Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Tort făcut de doi bărbați – ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!

A fost făcut, va să zică, de doi domni, pentru ziua tatălui lor. Nu vă uitați prea mult, căci se găsesc în el, printre altele, vreo 5 ciocolate și o să vă crească glicemia până la cer.

Dap, avea inclusiv pene, din două bețe de frigărui, ca să nu se prăbușească, deoarece în procesul de asamblare fusese rupt. Dar să nu ne mai lungim mult, ca să nu dăm în diabet. Să vedem repede cum a arătat, după ce a intervenit o mână de femeie:

Gata. Băgați rapid și un comentariu, după care fugiți, că aud cum vă crește concentrația de zahăr în sânge. 🙄

P.S. M-a întrebat cineva cum era în secțiune: păi era maro, cu o singura foaie alba și tone de cremă de ciocolată. Și însiropat cu juma’ de kil de coniac, gen… 😛

102 comentarii

  1. Ion Ionescu de la Prad(a)

    OMG, ce minunatie. Ce bine arata in prima varianta si in ce hal a fost stricat dupa aceea:D
    Banuiesc ca betele au fost taiate in asa fel incat sa nu se vada, dar erau inca in tort, da?

  2. doamne, este sinistru:))))

  3. foaaaarte tare!!!
    arata delicios! pana la urma intentia conteaza, nu?
    era insiropat? avea straturi?

  4. era maro, cu o singura foaie alba și tone de cremă de ciocolată. Și însiropat cu juma’ de kil de coniac, gen… 😛

  5. Trebuie – totusi – apreciat efortul baietilor. Au nevoie de incurajare ca s-o mai faca lata si altadata! :mrgreen:

  6. de apreciat efortul!! 🙂

  7. cata superficialitate…..eu credeam ca pentru femei conteaza mai mult fondul decat forma…adicatelea nu conteaza daca e gustos sau nu tortul ala, conteaza prezentarea, nu?

  8. Ion Ionescu de la Prad(a)

    Crema de ciocolata facuta din 5 ciocolate topite?

  9. :)). Dar cum l-ai mutat de pe o farfurie pe alta??

  10. mmmmmmmmm! vezi de ce sunt barbatii cei mai buni bucatari? si femeile… zbang cu ananasu’ in tort

  11. @Anamaria: nu l-am mutat eu, ci ei. nu vrei să știi cum. unul l-a ridicat cu 2 cuțite încrucișate și îl ținea în aer, strigând la celălalt (care CĂUTA o altă farfurie, nu o găsise încă): hai, bă, mai repede, că se rupe 😆 😆 😆

  12. Nah, acum mi s-a facut pofta de ceva dulce si ciocolatos…

  13. sunt ingineri?… intreb din cauza betelor:))
    se vede ca au o gandire mai.. mecanica si pragmatica “se rupe? atunci ii infigem niste bete.. pentru sustinere” 😀 😀 😀

  14. Interesant. Cum ați reușit să-l mutați pe alt platou?

  15. Am o curiozitate: cine a spălat ciocolata de pe gresie, cursă în timpul operației de mutare? Musai că a ajuns pe jos un sfert din glazura aia…

  16. Asta e o injectie la adresa oamenilor, doar femeile gatesc, nu-i asa ?
    Bravo baieti, data viitoare puneti crema de whiskey in loc de ciocolata, sa nu mai existe plangeri, iar in loc de betisoare de frigarui folositi sticks-uri sau grisine.

  17. era mai frumos daca nu intervenea mana de femeie :))))

  18. Dupa modul in care sunt puse bete ( astfel incat sa formeze unghiuri de 90 de grade) sigur sunt ingineri.

  19. dupa ce i-ai lipit feliile alea de ananas arata sinistru! inainte arata doar banal, insa apetisant! sa nu mai vorbesc de gust: combinatia ananas-ciocolata e absolut stupida!

  20. Eu nu pricep doar cum de ia toata lumea piersica din cutie drept ananas. de rest… mniamm.

  21. Eu nu prea cred in aia cu “gestul e totul” insa in cazul asta…pe bune ca e! Bravo lor! Foarte frumos ca au trebaluit intru cresterea glicemiei tatalui din dotare! Asa baieti, hai ca puteti!

  22. mult mai interesant inainte de upgradare!
    ananasul nu merge cu crema de ciocolata,ci cu crema fara cacao.car’va sa zica domnii stiua mai bine.cine le-a stricat feng shuiul?si betele, erau cele mai interesante.unde sunt?cine le-a taiat fara mila?a retezat pasiunea cu care ele au fost implementate cu pozitiile adanc calculate in crema de ciocolato-cognac.ce sange rece,domnle! ce inima rea!

  23. @Konstantin: erau piersici, deci o combinație și mai nașpa, dar nu am găsit altă soluție. aș fi vrut să pun vișine, dar mi-ar fi trebuit 20 de borcane, plus că aș fi îmbătrânit decorându-l.

  24. dupa betele alea si atentionarea de la inceput, ma asteptam sa fie si poze cu interiorul tortului format din frigarui la gratar, mici cu mustar intre felii de paine imbibate bine in bere. totul glazurat cu cele 5 ciocolate :mrgreen:
    Dar vad ca le-a iesit un tort adevarat. bravo lor 🙂

  25. piersica?sunt mioapa si n-am ochelari.si asa,tot nu merge.chestie de gust, fineturi.bravo baieti! la mai multe! va miscati cu talent.

  26. Mai Simona, esti mortala! Am ris pina acum tot citind postarea si comentariile! Multumesc, mi-ati inveselit ziua !

  27. @Konstantin sunt piersici, nu ananas.

  28. piersici deci… mda… merg mai bine decat ananasul, insa taiate fin si acoperite de ciocolata, nu lipite pe… si in nici un caz compot! , insa da, visinile ar fi fost super! mai ales lasate la insiropat o zi in amaretto, de exemplu. sau, mult mai bine nuci sau alune macinate fin!

  29. în sfârşit ne mai râdem şi noi.
    supertare, băieţi !
    p.s. simona, ai stricat totu.

  30. da, ştiu, bine că sunt io deşteaptă :mrgreen:
    😀

  31. Are coniac? Are. Ce mai conteaza cum arata. 😀
    In alta ordine de idei, de torturile lui Adi Hadean tie frica sa te iei. :mrgreen:

  32. Pe testate, va spun ca torturile cele mai urate sunt de fapt cele mai gustoase. Astept reteta intreaga de la tortul asta sa o incerc acasa (oi fi eu femeie ca sex, dar sunt cam barbat in bucatarie 😆 😆 😆 )

  33. @Alexandra: Adevărul e că, da, chiar au fost f simpatici și că, dacă le ieșea, nu ne-am fi distrat așa mult. Data viitoare voi insista eu să facă un nou tort. 😆 😆

  34. s-a si mancat? :mrgreen:

  35. coniac si ciocolata…

    si-au pus sufletul in tortul ala… au demonstrat ingeniozitate si spirit practic. au luptat cu tot ce le-a aruncat soarta in fata. si sunt luati la misto 🙁

    inca o dovada ca femeile nu pot fi multumite nicicum.

  36. cruela
    normal că s-a (băut) mâncat. au dat jos piersicile alea superdulci şi a fost numa bun.

  37. bine zis că “s-a băut” 😆

  38. VAAAAAI! Lipsea o poză, prima. Am adăugat-o acum.

  39. In primul rand conteaza efortul, dorinta si vointa de a face un tort. Laudabil 😀
    In al doilea rand este o lucrare inginereasca, cu structura de rezistenta, gandit sa reziste la cutremure peste 8 grade, ca nu se stie cine da peste masa cand te pregatesti sa-l servesti.
    Iar gustul sunt sigur ca a fost divin. Mai ai o portie?

  40. Saptamana trecuta, de la 12 noaptea, pana la 4 dimineata, io si inca 2 prietene, am facut prima prajitura din viata noastra, tort pt ziua sotului uneia din ele….nu a fost departe de al baietilor…noroc cu MINE ca am stiu sa am grija de blat, desi bagasem 2 beri :))

  41. Eu nu vreau să supăr mâna de femeie care “a remediat” tortul, dar ciocolata si cognacul nu se pupă absolut deloc cu ananasul! Mergeau, în schimb, niste visine din visinată! Eventual trase pe țepele alea care susțineau tortul! 😀

  42. ela: mi-ai luat visinele din visinata din gura! :mrgreen:
    noroc c au mai ramas cateva pe tastatura sa ma dau si io mare!
    😉

  43. Simona: io crez ca te rontzaie pizma! :mrgreen:
    ia fa tu repede un ort mai misto si baga poze, sa moara copolovici de oftika! :mrgreen:

  44. si be) sa vina Zana, sa sa faca dreptate! :mrgreen:

  45. Mna, la a douăa privire am văzut că de fapt îs piersici, nici alea nu-s grozave! Ca idee, o metodă super usoară si spectaculoasă pt decorat torturi: te duci afară, iei 2-3 frunzițe mai mititele, le speli, le usti un pic, le pui pe tort, presari nucă de cocos măcinată pe toată suprafața, după care ridici frunzele si voila: un minunat tort decorat cu frunze superbe! Dacă tortul e alb, decorezi cu cioco rasă sau cu cacao. Poți folosi orice alte forme ai la îndemână, eu mai folosesc inimioare alte chestii din setul de tăiat biscuiți. Super simplu si de mare efect!
    Îi felicit oricum pe băieți pt inițiativă.

  46. Mai, dar betele alea ce sustineau de fapt? Ca in poza par puse un pic cam sus…

  47. @ela: n-aveam mai nimic la îndemână, că nu eram acasă la mine, dar nici acasă n-aș fi avut, pentru că n-am făcut niciodată tort 😆 😆 😆 😆 și am mai fost și sub presiune, că începuseră să vină și musafiri. 😆 😆
    mișto ideea cu frunzulițele, doar că tortul era accidentat și plin de denivelări și cred că n-ar fi ajutat prea mult nuca de cocos.

  48. P.S. Data viitoare sa ai la indemana niste piscoturi pe care sa le pui imprejurul tortului (nul langa altul, in picioare) pentru a-i sustine marginile, le legi cu o panglica si l-ai “adunat” putin.

  49. Nu ai facut niciodata tort. Si cum iti permiti sa critici acest monument, aceasta opera de arta culinara. :D.
    P.S. Tortul asta merge de minune pentru calcularea vitezei luminii dupa cum ne-a invatat Tata Uraniu. 😉

  50. dar vrem poze si din timpul procesului tehnologic … stii cum e, ca la film
    fazele din timpul filmarilor sunt delicoase

  51. se poate decora oricand cu piscoturi ( chiar infite-n el precum sabiile samurai-lor), cu insasi tabletel de ciocolata ( la fel) cu faramituri de biscuiti sau cu psmet amestecat cu zahar daca altceva n-ai; sau chiar ” desenat” ceva artistic cu zahar pudra!;)

  52. si ala negru care respira greu era tac-su ba, tac-su care o mincat tortu.

  53. Simona, bag de samă că tu recidivezi! După ce că zilele trecute te-ai apucat să dai indicații la mămici 😀 desi nu esti mămică, acuma bagi de vină la torturile altora, desi recunosti chiar tu că n-ai făcut niciodată un tort! 😀

  54. YESSSS!!! În sfârșit, s-a inventatără frigăruile dă tort!
    Tot berbații, săracii! Că fomeile nu ierea în stare să inventeze așe ceva!

  55. Si, deci, v-ati facut muci dupa ce l-ati mancat?
    Mama, ce pofta de ciucalata mi s-a facut!…

  56. @ela: sunt o nenorocită pe toată linia, de la cap la coadă, să facă cineva un bine omenirii și să mă împuște 😆

  57. N.A., laic ș-o sinceră felicitare! Nici io n-o ziceam mai bine! 😀

  58. Fain tortul..in ambele variante 😀 Ce daca are sos din 5 ciocolate, eu pot sa mananc si din 10 ciocolate, mor dupa el :mrgreen:

  59. o poza face cat o mie de cuvinte. fotografiat de sus, tortul baietilor parea delicios! dar privit din lateral…ai dreptate! e bun de propus ca monstru alien in urmatorul horror sf! deci, declar: celui ce a facut fotografia din lateral sa i se dea premiul pulizer, sectia realism, iar cel ce l-a pozat de sus sa fie desemnat fotograful oficial pentru shootingul: “Macovei reloaded”!

  60. Wow, in varianta “before” i-as fi dat si un nume exotic: Tort Ikebana. In varianta “after”, numele ar fi: “tort-de-gospodina-de-cartier-dupa-retete-de-la-vecina-de-la-doi”. Simona, autorii tortului cred ca sunt niste “dulci”, n-asa ? 😀

  61. asemanarea dintre tort si macovei e intr-adevar foarte mare. multe prajituri si torturi au nume, daca asta nu are nume sa i se spuna tortul macovei.

  62. asemanarea dintre tort si macovei e intr-adevar foarte mare. multe prajituri si torturi au nume, daca asta nu are nume sa i se spuna tortul macovei.

  63. fructele alea, ce-or fi, strica tortul…au stricat ciocolata si cognacul degeaba

  64. Io încă nu sunt convins că aia e ciocolată. :mrgreen: 😯

  65. oribil…poate gustul a fost de vis

  66. comenzile la ce numar le dam? 🙄 livrati si acasa/ dar pe bucati! intai coniacul :mrgreen:

  67. era si un”?” pi univa pi acolo 😳

  68. e ca la mcdonalds: ala din mana (primul, sa zicem) a fost optimizat pentru a fi mancat, iar ala din reclama a fost optimizat pentru a fi pozat :))))

  69. Cea mai mare performanta atinsa de mine a constat in 3 torturi de cununie civila. Fara misto, eram acolo, la nunta prietenului meu bun si nu avea cine sa faca torturi, wardrobe malfunction. Cand se consolasera cu ideea ca nu se mai face rost de tort am intrat eu in scena si am cerut ingrediente. Cel mai greu a fost cu frisca, smantana era groasa si s-a taiat prima data, am facut risipa, dar a iesit pana la urma. Capsuni pe exterior, ananas la interior, desene cu frisca improvizate, cat m-am putut pricepe. Invitatii la nunta au fost convinsi ca torturile au fost aduse de la Bucuresti, ca asa ceva nu exista in orasul ala de provincie. Nu m-am mai laudat cu performanta, ca as fi riscat sa ajung cofetar oficial in familie.

  70. Sunt foarte mandru de baietii care au facut aceasta minunatie gastronomica. Cat de creativi au fost, cum s-au gandit ei sa sustina intregul ansamblu sa nu cada, ce sistem ingenios de… de… de sustinere. Ingineri, cred. O femeie nu s-ar fi gandit la asa ceva.
    Banuiesc ca era si foarte gustos si de asemenea sanatos (se stie ca barbatii sunt mari amatori de mancare dietetica). Deci, da, asa cum se si spune: barbatii sunt cei mai buni soferi.

  71. A, si sa nu uit: se putea sa nu se bage o femeie si sa strice totul? Ce naiba a vrut sa faca cu ananasul ala acolo? Sau ce o fi, ca nu-mi dau seama. Se stie ca nu se poarta cacaniu cu galben. Uite ce combinatie aiurea le-a iesit.

  72. un ing. neamt adevarat ar fi bagat tortu la congelator, prin racire ciocolata ar fi capatat o anumita rigiditate, atentie nu e vorba de frigiditate, rigiditate de care s-ar fi putut profita in nivelarea corespunzatoare si formarea unei figuri geometrice regulate.
    Io cred ca baietii nu sunt ing. sunt mai degraba in domeniu asfaltarii autostrazilor.

  73. Bun, de aratat arata “glicemic”, de continut sunt sigur ca si mai “glicemic”, dar de gust nu zici nimic? 🙂 p.s. am comentat defensiv 🙂

  74. Nasoale. Toate trei :).

  75. Femeile sunt experte in torturi.

  76. Acum inteleg pe deplin etimologia cuvantului tort-ura :))

  77. Betele sunt puse de o femeie.Ele au obiceiul sa puna bete-n tort.Si in roate.Pentru ca, asa cum spunea chiar Simona la inceput, barbatilor li se cam rupe.Sau,mai exact, era cat pe ce sa li se rupa.

  78. Las’ că cunoaştem noi şi experţi în gomboţi :mrgreen:

  79. @Simona

    Pariez ca in versiunea feminina betele au ramas “inauntru”. Asa riscul de a manca “bete” devine o placere, noroc cu cognacul ca poate sa limiteze suferinta.

    PS. 1. Si mai pariez existenta unor mici “baietei” care au mancat crema in exces de pe farfurie. Cel putin la mine acasa fiecare e “specializat” :-). Copii curata fructe, legume, mananca “excesul” de creme, etc, eu gates, nevasta spala vasele :mrgreen: .

    2. Auzi dar ce fructe sunt alea? Ca am dubii ca “merg cu ciocolata”. Bine nici “galbenul cu maro” nu merge dar se cheama “moda”. Fetelor de “frisca” nu ati auzit? De “fructe rosii” pt prajiturile de ciocolata nici atat? De portocale, ananas si compania nici atat? Pffff toate trebuie sa le explici fetelor. De aia “top sefii” bucatari si patisieri sunt in marea lor majoritate barbati :mrgreen:

  80. Ce frișcă, frate, și alte soluții fanteziste? l-am reparat cu 5 minute înainte să sosească musafirii.

  81. Dragă se putea și mai rău… 😳 .adică unul realizat cap coadă de mine..Eu am băgat nește scobitori și tot într-unul de ciocolată, că-l însiropase-m prea rău(dl.Soț nu-l mănâncă, mai ales dacă-i făcut pentru El, dacă nu-i curge siropul prin tot frigiderul) și trebuia prijonit blatul cu ceva, că aluneca de parcă se dădea pe ghiață. Le-am recuperat când l-am secționat, spre amuzamentul invitaților, care erau d-ai casei și foarte receptivi la tot ce coc eu. :mrgreen:

  82. @Rodi

    aia se numeste “trampare” si nu nu trebuie sa curga in tot frigiderul ci excesul trebuie eliminat. Si da se verifica “des” sa nu devina prea moale si sa se naruie. Pt asta e bine sa pui si niscaiva “seminte” in el. Precum nuci, alune, alea alea ca sa “rigidizezi” constructia :-). Na ca a vorbit “injinerul” din mine.

    @Simona
    deci tu “brutus” esti cea care a realizat “finisajul final” al “ororii” de mai sus? Inti trebuie “training” de specialitate.
    :mrgreen:

  83. @Rodi

    daca folosesti un sirop pt “tramparea” blatului(rilor) tramparea se realizeaza in frigider, apoi elimini excesul si il mai lasi in frigider sa se “usuce” nitel. Ciocolata nu se “toarna” calda decat daca esti mare sef patisier specializat in bucataria “moleculara”. Ciocolata se intinde rece fiind destul de bine “intarita”. In perioada “intinderii” ea se va inmuia de aceea procedeul nu trebuie sa-ti ia cateva “ore”. Apoi repede la frigider.

    PS. Alunecarea are cauza principala “planeitatea” blatului. Nu va mai apucati sa faceti blaturi “trapezoidale” in sectiune. Ca d’aia aluneca :mrgreen:

  84. Am o matusa careia, in ciuda retetei de tort Diplomat scrisa pas cu pas,nu i-a reusit niciodata aceasta delicatesa, dar e maestra in improvizat. Odata respectivul tort a fost servit ca o garnitura la o salata de fructe aparuta ad-hoc pentru salvarea situatiei, altadata a fost amestecat cu un pesmet de biscuiti pentru stabilitate si cate si mai cate improvizatii pentru ca desi nu ii reuseste retzeta nu renunta sa incerce ,>!Asa ca baieti nu va lasati perseverarea e mama reusitei!

  85. Daca nu va place bunatatea aia de tort va invit calduros sa nu il mancati (ca sa imi ramana mie) :mrgreen:

  86. Arata grozav de bine si daca a fost cu tone de ciocolata si “valuri” de cognac….inseamna ca a avut un gust la superlativ.O reteta daca cer…cer prea mult? 😀

  87. Schadow@: mulțam fain! 😛 Așa o să fac!!!Cum zici tu! Ești de meserie? Că prea le ști pe toate ca un om mare!? 😉

  88. @Rodi
    Nu sunt de meserie dar imi place sa gatesc :-). E un hobby. Meseriasii o fac “repede si bine”. Eu nu pot “repede” si consider ca “repede si bine nu urmeaza mereu aceeasi cale” :-).

    PS. ar de ce mi-ai siluit in asa hal nickname-ul? :mrgreen:

  89. auzi Simona ,adu-mi-l tu sa-l hales eu ,sa-mi creasca mie glicemia …sa strigati dupa mine diabeticule , sa-mi para mie rau :)))))))))))))

  90. Băi, sincer, nici eu nu știu să fac tort. Ăsta arată nasol dar gustul contează mai mult.
    Și băieții plâng câteodată, nu-i așa?

  91. Am ras pe saturate. tortul in prima faza nereusit, a fost in a doua faza si mai nereusit. cred ca daca va limitati la curatirea cremei excesive si curgatoare il puteati servi. era mult mai reusit decat cu chestiile alea aruncate pe el. Si va rog nu mai jigniti gospodinele de cartier. asfaltarea aia cu fructe alandala nu e de gospodina, e doar de..naspa :)) oricum cred ca a fost delicios, arata foarte lucitoare crema. mi s-a facut o pofta, mai mai ca l-as incerca si eu :)) felicitari ingeniosilor si grija mare sa nu va fure vre-un restaurant chinezesc pentru design :))

  92. Pă”e”ea mea, tortul ăla arăta criminal în primă fază. Mâna muierii o fo excedentară şi a stricat bunătate de tort şi de cremă!

    Băieţi, nu vă lăsaţi minţiţi. AŞA ar trebui să arate un tort de casă, nu tone de blat şi un strop de cremă. Că-s damele zgârcite, nu că ar sălta glicemia şi alcoolemia. Astea-s amănunte nesemnificative.

  93. Arăta delicios, sa te lingi pe degete.

  94. Tortul asta este expresia vietii de zi cu zi. Barbatul pune baza, dar pana nu vine o mana de femeie sa decoreze si sa asezoneze … tot degeaba!

  95. […] 4. Tort făcut de doi bărbați – ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! […]

  96. […] pe cratițe. Și da, bărbații fac chiar și prăjituri, dacă nu credeți, vă mai arăt o dată tortul pe care l-au făcut soțul meu și cu fratele lui pentru tatăl lor. Atenție, IMAGINI CARE VĂ POT […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green