Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Fii fluffy și își vor pierde mințile toți!

pisica si liliac

Ca să ai omenirea la picioare, nu trebuie nici să ai bani, nici să ai putere, nici să ai bani și putere. Trebuie doar să fii fluffy. Când ești fluffy, absolut toate ființele bipede care se numesc “oameni” și se cred în vârful lanțului trofic devin disperate să te țină în brațe și să te mângâie. Ăsta e primul pas. Ca să le înrobești pentru vecie, nu mai trebuie decât să faci și al doilea pas: să le respingi. Să fii scârbă și să nu le lași să pună mâna pe tine.

Dacă ar asculta cineva, din când în când, la ușa apartamentului pe care îl stăpânesc, ar auzi-o pe sclavă cum se perpelește:

– Pisi, lasă-mă să te venerez. Pisi, te rog, lasă-mă măcar un pic să te venerez. Pisiiii, te implooor, lasă-mă să te venerez. Pisi, te rog, te rog, în genunchi te rog, lasă-mă să te venerez măcar o secundă. Pisi, lasă-mă în *&*% 7)(&$@!$^&%$$^&%_@$ MĂ-TII să te venerez!!!!!

Iată cum se procedează concret. Te ia în brațe? Te zbați și muști până scapi. Îngenunchează în fața fotoliului în care zaci de trei ore, ca o putoare, și vrea să te mângâie? Muști până renunță. Se așază pe canapea, lângă tine, sperând că vă veți uita împreună la TV, așa cum au văzut ei în filmele cu pisici care sfârâie molcom lângă “stăpâni”? Te ridici dezgustată și pleci. Întâi că, așa cum am stabilit deja, nu există stăpâni de pisici, apoi, pisicile sfârâie molcom strict doar în filme. În viață, sunt foarte zgârcite cu sfârâitul ăsta. Așa cum nu există “și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, nu există nici pisică care să-ți toarcă în poală. Pisica toarce random, când are ea chef, și doar ca să-ți arate că poate.

Singurele momente în care, ca pisică, e bine să fii drăguță și să le dai iluzia că îți pasă sunt alea de la venirea fraierilor acasă, după ce au lipsit câteva ore. Niște opturi printre picioare, un frecat de pantalonii lor, însoțit de un ușor sfârâit, îi vor face fleașcă. După tradiționalul show de primire, obligatoriu întorci curul și pleci.

O pisică nu e un animăluț fluffy pe care să-l jughinești când ai chef și cu care să dormi în brațe. O pisică adevărată e doar promisiunea a ceva pufos care n-o să fie niciodată al tău. Muhahahahaaaaaa! Pardon, miau!

De aici.

107 comentarii

  1. Glastra era lipita cu super glue?

  2. Daca are cineva o schemă electronica care sa poată imita smiorcăitul pisicii,
    Sa mi,o deie, o fac, o pun într,o pisica da pluș
    Si așa am inventat pisica ideala.

    • aveam eu una , dar s-au stricat tranzistoarele si acum face ca un câine si ca un cerb
      o vrei?

    • Se gaseau pe vremuri pisici miorlaitor-smiorcaitoare (de jucarie evident) cu 3 lei in piata. Nu mai stiu cui i-a venit ideea geniala ca asta ar fi un cadou perfect pt mine si asa m-am ales cu urlatoarea. Mecanismul era defect, ca atare incepea sa se smiorcaie la cea mai mica atingere. Am dus-o pana la urma cadou copilei unei cunostinte si cum tot drumul pana acolo era plin de gropi, ne-a capiat mieunatul si pe mine si pe saracul taica-meu. 😛

  3. …ar mai fi(cu liniuta de la capat,ca asa am vazut-o pe a mea ca face):
    -sa vii noaptea pe la 3 din vecini cu soarec si sa-l pierzi sub treptele din lemn din curte si sa faci ca toate ielele pana se trezeste “stapana” si te ajuta impreuna cu dulaul curtii sa dai treptele la o parte…iti iei soarecu’ si pleci ca un motan golan-vacar ce esti…evident ca nu te uiti in urma!
    – sa mergi in gradina cu ai tai “stapani”, ca cica ei au de pus rasaduri…iei si dulaul curtii cu tine si…ca o pisi-capra rea si maimuta care esti- alegi locul pt.rasaduri…garantat productivitate zero (stapanii au de lucru 1 sapt)
    – a plouat…asa si…si motanul si pisi au treburi prin gradina…masina e deschisa,ei dorm inauntru- banchetele masinii trebuiesc periate…
    …si da, sunt pufoosi amandoi..cand vor ei sunt chiar ok!.. 🙂

  4. Cruela
    Când o sa ajungi tu președinta
    In noaptea aia, la H
    Sa nu cumva sa zici
    Mihaela, dragostea mea.
    Ca ai cheltuit dijaba cu campania electorala.

    • dg
      de ce cobești?
      sa fie cruela presedinta mai multe ore , nu doar 4

    • in traducere libera pentru telespectatorii nostri dragi
      cruela trebuie sa stea mai multe ore, nu numai patru.
      cred ca asta ai vrut sa zici, nu?

    • pe pisica mea o chema Tasha! Rusoaica cu acte-n regula!
      era cuminte , linistita, nu musca , nu zgaria, statea s-o mangai, etc!
      o minune de pisica!
      intre timp a chemat-o Doamne Doamne la el..
      pai as putea eu sa ma-ncurc cu vreo Mihaela tinerica, d-asta de rit nou?
      no fucking way!
      cruela presedinta!
      :mrgreen:

  5. A mea are un ritual, cu barbatã’miu…
    El ii da de mancare, numai el! Si ritualul e cam asa: inchide zeita intr-o camera, vine in bucatarie, prepara mancarica (adica jumate de conserva pentru ca de la una intreaga i se face rau-dar o mananca oricum- ) merge dupa pisica…si asta e momentul cand ea e super dragalasa-eu pot doar sa admir-merge asa usor in pas cu el si miorlaie, toarce…ce sa mai, ceva incredibil ?? ajunge la bol, mananca, se uita putin la crantanelemai e simpatica maxim 5 minute in care poti sa pui mana pe ea fara sa muste si dupa….daca incerc sa o iau inmbrate sa ii arat cat o iubesc, ajung ca aia din LOST, zgariata pe fata sau daca sunt norocoasa doar pe maini :))) dar e asa de fluffy ?????

    • Alexandra
      pisicile astea zvăpăiate rău imi aduc aminte de stirea aia de acu 2 zile de la tv ,
      cu jonglerii cu drujbe pornite 😆

    • costicămusulmanu

      e cu cîine da’ poate funcționează…
      pe vremea, hăăăt, cînd eram studenți…mîncam și noi, ca studenții: ochiuri+frencifraiz+șuncă la tigaie la reșeu (bolțar BCA 2000W, model 1994); eram 3 la masă plus cîinele (doberman) celui de-al patrulea coleg (care era la muncă; colegul, nu cîinele) care ședea în cur și bălea (cîinele, nu colegul); cel în spatele căruia stătea AX (dobermanu’, de) îl mai hrănea din cînd în cînd însă fără să-l privească; cîinele s-a săturat însă a rămas tot acolo; prima oară cînd i s-a întins mîncarea (ha ha, ce eufemism) a întors capul…a doua oară la fel…a treia oară…harști…l-a apucat pe ăsta de antebraț…colegul, de frică, i-a trosnit una de i-a făcut capul dobermanului ca ușile de la saloon…cred că d’aia a fost impresionat și nu i-a sărit ăluia la gît, că altfel era rău de felul lui…
      vezi poate merge și la mîță…
      zic…

    • Nu stiu ce reclama cu drujbe?

    • Nu e reclama
      A fost stire
      Unii. Fac jonglerii cu drujbe pornite
      Le arunca de la unu la altu vreo 4-5 drujbe

  6. A mea a fost caine intr-o viata anterioara, te asteapta la usa cand intri in casa dupa care se da cu roatele in sus, catatonica, pentru a putea fi mangaiata pe burtica expusa generos.
    In privinta torsului , are dictie buna dar nu are ambitus (asa se zice, Loredana, cand nu zghieri?).

    • hai sictir! vii aici să-i sfidezi cu pisica ta bună, pe oamenii necăjiți, care au pisici rele. huooo 😥 😥 😥

    • si eu
      si eu vin
      nu am avut o asa pisica ca a ta ,
      mai mult nici nu am mai auzit pana la tine ,si pe blog aici mai vorbeste lumea

    • Si io
      Si io am avut.
      Da nu o pisica, io am avut o gagica.
      Si tot așa, când ma vedea ca intru in dormitor, se punea cu burta in sus, sa o mângâi…
      …sau ma lua la omor cu făcălețul, sa mor daca îmi mai aduc aminte….

    • E fata mare, cuminte, …daca va jurati pe rosu ca infiati eventualele clone mici nascute dintr-o dragoste adevarata, m-as pregati sa-i strang zestre si sa intre in randul lumii, macar o data, sa stie ce-a pierdut dupa vizita la inginecolog, undeva mai prin vara.

    • Pai da, dresata !

    • simona, am avut si modelul tau de pisica: zgaria, musca, venea si ma lingea pe parul din cap, de nu puteam sa scap de ea, era o pisica tampitzica, care isi baga botul in orice era de mincare, inclusiv in tigaia care era pe foc, o data a cazut in WC-ul in care tocmai varsasem niste grasime arsa bine dintr-o tigaie care trebuia spalata, ca deh, matza curioasa, i-a mirosit ei a ceva si a vrut sa-si bage nasul…
      am redat-o mamei natura, recunosc, respectiv am pus-o pe un santz cand am fost o data la tzara!
      :mrgreen:

  7. Fluffy al meu e un bipolar. Cand venim acasa urla ca toti dumnezeii, gen “Unde naiba ati fost? treceti la venerat!”, cand mergem la baie vrea sa intre peste noi, si se uita chiar si la televizor cu noi. Toarce de la trei mangaieri incolo. Invariabil, seara, se pune langa mine pe canapea, cerseste dragoste ca un caine, il mangai cat vrea el, se intoarce chiar pe spate si se uita cu ochii-i mirobolanti la mine sa il scarpin pe burtica. Si fac chestia asta, de sclava inconstienta ce sunt. Si ii place, se uita duios, toarce, e cea mai adorabila si mai pufoasa chestie din lume. Si apoi, din senin, fara niciun semn, ma musca si zgarie in acelasi timp si se muta la celalalt capat al canapelei.

    Fratele pierdut al Mihaelei, ce sa mai.
    https://onedrive.live.com/redir?resid=8B311592CAB37C6D!37590&authkey=!AAsim7mT3seiBbc&v=3&ithint=photo%2cjpg

  8. Asta inseamna sa fii pisica adevarata!

  9. Pa sub neste plante
    Doi ochi strălucește
    Ce sa fie oare ?
    Ce se pisicește ?

    • vmo
      un urs polar?

      ( sub ghicitoarea ta scrie : *raspunde*, ceea ce am si facut )

    • Este Mihaela,
      viseaza doi peshte.

    • 😆 😆

      cu variante….
      este Mihaela
      la noi se zbarleste

      este Mihaela
      care leneveste
      samd

    • Este mihaela
      Păcat ca nu-i pește
      Ca era mișto o saramura…

    • Sub o tufă de liliac
      Doi ochi se beleşte
      Poartă negru, zici ca-i frac
      Dar visează peşte.
      Zgârie, muşcă, e nasoală,
      Face ca toţi dracii,
      Şi-a băgat dementa-n boală
      Ambii sclavi, săracii.

    • Daca lene nu i-ar fi
      si-ar face si un selfie.

    • Selfie mâţa nu işi face
      Are sclavi să-i facă
      Dacă nu i-ar place-a toarce
      I-ar pune să toarcă.

    • Dom” profesor ne-a dat clasa
      c-o creatie bengoasa.
      Locu-ntai l-a luat lejer,
      c-asa-i el, un cavaler.

    • Dom’ profesor a roşit,
      Copleşit, ca racu’,
      Rima insă i-a ieşit
      Din noroc, săracu’.

    • io-te cum scoatem noi acusa un volum de poezele..for free asa, ca doar stim cum se face:)

    • Pisica neagră
      visează neauzit
      în umbra lunii.
      Mii de smaralde
      inflăcărează stelele.

    • si liliacul a-nflorit
      si-i zisei sclavei ca sa-mi cante
      ca primavara a venit
      ca sufletu-mi sa zburde

      dar la porunca-mi uimitoare
      nici sclava nu i privighetoare,
      nici sclavu nu devine menestrel
      in constelatii locuind de fel

      in cuboidul circumscris
      in poliedrul gri inchis
      m au sechestrat cu liliac
      ca sa le fac pe plac

    • @ dg
      Dacă te opreai după primele 3 versuri aveai un haiku ca la carte.

    • @Adi, @dg: asa i-a iesit o tanka?

    • pisica toarce
      liliacul
      unde incepe somnul

    • haiku tanka
      haiku tancu
      c-asa era plagiatu
      ce pnl…

    • pai asa au iesit 2 haiku

      iar lui nike o elegie incentimemetru clasic

      poete hai sa bem

    • @ Ienihabarnam

      Haiku era ca la carte. Tanka nu tocmai. Da’ ar merita oricum mai multe like-uri (aici aștept o bere).

    • varianta initiala a megacapodoperei lu dom profesor era asa

      Sub o tufă de liliac
      Doi ochi se beleşte
      Poartă negru, zici ca-i drac
      Dar visează peşte.

      a modificat-o , ca el e un domn cu frica de dumnezeu, nu ca noi, pacatosii doritori numai de bere…

    • plagiatul nu i la mine
      e pisica ce il tine

    • @ dg

      Pot vorbi de Necuratu’
      Fără nicio frica.
      Iar la bere tot pacatu’
      E doar cand se strica.

    • dom profesor
      pentru tanka aia ai nu una , ci doo beri de la moa.
      dar nu la budapesta, ca nu stiu sa beau ungureste.
      la H, la viena, la tg mures ( stiu eu acolo o unguroaica frumoasa foc…).

    • Veniti, pisica toarce si liliacul e-nflorit,
      priviti, nimic din ce e nobil, suav si dulce n-a murit.
      dintre pisici si dintre stele, nimica nu va fi clintit,
      Veniti, pisica toarce si liliacul e-nflorit!

    • pisicuta, pis, pis,pis
      ce ai visat azi noapte n vis?
      am visat ca nu torceam
      si pe sclavi mi i chinuiam

    • Pururi pisica
      Infasurata in mantia-mi
      Ochii i inaltam tristi
      La liliacul singuratatii

    • logoul zilei: pisica ii pune pe sclavi sa toarca
      adi , jos cu palaria 💡

      ************************************
      Adi
      14 April 2016 – ora 15:03
      Selfie mâţa nu işi face
      Are sclavi să-i facă
      Dacă nu i-ar place-a toarce
      I-ar pune să toarcă.
      ************************************

      o punem in rama de liliac

    • sa fie foarte clar si raspicat
      noi aici nu facem poezie de dragul poeziei
      ci din contra.

    • Matza neagra “inocenta”,
      Pe blog vesnic e prezenta,
      Sclavii si-ai lor cititori
      Ode ii scriu pana-n zori..

    • @ ametist
      E catren si nu e oda
      Si nu mai avem ce face
      C-a vorbi rimat e moda
      De vreo patru ore-ncoace.

    • “Din zei de-am fi scoboratori,
      C-o moarte tot suntem datori
      Dar pin’ sa mori eu pot sa jur
      Ca trebui’ sa-ți lingi propiul cur”

      Mihaela.

  10. ningea, era zece seara si Mitzulica ma astepta la intrarea in casa, cu fulgii pe mustati si urechiuse. Luam dihania in brate,prilej de tandreturi. Mancam cu el in poala. Cand ma culcam obisnuia sa puna o labuta dupa gatul meu, punea capsorul pe umarul meu si in torsul lui ca o muzica fina,adormeam amandoi si tot asa ne trezeam. 12 ani asa.

    dupa el nu am mai putut sa imi iau alta pisica. a fost unic

    • Sărăci tata lu strumfu
      El nu mai avea loc la pus mana…

    • Saracu … Ști, telefonu…

    • nu ma cunostea atunci si nici telefon nu aveam. din 1986 pana in 1998

    • Si Hans al meu a fost unic pana cand l-au mancat cainii !

    • Nike, asa îmi aduc aminte de pisica mea, nu mai e de 3 ani ( 🙁 snif)… Mă aștepta la ușă în serile în care veneam acasă cu avionul! Nu știu de unde știa… Ii spunea mama “diseară vine…!” și pur și simplu la un moment dat cu 2 ore înainte ca eu să ajung la ușă (eu fiind în avion!) ea se așeza cuminte la ușă. Urmau apoi tandrețuri pe care le făcea doar cu mine ( pupaturi pe nas, pus capul sub gâtul meu, cu nasul în păr și tors în neștire până când mă apucau crampele de la stat cu gâtul strâmb! În diminețile de weekend dormea cu mine pana la 10 ( ai mei erau în picioare de la 7), cu fața către mine și cu lăbuța la mine în mână. În momentele de dragoste supremă ma mângâia cu lăbuța pe față. În rest… Bitch și ea ca toate pisicile :)) o să îmi fie mereu dor de ea și nici o pisică vreodată nu se va mai compara! 🙂

  11. Cand eram mica aveam o pisicuta pe care cum o puneam, asa statea.
    O infasam pentru ca era bebe (saracuta) si o plimbam, o leganam, ii cantam, iar atunci cand ma trimitea mama la magazin dupa paine, o lasam pe pat si ii spuneam sa nu se miste de acolo, sa fie cuminte. Si cum o lasam, asa o gaseam cand ma intorceam. 😎

    Am mai avut multe pisici de atunci, nici una atat de ascultatoare. 😆
    Cred ca a fost ceva de genul 1 caz la 675 de milioane.

    • ai verificat
      nu era de plush ?

    • Se cuminteste, se cuminteste …!
      Susta e, ca atunci cand simti ca se nesimteste, s-o dai afara din casa! Direct ! Nu te mai uiti !
      Vant pe geam direct !
      Si usor usor, clar treptat, o sa vezi cum o sa-si schimbe atitudinea !
      In primu si n primu rand stim ca pisicile sunt loiale.
      Asa ca o sa manance trei zile iarba si-n a patra o sa fie brand new…

    • @dg

      Daaaaa, exact aia ziceai ca e. O jucarie.

      @Bogdan

      Pisicile se cumintesc dupa un an jumate de viata. Din experienta mea asta am observat.
      Cum trece un an jumate devin din ce in ce mai lenese, mai cumintele si alintacioase.

    • @Gio

      Glumeam Gio, glumeam…:)
      No harm intended 🙂

  12. Ce neagra e…!!
    Asta, dupa cum se uita, e din-aia rea, agresiva…la jugulara direct !

  13. Hmm, dar pe ce revistă stă demoazela? Are ceva cu ”GRATUIT” scris în colțul de jos și am descifrat și ceva ”rețete”. Or fi rețete gratuite de farmacie, pentru calmarea nervilor nervoși din motiv de blănoasă nerecunoscătoare? 😀

  14. Tocmai ce-a pus labuta peste GRATUIT. Nu stiu ce mai vezi tu acum…:)

  15. Eu tot nu am aflat de ce ma musca? Cum poti sa musti mana care te hraneste? Si am incercat cu ambele manini si sa-l hranesc si sa-l mangai. Iar treaba cu torsul, este pe baza de senzor. Cat mai la distanta doar asa sa auzi bine cum face sfarrr, sfarrr iar cand te apropii se opreste.

  16. Tache nici n-avea habar
    ce cenaclu literar
    poate matza declansa
    fara sa toarca pe ea.

    • Cum s-ar zice, cititorii ei sunt mai talentosi decat ai lor, gen. 💡

    • mai mâțoși decat ca ai lor.
      te pomenesti ca ne pomenim cu ea la H…
      sa vezi atunci poeme, poezele, poiezii si tragedii… betzii…
      si stai ca nu a aparut inca cruela.

    • costicămusulmanu

      pentru cî la ieșî plouî di sî nu dai o mîțî afarî, descriu și eu starea de fapt:
      foai verdi barabulî
      stau în apî pî’n la…brîu
      dacî mîța îi nebunî
      du-o, nene, la pîrîu (bahlui, gen)

    • Frunza verde pe carare
      ne cam paste o ba….nana. ➡ :mrgreen:

  17. Io azi avui o zi mare,
    cu dezmatzuri culinare,
    pahare dupa pahare…
    hai noroc si la mai mare!
    acu” ma duc la culcare.

    Dar sa nu fie-n zadar,
    acest dezmatz literar,
    la H cand veti poposi
    sa mai faceti poezii.

  18. pisica-i de catifea,
    manca-i-as gura cea rea ,
    ochishori ca doua stele ,
    din sclavi face doar surcele ,
    asta e pisica voastra ,
    care sta langa o glastra ,
    nu va suparati pe ea ,

    va ales, e traba ta ,
    puii mei , de catifea

  19. n’am avut alta rima de final
    asta e
    ce puii mei ?

  20. De la bal, de la spital,
    asta-i rima de final.
    Puii tai de catifea
    intr-o glastra, la fereastra, astepta.
    vai, mama… ta!

    (n-am gasit alta rima)

  21. Pe o apa cristalina
    de-as putea sa navighez,
    tot la Tache m-as intoarce
    doar umpic sa mai tro…….paiesc.

  22. foaie verde ş-o pisică
    luminiţa, nu te văd în clar
    :mrgreen:

  23. foaie verde si-o sipica
    poezii despre pisica
    poezii cu animale
    daca tot stam la taclale! :mrgreen:
    matza neagra ca un drac
    asezat sub liliac!
    😮
    facetzi frate si cu plante
    eventual si c-o carte!
    ca si plantele e vii
    si nu zgarie copii!
    :mrgreen:
    e cumintzi, e parfumate
    si e frumos colorate
    si mai au un avantaj:
    ele nu face deranj!
    par nu lasa
    intr-o casa,
    si n-alearga de nebune
    pina le cam ia cu spume!
    si-n concluzie ascultazi:
    pe cruela so votatzi!
    numai pt cei cu minte:
    votatzi cruela presedinte!

    • eu azi noapte am visat
      ca cruela-i mm deghizat!
      care mm ?
      care-o fi, ca nu conteaza !
      ca cruele ne cinsteaza!
      n-am avut alte cuvimte potrivite, gen feminin

    • foaie verde si o sibica
      am blog,desi sunt pisica
      nu vreau sa va stresez
      niciodata nu trolez

      nici pe blog n am observat
      cineva sa fi trolat
      ei discuta constructiv
      de rup firul narativ

  24. Voi nu sunteti normali!?

  25. @Cruela:
    Cheama-l, draguta, si pe Cartarescu la H, ca va simt in forma pentru o seara literara! Ce naclu’!

  26. Pisicuta pis-pis-pis,
    M-ai zgariat aseara-n … pat!
    Cum adica, era vis?

    • Păcat.
      Erai singurul inca normal.
      The last man on the earth
      Cum or zice eva,
      The first women on the earth
      Care a fost ea.
      Cruela presedinta
      Ca n,am găsit alta rima, gen, caz timp, mod.

    • Care nu stii tu sa apreciezi. Noroc cu fetele, ca-mi mai tin partea … pe parte artistica.

  27. Buna tuturor!
    Simona, ador sa citesc aventurile Mihaelei pe blogul tau, mai ales ca motanii mei nu se zbenguiesc asa. Torsul e tors, mangaiatul e mangaiat, nu le tai ghearele pentru ca nu zgarie. Nu prea stau ei in brate, dar dorm rezemati de mine pe canapea. Spre deosebire de Mihaela, vin cand sunt chemati. Desigur ca toate usile trebuie deschise, altfel e rost de zgariat usa pana o deschidem, desigur ca nu au notiunea de intimitate si vin dupa noi in baie. Altfel, in materie de nazdravanii, citim pe blog. 🙂
    PS Am avut mereu doar masculi, pentru ca m-am temut de atitudinea femelelor.

  28. Mai, draga Simona! Ce pacate tre sa ispasim noi? Zici ca au fost la aceeasi scoala maimutele astea doua(Mihaela si Sissi, adica). Eu n-am mai avut pisici, da sotul meu, care a crescut cu pisici in casa, zice: ce dragute sunt, si dorm la picioarele tale, si torc in bratele tale … Ihi, cum sa nu! Draguta e, can nu se uita la tine fix, cu capul intr-o parte si coada zbulita toata. Si picioarele in timp ce dormi?! Perfecte de rontait! Doamne fereste, intr-o zi m-am ascuns in baie ca nu mai scapam de nebuna ! Asa-mi trebuie ! Mi-a fost mila de ea, mititica 👿 ca era cat un pumn, uda toata si jegoasa, singura pe campul ala imens ! Si iacata-n ce diavol s-a transformat !

  29. Laura, ti-o trimit pe a mea in vacanta, vrei? Ca zici ca am copil mic, nu pisica! De cand o am n-am mai dormit o noapte intreaga. Trezirea la 2, la 5 si apoi din 30 in 30 de minute, pana ma satur si renunt de tot la somn 😳

  30. hai , ‘napoi la poezie ,
    proza ne face piftie ,
    zic, asa , un pic in gluma .
    ca sa nu nastem trauma ,
    da , de unde ne-am pornit ?
    ca nu suntem de oprit.
    iacata , de la pisica ,
    de nimic nu are frica ,
    mica era uratica ,
    mare , langa bol de sticla,
    e frumoasa ca o floare ,
    care sta inca-n picioare ( vasul cu liliac)

  31. Sa-ti explic cum e cu catzelu poreclit pisi … pentru ca e fluffy, face fitze la mancare fix ca o pisica, dar doarme pe mine la tv, pe canapea, in pat, oriunde e de dormit si bonus … cand o mangai, asa scoate niste oftaturi de lungi si din tot sulfetu, de zici ca toarce. Am tot avut catzei, da ca asta asa lipicioasa n-am pomenit :).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint