Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Prostul de internet

De multă vreme vreau să scriu acest post, despre internet şi faptul că, pe lângă multe chestii mişto, a adus în viaţa mea şi ceva mai puţin plăcut: contactul cu mulţi proşti, pe care, altfel, nu i-aş fi întâlnit niciodată.

Mărturisesc: până acum câţiva ani, aveam o părere complet greşită despre media inteligenţei din această ţară. Părerea se baza pe anturaj, ca să zic aşa, pe oamenii cu care interacţionam direct. De-abia după ce am început să văd cu ce se mănâncă netul şi să pap câte-o porţie zdravănă în fiecare zi, mi-am recalibrat impresiile: există mulţi oameni inteligenţi pe net, dar proştii sunt de câteva ori mai numeroşi. Dar să vedem cum arată ei.

Prostul de internet e, obligatoriu, şi fudul. P-ăla care nu-i şi fudul nu ajungem să-l cunoaştem, fiindcă tace dracu’ din gură, ajutându-ne să nici nu aflăm că există. Prostul fudul nu poate însă să tacă. Pe el îl chinuie permanent o imensă şi irepresibilă nevoie de a se exprima. Se plimbă pe internet ca pe tarlaua lu’ mă-sa şi, din când în când, se opreşte să citească câte ceva: un blog, un articol de ziar etc. Fiind fudul, el are în general impresia că e foarte deştept, dar, în particular, când citeşte ceva, această impresie începe să îl preseze groaznic, obligându-l să-şi dea cu părerea. Ştiţi când eşti balonat şi simţi că-ţi explodează stomacul dacă nu mergi în secunda aia la toaletă? Ei bine, cam asta simte şi prostul de internet: că, dacă nu-şi dă cu părerea, îi explodează capul. Şi-şi dă: “Slab. Nu mi-a plăcut deloc articolul, schimbă-ţi meseria”; “Chiar trebuie să facem băşcălie de absolut orice în ţara asta? Este inadmisibil să facem băşcălie de orice, aşa n-o să ajungem nicăieri, să vă fie ruşine. Loredana”; “Foarte prost articol, nu mai intru niciodată pe acest site”, “Aşa, şi? Trebuia să râd la acest articol?”, “Deşi sunt 100% de acord cu mesajul textului, cred că autorul este un frustrat. Daţi-l afară, nu vă mai cumpăr niciodată” (deşi el n-a cumpărat nimic, a citit gratis pe net). Etc. etc. etc.

Observaţi că n-am luat în calcul categoria “oligofreni care nici măcar nu ştiu limba română”. P-ăia îi putem ignora liniştiţi, sunt mult mai puţin enervanţi decât prostul alfabetizat, care a terminat şi o facultate, poate chiar două. Probabil că asta îl şi face să se simtă obligat să-ţi bage pe gât părerile lui: prejudecata că cine termină o facultate n-are cum să fie prost. Şi tot asta îl legitimează să se ducă în subsolul unui text scris de Andrei Pleşu, de exemplu, şi să zică: “Slab. Din ce în ce mai slab. Încă puţin şi o să renunţ la a vă mai citi”. Adică, vezi Doamne, nici Pleşu nu mai e ce-a fost şi, oricât de înţelegător şi de răbdător ar fi el, prostul, până la urmă o să obosească să-i mai dea şansă peste şansă lui Pleşu. Într-o zi o să decidă cu superioritate că nu-l mai citeşte şi, gata, n-o să-l mai citească. Pentru că, mă-nţelegi, dacă nu-l validează el, prostul de internet, Pleşu nu există. Dacă el zice că Pleşu nu e OK, nu e OK şi gata. Toţi cei care scriu pe net există numai în măsura în care el, prostul, decide că sunt inteligenţi, buni sau talentaţi, e clar, da?

Bun. Acuma am şi eu un mesaj pentru prostul de internet. O să fie mai frust… Sper că n-o să fie o problemă prea c-o să mă exprim mai din topor. Am şi eu dreptul să fiu foarte sinceră cu cineva atât de sincer şi de doxat ca prostul de internet, nu?

Dragă prostule de internet, înainte să mai intri să-ţi laşi icrele pe vreun site, află nişte chestii:

1. Internetul ăsta nu e o sală de clasă în care toţi ăia care scriem stăm în bănci, numai tu stai la catedră. Asta înseamnă că, atunci cineva postează un text, textul ăla nu conţine implicit şi întrebarea “Cum ţi s-a părut acest text, dragă prostule de internet?”. Iar, dacă n-o conţine, înseamnă că n-ai de ce să te simţi obligat să răspunzi “Slab!”, “Din ce în ce mai slab!”, “Foarte slab.” sau “Nu mai intru niciodată aici!”. Fiindcă, am uitat să-ţi spun, nici întrebarea “Dragă prostule, ai de gând să mai intri pe-aici?” n-o conţine nici unul dintre textele de pe net.

2. Faptul că eu şi alţii scriem texte, iar tu le citeşti, nu te legitimează să te comporţi ca dom’ profesor care-şi evaluează elevii. Nici tu nu eşti profesor, nici noi nu suntem elevii tăi. Pariez că, dacă te-aş pune să scrii ceva, n-ai fi capabil să legi mai mult de două propoziţii gângave, prin urmare nu ai nici o calitate să mă evaluezi pe mine. Eu aş putea, la o adică, să te evaluez pe tine la scris. Aș putea, pentru că asta e meseria mea, doar că am bun simț și mă abțin. Tu nu poţi însă să mă evaluezi pe mine, pentru că eşti prost. Dacă n-ai fi prost, ai da un altfel de feedback textelor pe care le citeşti. Ai dezbate ideile din ele, l-ai contrazice pe autor de i-ar merge fulgii, doar că inteligent şi cu argumente. Dacă n-ai fi prost, n-ai intra să laşi comentarii arogante, puţind de la o poştă a autosuficienţă şi a adoraţie de sine. Dacă n-ai fi prost, te-ai abţine să intri undeva să laşi o sentinţă ca “Slab!”. Oamenii inteligenţi nu fac niciodată asta. Pe bune, pe verificatelea, fă un sondaj. Întreabă toţi oamenii inteligenţi pe care-i cunoşti dacă ar intra undeva să facă pe deştepţii cu un comentariu de genul ăsta. Mă rog, asta ar presupune să ştii să recunoşti un om inteligent… Deci mai bine nu face nici un sondaj, crede-mă pe cuvânt: un om inteligent nu intră niciodată să-i evalueze pe alţii pe net, nu intră niciodată să se dea “profesor”. Chiar dacă e.

3. Aroganţele de tipul “Nu mai calc niciodată pe acest site” nu mă/ne sperie absolut deloc. Ba chiar ne lasă reci. Şi dacă n-o să mai intri ce? Mă afectează pe mine absenţa ta altfel decât în bine? De ce ai senzaţia că mă interesează dacă mai intri sau nu? Cum poţi să fii atât de penibil încât să lansezi astfel de ameninţări cu convingerea că o să mă răneşti? Acuma, pe bune, gândeşte-te un pic: ce pierd eu dacă tu nu mai intri, în afară de un idiot care făcea pe deşteptul? Dragoste? Sănătate? Bani? Ce? Absolut nimic. Acuma du-te şi repetă în oglindă “Cum plm am putut să fiu atât de idiot să ameninţ că nu mai citesc ceva ce, oricum, citeam gratis?”

Acestea fiind zise, mai am un singur lucru de adăugat: Ştiu că am scris absolut degeaba acest text. Prostul de internet nu se va recunoaşte în el. N-ai cum să te recunoşti dacă eşti prost făcut grămadă, dar te crezi genial. Da’ ştiţi ceva? Nici nu mai contează dacă se recunoaşte sau nu. Eu măcar m-am răcorit. Pentru o vreme n-o să-i mai invidiez în tăcere pe bloggerii a căror politică de relaţionare cu “clienţii” constă în a spune “Eşti prost” de câte ori au ei chef.

UPDATE: În atenţia câtorva dintre profesioniştii într-ale fuduliei care au fost ofuscaţi de tonul arogant al acestui text: Ce, mă, e nasol să-ţi vorbească cineva de sus? E, na! Nu pot să cred, pe cuvânt! Vai, şi eu care scrisesem intenţionat un text arogant, doar-doar vă veţi prinde că asta era şi ideea, să vedeţi cum e… Şi eu care mizasem pe faptul că, în felul ăsta, veţi înţelege că ăia care nu vă răspund cu aceeaşi monedă, n-o fac pentru că nu vor, nu pentru că nu pot… N-aţi înţeles nimic. Da’ uite, ca să vă liniştiţi, de azi încolo reintrăm în normal: eu vă suport cu smerenie toate complexele de superioritate, iar voi aveţi din nou monopol pe aroganţă.

499 comentarii

 1. slab simona! si cam lung. 😆

  nu de cateva ori mai multi, de vreo cateva milioane de ori mai multi.

 2. nu dispera!pt toti proshtii pe care i-ai identificat, exista cel putzin tot atatzia oameni cu bun simtz intelectual, care au intrat, au citit, si decat sa zica vreo prostie, sau vreo platitudine, sau din lene sau din timiditate, sau din lipsa de timp, sau…, sau…, sau, au preferat sa nu comenteze!
  rilex, stiai de mult ca inteligentza pe planeta e limitata, “dacat” populatzia e in creshtere!
  :mrgreen:

 3. un articol extrem de slab, nu are poante, nu se ride. Nu te mai citesc niciodata.

 4. ce s-a zic, mdea, in sfarsit un post l-a care am ras si eu. vezi, daca vrei, pot-i ma-i mult. probabil ca vantu tia dat bani sa scri postul asta.

 5. iar la “prostul cu facultate”. ai mare dreptate, e o categorie! 😉
  acum catziva ani faceam ceva recrutare; vine candidata; angajata DEJA la administratzia financiara; are de completat un chestionar; una din intrebari suna asa:”ce ne putetzi spune despre personalitatea dumneavoastra?”intrebare la care femeia nu completeaza nimic; termina “proba scrisa” shi trece la ” oral”; eu intreb ( la un moment dat) vad ca aici nu ati raspuns nimic , la rubrica:”ce ne putetzi spune despre personalitatea dvs/”, la care , plina de sine ea zice:”pai io cred ca itzi trebuie o anume personalitate ca sa faci o faculttate!”

 6. Buna ziua,

  As fi interesat de un link-exchange intre famouswhy.ro , motruinfo.ro si blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email (va rog precizati linkul dvs) pe admin@motruinfo.ro

  Cu respect,
  Ursu Radu

  (Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)

 7. si sa nu uit sa-tzi zic: bine ca esti tu deshteapta!
  ( deshi cred ca tzi-ar fi zis nedo… :mrgreen: )

 8. dupa cum vezi ai omis prostul “link exchange”

 9. 😆 😆 😆 eram sigura c-o sa incepeti cu “slab”

 10. Pa mine, la Plesu, ma impresioneaza gindirea exhaustiva spre convergenta neantului. Sinergia acestei gindiri, tradusa in termeni transcedentali, imi excita fioru existential teleportindu-ma spre abisale viziuni. O voce interioara imi sopteste, insa, ca entropia facerii, extrasa din filozofia plesciana, provoaca labilitati semantice sinonime cu rostogolirea lavei incinse pe caldarimu sufletului epicurian. Nu e acesta un motiv suficient sa consider ca valoarea intrinseca a filozofiei in general si a lui Plesu in special se afla pe o cale fulminoasa fara liman?

 11. Era inevitabil, ai ridicat mingea la fileu, trebuia lovita.

  Trebuie sa vezi un pic si partea buna a situtatiei : prostul incepe sa se mute de pe strada pe internet, iar aici e mai usor de ignorat.

 12. […] This post was mentioned on Twitter by Daniela Irimia, simonatache. simonatache said: Prostul de internet http://bit.ly/b3NLuy […]

 13. Iron Maiden rulez!!!

 14. Cu articole de genul asta nu scapi de ei, ci mai degraba ii activezi, ii pui in lumina. Oricum, ti-am zis si pe Twitter, fain zis, fain scris, doar ca nu-s de acord cu modul asta de abordare in cazul prostului de internet

 15. In congruenta cu Plesu, Cartarescu provoaca destine paralele, el, Cartarescu, spune pa sleau ca iel iubeste femeile, lucru care ma face sa-l iubesc, desi si io iubesc femeile si deci nu ar trebui sa-l iubesc pa Cartarescu.

 16. @Titus: articolul ăsta nu se referă neapărat la cei care intră pe-aici, ci la un fenomen general de net.

 17. hai ma neamtzule, ca unde-s doi , puterea creshte! 😉
  iubeshte-l pa cartarescu , ca sa vetzi ( in doi) mai mult spor! :mrgreen:

 18. sunt cu totu de acord cu Titus, activarea, respectiv punerea in lumina a fenomenului poate disjuga o dezvoltare exponentiala f(x)=e la puterea x, cu o finalitate incompresibila si derivata logaritmica. Ca cum zicea Titus, o asemenea abordare provoaca impulsuri sanguine, impulsuri care odata intrate in rezonanta cu intemperiile cartilaginoase tintesc o imponderabilitate astrala.

  Si acum pa bune, de imponderabilitate astrala ne arde noua?

 19. dar poate ca cei ce spun “scrii slab”, te invidiaza. nu e musai sa ti-o spuna din prostie, poate ca e suparat in momentul in care citeste vreun articol – ca doar cand tot ce ai e un ciocan, toate lucrurile iti par cuie – , iar pentru ca nu a putut sa stea conectat la firul narativ si-a dat si omul cu parerea cum i-a venit pe limba.

 20. de exemplu, pe voxpublica, cum sa nu iti devina antipatic intreg site-ul cand vezi la publicitate scris:
  “Vrei sa Vorbesti Engleza?
  Vorbesti fluent & scri corect limba engleza in 24 zile. Afla totul aici”

 21. prostia, o calitate livrata de mama natura (uneori ajutata de spirturi, ierburi si alte alea…) e incurabila, asa ca orice-ar fi, nu se poate scapa de ea ca de un ciulin agatat.
  E o ghiulea si gata, ca nu exista antivirus si prin urmare nu poate fi decit ignorata, orice lupta contra fiind perdanta by default.

 22. cand ai zis prostul de internet am crezut initial ca ti-a picat netu.
  putem doar spera ca pe viitor vor fi atat de milosi incat sa nu mai incerce sa ne umileasca cu intelepciunea lor scanteietoare si vor prefera sa ne pedepseasca printr-o tacere zdrobitoare.

 23. He-he.. mai citesc si io pe-aici cateodata.. de comentat nu prea comentez — e prea adanca marea.
  Da’ la finalul post-ului astuia chiar am avut tendinta de a spune si eu “slaab…” .
  Sunt oarecum dezamagit de mine :mrgreen:

 24. neamtule, eu sunt mai de la tara. cum plm e aia intemperie cartilaginoasa? iti ploua pa coxartroza?

 25. foarte frumos, m-am emoţionat.

 26. în fine, lasă astea, spune-ne cum a fost la concert

 27. simona, spune-mi că sînt prost

 28. Delia, iti voi explica simplu ca sa intelegi. “Intemperia”, in sens filozofic, se refera la o stare de “Störung” sau cum se zice la voi, la romani, in traducere libera, e o situatie tranzitorie, tranzitoria putind fi de la moale catre tare, in acest caz o putem numi cartilaginoasa.

 29. ingrozitor.
  stii cind e sesiunea de restante, sper?!

 30. Esti proasta tu, si eu sint prost.
  Asa o viata n-are rost!
  Dar cum in viata mai gasiti
  Cei doi traiesc si astazi fericiti.

  (Morgenstern, trad. Nina Cassian)

 31. Gheo dam-i u-n Mel 🙁

 32. Simona Tache răspunde pe data de: 2010 August 16 ora: 10:56
  @Titus: articolul ăsta nu se referă neapărat la cei care intră pe-aici, ci la un fenomen general de net.

  Ptiu, drace, mi-ai luat o piatră de pe inimă !!! Dar dacă citesc anumite comentarii de pe aici mă întreb şi eu, ca în reclamă: ARE YOU SURE ? 🙄

 33. simona, ca sa te cred ca ti-se filfiie 100% de prostul de internet scoate bannerul ala din susul paginii 😆
  nu uita daca e prost asta nu inseamna ca nu are bani

 34. @Pata: Mel Brooks? Mel Gibson? Mel Ferrer? Alege unu.

 35. @marian s
  aici comentează numai oameni deştepţi.
  @simona
  spune-mi că sînt prost.

 36. Ejprost, nedormitule! Şi tu ejprost, neamţule! Şi tu, Delia, şi tu, Corina, şi tu, Gheorghe, ce nume de prost ai, şi tu, Pataphyl, tu eşti cel mai prost, doar Simona te întrece!
  Ah, ce m-am răcorit!
  😆

 37. para, nu face pe superdeşteptul. eşti un deştept ca oricare altul şi atît.

 38. @cristian gheorghe
  ce ai mă, te crezi prea deştept?

 39. ba da di ce scriu io aici, ca sa zica alti de mine ca is prost sau de ce? dupa ce ca nu ma plateste nimeni sa citesc astea, adica citesc gratis vb lu simona ..sa mai faca si alti mistou de mine in plm …

 40. @nedormitul
  nu-i adevărat. eu NU sunt deştept. Tu eşti! Altfel nu ţi-ai fi pus numele ăsta şmecher, nedormitul.
  Pă mine să nu mă faci deştept, ai înţăles?

 41. eşti prost şi tendenţios

 42. simono, zi-mi că sînt prost! hai, mă, te conjur io frumos!

 43. injineru care nu se poate esprima notoriu e prost?

 44. ik
  tu eşti prost sau proastă, că nu-mi dau seama după poză?

 45. @nedo

  Dac-as fi destept te-as face prost fara probleme, asa am indoieli precum trestia ginditoare, na!

  Semnat pata prostu’

 46. ik
  şi tu eşti prost. Şi dacă mă enervezi îţi trag şi-o apoftegmă, vorba lui Nea, alt prost fudul. Dar cel mai fudul tot badmf rămâne.
  Badmf, care nu scrie, scrijeleşte scrâşnit de fiecare dată.

 47. Simona, m-ai ingrijorat.
  Acum ca am recitit cu mai mare atentie, parca incepe sa ma treaca o senzatie, nu oi fi si eu prost?

 48. attention- cine se mai leaga de nedo are de-a face cu mine, capisci!

 49. adevărul e că “tîmpit” sună mai frumos ca “prost”

 50. uneori, cred ca internetul ar trebui sa fie un lux…

 51. sunt prost cu P mare

 52. Când eram mic îmi plăcea să stau la catedră. Mă punea tovarășa învîțîtoare să stau acolo, cât îmi căuta dumneaei în bancă mașinuțele cu care mă jucam în timpul orei.

 53. Inchei cu ,,Ştiu că am scris absolut degeaba acest text. Prostul de internet nu se va recunoaşte în el.”
  Ei,aici esti prea sigura de tine.Eu m-am recunoscut.Am tresarit chiar de cand am citit titlul postarii.

 54. Para, prostu’ detreaba mai mult (si mai bine) tace.

  Offtopic: salut! (long time no sea = mare)

 55. nu sunt orice prost sunt “the Prost”

 56. Nedo, timpit suna cumva snob…

 57. pizduţă sună şi mai bine

 58. tîmpit, deci pizduţă, pizduţă, deci exist

 59. @nedormitul
  tâmpitul a fost odată deştept. Mie nu-mi sună la fel de mişto, mai ales că dacă zici prost, ca bonus, poţi să şi scuipi din vârful buzelor între timp.

 60. simonoooo
  zi-mi că sînt prost, deşteapto! şi cum a fost la concert.

 61. fiid baiet prost paduri cutreieram
  si ma opream ades pe la izvor, armata poporului, etc

 62. da de ce te iei de mine, ca doar pe net pot si eu sa imi spun parerea? nevasta imi zice sa tac, seful ma da afara daca nu tac, prietenii nu sunt atenti la ce zic, rudele nu ma iau in serios. asa ca pls, lasa-ma si pe mine sa ma dau mare si tare pe site-ul tau, ca nu ai nimic de castigat din asta, da nici ceva de pierdut!

 63. Nedo a trecut la next level.

 64. prostul umple fesul
  desteptul umple carul

 65. am intrebat un om inteligent daca o intrat undeva sa faca pe desteptu cu un comentariu gen: “slab”, “din ce in ce mai slab”, “foarte slab” si-o zis ca da, la el in casa, cand era nevasta-sa la cura.

 66. ie prosti dar multi

 67. prostii ie cea mai buna masa de manevra
  simona vrei sa ne conduci tu si sa-ti faci palate pe spatele nostru?

 68. mircea
  eu mă recunosc, da’ vreau să mă recunoască şi simona
  simona
  spune cum a fost la concert

 69. mai, turcescu era ieri la film, la Iulius. Urmrea Inception, o prostie de film. ca Avatar, de altfel.

 70. “Cum PLM am putut să fiu atât de idiot să ameninţ că nu mai citesc ceva ce, oricum, citeam gratis?”
  Pacat ca esti …femeie..De fapt, chiar esti femeie?….

 71. Prostul cere şi deşteptul adună.

 72. aaa, m-am prins, la Turcescu se referea Simonetta cu topicu. pai Radu Banciu ii da clasa lui Turcescu la orice ora. Eject!

 73. Hm! Am intrat si eu prima data intamplator aici, pe acest blog, si e clar ca nu mai intru. Fata draga ai aceleasi probleme ca si restul prostilor de pe internet – adica esti proasta. Am dreptul sa imi dau cu parerea! Si zic asta pentru ca pur si simplu nu ai deactivat optiunea comment de la coada articolului. Mai mult, sunt convins ca tanjesti dupa un astfel de comentariu, iar eu, sincer, nu ma pot abtine sa nu ti-l dau. Astepti sa fi adulata si criticata pentru ca asta iti confirma superioritatea si in marea ta prostie de intelectual fudul ignori faptul ca poate oamenii au dreptate. Cat despre faptul ca cineva ii zice la Plesu ca nu are talent, e dreptul lui sa o zica. Plesu nu e Dumnezeu intangibil. E un om, nevalidat de posteritate inca. Ca tie ti se pare ca nu are lumea voie sa comenteze cum si ce pui pe hartie e problema ta personala, la urma urmei tu vei fi flamanda si fara slujba daca lumea nu iti citeste articolele (in esenta si la Plesu e valabila observatia, nu de alta dar parca parca vrea sa si vanda ce scrie). Nu asi fi comentat aici daca nu m-ar fi enervat aroganta de care dai dovada intelectuala cu carte ce esti.

 74. prostul nu e prost destul daca nu e si mogul

 75. Tudor, poate pui şi tu un gălbejit, că altfel te ia lumea în serios. 😉

 76. Tudor, mai zi, că mie îmi place. Zi şi de Pleşu, că e prost, da’ zi şi de ce crezi tu că e prost. Deşteptule!

 77. mai, am pus turcescu in loc de titlu si in text si atita rid, ca nu mai pot
  serios, incercati si voi 😛

 78. prostul mai mult alearga, plesu mai mult cheleste

 79. La linkul de mai jos vei descoperi o teorie interesanta (si totodata amuzanta) privitoare la prostia omeneasca:
  http://artaimperfectiunii.blogspot.com/2010/03/despre-prostia-umana.html
  Sper sa te amuze. 🙂

 80. […] ăsta e inspirat din câteva treburi proprii, Simona(contraexemplul ilustrat in articol) şi Zoso(motivul pentru care românii nu prea ştiu să argumenteze). June 25, 2010 — Eu acum 3 […]

 81. adevarui ca plesui prost, noroc de simona tache ca ne mai descreteste fruntile

 82. buna ziua,

  apropos de asta:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger_effect
  sunt si doua pdf-uri cu cercetari pe tema

  multumesc

 83. La fel de nule-s si comentariile “foarte tare”, “beton” si “foarte smecher”.

 84. bai simona om fi noi prosti dar nu se poate sa nu ne incretim fruntili a mirare cind vedem cum esti tu colega cu plesu in suferinta… de ce n-ai zis si tu de exemplu mircea badea sau bendeac… ca sa te autosatisfaci la orgoliu, este ?

 85. Eşti greşită: nu există prostie, ci doar forme alternative de inteligenţă (s-a demonstrat politic – v. Howard Gardner).
  Iar dacă noi spunem “slab”, acest comentariu nu include întrebarea “Oare eu, comentatorul oi fi prost?”
  În plus, aşa cum tu nu poţi face ouă dar poţi spune de un ou că e clocit, şi eu pot spune că nu îmi place ceva scris de Pleşu (doar că mie îmi plac şi Pleşu şi ouăle alea chinezeşti de raţă clocite şi ţinute în argilă vreo 3 luni).
  Para, văd că iar ţi s-a făcut de-o apoftegmă între ochi.

 86. Sarut mana,
  Eu fac parte din categoria Prostul cu Doctorat. Am trecut pe catavencu si am vazut titlul dupa care am intrat. Am citit articolul si m-am simtit exact ca in momentul ala de dranj stomacal. Am spus sa imi vars si eu continutul in comentariu. Si uite ce a iesit:
  1. Ce pierzi tu daca eu nu intru pe blogul tau??? In primul rand BANI. Sau poate sunt eu naiv si cred ca cei de la BCR isi pun reclama aici doar pentru ca tu scrii frumos? Sau poate din cauza de trafic? Care este facut in mare parte de Prostii de Internet? Care sunt mai numerosi de cat cei inteligenti? Hmm.. Cred ca este naivitatea mea.. BCR e un soi de casa de ajutor, nu? 🙂
  2. Treaba cu coeficientul de inteligenta…. Hmm.. Aici te pot contrazice mult si bine. Tu pe mine nu. Asta deoarece tu esti ziarista eu sunt muncitor in domeniu psihologiei (am facultate deci o anumita personalitate cum spunea o comentatoare putin mai sus).
  3. Faptul ca pe net lumea comenteaza nu ar trebui sa te surprinda. Faptul ca se comenteaza negativ.. cu atat mai putin. Daca nu vrei sa ai astfel de comentarii publica o carte! Eu am sa o cumpar, am sa o citesc iar la final…. Tu nu o sa stii ceea ce eu cred despre ceea ce tu ai scris. Blogul poate fi privit si ca o modalitate prin care cel ce scrie cere feed-back de la cititor. Daca eu scris “Slab” inseamna ca asta cred (cel putin teoretic). Daca scriu “bine” idem. Faptul ca nu am dreptul sa scriu “slab” este ca si cand tu imi restrangi dreptul la exprimare pentru ca daca indraznesc sa spun asa ceva devin automat “Prost de internet”. Hm… (nu ma pricep la fel de bine ca tine la scris dar la intors din condei si scos fraze din context si interpretat cum vrea pana, scuze, tastatura mea poti sa juri ca sunt ziarist nu?) 😉 Si cu asta ajungem la ultima parere:
  4. La un moment dat folosesti pluralul (“noi” cei care scriem pe net). Presupun ca se refera la voi ziaristii. Acceptand ca este adevarat, asta insemna ca daca eu ii scriu unui ziarist ca este slab atunci devin “Prost de internet”. Acceptand si acest lucru asta inseamna ca daca sustin ca Ciutacu, Moraru (de la B1), si altii asemanatori, sunt ziaristi slabi inseamna ca sunt eu prost??? Hm… asta imi aduce aminte de vorba fratelui meu atunci cand mama tot tipa la noi si noi nu pricepeam de ce: “Bah, nu suntem noi prosti, e ea prea profunda”.
  Ps.
  Una peste alta chiar fain articolul. Felicitari!

 87. la prostul laudat
  sa nu te duci cu bacul

 88. nu’s prost dar nici destept
  sunt ca orice om
  mi-ai facut o rana-n pept
  de nu pot noaptea sa doooormmmm

 89. nuuu
  era
  la blogul laudat
  sa nu te duci cu bacul
  hihiiiiiiiii

 90. esti destept dar nici nu prea
  cic cica lica cea

 91. inteligentu de internet

  Bravo Simona, Felicitari! foarte bun articol! succesul e mai aproape cand ai incredere in tine.
  Asadar io, daca apreciez si laud articole inteligente ca ale tale, ca numai d’astea citesc, nu-i asa ca nu sunt prost de internet? multumesc.
  BTW, tu cu cine faci banking?

 92. Tudor, ik

  E foarte important ca prostu’ sa se bage-n seama. Permanent, insistent. Asa isi creaza impresia ca exista. Unul din avantajele realitatii virtuale. Dorinta de excremare e mult prea virtoasa. Va urez gudlac in putz. Omu’ cit traieste dispera.

 93. Eu încerc să mă feresc de proștii activi.

 94. Tudor,
  slab, cel mai slab comment pe care l-am citit vreodata. Simona, te rog da-l afara, altfel n-o sa te mai cumpar, nu mai calc in veci pe acest site. Domnu’ Tudor, este inadmisibil, chiar oricine poate striga orice despre oricine in tara asta, asa n-o sa ajungem nicaieri, sa va fie rusine!

 95. hai cam fost prost destul pe ziua de azi, ii mai las si pe altii. pa

 96. Slab. Din ce în ce mai slab. Încă puţin şi o să renunţ la a vă mai citi. Nu de alta, da’ chiar ma simt direct vizat de acest articol. Adica io de ce sa nu-mi dau cu parerea, ce, nu sunt om?
  Un fan Basescu careia i-ati fost candva simpatica. :mrgreen:

 97. Interesanta ideea, pacat de abordare si de morfologie. Forma fara fond. Dupa ce am citit primele randuri aveam expectatii mai mari, dar spre final am fost profund disapointizat.
  😀 😀 😀 😀

 98. nu stiu cati prosti de internet au citit, eu am citit si m-am amuzat. cel mai tare post!!!!! 😆

 99. @Nea 😆
  Râdem noi, dar frivolitatea postmodernismului şi ebuliţia imaginativului concupiscent au dus la exhibarea unei forme de exortaţie neo-marxistă, în timp ce normalitatea care se opune clorozei interioare este în continuare suspectată de bigotism şi de discurs apodictic, chiar dacă operează cu fineţuri hermeneutice.

 100. Era o poezie cam ashea:”Pai asta e al lumii rostu`/Fii destept,dar fa pe prostu`!” 😛

 101. dupa ce ca esti frustrata esti si masochista sa incepi saptamana cu asemenea “aprecieri”. articolele sunt accesibile tuturor – prosti sau nu. aprecieri sunt liberi sa faca toti cei care citesc articolele tale sau pe-ale altora. daca nu va convin voua astora, care scrieti limitati accesul “interzis prostilor !” – desi nu stiu cine va indreptateste pe voi sa etichetati ca fiind prosti pe unii dinte cei care va citesc si comenteaza articolele.

 102. acum ce te faci daca nu i-a placut omului pe bune cum scrii? are dreptul sa aprecieze, nu? tu chiar crezi ca articolele tale sunt intotdeauna stralucitoare? sa intelegem ca ar trebui numai sa te laudam, ca daca nu…ne si pui la colt in categoria “prostii netului”? :mrgreen:

 103. Neomarxismul după mine ca pulberea după câine

 104. Nu mai intru niciodata pe acest site! Un text slab, mult prea slab. Nu exista profunzime, creionare defectuoasa a personajelor, ce sa mai, slaaab.

 105. Simona văd că nu mai interacţionează cu noi. Cred că sîntem prea proşti. Simona, spune-mi că sînt prost.

 106. Simonaaaa! zi-i lu ăla o dată naibii că e prost! Mie dă-mi o cafea. Nedo, dai o țigare?

 107. Nedormitule, ştiu de ce porţi kiwi-le alea pe ochi. Ascunzi faptul că eşti, în realitate, un chinez care picură picături chinezeşti.

 108. Şi tot de-aia ţi-ai înroşit tenul în fotoşop.

 109. Proasta de internet

  Si tu esti mai proasta decat noi toti!

 110. prostundercover

  cine suntem noi d-lor sa trasam linia intre prosti si destepti, cine va intreb eu pe dvs? sunteti dispusi sa va asumati raspunderea, sunteti constienti ca distrugeti destine prin verdictele dvs? d-lor decenta si smerenie va sugerez daca sunteti destepti. V-ati suit pe tronul vostru de fildes si priviti cu dispreti la aia prosti care va matura strazile si spala wc-urile dupa dvs, dar fara ei ati fi doar niste neajutorati, niste legume cu capul mare care nu stiti sa faceti o ciorba si comandati la fast foodul de ciorbe pina si ciorba de legume si apoi faceti si nazuri ca e cu carne grasa si etc, etc

 111. @Gheorghe, poftim:

  “Triunghi, patrat,
  voi sunteți forme ale libertății de gândire,
  cercul, calota, cerburg cel cu ființe
  care merg cu picioarele pe cer
  și cu fruntea în nămolul miezului,
  cerburg, oraș pe dos,
  oraș nefrumos
  oraș limitat
  sclav fără aripi
  lanț fără verigi
  sare, sare
  fără cristale.”
  Nichita Stănescu, Laus Ptolemaei (1968)

 112. eu nu trasez nimic. să traseze tache!

 113. sint de acord cu mihaela.

 114. @para: lu latura mea femenină i-a plăcut poezia. Lu latura mea masculină nu și i-a tras o carabă lu latura mea femenină. Mă simt mai macho, acu.

 115. @Gheorghe
  Eşti un fericit. Poţi să faci distincţie între laturi, deşi, după câte văd, sunt egale, şi nu sunt doar două, ci trei.

 116. @gero, ne-a băgat în aceeaşi oală, de nu ne mai distingem probăsiştii de antibăsişti.

 117. @vali: la multe ai dreptate, iar la alea la care n-ai, ai fost simpatic 😆 😆

  @all, minus cei câţiva proşti de internet, care au intrat deja să tranşeze lucrurile, i-aţi remarcat cu toţii, sunt uşor de identificat:
  ce încearcă acest post să amendeze nu e ideea de critică. critica e binevenită, ci atitudinea sentenţios-arogantă a unor comentatori. ce-am vrut eu să-i comunic prostului de internet e atât: comentează, nene, zi că nu eşti de acord cu mine, desfiinţează-mă inteligent, cu haz şi detaşare, zi ce vrea muşchiul tău.
  dacă vrei însă să mă striveşti cu inteligenţa ta, nu face greşeala să fii sentenţios şi arogant: chiar dacă eu n-o să-ţi răspund cu aroganţă (cum, intenţionat, am făcut-o în acest post), îmi va fi evident că eşti prost. şi va fi evident pentru toată lumea, nu doar pentru mine. 🙂

 118. btw sa ne facem prosti p’acilea nu foloseste nimanui. nu mai bine ne facem destepti si apoi putem sa bagam si un link la cv-ul electronic la pagina asta de web?
  domu nedormitu si domnu nea scrieti f. bine si din sursele mele sunteti academicieni in filozofie recunoscuti pe plan national deocamdata cu un frumos viitor ahead
  hai bagati si niste complimete la mine

 119. @gero: nu m-am referit la tine, că tu ai făcut deja dovada că eşti băiat dăştept

 120. @Simona
  Da’ tendenţios, tendenţios e voie să te desfiinţăm?
  Fă-l odată prost pe nedo, că ne-a căpiat!

 121. da, dar poate ca m-am hotarat sa devin prost! 🙂

 122. să fiu sinceră, textul ăsta vizează mai mult comentatorii de pe Facebook decât pe cei de pe blog. nu neapărat pe cei ai textelor mele, comentatorii de Facebook în general. acolo se practică mult asta cu “slab”. :mrgreen:

 123. Excelent! M-ai racorit si pe mine! 😀

 124. ufff! m-am dezbalonat de usurare: nu sunt io ‘proasta de net’! ca am o singura facultate si aia inutila.

 125. Un “ARTICOL” fantastic de prost scris care autoara sigur are ceva probleme altfel nu se esplica de ce crede ca e mai buna decat altii omameni de pe NET care face o treaba foarte buna si au trafic de ii da lectii la distanta si la FF, daca vrea deci, chestia e ca azi unii au impresia ca isi poate bate joc de oricine chiar de oamenii cu pregatire in acest domeniu eu de exemplu sunt pe NET de peste 10 ani, am trafic mare am mai facut si smecheri cu afisari dar nu ma dau mare, totul depinde ce ai in cap, alfel de vai de picioare.

 126. in calitate de proasta satului, pot sa pun si eu o intrebare? de ce nu este pe facebook un buton “dislike”?

 127. pe mine m-a facut tache prost! mi-a sters comentariul! iupiii!

 128. Stiam eu ca pot scrie. 🙂
  Fericiti cei fara conturi de feisbuc.
  Adica tu imi spui “Slab” cu eleganta, acolo unde nu am avut dreptate am fost simpati.
  O adevarata Lady
  Multam!

 129. @bamdf: “mi-a sters comentariul in care atacam comentatori ai blogului” era mai corect 🙂

 130. @Simona
  “să fiu sinceră…”
  Aha!
  Deci până acum ne-aţi minţit!
  😆

 131. tache,de ce nu ma lasi sa ma exprim? pe o scara de la 1 cat sunt de prost?

 132. cristian gheorghe tocmai mi-a semnalat pe mess că e mai prost decît mine. nu m-aş fi prins

 133. Sunt tare curios ce v-ati face voi, bloggerii, fara “prostii” astia care tot calca pe site-urile voastre?
  Traficul care il fluturati pe la nasul celor mici provine doar din clickurile “oamenilor inteligenti”(yes-men, din cate inteleg)? Ati vrea voi.
  Ce-ar fi daca toti comentatorii ar fi de-acord cu voi, all the time? Nu exista nimic mai plictisitor decat lipsa polemicii, si asta MAI ALES pe un blog. Comentariile sunt sarea si piperul unui blog, in caz ca ti-a scapat aspectul asta.
  Mie mi se pare aberant firul asta al logicii. Hai sa comentam doar pe blogurile cunoscutilor, sa fim mereu de acord, sa ne bem berile impreuna, sa mergem la soupnights si totul sa fie super. :-)))
  Esti de acord, pupi in fund, esti “de-al casei”, razi la glumele bloggerului=esti inteligent. D’oh!
  Nu esti de acord, critici, ti se pare ca scrie slab? Hopaaa…esti un…prost, complexat, invidios, frustrat, etc…
  Nu ai dreptul la pareri personale, rolul comentariilor e exclusiv de a aduce elogii zeului blogger. You wish!
  E mai rau ca la gradinita. In fine, m-am cam obisnuit cu atitudinea asta de homo superiorus inchipuitus.
  Sunteti mult prea multi cei care va vedeti intr-o lumina roz all the time. Unii au si motive. Dar marea majoritate nu.

  Astea fiind spuse, sunt mandru ca sunt un prost. 🙂

 134. @vali: a, uitai sa zic ca mi-a placut aia cu “Bah, nu suntem noi prosti, e ea prea profunda” 😆 😆

 135. simo,dar cred ca nu am scris niciodata un comentariu in care sa nu atac comentatori ai blogului sau detinatoarea blogului,poate sa confirme si bou’ de nedo

 136. Ah, ce prost sunt! Am uitat să dau ”LIKE!”-uri azi.

 137. nu poti tu sterge cat pot eu ataca

 138. @Dorian
  Cere-ţi voie înainte să intri aici, în piscina cu prostie, că nu cred că mai sunt locuri.

 139. sau nu dislike. ignore. mai bine

 140. mai am si eu cateodata puseuri de iritare, coroborate de simtul exacerbat al ridicolului, cu ocazia carora mi-as putea arata dispretul poate chiar si pentru texte din biblie daca stau s-o analizez pe-ndelete… desi este o carte foarte bine scrisa(isi pastreaza firul narativ excelent)

 141. @Dorian: poate te ajută asta să înţelegi mai bine: https://www.simonatache.ro/2010/08/16/prostul-de-internet/#comment-139459

  @bamdf: aşa e, dar nici eu n-am şters niciodată. iată că am început s-o fac :mrgreen:

 142. Tocmai i-am demonstrat lui Nedo pe mess că sunt mai prost ca el. Putea să dea și el o țigare.

 143. Simona are atit dreptul cit si stingul sa ne faca prosti. E un prim pas virtual catre intrarea in normalitate, cum zicea nemuritoru plm :mrgreen:

 144. deşteaptă mai eşti. te-ai enervat complet aiurea. cum să-ţi zică lumea pe facebook că eşti proastă dacă nici măcar nu există butonul de “hate that” sau “stupid ass” sau ceva similar? pînă şi butonul “unlike” apare de-abia după ce apeşi pe “like”. ia să fac eu un cause să cer nişte butoane.

 145. ba da,m-ai mai sters odata,de asta nici nu l-am nominalizat pe favoritul meu,alex. alex m. alex maz.

 146. Simona, ce faci pe 26?

 147. @Pata: ma vad cu tine, pe seara, in centrul vechi, la o bere. :mrgreen:

 148. @Simona – Pai ce scrii tu in commentul respectiv e cu totul altceva fata de ce ai scris in postare. 😉
  O singura idee e de retinut: fara comentarii, fara polemici, fara mici ciondaneli, blogurile sunt insipide. Asta e parerea mea. 🙂
  Lasati oamenii sa comenteze, ca de-aia-i blog. Bineinteles, cu cenzura bunului-simt.

 149. nu stiu cum e la voi, aici e foarte cald. trebuie sa gatesc si nu pot. va pup.

 150. @Dorian: citez din text: “Dacă n-ai fi prost, ai da un altfel de feedback textelor pe care le citeşti. Ai dezbate ideile din ele, l-ai contrazice pe autor inteligent şi cu argumente şi alte lucruri de genul ăsta”. Eeeeeeeeeeeeee? :mrgreen:

 151. ah,mi-am adus aminte- eu tineam cu i-edu, parol.

 152. @Simona- Mda, imi crescuse tensiunea, si am ratat pasajul ala. :-))) Bine, tac. My bad.

 153. ce bine suna cele trei puncte, badmf.

 154. Sunt o proastă! Azi am plâns un pic de emoție, m-am șters pe față cu colțu de la șorț și m-am făcut toată de pesmet. Nu ies la soare, că fac crustă!

 155. Tare, foarte tare! O să calc în fiecare zi pe site-ul ăsta! Nu-ţi schimba meseria!!! 😆

 156. 1. in discutia asta poate incapea si ideea de modestie?
  2. oare ar fi o dovada de inteligenta si sa ne adaptam prostilor?
  3. nu au, oare, si aia “destepti”, o vina?! ca ii lasa in intuneric pe aia care nu au acces la formare, educatie etc.?! nu avem o vina cu totii ca ne lasam batjocoriti de lipsa de reactie la mediocritate a CNAului – izvoratorul si modelatorul culturii romanesti?!

  hai sa nu mai spunem, de aici inainte, cat de destept sunt eu (stai sa vezi cat de desteapta sunt eu!)

 157. Unui barbat nu-i place sa-i spui ca e prost, iar unei femei ca-i urita!

  Pe Net nu exista femei urite!

 158. @radu croitoru: 4. da’ avem voie să ne mai răcorim din când în când? 🙂

 159. va sa zica, toata lumea gateste azi. ba chiar prajeste, daca e sa mai iau dupa pesmetul lui tanti. slab, foarte slab!

 160. disabilitate intelectuală, ăsta era termenul corect.
  Un adevărat socialist :mrgreen: nu ar fi de acord cu această terapie în grup, proştii trebuie lăsaţi în prostia lor, şi trataţi cu corectitudine politică, era să zic cu curul.

 161. da’ de ce te-ai împrietenit şi tu pe fb cu toţi proştii?

 162. Welcome on the internet ! Enjoy ur stayin :DD Astia de care vorbesti se numesc troli si fac asta doar pentru a enerva lumea. Parerea lor este tot timpul contrarie oricarui subiect. Nu trebuie sa te enervezi, orice ai face si orice ai scrie, ei iti vor raspunde cu un sec “fake n gay” ori “tits or gtfo” . In concluzie nu sunt neaparat prosti 🙂 sa zicem doar ca se hranesc cu supararea care ti-o pricinuieste commentul lui si atat timp cat te vei supara sau vei da atentie acestor troli ei vor continua sa faca acelasi lucru 🙂

  Frumos articol 🙂 Si nu, nu am nimic de comentat 🙂

 163. @cego: nţţ, nu e vb de troli 🙂

 164. Nu stiu care spunea, Dar pana la urma prostul are o functie pozitiva in societate. In functie de el identificam desteptii.
  Ar fi crunt daca am fi toti prosti sau toti destepti nu?

 165. băi, eu n-am nimic cu proştii simpli, unii dintre ei sunt chiar adorabili, mă calcă pe nervi proştii fuduli

 166. Pa mine nu ma deranjeaza prostia, ma amuza, d-aia sunt in general vesel. Ma deranjeaza, insa, rautatea, rautatea gratuita.

 167. Solutia e simpla si cazul acestui blog se cheama banare. Pt alte site-uri solutia e tot asta dar sta in puterea web adminilor respectivi.
  Adio !

 168. dă nume! spune-mi că sînt prost fudul!

 169. băăă!!! ce greu e să scoţi două vorbe de la ea! o doare gura să zică “prostule fudul”!

 170. @vali Corect . Daca nu ar fi prosti, nu ar mai exista nici destepti 🙂 Cele 2 categorii traiesc intr-o armonie deplina as putea spune 🙂

 171. simona?
  eu sint aia?
  te rog spune-mi,,,pling deja de dimineata. si asa mi-a venit fluturasu cu minus 25% si barbatumeu a zis ca nu ma mai vrea,,,te rog, fiii macar tu sincera,,,

 172. cu cit e unu mai prost cu atit e altul mai destept. si invers.

 173. @corina: termină, mă, normal că nu eşti 🙂

 174. @Corina: sorooooo… nu mai plânge și tu că mi se arde naiba copanele alea-n cuptor! Fii bărbată!

 175. eu sînt ăla. tăcerea asta spune ceva.

 176. Acum simt nevoie sa comentez postul corinei. Banuiesc ca ai fost bugetara toata viata ?! Sincer, nu prea ati muncit cine stie ce la stat deci oarecum e binevenita reducerea cu 25% ( Asta daca nu esti in sistemul medical, acolo mi se pare o porcarie reducerea cu 25%). Ati huzurit ani de zile pe banii statului acum e vremea sa platiti concediile de odihna prelungite si orele de munca ( nu prea multe, ca deh, ce-i mult strica si de ce sa-mi rup eu spinarea la munca) SI keep it up, o-i gasi ceva de munca la privat ( hopefully )

 177. Simona,
  Vroiam sa te intreb (dar sa nu te superi pe mine, iti spun cu toata taria si sinceritatea, pentru mine ziaristii romani, in marea lor majoritate sunt niste pupindosisti si manipulatori fara experienta).
  Daca noi care ne dam cu parerea despre diverse subiecte cu “slab” “jur pe carne de porc ca nu te mai citesc/cumpar” Adicatele suntem prosti fuduli. 😐
  Cum se numesc acei ziaristi care isi dau cu parerea despre orice? 👿 Aceia care se numesc Analisti? :mrgreen: Nu pot sa cred ca acele personaje se pricep chiar atat de bine la orice? Adica este ca si cand un ortoped se apuca sa faca neuro-chirurgie sau un inginer de drumuri si poduri se apuca de constructii civile.
  Ia sa ma combati inteligent si sa incerci sa imi explici de ce nu pot spune despre citaci, morari, cetepei etc, ca sunt “Prosti de Presa”? (definita ca acea specie de “ziaristi” platiti ca sa dea din gura in functie de cum bate vantul (fara vreo aluzie la patronul vostru), sa manipuleze (chiar daca nu stiu cum se face profesionist), sa minta si sa isi expuna parerile cu valoare de adevar absolut)
  Acum te rog sa ma faci praf cu modul in care iti aperi breasla 😐 😡

 178. daaa, sigut, ziceti si voi acuma ceva…stiu eu ca de mine era vorbaaaa

 179. mhhhh ( bai cego, baga-ti mintile in cap, capisc!)mhhh

 180. @Corina Nervoasa ? O zi “grea” de munca a ? 🙂

 181. unde mă? ţi-a zis că nu despre tine e vorba, ce mai vrei? eu sînt omul, da’ îi este frică să recunoască, nu ştiu de ce.
  simo
  mersi de postare.

 182. sunt prosti foarte simpatici, pe lumea asta. mai mare dragu sa le citesti comentariile in care vin cu nspe argumente care mai de care mai halucinante. exista prosti cu imaginatie foarte bogata, pacat ca-s prosti. prostii dragului! 🙁

 183. acuma serioa.
  Domnule Cego si altii
  eu fac ce fac din placere, din pasiune, na! de-asta merg la studenti sa-i invat franceza ( mai nou) sau sa le vorbesc despre Mme Bovary. Lucruri pe care tu n-o sa le stii niciodata.

 184. OOOps, vezi Simona ca se poate sa-ti atragi comentatori inteligenti? ma-ntreb insa daca e suficient ca cineva sa nu spuna “slab”, “nu mai dau pe aici” si sa devina deodata inteligent? Prostia e extrem de rafinata!

 185. @vali: am mai scris despre asta şi o să mai scriu. n-o s-o fac însă acum, din două motive: 1. am altă treabă, nu am timp; 2. nu dau din principiu curs provocarilor din categoria “ba pe-a ma-tii”. :mrgreen:

 186. corina mie imi place de tine dar tine cont ca s-ar putea sa fiu prost si at nu stiu daca te incalzeste. Dar sper ca macar sunt simpatic

 187. Observatie: la postarile glumete se aduna f. putini prosti, la cele care se vor serioase si adinci se aduna mult mai multi. In general prostii nu au simtu umorului.

 188. bă, sînteţi proşti? nu v-aţi prins? despre mine este vorba.

 189. prost sînt, fudul sînt, plm!

 190. as vrea sa citesc un articol despre mine: nu chiar prostul de internet

 191. mai trebuie să confirme tache şi gata!

 192. “Ba pe a ma-tii” sa intelg ca tocmai m-am calificat la categoria “prost de internet”?
  Eleganta iesirea :). Azi a fost prima data cand te-am citit asa ca nu am cunostinte despre ceea ce ai mai scris.
  Nu era provocare. In calitatea mea de proaspat detinator al titlului “Prost de Internet” declar ca am idei putine.. da’ fixe.
  Am sa te mai citesc.
  Mi-a placut articolul!
  Spor la treaba

 193. mai, mi-e foarte cald, la mine in casa si bucatarie sint 100de grade si eu gatesc pentru niste musafiri, catelu si pisica zac pe astfalt si eu m-am saturat sa ma trimits cineva la munca dupa ce caeu ii luminez capul, crapa-i-l-as!!!

 194. @Corina .. D-asta iubesc eu romanii mei 😡 Imi baga in fata argumente gen ” Lucruri pe care tu n-o sa le stii niciodata” . Esti patetica as zice . Pune unu finantist sa construiasca o casa. Nu cred eu ca, constructorul ii va spune finantistului “ba baiete esti praf, nu stii nimic, nu vei ajunge niciodata la nivelu meu, si in viata ta nu vei putea construi o casa” ca deh esti finantist 🙁

  Trist ce sa zic. Mentalitatea romanului se vede pana si in comentariile unui blog. Multa sanatate si keep talking about ur stuff # ur the only one who knows it

  Acuma ca sa-ti raspund cu aceeasi moneda, te invit si eu draga sa faci ce fac eu, sa construiesti site-uri, sa creezi baze de date etc. Pare rau ca am intrat in jocu asta prostesc al tau cu “Tu nu poti sa faci meseria mea”. Sper ca doamna ori domnisoara tache se referea la cei ca tine cand a scris acest minunat post. Numa` Bine

 195. @cego: mă refeream la aroganţii care intră pe site-uri/bloguri să le dea lecţii celorlalţi. de viaţă, de muncă, de scris 🙂

 196. băga-mi-aş pula, dacă idiotul ăla cu barbă a ajuns etalon de inteligenţă, mulţumesc lu’ ăl de sus că m-a făcut prost!!!
  (apropo mi se pare interesant cum cei care îl consideră “geniu” sunt invariabil născuţi după ’89, sau, în cel mai fericit caz, aveau atunci vârsta maximă de 5 (cinci) ani. asta spune multe!!!)

 197. Imi lumineaza capul . Corina fata, bagati mintile in cap te rog, nu luminezi pe nimeni, poate doar ai impresia asta. Ce faci tu aici o iau drept “caterinca” . Nu pot crede ca cineva care banuiesc, e profesoara, sa aiba o asa mentalitate debordanta as zice.

  Si mai lasa jos, persiflarea asta, ca nu esti cu nimic mai presus decat mine. Ai terminat poate o facultate prin Romania si asta pot spune ca e mai mic sau egal cu 0

 198. bai frate ca sa ma dau mare si io un pic in paralel lucrez la niste logice pentru niste turbine. nu ma suparati si poate asa o sa salvati viata unor operatori

 199. cego
  uite, eu, de pildă!

 200. simona, da-mi te rog id-ul lu asta ca ma duc sa-l improsc cu o pusca cu apa, asa tare de tot!

 201. @cego: propun să te opreşti acum. de unde ştii tu cât a muncit corina? în ce calitate îţi permiţi s-o trimiţi la muncă şi alte alea?

  @mifty: cald rău, nu?

 202. cego, cand ma uit la tine, vad un mare om de litere! cum a putut corina sa spuna ca nu ai sa poti niciodata sa vorbesti despre madame bovary sau sa predai altora franceza?!

 203. Corina este un fel de Dumnezeu. Ea a inventat mersul pe jos ce stiti voi pamantenilor si da mailul meu este contact@danielcegoreanu.co.uk . Ne putem scrie

  Si da Simona, cred ca articolul asta i se potriveste ca o manusa Corinei, ea vad ca tot incearca sa-mi explice ce minunata e ea si ce prost sunt eu. Bugetar …

 204. cego
  prostul sînt eu! sînt şi fudul, plm!

 205. am şi facultate, plm!

 206. N-am trimis la munca pe nimeni 🙂 Doar am facut state la un fact 🙂 Ca bugetarii, mai ales profesorii au program de gravide ( 20 de ore pe saptamana + vacante odata cu elevi) . Din partea mea, Corina poate sta acasa, mai greu va fi cand i se va face foame ..

 207. Aiurea nedo 🙂 plm Daca n-ai stiut sa furi cand trebuie haha

 208. @simona: nu.
  pur şi simplu m-am săturat să tot aud cum lumea laudă un imbecil considerat “geniu” în filozofie numai pentru că a fost “marginalizat”, aka nu i se publicau inepţiile pe vremea lui ceaşcă.
  dixit.

 209. bă, tu n-auzi? eu sînt asistat social! şi nu fac nimic! şi prost! şi fudul! adică plm!

 210. @mifty: băi, ce să zic, sper să te bazezi pe chestii care justifică cu vârf şi îndesat această opinie vehementă 😉 eu n-am zis că pleşu e geniu, dar mi s-ar părea interesant să ne explici de ce e imbecil

 211. nedo vorba lu’ Ombladon : “Ar trebui sa te regasesti” 🙂

 212. pleşu c’est moi, atîta vreme cît e imbecil. şi fudul, dar numai un pic.
  simona, ori îmi zici cum a fost la concert, ori că-s prost şi fudul.

 213. Simona
  Dar daca tot m-ai facut “prost de internet” cu eleganta cuvenita, ar trebui sa imi placa si scandalul? Constat ca a inceput sa se inteteasca. Si ca sa ma dau rotund in gramatica-mi desavarsita…. In coltul albastru… Profa de franceza (faina limba)…. In coltul Rosu… Creatorul (de baze de date)…. Este ca o batalie epica intre generatii.
  Cine va fi invingator?

 214. ombladon c’est moi, atîta vreme cît sînt imbecil. sau e imbecil, mă rog, nu mai contează.

 215. vali
  tinichigiul învinge

 216. Cego e un baiat f. dastapt. Nimeni nu-i mai presus decit iel. Trebe sa fie al draq de genital sa contruiesti siteuri si baze de date. Oi Doamne ce mi-ar place si mie sa fac din astea, da am facut fac. in Ro si e egal cu zero barat.

 217. neamţule, tu eşti tinichigiu de avioane?

 218. @vali: te-am făcut eu pe tine “prost de internet”? 🙄 visezi 🙂

 219. simona, spune-mi, te rog, că sînt prost fudul, că nu mai pot aştepta, fac pe mine.

 220. wow!
  prost de internet sună foarte cool. spune-mi că sînt prost de internet. fac pe mine.

 221. iar tu nu-nţeleg de ce mă omori cu concertul ăla. n-am fost la nici un concert

 222. nedo, de ce nu-ti iei ochelari de soare, nu vei fi, da vei pare mai inteligent?

 223. atunci spune-mi că sînt prost. fudul. de internet. trei cuvinte. un fel de trei culori cunosc pe lume

 224. neamţu: nu-mi dă statul gras

 225. De ce n-ai fost Simona la concert, n-ai avut bani? sau n-ai avut hainute potrivite?

 226. ah, doamna, m-ati lezat in mijlocul ego-ului meu de creator de baze de date. fii mizericordioasa cu mine, caci aduc bani la bugetul de stat.

 227. nedormitule, eşti tu prost de internet cum e pleşu filozof!!! :))

 228. nedo, nici io n-am ochelari de soare, da tare mi-as dori, mi-as face avatar sa zica lumea, ba da ce cool ie asta!

 229. mifty
  so what? aştept să-mi spună asta o voce avizată. uite, tache, de pildă.

 230. ce-ai făcut???
  facultate???
  e grav: asta e o vină de neiertat!!! 😆

 231. neamţu
  fă-ţi din funduri de sticle de alexandrion ***

 232. apropo, tanti simona, ai făcut facultate??? 😀

 233. nedormitule, 3 stele???
  aia e apă de gură, bagă 5, să se simtă, ce naiba!!!

 234. Creatorii de baze de date sunt cei mai tari! Cum zicea presu, sunt mai tari ca tinichigii.

 235. @neamtu tiganu Am spus eu oare, ca sunt destept si ca nimeni nu-i mai presus ca mine ? NU . Normal ca trebuie sa rastlmacesti putin cuvintele ca sa ai ce vorbi in postul tau. Dar deh, e de inteles, suntem romani ce dracu. Daca as fi spus exact chestiile pe care le fac, iti garantez ca nu poate nu le-ar fi inteles, din cauza asta am spus doar ceva mai cunoscut publicului si am folosit apoi acel “etc” care poate definii destul de multe treburi.

  Daca ai facut la poli, da, nu este egal cu 0, pentru ca la poli se face treaba. Dar spune-mi mie cati dintre cei ce frecventeaza acest blog, au facut o facultate pe bune si cati au facut o facultate numai pentru o amarata de diploma iar mai apoi se plang ca domne au 2-3 facultati la activ dar meh, n-au slujba … Si imi pastrez afirmatia, o facultate din Ro este mai mic sau egal cu 0. In romania mai exista cateva universitati care isi fac treaba pe bune sa zicem dar cu o floare nu se face primavara ..

  Felicitari daca ai facut uni la poli !

 236. nedo, trebe ca-ntii sa golesc sticlele sau merge si asa?

 237. mifty
  pentru neamţu e ok. oricum, nu stelele contează ***

 238. simona ai deschis cutia pandorei. acum toti ne dam care mai de care mai inteligent o sa ajungem sa dam citate din eistein (cu copy / paste de pe wikipedia). ai intetit ura de clasa ai vrut sa creezi rasa ariana pe blogul tau. va fi genocid in numele inteligentei. da-ne cel putin prezumtia de neprostie macar

 239. @Cego:
  1. Nu te-a intrebat NIMENI ce faci si nu intereseaza pe nimeni ce faci.
  2. La terminarea unei fac. de abia ai invatat sa inveti.
  3. Afirmatia ta cu fac. din Ro e egala cu zero, multi absolventi ai fac romanesti gasesc AZI posturi f. bune in vest.

  Topicu Simonei era despre prostie, cu sau fara fac. facuta in Ro. Sper ca esti de acord cu mine cind afirm ca exista si prosti care au studiat in vest.

  P.S Ura asupra bugetarilor e o mare prostie, bugetarii au un rol la fel de important in societate ca si creatorii de baze de date. Am zis!

 240. @ik: da, frate. 😆 io n-am vrut să înteţesc nici o ură, da’ se pare că mi-a ieşit fără să vreau. 😆 😆

  @mifty: am înţeles că pleşu e imbecil şi că nu vrei să ne explici de ce, da’ pot să am şi eu o rugăminte personală? nu-mi place să mi se zică “tanti simona” sau “duduie” sau “madam”. se poate să fii amabil şi să-mi respecţi aceasă sensibilitate? mulţumesc anticipat, din suflet. 🙂

 241. draga cego
  cite clase ai?

 242. nedo, Simona nu ne da voie cu alcool pe blog.

 243. tantimadamduduiesimona, spune-mi că sînt prost.

 244. Trebuie sa ma retrag din aceasta lupta a bloggerilor si a inteligentilor care comenteaza. Pare rau, nivelul meu de inteligenta este sub nivelul mari. Cei care isi duc veacu pe bloguri au raspuns la aproape orice si te distrug din vorbe, si na eu nu sunt om de litere deci sunt o prada usoara. Rasa bloggeri din rromania este cu un nivel mai sus decat Dumnezeu. Sanatate

 245. @simona tache: de ce, dragă, te “simţi bătrână”, vorba mătuşi-mii??? ;))
  n-am chef să explic, că sunt muuuulte de spus.
  scurt pe doi, toată faima lui de “mare filozof” e fabricată cu sila.
  n-ai decât să scotoceşti puţintel în trecutul fostului tău patron, dinescu, că e cam aceeaşi poveste…

 246. slab, din ce in ce mai slab…inca putin si nu o sa te mai citesc deloc. dati-o afara de pe blog, altminteri, io nu mai pun piciorul pe aici, caci ,nu-i asa, io scriu cu picioarele !

 247. @mifty: nu, dragă, nu mă simt bătrână, doar că mi se pare nepoliticos să mi te adresezi aşa. ce, eu te-am luat cu “băi, coae”? 🙂

 248. Am vazut ca nu ii raspunzi omului si am incercat si eu. Oricum daca ai texte scrise despre propria breasla te rog sa imi indici si mie unul. Promit sa te comentez acolo :). Si promit ca nu o sa incep cu “Slab Domnitza, Slab”.
  Pentru “Creatoru’ (de baze de date)”, Prietene eu am facut o facultate pe bune.. Am avut restanta la Statistica sociala pana in anul 4! (nemernicu’ ma fiert mai rau ca pe draci dar am luat 5 pe merit). Si am facut si un master! Si Doctoratul! Si am si un job fain (fac cercetare, si rade profu’ de statistica si acum de mine). Si nici nu sunt “prost fudul” dupa cum imi spunea proprietara blogului ceva mai sus (saru’ mana domnitza).
  Repeti cam mult chestia cu suntem romani. (asta este in general caracteristica pustanilor (maxim 25-26, min 16) ce cred ca au calitati extraordinare, numai ca nimeni nu ii apreciaza, viseaza sa emigreze (in general in State), sustin ca ei nu locuiesc in ROU(ci sunt la studii sau au emigrat cu familia, cu toate ca stau prin Berceni), provin dintr-o familie buna (in general doctori sau ingineri) si efectueaza studii tehnice). Ma intreb care iti este problema? Ca esti nascut in ROU? Ca esti roman sau ca ai senzatia ca nu esti apreciat la justa valoare?
  Bunicul meu imi spunea ca dracu’ nu e atat de negru (are si niste puncte albe). Sau “Noi sa fim sanatosi ca belelele curg” sau…
  Hai sa nu va mai plictisesc cu prostiile.

 249. @Corina Umm Nu conteaza, oricum nivelul meu de inteligenta este incomparabil mai mic decat cel al tau. Imi pare rau ca am indraznit sa-ti adresez niste posturi, tocmai tie .

  Haideti sa dam vina pe caldura din Romania ! Ea e sursa certurilor de aici

  @ neamtu tiganu Da exista prosti cu duiumu care au studiat prin vest, sunt uimit in fiecare zi de ce le debiteaza capu`

 250. @Cego: eu ţi-aş sugera mai degrabă să-i ceri scuze Corinei, pentru că tu ai început s-o ataci, pornind de la informaţia că e bugetară.

 251. @Cego: am și io o-ntrebare: tu cu cine faci squirting? ăăăăă… spanking? Ptiu, gangbanking vroiam să zic.

 252. oricum ar fi, va rog sa nu va mai luati de profesori
  chiar si pentru
  http://www.youtube.com/watch?v=lwTpZpwjtI

 253. @Vali
  Niste calitati extraordinare nu cred ca am 🙂 ori nu le-am descoperit pana acum cine stie … regret acum ca am folosit expresia “creez baze de date”. Ar fi fost mai adecvat sa spun, lucrez in domeniul IT si nu ar mai fost atatea discutii. my bad

  Ai dreptate. Am trait niste chestii in .uk care poate m-au facut sa imi fie rusine ca sunt roman. In rest sunt mandru ca sunt roman, atat cat se poate. Studiind in afara, mi-am dat silinta sa schimb perceptia lor despre noi. Deci practic am facut de jdemii de ori mai mult decat faimosul brand de tara 🙂

  In Romania, trebuie sa recunosti, nu prea esti apreciat la justa ta valoare. De asta am ales sa locuiesc in alta tara. Aici oamenii in marea lor parte, te apreciaza pentru munca ta, chiar si un simplu “Multumesc” este de ajuns si te face sa continui sa lucrezi cu aceeasi pofta de munca.

  Excelent post vali anyway “excluzand micile ironii la adresa mea”

  ps au revoir darling ( Corina)

 254. @Corina: mă lași să stau un pic la catedră? Te roooooooog… promit să nu mâzgălesc catalogu.

 255. pot sa-mi exprim si io o idee ? mi se intampla atat de rar sa am cate una…asadar, cred ca tu traiesti o drama,Simona: tocmai ai descoperit,citind comentariile la acest nou articol vestimentar, ca esti citita in majoritate de prosti de internet ! nu-i tare ?

 256. Simona, a fost un atac asupra bugetarilor, in special al profesorilor 🙂 ea a luat totul prea personal. Daca de asta are nevoie ok. Imi cer scuze Corina

 257. jack spamtecatorul

  soiul de brinza cel mai apreciat de soferi este SMURDA!

 258. pentru cego
  multumesc mult
  e greu si in uk, ce sa facem…

 259. @cristian gheorghe
  m-am intrebat mereu cum e sa-ti iei nasul la purtare?? 😛

 260. La dracu….
  Nu sunt fudul dar inca ma mai pricep la citit oameni (asta pentru a fi modest). Acum ma pot retrage in glorie….
  Dar, inainte de toate…..
  Nu am de ce sa recunosc ca nu sunt apreciat la justa mea valoare. Mie unul nu mi s-a intamplat sa nu fiu apreciat (de multe ori am fost supra apreciat). Oamenii m-au apreciat pentru munca pe care am prestat-o (chiar si fara sa spuna multumesc).
  Si cand te gandesti ca eu am lucrat numai in ROU. (si cu siguranta nu sunt cel mai bun in ceea ce fac). Probabil ca este ceva in neregula cu mine, dar sunt convins ca poti face cariera, poti fi platit foarte bine si poti fi satisfacut in ROU fara sa ai pile, proptele sau alte minuni. Trebuie doar sa muncesti si sa fii suficient de inteligent sa iti alegi locul de munca.
  Na ca am ajuns ca un babalac ce da sfaturi…
  Ca un profesor… :mrgreen: 😈

 261. tanti tacheeeeee,mifty a zis cuvantul cu p

 262. cego@
  daca asta e poza ta, ti-o spun direct si fara menajamente: ai o freza de lama de topor si porti ochelari de cocalar. ma bucur ca esti mandru ca esti roman, atat cat se poate. atat cat se poate sa fi roman sau atat cat se poate sa fi mandru ? si cat se poate la urma urmei ? ma bucur de asemenea ca incerci sa schimbi perceptia lor despre noi, dar dupa felul cum ne trateaza ,se pare ca nu ai reusit mai multe decat frunza elenei udrea. regret ca aici nu esti apreciat la justa ta valoare, pe care ai putea sa ne-o spui, ca sa te apreciem noi macar. in fine,apoteotica incheierea ta,au revoir darling…asta arata ca desi locuiesti de mult in anglia, inca nu ai aflat cat de mult ii urasc englezii pe francezi.

 263. a zis bagami-as pulesu

 264. cine nu tace e prost. e m.c.t.l.

 265. @corina: oh, la luat nasu la purtare sunt doctor docent 🙂

 266. nu se poate implementa un sistem de like/dislike la commenturi?
  ps. vrem mai mult badmf 😈

 267. Mersi. Pe langa tine, mai ies si din casa 🙂 Si na, nu pot iesi ca un bosket. Ajung sa fiu caracterizat dupa poza si asta spune multe despre tine prietene . Nu inteleg un lucru, de ce doamne iarta-ma ma cert cu cineva a carui poza nu o pot vedea :/ Frumos sa vorbesti din spatele unui monitor, intre 4 pereti si sa arunci “fara menajamente” cu noroi in “cocalari”

  Iubesc viata online !

  Doamne doamne . Acum am vazut ce mi-ai scris. Ce dracu de legatura are faptul ca englezii nu se au cu francezi? Era doar o chestie, o incheiere. De aici si pana la faptul ca englezii ii urasc pe francezi offf Doamne fereste. Sarim din beep in beep . Ai probleme prietene. Iti sugerez sa ti le rezolvi.

  Da.. stiu am folosit cuvantul “doamne” de prea multe ori desi nu sunt asa into crestinism, dar acest vuuum vummm ma uimeste ce legaturi face el intre un amarat de post pe un blog si chestie cealalta cu englezi vs francezi. imi vine sa vars

  O zi buna

 268. @badmf: eu am voie: ştiu când să-l folosesc, şi nu fac abuz de el.
  pariem că dacă te înregistrăm descoperim că zici sus-zisul cuvânt la fiecare 4 cuvinte??? 😀

 269. Buna ziua,

  imi place foarte mult siteul dumneavoastra (nu lam citit niciodata, dar imi place). Daca sunte-ti interesata, as dorii sa facem link exchange, ma pute-ti contacta la adresa de mail lasata.

  Va multumesc!

 270. @cego: moa respecte, le ai cu limbile străine, nenică, io n-am priceput boabă din ce-a zis vruum-vruum ăla.
  bine, am priceput cuvintele, da’ sensul general tot îmi scapă… îţi dai seama ce profund e??? 😀

 271. julică, ţi s-a urcat iar lipsa de tutun la cap??? =))

 272. Cred ca un om are tot dreptul sa spuna ca i se pare slab Plesu, posibil sa fi citit ceva de Plesu desi as fi preferat sa demonstreze cu cateva argumente afirmatia.
  Probabil si tu ai citit ceva de Plesu iar daca da atunci ai putea sa demontezi afirmatia ca nu scrie slab cu niste argumente daca te deranjeaza chiar atat de tare; sau il faci prost ca e mai simplu.
  Dupa parerea ta oamenii inteligenti raspund la afirmatia “Slab!” cu “Esti prost!”
  Dupa cum comenta cineva “Considera-i prosti pe cei care te critica si o sa ajungi departe.”

 273. @mifty google translate ftw Romanian into Romanian 🙂 Ne ajuta sa ne intelegem cu conationalii astia mai profunzi nenica :))

 274. ei,nu va mai certati, va rog eu frumos.
  fiecare, ca sa nu zic fitecine, are nevoie de un profesor in viata.nu cunosc persoana pe pamint sa nu fi avut.

 275. missfifty,nu fac pariuri cu persoane cu nevoi speciale. sunt coerect politic.

 276. Auzi, si unde lucrezi matale in UK? Companie? Oras? Poate le explici si conationalilor tai (rude sarace de la periferia sistemului), cum este in metropola?
  Suntem curiosi..

 277. Despre prostie, am înţeles. Problema mea e cu fudulia. Dacă nu cumva fudulia e semn de prostie, sau de ignoranţă, sau de suficienţă, ca să fiu mai tendenţios, aşa.
  Dacă sunt două, e semn de bărbăţie, asta ştiu.

 278. @vali

  1. Inca sunt la uni, deci nu muncesc in domeniu IT. Bazele de date si site-urile le fac in timpul liber si cand se poate, mai castig si bani, dar momentan daca, chiar iti doresti sa afli, muncesc part-time ospatar. Practic am trecut prin toate pozitiile intr-un restaurant, incepand ca spalator de vase.
  2. Nu locuiesc in metropola deci nu stiu traiul de acolo. Din cate am inteles, este destul de aiurea p`acolo, din cauza ghici cui, a conationalilor nostrii iubiti care au avut grija sa spuna ca sunt romani dupa ce au comis o infractiune. Momentan locuiesc intr-o zona din NV Angliei, o zona neatinsa inca de tuciurii rromani

 279. @Cego
  Haidi bre că Londra-i ca la ţară. Numai clădiri înguste, mici şi îngrămădite, pe deasupra şi neterminate, e lăsată cărămida aia roşie aşa.
  Dar pă partea maro, ăia sunt pakistanezi şi indieni, alor noştri nu le place să fie filmaţi.

 280. Prietene,
  NV angliei are un nume? Sau tu locuiesti intr-o zona asa intinsa?
  Este foarte fain ceea ce imi spui. Adica sa priceapa capul meu de conational al tau: Tu esti la univ, imi spui ca lucrezi in domeniul IT, care pana la urma e un restaurant, ca ospatar dupa ce ai inceput ca spalator de vase. Deci care vra sa zica tu faci o univ in NV Angliei? Sau acolo locuiesti?
  Sa inteleg ca tu esti student si iti permiti din slujba de part time ospatar sa stai in anglia? Sau acum esti in vacanta? Sau poate iti trimit parintii bani?
  Prietene…. Pentru cineva care este student in Anglia (pe perioada vacantei universitare), Lucreaza in IT (baze de date), intr-un restaurant ca part time ospatar, ai destul de multe informatii despre ceea ce se petrece in tara!
  Tie iti este jena sa recunosti ca esti roman. Este ca acolo spui ca esti din alta tara?
  PS.
  Metropola despre care eu vorbeam vine din teoria sistemului mondial modern in care metropola inseamna centrul unui sistem (in cazul nostru occidentul) iar periferia …. noi cei din europa de est (incepand cu HU si terminand cu BG)
  Spor la treaba si nu te mai lua de profesori pentru ca este jenant

 281. @para

  Cum zici tu prietene. Nu vreau sa intru in polemici cu tine. Banuiesc ca ai vizitat londra si nu ti-a placut. Vazand 2-3 cladiri neterminate, imi si inchipui ca asa arata toata londra, frumoasa gandire. Din cate am vazut in Anglia, toate exteriorul cladirilor arata la fel pentru a se pastra stilul. Nu vei vedea, o cladire rosie si apoi una galbena cu semnu de la mercedes pe ea ca asa vrea burtosul.

  In legatura cu “inguste,mici si ingramadite” .. da ai dreptate, dar ideea e ca asta este stilul englezesc. Nu isi fac viloaie ca sa arate ce smecheri sunt. Pentru ei, casa, este doar un loc unde dorm si in care nu-si petrec foarte mult timp din viata.

 282. IK,

  Te servesc cu plăcere, ia d’acia:

  Se adevereşte prin prezenta că numitul IK face parte din elita comentatorilor dupe spuma blogurilor din România şi chiar de peste tot.

  S-a eliberat această adeverinţă pentru a-i servi la autorităţile competente (ce oximoron greţos!).

  NEA

 283. Londonezii… nişte ţărani. Ale bei, Cego?

 284. Mi-as dori sa spun ca sunt din alta tara dar na.. trebuie sa spun ca sunt roman. Imi place cum gandesti, tipic. Mai prietene, nu sunt vreo putza de bogatan ma intelegi tu pe mine deci trebuie sa ma intretin cat timp sunt in universitate. Te rog eu mult copy/paste unde am spus ca lucrez in domeniu IT. Am spus ma ocup de blablabla !!!!

  Hai sa ti-o spun drept
  Urmez o univ de IT in UK ok? Sper… Pana la terminarea universitatii asteia de IT trebuie sa ma ingrijesc, deoarece vezi tu, nu sunt o putza de bogatan, si nu ma tin parintii in bani.. ok pana aici ? cool Dupa ce voi termina univ, imi voi gasi o slujba in domeniul in care am studiat la universitate ok ? super… cam asta e povestea

  Prea multe intrebari. Sper sa-ti fi raspuns la toate… Aaa si locuiesc in apropiere de univ pe care o urmez. Numele univ este UWE – University of West England
  pffuu “

 285. nici eu nu vreau să intru în polemici cu nimeni, pentru că toţi sînteţi nişte proşti. simona, spune-mi că sînt prost, de ce eviţi întrebarea?

 286. Pentr Nedo si altii care isi doresc sa fie facuti prosti: incercati sa postati ceva inteligent pe blogul lui Zoso! :mrgreen:

 287. IT-st și ospătar. Un fel de robocop. Cel puțin după ochelari. Sau nu.

 288. Nedo, ai fost la geo-giu-giu-geo-giu…whoaaaaaargh?

 289. 😆 eu locuiesc intr-o cladire din aia “neterminata”
  e rosie rosie, fosta cladire de pompieri.

  si intr’adevar, partea maro nu are legatura cu romania. in schimb exista o parte maaare cu nasul ascutit.

 290. andrei
  i-am zis că e prost şi mi-a răspuns la salut. mai inteligent de atît nu putem. ţie ce ţi-a zis?

 291. @para.. apreciezi lectia despre arhitectura londoneza??? 😆

 292. tache încă evită. mă ţine aici pîn’ la noapte şi fac pe mine

 293. Na, Cego, uită-te şi tu, ţăranii ăştia. Trăiesc în şuri, în clădiri dezafectate, vai mama lor. Şi tâmplăria la ferestre o au tot ca pă vremea lu’ king Eduard, cu foraibăr, te trage curentu’ de numa-numa.

 294. Fraţilor ! Fraţilor ! Nu lăsaţi vrajba să dezbine naţiunea română ! O să pună mîna Simona si o să facă aici o ciornă de tabel pe doo coloane, în stînga proştii, în dreapta deştepţii. Şi apoi o să ne rugăm să se întîmple următoarele:

  Cum nu vii tu, Pleşu Doamne, ca punînd mousu` pe ei
  Să-i împarţi în două cete: comentaci, comentărei.
  Şi, cu dreapta-ţi chibzuinţă, tot grămadă să-i aduni
  Să dai foc azi la toţi blogii şi la trupa de nebuni.

  Ca să rămînă doar ziariştii şi `telectualii, zic.

  PS: Nu mă băgaţi în seamă, mai am vin de ieri.

 295. “Acuma ca sa-ti raspund cu aceeasi moneda, te invit si eu draga sa faci ce fac eu, sa construiesti site-uri, sa creezi baze de date etc. Pare rau ca am intrat in jocu asta prostesc al tau cu “Tu nu poti sa faci meseria mea”. Sper ca doamna ori domnisoara tache se referea la cei ca tine cand a scris acest minunat post. Numa` Bine
  @Vali
  Niste calitati extraordinare nu cred ca am ori nu le-am descoperit pana acum cine stie … regret acum ca am folosit expresia “creez baze de date”. Ar fi fost mai adecvat sa spun, lucrez in domeniul IT si nu ar mai fost atatea discutii. my bad”
  Am senzatia amice ca incerci sa joci un joc pe care nu il stapanesti foarte bine. Nu am spus ca nu lucrezi in anglia sau ca nu ai fi student. Mie mi se pare amuzanta superioritatea cu care ne privesti pe noi muritorii de rand.
  PS: primele doua paragrafe sunt copy paste din tine. Poate romana mea nu e la fel ca si ata dar “ar fi fost mai adecvat sa spun ca lucrez in domeniul IT” mie imi poate spune doua lucruri: Fie chiar acolo lucrezi fie bucataria este computerizata. 🙂

 296. Ce-a păţit mister Bean când a trecut trenul pe lângă hotelul în care dormea e real fact.

 297. @vali
  Lucrează la un calculator cu mâner.

 298. Ce vrei domne, niste tarani 😐 pardon prosti de internet

  @Cristian DAAAAA NE PLACE SA SUFERIM ONLINE KEWL

  sau nu

 299. Eu era să rămân blocat în cadă, au căzile în formă de V, să nu consume apa, şi mai au şi două robinete, unu te arde, altu e rece-cloţ. Un chin.

 300. Otto, unde eşti tu, Otto….

 301. Uite vali … treaba ie ashea ! Poti lucra in timpul liber sau extra din cate stiu eu, tot lucru se chiama. Nu am spus: Doamnelor si trolilor Job-ul meu actual este in domeniul IT.

  LUCREZ nu ie = cu JOB-ul MEU FULL TIME !!!!!!!!!!!!!!!

  Ce imi place limba romana 🙂 fentam cuvintele ca in divizia burger

 302. io m-am dus expre la Londra ca sa scuip in Tamisa, se spune ca daca scuipi in Thamisa e de bine. Nu am vazut cladiri de caramida pt. ca am stat odata doar o saptamina si altadata doar citeva zile, si ploua, ploua, ploua. Am observat ca dis de dimineata mai toti englezii erau negrii, chiar daca s-a luminat de ziua, de abia pe la noua am vazut albi, ma rog, vorba vine. Englezii au dintii iesiti inafara de la consoana “th”, cea mai buna mincare englezeasca e cea indiana. Am mai fost intr-un sat cu numele de Cambrige si intr-un orasel care avea un pod desi se numea castelu nou.

  In Anglia toti merg pe partea gresita a drumului si nu-i amendeaza nimeni ca-i monarhie, ce bine-i in monarhie. Englezoaicele sunt tare fudule, mi s-a parut, nu-ntorc capu cind le fluieri, ca io cind vreau sa fluier, fluier. Englezii au saracit, nu am vazut nici un englez cu joben.

  In Londra sunt multe monumente care arata cum i-au batut iei pa toti. Am fost inainte de campionatu mondial.

 303. Amuzant post neamtule =) pot spune ca ai 150% dreptate

  oh vai, si nu sunt eu ala care are dreptate si e superior ? fac deat`

 304. @para Inca nu m-am obisnuit cu robinetele 🙂 M-am saturat de dushuri scotiene punct

 305. A, am uitat un lucru esenţial. Muncesc pe rupte, tot ca nişte ţărani proşti ce sunt.

 306. mda. ma scuzati ca n-am participat la masurarea egourilor. am facut baie la caine. si am mancat inghetata. am reusit sa ma racoresc fara sa spun nimanui ca e prost.

 307. Muncesc pe rupte ? Spune-mi ca ai fost ironic

 308. cred ca e prima data cand nu a fost

 309. Delia, da’ cit poti sa te tii sa nu le spui? Ezista o limita-n toate, dupatta aia sa vezi ce te racoresti 😉

 310. Dupatta -> dupa

 311. 😆 😆 😆
  @Bai, asta care dormi pe tine (probabil ca si faci, dupa cum iti place sa arati )
  Dupa ce ti-a trantit @Laura un raspuns # 2, ce putea trezi de cap pana si-un bivol, continui la #4 sa-ti rumegi idiotenia, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat
  Hai ca esti tare !
  De cap !

  Radu Humor
  2010-08-16 15:03:20 | Raporteaza
  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/de-aia-va-avea-succes-turismul-romanesc-noi-am-inventat-calatoria-in-timp-50523.html#comment-478839

 312. poate pe rupt taburetele alea de pub, pesemne… 😆

 313. 331 de comentarii!!!Se pare ca multora le este frica de a nu fi prosti sau ,se considera aprioric deasupra acestei posibilitati.

 314. mirceo, de-azi dimineaţă o rog să-mi spună că sînt prost şi evită răspunsul.

 315. @mifty Bine spus ! Sau pe rupt pavelele de pe trotuare ca deh trebuie sa mai si iasa din pub

 316. Englezii sunt f. dastapti, nici nu va imaginati cum reusesc iei sa adune toli cu picioare si mile, cum draq!? Si adunarea ca adunarea da impartirea e imposibila. Englezii din cambrige vorbesc englezeste ailalti din nord spun wi, vichend, parca ar fi rusi. Englezii nu ne iubesc pa noi nemtii, da le e tare frica de noi.

 317. Sunt mai mult decat surprins ca nu ma ignori,adresandu-mi-te.Sa fie partizanat local?Mai vibreaza ceva de oltean in tine?Eu inca sunt aici,dar nu vibreaza nimic in mine(in sensul acesta).

 318. Cheeese, atentie Laura va pozeaza!

 319. Rup ei cârciumele, dar la doişpe fix pleacă-acas, că la şapte sunt la muncă.
  Beau mult, repede. D-aia se-mbată aşa, din patru beri.

 320. ,,Englezii nu ne iubesc pa noi nemtii, da le e tare frica de noi.”
  E mai de actualitate,,pe noi tiganii”d-le tigan blond.

 321. A propos, mi-am adus aminte de ceva.
  Vă las, proştilor.

 322. para,ti-ai amintit ca o cheama Roza?

 323. @Para, prejudecatile sunt adevarate, am muncit la proiecte EU. Nemtii muncesc, englezii fac prezentarile si rapoartele finale, francezii sunt f. bune gazde, italienii spun bancuri si spaniolii invata.
  la bautura e invers.

 324. Mircea, esti cel mare sau cel batrin?

 325. Englezu de rind habar nu are de existenta rromilor, au iei destule probleme cu alte feluri de “tigani”, nu in ultimu rind de o anumita religie.

 326. tags: blog, comentatori, internet, prost, ziare, hartie igienica, plesu, nedormitul, zice, ca, e, prost, de, dimineata, fudul, destul, nu mai calc, pe acest site, stiu ca, am, scris, degeaba, acest, text
  si nu mai era nevoie sa scrii atata
  🙂

 327. In primul rand bun gasit…,eu sunt “prostul” care sta in umbra..si poate nu postam pe aici daca nu imi placea articolul,in general citesc multe articole atunci cand timpul mi-o permite dar o fac pentru a-mi satisface nevoia de cunoastere nicidecum pentru a-mi exprima opinia despre el.De cele mai multe ori nici nu am habar cine a scris articolul ceea ce ar parea ca denota lipsa de respect fata de autor insa pentru mine e important continutul acestuia,daca imi e de folos sau nu.Dar cred ca, atunci cand cineva incepe sa scrie pentru un public ne-palpabil,trebuie sa fie constient de astfel de reactii,aici(pe internet) are acces orice maniac sau psihopat,orice pierde-vara e ceea ce vrea sa fie si asta nu o va opri un articol scris intr-un acces de furie.Oare crezi ca Plesu chiar a raspuns acelor contestatari?,crezi ca nu ai sa mai intalnesti dupa acest articol contestatii?.Ma indoiesc…

 328. eu recunosc ca vara sunt mai prost ca iarna… gandesc doar cu greierul mic. stiti povestea. abia in iarna reusesc sa constientizez ca vara am stat ca prostu’, mi se intampla ca-n creierele si furnica

 329. de fapt, vara am creierele cat furnica

 330. pffuai, m-au pacalit Corina si Tanti Jeni, m-am dus sa gatesc si uite ce paruieli am pierdut 🙁 nu sunt io proasta ?

 331. draga mea, gatesti superb!

 332. Am intrat si eu sa citesc acest articol . Tematica este foarte ofertanta , autoarea insa surprinde foarte slab (si sunt indulgent cand spun “slab”) subiectul . Daca ar avea putin talent , putina inspiratie si , evident , nitica_cultura cu siguranta ar fi putut scrie ceva mai reusit . Dar de unde nu-i …
  De asemenea , am citit si cateva comentarii . Mi-am dat seama ca e suficient ca sa-mi formez o parere . Pe langa un articol foarte-foarte slab , 347 de comentarii absolut jenante . Nu cred ca mai intru pe aici , ma simt foarte stingher intr-o asemenea companie . Trec la Plesu , adevarul e ca mi se pare din ce in ce mai slab in ultima vreme . Am citit invitatii la nunta mai inspirate decat articolele lui . Probabil ca n-o sa-l mai frecventez nici pe el . Dumnezeule , ma simt din ce in mai stingher . Si da , e din ce in ce mai greu sa fii genial . 😥

 333. corina, multumesc, da’ pe caldura asta as fi preferat sa asist la carnagiu, sa ma mai racoresc si eu 🙂

 334. draga, esti minunata!eu azi nu am gatit nimic, ca m-am luat cu bloguri etc dar asa de bine mi-ar fi prins o zina in farfurie!

 335. @Adi: saracu’ plesu, da’ oare chiar nu mananca nimica? cand l-ai vazut ultima oara, tot asa de slab era?

 336. @un prost: cred ca a raspuns destul de clar Simona. Reia bucata asta:

  “Dacă n-ai fi prost, ai da un altfel de feedback textelor pe care le citeşti. Ai dezbate ideile din ele, l-ai contrazice pe autor inteligent şi cu argumente şi alte lucruri de genul ăsta. Dacă n-ai fi prost, nu ţi s-ar părea că ai calitatea să evaluezi talentul lui Pleşu. Dacă n-ai fi prost, n-ai intra să laşi comentarii arogante, puţind de la o poştă a autosuficienţă şi a adoraţie de sine. Dacă n-ai fi prost, te-ai abţine să intri undeva să laşi o sentinţă ca “Slab!”. “.

 337. normal că slab. în ţara asta numai statul e gras. şi călăreşte.

 338. @zana eficientei & corina: sa faceti ceva de mancare si pentru plesu

 339. corina , zana eficientzei: va recomnad mcdonalds! :mrgreen:
  are shi buzzz, la fel ca pe mess!
  impushti doi iepuri dintr-o lovitura!
  trei daca te gandeshti ca are shi ” drive-in” 😉

 340. @nedormitul: ti-a scris radu humor 😀

 341. si be)
  decat sa ne certam , mai bine un cantec vesel sa cantam!

  va recomand terapia de mai jos:( accesibila atat deshteptzilor cat shi prostilor :mrgreen: )
  http://liarebelyell.blogspot.com/2010/07/despre-necesitatea-coloratului-pe-timp.html

 342. @corina eficientei: pentru plesu, nu cred ca mcdonalds e cea mai buna solutie. incercati cu niste mancare mai veche, e o dilema!

 343. An scris la mine despre cum maninca Liiceanu si cu Plesu.

 344. @gero: la hrana spirituala nu ma bag!

  @cruela: de la mcd, numai ala cu peste. in rest, nu cunosc! 🙂

 345. @ gero : era chiar mai slab , dar generos cum sunt , m-am facut ca nu observ . Ma tem insa ca si generozitatea mea are o limita . 😐 Sa zica mersi ca-l bag in seama . Si Simona Tache ar putea zice mersi c-o bag in seama . Si tu poti zice mersi ca te bag in seama . Toti ar putea zice …

 346. prost doamna, prost; dincolo erau mai buni! :mrgreen:

 347. gero
  i-am răspuns cît de elegant am putut: l-am trimis în.
  simona, gata, am reuşit. acum îmi spui că sînt prost?

 348. va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa ma simt prost alaturi de voi. prostia recunoscuta e pe jumatate iertata. mai bine certitudinea prostiei decit incertitudinea prost vs destept

 349. am intilnit si prosti fericiti, iar fericirea conteaza cel mai mult. revedeti forest gump. stupid is stupid does, dar la barza chioara ii face Dumnezeu cuib. Te simti prost? Nu e nimic, nu e totul pierdut. Si tu poti fi fericit…

 350. @Adi: pai, daca plesu era mai slab inainte decat acum, inseamna ca s-a mai ingrasat. nu-i mai faceti de mancare, zanelor.

 351. ik;mi-ai adus aminte de vechiul banc sau ce-o fi el, cand a juns un biet om la Dumnezeu la impartirea darurilor si se cam terminasera toate, asa ca Domnul i-a zis: ai de ales: frumusetzea sau prostia, ca altceva nu mi-a mai ramas! shi omul cujetand adanc( am vrut sa zic profund, ca asa am invatzat de la un antevorbitor 😉 )zise: Doamne, frumusetzea-i trecatoare!da-mi prostia!
  :mrgreen:

 352. […] femeie, deci simţitoare, vecina Simona Tache îşi bate capul cu prostul de internet, dedicându-i un text mai puţin roz pe blogul său. Cititorii care s-au regăsit în primul nostru […]

 353. m-am enervat: cum poţi fi atît de infect încît să împiedici trupele de intervenţie să-şi facă treaba? cum poţi fi atît de mizerabil, încît să ceri nişte date cu nume şi prenume unor oameni care chiar în momentul ăla îşi fac meseria. şi cum poţi fi atît de javră încît să exploatezi politic o dramă?

 354. “să scrie doar Simona, că ea ştie, Tache e de umplutură”.

 355. eu sunt venit de prin vecini, aha..sa-i vedeti pe aia de la cotcodac..aia sunt asa de prosti ca si in text(sau cum se numeste ceea ce cred ei ca scriu acolo) o baga pe aia cu, slab, sa scrie doar parca ca el stie 😛 :mrgreen:

 356. @nedormitul: nu vă supăraţi, în ce problemă v-aţi enervat? are legătură cu acest blog sau cu subiectul topicului? dacă da, detaliaţi, dacă nu, enervaţi-vă, vă rog, în altă parte.

 357. cego : baga-mi shi mie o parere avizata despre profesorii tai din engliterra! 😉 , man! 😉

 358. da, are legătură cu proştii de internet.

 359. nedo taicale, scoate-tzi matale kiwi-wifi-urile alea de pe oki si ai sa VEZi ca eshti in Romania, tzara tuturor posibilitatzilor! :mrgreen: :mrgreen:
  ce te miri atata , de parca ai fi virgina!

 360. poate ar fi bine sa te gandesti si la ipocritul de internet..dan albnegru e primul exemplu ce imi vine in cap..si cred ca si cocalarul ala de bendeac.

 361. Dacă nu intră oamenii “la tine pe blog” nu vei avea trafic iar banii din reclamele la BCR și altele vor fi mult mai puțini.

 362. “Dragă prostule de internet, înainte să mai intri să-ţi laşi icrele pe vreun site”

  Nu icrele ci laptii… 😆

 363. X al 6-lea: nici tu nu poti sa dormi noaptea de grija banilor pe care ii castiga altul?

 364. Credeti ca daca va spun ca administrez niste LAN-uri ducem articolul asta la 1000 de coms ? just askin

 365. @Cruela . Nu-mi permit sa ii critic pe cei de aici. Oricum nu-i poti compara pe cei de aici cu cei din tara. Sau hai sa facem o mica chestie cu deosebiri dintre sistemele de invatamant

  1. In UK profesorii muncesc si atunci cand elevii iau vacanta. Aici profesorul este la fel care orice alt muncitor si are dreptul doar la… cred ca 3 saptamani de concediu pe an. In RO profesorii iau vacanta odata cu elevi deci practic aduna undeva la 4luni de concediu.

  2. In UK nu se fac MEDITATII ACASA !!!!!!!!!!!!!! Profesorul este impartial in sala de clasa, si nu conteaza ca esti fiu lu burtosu` cu Q7. Aici profesorii nu iti dau note proaste pentru a te face sa te duci la ei la meditatie cum fac cei din Romania ( mai ales in gimnaziu, am trait pe pelea mea ce inseamna sa fi persecutat de profesori)

  3. In UK profesorii nu iau niciun fel de mita la examene. ( vezi BAC 2k10 sau mai bine BAC-ul din anii anteriori).

  4. In UK profesorii sunt calmi cu elevii deoarece ei stiu, nenorocitii, ca fiecare elev are ritmul lui de invatare si nu il grabesc sa termine vreun assignment mai repede decat trebuie, pentru ca la sfarsit de an scolar, profesorul sa dea drumu la elevi cu 2-3 saptamani inainte pentru ca au tras tare in timpul anului.

  Mai revin si cu altele daca esti interesat/a

 366. laura radu,te combini?

  tache,uite,simt ca nu trebuie sa ma justific daca il fac pe cego prost. adica sunt si afirmatii axiomale,cu caracter de definitie. mda,asta e intre comentatori. nu il fac prost pe blogul lui. deci nu sunt exagerat de prost.nu mai prost ca nedo. ahm.

 367. esti ok ,mi-a placut mult aia cu balonatu’ / ai ”jucat sah” la inceput cu cei ca tine,apoi i-ai depasit sau erai deja peste ei;te-ai ridicat in alte cercuri,acolo ”ai jucat” si te-ai impus…ca tine sunt cativa ”jucatori’,nu multi,si daca ar mai fi nu prea v-ati gasi/nu e totul numai despre”sah”/esti draguta’

 368. Julius, atunci cînd defineşti o categorie de oameni ca fiind, să zicem, indezirabilă, trebuie să te gîndeşti că oamenii ăia reprezintă nişte cife cu care atragi publicitate. Adică bani. Iar cifrele ălea se pot simţi jignite. În fond, cînd ai probleme cu un cretin sau altul, cu un nick, un mail şi un ip, îl banezi. Adio. Cînd ai de-a face cu o categorie de oameni, ar trebui să zici „mersi, bă, proştilor, datorită vouă îmi plătesc întreţinerea şi îm cumpăr cărţi şi manuale de balet şi bune maniere, ca să par mai deştept”.

 369. Imi place cum pune problema nedo 🙂 😀

 370. @badmf da # sunt cel mai prost mare . Si de internet pe deasupra

 371. Ca prost de internet, care nu ma recunosc, î-mi exprim perplexitatea fata de discriminarea sexuala la care e supuse “proastele de internet”. Daca pe plan politic se opserva revirimentul eternului feminin nu ânteleg de ce l-am ostraciza în plan web-istic.
  ân âncheiere va spun ca si eu administrez niste LAN, cu secara. Sunt pentru 1K de coms. just timbărleic.

 372. Daca tii un blog inseamna ca ti-ai asumat si potentiala critica. Daca nu, pacat.

 373. Punctul 1.

  Daca nu ar fi prostul de internet, nu te-ar citi decat o mana de oameni. Ai scris textul, ti-l asumi si astepti si posibila critica. Mai departe, depinde de structura ta umana cum o suporti. Pana acum, prost.

  Punctul 2

  “2. Faptul că eu şi alţii scriem texte, iar tu le citeşti, nu te legitimează să te comporţi ca dom’ profesor care-şi evaluează elevii. Nici tu nu eşti profesor, nici noi nu suntem elevii tăi. Pariez că….Eu aş putea să te evaluez pe tine la scris, tu nu poţi să mă evaluezi pe mine. ”

  Tu nu ai putea sa ma evaluezi nici daca ti-ai schimba creierul. Tu nu ai decenta, pregatirea, autoritatea morala, limbajul, menirea sa ma evaluezi, oricat ai incerca. Diferenta dintre mine si tine e de 4 clase de liceu si 6 ani de facultate, scoala primara presupun ca o ai, ca doar stii scrie. Ok, draguta?

  Punctul 3

  Fara cititori, sau mai bine zis fara poza pe prima pagina din Catavencu nu te-ar citi nici dracu. N-ar stii nici naiba ca exista una S. Tache care are un blog rozbonbon unde-si scrie elucubratiile debitate in somn.

  Ok, draguta? Te superi?

 374. Intotdeauna o sa se gaseasca cineva care sa contrazica. Mie mi-a placut si cum a fost scris si punctul de vedere. Ai castigat un abonat 🙄

 375. va puneti intrebari si dati raspunsuri singura…v-as intreba si eu ceva :-De ce scrieti respectivele articole,panseuri etc. ?…le scrieti cumva pentru a fi citite si de altii care inevitabil le vor comenta,fiecare in felul sau…daca nu asta va e intentia nu va deosebiti cu nimic de cei incriminati de dv.,inseamna ca emiteti niste judecati personale pe care vreti sa le impuneti ca adevaruri celorlalti…daca nu va convin cometariile la textele scrise de dv.,de ce le afisati in mass-media?…scrieti o carte,o vindeti (?) si scapati de comentariile live …sunteti cumva jurnalist ?…cam ce parere credeti ca au cei despre care scrieti ?…si ce drept credeti ca aveti sa emiteti judecati de valoare despre persoane pe care nu le cunoasteti personal,nici macar nu le veti vedea vreodata?…mai ganditi inainte sa faceti afirmatii pe care sa le expuneti public…

 376. Pe bune, să-i spui prostului că-i prost, mai rău faci. Asta dacă ăla e chiar prost, adică nu-şi dă seama că e prost. Primul pas spre înţelegere e să te prinzi că eşti prost. De-aia zic, de multe ori, nu-l înţeleg pe Nedo cum se ambalează cu unii proşti, pe voxpublica. Nedo, tu eşti prost?

 377. Ne-a prostit Simona şi am băgat aproape 400 de comentarii.

 378. @sf (ăla cu bila albastră)
  aşa cred şi eu. Mulţumesc.

 379. “să scrie doar Simona, că ea ştie, Tache e de umplutură”.

 380. para, te rog eu, nu incepe iar. nu pot spala cainele in fiecare zi

 381. 400, gata, azi am treabă, nu mai stau de vorbă cu proştii.

 382. “bcr – gandim la fel.”
  de-ar sti bcr-ul cat de multi de prosti ne-am adunat pe site

 383. @nedormitul: nu sunt de aceeaşi părere. pe principiul ăsta, hai să te las iar să-ţi dai în stambă şi să faci ce vrei tu p-aici, că datorită ţie îmi plătesc întreţinerea, nu? dacă felul în care am pus eu problema e jignitor (aşa zici tu, mie nu mi se pare), atunci felul în care o pui tu e cel puţin la fel de jignitor. suntem chit, cum ar veni, deşi tu mai ai câteva jigniri în avans, pe care nu ţi le-am întors. probleme?

 384. Am jucat poker cu peștii din acvariu, pe firimituri de pâine. Ai dracu pești! Au câștigat tot! Nu poți să-i citești, au privirea impenetrabilă.

 385. @nedormitul: or fi ei, haterii, o categorie, dar la mine pe site – si cred ca si la Simona – sunt putini. si nu-s tot aia, se schimba, doar suma lor ramane aceeasi; prin urmare, nu cred ca am de ce sa le multumesc. ca exista? poate cand o sa emigrez, sa le multumesc ca m-au ajutat sa ma hotarasc 🙂

 386. Cei pe care ii faci prosti se numesc Clienti. In oricare alta industria a-i faci prosti pe clienti este egal cu a te declara falit. Mai putin in mass-media. In mass-media romaneasca.

 387. @Tony Gheata: lasă că mai ştim şi noi marketing. aşa este, clienţi în mass-media românească sunt ăia cărora trebuie să le permiţi de la a face caca în capul tău, până la a-ţi viola virtual toată familia, pentru că – nu-i aşa? – datorită lor îţi plăteşti întreţinerea. 😆 😆

 388. Bun, ne-am prostit suficient. Articol nou.

 389. simona, problema e ca oamenii se asteapta la umorul ala nebun de dinainte de “asediul postmodernilor din redactie “, acel umor gen : sunt singur si ma duce-un gand spre locuintele lu’ cuscru etc etc. chestiuni ce se scriau acu’ ceva vreme cand acad catavencu era un ziar inepuizabil din punctul asta de vedere
  orice ai spune draga simona tache, tu nu ai umor si daca bati din picioare ca un copilas care nu primeste inghetata, nu se va schimba nimic.
  si acu daca iti superi cititorii o sa fie (poate nu direct) in defavoarea ta. e ca in bancul ala : cand fu tache, nu fu tica.
  tu nu scrii prost, ca te-am citit cu drag, numai ca iti lipseste chestia esentiala intr-o piblicatie care s-a consacrat paradoxal prin asta -umorul

 390. @Simona Tache: ii poti bana, baga in spam, modera etc. Dar hai sa fim onesti, chiar vrei/vreti doar mesaje de bine? E si vina voastra. Iarta-ma de generalizare. Daca ati bana toate mesajele porcoase (e un bun inceput) de pe toate site-urile mass-media ati pune presiune pe useri si acestia cu siguranta s-ar gandi de 10 ori inainte de a mai scrie ceva porcos. Dar nu faceti asa. Din placerea meschina de a avea trafic va complaceti in mitocanii si porcarii. Dupa care va plangeti si ajungeti sa puneti pe picior de egalitate injuratura cu opinia critica! Daca, exagerand, nu-mi place dl. Cartarescu, care ar fi logica pentru care nu ar trebui sa o spun? Ah, ca sunt prost. Mda, m-am prins pana la urma.

 391. un prost care citeste si tace
 392. acum nu pot sta mult la calculator, dar o să vin mai tîrziu cu lămuriri, inclusiv în legătură cu jignirile. eu am spus una, tu ai interpretat alta. să zicem că e un deficit de comunicare.

 393. @nedormitul: nu-i nevoie de lămuriri şi nici de discuţii lungi. postare nouă, gata, că m-am plictisit de asta

 394. @mihai: slab cu umorul la mine, nu? 😆 😆
  oricum, bună de tot aia cu “sunt singur si ma duce-un gand spre locuintele lu’ cuscru”, mersi că mi-ai amintit-o.

 395. curiosu de internet

  Ia stati putin! Oare cu cine face banking prostu de internet ? stie cineva cu cine face banking prostu de internet?

 396. ba nu, voi reveni. dacă te-ai plictisit de discuţie, nu te pot obliga să citeşti. dar mă simt dator să fac aceste lămuriri.

 397. @nedormitul: vai, dar cum? normal că mă poţi obliga, doar tu îmi plăteşti întreţinerea şi-mi pui o pâine pe masă, să dau la copilaşi :mrgreen:
  @curiosu de internet: 😆 😆 😆

 398. hai să lăsăm discuţia pe mai tîrziu, ok? un pic mai tîrziu. bine? şi nu mi-ai răspuns la o întrebare: eu mă număr printre proştii fuduli de internet sau nu? ce părere ai? acum pun întrebarea foarte serios.

 399. @nedormitul: nu ti-am raspuns pentru ca am crezut ca e in gluma intrebarea. si am crezut ca e in gluma pentru ca nu-mi puteam imagina ca ar putea fi in serios. doamne fereste, evident că nu esti printre aia la care se referea textul!

 400. consider ca prostii de internet, daca se plictisesc pe un site, pot sa emigreze pe un altul fara a mai face comentarii acuzatoare la adresa talentului literar al proprietarului blogului in cauza. ca doar de aia au murit la revolutie, ca sa fie liberi sa circule si sa ma lase pe mine in pace sa-mi vad de treburile mele. cu alte cuvinte: sa taca dracu’ din gura! 😈

 401. si uite asa simona si-a facut azi o multime de intrari pe blog, dar si banuti din reclame. Smechera

 402. Sa scrie numai Simona ca ea stie. Tache este numai de umplutura. 😀
  P.S
  Asa ne-a invatat Julius sa zicem 😉

 403. Minunat articol ! Idolul internautilor de pretutindeni ( ma refer , bineinteles , la Mircea Badea ) ar fi mandru de tine . Un pic cam “light” la partea de jigniri si atacuri personale , dar se poate rezolva – e suficient un comentariu negativ postat pe blogul “maestrului” si injuriile vor curge .
  Succesuri !

 404. Tache a fost detronat de Sarbu!
  ce nu stiatzi ca Simona e leshinata dupa moguli?
  s-a vandut lu Sarbu!
  si inca pa viatza!
  deci : uitatzi da tache!
  it’s soooo last year…

 405. si sa nu uit:
  un maaaaaaaaaaaare citat!( numa nu mai shtiu dun cine… 😳 )
  “Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur
  prind mare curaj!”

 406. Fiecare e prostul cuiva, asta apropos de clienţi.

 407. 129,084 la 186.801. Ăsta cică ar fi scorul.

 408. @simona.tache
  racorindu-ne, ne cam pierdem forta de reactie…

 409. Draga mea, nu vreau sa iau apararea “prostului de internet” dar din pacate exista aceasta optiune “Leave a comment”. Cu acest fenomen (PROSTIA) nu te poti pune. Macar atata lucru sa fi invatat pana acum. O tentativa impotriva ei ca cea pe care ai facut-o tu este lamentabila si hilara. Este prima data cand scriu un comentariu pe un blog si chiar nu stiu daca ma vei considera ca facand parte din aceasta categorie (“prostul de internet”),oricum parerea ta nu ma intereseaza dar nu puteam sa tac din moment ce observ in comportamentul tau aceleasi calitati ale acestuia enumerate mai sus de catre tine:
  “Internetul ăsta nu e o sală de clasă în care toţi ăia care scriem stăm în bănci, numai tu stai la catedră.”
  “Eu aş putea să te evaluez pe tine la scris, tu nu poţi să mă evaluezi pe mine. Ţi-o zic verde, că ştiu că nu merge cu fineţuri. Eu pot, pentru că asta e meseria mea, tu nu poţi, pentru că eşti prost. ”
  Cine sau ce te indreptateste pe tine sa judeci oamenii? Meseria ta?
  Eu si multi altii nu stim cat de bine iti faci tu meseria.
  Dar un om destept, cum se pare ca ai pretentia a fi, nu se adreseaza altora cu apelativul “Prostule”, chiar daca realitatea ii da dreptate.
  In concluzie, acest post reprezinta o explozie a tuturor frustrarilor tale intr-o forma puerila.

 410. nu zic doar la misto, dar chiar e naspa postul si nu o sa te mai citesc, sa aflu ca nu iti plac reactiile negative referitoare la parerile exprimate pe bloguri.
  e si asta un feedback, mai simona, si cum am stat cateva minutele sa te citesc, de ce sa nu scriu si-o parere.
  iti urez sa nu ajungi prea departe cu scrisul, sa nu ajung sa te citesc fara sa vreau 😀 ..si la cat mai putine balonari 😉

  tin sa imi exprim si aprecierea pentru libertatea internetului, ca nu are un admin ca simona sa ii tina pe “prosti” departe

 411. o melodie frumoasă pentru toţi proştii, de aici şi de aiurea:
  http://www.youtube.com/watch?v=P0cbu4HDjrE&feature=related

 412. Mai e loc pentru un prost? 😆

 413. „Eu aş putea să te evaluez pe tine la scris, tu nu poţi să mă evaluezi pe mine. Ţi-o zic verde, că ştiu că nu merge cu fineţuri. Eu pot, pentru că asta e meseria mea, tu nu poţi, pentru că eşti prost.”

  Care-i meseria ta, Simona?

  Exista si texte „de necontrazis”, o poezie, de exemplu – si ce te faci, nu mai poti spune ca e slaba? De ce scrii/de ce se scrie pe net daca nu vrei sa afli parerea altora, at random, cum sunt ei, de ce nu scrii intr-un caietel?

  Nu poti sa le ceri tuturor sa combata desfasurat, cu argumente, eventual punct cu punct – e ca si cum le-ai cere suporterilor sa nu fluiere, sa intre in teren sa execute ei loviturile libere, ia sa vedem daca mai au tupeul sa critice pe urma?!

  Si ar mai fi ceva: tu te-ai simtit libera sa ataci orice subiect, esti sigura ca le stapineai pe toate in mod decent? Uite, eu, daca n-as sti in ce conditii au cumparat parintii mei apartamentul dupa Revolutie, n-as mai emite cu atita energie pareri politice, cunoscatorilor le pari doar fudula.

 414. să mai explic, să nu mai explic? hai să mai explic o dată:
  @marta: textul de mai sus se adresează STRICT celor care comentează cu aroganţă, celor care intră doar ca să arunce, cu superioritate, sentinţe flegmatice ca “Slab!”. de-asta şi este, el, textul, arogant, ca să vadă şi alde ăia cărora li se adresează cum e să fii luat de sus.
  în fine, hai că nu mai explic, experienţa îmi spune că nu are sens. 🙂

 415. mata,te combini?

 416. Jesus cate comentarii…

  Simona, n-am citit nimic scris de tine in afara de postarea asta. Deci nu stiu cat de prost/slab/nesinspirat/de rahat scrii. Doar cateva observatii din banca mea catre banca ta:

  – se poate sa faci o confuzie: cei care nu sunt de acord cu tine nu pot primi automat eticheta de prosti. Nu de alte…da’ asa te autointitulezi tu desteapta…si lipsa asta de modestie nu da bine deloc.

  – am observat la multi problema asta cu cititorii/privitorii/ascultatorii. Cand esti la inceput si ai audienta egala cu locatarii unei scari de bloc ai face orice sa fi pe placul celor care te citesc/privesc/asculta. Ei, cand se aduna niste lume brusc incep si complexele de superioritate. Deja incepe sa puta.

  – cum tu ai o parere…si altii au o parere, sau mai multe pareri care de cele mai multe ori nu coincid. Ai observat ca l-am hulit pe Ceausescu pentru cenzura de pe vremea lui…dar acuma fiecare suntem niste mici dictatori. Cat de bine se simte un blogar cand are puterea de a trimite in spam comentatorii care nu ii sunt pe plac…au au.

  Daca nu vrei sa fi contrazisa…deschizi un document Word pe calculatorul tau personal si scrii acolo nederanjata. Ah, nu vrei asa. Vrei sa scrii si sa citeasca lumea. Pai atunci asuma-ti asta.

 417. @Mishu: perfect de acord cu tine, doar ca nu despre ideea de critica sau despre a fi contrazis era vorba. am obosit insa sa explic. mai citeste o data cu atentie, si vezi si paragraful final. mai cauta si alte raspunsuri ale mele de-aici, poate va deveni mai clar 🙂

 418. ia-le tu pe toate mah, la altii nu lasi nimic

 419. Initial am crezut ca certi internetul: ‘prostul de internet iar a facut sa-mi sara firul din wireless’ 😛
  Cand eram mic, mama imi zicea sa nu ma cert cu prostul pentru ca restul lumii s-ar putea sa nu vada diferenta dintre mine si el 🙂
  Cat despre articol: by the way, that’s a good one 😉

 420. […] invit, asadar, sa cititi mai jos un text bun. Bun de tot. Prostul de Internet, de Simona Tache 50.836671 […]

 421. “Mărturisesc: până acum câţiva ani, aveam o părere complet greşită despre media inteligenţei din această ţară. Părerea se baza pe anturaj, ca să zic aşa, pe oamenii cu care interacţionam direct. ”

  Vezi, Simona, te-a cam stricat anturajul 😉

 422. “Evi­dent, citind aceste rânduri, imbecilul român mediu nu înţelege de ce e socotit imbecil.” (Andrei Pleşu — “Câteva specii de imbecili” — Dilema, nr. 96, 11-17 noiembrie 1994)
  http://www.scritube.com/literatura-romana/carti/andrei-plesu-comedii-la-portil63129125.php

 423. Se pare ca toate comentariile critice la adresa acestei postari sunt facute de cei care nu au mai intrat pe acest blog si in consecinta nu te cunosc deloc.Cei care te cunosc au inteles,sunt sigur,ceea ce ai vrut sa spui.Si,vorba stiti voi cui, ,,parerea mea!”

 424. cata agitatie si pt ce?:))))))))))))))))

 425. De unde sti? Cunosti destul de bine psihologia prostului de Internet. A fost oare o introspectie? Eu m-am recunoscut partial in ipostaza prostului de Internet mai ales acolo unde descriai atitudinea lui despre diferite articole slabe. Plus ca mi se parea ca descriai niste resorturi umane general valabile pe care le simtim cu totii. Nevoia de a te exprima cred ca este universala. Iar Intenetul este un instrument fantastic.
  Prostul a existat din totodeauna, ceea ce esterelativ nou este Intenet 2.0.

  Adevarul este ca Internetul e plin de prostii si banalitati pe care nu te poti abtine sa le taxezi.

  Si ca sa-mi joc rolul prostului pana la capat ma leg de Plesu! In opinia mea acest autor osicleaza enorm intre genial si banal. Cateodata greste nedrept fata de oameni, categorii (categoriseste si generalizeaza la fel de mult ca si tine) si situatii pe care nu le cunoste suficient. Oricum articolele sale (cartile nu i le-am citit inca) sunt de neratat. Mai ales datorita exprimarii si unghiului de privire.

 426. […] prezentat prostul de internet. A sosit momentul să vă prezint tadaaaam… prostul de supermarket. Iniţialele lui sunt S. T. […]

 427. Pe om sa nu-i zici niciodata ca e prost ! Daca nu este inseamna ca minti iar daca este nu o sa inteleaga asa ca nu-ti mai raci gura (tastatura) de pomana !

 428. Scuze pentru exprimare ! Am vrut sa zic “Unui om sa nu-i zici niciodata ……”

 429. Pfiu, drace, era cat pe ce sa pic in plasa si sa raspund de-a-n proastelea neintrebat! In alta ordine de idei, mai baga ceva cu Alteta Sa Carol Ferdinand, te rugaaaaaam, te rugaaaaaam….

 430. Nu “tin cu simona”. De altfel, ma enerveaza comentatorii fideli care il casapesc pe cel care indrazneste sa aiba o parere diferita.
  Insa mie partea din articol care zice:
  “Dacă n-ai fi prost, ai da un altfel de feedback textelor pe care le citeşti. Ai dezbate ideile din ele, l-ai contrazice pe autor inteligent şi cu argumente şi alte lucruri de genul ăsta. ”
  mi se pare ca nu respinge criticile, insa EXPRIMATE CLAR.

  Adica eu cred ca bloggerii prefera sa li se spuna:
  Slab, nedocumentat. Ia de-aici linkul cu dovada ca ce ai scris nu-i real.

  Asa ca, dragi colegi comentatori, putina atentie la ce cititi.
  Aici nu se indeamna decat la dialog civilizat.

  Cu stima,
  O alta prostanaca ce s-a gandit sa va traga de atentie

 431. Clar ca unele comentarii sunt deplasate, poate chiar majoritatea lor. Mie insa problema mi se arata altfel:
  -> ziaristul care publica pe vreun site are mult mai multi cititori potentiali decat in versiunea print.
  -> are ea/el si potential mult mai mult feedback – util sau inutil.
  -> la halul in care merge industria s-ar putea sa ramana fara versiunea print (si repede).

  Asa ca ma intreb: nu e oare comentariul deplasat un risc ce trebuie asumat? Un risc pe care, poate, inca ziaristul din online nu il constientizeaza inca pe deplin, zic. In fond, ce e asa greu sa dai cu ignore? Un comentariu cretin nu trebuie luat atat de personal.

  PS: As dori sa si contrazic ideea conform careia un ziarist care scrie pe un blog este un blogger. Ziaristul contrazice ideea de la baza blogului, anume aceea ca, tocmai, pe un blog scrie un “neprofesionist”. Eu ma enervez la culme cand vad ziaristi care mai ajung sa dea si lectii despre scrisul pe un blog. (nu, nu e aluzie personala). Dar ziaristul are pretentii de educatie, de cunostinte, de moralitate etc. asa ca e si mai enervant ca nu stie un lucru atat de elementar…

 432. Simona
  Nu inteleg acest dialog dintre tine si prostul de internet. E ca si cum ai vorbi cu un vatrai asteptand ca urma de caldura care razbate din el sa fie interioara si nu preluata de apropierea focului. Ma rog, debordezi de energie, si vorba aceea cand te plictisesti de inteligenta ta mai discuti si cu prostimea.
  Ma nedumereste o exprimare a ta, ca scrii si poti sa dai lectii de scris pentru ca asta iti este meseria. Eu traiam cu sentimentul ca scrisul vine din vocatie si nu din stiinta acestui mestesug, decat poate daca esti zetar.
  Eu trec la fel de des pe aici ca printr-un magazin de tutun Cohiba asa ca nu ma lua in seama si poti chiar sa ma incluzi la prostimea din internet. Numai ca vorba lui Lapusneanu, “multi ai dracului”. Si tu exprimi in articol o frustrare, justificata dealtfel, dar nu impui si nici nu o exprimi nici o idee, sa fie limitati la acces pe situri porno si trilulilu? Sa fie civilizati si eliberati de metesme cerebrale? Care-i finalitatea? ca de observatori plini de fineturi, comentatori si chibiti cam pute plaiul, sapte pe loc ca la medicina cum se spunea pe vremuri. Eu n-as zice ca articolul este slab, e doar sters si fara vlaga, are doar nerv.

 433. Prostul prostilor

  slab text…. 🙂
  Eu nu inteleg de unde atata incrancenare. Prin fisa postului de blogger/ziarist te expui la tot felul de injuraturi…e foarte simplu, astea sunt riscurile. Ori accepti situatia si mergi mai departe ( stiind ca sunt si oameni care te apreciaza) ori te apuci de peisagistica.
  Nu te apuca sa tii ore de dirigentie pe blog ca nu vei rezolva nimic, niciodata…

 434. Ah da, ai uitat sa spui ca e cel putin ciudat sa remarci “slab” la silueta lui Andrei Pleseu. Sa fim seriosi.

 435. Nu mai intru niciodată aici!
  😉

 436. Elegant de… dur, dar totusi slab.

  Keep rockin’ 😉

 437. […] cam asta-i romanul care joaca online. Despre romanul cu acces la prostul de Internet a scris Simona Tache, n-are rost sa mai scriu si eu. Share Acest articol a fost scris de către Denisa, în data de 27 […]

 438. […] o poşetă Şanel).Lectia pe care o putem învăţa de aici este că viata e nedreaptă cu proştii de internet. E amuzant şi mişto să îţi dai cu părerea, dar uneori e mai frumos să îţi ţii gura, mai […]

 439. O proasta in curs de exprimare(libera)...

  Draga Simona,
  Sa inteleg ca tu postezi si scrii doar ca sa iti etalezi cunostintele si calitatile? Sau scrii pentru public? Fara cititori, prostii astia, meseria ta nu e nimic. Tu castigi bani si aprecieri pentru ca esti citita.

  Sa spui merci ca esti citita si ca prostii aia s-au oprit sa citeasca. Pentru ca multi destepti probabil nu o fac.

  E adevarat ca sunt multi care posteaza sa se afle in treaba, dar nu toti care iti dau un coment negativ sunt prosti. Iar postul asta imi pare o copie a stilului lui Mircea Badea. Ma intreb daca voi, jurnalistii aveti toti aceeasi parere despre cititorii vostri.

  “Daca nu vrei sa fi contrazisa…deschizi un document Word pe calculatorul tau personal si scrii acolo nederanjata. Ah, nu vrei asa. Vrei sa scrii si sa citeasca lumea. Pai atunci asuma-ti asta.” 😆

  ps: si eu ma exprim de cate ori am ocazia, pentru ca si eu am ceva de zis, chiar daca nu fac o meserie din asta….. imi bubuie si mie capul cand vad cum ne lingem unii pe altii si apoi ne rangzandim si lingem pe ailalti….

 440. Si tu de ce nu ai fi proasta de internet? Daca te cobori la nivelul “lor” si ii tragi de cot. Sau poate nu ai coborat..

 441. In alta ordine de idei, sa va explic de ce sunteti prosti. D-soara autor a scris un articol despre prostul navigator de internet. Voi v-ati strans toti sa ii dati dreptate. Impreuna sunteti grupul oamenilor superiori intelectual care arata degetu spre cei prosti. Oare spiritul asta de turma nu apartine prostilor?

 442. Textul asta avea alta valoare daca nu-l aveai pe zoso in blogroll :mrgreen: . Adica na, e cam greu sa dai de pamant cu prostii de internet in vreme ce socializezi cu arhetipul lor 🙄 .

 443. ca tot suntem la capitolul asta, cu oameni “inteligenti”:
  zice domnul Dan Negru: “d-nul Stephen Hawkins dovedeste ca e un dobitoc care n-a inteles nimic”! Ce parere aveti de asta?
  Eu zic ca are dreptate..

 444. […] mâinile de bucurie că evz.ro are o moderare îngăduitoare, le recomandăm călduros articolul „Prostul de internet” al Simonei Tache. După cum sugerează chiar titlul, e despre ei. window.fbAsyncInit = function() […]

 445. Simona, multumesc! Aveam nevoie de un asemenea text. 🙂
  Iti fac o statuie de ciocolata!

 446. @Ioana: heheeee, toţi avem nevoie, măcar din când în când, de un asemenea text

 447. deci ( 🙂 ), prea lung articolul pt mine 🙂

 448. Si avem nevoie si de niste modestie, tot asa, din cand in cand.

  De acord ca prostia e majoritara pe internet insa mi se pare gresit sa spui ca atunci cand publici ceva nu ceri parerea cititorilor.

  Cand pui ceva pe site tu zici “Public acest text aici pentru ca mie imi place si am muncit la el” – ca doar nu il publici pentru ca nu iti place. “Tot asa, il public pentru ca s-ar putea sa iti placa si tie. Citeste-l si zi-mi ce parere ai, ca de asta e formularul de comentarii acolo”.

  Ce ai vrea tu sa zici, din cate vad, e “Cititorule acesta este un mega text pe care daca nu il intelegi esti prost, nu exista nici cea mai mica posibilitate ca eu creatoarea acestui text sa am o viziune subiectiva sau sa gresesc asa ca te rog sa nu imi lasi vreun comentariu negativ. Daca o faci, esti prost”.

  Cum a zis foarte corect cineva mai sus: “Ah, nu vrei asa. Vrei sa scrii si sa citeasca lumea. Pai atunci asuma-ti asta.”

 449. @Andrei: nu-i aşa că n-ai ajuns cu lectura până la partea asta?
  “Dacă n-ai fi prost, ai da un altfel de feedback textelor pe care le citeşti. Ai dezbate ideile din ele, l-ai contrazice pe autor inteligent şi cu argumente şi alte lucruri de genul ăsta”

 450. toţi avem nevoie de o statuie de ciocolata! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 451. Inteleg naduful, dar parca ai dat apa la moara. Nu am avut stomac sa citesc toate comentariile, dar “e multi prosti fuduli” care te mai si citesc pe deasupra.

 452. Eu fac parte din cei care din cand in cand, mai viziteaza cate un blog, ziar, citesc, observ, analizez, nu critic, f rar comentez, scopul meu nu este de a analiza persoana ce scrie..ci de a vedea asa in general ce mai spune lumea de pe net ( pt ca sa fim seriosi, de la o vreme netul concureaza serios cu viata reala ). Tin sa iti aduc aminte ca internetul este o lume libera, in care oricine isi poate exprima opinia, orice opinie, ca iti convine tie sau nu, ti-ai asumat riscul de a primi tot felul de comentarii atunci cand ti-ai facut blogul. Iar cei care scriu sec ,,Nu imi place” sau ,,Nu mai intru” poate ca nu sunt genul care sa stea sa dezbata pe bloguri motive si iar motive…poate ca sunt ca si mine, persoane care din joi in pasti intra pe un blog, citesc un articol aleator si scriu acolo ceva, pt ca exista optiunea ,,adauga comentariu”….De ce atata tam-tam ? Eu consider ca orice parere este ok, chiar daca nu este neaparat in favoarea mea…
  Ma rog, poate ca nu inteleg eu ideea de blogger, prefer mult mai mult viata reala, distrcutiile constructive face2face si in general comunicare, indiferent de punctul de vedere al celui cu care am un dialog…
  Si sa nu mai vorbesc despre atitudinea ta din aceasta postare, tu ii faci prosti pe aia care scriu fara argumente chestii care nu iti convin, ei poate ca au aparut sau vor aparea sa iti raspunda pe masura, si asa ajungem la balamuc…same sh_t everyday ! Asta pt ca intr-o alta postare vorbeai despre imaginea generala a celui care prefera sa faca grupuri pe facebook decat sa se implice clar in ceva, decat sa ia o atitudine, sa fie un exemplu ! Tu ce exemplu ai dat ?

 453. Pe Pandoras salasuieste un asemenea individ numit Cosa Nostra care se potriveste perfect descrierii tale. De cateva zile s-a mai potolit…Dar orice minune tine 3 zile… 😆

 454. Vad ca ai primit deja suficient de multe comentarii incat sa nu am rabdare sa le citesc pe toate. Dar oricum, m-am hotarat sa-ti las si eu un comment:
  Sa inteleg ca oricine isi exprima o parere neargumentata este PROST. De unde presupunerea asta? Nu ti se pare ca faci un salt logic si NEARGUMENTAT?
  De fapt mai era de facut o precizare: oricine care isi exprima o parere neargumentata si NEFAVORABILA este prost. Nu faci nicio apreciere cu privire la cei care fac aprecieri favorbile, la fel de lipsite de argumente: “super tare!”, “esti geniala!”, etc etc. Presupun ca acelea nu te deranjeaza in vreun fel, doar te valideaza ca o mare scriitoare ce esti, si pentru asta nu e nevoie de argumente.
  Daca te-ar fi deranjat comentariile arbitrare si neargumentate in general, le-ai fi mentionat si pe cele apreciative, nu doar negative!

  Ca sa-ti spun sincer, mi s-a parut un articol furios, de om frustrat (ma rog, spui ca asta a fost si intentia, dar deja te joci cam mult cu opiniile oamenilor) si lipsit de incredere in sine. De fapt nu te deranjeaza presupusa prostie a comentatorilor tai care iti fac aprecieri negative, ci faptul ca iti afecteaza increderea in tine, si atunci simti nevoia sa cataloghezi intr-un fel aceste atacuri: sunt niste prosti.

  Si inca ceva…este un articol SLAB, tocmai din cauza motivatiilor transparente expuse mai sus, si o spun fara sa am pretentia ca ti-am argumentat totul (ca nici eu nu am timp, asa cum ai raspuns si tu mai sus, cuiva).

 455. cel mai vizionat post din 2010 🙂 nice.
  pana sa ajung cu cititul commenturilor acolo aveam intentia sa scriu ceva gen “mai vechi da’ bun”
  acum cred ca nu mai are rost.
  te-ai gandit cumva la un post pe tema prostilor la volan? aia fuduli. adica nah. redundant.

 456. Nu v-as putea incadra la categoria “Prostul de pe internet” dar de-un cocalar iese ceva.

  Dumneavsotra ati crescut in eprubeta?

  Prietenii ii poti alege asa ca, puteti evita aceasta categorie de oameni pe care o exemplificati aici.

  “Succesuri”:)) cu batutul apa in piua aiurea.

 457. în schimb, eu am senzaţia că v-aş cam putea încadra 😛

 458. Daca va referiti la faptul ca am pierdut timpul sa va citesc ineptiile, da e posibil sa aveti dreptate.

  Totusi, trebuie sa stiti ca adevaratele senzatii nu le veti obtine in spatele unui calculator asa ca mai trageti un joint.
  😉

 459. :)))) foarte interesant articolul, voiam doar sa va multumesc

 460. Genial articolul 😀 chiar mi-a placut 😀

 461. deci , treebuie sa fie de acord cu tot ce citeste , daca nu e de acord nu comenteaza , isi tine parerea pt el 🙁 ! Comenteaza doar cine e de acord cu articolul ! Si ce ai facut tu acum cu articolul asta te ai asigurat ca o sa ai numai comentarii care sa te gadile

 462. Cata arogantza pe o cacacioasa… Ce-ar fi sa stai tu acasa si sa nu mai impartasesti parerile tale pe tot internetu’? A, da, numai tu ai voie sa-ti dai cu parerea despre toti….
  Papushe mica si fara minte, daca tot scrii cretinatati pe internet trebuie sa-ti si asumi parerile celorlalti, bune sau rele.

 463. De fiecare data cand apare cate un specimen de prost de internet pe la noi la inceput ma enervez dar apoi imi aduc aminte de acest articol si il recitesc. Ma face sa ma simt mai bine si sa ma calmez. Nu mai simt nevoia sa-l trimit in anumite locuri sau sa-i aduc aminte de rudele decedate.
  BlogVedete iti multumeste! 😀

 464. IleanaCosanzeana

  cel mai periculos e semidoctul – trufas si plicticos: vorbeste/ scrie mult despre nimic sau despre “prosti” !

 465. slab, slab!
  nu ai scris de vanatorii de virgulite si cratime :))
  nici de aia care isi argumenteaza parerea cu texte filozofice si alte fantezii, sau in modul ultraargumentat “asa vreau eu”

 466. Atunci cand ai un blog numarul de vizitatori unici este esential. Nu demult chiar tu ai postat pe un alt site de socializare un clasament in care erai undeva pe locul 7 daca nu ma inseala memoria. Ai specificat atunci ca 10 sau 15% sunt “prosti de internet”?
  Sa inteleg ca e ca si la vot, la numaratoare sunt buni. Nu doresc sa fabulez dar sunt multe redactii care preiau si publica articole de blog in functie de vizitatori si interactiunea de pe acel blog/angajarea de jurnalisti din blogosfera se face in acelasi mod. O sa te intrebi probabil de ce sunt solidar cu “prostul de internet” ? Este foarte simplu …SUNT CHIAR EL. Ti-ai pus vreodata intrebarea ce parere avea despre Einstein profesorul de fizica ce l-a lasat corigent ? Cam asa este si cu parerea ta despre noi , prostii de internet. Nu face doua parale chioare sau hai sa nu fiu arogant, are la fel de multa valoare ca si comentariile noastre de care tu ai ramas oripilata. Cand domnul Plesu are un articol deschis la interactiune sub forma de forum atunci dumnealui stie ca se va gasi un individ care-si va refula frustrarea acolo. Dar in acelasi timp mai stie ca doua sau trei comentarii vor fi absolut geniale ! Acelasi lucru se intampla si cu tine …nu ne poti spune ca nu esti incantata sa vezi oameni interactionand cu tine si dezbatand pe propriile tale idei. Nu ne poti spune nici ca de multe ori sunt replici la care trebuie sa spui multumesc frumos am sa incerc sa nu se mai repete. Chiar daca asta o faci in gand “brand-ul ” la care muncesti de atatia ani cu sarg nu poate lua “in direct” asemenea lovitura. Despre NOI ” prostii de internet ” ne poti considera rebuturi. Ceva ce exista, apartine si se exprima in aceeasi blogosfera romaneasca ca si tine insa calitatea lasa mult de dorit. Sa nu uiti niciodata ca in Romania au fost 45 de ani de bezna comunista si nimeni nu a avut voie sa aiba nici un fel de parere. Ar trebui sa fi mandra de orice parere exprimata pe blogul tau. Este victoria libertatii de exprimare iar brutele au si ele acest drept. Cu deosebit respect un frustrat, retardat, oligofren, analfabet, agramat________________________________( completeaza tu cu ce vrei ) prost de internet !

 467. Nu imi place cum scrii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint