Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Se oferă o ținută de designer unei femei care nu are cu ce să se-mbrace

Dumnezeu, când a făcut femeia, a zis “Iar această ființă nu va avea niciodată cu ce să se îmbrace”.

Surse de pe lângă sălile de nașteri spun că fetițele, după ce se nasc și aruncă o privire către ele însele, în ochelarii doctorului, se enervează foarte, foarte tare și încep să zbiere: “Ce-i cu mine dezbrăcată în halul ăsta? Nu am și eu o haină ca lumea, să pun pe mine, sunt vai de capul meu! Oaaaaa, oaaaaaa, oaaaaaaaaa”.

Știți cu ce se ocupă nevasta lui Sisif, în timp ce el urcă bolovanul ăla pe munte? Deschide un dulap care stă să cadă pe ea, se uită scârbită la mormanul uriaș de haine și exclamă “Incredibil! Niciodată nu am ce să mă-mbrac”. Apoi, se duce la shopping, mai aduce un morman de haine pe care-l trântește peste celelalte. Și iar deschide dulapul, iar vede că nu are cu ce să se-mbrace, iar se duce la shopping, iar… ați înțeles. În buclă.

Ăsta e destinul și bolovanul nostru, al tuturor femeilor. Suntem condamnate să nu avem niciodată cu ce să ne-mbrăcăm. Cel mai tare nu avem cu ce să ne-mbrăcăm, imediat după ce am fost la shopping.

Știți ce discută Nicole Kidman, Charlize Theron și Angelina Jolie, când se întâlnesc pe covorul roșu, la Oscar?

– Ce faci, dragă, de unde ți-ai luat rochia asta? Eu sunt disperată că nu am deloc cu ce să mă-mbrac, uite și tu ce Ralph Lauren am pe mine, mă dezavantajează total.

– Hai, fată, ți se pare că pe mine mă avantajează Dior-ul ăsta? Nu vezi cât de grasă mă arată? M-am săturat să nu am niciodată cu ce să mă-mbrac, pe cuvânt. M-am săturat! Câteodată îmi vine să nu mai ies din casă, îți zic.

– Este pur și simplu îngrozitor. Când o să se termine? Oare o să avem și noi vreodată cu ce să ne-mbrăcăm sau o să murim așa, despuiate?

E tragic, știu, dar asta e realitatea. Noi așa trăim… Ștergeți-vă însă zâmbetul înlăcrimat, doamnelor, și afișați unul neînlăcrimat, măcar pentru câteva minute. Cristina de la Christine on the Clouds  vrea să ofere o ținută completă, la alegere, prin tragere la sorți, uneia dintre cititoarele mele veșnic dezbrăcate.

Arată cam așa ținutele create de Cristina.

Screen Shot 2016-06-14 at 10.20.09

Screen Shot 2016-06-14 at 10.18.30

Screen Shot 2016-06-14 at 10.19.15

Screen Shot 2016-06-14 at 10.18.45

Screen Shot 2016-06-14 at 10.19.30

Screen Shot 2016-06-14 at 10.24.04

Vorbind un pic serios, Christine on the Clouds e un brand care propune lejeritate și feminitate.

Cristina Șerbu, creatoarea lui, folosește țesături naturale, fine și moi la atingere pentru fiecare din hainele pe care le creează, din dragoste pentru materiale, dar mai ales pentru natură. Din atenta grijă pentru detalii și natură, readuce la viață stocuri de mătase și tricot, punându-le cap la cap în ediții limitate. Îi place să spună că face haine pentru femei care își permit să umble cu capul în nori, în loc să stea cu capul în dulap.

Cum poate fi câștigată o ținută la alegere de la Christine on the Clouds? Simplu. Nu trebuie decât să dați o raită pe site, pe pagina de Facebook și pe blogul brandului, să scotociți bine pe-acolo și să reveniți apoi aici, la comentarii, cu link-ul (sau link-urile) către ținuta pe care v-ați dori-o, dacă ați fi câștigătoare. Pe site vă recomand să scotociți cu atenție în secțiunea asta, în care sunt listate toate colecțiile, dar și aici. Eu voi alege câștigătoarea, prin tragere la sorți, și o voi pune apoi în legătură cu Cristina, ca să îi ofere ținuta dorită.

Sunt extrem-extrem de curioasă ce ținută v-ați alege. Eu, dacă aș fi în locul vostru, mi-aș lua fusta și bluza de aici. Adică astea:

Screen Shot 2016-06-14 at 10.28.18

 

Hai cu link-urile. Voi anunța câștigătoarea pe 28 iunie, după ora 12. De-abia aștept s-o fac fericită, împreună cu Christine on the Clouds. Nu va avea în continuare cu ce să se-mbrace, dar măcar se va plânge de asta cu capul în nori și în haine de designer. :))))))

Later Edit: Câștigătoarea ținutei este Flavia. Va primi un e-mail de la mine în care o voi pune în legătură cu Cristina de la Christine on the Clouds. Să te bucuri de hăinuțele câștigate, Flavia! 🙂

302 comentarii

  1. Sunt si gravida si va dati seama prin ce chin trec :)))este mai rau ca inainte 🙂

  2. Haha, fix asa e! :))
    Multe tinute mi-au placut, dar ce mi-as dori daca ar fi sa aleg una: http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-228

  3. F buna idee! Nu avem domn’ne cu ce sa ne imbracam . Asa ca mie mi-a placut asta : http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-284

  4. Buna! Clar asta ar fi alegerea ideala pentru mine: http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-321
    De ce? Este lejera, ideala pentru job, dar si de mers in parc, dupa program, cu copilul. Adica adecvata pentru o mama aflata cam mereu pe fuga.

  5. Diana Teodorescu

    mie imi place camasa frac cu fusta ocru

    Camasa frac


    fusta aici: http://www.christineontheclouds.ro/product/fusta-ocru/

  6. Imi place la nebunie rochito-bluza asta http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wind-of-change/#jp-carousel-245, cred ca ar fi piesa de rezistenta din garderoba mea si totodata articolul cel mai vesel si..scump. Cu toate astea, sunt absolut sigura ca se vor mai gasi momente in care voi spune ca nu am in ce sa ma imbrac, asa ca imi propun de acum: de fiecare data cand se va intampla asta, voi purta chiar rochita, asa ma asigur ca ii voi face cinste! 🙂

  7. http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wind-of-change/#jp-carousel-246 GENIAL OUTFIT! Oricum, toate sunt foarte frumoase, dar cel din link e de-a dreptul deosebit!

  8. exact la etapa in care nici io nici fiemea nu avem NIMIc de imbracat ne=ai prins :)))
    Mie imi place combinatia integrala de aici https://blogulsocialplum.wordpress.com/2016/05/06/alb-negru/

  9. Amarata fara haine

    An de an impart cel putin un sac de haine celor care chiar au nevoie si dulapurile-s evident….goaleeee. Va rog, nu ma lasati dezbracata!
    http://www.christineontheclouds.ro/author/cristina/#jp-carousel-248

  10. pick me, pick me, pick me, plizzzz!

    Botez. Si nu am haine, evident si logic. Adica am ceva, insa cam negre, ca black is the new orange.
    Numai lume buna, motata, fardata, si… moa, ce nu are nimic in garderoba sa se potriveasca eventului. Pana si bebele are, am vazut pozele anticipat ca il cunosc pe fotograf.
    Fie-ti mila de aproapele tau, Simona 🙂

    http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-225

  11. imi place mult si tinuta aleasa de tine, dar si aceasta

    Wind of change

  12. O reală problemă îmbrăcatul! Mai ales pentru mămici. Ele mereu nu au ce îmbrăca, pe când dulapul pruncilor e plin cu fel de fel de outfituri pentru diverse ocazii. Ei, pe mine una, rochia asta

    A moment of satisfaction

    m-ar scoate din impas. As purta-o cu sandale seara, cu espadrile ziua și pare foarte ușor și de îmbrăcat și de dezbrăcat! Unde mai pui și că e o singură piesă și mai trebuie la ea doar o geantă galbenă, că vad că tare bine merge 🙂

  13. Daca as fi aleasa drept castigatoare, mi-ar placea acest outfit: http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wind-of-change/#jp-carousel-248. Multumiri!

  14. Oh, daaaa! Clar ca niciodata nu am nimic cu care sa ma imbrac…Dar cu asta http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-225 sigur m-as imbraca in fieeeeecare zi!

  15. Oh boy…. ce sa zic, eu n-am niciodata cu ce sa ma imbrac 🙂

    Eu as alege bruza asta http://www.christineontheclouds.ro/product/bluza-cu-maneci-transparente/ împreuna cu fista ocru http://www.christineontheclouds.ro/product/fusta-ocru/

    thanks

  16. Vraciu Adriana

    Aceastae rochita pe care as vrea sa o castig: http://www.christineontheclouds.ro/product/rochia-anchior/

  17. Pantofi nu da nimeni. Tocmai mi s-au rupt doi pantofi, fiecare dintr-o alta pereche. Unul este inutilizabil, nereparabil, nenimic, ca i s-a rupt talpa de tot.

  18. Roxana Costache

    Eu de cand alaptez sunt pe minus rau… asadar, ar fi tocmai potrivite:

    Bluza ornamet


    si

    Fusta cu broderie

  19. Vai Simona, ce rana ai deschis! Desi nu poate fi vindecata, m-as consola cu rochia asta http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-245

  20. Daca as castiga, as vrea rochia aceasta https://blogulsocialplum.files.wordpress.com/2016/04/img_2497.jpg?w=590 Pentru ca daca nu ma insel, e din matase si am mangaiat-o indelung acum cateva saptamani la un targ de moda si am suspinat indelung dupa ea si mi-a ramas in cap. Deci cand ti-am citit articolul si am vazut-o… m-am bucurat tare, chiar daca stiu ca am sanse mici sa ma tragi la sorti. Si nu ca as crede eu in semne, dar tragi la sorti la o zi dupa ziua mea si tare m-as bucura sa castig. Dar nu imi fac sperante. Gata, am terminat cu peroratia 🙂

  21. Cu greu m-am oprit la bluza si fusta de aici:

    _MG_8973


    Dar sunt atat de draguuute toate!

  22. Beatrice Neacșu

    Peste trei săptămâni încep un nou stagiu de practică, iar tu, dragă Simona, tocmai mi-ai amintit de ceea ce încercam să trec ca fiind un detaliu – ținuta. Acum, printre atâtea doamne și domnișoare, am să înțeleg dacă nu se cade să mă împaci tocmai pe mine, dar îți las totuși un link, ca să vezi ce mi-ar însenina ziua (printre altele) http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-225.

  23. madalina ciolacu

    asta clar 🙂 si daca o sa o am promit, dar doar pe jumatate, ca nu ma mai plang ca nu am cu ce sa ma imbrac

    https://www.facebook.com/FashionArtFair/photos/a.959730587458539.1073741837.817561351675464/962860197145578/?type=3&theater

  24. Mie tinuta asta imi place: http://www.christineontheclouds.ro/product/fusta-garnisita-cu-dantela/
    As mai si avea senzatii tari de vreo 2-3 ori pe zi, de fiecare data cand o sa-mi intre pisica in dulap si o sa vrea sa faca controlul calitatii matasii. Nimic cu se compara cu urmele bataliei din incercarea de-ati salva hainele.

  25. Gabi A Horvath

    Eu nu am avut constant cu ce sa ma imbrac de la 4 la 40 de ani.
    Acum cred ca mi-ar surade asta: http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-223

  26. De cand am vazut prima data hainutele Christine on the Clouds, m-am indragostit de aceasta rochita, dintr-o colectie mai veche: https://blogulsocialplum.files.wordpress.com/2014/07/img_3705.jpg
    Daca as castiga 😀 si rochita nu se mai poate face, mi-as dori aceasta bluzita 😆 http://www.christineontheclouds.ro/product/bluza-cu-masina/

  27. off topic: stiti ce imi place la site-ul si produsele astea? Cand scrie: PRODUS REALIZAT IN ROMANIA!

  28. Sunt disperata dupa rochii
    Favorita mea este:

    Rochia anchior


    Perfecta pentru vara asta.

  29. pe principiul ca oricum nu-mi trece prin cap cu ce as asorta din garderoba proprie si probabil ca iar m-as plange ca n-am cu ce sa ma imbrac ( mai bine imi fac o garderoba ca Zuckerberg, poate imi poarta noroc si devin milionara ) as fi ales fustita asta ( ma incanta orice are o danteluta ) http://www.christineontheclouds.ro/product/fusta-garnisita-cu-dantela/ dar, tricoul asta mi se pare destul de chic si as avea cu ce sa il asortez: http://www.christineontheclouds.ro/product/bluza-geometrica/

    pick me, pick me, pick me, pick me 😆

  30. Catalina Dumitriu

    Rochița asta e superba și numai buna pentru seri răcoroase de vara sau zile de primăvară. Cu cat mai colorata, cu atât mai bine. 🙂 http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-245
    PS: Eu chiar nu am cu ce sa ma îmbrac!!! 🙂

  31. Ene Oana - Andrada

    Aleasa cu greu, ca de obicei 🙂

    Wings of silk

  32. Eu si in fata alegerii stau pe ganduri! Asta imi place!

    Wind of change

  33. Sunt multe lucruri frumoase, dar pe mine m-a cucerit tinuta de aici https://blogulsocialplum.wordpress.com/2016/05/06/alb-negru/, pe care mi-o imaginez asortata cu pantofii si geanta de aici https://blogulsocialplum.wordpress.com/2014/10/15/in-ton-cu-gri/.

  34. Out of the blue

    Imi place la nebunie tinuta frmata din fusta galbena si bluza royal blue!!

  35. Fara sa aberez 🙂 dar ma si vedeam imbracata cu tinuta de mai jos …si eram fericita acolo in gandurile mele

    Bluza geometrica

    Fusta cu broderie

  36. Și dacă cititoarea e un cititor care vrea să-şi îmbrace soția, nu doar să o dezbrace? 😮

  37. Mie imi place mult “iarba cu buline”. Pentru o tinuta office lejera de vara e o culoare superba 🙂

    Iarbă cu buline

  38. Mie imi place bluza din link.

    Bluza geometrica

  39. Sunt insarcinata si acum chiar am simtit cu adevarat cum e sa nu ai cu ce sa te imbraci, sa nu te mai cuprinda bluzele preferate :))
    Tinuta mea preferata este: http://www.christineontheclouds.ro/product/hanorac-cu-dantela/

  40. PLease, PLease, pick me! pick me!
    Uite cred ca modelul asta de fusta m-ar prinde!
    Pina si nuanta mi-ar scoate in evidenta culoarea ochilor 🙂
    Ce zici, ma ajuti?
    http://www.backstagetales.com/wp-content/uploads/2015/10/7ace210c09175d000ec6fef348ddd6a8.jpg

    • Modelul asta, matrix, gen, mai degraba mi-ar scoate MIE liniile si coloanele in evidenta. Nu ca insist, dar orsicat.

    • Deci, sa ne intelegem, da?
      Fiecare cu modelul lui, nu de alta, dar nu mai pup mocaciune de la Simona.
      Bine. hai, daca castig, te las si pe tine o sambata (chiar doua) sa o porti!
      Da’ ce agati, facem juma, juma!
      🙂

    • @Gicone:
      Fie, dar ce am deja agatat, ramane (agatat) la mine.
      Si inca … nu strigi dupa mine pe strada.
      Cum juma, juma?
      Mi-e si frica sa ma gandesc.
      Analizezi, daa?
      N.B. Matricea nu admite decat numere intregi.

    • Doamne fereste sa strig dupa tine pe strada – da’ ce, sunt salbatic?
      Nooo, eu fluier, asta’i clar!
      Cand am zis juma’ juma’, m-am referit la procedura: o tura tu, o tura eu, evident numere intregi!

  41. Buna Simona! mie imi place mult de tot fusta asta

    Fusta ocru


    si as vrea sa o port exact asa cum a gandit-o Cristina, adica cu alb si bleu, sa ma duca cu gandul la mare, la cer senin si nisip auriu.
    https://www.facebook.com/ChristineOnTheClouds/photos/a.694430564031877.1073741849.257467041061567/706656966142570/?type=3&theater

  42. Trebuie sa alegem o siiiiiingura tinuta? Cel mai mult dintre toate imi place asta: http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-225 si am niste pantofi dementiali cu care as asorta-o…

    Imi mai plac mult bluza asta http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wings-of-silk/_mg_7563/
    tricoul acesta cu matase http://www.christineontheclouds.ro/product/tricou-cu-matase-imprimata/
    si bluza de la aceasta tinuta http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-283

    Deci nu sunt asa pretentioasa :). In orice caz, misto colectii.

  43. Mi se pare plina de feminitate , vaporoasa si lejera, dar eleganta si cu o nota aristocrată. E tot ce trebuie să fie in imaginea unei femei.
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/12419240_711680695640197_4817958633575143390_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9

  44. Eu niciodata nu am cu ce ma imbraca – desi trec pe la Cristina des 😀

    Fusta galbena

    asta ar fi alegerea zilei

    C

  45. Fusta galbena


    Avem aceleasi gusturi 🙂

  46. Imi plac la nebunie fustele cu buzunare; de asemenea, imi plac fustele galbene, asa ca aceeasi fusta pe care a ales-o si Simona (http://www.christineontheclouds.ro/product/fusta-galbena/) mi se pare foarte tare; si imi place mult si acest top: https://www.facebook.com/ChristineOnTheClouds/photos/a.694430564031877.1073741849.257467041061567/713452898796310/?type=3&theater

  47. mda, adevar grait-ai… it’s a never ending story :)))
    pentru ca sunt in etapa de galben, m-a acaparat aceasta tinuta: http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-280

  48. M-am indragostit iremediabil de rochia lunga cu imprimeuri geometrice de aici! https://blogulsocialplum.files.wordpress.com/2015/04/wings-9.jpg

  49. Mi-ar placea rochita asta http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/anatomy-of-me/_mg_6217-edit/
    numai buna pentru una dintre prezentarile mele 🙂
    sau tinuta asta http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wings-of-silk/_mg_0950/
    Mentionez ca nu particip la concurs, m-am uitat doar de fun 🙂 oricum am castigat destule chestii pe aici, mai las loc si altora 😉

  50. Raluca Zdrobis

    Foarte, foarte tare! Ma bucur tare mult ca am descoperit-o 🙂
    Mi-au placut foarte multe lucruri de pe site, dar rochita asta chiar este deosebita 🙂 Multumim, Simona!
    http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-225

  51. Lazar Anca Iuliana

    Camasa frac


    Aceasta tinuta imi place 🙂 si camasa si fusta.

  52. Bai ce fineturi de lucrusoare…
    Si Duamne cum e rochita asta lejera cu buzunaaaare… #bale

    Rochia anchior

  53. Nu cred ca ma pot rezuma la una singura, dar daca trebuie, asta ar fi:
    http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wings-of-silk/_mg_0950/

  54. NICORICI MARIA-NATALIA

    Drace ! tocmai am descoperit că nu mai deloc, dar deloc cu ce să mă îmbrac ……
    http://i0.wp.com/www.christineontheclouds.ro/wp-content/uploads/2016/05/MG_6588.jpg?resize=768%2C1024

  55. ruxandra girbea

    Mda, greu de ales, sunt deosebite .Dar pentru o plinta ca mine, cred ca ar merge asta http://www.christineontheclouds.ro/product/rochia-cu-panglica-somon/

  56. Aceasta pereche de pantaloni ar sta perfect pe mine, multumesc.

    _MG_6074

  57. Cheateaubriand

    Eu cel mai des nu am cu ce sa ma imbrac la munca, asa ca am ales ceva pentru scopul asta, am si sandale potrivite primite de la colegi. Bine, eu nu castig niciodata la trageri la sorti… Dar hai.. 🙂

    Bluza geometrica

  58. Aceasta ar fi una dintre ținutele pentru care aș opta, deoarece este una lejeră și extrem de elegantă!

  59. minunate! pot sa postez vreo 10 link-uri??? ca si asa am slabit 26 kg dupa nastre, si nu imi mai vine nimic 😀
    https://www.facebook.com/ChristineOnTheClouds/photos/pb.257467041061567.-2207520000.1465934138./718158748325725/?type=3&theater

  60. Iti vine sigur, trebuie doar sa comanzi. Ce zici de asta?
    http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/anatomy-of-me/#jp-carousel-327
    Ma doare ficatii si creierii mici!
    Ce de-a mai gusturi are si @ametist!

    • Domnul matrix cred ca vrea sa se invarta de o consultatie 😆 la partea cu ficatii a nimerit-o, pentru creierii mici trebuie sa-l trimit la colegi! 😈

    • @ame:
      Si nici macar n-am avut intentia, dar daca e gratis … cu placere. O sa-mi pun ceva ecosez, ca sa ma recunosti!

    • @matrix.
      Ba eu zic ca iti pui ecosez ca sa se aeriseasca mai bine creierii mici!

  61. Aceasta mi-a placut cel mai mult, fusta cu franjuri e super feminina: http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wind-of-change/#jp-carousel-247

  62. Pentru probe, sa nu va plictisiti:

    • 2:19 minute nu sunt nici de incalzire, asa!
      Macar un film ceva de 3 ore!
      Sau mai bine – un sezon din GoT!

  63. Ei, bine, da. Nici eu nu am cu ce sa ma imbrac, desi am trei sifoniere pline ochi….
    Dar mi-ar placea sa mai am si asta:
    http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wind-of-change/#jp-carousel-247

  64. Sincer, nu am putut sa ma opresc la una singura, dar, cu eforturi mari, am ales doua. Oricare dintre cele doua m-ar face foarte fericita, mai ales ca in doua saptamani ma reintorc la munca si nimic din garderoba nu mi se mai potriveste. Iata linkurile https://blogulsocialplum.wordpress.com/2016/03/07/pleased-to-wear-you/ si http://www.christineontheclouds.ro/product/ie/

  65. Maria Stancioiu

    Rochie absolut superba: http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wings-of-silk/#jp-carousel-225, mai are rost sa zic ca-mi plac si multe altele?

  66. Felicitări, Cristina, ținutele sunt o reverie!

    Pentru o plimbare prin nori, aleg:

    http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-251

    🙂

  67. O fi auzit strigatul meu? Ca altfel nu imi inchipui cum de a stiut ca am nevoie de ceva. http://www.christineontheclouds.ro/product/fusta-galbena/

  68. Orice femeie este mai buna dacă nu are cu ce sa se îmbrace 😉 🙂

  69. Si fetita mea de aproape 4 ani deja spune: Eu niciodata da’niciodata n-am cu ce sa ma imbrac 🙂 Tinuta care-mi place foarte mult este asta :

    Wind of change


    Gasesc eu cu siguranta unde s-o port 🙂

  70. greu de ales dintre atatea modele superbe, insa aceasta mi se pare foarte chic:
    http://i1.wp.com/www.christineontheclouds.ro/wp-content/uploads/2016/05/MG_9081.jpg

  71. Am vazut multe piese interesante pe site-ul Christinei, e un designer foarte talentat, ii urez mult succes in continuare. Cel mai mult mi-a captat atentia fusta in tonuri aproape metalice http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wings-of-silk/#jp-carousel-226.

  72. E o decizie usoara. Toate sunt splendide. Oricum ar fi, faptul ca stiu ca există e un cistig in sine. :))))) https://blogulsocialplum.wordpress.com/2016/03/03/the-sun-is-shining/

  73. Imi place tare mult aceasta combinatie finuta:

    Wings of silk

  74. Imi aleg si eu o tinuta, pentru ca nu am cu ce sa ma imbrac vara asta:

    Wind of change


    E o rochita splendida, alb cu albastru marin.

  75. Mie imi place aceasta: http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wings-of-silk/#jp-carousel-225
    Dar mi-a fost tare greu sa ma decid. 🙂
    Noroc ca am 2 baieti, au foarte multe haine, cel de 2 ani si 4 luni, le alege singur, isi pune cate 2 perechi de pantaloni scurti, la 30 de grade. Nici el nu se prea poate decide, se pare…

  76. Niciodata nu am rabdare sa fiu feminina cand ies undeva, pentru ca toate rochitele si fustiele care imi vin bine sunt..incomode. In schimn asta…. E un vis. Probabil m-as simti un fluturw delicat si colorat si as avea o tinuta pentru pantofii mei noi care de doi ani asteapta..si asteapta..si asteapta. http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-225

  77. http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wings-of-silk/_mg_7649/

    m-am indragostit de nuanta asta de galben in ultima vreme si isi face tot mai simtita prezenta in garderoba mea

  78. Imi place foarte mult rochita, este vesela si cred ca iti da o alta stare de spirit…poate am noroc sa castig si eu ceva, pentru prima oara 😉

  79. Imi place foarte mult rochita, este vesela si cred ca iti da o alta stare de spirit…poate am noroc sa castig si eu ceva, pentru prima oara ? http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-245

  80. Buna, multumim pentru oportunitate!
    Rochia care mi s-a parut f. draguta si care presupun ca mi-ar veni si mie este http://www.christineontheclouds.ro/product/rochia-in-carouri-rosii/

    Abia asteptam rezultatul tragerii la sorti! 🙂
    Seara placuta!

  81. Eu in perioada asta ma simt suma tuturor femeilor care nu au cu ce sa se imbrace. 😀 Am nascut acum 2 saptamani, evident nu m-as duce la cumparaturi ca “mai slabesc”, da’ nici nu ma satisface nimic din garderoba :))
    Nici nu stiu ce mi-as alege daca as face o sesiune de shopping la Christine on the Clouds sau, si mai bine, daca dl Random ar tine cu mine…
    Imi plac tare urmatoarele tinute:

    Rochia anchior

    Anatomy of me

    https://www.facebook.com/ChristineOnTheClouds/photos/a.484183785056557.1073741841.257467041061567/585105848297683/?type=3&theater

    Evident, colectia Wind of change e definitorie acum 😀

    Wind of change

  82. Eu pe asta o vreau 😀

    Wings of silk

  83. Combinatia asta tipa originalitate si stil, deci imi place mult :)…Desi la cat de misto e fusta as cam vrea sa o port des deci as innebuni ca nu am destule bluze/topuri sa o asortez…si cu bluza la fel, nu as avea fusta/pantalonii potriviti :)))…Deci si cu si fara acest outfit, concluzia e clara: I need to buy new clothes :)))

    Fusta galbena

  84. Irina Harja Iliescu

    Eu m-as dezbraca de hainele astea….

    Wings of silk

  85. mi-a incantat privirea si m-a facut sa zambesc!
    Wings of Silk (1)
    “Wings of Silk” collection

  86. Eu chiar nu sunt ca toate femeile, ok? Eu am cu ce sa ma imbrac, doar ca am facut pariu cu iubitul meu ca o sa castig si chiar nu vreau sa aiba el dreptate. chiarhttp://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-223
    🙂

  87. Mă alătur și eu grupului fetelor neîmbrăcate. That´s my wish: http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/wings-of-silk/#jp-carousel-224

  88. Uff, e asa greu sa ma hotarasc cu ce (sa nu am) sa ma imbrac, dar cred ca totusi m-as plange cel mai bine in rochia asta:
    https://www.facebook.com/ChristineOnTheClouds/photos/a.694430564031877.1073741849.257467041061567/696650997143167/?type=3&theater

    😀

  89. http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-226
    Iaca si tinuta cu care as vrea sa le impresionez pe onoratele somitati din comisia unui examen de mare importanta pentru mine si de una infima, mica, micucica, pentru domniile lor.
    Multumesc!

  90. Văleu, ce mă loviși în moalele capului, Simona! Chiar nu am cu ce să mă îmbrac, vai de steluța mea! Pe mine m-a cucerit ținuta asta: http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-225 😀

  91. Eu nu-mi doresc ceva pt mine, ci pentru cea mai buna prietena a mea…si din lume, as putea zice, fiinta care mi-a fost ca o sora de aproape 20 de ani.
    Georgiana merita din plin, plus ca i s-ar potrivi de minune genul acesta de tinute, iar maine 28 iunie este chiar ziua ei de nastere (implineste 38), ar fi cea mai minunata surpriza pe care i-as putea-o face.
    Mi-ar placea pentru ea: http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-280

    Eu sunt departe de ea fizic si, din cauza unor probleme de sanatate, anul acesta nu cred ca pot ajunge in Romania sa ii ofer un cadou, dar contez pe voi ca veti face alegerea cea intelapta ;)!

  92. In ultima vreme am facut o pasiune pt acest gen de rochii: https://blogulsocialplum.wordpress.com/2016/03/07/pleased-to-wear-you/ – mi se pare atat de lejera si usor de asortat

  93. Imi plac foarte mult creatiile Cristinei, insa rochita aceasta imi face inima sa vibreze. 😉 http://www.christineontheclouds.ro/2016/05/24/a-moment-of-satisfaction/#jp-carousel-279

  94. Rochia cu panglica somon


    Asa as fi foarte “dezbracata” :)))

  95. Sper ca imi voi cuceri noii colegi de munca cu tinuta din mijloc: http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-278

  96. Superbe toate tinutele! Se vede ca fiecare piesa are o alta poveste, o alta linie, o alta identitate.
    Cele din lookbook-ul cu piese din matase ( Wings of silk ) sunt ca un vis frumos! Matase fina, culori neutre si finisaje de calitate.

    O rochie insa mi-a ajuns la inima si mi-a ramas gandul la ea: http://www.christineontheclouds.ro/product/rochia-cu-panglica-somon/
    Superba, lejera, parca te imbie sa o imbraci.

    Felicitari pentru initiativa de a promova un brand romanesc!

  97. Că tot mor de dragul simplităţii. 🙂

    O rochie pentru vremea de azi

    Baftă, oamelor! 🙂

  98. Foarte frumoase. Ma bucur ca am descoperit o creatoare talentata. As alege asta:
    http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-228

  99. Claudia Niculae

    Buna Simona,

    Multumim pentru concurs. Rochita mra preferata este asta: http://www.christineontheclouds.ro/product/rochia-anchior/.

    Iti doresc o zi buna!

  100. Daca as avea norocul sa castig,mi-ar placea propunerea Simonei:)

  101. Janina Csatlos Dima

    Vara asta schimb prefixul…..Si vreau sa fac impresie, sa fiu wow, deci am ales aceasta rochita , http://www.christineontheclouds.ro/category/lookbook-styling/#jp-carousel-251
    O iubesc la nebunie si o vreau tare de tot!!!!
    Sper ca astrele sa fie cu mine si sa nu apar pe covorul rosu, despuiata, vorba articolului 🙂
    Te pup, Simona, si la fel si pe Christine, de acolo din norii ei, de unde face lucrurile astea minunate!

  102. Wow. Multumim de oportunitate. Hainutele sunt deosebite. Orice ar fi….

    Wind of change

  103. Colectia ” A moment of satisfaction”

  104. Faine-s lucrurile simple! 🙂

    Rochia anchior

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint