece au fost mâncați, dar o să mulțumesc eu în numele lor! Mulțumesc. Iar, în încheiere, o să fiu speaker la acest simpozion care mi-a făcut onoarea să mă multipremieze, ca să îmi scot pârleala pentru toate simpozioanele la care am refuzat până acum să fiu speaker. O să vă învăț cum să vă depășiți limitele.

Speech despre depășirea limitelor

Când simți că nu mai poți, te afli în punctul în care doar ți se pare că nu mai poți, pentru că în realitate tocmai atunci poți mai mult, doar că habar n-ai cât de mult poți. Când nu mai poți, spune-ți “Nu am să mă opresc acum” și o să vezi că, de undeva, din tine, o să îți vină o forță, care o să te împingă cu putere înainte. Sau o putere care o să te împingă cu forța înainte? Mă rog… Ăla e momentul în care îți vei depăși limitele și vei simți cât de frumos este să îți depășești limitele, pentru că, practic, nimic nu e mai frumos decât să îți depășești limitele tale de om, poate doar să ai un minim simț al ridicolului și să îți dai seama că ceea ce spun eu acum sunt niște truisme vomitive și jalnice. Dar să ne întoarcem puțin la limite, pentru că trebuie să vorbesc măcar 10 minute, ca să pară că chiar am ceva de spus. Ai încercat să pictezi și ai constatat că nu ai nici un pic de talent? Nu te opri. Într-o zi vei fi un mare pictor. Începi cu ceva mai ușor: ia o carte de colorat și coloreaz-o pe toată. Nu-i așa că ai căpătat puțin talent? Continuă. Mai ia o carte de colorat. Apoi, încă una, și încă una, și încă una. Când ajungi să ai în portofoliu 10.000 de cărți de colorat, colorate cu mânuța ta de viitor pictor, oprește-te și așteaptă un nou simpozion la care o să fiu tot eu speaker. Îți voi spune atunci ce să faci mai departe ca să ajungi un mare artist al șevaletului. Acum nu mai am timp, pentru că trebuie să ajung urgent la un congres, unde o să țin o prezentare despre muncă și transpirație. Între timp, tu nu te opri. Mulțumesc!

Aplauze. Acestea fiind zise, tocmai s-a încheiat prima ediție a Premiilor WEB BLOGUROZICS. Vă mulțumesc pentru participare și vă aștept la ediția de săptămâna viitoare. 😉

Foto Shutterstock

53 comentarii

  1. inteleg ca trebuie sa schimb numele blogului-pink shamans kinda..asa am ceva sanse? pentru blog satelit? si btw FELICITARI ROZ!

  2. Un voucher in valoare de 5-10 comment-uri gratis n-ai da si tu, la ceas de sarbatoare.

  3. Multumesc lui Dumnezeu!, este un must.
    Tre’ sa te invat eu?
    Esti geniala. Pup

  4. discriminare,de trei ori discriminare!
    din cauze si motive necunoscute care tin, fireste,de o voita discriminare, doamna simona nu pomeneste deloc de partea masculina a familiei careia trebuie sa-i multumeasca!
    adicatelea lu tata lu simona de ce sa nu ii multumesca nimeni? da lu sotu lu doamna simona care suporta atatea si atatea surprize,de ce sa nu ii multumeasca?
    ce, doamna simona s-a nascut asa, singura pe lume? n-are si ea un tata la care sa vina sa ii multumeasca?

  5. Pai Dumnezeu ce e?
    E barbat. Ajunge. Si avanseaza, chiar!

  6. La categoria “excelenta in scriere pentru intreaga cariera de scriitor de comment-uri pe blogul roz”, acordat de catre Sandman Holding Corporation Impex Ltd SRL, CO, multumesc tovaresei invatatoare Fatu pentru limba romana decenta pe care mi-a insuflat-o, totodata firmei care mi-a oferit o conexiune la net onorabila, o tastatura in regula si un program de lucru care sa-mi permita sa aberez pe banii lor.
    Si da, in primul rand mamei, ca ea m-a dat la scoala.

  7. alina , da’ nu e tata personal a lu doamna simona, e tatal tuturor.si nici sotu lu doamna simona nu e,ca nu lui ii face salata de tort sub forma boeuf!
    deci,discirminare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    felicitari, e super tare.

  8. Vecină, ai uitat să ne spui că ai fost propusă şi la Nobel!

  9. nobelul s-a datara! la anu’ da’ sa stim sa o propunem in timp util.

  10. hahaha, îmi place că Sandman Holding Corporation Impex Ltd SRL își dă singur premii. a înțeles ideea, bravo, așa se face 😆

  11. @julius: vecine, până la Nobel mai am, sunt la faza de cărți de colorat. de chimie, că pe chimie aș vrea să-l iau. sau pe pace, nu m-am decis. deocamdată colorez cărți de chimie și pace 😛

  12. @alina, nike: dacă vrei să deveniți pictorițe mai repede, să-mi spuneți 😛

  13. Cele patru personalitati ale mele s-au adunat la sfat si au decis cu o majoritate clara ca acest premiu sa poarte numele “Sandman”, premiu ce va ramane unic si nu va mai fi acordat in viitor, in semn de respect pentru primul castigator al acestei exceptionale distinctii.
    De asemenea, s-a luat hotararea ca nickname-ul folosit pentru comentarii sa fie de acum inainte “Sandman”, in onoarea primului castigator.

    In calitate de cititor/comentator al blogului roz, multumesc ca am fost acceptat in acest club select.Fara tine, blog roz, n-as fi comentat nimic, as fi citit blogul lui Badea, m-as fi uitat la Maruta, la Urania….premiul ti se datoreaza si tie, nu doar mamei.

  14. Sunt foarte dezamagita ca nu-s nominalizata nicaieri :))) Din cauza ta cred, Simona Tache :))

  15. 1. din faza combinata a chimiei cu pacea ar iesi o formula pasnica pt trinitroglicerina.da sa fie musia izomer cis,ca trans nu mi-a placut niciodata.
    2. pai pictez deja, pacatele mele, in fiecare seara! sunt la faza borcanele cu guase, pictat cu ianu………………

  16. @Hapi: are balta premii pentru toată lumea, e plin, e doar chestiune de secunde până vei primi unul

  17. Felicitaaaari!!!!:p

  18. Annnnd the Oscar goes to……mama castravetilor 🙂 😆
    little Picasso , *Green Guernica* ( still practicehttps://www.facebook.com/photo.php?v=10150477614443622&set=vb.549553621&type=2&theater)…

  19. deci vreau poze de la manifestarile astea. cu premiile deasupra capului. rochii & covor rosu. si paparazzi cu camerele sparte. plus suturi in oua. vreau sa le vad pe toate, altfel nu te cred. ce fel de diva esti?!

  20. io-s mai practic.
    merg acushica sa-mi iau sigur premiu din frigider.
    v-as spune cum se numeste premiu, da nu vad bine ca s-a acoperit de broboane de sudoare de emotie…cred.
    multumesc mamei care mi-a cumparat premiu asta.
    mama copilashilor mei, vreu sa zic.

  21. Hmm, eu vedeam ca ultima postare era aia cu orgasmu’, si ma intrebam ce s-o fi intimplat. Bine, poate era Simona plecata, dar mai nimeni sa comenteze?

  22. @catalin: acum ai început să vezi ok? au fost niște probleme cu cache-urile, din cauza unui plug-in, pare că s-au rezolvat.

  23. Ma tem ca acest post e putin… deplasat si gratuit. Te rog nu te supara, dar nu ii vad rostul si nu mi-e clar de cine faci misto.
    De toti tristii care o ard prin conferinte despre online si despre puterea digitalului? Ai avea dreptate daca ar fi asta.
    Insa tu te iei in mod foarte nedrept de toti oamenii care lucreaza in agentii, zile si nopti in sir, pentru clienti mai mult sau mai putin cretini, oameni creativi, chinuiti, frustrati si care in fine isi fac meseria. Aia de care te iei tu ca stau la coada la pisare la baie, sunt niste tipi si tipe care au terminat niste scoli si care muncesc si pun pasiune in ce fac.
    Premiile din industria online sau industria de advertising sunt o recunoastere a muncii lor. Nu filosofez despre sensul si adancimile industriei si a societatii corporatiste de consum.
    Zic doar despre oamenii care muncesc in treaba lor si care nu se regasesc in descrierea ta generalizata. Or fi multi fanfaroni e adevarat, or fi multe proiecte inutile si de “muraturing”, dar nu trebuie sa dedici un post de blog generalizand un argument fals si nedrept. Si blogosfera e plina de fanfaroni si posturi inutile.

    Si apoi chiar nu ai dreptate cand spui ca e plin offline-ul de festivitati de premiere. Nu e plin. Nu in Romania.
    Iar cei care se perinda pe la Webstock sau Internetics de exemplu, or fi ei cam aceiasi dar nu asta trebuie sa conteze ci ceea ce fac, cum contribuie, cum mai educa poporul in folosirea digitalului samd.

    In contextul asta “speech-ul” (nu speach-ul) tau chipurile ironic e de asemenea deplasat.
    E adevarat ca e o tona de ridicol si de fanfaronada in tot show-off-ul asta de la premiere si in “Onliniada” dar point-ul care reiese din postul tau e ca e tot ce tine de domeniul asta o mascarada, toti sunt niste cretini and fucking hate them all si, in sfarsit, ai avut curajul sa reclami asta si sa ii demasti. :-/

  24. eu am oaresce timidetzuri visavis de covorul rosu si speech-uri, dar oricum primesc saptamanal, chiar tridiurn as zice, dac-as fi sigura ca-i corect gramatical, premii! Sunt mereu fix al n-shpe-miilea cititor/comentator/vizitator al cate unui sait super mega tare! :mrgreen: deci, se poate. Altfel, multumiri intregii echipe si colorati, colorati colorati! 8)

  25. @Liana: n-ai înțeles nimic, da’ nimic-nimic-nimic 🙂 . chiar nu mă iau de ăia care stau la coadă la pipi, ci de inflația de premii și simpozioane. ele compromit ideea de recunoaștere și aduc în derizoriu munca lor, nu textul meu. la care, apropo, mulți dintre oamenii pe care tu pretinzi că i-am jignit s-au amuzat. 😉

    cât despre blogosferă, să fii tu sănătoasă de câte ori am scris despre ea.

  26. Da, am curatat cache-ul si am vazut posturile. 🙂

  27. De acord cu tine, Liana. Simona uita ca agentiile cu campaniile lor superpremiate sunt cei care o platesc si o baga in campaniile alea inexistente si inutile. Huoooooooo! Laba jos de pe muraturi, huoo, sunt platite din banii nostri, aia care o ardem sa facem campanii, care o ardem pe podiumurile alea din cauza ca suntem prea tari, cu prea multe premii, intr-o Romanie in care nu s-a facut nimic si e usor sa iei un premiu. Daca vrei s-o spui asa. Tu ce faci, a? ce premiu ai luat? hai sa te vad ca faci tu o campanie si te inscrii cu ea, chiar si la “festivalu blocului”, sa te vad ca faci fata. E bine sa stai pe margine sa rozi la muraturi si sa comentezi, nu? Asa va mai place sa va dati cu parerea de pe un soclu de superioritate, voi, mai parieristi. huo

  28. @war66: aoleu, probleme grave cu logica, nu? ce treabă are, mă ierți, sula cu prefectura? campaniile alea nu ar putea să existe și să fie mișto și creative, fără să fie premiate TOATE? nu ar putea exista o singură festivitate de recunoaștere a meritelor breslei? hai, 100, da’ nu un miliard? nu una pe săptămână, de ne doare capul de atâtea “agenții ale anului”, “campanii ale anului”, “cel mai creativ client al anului” ș.a.m.d.? cum să se mai distingă chestiile cu adevărat mișto de cele miștocuțe, de cele corecte și de cele mediocre sau slabe, dacă sunt atâtea festivități de premiere încât ajung TOATE să fie premiate??? cred că nu vă dați seama că exact inflația asta de premii vă aduce în derizoriu munca și face praf și pulbere ideea de “recunoaștere” și “valorizare”.

    cât despre “Simona uita ca agentiile cu campaniile lor superpremiate sunt cei care o platesc si o baga in campaniile alea inexistente si inutile. Huoooooooo! Laba jos de pe muraturi, huoo, sunt platite din banii nostri”:

    1. nu îmi dă nimeni din milă campanii și nici pe ochi frumoși, mi le dă pentru că îl avantajează să mi le dea. cum ar veni, e un business, un schimb reciproc avantajos, nu încerca să îl prezinți ca pe o favoare, că nu suntem la grădi, la grupa mică, să vorbim în termenii ăștia;

    2. nu sunt plătite din banii voștri, de la mama voastră de acasă, ci din ai clienților. poate mă repet pe undeva, dar e un business;

    3. e cam comunistă logica “iei bani pe campanii, deci ar trebui să taci”. nu, nu ar trebui să tac, căci e o țară liberă și am dreptul să am o părere sau alta, nu-mi amintesc să fi semnat vreun contract prin care să mi se fi cumpărat tăcerea. dacă așa gândiți, e grav, grav de tot.

  29. Simona – oamenii creativi si cu scoli care nu stiu sa deosebeasca un pamflet de o critica generalizata merita tot respectul, of course …..unde mai pui ca unii se mai si regasesc in descrierile tale si e frustrant.
    Deci, iti retragem premiul :))))

  30. @war66: lucrez intr-o agentie si am inteles exact ce a vrut sa zica Simona. si am si ras, pentru ca da, e amuzant textul (si asa se naste pamfletul, din exagerari, stii?). si s-au amuzat si alti colegi de-ai mei si am fost mandra de ei, pentru ca asta inseamna ca sunt relaxati si inteligenti. si dupa aia venit tu, ca o tzatzica, si ti-ai pus poalele-n cap si ai dat cu huo si ai inceput strigaturi cu banii si cu campaniile, in cel mai comunist mod. si mi-am amintit iar ca, desi foarte premiati, nu toti colegii mei de breasla sunt inteligenti. si m-am intristat. 🙁

  31. Cu neuimire am observat ca poti scrie si fara reclama intarziata…

    Dar o intrebare tot am: care este numarul maxim de simpozioane, conferinte, evenimente si ce mai vrei tu la care ne dai voie? De unde incepe “inflatia”, cum ii spui tu?

    Multumesc!

  32. Hei, Simona, cred c-ar fi mai simplu sa numesti, sa dai exemplu, nu sa generalizezi. Pentru ca si tu, generalizand, arunci in derizoriu munca unor oameni care poate au facut o treaba misto tare, nu mistocuta.

    @Lulu: i dont give a fuck ca te-ai intristat. si nu sunt tatica, sunt tatel. si mai gandeste-te ca daca am alta opinie, asta nu inseamna ca n-am inteles, ci ca pur si simplu am alta opinie. nu? merge neuronu pan acolo? opinie pe care sigur o ai si tu pe undeva, caci comunismu nu e departe, nu traiesti in berlin, comunismu e vizavi, scoate capu pe geam. dar nu e cool sa recunosti, e cool sa razi si sa arati empatic. probabil esti o piarista proasta. si eu m-am amuzat initial si am inteles exagerarea, nu e mare lucru, nu te mai crede asa desteapta. doar ca ma deranjeaza sa bage totu la comun, sa “derizorizeze” toate premiile doar ca sunt unele care au luat pe nedrept. Ghici ce? intotdeauna se ia cate ceva pe nedrept. Dar asta nu inseamna sa zici ca totu e fucked off. Asteptam exemplele concrete, daca ai coaie, Simona.

  33. @war66: păi, de-abia dacă mă apucam de exemple concrete era nasol și nu mai avea absolut nici un haz. știi cum e? dacă ne-am abține să mai facem glume cu polițiști și blonde, ca să nu generalizăm, ori cu Dumnezeu, pentru că e blasfemie, sau cu bătrâni, pentru că toți vom ajunge așa, am ajunge să nu mai facem nici o glumă. eu zic să te relaxezi și să n-o mai iei personal, textul meu a fost scris pe haz, nu pe încrâncenare (dacă era pe încrâncenare, dădeam exemple), aia e cheia în care trebuie citit…
    și poate efectul va fi că, atunci când încă cineva se va gândi să organizeze un nou festival d-ăsta cu premii, o să își aducă aminte că “stai, bă, deja mai există 100 și și-așa a început lumea să facă caterincă și bășcălie pe tema asta”. și poate n-o să-l mai facă, poate o să caute altă idee. cât despre “speakerii” care nu au nimic de spus, poate vor începe să mai stea și pe-acasă… 😉

  34. @war66: ah, și nu am zis absolut nimic de premii drepte și premii nedrepte, accentul nu a fost pe NEDREPT a fost pe MULT, pe RIDICOL DE MULT. citez: “lucrurile arată ca atunci când am terminat eu a-I-a și toată clasa a fost urcată pe podium, cu coronițe”.
    și mai citez și dintr-un comentariu, al meu catre tine: “cum să se mai distingă chestiile cu adevărat mișto de cele miștocuțe, de cele corecte și de cele mediocre sau slabe, dacă sunt atâtea festivități de premiere încât ajung TOATE să fie premiate??? cred că nu vă dați seama că exact inflația asta de premii vă aduce în derizoriu munca și face praf și pulbere ideea de “recunoaștere” și “valorizare”. “

  35. war, n-ai niste muraturi?

  36. Simona, ai nedreptăţit gomboţii, zău! Trebuia o categorie aparte, cu gomboţii ăştia. Premiul “Trei gomboţi pe o farfurie”. Da’ pruna e mult mai valoroasă în altă parte. P-ormă vorbim de murături, atît de necesare după.

  37. A fost bună aia cu toată clasa premiată însă eu am luat loazele la puricat şi i-am descoperit pe unii cu un “cronovizor ” ,cică.
    Aşa am văzut că ” Cresc şi la Moldova oameni”chiar dacă’s din Buc.

  38. pacat ..ma asteptam sa primesc si eu un premiu ..cel mai marinar cititor de blog roz macar ptr eforturile pe care la fac cind pierd semnalul sau este slab pentru rabdarea mea de a nu sparge laptopul,modemul si toate cele cind gasesc si eu ceva de ris si se blocheaza…ptr inconsecventa mea in a scrie un comment …sau ptr orice altceva ..un premiu cit de mic ..dat de tine. Dar nu-I nimic …ajung eu acasa
    😆 😆 😆 😆 😆 😆

  39. da-ti numai cate un premiu , sa ajunga la toata lumea ….HUOOOOO

  40. La categoriile
    “cel mai tolerant cititor al Blogului Roz”
    si
    “cel mai dastept cititor al Blogului Roz”

    Juriul s-a vazut nevoit sa acorde ambele premiile unui singur candidat…

    Castigatorul dovedeste o excelenta cunoastere a limbii romgleze folosind expresii de inalta tinuta ca ” i dont give a fuck “, “esti o piarista proasta”, “si eu m-am amuzat initial si am inteles exagerarea”, “nu e mare lucru”, “fucked off”, “daca ai coaie”….
    Limbajul academic si adancimea exprimarii face sarcina juriului foarte usoara….

    Si acum, tovarasi (ca doar nu traiti ” in berlin”)….castigatorul esteeeeeeeee……..

    UARSIXTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISIX…….pe numele lui adevarat war66……

    Felicitari.

    Acu’, lasa-ne……

  41. Eu am vazut ca e coada si m-am asezat si eu, sa vad ce se da. Niste premii, cica. Bune si acelea, maica, ca-s pe gratis. Da’ sa se dea doar la unu’, sa ajunga la toata lumea. Ce-i asta cu atatea premii la o singura cetateana, una, Simona Tache? Crede ca daca si-a lasat sacosele la rand pentru toata familia noi, cetatenii cinstiti, platitori de taxe si impozite, nu stim ca e o facatura. Huoooo!!!

  42. Ce ma bucur ca ai castigat atatea premii si te-ai simtit datoare sa ne inveti cum sa ne depasim limitele! 😀

    Vorbim serios acum, felicitari!

  43. Draga mea Alina Nedelea, de unde ai ajuns la concluzia ca Dumnezeu este barbat? 😯

  44. Nu numai în online este aşa. Nu poţi asculta un post de radio fără să auzi minute jenante de auto-lăudare cum că ei sunt numărul unu în preferinţele publicului, în inima şi chiloţeii ascultătorilor. Europa FM, Kiss FM (nu-i ascult dar am văzut reclama tipărită cu aceleaşi rahaturi) şi culmea, înclusiv postul naţional de stat România Actualităţi a căpătat apucătura aceasta.

  45. @war66: Felicitari, ai castigat urmatoarele premii:

    Comentatorul paranoic
    Comentatorul căruia îi pute tot
    Comentatorul neajutorat intelectual

    Asteptam discursul de multumire.

  46. De ce internetul e la fel de insipid ca si literatura obligatorie?

  47. Bă, eşti suuuper tare!!! Eu m-am pierdut în atâtea premii şi agenţii a anului!
    Practic toate sunt super tari:))

  48. Am citit textul tau si m-am amuzat teribil, apoi m-am aruncat in commenturi sa ma distrez in continuare, pentru ca ai cititori la fel de haiosi ca si tine (Bine, nu chiar toti) . O CLIPA NU mi-a trecut prin cap sa interpretez ceea ce ai scris, altfel decat …cum ai scris!!! (si nu cum au sarit sa-ti reproseze vreo 2 dintre ei…ca m-am si mirat de unde au ajuns ei la astfel de concluzii?! ) Eu de aceea te citesc si te iubesc pentru ca, in primul rand, inteleg ce zici. Si ma distreaza si felul cum zici dar si cum comenteaza / completeaza/croseteaza idei/fac haz si ceilalti cititori ai tai.
    Cei care rezoneaza cu tine.

  49. Varule 66 ia zi-ne tu sincer : la cite timbildinguri ai participat si cite trepte ierarhice ai urcat pe munca buzelor tale pupatoare de mosi si moas(t)e si a Powerpointurilor intrerupte de (hihiii) glumitze care dadeau bine la sefi ?

    Pun pariu ca ai o titulatura a postului de nu-ti ajunge o carte de vizita si care se termina cu officer la coada , chit ca nu ai facut armata.

    Bai ariceilor colectivisti care va lasati pe spate sa va prinda colegii in timbilding : Mucles, ca nu am chef de voi pina si pe blogul roz.

    Hai noroc si ce-o zis Gica !

  50. Simona, sa înțeleg ca nu ai fost invitata la Digital Divas și îți pare puțin rău?

  51. @Anonima: articolul ăsta e din 11 octombrie 2013. altfel, am fost invitată chiar în juriu la Digital Divas și am refuzat, că nu sunt pasionată de jurii, comitete și comiții, cu unele f mici excepții. alte întrebări? 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint