Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Pentru părinții copiilor cu probleme cardiace

Am primit de la Cruela acest mail:

Picture 4

6 comentarii

  1. I LOVE YOU , Simona ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

  2. sar’na simona!
    mare boier(oaica), mare caracter !(oaica) 😉

  3. Ma intreb de multa vreme de ce se blocheaza CapsLock la cei care trimit mailurile de genul acesta. Chiar e nevoie sa strige?

  4. Pista: Când cineva face un efort să facă bine altcuiva, nu e nevoie să comentezi tu inteligent. E destul să nu faci nimic.

  5. Nea: OK, hai sa-ti explic de ce ma bag in seama: mailul acesta seamana la stilul de scriere cu pleiada de mailuri tzeapa care circula pe net. Cind am vazut postul Simonei, am verificat si eu saveachildsheart.org si am vazut ca e o chestie legitima, de aceea m-am mirat ca folosesc stilul acesta de mail.

    Asa, in general, cind cineva pune o intrebare, nu e nevoie sa sari tu si sa te dai Supermanul care-i apara pe ceilalti, in loc sa incerci sa raspunzi. E destul sa bei un ceai cald si sa stai linistit.

  6. @pista : nu toata lumea stie ce-nseamna capsu’ in limajul virtual;unii folosesc majusculele in bunul stil al chestiilor invatzate odinioara in scoala!in cazul nostru, pt lucruri pe care le considera importante si demne de subliniat…chiar si vocal; n-o lua personal, nu spun asta pt ca mesajul vine de la mine;l-am primit dintr-o sursa pe care am considerat-o autorizata, mesajul nu ma intereseaza personal ( m-a ferit Dumnezeu, pupa-i-as talpile), respectiv doamna cu pricina domiciliaza ( de curand) in israel , este casatorita acolo cu un medic, si are o inclinatzie puternica catre creshtinism ( ca sa nu fac exces de termeni), drept pt care nu am considerat necesar sa verific ( si iti multumesc pe aceasta cale ca m-ai facut sa ma gandesc si la asta pe viitor) nici autenticitatea, si sa ma scuzati, nici spellingul;mea culpa!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint