Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Care e Magenta?

V-am întrebat, acum câteva zile, pe cine ați controla dacă ați avea o aplicație de mobil cu care să puteți face asta. Mai ziceam și că cine dă cel mai haios răspuns câștigă o invitație VIP, cu acces special în backstage, pentru evenimentul de lansare a Telekom România, care va avea loc pe 13 septembrie în trei orașe importante din țară: București (Piața George Enescu), Iași (Esplanada Palatul Culturii) și Cluj-Napoca (Piața Unirii).

Câștigătoarea este…

1

Oana, te rog să-mi trimiți pe simona@simonatache.ro un mail cu subiectul “Câștigătoare invitație Telekom”, care să conțină numele tău complet și numărul de telefon, ca să te pot pune în legătură cu organizatorii și să-ți primești premiul.

Tuturor celorlalți le reamintesc că își pot băga nasul de la distanță în ceea ce se petrece pe 13 septembrie pe scenele din București, Cluj sau Iași. Nu, nu veți putea să-i înnodați cravata lui Brenciu și nici să-i trageți basca pe ochi lui Smiley, dar veți putea să alegeți următoarea piesă care se va cânta pe scenă, să faceți parte dintr-un selfie uriaș sau să faceți karaoke împreună cu mii de oameni aflați la sute de kilometri distanță. Toate astea, cu ajutorul aplicației HAI, despre care puteți afla lucruri și de aici.

Tot cu ajutorul aplicației HAI veți putea aprinde Magenta, la finalul evenimentului. Ce înseamnă asta veți afla la momentul potrivit.

Până atunci, am și eu o întrebare pentru domnii care citesc acest blog: Care e, domne, magenta, dintre culorile de mai jos? 😀

1

2

3

Ia votați, sunt curioasă la ce rezultat ajungem. Doamnele sunt rugate să nu voteze, să se rezume la a posta comentarii ajutătoare! 😀 Doamne, ce emoții am! Țin pumnii, băieți! Ziceți mersi că nu v-am dat ceva mai greu, cu grej, ivoire sau sidefiu! 😀

Care e Magenta?

Loading ... Loading ...

76 comentarii

  1. Fiind pasionat de fotografie și lucrând cu imprimante, sunt mânjit pe mâini cu magenta, cyan, yellow, black… 😛

  2. atentie baieti, e pacaleala, magenta nici nu este, iata definitia din dex:
    MAGÉNTA s.f. Culoare roșu aprins. ♦ Termen folosit în fotografia în culori pentru a desemna culoarea obținută prin amestecul spectral al roșului cu albastrul. [Cf. it., fr. magenta < Magenta – prin aluzie la bătălia sângeroasă care a avut loc în această localitate din Italia].
    ***************
    vede cineva o culoare rosie aprins? Vede cineva o batalie singeroasa?
    ************
    pt. a fi sigur am googlait si la nemti si am aflat ca aceasta culoare se obtine prin mulsul unor melci!?

    • vai, vai, ai și trișat umblând pe Google și tot degeaba :mrgreen:

    • esti botoasa ca te-am prins cu fofirlica :mrgreen:
      Nu, nu ne lasam manipulati!
      basisto!

    • auzi, ia votează tu măcar răul cel mai mic dintre culorile alea de sus. hai! 😛

    • : )))))…..sunteti belea, zau…

      P.S. Simona, cum ti-ai fi facut, fatalica, poza ‘ceea pe parchet?!
      …vreo conotatie penala, ceva…hmmm… 😯 😉

    • avem ” culoarea obținută prin amestecul spectral al roșului cu albastrul.” ? Avem! Ce carcotas … 😆

    • m-am saturat sa votez rau, ca o fi mic c-o fi mare, de data asta voi vota culoare 1, cu mare probabilitate e culoare albastra, si chiar daca e albastra, totusi reprezinta speranta!

      Ia spune daca esti asa dasteapta, ce reprezinta magenta asta a ta? Iti spun eu nimic, nada, zero, e o corcitura de culoare, o amestecatura, nu e soi pur!:roll:

  3. stie orice calculatorist care se respecta 🙂

  4. Yupiiiiiii!!! Multumescccccccc!!! E primul concurs pe care il castig :)))

    • să te bucuri de premiu, zic. și, poate, cine știe, face cineva și aplicația anti-soacră, la un moment dat 😆

    • @ Oana: aplicatia exista deja, se numeste MUTE, dar din pacate functioneaza doar la televizoare. Poate ar fi timpul sa-i implantezi soacrei un cip pe la corzile vocale pe undeva…?
      P.S.: da, tot utilizatorul de imprimante, ori de calculatoare, stie ce e magenta. Dataviatoare incearca fuchsia, stimata S.T.!

  5. ce p..ana mea e magenta asta frate? o culoare? o “ceva” ? un “ceva”? ca nu stiu ca sa votez? 🙁

  6. ahhh, hai ca m-am prin si eu ca prostu’ la fin l, dupa ce am vazut cometariul lui “neamtu tiganu”…

  7. Si in desen tehnic il vedem :)))… poate un fuchsia ne lovea mai puternic

  8. Hai Simonica, magenta nu e o culoare asa greu de recunoscut. Mai greu e cu aquamarin si fuxia (asta nu stiu nici macar cum se scrie) da’ am auzit-o pe nevasta vorbind 😉

  9. Se adevereste “zvonul” ala conform caruia femeile percep (sau pricep ??) mai multe nuante de culori decat barbatii! 😆 😆

  10. Ei, prin anii 91, când la facultate erau niste 286 cu ecran monocrom, una din marile mele curiozităţi a fost: “cum o fi culoarea asta, magenta”? Curiozitate satisfăcută ani mai târziu, odată cu achiziţia primului PC propriu (S.H. , dar cu ecran color). A… şi nici vorbă de google acum 23 de ani. 😀

  11. Nu pot sa cred ca cyan trece drept magenta! Si nu cred ca e vorba doar despre perceptia culorilor aici.

  12. cine e dom’ne magenta asta?

  13. Mah, cind am vazut titlul primul gind a fost platforma e-commerce..Magento, dupa mi-am pus ochelarii si am vazut ca e cu ”a” 🙂 ..dar sunt eu mai geek asa. Si daca tot sunt geek, sigur e o aplicatie :)).. Mdah ori pc-ul meu are o problema cu afisarea culorilor :mrgreen: ori aia sigur nu e magenta 🙂
    oricum fain 🙂

  14. Culorile ca-culorile, dar stie vreunul sa faca diferenta dintre fusta si rochie?? Ca al meu nu vrea sa bage la cap :))

  15. Una din Bucuresti

    Io stiu, io stiu!! Tovar’sa invatatoare, pot sa spun, pot??
    Ocheeeiiii, ma abtin, chit ca sint foarteeee desteapta, dar ii las si pe altii sa se afirme, deh!

  16. Doamne, oamenii nu mai au ochi?Sunt daltonisti?Simona esti total aparte…Vii de pe Venus?

  17. o ajuns telekomu si la voi? io mi-s de 24 de ani client telekom cu magenta lor cu tot. mai nou oriune te duci in europa te plezneste pe la colturi magenta peste ochi. te simti cumva ca americanii cu chiftelele lor. te duci in olanda, in franta, in anglia, in spania, in grecia, oriunde si vrei sa te dai pe internet, te gindesti sa-ti iei un stick usb hop iti sare magenta in ochi. si interioarele sint exact la fel, totu e exact la fel cum sti tu de acasa, numa sloganurile pe pereti sint in alta limba, in rest parca ai fi in gubernia ta. asa cum americanii nu se risca si vor aceasi chiftea mereu si mereu, tot asa intri si tu ca sa nu te risti in magazinele magenta (T-Punkt la noi). si ce sa vezi? nu numai ca arata totul exact la fel dar si lucratorii de acolo vorbesc si poarta exact la fel. eu cred ca-i zombifica pe toti la angajare.
    o fi bine ca o firma de telecomunicatii sa detina monopolul in europa???

    • si io sunt clientu lor, pa vremuri aveau si echipa de biciclisti… chiar ieri m-am certat cu ei, mi-au propus sa-mi dea alt ruter, unu mai teribil, ca eu am totu de la ei, chestia aia entertain you, si TV si Internet si tot, am zis ca daca-i gratis cu placere, mi-au trimis f. repede noua cutiuta, la doua zile au venit si TREI scrisori cu magenta, una vroia sa-i trimit ala vechi zurück, buuunn, am zis, altu zicea ca-i pare rau ca am renuntat la servicile lor si ca ma vor bloca in citeva zile, si a treia zicea ca ma felicita si trebe sa platesc, ca. 5 euroi pa luna.

      Drept care le-am trimis totu inapoi.

    • 😀
      tipic telekom.
      ultima data cind am sunat la ei sa le spun ca de la trei jumate noaptea nu am internet, m-o luat una la trei pazeste ca eu de ce nu dorm noaptea ca toti oamenii 😀 da o schimbat imediat tonu cind am intrebat-o inca o data cum o cheama si am inceput sa spun numele ei pe litere ca si cum mi l-as nota. o devenit toata numa miere 😀

    • @neamtu: am pățit exact la fel cu UPC 😆

  18. Magenta e fata lui Rosu împărat dupa ce s-a frecat cu Albastru imparat!

  19. Trebuia sa interzici votul si pentru tatii de fete 😛 Too easy !

  20. Magenta este culoarea coțovârului amestecată cu cea de pulhonder roz… Așa se obține magenta…

  21. N-are cum sa nu stie toata lumea ce e Magenta ca atata ii face reclama peste tot de ma nebuneste 🙂

  22. Eu sincer nu am stiut,si n-am nici o problema cu asta 😆 😆 e tot un roz!

  23. Cum sa nu stiti frate ce este magenta?:))

  24. Simplu.
    Ma , Ge(n)ta-i sor’mea !

  25. @Oana , e greu la soacre , au aplicatii din vechime

    , mai tari ca astea noi , au ceaiul de tei cu miere impotriva antibioticelor , greu frate , greu , aplicatii subtile ” sanatoase ”

  26. Am votat 1, pentru ca de-al naibii si pentru ca prejudecati!

  27. eu am patru intrebari:
    1. ce e ala grej?
    2. ce e ala ivoire?
    3. ce e ala sidefiu?
    4. ce e ala turcoaz? ca de ani de zile ma cert cu consortul asupra lui … io am zis ca-i asa … mai spre albastru verzui, el o tine mortis ca e verde …

    • @mandy

      exista diferente in perceptia culorilor si intre femei nu numai intre femei si barbati. Doar ca ele nu recunosc usor cand se insala ca sa nu se faca de ras in “gasca”.
      Barbatilor “li se cam rupe” de culori. Prefera “tonurile”, nu “toanele”.

      PS. Si eu am impresia ca turcoaz e mai aproape de “cyan” nu atat “albastru” decat de verde.

  28. O sa-l rugam pe domnu’ Nic sa puna pe blog trei desene: una cu o bidinea, alta cu un volan si o a treia cu un surub. Cu intrebarea “care e cheia de 16 de mai jos”? Pentru doamne, desigur. Fac pariu ca va castiga surubul. :mrgreen:

    • nu-i corect … in postarea Simonei exista, totusi, magenta …
      in enumerarea ta nu exista cheia de 16 … deci este logic sa cistige surubul, fiind cel mai apropiat ca domeniu …

  29. “trei desene […] UNA cu o …”. E “UNUL”, bre!

  30. […] invitat, vineri, cititorii de sex tare să identifice magenta dintre trei culori. Au reușit, iată! Ieeeeeee!  Sunt convinsă că nu i-a ajutat deloc faptul că, zilele astea, orașul a fost plin […]

  31. @simona

    era clar ca nu puteam eu castiga, prea am zis “adevaruri dureroase” despre “sublimele noastre” consoarte, jumatati, alea alea.
    :mrgreen:

    la culori Simona insa te inseli daca crezi ca barbatii nu le cunosc. In plus ti-a scris cineva ca orice “calculatorist” le stie bine, nu mai vb de designeri, “poznari” sau alte cele.
    Magenta este o culoare “placuta” ochilor doamnelor si cam deloc placuta domnilor, neamtul a “ezplicat la obect” de ce 🙂 :mrgreen:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint