Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Violata vinovată din Vaslui, păsărica de la București și zdreanța universală

Screen Shot 2015-07-16 at 12.27.58

M-am trezit, azi dimineață, cu ochii în reportajul pe care l-a făcut Adevărul în satul vasluian al celor 7 tineri care au violat recent, până la leșin, pe câmp, o elevă. M-a șocat și pe mine, cum i-a șocat pe toți cei care l-au citit, faptul că mai toată lumea din satul violatorilor o consideră vinovată pe fată. Declarația unuia dintre săteni e absolut cutremurătoare: „Aşa-i trebuie, dacă s-a urcat în maşină cu şapte. Dacă era fată cuminte, nu păţea nimic. Fata e de vină. A distrus şapte familii, oameni credincioşi care nu au avut niciodată probleme cu legea”. Pentru cei care nu știu povestea, fata nu s-a urcat în mașină cu 7 băieți, unul dintre ei a invitat-o să urce ca s-o lase acasă, că-i era în drum. În loc de asta, a dus-o pe un câmp, unde a mai chemat șase prieteni cu chef de viol. Chiar și femeile o cred vinovată pe victimă, deși unele dintre ele sunt mai nuanțate („Nu e frumos ce au făcut. O vină are şi fata”), iar tinerii din sat au făcut pe Facebook grupuri de susținere a violatorilor, cu mesaje de genul “Hai să susţinem un pic baieţii din Văleni!!!”, Susţinem Reforma: «Nu merităm 5 ani pentru 5 minute!!!», «Vrem pedeapsă egala cu durata plăcerii!!!» sau “Nu se cheamă VIOL ,este doar SEX SURPRIZĂ!”.

Sigur, toate astea se întâmplă într-un sat din Vaslui, putem invoca bezna minții și lipsa de educație ca explicație a acestui curent de opinie. Dar să nu uităm că mitul femeii femeii vinovate de viol, pentru că avea fusta prea scurtă, nu s-a născut și nu locuiește la Vaslui, ci plutește deasupra întregii Românii. Și să nu uităm nici mitul femeii care “strică casa” bărbatului căsătorit, cu care are o relație. Femeia-curvă care îl ademenește pe bărbatul candid în așternuturile ei de ființă fără scrupule, smulgându-l astfel de lângă copilașii cu ochii umezi, care îl strigă și întind mânuțele către el. Căci bărbatul candid, care e bun, și drept, și nevinovat, vrea în fiecare zi să se întoarcă lângă familie și lângă copilași, dar curva cu suflet murdar îi pune piedică și el cade înapoi, în patul ei, prizonier deznădăjduit și victimă eternă.

Femeia e vinovată și atunci când e violată, și atunci când e implicată într-un adulter. Ea e cea care provoacă, cea care ispitește, de lungimea fustei ei depind libertatea sau starea civilă a celui care a fost ispitit. Bărbatul e doar un penis ambulant, care nu știe carte, el umblă bezmetic prin lume și pică nevinovat în tot felul de vagine-capcană. Iar această opinie e împărtășită vehement chiar și de foarte multe femei din mediul urban.

Acum ceva vreme, când Alina Gorghiu a fost aleasă președinte al PNL, am asistat pe Facebook la niște dezlănțuiri halucinante din partea unor femei care nu veneau de la cratiță, ci de la cârma unor afaceri, de pe scara avionului, după ce își finalizaseră contracte internaționale superșmechere, de pe lângă biblioteci pline, pe care le și aprofundaseră, și așa mai departe. Conform opiniei lor, Gorghiu era o zdreanță care trecuse prin paturile tuturor bărbaților puternici din partid, până ajunsese în vârful lui. Mi i-am și imaginat pe toți acești bărbați puternici, așezați în cerc și unindu-și în cuget și-n simțiri penisurile erecte, ca să se cocoațe pe ele noua președintă PNL, într-un număr perfect de circ. M-a apucat râsul, normal. Doamnele cosmopolite care spumegau erau însă foarte nervoase și indignate de modelul negativ pe care îl reprezintă doamna Gorghiu pentru întreaga societate, căci, după ce că s-a culcat cu mulți bărbați puternici din partid, se pare că s-a culcat chiar și cu unul însurat, la un moment dat, sau așa ceva. Jur că n-am auzit în viața mea pe cineva să spumege, invocând aventuri extraconjugale, cu ocazia promovării vreunui politician de sex masculin. Iar, când Ponta a devenit președintele PSD, n-am auzit că e un model nasol pentru societate, fiindcă s-ar fi cățărat pe căsătoria cu fata unui om important din partid (pentru care a mai și divorțat, hahaha).

Mai multă lume le-a pus nervoaselor despre care v-am povestit întrebări de genul: “Dar de ce bărbații ăștia puternici cu care s-a culcat Gorghiu nu și-au dat lor funcția aia supremă în partid, dacă erau așa puternici? De ce i-au dat-o ei? Păi, ori sunt puternici ori nu mai sunt?“. Sau “De ce e grav faptul că a avut iubiri cu bărbați din partid? Nu în mediul profesional se leagă cele mai multe povești între oameni? De ce e OK ca doctorii să aibă povești de amor cu doctori, profesorii cu profesori, iar Alina Gorghiu e curvă pentru că s-a îndrăgostit de colegi din politică, cu care – OMGGGGGGGGG! – a făcut și sex?“. Sau “Când o să terminăm cu ipocrizia și cu punerea la zid a femeii în ipostaza de amantă, în timp ce bărbatul poate sta o viață în ipostaza de amant, că nu-l judecă nimeni?“.

Nu au existat răspunsuri coerente la ele, doar valurile uriașe de furie au continuat să mai curgă o vreme. Mărturisesc că nu o cunosc pe Alina Gorghiu, n-am vorbit în viața mea cu ea, m-a șocat însă să aud din gura unor femei foarte evoluate cultural și profesional aceleași opinii pe care le are și mamaie, care-i absolventă de două clase și a trăit toată viața în fundul Bărăganului.

Așa cum mă șochează, în fiecare zi, să citesc prin social-media despre “păsărici”, “ziarizde”, “piarizde” și alte “-zde”, sub semnătura unor bărbați care par să nu vină chiar de la coada sapei și care, deși sunt și tați de fete, născuți din femei și căsătoriți cu femei, pe care bănuiesc că nu le consideră nici proaste, nici atârnătoare & interesate de bani, nici curve, continuă să cultive mitul femeii proaste și interesate, care atârnă financiar de bărbat și, în general, este o ființă inferioară purtătorului de penis care semnează frumoasele opinii despre “păsărici”.

Toate femeile pe care le cunosc eu, personal, sunt pe picioarele lor și s-ar descurca fără probleme dacă ar ieși din cuplul în care se află, unele câștigă mai bine decât soții lor, altele cresc copii singure și așa mai departe. Știu că cea mai mare parte a societății trăiește după modelul vechi, în care femeia e responsabilă cu reprodusul, crescutul copiilor și cratița (care nici măcar nu sunt considerate muncă), iar bărbatul e providerul care are liber să mai umble și cu altele, pentru că “muncește și aduce banii în casă”, ba chiar poate să îi tragă și “două peste bot” soției, dacă “ridică clonțul la el”. Știu și nu mă miră, așa cum nu mă miră că cetățenii care trăiesc în bezna minții, la Vaslui, o cred vinovată pe fata violată sălbatic de 7 hăndrălăi. Mă miră însă când văd oameni care se pretind cultivați și evoluați că privesc lucrurile aproape la fel.

Sper să mai prind, în viața asta, momentul în care bărbatul n-o să-și mai etaleze falnic penisul de care atârnă o sacoșă cu bani și funcții, după care aleargă femeile, devenind din când în când victima amantei cu fustă prea scurtă sau, după caz, a violatei cu decolteu prea adânc. Sper să-l mai prind măcar în mediile educate, unde ar fi mai ușor de înțeles că rolurile astea în care au fost înțepeniți bărbații și femeile sunt unele sociale. Și că, dacă am schimba istoria și puțin și anatomia, ar putea fi exact invers: femeile ar viola sau ar distribui funcții pe bază de presupuse servicii sexuale, iar bărbații ar fi de vină. Și că femeile nu pot fi curve mai mult decât pot fi și bărbații, fiindcă actul sexual liber consimțit între doi adulți e doar un act sexual liber consimțit între doi adulți și nimic mai mult. Iar sexualitatea feminină nu are de ce să fie tratată altfel decât sexualitatea masculină, cu atât mai puțin judecată în piața mare și pusă la zid.

Îmi povestea cineva de la o corporație din București despre un teambuilding la care s-a pus următoarea întrebare: “O femeie care venea noaptea de la amantul ei este omorâtă, pe stradă. Cine e vinovat? Femeia, amantul sau criminalul?”. Ei bine, răspunsul vehement al uneia dintre participantele la teambuilding a fost “Femeia, evident. Ce căuta noaptea, pe stradă, ce-i trebuia amant? Trebuia să fie acasă, lângă soț și copii”.

LATER EDIT: Ca o continuare firească a acestei povești corporatiste, vine întâmplarea din Bacău, cu femeia care a reclamat la Oficiul pentru Protecția Consumatorului o vânzătoare, pentru că le face ochi dulci bărbaților, determinându-i să își bată nevestele sau așa ceva.

Deci? De ce ne mai minunăm de opiniile sătenilor din Vaslui? România e un mare sat din Vaslui.

Foto Shutterstock

399 comentarii

 1. “Au apãrut organizatii non-guvernamantale care au sprijinit victima violatorilor si care au fãcut demersuri cãtre institutiile abilitate pentru a aduce acest caz în atentia lor. Astfel, cazul a ajuns pe masa magistratilor Înaltei Curti de Casatie si Justitie a României, dar si a Primului Procuror al României. Lucrurile au luat o nouã întorsãturã si toate demersurile violatorilor si ale familiilor acestora se întorc împotriva lor.”

  http://www.vremeanoua.ro/unul-dintre-violatori-visa-sa-joace-la-nunta-surorii-dar-judecatorii-i-au-taiat-elanul

  E articol de azi. Sper ca dobitocii aia sa primeasca tot ce merita.

  • ce merita ei nu inseamna 5 ani, ce merita ei este castrarea chimica.

  • “evoluate cultural”, pardon, alfabetizarea nu înseamnă cultură, e plin de țărănoi și țărânci ambalați, e suficient să-i strângi puțin și s-a dus iute spoiala de pe provinciali. Ar trebui să încetăm să mai asociem diplomele cu educația și cultura, tonul vocii, zâmbetul și poziția corpului trădează imediat provincialismul.

  • Castrarea CHIRURGICALA

   singura pedeapsa eficienta! VIOLUL NU ARE VREO SCUZA !!!

  • se pare ca zona e rau famata inca dinainte de acest fapt
   http://cameliamoise.ro/?p=379

  • Dragos Olteanu

   D-na / d-soara Simona,

   Articolul e de nota 11. Dati voie la preluari? As vrea sa ajunga la cat mai multi..

  • astia 7 ar trebui transformati in dispositive de colectat sperma de la tauri, cai, vieri

  • nu 5 ani …cel putin 15 ani sa le dea la nenorociti

  • Cand am citit acest articolul si altele pe aceasta tema mi-a venit in minte o conferinta a lui Philip Zimbardo numita “Cum devin oamenii obişnuiţi monştri… sau eroi”

   Exista si un experiment numit ” Efectul Lucifer ” .

  • Inteleg ca si fata era tot din Vaslui, din bezna mintii.
   Nu imi dau seama daca Catalin Marin glumeste, sau e grav.

   Hype-ul generat acum nu o sa schime drama acelei fete, nici lipsa dreptatii. nici pentru ea nici pentru alte victime.
   Si oricum, sunt alte nedreptati care trec nespuse. Astia 14 ani am participat la doua invazii, cite violuri crezi ca au avut loc in Iraq? Care crezi ca a fost rezultatul indepartarii lui Sadam pentru drepturile femeilor?

   Cred sincer ca tara s-a suparat ca vacaru pe satul ala, pentru ca oamenii de acolo nu-si formeaza opiniile de la televizor, ca si noi. Noi cei normali, si semenii nostri speciali din Bucuresti.

  • Alexandru Stan

   Draga Simona, esti o ipocrita, daca tu si cele doua amice ale tale sunteti independente si destepte si capabile de autopropulsare iti propun sa iesi pe strazi in Romania, iti propun sa te uiti la televizor sa vezi ce se promoveaza. Ai sa fii uimita sa vezi ca din anumite zone din Romania (nu am sa ti le numesc eu acum) majoritatea populatiei de sex feminin pleaca la export, de SEX, nu pe la facultati sau pe la munci cinstite. Iar multe dintre femeile din Romania, tara pe care o vezi tu ca avand atat de multe femei emancipate, isi doresc barbati nu destepti, iubitori, protectori sau aratosi, criterii pe care ma gandesc eu ca ar trebui sa le ia in considerare, ci viseaza doar sa aiba bani barbatul ala, indiferent de celelalte care vin odata cu banii. Ca sa inchei fara a fi inteles gresit, NU SUNT DE ACORD CU VIOLUL, care este bineinteles O CRIMA, dar ai fost pe langa tare cu articolul asta, poate daca ai fi mai informata pe viitor o sa.ti iasa scrisul mai bine
   .

  • Alexandru, de ce este Simona ipocrita? Ca doar nu castiga bani din sex sau o intretine sotul si intre timp se da ea mare emancipatoare pe blog…. Poate naiva, ca nu stie de toate femeile alea care se vand pentru sex sau care isi aleg burtosi, cheliosi, batrani cu bani de care stii tu.

  • Dacă adulții și-ar învăța copiii ce-i aia responsabilitate și i-ar ajuta să se dezvolte normal (o normalitate pe care trebuie, în primul rând, ei să o învețe), probabil că vom avea șansa să vedem mai puține fapte de gen. Cei mai mulți români au o gândire obtuză, sunt frustrați, invidioși, conduși de prejudecăți …și lista ar putea continua, din păcate….iar generațiile de azi și de mâine nu prea au nicio șansă de normalitate 😕 Normalitatea va deveni o anormalitate (pentru noi, cei de azi) foarte normală pentru cei de mâine 😥 ….Și, dacă mai punem la socoteală că media promovează incultura și prostia….mă gândesc cu groază la ce va fi. Ar trebui să ne unim, noi toți ce mai ținem la valori (și nu sunt deloc o conservatoare ce vorbește de valori de acu’ 100 de ani), și să ne luptăm cu prostia, să promovăm corectitudinea, respectul și gândirea! Da, gândirea, pentru că asta le lipsește celor mai mulți. Gândirea pe termen lung….Și mă opresc aici, nu că nu aș avea ce să mai spun…..ooohhhoooo….aș avea multe….dar le voi continua (probabil) într-un articol pe blogul meu…

 2. Da..din pacate n-am evoluat prea mult de la Adam si Eva…acolo tot Eva e de vina, acum tot Eva…civilizatie zero.

  • LILITH este prima femeie , nevasta lui Adam izgonita din Paradis datorita faptului ca nu a fost supusa acestuia!!!!
   http://allbyl.blogspot.gr/2015/05/in-biblie-cuvantul-lilith-apare-o.html
   Eva a venit mai apoi , si a fost facuta sa fie supusa barbatului din toate punctele de vedere! 😡 😡 😡

  • Trebuie sa recunoaste totusi ca fata aia nu e prea mintoasa. Dar aia nu inseamna ca a meritat sa pateasca ce a patit. Din pacate asta e realitatea. Vrem nu vrem, prostii o patesc primii.

  • Alex Cosma, fata aia s-a urcat in masina cu ai ei consateni. poti intelege ca se stiau de cand s-au anscut, ca s-au jucat cu lopetica in nisip, au facut gradinita, scoala impreuna? chiar asta a declarat fata la politie,ca s-a urcat pt ca se stiau de o viata. deci nu era unul care o acostase.

   ma ingrozesc la gandul ca baietii langa care am copilarit si pe care ii consider prieteni de o viata, mi-ar face asa ceva. exclus.

   deci fetita aceea se urcase strict pt ca ii stia de o viata.atat.

  • Eva a muscat din mar pentru ca sarpele i-a promis cunoastere. Adam a muscat doar pentru ca l-a rugat Eva

  • Nu am evoluat pentru că sunt mulți oameni în România care cred în Adam și Eva.

   Culmea e că acești oameni nu cred în evoluție, drept urmare nu evoluăm. 😉

 3. care e deosebirea dintre noi si India? mama lui de fundatura de sat, de oras, mama ei de tara.
  mergeti in autobuze, barbatul roman e majoritar jegos, imputit, cu unghiile negre, traznind a transpiratie, cu dintii murdari, duhnind a alcool, cu picioarele putind ca o groapa de gunoi. aia voteaza,aia gandesc,aia sunt tinuti acasa de neveste care ii cred Dumnezei. cei de la 40 de ani in jos sunt putin mai spalati,dar cu aceeasi mentalitate,desi in cazul lor e greu sa le asociezi mutra nu notiunea de mentalitate,ar presupune sa gandeasca.

  ce pisici face avocatul poprului,cine lasa bestiile in liberatate, de ce nu se autosesizeaza nimeni, de ce judecatorul ala mai profeseaza?
  pariu ca vor lua cu suspendare?

  despre Alina Gorghiu , i-am scris in legatura cu vesnica mastocitoza. A doua zi am fost sunata, peste alte doua zile se ducea personal al minister sa ne sustina cauza.
  chapeau.
  am mai gasit pe cineva in PNL, o fata fff inteligenta,s colita pe afara, venea de la comisia europeana. smart,dar cu un imens handicap: nu e frumoasa, e superba si blonda. i-am zis ca cel mai amre handicap al ei e ca e blonda si superba si nimeni nu va avea timp sa vada ca e mult mai desteapta decat frumoasa.

  • cine PM dai disleik?
   violatorii si-au trimis postacii.

   va doresc asemenea,dar cu camile

  • incredibil, cati vor sex cu camile! de cand am psotat, iata s-au adunat 3 la comentariul de mai sus si 4 aici.

   or fi cei 7

  • băi nike, în India ești executat dacă violezi. Orice-ar fi, o fătucă, un băiețaș sau o vacă. Scurt pe doi. Informează-te, cretinule(a)!

  • Tipa asta frumoasa si desteapta de care zici e ceva in genul asta?

   https://en.wikipedia.org/wiki/Hedy_Lamarr

   sau ceva in genul Andreea Raicu, adica macar nu intra cu tocurile in fiecare groapa din asfalt?

   Ca si inteligenta si frumusetea sunt notiuni destul de interpretabile, fiecare are ideile lui despre ambele subiecte.

   P.S. Scuze ca n-am gasit exemple blonde, dar asta da o greutate si mai mare intrebarii mele.

  • otonelule, naspa, vorbeam de romania, bre, de vaslui,de aia ca tine

  • eu pt asta ti-am dat dislike:”mergeti in autobuze, barbatul roman e majoritar jegos, imputit, cu unghiile negre, traznind a transpiratie, cu dintii murdari, duhnind a alcool, cu picioarele putind ca o groapa de gunoi. aia voteaza,aia gandesc,aia sunt tinuti acasa de neveste care ii cred Dumnezei. cei de la 40 de ani in jos sunt putin mai spalati,dar cu aceeasi ”
   Nu o sa stau sa-ti explic de ce nu imi place, nici nu cred ca te intereseaza. Am vrut doar sa-ti raspund la intrebarea “cine PM dai disleik?”

  • @ottonelu- dar de atacuri cu acid sulfuric asupra victimelor violului in India ai auzit mai desteptul pamantului? De sistemul de caste care inca bine mersi “alive and well” si femei din caste inferioare care sunt violate asa de fun, ca si asa nu li se intampla nimic violatorilor. Femei amarate violate inclusiv in sectia de politie cand s-au dus sa depuna plangere..in India este o adevarata “rape culture” .asta e realitatea, nu povesti. Asa ca pune mana si informeaza-te tu, ca esti pe dinafara rau…

  • @ametist: de care India vorbesti dom-le? India pe care o stiu eu ( tara aia mare din Asia) respecta femeia mai mult decat oricare alta tara “in curs de dezvoltare”. Femeia pentru ei e “mama copilului” si sanatatea si binele copilului e legata de sanatatea si binele mamei. Oamenii din India dau mult mai mult respect vacilor decat dau (unii) romanii, ca nu vreau sa-i includ pe toti in aceeasi oala, femeii…. sorry, dar mai avem mult de trait pana femeia romanca va fi promovata la statutul femeii din India.

  • @blue, nu am fost in India niciodata, asa ca tot ce stiu e din presa, de pe internet etc. In ultimii ani insa, am vazut tot felul de reportaje avand in centru violurile, si inmultirea acestora in India.. De asemenea, se preciza ca nu exista niciun fel de pedeapsa pentru agresori si ca uneori lucrurile degenerau in plina strada…s-a intamplat chiar si intr-un autobuz plin de oameni… asa ca nu stiu despre ce Indie vorbesti dumneata… chestia cu vaca, fiinta sacra, aia e intr-adevar, asa cum spuneti. Femeia vazuta ca mama a copiilor si oarecum “ocrotita” (in afara de sot, care poate face ce vrea cu ea, inclusiv sa o ucida) e in tarile islamice (unele, poate nu toate…)

  • @blue- da, la India, tara aia mare din Asia, la aia ma refer. Tara pentru care s-au dat si atentionari internationale pentru femeile care calatoresc acolo, sa aiba grija sa nu umble noaptea singure, sa ia mijloacele de transport in comun singure, etc..se petrec acolo niste violuri urmate de crime absolut halucinante, ca de exemplu fata violata de 7 indivizi, inclusiv soferul, in autobuz si apoi strapunsa cu o bara de metal https://en.wikipedia.org/wiki/2012_Delhi_gang_rape ..in cazul asta s-a dat pedeapsa cu moartea prin spanzurare, dar dupa ample proteste de strada..oricum au mai fost si alte cazuri https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_India
   Statutul femeii in India e la pamant, sa nu mai vorbesc de faptul ca in 1994 s-a dat o lege care interzicea ecografiile in sarcina, ca sa nu fie recunoscut sexul fatului si avorturile ulterioare ale fetilor de sex feminin https://en.wikipedia.org/wiki/Sex-selective_abortion#India…asa ca ultimul lucru pe care l-as dori ar fi sa fie si statutul femeii in Romania ca al celei din India…

  • @ blue: statisticile neoficiale spun ca in India una din doua femei sunt abuzate sexual pe parcursul vietii, de multe ori si turistele patesc asa ceva. unul dintre motive este acela ca distributia populatiei este neuniforma, fiind semnificativ mai multi barbati decat femei. conform culturii lor femeia este inferioara barbatului (de aceea multe fetite sunt omorate la nastere si unele avorturi se fac deoarece bebelusul e fetita) si violenta domestica asupra femeii este acceptata. mai multa informare nu ar strica.

  • Apoi, neica blue nu a auzit inca de violurile in grup comandate de batranii satelor de prin tara aceea mare din Asia, pentru nu stiu care “vina” imaginara de care se face responsabila biata victima. Nu numai, dar mi-aduc bine aminte ce problema e cu sectiile de politie in India, din cauza lipsei de personal si a numarului mare de infractiuni.

   Ca sa nu mai pomenesc cat de mare pret se pune pe femei si mai ales pe “sanatatea si binele copilului “, avand in vedere ca dupa nastere nu au dreptul decat la sase sapatamani libere platite. Dupa aia, Dumnezeu cu mila.

  • Primesc Pupici In Cur

   Nike, din nefericire ai foarte mare dreptate. Ai descris foarte bine cum sunt majoritatea romanilor nu numai din Romania ci si lesinaturile scapate din Romania. Sincer cei care simpatizazea cu actiunea celor 7 sau le gaseste scuze sunt efectiv exact ca si ei. Nu inseamna NU idiotilor misogini nespalati imbacsicti de usturoi ceapa si alcool. Nu intamplator Romania este unde este. Nu merita mai mult si nu poate mai mult datorita mentalitatii de cacao. Dupa cum vedeti nu numai barbatii gandesc cu capul din chiloti dar si multe femei sunt la fel de inculte si obisnuite sa-si astepte cosasul seara s-o incalzeasca cu doi trei pumni si gingasii de genul “da-mi fa sa halesc”. Ma bucur de actuala pozitie a Romaniei in lume dar sincer multi romani inca defileaza prin copaci cu guma-n par si nutela-n poponet. Bantuie cu dovada in textil. Marca inregistrata DUNGA DI KAKY

  • Nike, comparatia intre India si Romania e ca nuca-n perete , mai ales asa zisul respect pt femeie in India.In rest , iti dau dreptate , drept pt care ti-am dat si like.

   India e o tsara urat mirositoare , extrem de saraca si inapoiata , profund ancorata in traditie.O treime din saracii lumii traiesc in India.Rata natalitatii si sporul demografic (in pofida mortalitatii uriase vazute , din aceasta cauza, aproape ca un lucru pozitiv) e printre cele mai mari din lume.Iar Gangele, raul lor sacru , spunea Mark Twain ca e atat de murdar ca-n apa lui mor toti microbii.Acolo, in India, se-ntampla niste orori cum nici prin Africa nu gasesti.Englezii sunt cei care abia au reusit sa interzica acel obicei sinistru, nu mai stiu cum se numeste, ca femeia devenita vaduva sa fie arsa de vie pe rugul funerar al sotului.Femeia are un statut net inferior barbatului in India.Iar violurile , raportat la nr de locuitori, sunt mult mai numeroase ca in orice sat din Vasluiul secolului 15.

 4. Stiu ca daca suficient de multe persoane dau “report ” pe acel grup, facebook ul il va opri. Hai sa ne unim fortele. Cum se numeste grupul?

  • Grupul a fost inchis chiar de cea care l-a deschis. Si-a luat-o pe cocoasa in online. Toti cei care au postat acolo i-au luat apararea fetei. Ba chiar cativa studenti de la drept au invocat legi si articole. Probabil au speriat-o.

  • A, deci era o EA care facuse grupul pe fb contra fetei? 😥

  • Grupul a disparut…Mai prost e ca fata trebuie sa traiasca in comunitatea aia.

  • Mama unuia dintre violatori facuse grupul. Acum si-a sters si contul de FB. I s-a facut frica.

  • O petitie pe saitil de petitii. Unde e petitia ca ma arde la deste ? Iute, iute s-o semnez.

 5. Ceea ce mi se pare halucinant este ca sunt unele mame si chiar fete de varsta victimei care cred ca ea e de vina ….
  Dumnezeule cum e posibil?? Adica macar instinct de supravietuire nu ai? Ca minte este evident ca nu!
  Nu iti trece macar o secunda prin mintea aia cat bobul de orez ca poate vei fi urmatoarea tarata in padure si violata cateva zile? Eventual lasata sa mori acolo ???
  Este incredibil…
  Am ajuns sa am un dispret profund pentru justitia noastra campioana anticoruptie. Daca cei 7 retardati erau acuzati ca au mituit senatorul gras si porc ca sa se angajeze la stat erau arestati imediat!
  Asa sunt liberi, ii doare direct in cur de controlul judiciar si probabil devin modele printre celialti cretini de varsta lor. Nu pot sa nu ma gandesc ce cred ceilalti din sat.. Ce e ba? n-ai vazut de aia? au f..o pe aia de au spart-o si uite! Sunt bine multumesc! Normal, aia e de vina ca a fost curva! Oricum i-a placut si acum vrea bani de la ei! Maine poate o luam si noi pe sor’sa ca e bagaboanta si aia!

  Eu daca as putea l-as baga putin pe judecatorul ala care le-a dat drumul, si pe procurorul care nu a facut recurs cu vreo 10 baieti incarcerati de 20 de ani in aceeasi celula! Si un tv cu filme porno!

  • Pai da, îi lasa în libertate, mai fac câteva orgii de genul, până când, peste ani, unul ajunge să omoare pe cineva, după care vor curge râuri de hârtie în care respectivul va fi înjurat și considerat o excepție printre ai noștri ca brazii care se comportă ireproșabil. Doamne, în ce țară trăim?

  • Daca as fi fost judecator/procuror as fi facut exact acelasi lucru. Sa iti explic si de ce.

   Desi cazul e clar, dovezile incontestabile, cocalarii aia sunt nevinovati pana cand justitia nu decide altfel. Nu ai vrea sa trimiti un nevinovat in arest preventiv stiind ce li se intampla in parnaie violatorilor, nu?

  • Au fost deja in arest preventiv 5 luni!

 6. Nu prea urmaresc stiri de genul acesta, dar ce am citit acum m-a enervat foarte tare. Suntem in anul 2015 si inca mai exista gandirea asta idioata (ca altfel nu pot sa-i spun). Nici macar lipsa de educatie nu scuza astfel de comentarii (ma refer la oamenii din acel sat.. daca se pot numi oameni). Nimeni nu are dreptul sa judece si sa invinovateasca o fata sau o femeie violata! Nimeni! Grup de sustinere pe Facebook dedicat violatorilor?! In ce alta tara civilizata mai exista asa ceva? Indiferent de cat de cuminte era fata sau de imbracamintea ei (poate adecvata sau nu), nu merita asa ceva, iar cei care au facut asta nu sunt in niciun caz oameni credinciosi! Nici macar oameni nu se pot numi. Mi-e scarba de astfel de specimene. Iar incercarea satenilor de a explica motivele violatorilor este de-a dreptul idioata. Cate cazuri nu sunt in care fete sau femei au fost violate desi erau imbracate decent, nu atrageau atentia si nu urcau in masini cu baieti/ barbati dubiosi? Sunt curioasa la un caz de genul acesta, ce scuze le-ar gasi satenii violatorilor?
  Adulterul e o alta discutie. In acest caz consider ca ambii sunt vinovati pentru ca au facut o ALEGERE. Atat barbatul, cat si femeia au ALES asta (ceea ce nu se intampla in cazul unui viol!!).
  Iar gandirea arhaica “locul femeii este la cratita” este injositoae pentru mine ca femeie, cu o facultate, cu un job bun, care imi place, cu planuri de viitor (pe care pot sa le indeplinesc fara ajutorul unui barbat)

 7. Multe probleme s-ar rezolvat de la sine daca s-ar legaliza prostitutia. Cine nu mai poate din cauza nevoilor (legitime) ar merge la prostituata si nu s-ar mai ajunge la atatea violuri.

  • Adevarat….dar si mai multe probleme de tipul asta (si nu numai), s-ar rezolva daca s-ar introduce castrarea chimica (sau nu neaparat doar chimica 🙂 ) pentru cei ce comit violuri si pentru pedofili ! Atunci sa vezi tu cum nici mama bauturii nu le-ar mai intuneca mintile potentialilor “amatori”…

  • violurile nu sunt legate de sex atat de mult incat prostitutia sa influenteze numarul lor

  • Cine “nu mai poate din cauza nevoilor (legitime)”, dacă nu şi le poate ţine în frîu, înseamnă că nu poate fi considerat fiinţă umană raţională, înzestrată cu autocontrol şi conştiinţă. Noi vorbeam despre oameni aici. Animalele au locul lor, în ţarc. Dacă-s bipede, ţarcul se cheamă puşcărie.

  • Emil, sunt de acord cu tine. Sa se legifereze prostitutia si cine are nevoi (“legitime”) sa mearga la prostituati. Masculin, plural.
   Cum iti suna?

  • Citeam undeva ca violul nu tine numai de nevoia de sex, ci tine de nevoia de putere si dominare a barbatilor asupra femeii. Sa arate ca ei pot face asta, ca sunt tari si mari. Cand sunt prinsi invoca slabiciunea de moment, placere nevinovata. Tare as vrea sa stiu oare ce sentiment de dominare si placere gasesc acestia cand violeaza copii si batrane. Prostitutia nu ar fi de folos. In schimb ma tem ca legalizarea prostitutiei in Romania ar fi un esec penibil…Castrarea chimica ar fi mai de folos.

  • O Doamne… Nu-ti ajung prostituate nelegale? N-are nicio treaba violul cu prostitutia, bre.

  • @Emil, violul nu are treaba cu impulsurile sexuale, mai degraba urangutanii aia au vrut sa o umileasca pe fata, din motive doar de ei stiute.

   @Diana: sexul e o nevoie primara ca si mancatul, bautura, respiratia. Pe care le poti tu tine in frau cel mai bine? Hint: nu incerca cu ultima.

  • @Alex, fă, te rog, diferența între primar și vital. După aceea, putem discuta.

  • @Diana: toate sunt in aceeasi categorie, crede-ma. Efectele nu se vad in minute, zile sau saptamani dar se vad si sunt teribil de nasoale. Aia care ti-au predicat abstinenta nu-ti vor binele.

  • Oooioioi desteptule. Daca nu mai poti, insoara-te. Sau da-i cu manuela. Ca femeia nu-i bucata de carne ca sa stea in vitrina pt nevoile unor imputiti libidinosi.

  • acolo…la prostituate, trebuie sa plateasca si exista din start o intelegere…pe cand la viol, se cheama unii pe altii, e gratis, fara accept, fara intelegere, doar intunecime, neghiobie, cruzime. Cat despre “credinciosenia” familiilor sau a violatorilor…sunt ferm convinsa ca habar n-au sa se inchine corect si nici care-i semnificatia crucii nu stiu!
   Bestii s- atat, nu primitivi si nici animale ca sa insultam triburile sau animalutele!!!

  • @Diana: sa nu jignim animalele, nu am auzit de cazuri de tortura si viol in lumea lor…

  • Emil, prostituatele deja exista , indiferent de legislatie, nu le-ai vazut?Si oricum , nu lipsa prostituatelor cauzeaza violurile ci caracterul infractorului, mentalitatea golaneasca,consumul de alcool, lipsa unor pedepse mai aspre .Violatorii, in general nu comit violurile pt ca nu mai pot , cum spuneai tu, ci pt ca gandeste intr-un anumit fel si pt ca nu se gandeste la consecinte sau nu se teme de ele:unora dintre ei pur si simplu le convine sa faca vreo cativa anisori de puscrie pt un viol, drept dovada e ca multi dintre violatori recidiveaza.Tu , daca la un moment dat nu mai poti, ai fi tentat sa faci asa ceva, ti-ar trece prin cap macar?Sunt convins ca nu dar cam asa rezulta.

 8. Pentru ca suntem minunati! Suntem cei mai minunati din lume si din univers. Poti sa stii daca este adevarat si nu o alta fantasmagorie a presei? Poate ca Primul Procuror se saturase de furturi si dorea ceva mai picant…

 9. Îmi cer scuze,Simona,dar comentariul meu la adresa acestor…..rebuturi jegoase,este un luuuung si de bip-uri,si pot sa bipai juma de oră fara sa ma repet…dar nu pot zice mai mult,esti o doamnă,la fel cele care te urmăresc,las asta (comentariul),la cheremul imaginatiei fiecăruia…..na,ca iar mă enervai…..nu putem reintroduce pedeapsa cu moartea oricum acesti oligofreni spurca aerul pe care l respiră,pământul pe care calcă și apa pe care o beau..

  • Pedeapsa cu moartea e prea blândă pentru acele bestii… Adică o femeie va trăi tot restul vieții ei cu traume, iar ei mor civilizat, cu un ac înfipt în braț? Aș zice eu ce pedeapsă ar merita, dar mă abțin, că sunt o doamnă 🙂

  • Nici eu n-o puteam spune mai bine! Iata un barbat, da, un barbat cu spirit civic.

  • De fiecare data cand se intampla vreo nenorocire sar toti emotional cu introducerea pedepsei cu moartea, cu castrare chimica sau fizica.

   Problema e ca organele de politie mai fac si greseli fara intentie sau din dorinta de a inchide mai repede un caz.
   Ce faci atunci, cum poti repara raul ireversibil facut unui om nevionvat ?

   Cazul Tundrea: Va dati seama ce viata a avut omul ala, inchis pe nedrept,facut de rusine in lume, probabil violat in puscarie.
   http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/DESPAGUBIRE+CAZ+TUNDREA+5000+EURO+EROARE+JUDICIARA

   Eu sunt un tip acuzat pe nedrept de crima de gura satului la varsta de 13 ani.
   Nici dupa aflarea adevarului de catre autoritati ” gurile ” nu si-au cerut scuze.
   Treaba asta mi-a f… toata adolescenta si psihicul, nu prietene, nu iubite.

  • De ce nu?

  • Eroare judiciara?! Shit happens peste tot. Accident de circulatie (chiar cu profesionisti la volan), malpraxis, tot un drac e, greseste un “meserias” si moare cineva. Infestari, intoxicari, e plina lumea de treburi mult mai groase decat o eroare judiciara. Sa nu mai zic cum e cand greseste un inginer: Hiroshima, Cernobal, Titanic, Airbus, etc. Dar cred ca un mare numar de faradelegi ar ingheta in stadiul de intentie daca s-ar sti ca se poate sfarsi tragic!

  • Pedeapsa cu moarea sa se aplice ptr cei care fac crimele astea in serie, daca e doar o data – inchisoare cu pedepse cumulate 💡

   Daca se intampla cazul asta in afara nu primesc minimul de inchisoare, ci se facea o suma a tuturor infractiunilor (ceea ce nu se aplica in Romania ❗ ❗ ❗ ):
   viol – 25 ani
   privare de libertate – inca 5
   premeditat? hai inca 10 ani
   si tot asa… pana iesea o suma frumusica la vreo 40+ anisori

   Pacat ca Romania e inca locuita de asemenea creaturi… Iar ptr mamele sustinatoare ale plozilor violatori… nu exista destule cuvinte. Le doresc sa nu poata dormi noaptea gandindu-se la trauma pe care au lasat-o odraslele lor….

 10. Hai sa lamurim si asta cu femeile si barbatii.
  Mie mi se pare la fel de injositor si pentru barbatul care isi tine femeia la cratita! Sau crede el ca acolo e locul ei!
  Prietene esti bou si complexat daca gandesti asa!
  @just me – si modul asat de abordare este gresit! Ca nu stiu ce poti tu sa faci fara un barbat. Sigur ca poti. Si el poate fara tine.
  Asta este ideea de baza. Nu ce poti tu sa faci fara el sau el fara tine, ci de ceea ce puteti face impreuna, ca un cuplu in care fiecare face si desface. Trebuie inteles un lucru si anume ca suntem diferiti. Si daca femeia sta mai mult cu copiii nu este pentru ca are barbatul nu stiu ce conceptii cretine ci pentru ca asa ne este firea, iar instinctul de mama nu poate fi niciodata suplinit de un barbat. Dar copilul nu creste bine fara tata nemaivorbind fara mama.
  Din punctul meu de vedere femeile care reusesc sa-si faca o cariera si sa aiba si o viata de familie (cu copii sau fara pentru ca nu este relevant) sunt extraordinare. Valabil si pentru barbati.
  Iar daca barbatul este cel care muta frigiderul este ca asa este normal, pentru ca are alta constitutie fizica. Ca doar nu o sa il mute ea cu burta la gura doar ca sa arate ca poate fara el! 😯

  • @GoW:
   Ai perfecta dreptate. Nu ma refeream la asta. M-am exprimat putin gresit din cauza nervilor. Ideea era ca nu as sta intr-o relatie in care barbatul gandeste asa.

  • Mama unuia dintre violatori si-a sters atat contul de fb cat si grupul pe care il crease pe facebook pt denigrarea elevei dupa ce eu i-am scris pe facebook . Totusi nu e nimic ce i-am scris acolo . Le pregatesc o mare surpriza celor 7 vinovati saptamana aceasta. Sunt din Craiova si nu cunosc eleva insa m-a socat acest caz.

 11. Gandesc la fel cu ce ai scris. As adauga doar ca maniera distorsionata – de-a dreptul imbecilica – de a vedea situatia invers, cu “femeia e de vina”, se intalneste, de fapt, intr-o extrem de mare parte a intregii lumi. Exemple sunt cu miile, din pacate.
  Si as mai spune ca mi-as dori tare mult ca textul tau sa fie citit, dar efectiv citit, de catre publicul pe care il vizeaza. Ma tem insa ca nu va fi.
  De-aia cred si eu ca trebuie intervenit grav si rapid la capitolul mentalitate.

  • Hmmm daca prin interventie se intelege lobotomizarea in masa a oligofrenilor, pentru a-i reduce la stadiul de vertebrata neganditoare si nevorbitoare sunt de acord!

 12. Si dimineața mea a început cu același soc, al femeii din Vaslui. Am vrut sa postez pe contul mamei unuia dintre nemernici un mesaj privind speranța mea ca nemernicul sau fiu va infunda puscaria si va avea parte acolo de un tratament similar cu cel aplicat de el femeii, dar mi-am dat seama ca nu merita.

 13. Am citit si eu articolul la prima ora si am ramas ca proasta, cu gura cascata in fata monitorului. Da, stiam ca traiesc intr-o tara aflata in plin Ev Mediu, condusa de popi cu poale aurite si populata de pupatori de oa… pardon, moaste, dar chiar in halul asta gandesc niste FEMEI care traiesc in secolul XXI????
  Ma intreb siderata daca vreuna din babe s-ar considera vinovata in cazul in care o fericeste vreun ficior din vecini? Ca tot in zona aia e un apetit crescut pentru mumii dupa cum relateaza presa…
  Nu cred ca-i trezeste nimic din negura asta a mintii. Sa treaca inca trei, zece, cinspe generatii si poate se naste una cu creierul curat, nu numai spalat.
  In societatea asta a noastra e firesc sa bei pana cazi in sant cu basmaua peste ochi si poalele in cap, sa mananci bataie in loc de cina, sa torni zece copii pentru ca n-ai auzit de contraceptie, sa te culci cu gaini, cu oi, cu vecine octogenare, sa-i crapi capul tatalui pentru ultima sticla de rachiu, in fine, de ce n-ai fi de vina pentru ca sapte dezaxati s-au decis sa te ia cu japca de pe strada…
  In rest nu prea mai am cuvinte.

  • Draga Vera,

   Alcoolismul este o boala, puparea moastelor o alegere personala de credinta, zoofilia si crima sunt infractiuni.. Intrevad in comentariul tau aceeasi lipsa de discernamant pe care o blamezi. Este usor sa judecam orice, oricum, oricand. Ma sperie faptul ca pana si atunci cand ne consideram de partea binelui si dreptatii, noi, oamenii perfecti, crescuti intr-o societate perfecta, blamam si injosim exact la fel ca cei pe care ii condamnam. Nu zic ca este normal ce se intampla si este necesar sa fie luate masuri conform legilor in vigoare. Dar, hai sa nu mai punem la un loc crime si actiuni ilegale cu pareri si alegeri personale. Devenim astfel acei sateni din Vaslui care acuza victima doar pentru ca asa este setat sistemul lor de (non)valori.

 14. Să mă țin bine de mouse, să nu mă ia pe sus tsunami-ul de estrogen din articol și mai ales din comentarii… fetelor, acum aflați în ce țară trăiți? Acum aflați că „sexul vinde” – în media ca și în rafturile magazinelor? Acum aflați că biblia este versiunea votată de majoritatea misogină dintr-un anumit conciliu de acum 2000 ani?
  Lucrurile se văd un pic altfel aici unde trăiesc eu (da, în vestul țării, pe care unii îl numesc „fruncea”): la penultimul job și cel actual am avut ca director general femei, ajunse acolo prin muncă. Am colege femei, care primesc de lucru cam ce primesc și bărbații. Păi ori sîntem în aceeași Românie, ori nu mai sîntem… a, că de ce femeile de acolo din Vaslui, ori mai intelectuale de fel, au aceeași opinie „zdreanța e de vină”? Hm, cred că se încadrează la „instinct de conservare” – plm, nu știu, n-am făcut psihologie, ori sociologie ca să aflu.

  • aCid, dragă, de ce vorbim despre faptul că ,,sexul vinde” într-o discuție despre inegalitatea de gen? Și ce te face să crezi că ,,fetele” care s-au exprimat prin intermediul comentariilor nu știau deja că România e încă în Evul Mediu. O fi frumos în vest. Și în est există cazuri în care ,,cutumele” nu afectează evoluția profesională a individului, indiferent de gen. Cazuri fericite și cazuri dramatice. Așa cum există persoane care din poziția privilegiaților simt nevoia să se plaseze deasupra fenomenului și să emită observații irelevante și fără valoare adăugată, care nu fac decât să pună victima și indivizii din tabăra ei într-o lumină la fel de proastă. Ca tine, așa. Totodată, indiferent de orașele în care locuiesc, există și privilegiați care conștientizează fenomenul și se alătură cauzei. Da, asta tot pentru că Biblia zice lucruri și în Vaslui se întâmplă nasoale.

   Da, am observat cu toții că e nașpa și că România e în Evul Mediu. Ce facem cu asta?

  • In Biblie zice ca barbatul sa-si iubeasca soția cum a iubit Hristos biserica si S-a dat pe Sine pentru ea, deci pana la sacrificiu. Partea aia nu se mai citeste?

 15. Mi-e că toate vin de la sex. De la lipsa lui sau de la modul defectuos de raportare la el. Ești educată că o femeie cinstită e aia care nu-și arată sânii nici măcar în pat, că o femeie onestă se ferește să scoată sunete de plăcere când face sex. După o vreme, citești și tu o carte, ajungi să vezi vreo două filme și să porți alt fel de discuții, înțelegi că educația asta nu-i bună. Dar, tantani! Una-i să vrei să ieși din joc și altă mâncare de pește să poți ieși. Să asumi că și tu vrei ”o bucățică bună” cum vrea și el! Ei, dacă ai ajuns să conștientizezi că vrei și nu poți, ai feștelit-o. Vei fi prima care aruncă cu rahat în alea care au putut și s-au fript. Vrei, nu vrei, frustrarea se va scurge mai departe în copiii tăi iar piatra va aluneca din mână-n mână până … pac! se va ma ivi una pe care să tăbărâm fiindcă astea ne-or stricat cășile de la începuturile lumii.

 16. Putem comenta până maine despre orice,putem trata problema din pdv psihologic,sociologic,ornitologic,tehnologic,etc,cred ca lucrurile sunt extrem de simple: sub nici-o formă si in nici o împrejurare o femeie nu se abuzează…NU, ÎNSEAMNĂ NU…..atât,in rest vorbim vorbe….acei nemernici trebuie scopiti,iar rezultatul operatiuni atârnat de gât…

 17. in cazul adulterului e 100% O ALEGERE. punct. vina este egala, ca la farmacie, niciun nanogram in plus de o parte di de alta, ca doar nu i-a dat ea pantalonii jos lui. mandru e ca alta ii damira productia de testosteron, sa isi asume frate,da mi-a placut, am vrut, nu ca sa ma prinzi,dar c…le mele mai aveau nevoie de o apreciere si ea nu erai tu.

  @GoW, e unul dintre cele mai faine comentarii pe tema egalitatii itnre sex. felicitari.
  normal ca nu mut frigiderul, nici nu as avea cum, dar aia e treaba lui. da, imi place sa gatesc, nu pentru ca trebuie, ci pt ca imi palce si nici cu jobul nus tau rau,dar toate sunt rezultatul unor alegeri,a urmarii unor pasiuni de ale mele.

  incercati sa intrati in biserica fara batic si in pantaloni. sau sa ii spuneti nu barbatului, in acelasi context.

  nu voi uita,cred ca era prin 2010, citesc la o rubrica din libertatea parca, intrebarea unui cititor din Vaslui: mi-am fortat nevasta sa se culce cu mine,dar n-am batut-o rau, iar ma ameninta acum ca am violat-o si ma da in judecata. Am intrebat toate femeie din neam si au zis ca nevasta trebuie sa stea de cate ori vrea barbatul, din moment ce e maritata. Chiar exista legi care sa ii dea ei dreptate? Prezicez ca stam al oras si am studii.

  • Alinei Gorghiu nu i se reproseaza adulterul in sine ci faptul ca a mai stat cate o tura pentru a avansa in cariera politica. Habar n-am daca acuzatiile sunt sau nu fondate dar daca sunt, atunci fapta e reprobabila (e prostitutie mascata). Daca a facut-o si pentru functii publice atunci e penala (sau ar trebui sa fie).

   La faza cu vasluianul si ziarul: violul marital nu cred ca e prevazut de lege in Romania, dar asta e o chestiune mult mai complicata decat violul in grup, care e infractiune si chiar una foarte serioasa. Violul marital are prea multe zone gri si poate da nastere la multe abuzuri. Pe vremuri, daca unul din soti voia si celalalt nu presta (indiferent care), era motiv de divort no strings attached si pe buna dreptate.

  • Dar de Ponta de ce nu zice nimeni ca si-a lasat nevasta cu copilu’ si a luat-o pe Daciana, fata lui sefu’ lui de la PSD?? aud?? Nici cea mai mica vorbulita nu am auzit de chestia asta, desi e perfect adevarata si era cunoscuta. Si nu e singurul exemplu cu socru’, nasi, fini mari mahari prin politica. Asta pentru toti astia care o judeca pe Alina Gorghiu ca s-a combinat cu niste colegi (apropo, ea avea functii prin partid dinainte de a fi cu respectivii, pentru cei care nu stiu, avea cam aceeasi vechime ca si ei, n-a aparut din neant dupa “combinatie”). Deci este dublu standard sau nu? Aud??

  • @Ryo. Exact asta ma intreb si eu de cate ori aud de chestii gen,, se culca cu seful” . Ponta si-a lasat nevasta insacinata pentru Daciana,intamplator fiica sefului sau. Seful sau avand studii de toelogie, deci si-a educat fata in cultul familiei, al respectului etc. Tot asa ca parintii baietilor astora,frecventatori de biserica. Ponta inteleg ca a ajuns pe merite personale sef la PSD. Faptul ca asta s-a petrecut ulterior fericitei casatorii cu Daciana e doar o coincidenta.

 18. Situatia actuala se oglindeste foarte simplu in mentalitatea romanilor plecati in Marea Britanie, sau chiar in cea a celor ajunsi in Canada. Probabil ca cei mai multi sunteti la curent cu alegerea lor in privinta consoartelor: “neaparat partenera de viata din Romania”. De ce? Pentru ca femeile de acolo sunt “neserioase, betive, nu au grija de familie”, etc. Nu doamnelor si domnilor, femeile de acolo reprezinta NORMALITATEA, ele au crescut intr-o societate care le protejeaza drepturile si le asigura o viata in care sa fie sigure pe ele, in care stiu sa spuna NU, in care statutul lor nu poate fi incalcat de orice meltean, in care orice agresiune verbala sau fizica este pedepsita fara drept de apel. Nu uitati ca legile fac o tara, oamenii sunt la fel pretutindeni! Iar educatia si principiile de viata se cladesc si se formeaza dupa legile existente…sau inexistente, in cazul nostru.

  • Ai dreptate, as spune doar ca legile APLICATE fac o tara, oamenii sunt intr-adevar la fel peste tot.
   Legi avem chiar si noi, doar ca nu-s aplicate

  • Cunosc multi americani si canadieni care prefera non-americance. Romanii stiu ce fac, in plus, daca sotii provin din aceeasi cultura, casatoria are mai multe sanse sa reziste. Si au si americancele multe bunuri(cam oscior de curve, gura mare,inflexibilitate cat cuprinde, castratoare de-a dreptul). Nici proasta sa stea sa inghita multe-cum, din pacate sunt multe romance-dar nici ca ele.

 19. Multumesc Simona pentru o opinie incisiva si eleganta.
  In al doilea rand, cred ca daca tot suntem in Evul Mediu, ar fi bine sa aplicam pedepse si torturi specifice perioadei si asta mi se pare extrem de potrivita:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Hanged,_drawn_and_quartered
  Cum au zis si altii, din respect pentru blog nu umplem comentariile de bipuri, dar cum e posibil? Nu e nu. Dar se pare ca nu conteaza prea tare. Adica, daca o femeie vrea sa iasa cu fetele in oras si sa danseze si doamne fereste nu e imbracata in hijab, inseamna ca invita orice purtator de penis sa o acosteze, pipaie. Si fie vorba intre noi, daca mie imi scapa o palma sau un toc, tot eu sunt “violenta” dupa ce tu m-ai pipait pe fund/sani.
  In absolut orice mediu am fi, daca suntem cat de cat dragute, sau in cazul meu, sani un pic mai mari, eu sunt cea care trebuie sa verifice ca bluza/camasa nu deranjeaza pe nimeni sau ar putea fi altfel interpretata. Nu magarul care comenteaza, vrea sa puna mana, etc. In cazul fetei din Vaslui niste suboameni au molestat-o si tot ea e de vina?

  Amnesty international daca nu face nimic justitia din Vaslui? (Pardon, cand ) 😀

 20. Foarte buun articolul doar ca as remarca o singura inexactitate …..Violul ala nu s-a produs in Romania …!! Nuuuuu !! …Era in Siria ……si aia erau jihadisti …… !!!!!…..Acolo trebuie sa se mute satul ala din Vaslui !!! SA LE FIE RUSINE ….tuturor care au spus ca fata e de vina !!!!!! ….Sper ca “tinerii nevinovati ” sa iasa din puscarie cand vor fi niste BOSOSROGI SCARBOSI !!! ..peste vreo 50 de ani ……….Asa ceva ,doar la noi in justitie mai intalnesti …RUSINEEEEE !!!

 21. Cred ca daca ar incepe toate femeile din Romania sa povesteasca de cate ori au fost agresata pe strada de diversi mitocani, s-ar strange o ditamai biblioteca. La noi deja esti “fericita” daca iti aud urechile niste cuvinte desuete, chit ca singura ta vina este sa te deplasezi, pe jos, din punctul a in punctul b.
  Ca drept dovada, unii nu accepta refuzul de sex sub nicio forma, dovada aici : http://www.craiovaforum.ro/stiri/eveniment/dolj-tanara-gasita-moarta-pe-camp-ucisa-pentru-ca-nu-vrut-sa-faca-sex-cu-criminalul.html#.VaeOa71h3TI.facebook . Chiar suunt curioasa care vor fi reactiile.

 22. Achiesez 100% la articol, foarte bine zis ! E o mentalitate de toata jena in Romania in ce priveste relatiile interumane femeie-barbat. Si faptul ca femeile sunt cei mai mari dusmani ai … femeilor in aceasta tara e cel mai ingrijorator. Intr-o tara in care cuvantul “feminist” e considerat aproape o insulta de catre majoritatea, la ce sa te astepti? Eliberarea sexuala n-a fost vazuta decat ca un plus de “oportunitati” pentru barbati, si nu o emancipare a femeilor. Si daca se gaseste vreuna mai cu motz sa-si exercite emanciparea (adica dreptul de a alege, practic) gata… ploaia de insulte si injurii. Pentru femeile din Ro aceasta asa-zisa emancipare nu inseamna decat ca “i se da voie sa munceasca dublu fata de barbat, sa aiba si job si sa tina si casa si copiii” ! Zicerea aia cu “sa faca ce vrea, dar sa nu stiu eu si sa aduca bani in casa” ar trebui sa dispara din vocabular.
  Si da, si pe mine ma socheaza ca oameni tineri, sub 40 de ani, indiferent de nivelul de educatie, gandesc la fel ca tataie. E de neinteles aproape.

 23. „Hai să susţinem un pic baieţii din Văleni ! ! ! Susţinem Reforma: «Nu meritam 5 ani pentru 5 minute ! ! !». «Vrem pedeapsa egala cu durata plăcerii ! ! !». Nu se cheamă VIOL ,este doar SEX SURPRIZA!”, scrie pe Facebook un utilizator cu numele “Răzvan Rău”, susţinător al violatorilor.

  Din fericire pedeapsa de la parnaie pe care o vor primi vitejii astia de la “colegi” va consta in foarte mult sex-surpriza, vor vedea altfel problema rujati, dupa cativa ani de surprize zilnice.O consolare palida, dar mai buna decat nimic.
  Cat despre schimbarea mentalitatilor, executiile publice din China mai par niste pedepse barbare ?Unui popor primitiv precum cel roman nu-i poti cere indreptare cu pedepse si proceduri de secol 21, asta-i la mintea cocosului.

  • da-mi te rog, tata al tuturor genealogilor si genealogiilor, un nume de pe FB, al tipei ce a facut grupul, par ezaplu.
   sunt nevorbita si injur juma de ora fara sa ma repet.

  • @ nike

   Dorina Burada, mama unuia dintre viteji. Dar si-a anulat contul.

  • mda, apare drept consilier la agentia de mediu buzau, sefa pe al avize,dar nuc red ca e aceeasi eprsoana. ar fi cumplit

  • https://www.facebook.com/groups/254569474589562/ Nike banuiesc ca Boicu Maria e una din mame la postarea cu articolul din adevarul “doamna” considera ca se exagereaza …

  • Dar de ce nu, pedeapsă egală cu durata plăcerii, daca așa vor!
   5 minute de: stat cu capul sub apă, socuri electrice la 220, la alegere!

   Deși dacă împărțim trei ore la 7, ies mai mult de 5 minute… și să nu-i nedreptățim, da? 25 minute, și gata, sunt imaculați din nou!

 24. In putini ani pe care ii am, am tot descoperit mentalitatea asta distilata prin intermediul careia femeia e vinovata probabil de orice. De ce o femeie care este interesata de sex e automat o curva, iar daca barbatul e interesat de sex, e doar atat: BARBAT!

 25. Dar imediat de un barbat devine un agresor, vai doamne! Femeia e de vina, ce purta, cum s-a comportat, cum s-a uitat la el. De cand este violata o fusta scurta sau un zambet politicos ci nu persoana? Apoi, vine si tratamentul din jurul acesteia. Ce lasa groaznice sechele pe biata victima invinovatita de actiunile unui pulifrici sau a mai multora. Ma scoate din sarite! O mentalitate tampita, o inegalitate atat de rezistenta deoarece e sustinuta de toate mintile asta slab oxigenate care creaza mari probleme. Nu sunt deloc uimita de mentalitatea oamenilor din Romania fata de caz. Totusi, sper ca intr-un final sa se faca dreptate si violatori sa ispaseasca ani grei de inchisoare.

 26. Simona, daca ar citi orice femeie din Marea Britanie textul acesta, i s-ar parea o situatie de neconceput.
  Probabil ca la noi e nevoie sa mai treaca 2-3 secole pana ne civilizam, ( in p-zda ma-sii) ca de civilizatie e vorba atunci cand: ai un ministru care-si face cetățencele curve, cand barbatii de la tara nu saluta o femeie singura, sau o corporatista zice ca o femeie care merge singura pe strada noaptea e violabila.

 27. Tema ar putea fi plasata intr-un cadru de discutie mai larg, de agresare verbala si fizica a unor oameni pasnici de catre cretini care umbla liberi pe strazi. In cele mai multe cazuri nu exista nici un fel de instrumente de auto aparare, iar spiritul civic in astfel de situatii este aproape 0. Nimeni nu intervine cand se intampla o faza de genul asta. Inca o data se confirma faptul ca nu tuturor oamenilor ar trebui sa li se permita sa procreeze, cum ar fi mama violatorului care isi protejeaza licheaua.

 28. Stimata doamna. Va contrazic numai la un singur lucru. Acela ca DA, in politica romaneasca, exista situatia expusa de d-voastra. Femei care se culca cu ”superiorii” lor din partid, fie pentru a-si pastra postul, fie pentru a obtine unul mai bun.

  • Ba eu ti-as povesti cam ce am auzit de prin mediile de procurori, magistrati si avocati de gen feminin, in care “baetzi” smecheri se infiltreaza prin aceleasi mijloace pentru a obtine un post bunicel. Cunosc un caz care chiar se lauda ca s-a “lipit” de o procuroare divortata in acest scop. In timp ce avea prietena de lunga durata acasa, of course… Nu auzim de asemenea cazuri din 2 motive principale: pentru ca femeile nu spun sau nu se afiseaza (din cauza anatemei sociale de care tot vorbim) si, MAI ALES, pentru ca sunt prea putine femei care sa aiba atata putere incat sa devina interesante pentru c**vi de gen masculin (tocmai pentru ca au prea putin acces la putere sociala).
   Politica e deja un domeniu PREA masculin, in care femeile nu prea au loc, iar cele putine care intra dand din..coate sunt puse sub lupa imediat.

  • sa inteleg ca nu exista si barbati care fac acelasi lucru?? sau asta nu se pune?

  • Si ,,superiorul” ala se simte bine ca numai asa ii mai da o femeie atentie? Daca ai ajuns, ca barbat, sa se culce cu tine pentru asta, funia si sapunul sunt de stricta necesitate si de utilizare imediata.

  • @marna: tu mai ai multe de invatat despre sexualitatea umana. Barbatii sunt programati genetic sa isi doreasca sa faca sex cu cat mai multe femei posibil. Pe sefii aia ii intereseaza doar ca subalterna sa arate bine. Femeile sunt atrase irezistibil de barbatii asa zisi “de succes”. Si un sef e perceput ca avand succes. D.p.d.v. biologic nu e nimic anormal la seful care o arde pe secretara/subalterna mult mai tanara. Ambii sunt atrasi in mod egal unul de altul.

  • @Alex Si asta cu atractia scuza tot? Daca tu,ca mascul, ai scopul vietii cantitatea, chiar nu meriti nimic de calitate. Aici ai dreptate: nu merita sa-ti faci sange rau pentru ca se uita la tine numai din interes: multe sa fie. Sau,cum zicea Marin Preda,: ,,Asta devine dupa facultati!” (nu mai stiu cum se chema personajul, era fiul lui Balosu’, parca)

  • @marna: chestia cu atractia nu scuza nimic, ea explica de ce cazul cu violul din Vaslui nu are nicio treaba – dar absolut niciuna – cu relatia sef secretara/subalterna. Nu mai comparati situatiile ca nu ii faceti niciun bine fetei aleia. Nici Gabor nici Gorghiu si nici alte femei cu care a fost comparata fata din Vaslui NU au fost violate, cel mult au stat de buna voie. De ce au stat si cum au reusit sa imbrobodeasca pe unul si pe altul e cu totul alta discutie.
   Problema mare a unui caz de viol ca cel din Vaslui e ca, pe langa atitudinile ostile, nici cele favorabile fetei nu sunt dezinteresate. Multe persoane de aici (femei, imi pare rau sa o spun) folosesc cazul pentru a defula niste obsesii personale.

 29. Da, articolul atrage bine atentia asupra multor probleme din Romania. Si sunt de acord cu egalitatea dintre barbati si femei. Dar nu sunt d acord cu cateva comentarii foarte rautacioase facute despre toti barbatii, parca pusi intr o oala. Doamnelor si domnisoarelor care le ati scris, nu uitati ca aveti tati, frati eu nu as vrea sa cred ca si pe ei ii considerati la fel d rai. Si situatia cu violurile, nu e normala dar cate femei nu s au folosit d decolteuri si fuste scurte pt santaj emotional asupra barbatului? Nu mi place sa vad victimizare cand ambele tabere sunt egale. Pana la urma nu asta cautam, egalitate? Nu mai generalizati despre barbatul roman care isi si iubeste si respecta si ocroteste femeia d langa el

  • Santaj emotional? Cum,bre,l-au facut sa planga de i-au sarit pantalonii de pe el?

  • “Decolteuri si fuste scurte pentru santaj emotional asupra barbatului”?! Nu pot sa cred!!!

   Dar ce, daca eu tin dieta ma plang ca sunt prajituri apetisante la cofetarie? Sau daca vad un tip care arata bine ma duc sa-i pun mana pe fund? A te abtine de la gesturi primare e primul semn ca ai ce sa cauti societate. Ce D-zeule, chiar nu putem sa renuntam la mentalitati primitive?

  • @marna, @samsara: omul se referea la cazuri in care o femeie atragatoare imbrobodeste un barbat mai mediocru promitandu-i din priviri, gesturi si alte metode non-verbale ca s-ar putea, ca ar fi posibil, ca nimic nu e exclus daca el ii face ei unul sau mai multe hataruri si doleante. Fraierul pune botul si dupa aia femeiusca o da la intors. Genul asta de comportament, pe langa ca e evident reprobabil, mai are si efecte secundare nedorite daca tipul ala mediocru e un pic ciudat, psiho sau poate chiar violator din fire.

  • @ Alex De data asta sunt de acord cu tine: FRAIERUL pune botul. Ala destept, educat si increzator in el stie exact ce vrea: o femeie de calitate, care sa-l vrea pe el si nu avantajele oferite. Cel destept nu cred ca are nevoie sa devina violator pentru ca se descurca si altfel.

 30. Ceea ce s-a intamplat la Vaslui este o adevarata tragedie, iar bravada violatorilor, chiar si in fata judecatorilor este strigatoare la cer. Sper ca dreptatea sa se infaptuiasca. Daca doua persoane fac sex si nu sunt casatorite, amandoua sunt vinovate de adulter, nu doar femeia. A incuviinta sa fii amanta cuiva este josnic, chiar si pentru o noapte. Pe de alta parte, nu pot face o afirmatie concreta despre Alina Gorghiu, dar a nega faptul ca unele femei se folosesc de sex pentru foloase materiale sau pozitii mi se pare naiv, daca nu chiar comic. Iar relatia ei cu colegul care tocmai divortase nu poate decat sa confirme anumite zvonuri. Nu in ultimul rand, o femeie care a destramat o familie, prin simplul fapt ca a acceptat avansurile unui barbat casatorit si a intrat intr-o relatie cu acesta, nu are nici o scuza. Nu ca barbatul ala ar vrea sa ramana alaturi de familie, ci pentru ca s-a facut partasa unei scursori. Din pacate, cine se aseamana se aduna. Nu va face cinste faptul ca incercati sa promovati niste non-valori.

  • Cred ca trebuie sa-ti repet: in lume sunt milioane de dive seducatoare. Si daca barbatul isi va trada sotia la vazul fiecarui decolteu, atunci e rea treaba. Si e de vina nu decolteul, ci barbatul in cauza, pentru ca fiind o persoana rationala, el nu a demonstrat ca poate fi diferit de vreun animal si se poate controla. E ca si cum ai intra intrun magazin, ai vedea o prajitura, ai cumpara-o, chiar daca esti pe dieta si ai da vina pe magazin si pe prajitura ca s-au bagat in viata ta…

 31. Lista poate continua, daca este sa spunem adevarul, spre exemplu Monica Gabor a fost o “curva” atunci la 17-18 ani cand a imbrobodit-o/salvat-o Irinel din mocirla in care ajunsese. Avea doar 17 ani, da? Era doar un copil … si cu toate astea ea a fost tinta unor atacuri care m-au ingrozit.

  Politicianul Cristian Boureanu are o iubita de 18 ani, practic este un pedofil, dar nu am auzit sa fi aruncat cineva cu pietre in el.

  Idem cu Negoita, Banicioiu, in loc sa aruncam cu pietre in ei, sunt invitati la emisiuni sa ne dea lectii.

  Acum, in legatura cu Gorghiu am oarecari retineri, medicii si profesorii de care vorbesti nu si-au luat diplomele prin relatii sexuale (sper) , pe cand de Gorghiu se vorbeste ca ar fi urcat in ierarhia partidului pe acesta cale. In Udrea s-au aruncat cu mizerii pentru ca a fost suspectata de relatii cu un barbat politic, Gorghiu a fost destul de menajata.

  • Daca Monica Gabor avea 17 ani cand s-a combinat cu Columbeanu atunci cel din urma poate fi acuzat de corupere de minori (sau ceva de genul, echivalentul in romana a lui “statutory rape”).

   Daca aia a lui Boureanu are 18 ani atunci el nu e pedofil (pedofili sunt cei atrasi de copii prepuberi, la fete de 16-17 ani e doar problema de consimtamant) si nici macar de corupere de minori, e doar un ciudat.

   Ambele pitipoance sunt de fapt prostituate de lux cu un singur client (cunoscut). Barbatii sunt cei pacaliti in cazul asta.

  • ei, poftim, ce spune @alex, ele sunt de vina, intelegeti?

  • De vina pentru ce? S-au plans ele de ceva? Tu nu faci niciun serviciu bietei fete de care e vorba in articol comparand-o cu cele 2 tute. Din contra, oferi munitie gratis unor gica contra care vor sa o discrediteze.

  • se stie foarte bine din ce bordel a fost luata gaborita, hai sa nu victimizam pe cine nu trebuie aici. asemenea multor fete dragalase din showbiz si-a inceput cariera cu foarte multe personaje de culoare sa zicem, scopul lor final fiind de a nimeri un postanac cu bani. daca ai intra putin in lumea asta a lor, ai realiza ca absolut nimic, nici macar 1% nu e real, e cum as zice eu ca dragusanu s a maritat din dragoste cu slav. ha ha!

  • ok, era intr-un bordel … dar avea 17 ani!!! ce scopuri ascunse si ingrozitoare pentru un barbat poate avea o minora de 17 ani? “cariera” asta de care se cramponeaza barbatii incepe prin abuzuri ingrozitoare @alex @anonim nu sunteti mai breji decat violatorii , atunci cand barbatii ca voi vor intelege ca “curvele” sunt victime si nu agresori, vom avea o sansa ca societate

  • monica gbor a fost violata inainte sa ajunga la bordel. asta a povestit unul din pesti. care a murit in puscarie, imi scaa acuma numele. si ea nu negat nici nu a confirmat. nu pare traumatizata dar nu se stie ce e in sufletul ei.

 32. bogdan bogdanel

  daca fata aia, care s-a urcat in masina cu 7 insi , nu are un diagnostic de retard mental .. oricat ne-am stradui , n-avem cum sa nu gandim ca a fost..neinspirata. asta asa, sa ma exprim bland. 🙂

  femeilor din vaslui nu le functioneaza intutia la fel ca celorlalte ? poate in inocenta ei, credea ca vreunul dintre ei o sa-i rezolve temele pentru a 2a zi?! sau poate credea ca or s-o puna sa faca doar oral si auzise ea ca face bine.

  de la a sti ca putea sa evite, pana la acuza-o ca e principala vinovata, e o cale destul de lunga.

  sa le uram tuturor celor care-o invinuiesc de ceva, sa pateasca la fel.. cu prima ocazie cand or sa ia o decizie gresita!

  • Da, neinspirat,desigur. Dar chiar si in timpul unui act sexual consimtit dintre doi adulti, cand UNUL din ei spune STOP, trebuie sa fie stop! Nimeni, niciodata si nicicum nu are niciun drept de decizie asupra corpului altei persoane. In nicio circumstanta.

  • fata s a urcat in masina cu 1 singur animal care a dus o in padure si si a chemat ajutoare… deci.. cine e cu retard???

  • In masina in care s-a urcat nu erau toti sapte, ci doar unul – soferul. Fata il cunostea pe sofer si acesta i-a spus ca merge in directia satului ei si ca o lasa el acasa… Nu stiu daca ai locuit vreodata intr-un sat, dar toata lumea se stie cu toata lumea.
   @ Simona: Felicitari pentru faptul ca ai pus punctul pe i

  • Czobor Raul Nicolae

   Oara daca in naivitatea ta, ai alege sa te urci la un amic in masina si asta tear uce la inca 6 martaloci si ai pati la fel, ai fi fericit sa vezi ca vine unul si zice cat de naiv esti? IN cazul in care te intrebi si agresiunea sexuala intre 2 sau mai multi barbati tot viol e, cum e si cand o femeie sau mai multe violeaza un barbat (desi si discutia asta este Tabu)…….

  • Poate nu ai citit, dar s-a urcat in masina doar cu unul din ei, pe care il cunostea de o viata….pe ceilalti i-a chemat prin telefon,

  • te urci pentru ca nu te astepti ca un barbat sa se preteze la asa. Eu refuz sa cred ca exista asemenea barbati, pe care nu ii pot cataloga decat frustrati pe toate planurile si incapabili sa “combine” (suna ca pe strada, stiu, dar nu am alt cuvant in cap acum) o fata care sa mai aiba si ceva minte in cap, care sa ii dea jet la prima injuratura sau la primul gest de golan nesimtit. Exista o vorba, “pe femeie sa nu o lovesti nici cu o floare”, ceea ce un barbat in deplinatatea facultatilor mintale va face intotdeauna. Esti barbat, poarta-te ca unul!

  • Bai frate, unu nu ati citit articolul despre caz, dar in schimb va dau parerile pe dinafara. Fata s-a urcat cu 1 SINGUR baiat in masina. Ala a dus-o pe un camp si si-a chemat prietenii. Oricum, sper ca atunci cand te-oi urca si tu cu 7 femei intr-o masina, sa-ti faca felul, la cum gandesti.

  • amice, esti idiot!

  • bogdan bogdanel

   bine, fie.. sunt 🙂 nu citisem ca s-a urcat cu unul, nicidecum ca-l stia de o viata. imi merit frigiderul plin.

   totusi, sa mai spuna cineva ca barbatii sunt previzibili .. ete ce-au facut !

 33. Un singur răspuns pentru violatori:la puşcărie!

 34. Ce mai e de spus? In Romania sunt mai multe minti intunecate decat luminate si asta o sa ne iasa pe nas. Nu noua, copiilor nostri. Pe idioti nu-i poti bate cu logica, ca nu-i doare. Ei stiu doar de frica, ne trebuie un bau bau pentru speriat mintile intunecate si asta poate fi doar justitia.

  • mare dreptate ai. Nu exista argumente logice pentru schimbarea mentalitatii oamenilor astora. Astia inteleg doar cu pedepse grave, aplicate.Si eventual bataie, ca aia doare

 35. Sonohat Catalina

  Vreti punctul meu de vedere? Retarzilor din satul ala din Vaslui ar trebui sa li se taie orice ajutor social; sa crape de foame cu totii. Sa plece la cersit sau la furat in afara tarii. Nu ma intereseaza; eu una nu vreau sa platesc din impozitul meu ajutoarele unor asemenea sub-oameni. Acolo nu sunt oameni, sunt animale care merita conduse cu biciul. Iar teoria se aplica oricarei comunitati care mai prolifereaza ideea “femeia este vinovata de toate”. Eu m-am nascut, cu rusine recunosc, in Moldova; daca legea mi-ar permite i-as da in judecata numai pentru faptul ca am fost obligata sa traiesc printre ei pana mi-am putut decide singura viitorul. Nu am avut ce invata de acolo.

  • un pic se cam vede ca n-ai avut ce invata. in opinia ta democratia e o forma fara fond iar genocidul se poate justifica pana la un punct, corect? cum ti se pare ideea urmatoare: din impozitele mele nu sunt de acord sa ti se acorde asistenta medicala si nici sa ti se scolarizeze copiii. De ce? pentru ca IQ-ul tau sigur nu trece de 110. Si mie oamenii sub 110 nu imi plac. 🙂 Ti se pare corect? Evident ca nu, e o aberatie. Capisci?
   PS: trebuia sa astepti raspuns la intrebarea “vreti punctul meu de vedere?”
   PPS: si eu sunt din Moldova, din Iasi. Chiar sunt mandru ca-s moldovean iar cei ca tine merita tot dispretul nostru, al “celorlalti moldoveni”.

  • Sonohat Catalina

   IQ-ul meu este de 120 si lucrez intr-o multinationala. cunoscand salariile din fundul ala de tara si as zice ca pot castiga lejer dublu cat tine; deci ale cui impozite sunt mai importante?? Moldovenii din Iasi (unde am fost eu obligata sa cresc) nu difera mult de cei din Vaslui ca si comportament/mentalitate. Asta o spun din experienta proprie. Majoritatea sunt alcoolici, agresivi, lenesi si misogini. Nu incerca sa ma contrazici, stiu ce va duce mintea. Sau vrei sa incep sa scot din casa?

  • ooo draga, poti scoate din casa tot ce doresti si ce-ai vazut. stii cum e vorba, “nu toti fac acasa, ce faci tu”. esti plina de prejudecati precum catelul de la colt, de purici. aspectul cu IQ-ul era doar un exemplu ca sa te fac sa intelegi despre imbecilitatea unor discriminari arbitrare si subiective. l-ai luat ca prilej de lauda, sa iti fie de bine. oricum, cu 120 puteai lucra doar la o multinationala. job-urile creative si interesante necesita ceva mai mult iar salariile nu prea conteaza, ca o facem din placere si pasiune.
   PS: mi-a placut aspectul cu “pot castiga lejer dublu cat tine”, mi-a amintit de copilarie, cand fiecare se lauda cat de mare e masinuta lui 🙂 vezi daca mai profeseaza Dafinoiu, e un terapeut bun. sau daca vrei ceva mai ieftin, vezi niste traininguri de auto-stima sau motivationale. peace & love (da mult rau, ca observ ca duci lipsa)

  • Sonohat Catalina

   M-am invartit in destule medii in aia 20 ani in care am fost obligata sa va suport. Dar daca tot ti-ai cerut-o moldovene, tu care crezi ca numai 1% din femei pot fi independente financiar, hai sa ne distram.
   1. Din patura joasa a societatii, cartiere gen Tatarasi/Ciurchi/Ciric/Bularga/Nicolina/Alexandru: ati mai terminat-o cu batutul nevestelor, cu furatul, cu violurile, cu alcoolul, cu tentativele de omor, cu votatul pe sticle de ulei, cu coruptul de minore pentru prostitutie, cu zgariatul masinilor in parcare daca ti se pare ca unul te-a suparat, cu plecatul in tari straine la prostitutie sau slugarit batrani?
   2. Din patura medie a societatii, gen persoane cu studii superioare: inca mai treceti cu spaga examenele, inca va irita la culme femeile care fac 2 facultati in paralel (la zi), inca propovaduiti ideea ca femeia trebuie sa mearga dupa barbat, inca va mai furati/excrocati/dusmaniti intre voi? Inca va irita cand vedeti ca uniele incearca sa se ridice prin munca si le sugerati ca asta nu e treaba unei femei? Frustratilor si misoginilor…
   3. Din patura asa zis superioara a societatii: inca mai cer profesorii universitari aspirantilor la doctorat sa li se redacteze lucrarile; sau si mai bine (cum mi s-a intamplat mie) inca li se cere aspirantilor la doctorat sa creeze si sa redacteze lucrarile de doctorat ale protejatilor? Inca se mai cer bani si pile pentru admiterea pe posturi?
   Dar nu in ultimul rand… inca il mai aveti ca primar pe retardul de Nechita? Inca se mai plimba liber clanul Cordunenilor cu taxiuri furate prin oras? Inca aveti jalea aia de oras, cu autobuze inchiriate din Vaslui? Inca aveti in voi acea ura fata de toti si toate?

  • habar n-am, pare ca ar trebui sa intrebi un politist. mai toate sunt infractiuni sau abateri, de drept civil sau penal. ce trista trebuie sa fii. chiar imi pare rau, n-am vrut sa te rascolesc.

  • Sonohat Catalina

   N-am facut altceva decat sa demonstrez ce sunteti de fapt. Si inca n-am dat toate cartile pe fata. Asa ca, cel putin in fata mea, ciocul mic si joc de glezne! Aaaa, sa nu uitam: mai este profa aia care aduna la fac de electrotehnica discipoli pt MISA? Dara aia de desen tehnic care pica toate blondele, numai ca barbat-su a lasat-o pentru o blonda? Dar Itac de la ISE mai este, care avea 2 fete “vesele” pe acasa si de aia ura toate studentele care veneau machiate la cursuri? Dar Mitoiu (parca), care nu te trecea decat daca ii cumparai cartea? Un senil si ala…

  • Sonohat Catalina

   Aaa, mai moldovene, stai ca e una mai buna: nu la voi, in Iasi, era proful ala obsedat sexual de la Medicina care obliga toate studentele sa se culce cu el? Cum era numit? Gata, mi-am amintit: “4 sau patu’ “. Inca mai crezi ca nu aveti probleme in comparatie cu restul tarii, mai ales in comparatie cu Ardealul? :)))

  • o sugestie sincera: gaseste niste supape de defulare si vorbeste cu cineva de specialitate pentru eventualele traume din copilarie.

  • Sonohat Catalina

   Moldovene, nu ai inteles nimic. Hai sa explic altfel: persoane ca voi nu au dreptul la opinie. Nu are dreptul un parlit din Moldova sa spuna ca numai 1% din femei sunt independente financiar, ca n-ai facut tu statistica nationala. Pana sa deschizi gura, invata sa gandesti. Nu-i treaba noastra ca voi nu aveti nici cu ce sa va platiti intretinerea. Aditional, nu incerca sa justifici cu tampenii de genul “programare antropologica” incercarea barbatilor de a umili femeile. Poate gasesti o programare genetica si pentru apetenta voastra pentru alcool. :)) Nu mai incercati sa deveniti formatori de opinie, ca sunteti mult in urma celorlalte zone din tara. Acum este destul de clar?

  • “persoane ca voi nu au dreptul la opinie” :)) cata ignoranta intr-o minte atat de mica. biata de tine.

  • @Sonohat Catalina: tu te-ai combinat cu un strainez, nu-i asa?

  • @Soni-hâț, daca tie iti pare normal normal sa imparti lumea in moldoveni si al-de tine nu inteleg ce problema ai cu faptul ca unia impart lumea in barbati si al’de tine. Fara legatura cu postul asta, offtopic, adica. Tocika!

  • Sonohat Catalina

   Alex, pui mic si semialfabetizat ce esti, eu am avut minunata oportunitate sa plec in Ardeal. Care intr-adevar, pentru fundatura vostra de Moldova, ii cam strainate. Si nu is cuplata, ca is logodita cu un maghiar. Care drept ii si asta, pentru gorile ca tine poate insemna “strainez”. Take it your way…

   Deaddy, nu numai eu va desconsider, ci si 2 treimi din tara. Bine, eu mai mult decat restul, ca va stiu nivelul! :)))

  • apropo de “n-ai facut tu statistica nationala”, intamplator am dat peste cateva date (INS si Eurostat): in Romania forta de munca feminina este de circa 4.221.600 persoane (cea teoretica si fara excluderea emigrantilor). Dintre acestea, 295.511 (circa 7%) sunt absolvente de studii superioare, deci se presupune ca ar castiga mai bine decat media (nu influenteaza rationamentul dar poate restrange intervalele, pentru cei cu adevarat minutiosi). Media nationala de salarizare a femeilor este de circa 465 € (salariul brut). Asta inseamna ca persoanele care castiga dublu, adica undeva la 930€/luna, reprezinta circa 1% din total. Considerand faptul ca venitul Simonei Tache se plaseaza undeva intre 1.500 si 3.000 €/luna (speculez in baza salariilor de pe piata de profil si a pozitiei ei), ea s-ar plasa undeva intr-un interval foarte mic, mult sub 1%, probabil in jurul 0,10-0,20%. Astfel, d-na Tache nu este reprezentativa pentru populatia feminina, din acest punct de vedere, nici cat negru sub unghie, indiferent cat de simpatica ar fi sau cat ne-am dori noi ca toata Romania sa fie ca ea.
   Intelegi de ce e bine sa nu vorbesti din stomac, cu dispret si plina de frustrare? 🙂 (pun pariu ca la munca esti un fel de sefut sau ca, oricum, esti un soi de intepata dispretuita in secret de colege, ca ai mereu dreptate, ca nu asculti nimic din ce spun altii dar in sinea ta te crezi diplomat de cariera; la fel, pariez ca vorbesti cu accent ardelenesc de cum ai coborat in gara la Cluj, ca esti masochista dar nu recunosti, ceea ce-ti produce frustrare pe care o transformi in mizerie sociala;). O ultima chestiune: indiferent cat te vei chinui, schimonosi, nega, preface sau ascunde, pentru ardeleni vei ramane tot moldoveanca. Mereu. 🙂

  • Sonohat Catalina

   Esti limitat rau, moldovene. Sa reduci, ca imbecilul, de la 7% la 1% media populatiei care se descurca bien dpdv financiar… nu stiu.. iti tb carte multa.. poate BAC-ul :)). Nota bene: undeva pe la 600 Euro brut, salariu acceptabil in Ardeal (si destul de usor de gasit), deja devii cumva independent financiar. Fara multe concedii, dar independent. Mult peste limita asta suntem eu, Simona, si probabil multe alte persoane. Acum ca voi in Moldova sunteti rupti in coate/fund… aia nu-i mai treaba noastra. Dupa mine, v-as cam limita inclusiv dreptul la vot, plus ca as interzice sa mai fiti finantati din banii nostri, dar asta-i alta poveste. :))
   NB: is cumva sef. Unul “nebun”. Se rade la mine in departament ca la stand-up comedy. Dar cand ii de lucru, se lucra. Cu o singura conditie: daca esti moldovean, nu mai radem cu tine, ca radem de tine. :)) Si deja stiu unde sunt; ardeleni au luptat pt mine sa nu ajung in scursura de Bucuresti. Deci am nimerit in locul ideal 🙂

  • de acord

 36. […] Ba, invatati-va copiii de mici sa nu mai dea buzna in obrajorii fetelor sau in buclele baietilor. Si nici voi nu mai faceti asta. Ca ajunge toata tara un mare sat din Vaslui, vorba Simonei Tache. […]

 37. Aveți dreptate toți în tot ceea ce scrieți în cazul în care ați vorbii despre oameni vinovati, dar din păcate marea majoritate a celor care au scris aici sunt la fel de imbecili , inculți și sălbatici ca cei pe care îi acuza. Sunt intrutotul decor cu articolul și comentările pe care le-am citit în cazul în care vorbiți despre oameni VINOVAȚI , problema apare însă la faptul ca nu faceți diferența între acuzat și vinovat! Sunteți la fel de animale ca cei despre care vorbiți pt. ca mare parte dintre voi ați fi întărește sa castrați un om sau sa îl omorâți pt. ca un altul îl acuza considerându-l direct vinovat datorita frustrărilor voastre și experienței negative . La fel ca cei pe care îi bârfiți ( cei ce considera femeia vinovata fără sa analizeze faptele) faceți și voi considerând barbatul vinovat dacă o femeie îl acuza. Oameni buni obișnuiți sa nu mai aruncați cu pietre ÎNAINTE de stabilirea vinovăției și sa faceți diferența între acuzat și vinovat!!

 38. Bre, eu zic sa nu ne mai victimizam atat de la niste tampiti. La urma urmei, nu inteleg cui te plangi? Ce e cu acest rant? Ori presupui ca toti barbatii, inclusiv cei care te citesc sunt la fel ca aia 7, ori crezi ca unii din comunitatea aia de maimute chiar te citesc, ceea ce ma indoiesc. Deci? Aici n-o sa primesti decat aprobare, inclusiv de la mine, deci nu vad rostul postarii.

  • Eu inteleg rostul acestor postari astfel: The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing. Faptul ca se scrie pe bloguri care sunt foarte citite, atrage atentia opiniei publice si se creeaza o dezbatere. Uneori o dezbatere poate conduce la o schimbare a starii de fapt, chit ca e vorba poate doar ca acei sapte sa nu mai fie arestati la domiciliu. Daca toata lumea tace, atunci nu se schimba fix nimic.

 39. Imi place cum scrii, dar aici amesteci indiscriminat prea multe adevaruri, cu jumatati de adevaruri. Pe rand, cateva:
  1. “Toate femeile pe care le cunosc eu, personal, sunt pe picioarele lor și s-ar descurca fără probleme…” – tu nu esti reprezentativa statistic, ca model social, pentru societatea romaneasca. Tu esti o exceptie, ceva sub 1%, astfel incat argumentul propriului exemplu e nul.
  2. diferenta, de responsabilitate sexuala, intre femei si barbati are origini antropologice, nu culturale si va fi depasita greu, pentru ca e o clauza evolutiva. Astfel, atat timp cat copilul va mosteni genetic 50-50% de la ambii parinti iar unul dintre parteneri nu are nicio garantie faptica legata de partea lui de 50%, va exista frica, incertitudine, discriminare, prejudecata, conditii umilitoare si tentative de subjugare a celuilalt. Putem face elogiul egalitatii mii de ani, pe miliarde de bloguri, problema nu am descoperit-o noi si nici nu suntem cei mai destepti de la inceputurile speciei pana in prezent, ca sa o rezolvam.
  3. nu mi-e clara legatura dintre personajul politic si fata violata de cei sapte ticalosi. in plus, ironizarea situatiilor care vizeaza adulterul sau prostitutia “de cariera” le da vizibilitate si le scade gravitatea. Mai mult, imaginea femeii care face cariera doar prin mijloace sexuale va exista atat timp cat vor exista femei care prefera drumul scurt, al sexului cu seful (care, de asemenea, este condamnabil pana la un punct, pentru simplul motiv ca este determinat, ironic, tot de motive antropologice – chiar daca nici femeia, nici seful nu au habar). Din nou, natura nu are simtul umorului si o doare fix la basca de conventiile noastre sociale.
  4. nu inteleg de ce este atat de dificil de gasit in presa numele celor sapte animale. iata lista violatorilor: BURADA OVIDIU SILVIU, AVĂDĂNEI SILVIU, BURLACU PAUL ANDREI, BOLBOCEANU PETRICĂ IONUŢ, BOICU IONUŢ BOGDAN, ROTARU ALIN DUMITRU, SURLEAC IOAN. Ca barbat, fara a fi sadic din natura, as dori sa existe o camera unde legea sa nu fie valabila si unde sa le rup oasele la propriu cu o coada de topor. Nu toate oasele, doar rotulele, coatele si cate o fractura de bazin. Iar imbecilii care le trimit mesaje de sustinere pe FB ar trebui identificati de politie si amendati penal, pentru infractiunile de incitare la violenta, discriminare si comportament anti-social.
  5. adulterul e responsabilitatea ambelor parti, restul e can-can. incalcarea legilor si conventiilor sociale e responsabilitatea celui care o face. restul e can-can.

  • Cristi, daca n-ai aflat inca, ne aflam in era prezervativelor, a pilulelor si diafragmelor contraceptive, a testelor ADN si genetice asa ca NIMIC, dar NIMIC “antropologic” sau “cultural” nu mai poate incerca sa justifice dubiile eventuale ale barbatilor vizavi de femei: nu vrei copii – utilizeaza prezervative; vrei planificare cu partenera – utilizati pilule; vrei siguranta contra bolilor cu transmitere sexuala – faceti analize (si da, amandoi, caci s-a umplut Romania de HPV-uri si cancere de col la fete care le-au luat de pe la diversi parteneri care au umblat peste tot…); vrei sa fii 100 in mie sigur ca e copilul tau? ia si fa un test ADN. Hai ca suntem in 2015, scuzele s-au terminat de mult…

  • de acord cu tine 100%+. dar nu e vorba despre noi si momentan, ne place sau nu, noi nu suntem majoritatea. in plus, cat costa un test ADN si, mai important, cum va fi vazut in cuplu? nu e mai simplu sa iti conservi orgoliul prin atitudini discriminatorii?
   in ceea ce priveste natura, nici opinia mea si nici a ta nu ii va schimba regulile sau cursul.

  • Intotdeauna minoritatea educata a dat ritmul schimbarilor de sus in jos, si nu invers; daca luam in brate fatalitatea mioritica cu “natura”, cu “noi suntem putini” etc nu facem nimic. Prezervative si pilule se gasesc acum in Ro (si nu de ieri de azi ci de vreo 20 de ani) in o gramada de centre de planificare, de multe ori pe gratis, asa ca pica si scuza asta.

  • probabil nu m-am facut inteles, cum as fi dorit. nu caut nici scuze si nici nu sunt fatalist. incercam doar sa explic cateva mecanisme care stau in spatele unor comportamente sociale, si pentru care se cauta explicatii in locuri gresite. mecanismele in discutie, asa cum spuneam, nu tin de noi, ca fiinte ganditoare, ci sunt scrijelite undeva in partea de ADN specifica definitiei speciei. poti umple lumea de prezervative, poti educa pana la genialitate toate maimutele din toate satele vasluiene sau din capitala, insa anumite reflexe de specie nu le vei schimba. le vei atenua prin constrangeri sau conventii sociale, dar ele vor iesi la suprafata cu fiecare ocazie. ma explic? 🙂

  • Am inteles de prima data Cristi, nu-i problema; dar am tinut sa-ti demontez ipotezele din cauza carora tu consideri ca se intampla cutare si cutare chestie: eu consider ca educatia functioneaza, altfel eram inca in grote si mancam carne de urs prajita la foc mic.
   Ce mi se pare iarasi interesant este cum de atata lume crede maxim in puterea educatiei cand e vorba de stiinta,arte, economie, litere, filozofie si tot ce mai vreti, dar DOAR cand e vorba de relatii interumane “e genetic”, “asa e natura”, “suntem animale cu instincte bla, bla, bla..”. Pe orice alt domeniu ne consideram niste fiinte superioare dotate cu cortex, cand e vorba de sexualitate si relatiile femeie-barbat s-a rupt filmul, e doar “instinctul”. Nu vi se pare nimic dubios la chestia asta? Mie da. Si sa nu-mi spuneti ca nevoi de baza, ca mancarea, apa nu stiu ce, caci, asa cum am invatat social ca nu e bine sa rup rosii de la vecinu’ pe motiv ca mi-e foame in secunda asta, la fel de bine pot sa invat si ca femeia trebuie respectata in orice circumstanta.

  • cu voia ta, imi permit sa iti mai dau un hint (imi cer scuze anticipat daca pare deplasat): incearca sa separi, conceptual, cele doua aspecte despre care vorbesti. ai facut excelent diferenta dar nu o duci pana la capat. astfel, educatia, puterea conditionarii sociale, tot ceea ce tine de relationare evoluata, civilizata, sunt produse ale mintii noastre. ale evolutiei noastre ca indivizi umani, intr-un context prin excelenta social. instinctele, pe de alta parte, sunt rezultate ale evolutiei speciei, dezvoltate in zeci de mii de ani, unele imprimate chiar de la origini, ca axiome in algoritmul evolutiei (pentru ca unicul scop al speciei este evolutia). educatia muteaza, se schimba de la o generatie la alta, normele ei sunt tributare factorilor contextuali. instinctele (plus o mare parte a sistemului nervos vegetativ), din fericire, nu le controlam noi. cam toate conditionarile impuse de specie interfereaza sau interactioneaza cu regulile noastre sociale, in detrimentul ultimelor. e ca si cum ai incerca sa modelezi o faleza din granit cu un smoc de paie ude… o poti face, teoretic, dar practic e ceva mai complicat. revenind la subiectul nostru, sexualitatea va fi mai “animala” sau mai “civilizata” in functie de ce domina in mintea fiecaruia. insa chiar daca se poate lipsi complet de partea “civilizata” (ca in cazul violului), nu ii va lipsi niciodata partea “animala”. cu sau fara voia noastra, in ciuda opiniilor sau credintelor noastre. evolutia speciei nu e o opinie.

  • Eu vreau numele alora (nu pot sa fiu politicoasa) care i-au lasat liberi pe cei 7 copii de familie buna. Eu de la aia am pretentii: au studii, discernamant ❓ ,sunt platiti din impozitele noastre (si nu cu salariul minim pe economie) tocmai ca sa ne apere de asa ceva, au pretentia sa fie respectati etc. Eu alora vreau sa le stiu numele.

 40. @o sateanca
  … si violul tot infractiune e, vad ca nu pomenesti nimic in sensul asta.
  Pupatul ala ii tine pe oameni in intuneric, ii obliga sa creada in orice altceva in afara de dreptate, ii determina sa se inmulteasca fara discernamant – si lista ar putea continua.
  Vad ca aduci in discutie “legile in vigoare” si cam atat. O parere la subiect, ceva?

  • da. asa e. femeia se supune barbatului, femeia trebuie sa ii slujeasca.

   nu uit replica unei tipe care s-a calugarit din lipsa de pretendent: daca m-as casatori, Doamne cum mi-=as sluji barbatul si nu as iesi din cuvantul lui!

  • Sonohat Catalina

   Nike, vezi ca ti-ai uitat pastilele!

  • catalino,esti pe aratura. sigur ai inteles sensul peiorativ a scriiturii mele?

  • Sonohat Catalina

   Poate ca sunt, nu contest. Pe aici s-a cam inmuiat asfaltul :)))

 41. Simona, tu si cei care gandesc atat de ingust ca tine sunt din satul ala din Vaslui, in care poate mai sunt si oameni cu gandire ok. Romania cu siguranta nu e un mare sat din Vaslui, altfel nu am mai fi avut si noi valori. Mi se pare atat de meschin sa faci subiectul unui intreg articol pe baza a catorva pareri si sa ajungi la o catalogare atat de majoritara. Inteleg ca habar n-ai sa cum sa iti exprimi o parere obiectiva, sau judeci corect un subiect dezbatut si paradezbatut cum ar fi diferenta dintre sexe. La fel de Roz cum e jurnalul tau de cazarma este si atitudinea ta: nu arati decat ca esti o feminista, ori o feminista nu poate fi, din punctul meu de vedere, un mediator intre subiect si cititor. Nu poti compara sexualitatile femeii si barbatului ca fiind egale. O femeie poate obtine sex mult mai usor decat un barbat, de aici si disputa si parerile contrastate.

  • Pai este vina noastra ca gandesti numai cu penisul? Atunci hai sa spunem altfel: un barbat isi poate gasi mai usor o relatie decat o femeie, macar ca femeile sunt obligate de societate sa aiba o familie, pe cand barbatii nu sunt presati. Fair enough?

  • astuia trebuie sa-i desenezi.

  • Exact. Femeile mai des au posibilitatea sa faca sex, pentru ca, judecand dupa cazul de mai sus si parerile majoritatii barbatilor, is mai multi masculi in calduri, care-si pierd capul la orice decolteu, din cauza hormonilor, decat femei cu acelasi comportament…

 42. În sfârșit, Simona! De data asta, mă vă nevoit să te aplaud. Pentru că ai reușit să scrii acest articol cu un subiect tabu, fără să dai deloc în feminism. Oricum poporul nostru are sechele serioase pe care le tot ascunde sub covor, dar în momentul în care bărbații români vor începe să ia femeile în serios, atunci nu vor începe și româncele să considere că merită mai mult respect?

 43. Din pacate femeile se confrunta cu astfel de probleme in intreaga lume, nu doar in Romania. Sunt multi violatori care scapa de puscarie, pentru ca femeile nu depun plangere (de rusine, de frica, sunt amenintate), ori daca depun plangere nu sunt luate in serios sau se dezlantuie iadul pe pamant pentru ele (ca in cazul de fata), ori se decid tarziu sa faca pasul si in acel moment intra in categoria “he said, she said”. Cert este ca violatorul nu va inceta dupa acel moment, ci va comite fapta cu urmatoarea ocazie.
  Cineva mai sus mentiona ceva de legalizarea prostitutiei. Asta nu ar rezolva nimic. Exista cazuri in care sotul isi abuzeaza si violeaza sotia. Cu ceva vreme in urma astfel de cazuri nici nu erau investigate, si totusi daca nu ma insel in NY este o lege de genul acesta si autoritatile sunt obligate sa le investigheze.
  Lucrurile incep sa se schimb, dar important este ca femeile care trec prin asa ceva sa nu taca, chiar daca este greu.

 44. Acum… eu nu stiu ce sa spun.Da’ i-ai cerut voie lui Nic ca sa scrii articolul asta ? Ca moldovenii is rai, bai Simona !

 45. Din pacate ultima propozitie a postarii e adevarata pentru mai mult de jumatate din lumea asta. O parte enorma din lume e din pacate un mare sat din Vaslui. 133 de milioane de femei din lumea asta sunt excizate.

  La noi nici macar nu e asa de rau, in unele tari femeia aia putea fi si lapidata (probabil de cretini gen Bogdanel de mai sus) pentru ca s-a lasat violata.

  Comparatie cu satul e una foarte inspirata. Si in centrul satului se gaseste o biserica. Si biserica asta, indiferent ce are in varf considera in general femeia inferioara si pacatoasa. Trebuie sa fie supusa barbatului, din cauza ei suntem pe globul asta de noroi in loc sa fim in rai, etc. Un violator poate intra in biserica sa-si marturiseasca pacatele, insa o lauza e “necurata” 40 zile dupa ce a nascut. Si foarte multi dintre noi inghit sau tolereaza chestia asta, mai mult sau mai putin pasiv, pentru “traditii”, din conformism social, de gura lumii si a familiei, etc.

  • Martiene, pfui, dar eu am intrat in biserica s8 nu imi facui moliftele dupa nastere si trecu5-au anii vorba poetului.

 46. Ma uitam acum pe pozele din articol, luate de pe FB si la comentarii si sunt absolut socata. Cum poate o alta fata sa ii spuna unui violator “Lasa ca scapi tu si de asta” si “data viitoare tu o f*** si eu o bat:)))”?
  Cum sa nu ai DELOC compasiune pentru victima? Cum sa nu te pui in locul ei si sa nu te gandesti ca, doamne fereste, poti sa o patesti si tu??
  E ceva in neregula cu oamenii astia, sunt dereglati tare de tot la mansarda.

  • andreea din pacate acea persoana care a scris acele fraze e sora mea si crede- ma e greu sa le schimbi mentalitatea si ironia e ca si ea a fost dusa in padure se 2 tipi ce vroiau sa o violeze dar a sunat la politie si au lasat-o in pace e prostie mare in capul ei are 16 ani ma cert cu ea in fiecare zi ,

  • @alina daca zici ca sora ta a scris si gandit acele ineptii te sfatuiesc sa nu te mai certi cu ea in fiecare zi ci sa o iei frumos de manuta si sa o duci la psiholog, are doar 16 ani si inca mai poate fi salvata…..

  • @ alina Si parintii vostri ce zic de sora-ta? Mergi cu ea la psiholog,psihiatru sau ce crezi ca i-ar face bine,pentru ca e clar ca ceva nu e in regula. Daca ar fi pe sufletul meu, i-as ura cam asa: ce-i doresti tu fetei sa ti se implineasca tie inzecit. Si nu e un blestem, ca inteleg cae de acord cu ce s-a intamplat. Asa ca : impinirea tuturor dorintelor.

  • deea ai perfecta dreptate dar cu forta nu o pot face parinti sunt bolnavi si batrani eu traiesc in italia stii ce mi-a raspuns soramea ca de psiholog am eu nevoie,e o realitate trista acolo la vaslui

  • @ Alina Chiar m-ai intristat. Stiu ca nu poti duce pe cineva cu forta la psiholog, aici ai dreptate. Incearca, macar, s-o mai scoti din mediul ala, sa vada si altceva. Iarta-ma ca insist si cred ca ai podul plin de sfaturi ( asa zicea mama cand faceam pe desteapta). Dar eu am o fata si cred ca, indiferent de urmari, tot omoram unul din aia. De pe margine e usor de comentat, dar cred ca, in sufletul tau e negru de grija pentru sora ramasa acolo.

  • marna soramea am tinut-o 1 an si jumatate la mine in italia dar a plecat era prea” chinuita”dupa parerea ei caci nu era in mediul ala crede-ma am incercat sa ii explic sa ii dau exemple unele chiar pe mine ca persoana caci vin de acolo si 2 tentative de viol le-am avut si eucand eram o pustoaica nu a inteles nimic se facea ca te-asculta si dupa nici 24 de ore a facut acel comentariu pe facebook o lupta continua am avut drept raspuns “da cine esti tu sa imi spui ce sa fac”eram doar o sora cu 20 de ani mai mare nu mama ei,am renuntat sa intors acolo in mediul ala nici nu stiu ce sa zic poate isi va da seama cand va creste poate o sa ramana asa toata veata nu stiu.stiu doar ca am doi copii de crescut si problemele vietii nu imi lasa destula energie sa lupt si cu mentalitatea ei ca sa nu iti spun ca o alta sora de 20 ani e maritata cu un BURADA si e mai rea ca aia mica defapt am respins sangele meu pentru a o sustine pe acea fata,sper sa se inteleaca c de fapt nu suntem toti bestii cei de la vaslui e si lume inteligenta printre atatea animale.

 47. Ahahah, pai, Simona, puteai sa scrii altfel? Doar esti din partea vinovata :)))
  Very, very good one

 48. Si eu sunt victima unui viol, petrecut tot pe vremea cand aveam 18 ani. Din pacate, nu am spus nimanui decat foarte tarziu, pentru ca mi-a fost teama de mentalitatea asta “pai a fost vina ta.” Si uite ca animalul respectiv e in libertate si poate ca au trecut si alte fete prin aceleasi traume, iar aici este vina mea 100% pentru ca nu l-am reclamat. Acum regret ca nu m-am dus la autoritati imediat, dar eram o copila proasta, careia ii pasa mai mult ce credeau ceilalti. Aceste brute merita pedepsite, iar toti acei sustinatori ai “vitejilor” ar trebui sa-si faca niste teste psihologice si psihiatrice amanuntite, pentru ca reprezinta un pericol public prin ideile lor. E greu sa schimbi mentalitatea oamenilor, mai ales cand te lovesti de refuzul lor de a vedea lumina. Vorba lui Lapusneanu “prosti, da’ multi.”

 49. Cei 7 mari futaciosi. N-aveti ba mame, surori (ba unu’ sigur are, ca vroia la nunta, d’oh!), bunici, matusi, fete la care tineti? Si daca una dintre ele ar da de un futacios ca voi ma, cum v-ati simti? Eu una, generalizand usor, sunt suprasaturata de tupeul asta jegos al “tineretului din ziua de azi”, de rautatea gratuita pe care o imprastie oriunde merg: in baruri, in mijloacele de transport in comun, pe strada. Astfel, ca o domnisoara ce sunt, astia de folosesc facebook-ul pe post de abecedar, le-as trage o mama de bataie, cu influente testiculare, sa le treaca cheful de placere. Da, unii chiar nu stiu decat de bataie, din pacate.

 50. Czobor Raul Nicolae

  Din ciclul “in Romania”, putem vedea cata dreptate li se da unor bezmetici si mai ales cata protectie le ofera parintii. daca tot e asa de ok ce au acut odraslele, de ce nu-si pun mamele gurile la bataie celor 7 viteji, asa saptamanal, sa le goleasca outele?

 51. Cunosc cazul unui politist din Berceni care a fost acuzat de viol de catre o fata care isi agata clientii pe la gurile de metrou. Nu a fost dovedit absolut nimic, nici in urma probelor biologice, dar omul a fost suspendat 2 ani de zile pana la finalizarea anchetei, nevasta-sa s-a dus la maica-sa cu tot cu copii si tot tacamul. Nu stiu daca e chiar OK sa luam de-a valma cazurile astea, care sunt cazuri destul de incurcate, si sa generalizam ca barbatul e de vina de dinainte. Sau ca femeia este curva. Exista anchete, procurori, judecatori, oameni platiti ca sa gaseasca adevarul.

  • Daniel, aici vorbim de 7 brute. Nu cred ca fata le-a dat optiunea “suna un prieten.” Sa fim seriosi. Nu zice nimeni ca nu sunt si cazuri in care barbati seriosi sunt acuzati pe nedrept……dar sa nu exageram….hai sa nu comparam merele cu muntii.

  • În cazul de fațâ e clar că a fost viol. Există și probe și absolut tot ce e necesar să fie evident că nu i-a acuzat nimeni pe nedrept pe cei 7 sfințișori. În cazurile rare în care femeile strigă aiurea viol, se cam vede de la început, după comportamentul ei, după lipsa probelor și mai multe chestii. E nasol că sunt și situații de genul ăsta în care e distrusă viața bărbatului, dar hai să fim serioși: care se întâmplă mai des? Și de ce când bărbații sunt acuzați pe nedrept nu sunt și ei considerați vinovați, așa cum sunt femeile în cazul unui viol?

  • Tu ai citit articolul? Fata aia a fost luata de un consatean, dusa pe camp, facut sex(sa nu te oripilez zicand viol) pana la lesin, chemat si alti purtatori de penis (barbat inseamna altceva), facut sex (sex surpriza,nu viol,ca tu esti pudic,nu suporti cuvantul) pana la un nou lesin, safatuita (nu amenintata, ca poate te sperie cuvantul) sa nu spuna. Asta e rezumatul, ca poate nu ai rabdare sa citesti tot articolul. Deduc, pe logica ta, ca ea era masochista, ii place cu 7 pana la lesin, s-a rugat de ei si tot nemultumita a fost

  • @marna: Am impresia ca tu n-ai inteles nimic din ce a scris Daniel. El vorbea de alt caz si spunea sa nu generalizam, tu tragi concluzia ca el a spus ca in cazul de fata nu e viol. Logica beton…

  • @Daniel: cele 2 cazuri nu se compara. Un viol in grup lasa putine motive de indoiala. Si aia au mai si recunoscut.

  • @ Tudor Nimeni nu a generalizat, nimeni nu a spus ca orice act sexual e un viol. Asta a inteles Daniel,ca altfel nu pricep legatura intre Berceni si Vaslui.

  • 3 au recunoscut vinovatia!!!!!!! …. Deci avem tot dreptul sa ii judecam!

 52. Imagineaza-ti draga Simona un lacat si o cheie. Daca ai un lacat pe care il pot deschide mai multe chei atunci nu prea e de folos. Dar o cheie care deschide mai multe lacate este o cheie “principala”.

  Trecand de la abstract la real, un barbat care se culca cu mai multe femei nu va fi blamat de catre societate din cauza ca la nivel de specie, barbatul este cel care trebuie sa-si planteze samanta in cat mai multe femei.

  In schimb, o femeie este blamata de catre societate daca se culca cu mai multi barbati. Lumea o considera curva, tarfa sau mai stiu eu cum.

  Acum revenind la partea cu violul nu mi se pare normal sa o blameze doar pe fata. Exista posibilitatea ca fata sa fie de vina si chiar si daca ar fi de vina, adevarul este undeva la mijloc. Cei 7 gentlemeni care au violat-o puteau sa aibe o moralitate si sa nu faca asta. Este posibil si ca fata sa fie de vina si sa-i fi intaratat pe cei 7. Este posibil sa fi fost sub influenta alcoolului sau a altor substante. Ideea e ca numai ei stiu ce au facut acolo. Noi vedem din afara si chiar si asa nu e normal sa se dea vina doar pe fata pentru ca eu sunt sigur 100% ca nu a fost DOAR ea de vina (daca a avut vreo vina).

  Iar in ceea ce priveste cazul Alina Gorghiu (daca intr-adevar a facut ce se zice), tin sa mentionez ca genul acesta de femei pur si simplu se folosesc de avantajul de a fi femeie si manipuleaza barbatii ca sa ajunga unde isi doresc. Si aici tin sa mentionez ca femeia este de vina pentru blamarile ce i se aduc. Asta pentru ca ea ca femeie poate sa seduca un barbat (chiar mai multi), in schimb un barbat nu va putea niciodata sa seduca femei ca sa se culce cu ele in scopul de a ajunge intr-o pozitie de top.

  Din nou, adevarul e undeva la mijloc. Voi ca femei nu aveti cum sa stiti cum se simte un barbat sub presiunea excitarii din partea femeii. La fel, noi nu avem cum sa stim cum se simte o femeie cand e violata. Ne putem doar imagina. Daca am lasa deoparte ego-urile si ne-am uni am avea o lume mai buna.

  • Ca sa nu scriu mult: mori, ma! Incet si dureros!

  • Mihai, prostia ta este maxima. Sa incepem sa combatem? Cat de cretin poti fi incat sa declari ” Voi ca femei nu aveti cum sa stiti cum se simte un barbat sub presiunea excitarii din partea femeii”? Dar ce esti, animal in calduri? Nu stii sa te abtii? Daca esti la birou si-ti vine sa mergi la baie dar ai sedinta, inseamna ca te duci sa te usurezi intr-un colt? Ca mie una cam asa imi pari.
   Cat de redus mintal poti fi incat sa declari “Trecand de la abstract la real, un barbat care se culca cu mai multe femei nu va fi blamat de catre societate din cauza ca la nivel de specie, barbatul este cel care trebuie sa-si planteze samanta in cat mai multe femei.In schimb, o femeie este blamata de catre societate daca se culca cu mai multi barbati. Lumea o considera curva, tarfa sau mai stiu eu cum.”? Tu in ce secol traiesti, 17 cumva? Adica barbatul are voie sa-si insele partenera, ca este barbat (cam asa se traduce) si trebuie sa produca plozi pe care oricum nu-i va creste, la cat de prost poate fi, dar femeia nu are voie sa-si insele partenerul pt ca…???
   Te pomeni ca ai fi si tu vreun pui de moldovean si inca nu ai impartasit asta cu noi. Sau esti vreun tampit din ala cu mentalitate retrograda. Sau vreun mosneag peste 40 ani. Nu stim, tu sa ne spui.
   Fa-ne o favoare finala: cand mai incerci sa agati o femeie, zi-i din start cum gandesti. Garantat vei primi un sut in fund si vei scuti pe multe de pierderea timpului inutil.
   Si parafrazand pe altii “mori, ma!”. Sper sincer sa nu faci pui vii vreodata!

  • mihai, iti doresc pe camp sa ajungi,cu 7 brute si sa ai aprte sa fii fetita…………nu foarte cuminte.

   unul dintre animale e tatic si a postat pe FB ca e tatic, daca e insurat ce animalul ma-sii cauta acolo?

  • Mah Mihai, cacatul asta de filozofie de ghetou ti-e inlocuitor pentru lipsa unei vieti sexuale normale si sanatoase, baiatule, si tu stii asta. Stai asa intr-o rana si judeci cu mintea ta incetzosata de hormoni, frustrat la maxim, ia zi, cum se simte mah un barbat sub ´´presiunea exercitata de femei´´? II curg balele, se inadusha,tuseste,isi pierde constiinta, tremura tot si apoi se transforma in bestie si munsca pe unde apuca? Asta e barbatul , mah? Nu ai cum sa stii cum se simte o femeie cand e violata?? E greu sa iti imaginezi, de la inaltimea iq-ului de gaina, hai sa te ajut: e ca si atunci cand tu esti obligat sa faci si sa suporti ceva ce NU VREI, ceva ce te doare,ce te umileste. E o trauma, cauta in dex definitia ca nu mai am rabdare cu tine.

  • Da’ in bezna mintii esti, babaiete.

  • Your mommie didn’t love you?
   Tu esti fix motivul pentru care eu recomand, si iar recomand folosirea prezervativului!

 53. Noi femeile suntem o specie tare ciudata cateodata! Pe cuvant! Vad atata vehementa si porniri violente la voi (castrare, injectie letala, taieri si atrnari de gat…) si ma intreb cum de puteti, in aceeiasi fraza, sa blamati societatea si sa va plangeti tocmai voi cu pornirile voastre de ev mediu ca traiti intr-o societate de ev mediu???

  Poate ar trebui sa ne purtam ca niste femei si nu sa ne aruncam cu capul inainte la acuze ca un mascul in calduri!!!

  Va intreb totusi, daca sunteti asa de vehemente si de convinse ca fata aceea este pura si alba ca o sfanta, fara sa aveti vreo informatie directa (poate ca este nu neg, chiar sper! Dar aveti voi dovezi in acest sens de lansati indemnuri la pedeapsa cu moartea?):

  1. care este motivul pentru care purtam decoltee adanci (cateodata cu vedere directa la buric)?
  2. care este motivul pentru care ne etalam picioarele cu mers de gazela si bronzul de la salon?
  3. care este motivul pentru care purtam haine exagerat de stramte care sa ne scoata in evidenta formele?

  oare nu pentru priviri? oare nu pentru aprecieri mai mult sau mai putin cu tente sexuale?

  Le facem pentru ne place sa simtim ca barbatii sunt atrasi fizic, sexual de noi, pentru ca ne da incredere, pentru ca ne lumineaza ziua, samd!

  Oare chiar suntem cu toatele niste inocente si nu realizam faptul ca pentru un barbat asemenea stimuli ne pot oferi noua avantaje?

  Dragele mele, noi de cele mai multe ori stimulam sau trezim daca vreti, vizual barbatii…si ca orice stimul din aceasta lume are si efecte…se produc niste hormoni.. se schimba putin totul…

  Poate ca vi s-a intamplat ca un barbat sa se balbaie in fata voastra cand erati imbracate mai “hot”, ei dragelor asta este efectul hormonilor…care din nefericire stimuleaza cateodata si monstruozitati!

  Nu ma intelegeti gresit! NU SUNT DE ACORD CU CE AU FACUT ACEI MONSTRI!!! INsa nu pot sa tac si sa accept ca noi suntem minunate, pure, inocente, complet nevinovate indiferent ce am face!!!

  Si acum intre noi fie vorba…ORICUM SUNTEM MAI EGALE DECAT EI…orice ar incerca ei sa ne spuna…si in aceste conditii ii lasam sa ne numeasca sexul slab 🙂

  Toate bune dragelor!

  • Really?!?!?!?!? Scrisesem mai mult, dar am avut revelatia ca de fapt nu ai citit articolul Simonei 😕

  • Numai cine n-a cunoscut nici un fel de agresiune sexuala poate sa scrie asemenea tampenii cu atata emfaza si ingamfare. Ghici ce, ai avut noroc cu carul sau ai trait o viata ingradita la umbra unui barbat (tata sau partener), sub pretextul “protectiei”.

  • Dta chiar esti femeie?

   Ce intrebari sunt astea:

   1. care este motivul pentru care purtam decoltee adanci (cateodata cu vedere directa la buric)?
   2. care este motivul pentru care ne etalam picioarele cu mers de gazela si bronzul de la salon?
   3. care este motivul pentru care purtam haine exagerat de stramte care sa ne scoata in evidenta formele?

   Vrei sa sugerezi ca femeia e de vina fiindca arata si se imbraca provocator?

   Sa-ti spun un secret, ambele sexe se straduiesc sa se imbrace ca sa arate cit mai bine. De ce? Printre altele si ca sa atraga atentia sexului opus (dar nu numai). Este ceva natural, largind cercul de alegere a posibilor parteneri. Daca ai picioare frumoase sau un corp frumos le arati (daca vrei) fie ca esti barbat sau femeie. Asta nu este justificare pentru viol decit in legea shariei. Ai fost cumva educata de ISIS?

  • @misha: conceptul de vina e diferit de cel de evitare a pericolului. Daca te bagi in gura lupului din neatentie sau prostie nu inseamna ca ai vrut-o.

   @Canadezul: daca tu esti barbat si iti expui picioarele cand ai ocazia inseamna ca esti un barbat mai ciudatel asa. Pana si scotienii poarta kilturi decente pana la genunchi si sosete lungi. Noi astilalti mai pudici avem niste chestii care se cheama pantaloni. Mai sunt si aia care isi arata corpul (pe care ei il cred bestial) in tricouri fara maneci si/sau cu gaurele, stil plasa. Aia se cheama cocalari, unii dintre ei fiind si violatori.

  • Draga Misha….pe bune? Adica cum? Stai ca nu inteleg……. tu zici ca femeia este vinovata ca-l trezeste la “viata” pe barbat…… oooookkkkkk, dar acum sa fim sincere intre noi…. femeia poate sa fie si goala in fata barbatului, poate sa-i trezeasca niste instincte LUI insa prin goliciunea ei insa nu are cum sa-l determine pe EL sa puna mana pe telefon si sa-si mai cheme inca 6 prieteni cum avem in cazul de fata……. mi se pare o ipocrizie atat de mare cand faci asemenea acuzatii la adresa victimei…… de empatie ai auzit draga Misha? te-ai pus vreodata in locul fetei sau in locul fiicei tale sau posibilei fiice daca nu esti mama de fata? Stiu…. o sa dai vina pe educatie…… ca nici o mama normala din punctul tau de vedere nu si-ar lasa fiica sa poarte fuste scurte sau un decolteu adanc……. insa…….. daca tot a venit vorba de educatie……… hai sa ne amintim de mama unuia dintre cei 7 protagonisti, care nu a stiut sa faca mai mult decat sa faca pe Facebook un grup special prin care sa o denigreze tot pe victima, si da, cand zic victima ma gandesc la fata…… este singura victima din toata povestea asta…… oricum, trist ce se intmpla in tarisoara noastra, foarte trist……

  • @misha: Eu aveam ieri pe mine o rochita sport, fara decolteu, pana dupa genunchi, cu tenisi. SI, totusi, desi eram imbracata decent (de ai de gand sa spui ca nu, inseamna ca ai probleme grave), mai multe eprsoane de genul masculin s-au gandit sa fluiere dupa mine si sa faca diverse afirmatii. Tu vrei sa ma imbrac in straie de calugarita? Asa poate nu ii voi mai “ademeni”? E vina mea ca ei sunt tarani ordinari, nu au 7 ani de acasa, maniere, bun simt sau autocontrol?

  • eu vesnic in blugi, tricou, tenesi, dar atunci eram in fusta lunga, lunga, pana la glezne, bluzita decenta, parul strans si trece un tip pe langa mine si imi spune: sora,vreau trupul tau………………misha, nu era frati-miu,ca n-am sau ma rog, eu stiu ca nu am

  • DEEA, tu ai citit ce am scris eu? N-am acuzat pe nimeni, n-am gasit niciun vinovat! TOcmai asta m-a deranjat, brusc toatele suntem anchetatori, procurori, calai si dam niste sentinte capitale! Ma deranjeaza ipocrizia si falsa indignare, noi inocentele… hai te rog, sunt convinsa ca si tu ai profitat cel putin odata in viata de faptul ca esti femeie… cu toate am facut-o…

  • eu nu, nici macar o data si nu am de gand sa o fac. am demnitate care nu sta intre picioare sau in fata plamanilor si crede-ma, 92-63-90, adicatelea voiam a zice, 45 de kg, 1,60 m si nici moarta nu as profita de asta,cat inca imifunctioneaza creierul.

  • Nike, tu te crezi? da ca da, analizeaza-ti retrospectiv viata, iar daca faci acest lucru in mod obiectiv si corect o sa intelegi ce spun..altfel o sa pici in aceeiasi categorie cu barbatii care sustin ca nu s-au masturbat niciodata…

  • @misha ca sa-ti raspund la intrebarea ta concreta…. nu, nu am facut-o niciodata, am 35 de ani si sunt o femeie frumoasa, din spusele celorlalti, insa educatia primita si autoeducatia m-au facut sa nu-mi bat joc de corpul meu…… niciodata nu am profitat de faptul ca sunt femeie ca sa obtin anumite favoruri, acest gen de fapt mi se pare, poate, cel mai degradant lucru pe care il poate faca o femeie, sa nu aiba grija de ea insasi……………………. daca tu ai facut-o, asa cum ai recunoscut, este strict problema ta, eu sunt linistita cu mine insami si mandra in acelasi timp, ca tot ceea ce am realizat pana acum a fost prin munca, multa munca

  • auzi misha, exista oameni care facand un lucru nedemn nu concep ca altii au reusit sa nu il faca. super obiectiv analizand, nu, nu am facut-o niciodata si nu e vina mea ca tu ai facut-o. eu gandesc cu ce am pe umeri, nu intre picioare. 3e treaba ta. si tu ai putut alege si eu, numai ca am ales diferit.
   sindromul lui toti au facut-o,daca eu am facut-o. nu, nu au facut-o toti. naspa

  • @nike, eu cred ca pana la urma ne pierdem vremea cu @misha……. atat poate ea sa inteleaga, nu e datoria noastra sa o luminam, mai ales ca poate nici nu-si doreste asta….. pana la urma fiecare pasare pe limba ei piere

  • Deea si noi ca proastele am invatat, fara sa stim ce comori nebanuite de explozie inc ariera avem intre picioare.

   Da, ma bucur cand aud de fete ca tine si majoritatea asa suntem. Nu e vina noastra pt cele nedemne,ca sa nu zic altfel. e alegerea lor, numai ca nu accepta ca altele pot alege altfel.ghinion

  • Deea, Nike, daca pentru voi limba romana reprezinta o provocare, iar sportul vostru preferat este interpretarea in propriul interes a comentariilor, atunci ma voi opri la acest post pe acesasta tema, ca nu are sens sa ma transform in Don Quijote.

   NU dragelor, nu am desfacut picioarele cum foarte plastic v-ati exprimat NU!!!, iar daca cititi ce am scris fara ochelarii de cal, veti intelege faptul ca poti “profita de faptul ca esti femeie” chiar si numai cu un zambet , fara sa reduceti totul la obscen,

   Va las cu judecatile voastre ilustre, cu adevarul vostru absolut, detinatoarelor dreptatii, sa va conversati steril in continuare. Singura mea mahnire este ca elemente ca voi nu aduc niciun plus femeii in general…chiar dau motive misoginilor …

  • draghe misha, nu e niciun avantaj ca esti femeie si fara sa iti desfaci picioarele,cand comportamentul tau se adreseaza intarii unor parti a corpului masculului, tot aia e. Comportamnet ul tau, beneficiul de a fi femeie si de a profita de asta, arunca in derizoriu genul feminin, plansandu-l in coada de glicogen a bravului inotator.

   ce e fata, doare asa rau ca unele avem demintate, ca nu ne-am dat seama de imensul beneficiu ca femei si ca am uzitat doar de inteligenta? ia niste algocalmin

  • De cand un zambet ” se adreseaza intarii unor parti a corpului masculului” si de cand un zambet “arunca in derizoriu genul feminin, plansandu-l in coada de glicogen a bravului inotator”, de cand un zambet e lipsa de demnitate????

   Nu cred ca te-am jignit, iar tonul si exprimarea mea au fost civilzate si politicoase, iar tu, pe langa faptul ca ma etichetezi ca prostituata, gasesti potrivit sa ma indemni si la un algocalmin…

   Daca ai fi facut apel la inteligenta cu care te tot lauzi, sunt convinsa ca te-ar fi slujit la un altfel de comentariu si cu eventual o altfel de exprimare… (iar indemnul cu algocalminul, cu scuzele de rigoare, nu cred ca poate veni decat din frustrare…)

  • zambetul e asexuat,daca tu il asociezi cu marirea senzualitatii tale, naspa rau.

   hai misha,ca nu te judeca nimeni. toti zambim,doar unele/unii cred ca feromonii si zambetul sunt in legatura, e trist, involutiv si inacceptabil.
   fa o diferenta minim.

   eu nu am zis nimic de IQ,dar de ce esti asa ranita?

  • hai te rog, sunt convinsa ca si tu ai profitat cel putin odata in viata de faptul ca esti femeie… cu toate am facut-o… asta e definitia zambetului tau, misha.

   scuze daca acele cuvinte exprima altceva. a profita de faptul ca esti femeie nu inseamna a zambi si nu toate am facut-o, nu ma refeream la zambet si nu e vina noastra ca tu ai facut-o. noi am ales altceva. si tu puteai la fel

  • Eu am 26 de ani si niciodata n-am profitat de faptul ca sunt femeie. De aia poate toti imi spun ca- s naiva. Si da, ambele sexe se imbraca frumos, isi fac tunsoare samd pentru a arata atragator, pentru ca asta trezeste incredere in sine.
   Ma crezi ca n-am nicio fusta mini? Ma crezi ca mergeam la lucru imbracata in blugi si tunica larga si oricum se opreau baietii cu propuneri decente, dar intentii nu prea?
   Nu poti justifica niste libidinosi prin faptul ca decolteul e de vina, pentru ca sunt multe cazuri, cand nu e nici decolteu, nici picioare dezgolite. Plus la asta, pornind de la logica ta, eu ar trebui sa-mi pierd mintile la orice fund barbatesc pe care blugii stau mulati, pentru ca am si eu hormoni…

  • Lasa-ma sa ghicesc….lasa-ma sa ghicesc…. In adancul sufletului ai acceptat ca toate femeile sunt curve si te-ai dat pe cauciuc(sau plastic, depinde ce iti permiti) ?
   Ceva nu miroase bine aici si pare ca ai avea aceeasi pozitie cu a unui barbat( sa ne intelegem, cu capul in mana zilnic) din exprimarea ta.

  • fetelor, nu va mai certati !Eu m-am casatorit anul asta cu un spaniol destul de bogat.Pentru bani, bineinteles.Ca el e cam trecut asa,bate spre 60.Da’ nu conteaza. In sfarsit ! Eu am demnitate si va spun sincer ca a fost prima oara cand am gandit de-adevaratele cu capul si nu cu altceva !

  • 1. care este motivul pentru care purtam decoltee adanci (cateodata cu vedere directa la buric)?
   2. care este motivul pentru care ne etalam picioarele cu mers de gazela si bronzul de la salon?
   3. care este motivul pentru care purtam haine exagerat de stramte care sa ne scoata in evidenta formele?
   Tampite intrebari, dar ma cobor pana la nivelul la care sa-ti raspund:
   1.Pentru ca e corpul meu, fac ce vreau cu el. Cat timp nu e ilegal, nu te intereseaza pe tine sau pe altii cat % din sani mi se vad mie.
   2.Idem, doar ca nu ma bronzez la salon. Dar daca as face-o ar fi ok, nu foarte sanatos dar din nou, alegerea mea.
   3.Pentru ca alegerile vestimentare, la fel ca si in cazul de mai sus, imi apartin si tin de libertatea mea ca persoana.
   Acum, sa-ti explic de ce parerea ta nu are o iota de argument in ea:
   1. Pentru ca faci o paralela absolut cretina, intre faptul ca o femeie se comporta/imbraca atragator si faptul ca 7 maniaci au simtit nevoia sa arate cat sunt de barbati violand o fatuca. Eu pot sa merg si nud pe strada, daca legislatia din tara respectiva imi permite, si indiferent cate pareri idioate precum asta a ta s-ar auzi, tot ilegal ramane sa fiu constransa sa intretin orice fel de relatii sexuale. Pricepi?
   2. Pentru ca intregul tau comentariu pleaca de la premisa nescrisa ca, asa cum bine a mentionat simona deja, barbatii sunt niste flori delicate ce nu se pot controla daca vad un san. Eu de ce trebuie sa suport toate sfarcurile de pe strada, de la strand sau de la mare, ale celor care merg la bustul gol, si sa-mi stapanesc dorinta de a sari pe ei?
   3. Vorbesti de hormoni. Daca eu am un dezechilibru hormonal si imi creste brusc apetitul sexual, e ok sa sar pe diferiti tipi de pe strada? Hormonii se controleaza. Daca nu cu pastile, poate cu o alergare in fiecare zi sau cu un dus rece.
   Imi pare sincer rau ca suntem reprezentante ale aceluiasi sex.

  • A afirma ca femeia este egala cu barbatul e ca si cum ai spune ca ochiul e egal cu mana.

  • Hai, Misha, ca m-ai dat gata. Am inteles din start ce ai in vedere, dar n-am fost De-acord, iar explicatia cu zambetul te-a bagat in derizoriu.
   Eu lucrez in sfera acordarii imprumuturilor banesti. Zi de zi am cateva zeci de persoane, care nici nu dau binete, darmite sa zambeasca. Si uite cand apare un individ manierat si zambitor, accentuez, indiferent de sex, mi se ridica dispozitia, sunt tentata sa-mi fac serviciul la cel mai inalt nivel, sa mai glumesc.
   Repet, poate fi si femeie si barbat, in cazul amandorura, zambetul le ofera avantaj maxim.
   Asa ca nu pricep de ce Nike a primit atatea dislikeuri, cand a afirmat ca zambetul e asexuat…

  • Poate pentru priviri, nici intr-un caz pentru viol!
   Btw unu care Incepe un discurs cu ” noi femeile suntem o specie tare ciudata cateodata”, cu siguranta nu e de gen feminin! Mishule!

  • Eu chiar ma indoiesc ca esti femeie.Cum, tu , femeie, nu stii care e motivul?Ca sa placeti.Femeia vrea , mai mult decat vrea barbatul, sa placa , sa fie frumoasa.Si asata nu o face vinovata in cazul unui viol.In toate cazurile de viol victima nu are absolut nicio vina. Tu gandesti ca un musulman batran din Afganistan.
   N-ai spus ca esti de acord cu violul, asa e , dar nici nu-l condamni.Ideea ta e ca femeia are si ea o parte de vin in caz de viol ceea ce arata multa lipsa de inteligentsa si de empatie.
   P.S. Te exprimi greoi ceea ce arata iarasi lipsa de inteligentsa.

 54. citind acest articol, mi-am amintit de un moment crancen pe care-l ingropasem adanc in memorie.
  aveam 14 ani, era ziua-n amiaza mare, treceam printr-un parc din orasul natal in drum spre o prietena. din boscheti a aparut un nespalat care m-a atacat doar ca sa-mi atinga sanii, dupa aceea a fugit. nu cred ca am povestit cuiva, nici macar mamei mele, am preferat sa-mi ascund “rusinea”.
  a urmat o adolescenta in care am preferat sa fiu neingrijita, imbracata in cele mai largi haine, am suportat toate comentariile mai mult decat injositoare ale colegilor legate de aspectul fizic, totul cu dorinta de a nu fi niciodata privita ca un obiect sexual. sigur, lucrurile s-au mai schimbat, am crescut, am cunoscut tot felul de oameni, am mai citit una-alta, am mai umblat si nu ma mai tem sa fiu eu insami. cu toate astea, apropierea fizica din troleul supraglomerat, in care 80% dintre barbati miros de-ti muta nasul din loc si se freaca de tine in speranta ca poate li se mai scoala si lor, recunosc, ma paralizeaza aproape total.
  eu una sunt satula de glorificarea barbatului roman, aceasta victima de secole a propriei dorinte de dominare si a femeilor rele si isterice…

 55. In sfarsit un comentariu Mai pertinent venit din partea unei femei, misha…; in aceeasi ordine de idei daca tot o dam cu egalitatea, de ce Sa nu muriti SI voi in razboaie in locul nostru? Iar noi sa stam acasa,Sa crestem copii si sa va asteptam daca tot suntem egali?nu avem cum sa fim egali,ce e ASA de greu de inteles?

  • Se pare ca n-ai aflat te anunt eu: femeile pot fi militar profesionist in toate tarile civilizate, si da, mor si femei in razboaie. Exista conceptul de concediu de paternitate, de cativa ani si in Romania. Nimic nu te opreste sa te pui de acord cu sotia si sa stai acasa sa cresti copiii (eu personal cunosc cateva cazuri de-astea). Toate astea sunt efectele feminismului care da, prezinta beneficii SI pentru barbati, dar deh, e mai usor sa iti inchipui ca e vorba de “ura contra barbatilor”…

  • Esti prost, stai jos, ai 2.
   Pune mana si mai invata materia numita VIATA.

  • Eu sunt locotenent in rezerva. Daca se porneste razboiul, pe mine ma ia de proaspata, in timp ce pe toti tinerii din 2000 (parca), de cand nu mai e obligatoriu stagiul militar, nu-i deranjeaza nimeni. Asta ca sa nu-ti mai spun de studiile conform carora,in eventualitatea unui razboi modern, proportia victimelor ar fi de 3 civili la 1 militar. Eu te inteleg si pe tine ca trebuie sa justifici cumva imposibilitatea unora de a domina instinctele, dar sa ma iei cu texte cu ,,muriti in locul nostru” este penibil. Nimeni nu moare in locul nimanui. Si, apropo, daca sunt si femei ca misha, nu suntem toate identice: sunt unele care au si neuroni fuctionali.

  • si eu si autoarea blogului suntem incorporate instant in caz de razbel. mai ceteste

  • Da, nu o să fim în veci egali. Nu e cu putinţă ca un bărbat să nască şi să alăpteze copilul, nu e cu putinţă ca femeia să îl lase însărcinat pe bărbat.
   În cele mai multe cazuri o femeie nu va putea să facă acele joburi clasic masculine, în cele mai multe cazuri un bărbat nu va avea aceeaşi capacitate de a gestiona o familie ca o femeie.
   Asta nu înseamnă că trebuie să nu ne respectăm.
   Am văzut o mulţime de bărbaţi cu chiloţii pe la jumătatea feselor, maiouri cu găurele, alte maiouri mulate ca să evidenţieze multele pătrăţele. Până acum n-am auzit de niciun bărbat hetero care să fie agresat de o gaşcă de femei bete şi violat până la leşin pentru că e îmbrăcat provocator.

  • andrew as paria ca nici nu ai facut armata si ai murit maxim in CS pentru ca probabil si acolo esti varza(dupa IQ ma iau).. Chiar as vrea sa vad un barbat care naste/alapteaza si rezista acasa cu 1-2 prunci in perioada de tantrum… Ar fi un erou respectivul! Cred ca incurc foarte tare notiunile de egalitate si identitate;) Iar despre misha.. fata draga, nu confunda dreptul cuiva la imagine sau la a face ce doreste cat timp nu lezeaza drepturile celorlalti cu violul;) Atragi un barbat cu decolteul? Ei bine ala are de ales daca va gandi cu creierul sau cu nadragii;) Daca alege sa se lase pacalit inseamna deja inteligenta superioara a femeii.. Rar femei care promoveaza un netot pentru ca are 6 packs;) daca iesi imv bracata cu haine ceva mai scumpe sau iei masa la restaurant, cersetorii vor avea dreptul sa iti dea in cap pentru ca ai ceva mai multi bani? Mi se pare o subapreciere a barbatului si o postare a sa pe un nivel inferior daca se considera ca nu poate fi capabil sa isi stapaneasca pornirile;) Chiar asa or fi barbatii? Fiinte inferioare usor de pacalit de o fusta scurta sau un sendvis? Incapabil sa isi controleze impulsurile fizice, pana la a comite infractiuni? Sper ca nu;) Mie mi se pare o opinie extrem de ciudata:) Dovedesti extrem de mult dispret fata de bietele creaturi al caror creier nu este capabil sa tina in frau celelalte organe;) Daca as fi barbat m-as simti mai degraba jignit de asa o parere despre “sexul puternic”:) Violul este semnul inferioritatii , a unor creaturi subumane.. pentru ca nu poti numi oameni pe cei care isi permit sa lase alt organ din corp sa le controleze comportamentul;)

  • Inseamna ca habar nu aveti cate femei au murit in razboaie, cu armele in maini, femei pilot, femei la aruncatoarele de mortiete si de obuze, femei in spatele darmei ghimpate etc.

  • bai dar am auzit placa asta de triliarde de ori, ori de cate ori se vorbeste de violenta asupra femeilor se trezeste cate-un destept sa spuna ca de, barbatii au murit in razboaie ca sa protejeze femeile. atunci propun ca fiecare veteran sa primeasca un permis de violator imbracat in aur! sa violeze tot!

  • In cate razboaie ai murit ma??

  • @belle dlmagination
   Ar fi fattibil : Rohypnol + Strappon
   Da’ unde gasim o gasca de femei bete, dispuse sa indeplineasca faptul??? ?

 56. O mica problema. Sentinta de eliberare din arest a fost data in Aprilie. Suntem in Iulie. Buna dimineata, v-ati trezit? Pupa-v-as awarnessu’..

 57. Da, asta cu femeia care îl ațâță pe bărbatul însurat-tată de familie sincer și nevinovat mă enerveaza la culme. Eu întotdeauna am spus că vinovat, dacă e sa stabilești vinovați, deși nu cred că în acești termeni trebuie pusă problema, deci, vinovat de ruperea unei căsnicii este, eventual, cel aflat în acea căsnicie, nu cel de-afară, respectiv amanta sau amantul. Concret, nu e datoria amantei, amantului să protejeze căsnicia nimănui. E datoria celui aflat în acea căsnicie să facă asta. Dacă poate, dacă vrea, daca crede că (mai) merită, etc.

  • Esti sigura ca nu ti-am dictat eu asta? Nici eu nu inteleg cu ce imi e datoare mie amanta, ca s-o blamez: nu ea mi-a promis ,,in fata lui Dumnezeu si a oamenilor”( nu ma pot abtine de la ironie) sa-mi alaturi la bine si la rau, etc. EL,iubirea vietii mele a promis asta. Ca nu e in stare, nu mai vrea etc. ,ura si la gara.

  • F bine punctat. Ma pregateam si eu sa scriu asta. Da Doamne sa te citeasca cati mai multi.

  • Nu prea sunt de acord cu ceea ce spui. De ce?! Pentru că bărbatul nu-i spune nevestei că are o amantă, dar amantei îi spune că are o nevastă (din motive lesne de înțeles că nu se poate vedea cu ea mereu, etc.) Și atunci când amanta a luat cunoștință de această situație ce o determină să aibă în continuare acest rol?! Din punct de vedere moral ce justifică acest gest al ei?! Știe că mai devreme sau mai târziu o familie va fi dezbinată și din cauza ei și acceptă acest lucru cu bună știință. Dar când amanta este nu amică sau prietenă (gestul aici mi se pare incalificabil pentru relația de prietenie și mă refer la o relație reală, adevărată, nu bazată pe falsitate, cred că înțelegeți la ce fel de relație mă refer, ci cunoștință?! Cum o poate privi în ochi pe cealaltă (aka nevasta) cu atâta nonșalanță și tupeu?! Cum își poate întemeia ”fericirea” pe nefericirea unei alte persoane?!

 58. Ai mare dreptate … pana la PNL, acolo ai dat cu bata in balta.

  • Ce are PNL? Sau esti vreun ofticos pesedelepra ? Pedelepra, pesedelepra…tot FSNenorocire se numeste.

 59. Sa intre in puscarie. Dupa aceea,vor deveni “fetite” fragede, pentru puscariasii care or sa-i oblige sa ridice sapunurile la dusuri.Sa-i vedem cum vor mai zambi, cum vor mai rade…forme de existenta inutile, facand umbra degeaba pamantului.

 60. Oupsss! Deci…se vorbeste cu oroare de mentalitati/apucaturi a la Evul Mediu. Corect! Insa ceea ce le doresc distinsele feministe de serviciu celor 7 violatori l-ar face invidios si pe Torquemada! Oase rupte…castrari…mutilari…viol(?!?) in puşcărie…injectii letale…spânzuratori…si alte chestii care imi readuc in memorie duioasa institutie a Inchizitiei spaniole!:-) Chiar?..ce faceti voi noaptea,fetelor?! Vă imbrăcati in alb si linşati negri?!?:-) Cine sunteti voi?…K.K.K ?!? Da,e viol in grup…Infractiune in circumstante agravante…Există un cod de legi care se numeste Codul Penal,nu Codul lui Hammurabi,la care visati voi! Există si un judecator care va analiza probele si va pronunta o sentintă.Recurs…apel…Si…cam atât pt.secolul 21!:-)

  • UN comentariu mai dur decat al meu (na vine de la un mascul) insa in aceeiasi directie. De ce doamnelor sa fim la fel ca ei (atentie mare instigarea este tot o infractiune)? In loc sa ne purtam ca niste doamne, sa ne aratam indignarea si vehementa fara instigare la violente si atrocitati, sa avem demersuri in ton nu secolul in care traim si nu in concordanta cu mediul (ev) dimprejurul nostru? Cam asta era si intrebarea mea din post-ul de mai sus, insa observ ca pe unele ne deranjeaza inclusiv aplicarea legii contemporante (priveste numarul de dislikeuri la postul de mai sus)…

  • Care lege? Aia care i-a lasat liberi? Da, ma deranjeaza.

  • Acelaşi Cod penal care consideră că anchetarea unui furt de la tarabă e mai grav decât un viol?
   Acelaşi Cod penal care permite unora să facă puşcărie acasă?

  • Bre, daca se vorbeste nu inseamna ca se vor duce la ei si vor aplica. Lumea e revoltata la maxim si pe buna dreptate. S-a comis o infractiune grava. Probe sunt. Trei din violatori au recunoscut fapta si oricum sunt in libertate. Sa vorbesti linistit la asa ceva?

 61. Cand mi-a spus ditamai “intelectualul”, profesor de istorie,, cum ca e vina mea ca m-am lasat violata (nu m-am luptat destul, mi-a spus, de parca era acolo si stia el ce s-a intamplat mai bine decat mine) si cum ca noi femeile ii atatam pe barbati, mi s-a facut scarba si negru inaintea ochilor. Dupa cum am scris pe facebook, daca barbatii care ar trebui sa fie inteligenti au asemena standarde si idei, la ce ma pot astepta de la mintile in ceata?

  Cand mi s-a intamplat mie sistemul era si mai pierdut si nu apara femeia nici macar cat o apara acum, iar el avea rude la politie. M-am simtit neputincioasa. Sper ca macar acum sa se intample lucrurile cum ar trebui.

  • Sonohat Catalina

   Te-ai gandit vreodata ca poate si el era un violator? Cine stie cate victime o fi avut si el…

  • Bineinteles ca m-am gandit. anul era 2003, eu aveam 21 de ani si fusesem un om extrem de inocent si nepregatit pentru viata, fusemem inclusiv virgina. Socul a fost mare si doar dupa o saptamana am inceput sa realizez ce si cum. Era prea tarziu sa se mai faca ceva si oricum legile in privinta asta nu erau clare. Tot ce am putut face a fost sa il urmaresc si sa avertizez.

  • Sonohat Catalina

   Asta e unul din motive pentru care crima din razbunare ar trebui sa aiba prescriere imediata. Imi pare rau pentru ce ai trecut si te inteleg perfect. Sper ca ai facut terapie. Take care, pup!

  • imi pare rau, poate brutele vor intelege ca doar animalele apeleaza la viol, oamenii au alt comportament

 62. S-a dat drumul la turma de misandrine.
  Plecand de la un caz cu adevarat nefericit, dar in Vaslui se intampla zi de zi tot felul de nenorociri, abatem discutia la cat de cool sunt femeile, dar nu oricare, ci doar minunatele fapturi cu nevinovatele lor fuste cu vedere la buci, care sunt musai parfumate , ultra-destepte, si multi-calificate, care pot si fac si vor mereu mai mult, in contrapunct cu barbatii care miros a transpiratie, sunt niste porci, cu dintii lipsa si tot asa.
  Hai sa vorbim de fatuca de la PNL. Ne sunt insirate fara noima argumente: medicii au voie sa se iubeasca la locul de munca, profesorii la fel, etc., prin urmare si Alinutza e in regula.
  Simona, poti sa ti-o tragi la locul de munca pana nu mai vezi bine, dar daca o faci ca sa promovezi esti o curva PeNaLa. La fel e si la medici, profesori, si ce mai vrei tu.
  Iar turma de misandrine care fac cu grabire trimitere la evul mediu cand vine vorba de apucaturile barbatilor (din Romania doar, ca daca dau cu ochii de vreun guster cu bani si pasaport italian, totu-i parfum de trandafiri), atunci cand fac referire la (ne)vinovatia femeilor de prin multinationale care umbla imbracate ca la bordel, sa faca bine sa arunce o privire la femeile din America, unde feminismul e un curent mult mai vechi. Acolo, in corporatii exista un cod vestimentar, nu umbli imbracat(a) ca pe centura. Nu decolteu cu vedere la buric, nu fusta cu vedere la buci.
  Cei din Vaslui sa faca puscarie, dar Alinutza e curva. La fel si Woodrea, si alte fufe care au ca primcipala calitate politica decolteul adanc si “pisica” disponibila pentru sefu’.

  • Ma leg si eu de cea mai nevinovata chestie pe care ai spus-o: si la noi in corporatii exista cod vestimentar. Prin unele, cum ar fi bancile, este mai strict decat vei visa vreodata.
   Un cod pe care il respect fix in secunda asta si urasc fiecare articol vestimentar. Si chiar nu-s genul care se imbraca “dezbracat”.

  • Iti sugerez sa mai citesti comentariile, sa descoperi ca o patesc rau toate, chiar si acelea care-s acoperite din cap pana-n picioare.

  • Dane, grasele nerase care sa te violeze pe tine reprezinta o distopie misandrista, la fel si aia cu avortatul baietilor pe motive de gen…ce au fricie masculine cu realitatea? deschide-ti ochii si narile si priveste putin in jur, cumpara un belet de autobuz, e ieftin si fa o calatorie initiatica intr-un tramvai la ore de varf, sa vezi cati libidinosi slinosi se freaca de cine apuca. uita-te si la grase, alea stau la locul lor nu pipaie metrosexuali….

 63. Simonica, tocmai ce începusem să apreciez harticolul când ajunsei la paragraful când faci legătura nefericită a violului cu politica și ce gândesc doamnele care “finalizaseră contracte internaționale superșmechere” despre Alina Gorghiu. Nu vad legatura dintre o fapta grava, dovedita cu probe si imaginatia unor doamne din prehînalta soțietate, doar că nu există nicio diferență intre cum gândesc babele de la Vaslui și cum scrii tu. Ai redus la 0 gravitatea faptei.

 64. Cald afara, terasa….privesc sute de fete-femei semidezbracate, cu tzatze “puse”, saltaretze, cu buzele acelea accentuate, “aproape orale” cum zice un chelner, cu buci perfecte “pentru orice” si incerc sa le sustin privirile scormonitoare, cantaritoare.
  Doamnelor, testicolele sunt niste fabrici 24/7×52 si sunt imblinzite doar de impotenta. Asa a vrut Natura! Societatea vrea altceva. Cultura moderna vrea altceva.
  Incepand cu MTV, filmele noi, romanele si tot internetul s-a impins in fata femeia obiect, agresiv sexuala si barbatul pasiv ce viseaza doar blow-job. Am impresia ca ne asteapta un matriarhat finutz tocmai din cauza acceptarii casatoriilor gay si a acestor inversari de roluri cu care “EI” contureaza noua normalitate. Dar stiti sigure ca motoarele acestori casatorii au fost femeile fiindca barbatii nu prea isi schimba statutul social dupa maritish si nici nu se omoara dupa verigheta.
  Important este ca in 2-3 ani incep presiunile pentru recunoasterea casatoriilor multiple pentru a ajuta sporul natural(in scadere) al rasei albe si pariez ca vor fi mult mai multe doamne cu 4-5 soti decat barbati cu haremuri.
  Deci e cald afara, barbatul daca nu e concentrat la ceea ce face si ii place, tot la cateva minute(?) va devia spre spre sex, isi va imagina “posibilitati” si va ofta la gandul ca in curand ajunge acasa.
  P.S. acei 7 au fost dobitoci dar poate ea a intrebat “hei unde mergeti prin plictiseala asta din Vaslui?””la una mica” au zis ei….”hai ca vin si eu, desi naframa si rochia lunga nu ma avantajeaza in fata lu` aia mica dar nu am chef sa trecem pe acasa sa ma schimb”. Chiar avea 90% sanse sa nu o violeze da era in zona unde popa nu te ingroapa daca nu ai murit din coma alcoolica…..AAAAAA ea a nimerit in zicala antimisogina: Nici o femeie nu e urata daca este destula bautura.

  • Muta-te dragutule in Arabia Saudita.
   Acolo se gandeste intensiv cu penisul. De-astea se acopera toate peticutele, sa nu va ia pe voi valu de caldura.

  • Iov, si eu ma tot intrebam ce vrea societatea moderna ; aer conditionat ,amore ! Iar cand nu se mai poate,se merge in LIDL,se sta 5 minute pe langa vitrina frigorifica si scade nivelul politic !

  • Nu se va ajunge la poliandrie in zonele locuite de “rasa alba” nici in doi trei ani nici mai tarziu fie si pt faptul ca rata convertirilor la islam se mareste pe zi ce trece. Astfel, se inregistreaza din ce in ce mai multe convertiri atat in spatiul euroatlantic de nord cat si in America Centrala si de Sud.

  • Inca unu care se justifica cu testicole…
   Doamne, cum de mai aveti tupeul sa va considerati superiori femeii, cand testicolele lucreaza fara opriri, iar capul, in cazul lucrului lor mai intens, nu gandeste deloc?

  • pai parca femeia e de vina in lumea de azi ca nu mai vrea casatorie si vrea cariera, acum vii tu si spui ca de fapt ea vrea sa se marite si sarmanul barbat lipsit de discernamant e tras fara voia lui in acest abis odios al mariajului.da, femeia e mereu de vina…mai ales ca a nascut si crescut specimene ca tine : )))

  • 1)Testicolele nu sunt imblanzite doar de impotentsa. Pot fi imblanzite si prin autocontrol, prin dominarea animalului din om de catre om, prin dominatia partii rationale din om asupra partii irationale.
   2)De unde stii ca se vrea cresterea sporului demografic al rasei albe?Daca s-ar vrea , nu s-ar mai fi inventat casatoriile gay (si alte lucruri… )Nu poliandria ci poligamia duce la cresterea sporului demografic dar asta nu ar fi o solutie.Sporul demografic al unei rase depinde de rata fertilitatii, deci de nr de femei , nu de barbati: tocmai de aceea s-au inventat casatoriile gay (si alte lucruri…)
   3)Sunt nevoit sa repet ce-au mai repetat si altii : acea fata nu s-a urcat in masina cu 7 ci cu unul singur si ca s-o duca acasa , asa cum s-au inteles , nu pe camp.Si s-a urcat cu el in masina pentru ca il cunostea.Dobitoci nu deloc corect spus : cuvantul dobitoc se foloseste cand e vorba de o greseala , ori aici nu e vorba de o greseala ( a tineretii, ca sa-i citez pe cei din Valeni) , ci de o crima cu premeditare: violul este o crima, si inca una din cele mai oribile pe care le-ar putea comite un infractor de drept comun.

 65. In primul rand, sunt absolut sigura ca Vasluiul nu este un caz aparte din nici un punct de vedere. Peste tot in Romania sunt întâlnite familii sărace, copii fara educatie, VIOLATORI. Sa spunem ca acest caz este unul ce trebuia facut cunoscut, insa cetatenii din acest judet chiar nu trebuie bagati in aceeasi oala. Nu suntem nici inculti, nici hoti si cu siguranta nici primitivi. Suntem la fel de romani ca toti ceilalti. Si, in al doilea rand, nu spun ca respectiva domnisoara, principalul ,,simbol” al Vasluiului din prezent, este vinovata sau nevinovată, dar cu siguranta nimeni nu merita ceea ce i s-a intamplat acesteia. In orice caz, am vrut sa atrag atentia asupra comentariilor denigratoare aduse la adresa judetului in care m-am nascut si asupra cetatenilor care il populeaza (printre care si parintii si bunicii mei).

 66. Fara nici o legatura cu cazul de la Vaslui, unde cel mai probabil a fost un viol dintre cele mai oripilante, am sa povestesc aici 2 cazuri. Ambele cunoscute indeaproape.
  Cazul 1.
  O pustioaica la 17-18 ani, bomboana de fata, cu mare lipici la baieti. Intr-o zi, 2-3 baieti de varsta ei o aburesc s-o puna de-un sex in grup. Fata e de acord. Merg ei si-si fac damblaua, iar la final fata le cere bani. Ei nimic, ca nu fusese vorba de bani initial. Ea i-a amenintat ca daca nu sar cu banu’, depune pangere la politie pt viol. N-au luat-o in serios, iar in scurt timp baietii au intrat la mititica. Unul dintre ei era vecin de scara cu mine.
  Cazul 2.
  Scenariu asemanator, o alta fetiscana cu 2-3 baieti, tot pe la 18 ani. S-au inteles sa se distreze, dar n-aveau unde. Au mers acasa la un al 4-lea, ca ma-sa si tac’su erau plecati la tara. Asta a vrut si el sa vada cum e, si a intrat si el in actiune cu fata. Tot asa, la final tipa i-a dat la politie, (atentie: dupa ce mersese de buna voie cu ei, cu scopul clar declarat de sex in grup). Au intrat toti la puscarie. Povestea o stiu de la mama celui care a gazduit “distractia”.
  Deci, mai sunt si cazuri din astea.
  Subliniez inca o data, nu cred ca la Vaslui a fost asa.

  • Te-ai uitat la prea multe filme porno si ai inceput sa le iei in serios. Eu unul sunt extrem de sceptic ca alea s-au dus de buna voie pentru un sex in grup cu mai multi barbati. Probabil le-au imbatat sau drogat inainte, ceea ce tot viol se cheama.
   Si nu-mi imaginez ce barbat intreg la cap imparte o femeie cu alti barbati si nu incearca marcheze singur. De aia presupun ca respectivii stiau ca fac o infractiune si aveau nevoie unii de altii ca sa isi faca curaj.

   Si tu ai auzit povestea de la mama unuia din baieti. Cum era si mama aia care crease grupul pe fb ca sa denigreze victima.

   P.S. s-ar putea sa te sochez dar nici filmele cu Chuck Norris nu au legatura cu realitatea. Si nici Mos Craciun nu exista.

  • domnul Dan eu pot sa va spun ca in cazul de la vaslui nu se pune vorba de intelegere sun crescuta acolo sunt din satul fetei nu o cunosc personal ptr ca traiesc de 10 ani in strainatate da stiu de unde am plecat stiu ce pot face baieti de acolo la 17-18 ani am trecut si eu prin situatii de genul asta chiar daca am scapat ca prin urechile acului dar va asigur ca ptr mine azi la 35 de ani e inca o trauma pleci de la discoteca satului la 10 seara ca nu te simti bine si dupa 100 de metri te trezesti cu 4-5 ca te opresc si incep sa traga de tine sa te ia la palme ca sa te dezbraci,nu vrei atunci te obliga o fac ei,

  • Mersi, Alex de pretioasele informatii despre Chuck Norris si Mos Craciun.
   Esti foarte amabil ca m-ai luminat. Ma intreb ce-ar fi lumea asta fara niste “luminatori” ca tine.
   Probabil peste cativa ani o sa afli ca nici faza cu barza nu e adevarata.

  • Dan, ca sa nu zic alt cuvant de ocara, iti zic ca esti culmea. Prezinti doua cazuri, in care cunosti doar parerea unui violator si a unei mame de violator si tinzi sa le consideri adevar suprem?!
   Ma alatur comentariului anterior – ai privit foarte multe filme porno, daca consideri ca fetele alea chiar de buna voie au plecat sa faca sex in grup…

  • 1) Eu nu cred ca o fata fara probleme psihice ar accepta sa mearga sa faca sex in grup cu mai multi baieti.Exista si astfel de fete , ar alea sunt copii ai strazii, sunt moarte de foame , gandul lor e la mancare nu la sex.
   2) Nu are legatura cu cazul din Vaslui.

 67. Sarumana Simona! M-a uns la suflet postarea asta.

  • Toti barbatii platesc pentru sex dar numai prostituatele au pretul corect

  • Normal ca platesc nenea daca arata ca o p*** bleaga!
   Ailalti, pe care tu nu-i stii, NU platesc.

  • @ IOV
   Nu semeni deloc cu inteleptul personaj biblic, dreptul Iov. “Toti barbatii platesc pt sex” ? De unde-ai scos-o pe-asta?Traim intr-o societate in care e liber la sex, e un adevarat paradis:si-atunci , de sa platesti pt sex? De ce sa platesti o femei/fata care te doreste ?De reciprocitate ai auzit?Tu chiar nu ai intalnit nicio fata care sa geama in timp ce va sarutati?Si, in timp ce tu NU -ti duci mana acolo , doar te faci ca o duci (ca s-o chinui dulce ) , ea , la un moment dat nu mai rezista si-ti spune :”ma doare”? Si abia atunci incepi sa duci mana acolo , dar lent ( ca s-o chinui dulce)?Si tot asa , pas cu pas, fara sa sari peste etape.Si-atunci, de ce s-o platesti, de ce sa te plateasca?Nimeni nu plateste pe nimeni , nici el pe ea , nici ea pe el: pt ca ei doi nu platesc si nu pot fi cumparati:au o valoare inestimabila.

   In alta ordine de idei, una din cauzele criminalitatii juvenile se afla in mentalitatea care domina o parte a spocietatii. Daca platesti o femeie, atunci acea femeie nu te vrea, daca te-ar vrea , nu ati mai stabili vreun pret.De la a accepta sa faci sex cu o femeie care nu te vrea dar consimte totusi, la a face sex cu o femeie care nu consimte dar nu se poate opune nu e o distantsa chiar asa de mare.Femeia nu e un recipient pt lichidul secretat de testicolele despre care vorbeai si de de alte glande , nu e o papusa gonflabila, e inzestrata cu minte si sensibilitate proprii, si ea are nevoi, dorintse ,aspiratii etc.

 68. Da, ceea ce i se face victimei este cumplit. Credeam ca traim intr-o tara civilizata, oricum, mai civilizata decat India. Problema cu baietii aceia este in primul rand ca provin din familii instarite si au toate sansele sa scape cu putin. dupa care se vor razbuna (ei sau familiile agresorilor) pe victima sau familia ei. Din pacate, doar Dumnezeu o poate apara pe victima.
  Problema moralitatii fetei nici nu se pune in justitie. putea sa fie si prostituata. Atata timp cat nu a fost ceva consimtit, e viol. punct.
  Dar ce s-a intamplat in satul acela ririca mai multe probleme. Probabil baietii nu au mai comis infractiuni. Insa au o perceptie deformata a realitatii. Accesul la pornografie ii face sa creada ca ce e acolo se poate aplica si in realitate. Este o problema pentru toti copiii care au acces la lucruri care nu sunt pentru ei (de fapt, nu prea sunt pentru nimeni). Daca parintii nu au grija de inocenta copiilor lor, acestia pot deveni monstri

  • 😀 exact asa ma gandeam si eu. Daca era pe undeva pe afara violatorii erau mai draguti ,nu tratau victima cumplit. Ii dadeau niste droguri ,ceva in bautura , ca sa nu-si aduca aminte nimic . Si o treaba e sa desfaci fermoarul blugilor de firma si alta a alora de la blugii chinezesti.Ca ala se blocheaza.Ori nu se poate inchide, ori nu se poate deschide.Si atunci trebuie sa -i agati o agrafa. Si pana desfaci agrafaaa… victima asteapta nerabdatoare si pe urma se plictiseste si trece la urmatorul si tot asa.
   Vezi ce se intampla daca umfli prezervative in loc de baloane de la o varsta frageda ?! 😉
   Toata lumea-i un vaslui ! ( nu mai pot de ras … nu esti normal! stiam si totusi nu mai pot de ras)

 69. din pacate sunt nascuta in vaslui traiesc de 10 ani in strainatate si va asigur ca sunt foarte multe fete ce au patit la fel ca fata aia dar au tacut ptr ca le e rusine de parinti ea a avut curaj sa mearga la politie dar ca ea sunt zeci si zeci de fete cunosc personal cateva,nu toti baieti de la faslui sunt la fel dar majoritatea sunt mai rau ca animalele

  • daca sunt atat de multi, doamna, inseamna ca adevarul e in alta parte
   dar trebuie si minte pt a intelege
   miez

 70. Buna seara! Fetelor viitoare mamici..! Va rog ..nu va mai cresteti viitori baietei ca niste supermani care pot face orice…! Incercati sa-i educati ,observati, si continuu spuneti-le ca voi sunteti cele mai importante in viata lor si ca trebuie sa-se sacrifice pentru o femeie …sa inteleaga , ca nu ei fac copii …ca nu ei sunt cei care creeaza …societati…ca nu ei sunt care educa …ci doar intretin ! Cel mai important nu-i cresteti…educati-ii !

  • sinistra lumea in care traiesti
   masculul doar pe post de portofel?
   casca ochii in jur, largeste ti orizontul
   ce e la tine in casa , nu e peste tot.

 71. Sonohat Catalina

  Vad ca tot felul de maimutici (a se citi gorile proaste – Mihai & Alex, de voi este vb) pe aici prolifereaza ideea ca barbatul este programat genetic sa insamanteze pe unde apuca (wtf??), ca un barbat nu poate sa seduca femei ca sa avanseze in cariera si ca femeile se simt atrase involuntar de barbati cu bani, ignorand aspectul fizic si comportamentul. Eu, ca femeie, tin sa va precizez cateva, poate va treziti la realitate:

  1. Aspectul fizic conteaza in egala masura atat la un barbat cat si la o femeie. Eu personal nu ma pot apropia de barbati care sa nu ma atraga fizic, indiferent de cat de treaba pot fi si cati bani pot avea. Mai mult de cateva dati nu ma vede in oras cu el. Sau, la nevoie, il pot suporta ca si relatie de complezenta, timp in care … mai gresesc cu unul care arata mai bine. Intamplator sau nu, aceeasi tipi de treaba si cu bani, dar uratei, ii puteti gasi pe site-urile de dating gen twoo si sentimente, necasatoriti pana pe la 40 ani. Intre noi fie vorba, nici de sex nu prea au ei parte. De unde rezulta ca optiunea mea de a ignora barbatii neinzestrati fizic este in egala masura si optiunea altor femei.

  2. Cunosc minim 2 cazuri, ambele din mediul corporate, in care barbatii au facut cariera dand cu … fata fundului. Sau din fund. 😛 Unul la Emerson Cluj, care s-a cuplat cu ceva sefa de la HR, putin mai… maritata; a ajuns din operator pe linia de asamblare la director de productie in max 6 ani. Si nu era mai competent decat noi. Altul, la Genpact Bucuresti; asta nu a facut cariera in mod deosebit, cat si-a mentinut locul de munca, desi este de o lene crasa, nu lucreaza mai nimic toata ziua, fura de pe la colegi si rupe usa la 6. Motivul pentru care pana acum nu a zburat din functie este legat de faptul ca are diverse relatii pe la HR. Intelegeti voi de care. 😉

  3. Conditia primordiala ca un barbat sa reuseasca sa seduca femei si sa avanseze este in schimb… sa arate bine. Exact. Calitate pe care voi nu o aveti. Ca sa poti seduce femei mai mult sau mai putin maritate si sa faci cariera asa, trebuie sa ai o fata de minim 8, o inaltime de min 1.85 m, toti dintii in gura, dotare sexuala corespunzatoare (lasati visele cu “mica-dar ridica”) si un corp lucrat la sala. Prin urmare, mai usurel cu bericioaica, cu cartofiorii pai, cu KFC-ul, mai baieti, daca vreti sa experimentati si voi asa ceva. Eventual, la cerere, puteti incerca si voi niste operatii estetice, daca mama natura v-a dat o fata maxim mediocra iar un dentist la casa omului nu strica nicioadata (nu se mai poarta de multi ani modelul dinte-pauza-lipsa-gaura). In orice caz, puteti renunta la vise din astea marete daca sunteti ceea ce eu numesc “barbatul pitic” (ca si Pluto, planeta-pitica). Sau daca aveti chelie. Sau aveti o dotare sexuala sub standarde. Sau toate 3.

  Succes!

  • Tu cand ai avut ocazia sa te stabilesti in Ardeal (a se citi: cand ai fost destul de marisoara sa te poti urca pe tren) si s-a strigat “Sarma!” ai avut reflexe prea incete, nu-i asa? Ca vad ca ai ramas cu traume.

  • Sonohat Catalina

   Esti putin cam prost, Alex, si nu are nici o legatura cu subiectul ce ai postat. Sau la tine se aplica regula cu “moldovenii nu prea le au cu logica”? :)) Las-o naibii bautura! =))

  • Sonohat Catalina

   Si sa nu uit, Alex: din experienta proprie, pot afirma asta: cei care declara ca barbatii sunt programati sa insamanteze orice misca, in general se afla pe trapt inferioara a lantului trofic si sunt cam … nef..uti! Ca nu se baga mai nimeni la ei! :)) Asa ca ar f..te ei si rata, daca ar sta, si viseaza zilnic la cum ar face-o pe aia, si pe ailalta, si pe ailalta etc… Stii, ca si muncitorii gen Dorel care repara canalizarea orasului sau pun borduri. 😉 Numai ca mama lor de coorve, din cauza lor sexul seamana din ce in ce mai mult cu Fata Morgana: este din ce in ce mai indepartat, din ce in ce mai mult in ceata, nu il pot atinge niciodata…. =))

  • @sonorahat
   Hei, tu acum inversezi proiectiile barbatilor si fixezi standarde de acceptabilitate sociala sii sexuala la care visezi? Stai linistita, cucoana, ca aia cu bani au parte de sex, indiferent cat de urati ar fi. O ora la cineva care nu seamana in nici un caz cu tine costa maximum 300 RON. La fel si femeile cu bani, gasesc tot ce doresc.

  • Sonohat Catalina

   @Claudiu, inteleg ca esti urat cu spume, dar retine: 1. prostituatele nu-s femei si 2. standardele mele is f ok, am spus clar ca imi repugna pocitaniile (mie si multe altor femei, nu prostituatelor, retine).

  • Hai ca-ti zic una. Eu cunosc un barbat care intr-adevar poate seduce aproape orice femeie. Desi are ceva kg in plus:) Dar e placut in conversatie, inteligent, si are charisma cu care o ia pe orice fata. Deci, nu fizicul ideal e cheia succesului in ale seducerii…

  • catalina nu esti altceva decit o MOLDOVEANCA vulgara ….da moldoveanca rau

  • Sonohat Catalina

   Lola, ca sa vezi ca nu prea ai dreptate; sau ma rog, e posibil sa cunosti o unica exceptie.
   Am in grupul meu urmatoarea situatie: un tip cu bani (case, terenuri garla), dragut la fata, bine educat, intre 30 si 35 ani, single. A fost logodit, logodnica i s-a cuplat cu unul care arata mai bine, s-au despartit. De cativa ani are numai relatii pasagere cu tot felul de “ciudate” care la cateva sapt sau chiar cateva zile fug si nu-l mai suna. Don’t ask, nu inteleg nici eu, tipul e super ok.
   Tot in grupul meu este o alta tipa, super ok, frumoasa foc, super de treaba, cu job bun, cuplata de cateva sapt cu unul care arata f bine, dar fara job, sta in chirie si are o amarata de masina. In plus, comportamentul nu compenseaza. Nu zic ca e outrageous, dar nici nu este o chintesenta de…
   Bun, acum urmeaza triunghiul amoros: asta cu bani ii lesinat dupa tipa asta frumoasa si-mi zice saptamanal cat de ok e tipa si cum o sa-i para rau de ea cand va fi parasita de asta care arata bine. Eu i-am zis sa-si ia gandul de la ea; nu prea intelege se pare. Ea nici nu are ochi pt el si de altfel nici o alta tipa din grupul nostru pentru ca e mic de statura si nu are fizicul lucrat la sala. Va mai ramane single multa vreme sau va avea tot felul de relatii defecte. Morala: fizicul conteaza, indiferent de gen.
   Nota: toate persoanele din grupul meu au min 1 fac, deci nu se pune problema de mentalitate depasita.

  • tanti catalina, si eu sunt F – insa dumneavoastra sunteti deraiata raauu si foarte inculta. Va exprimati si ganditi la nivel de liceu – insa incercati pe cat posibil sa imitati atitudinea si umorul tip corporate. prezic ca intr-o zi veti avea probleme la mansarda

 72. Violatoru' metafizic

  Awesome!
  Lăsând la o parte feminismul oarecum exacerbat (dar previzibil), violul trebuie PEDEPSIT conform legii. Să zicem că cineva mi-ar viola una dintre fete. Deși (vă asigur!) impulsul inițial ar fi să utilizez ceva de la .357 Magnum în sus, acest impuls m-ar conduce la închisoare, iar familia ar suferi și mai tare. MINIMUM 5 ani de închisoare, FĂRĂ SUSPENDARE, will do, IMHO. Dar, dacă se repetă? Persoana respectivă AR MERITA închisoare pe viață, fără “pardon”. Și cam atât…

  • Violatoru' metafizic se întoarce - Episode II

   Cineva a dat un unlike dar nu a explicat de ce. Tipic. Este adevărat, aici toată lumea pare a avea dreptate absolută, pe modelul Ionesco (Jeux de Massacre) – Simona Tache included. Eu mi-am exprimat o părere. Nu sunt în postură decizională însă, și nu știu care ar fi cea mai bună decizie “punitivă”. For now.
   P. S.: o altă părere – consider toate comentariile care opun cele două sexe, sau exacerbează meritele uneia sau alteia dintre “părți” (m/f), ca fiind la fel de primitive ca “speța” discutată. Vreți, nu vreți, din punctul meu de vedere m/f se completează reciproc. Și iese uluitor de bine.
   Peace and love, people, peace and love and understanding, people!
   P. P. S.: am consumat 5 minute ca să scriu cele de mai sus.

 73. Legea coruptilor!

  Exista o explicatie ptr viol: cei 7 erau de la tara si zilnic vedeau cum cate 7 caini faceau sex in grup,boii cu vaca,porcii cu scroafa,etc asa ca la “cultura”lor au crezut ca au si ei voie :))) oameni inculti!!
  Pedeapsa lor?Cel putin 15 ani+ castrarea+ obligarea de a-si continua studiile+ daune morale de minim 5 miliarde de lei vechi.
  I-au distrus viata bietei fete.MERITA VIOLATI de 7 barbati fiecare dintre vinovati.
  Vinovatul principal e baiatul care i-a chemat pe cei 6,el merita pedeapsa tripla.

 74. urasc incultura!

  Romania a ajuns o tara fara barbati!Tinerii nu au avut modele si s-a uitat termenul “barbat”.
  1.Un barbat nu loveste femeia nici cu o floare.Rusine amatorilor care se cred barbati!
  2.Un barbat nu jigneste o femeie.Un barbat nu uita ca l-a nascut o femeie si respecta femeile.
  3.Un sot poate sa vada 1000 de femei dezbracate caci daca isi iubeste sotia,isi respecta copii,SE VA GANDI la ei si va refuza orice ispita.

  MI-E SCarba ca traiesc in tara fara barbati!Barbatii sunt cea mai proasta specie de animal.Au devenit libidinosi.

  • esti o refulata de minima conditie. urata, te sexoleste cineva cu lumina stinsa si viseaza la vecine sau la fata ce prezinta vremea la TV. ai auzit ca exista orgasm si e ca Parisul pentru tine, pe lumea cealalta. parizerul il ai pe raftul al doilea din frigider. PA

 75. referitor la madam goghiu asta…e inca pasabila tipa, cam spre expirare, dar mai merge. bun…si in conditiile astea, trebuie sa fii chior sa nu vezi ca a fost cuplata cu niste urati, dar urati cu spume. ce a gasit la ei? caracter puternic? personalitate de fier? ce? aveau pozitie pe la ea in partid si chiar si bani? ei, asta nu, refuz sa cred 🙂
  sunt pline corporatiile de fete care se descurca cum pot si ele, ca de…a facut ase sau filologie si sunt la o firma de it…de ex. sunt curve? daca e sa o luam dupa definitie, da. intretin relatii sexuale in schimbul unor avantaje, materiale sau nu ( o avansare, o trimitere la un curs, o excursie etc ) . si-o trag si cu “directorul” si mai au si unul, doi prieteni, de suflet, pt ca femeile sunt fiinte sensibile si au nevoie de dragoste . sunt misogin? clar 🙂

  • Da. Aud asa de des despre cazuri in care o dna sau dsoara se culca cu un mai mare pentru o promovare, lucru, mai stiu eu ce avantaj si-mi apare intrebarea fireasca, de ce eu nu fac asa la ai mei 26 de ani si de ce cunostintele mele tot nu fac asa?
   P.s. nu-s din nicio secta religioasa.

 76. Simona le cam amesteci … Vaslui e una, politica e alta. Parerea mea e ca singura parte comuna a lor e lipsa crasa de educatie. Super vizibila la Vaslui, un pic mai ascunsa la politicieni.

 77. Anaaaa, zorile se vaaarsa
  Lasa-ma sa marg acaaasa
  La copchiiii si la nevastaaa …

 78. […] Raluca Cojocaru, Gabriela Deleanu, Daniela Toader, Creștem oameni, Prințesa urbană, Sereniti, Simona Tache, Din Mansardă, Beauty of Life, Căsuța […]

 79. Aucine, aucare dese-va, cu zvarteganul invartosat, asupra partii fatacioase a unei fete fecioare, pedepsise-va golanul prin taierea scarbavnicului madular.

  • Tineri,frumoși și mai ales…liberi deocamdată.
   De ce? Pentru ca avem legi slabe și cei care le aplică sunt jalnici!
   Aș dori să văd o campanie cum nu a mai fost alta în legătură cu acest caz…dar nu cred …
   Compasiune pentru victimă,sper că are alături persoane care să o ajute ,juridic,psihic,UMAN !
   Nu am destule beep-uri să scriu tot ceea ce gândesc…
   Indignare maximă pentru încercările de susținere sau justificare a faptei celor 7!

   LA PUȘCĂRIEEEE !!!!!!!!!!!!!

  • Am mai spus: eu vreau numele celor care i-au lasat liberi. Purtatorii astia de penis nu sunt platiti din bani publici, dar judecatorii da (inclusiv din impozitele platite de parintii fetei). Eu de la cei din justitie, cu scoala, cu experienta, cu discernamant, adica fix cu atributele care le lipsesc celor 7 handralai, de la ei am pretentii. De la cei sapte, educati de femele care le plang de mila cand au fost arestati, nu am pretentii. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Eu pentru cei care i-au trimis inapoi pe strada, ma rog, camp, as face un cont de fb unde sa li se aduca la cunostinta parerea celorlalti, a oamenilor obisnuiti, despre acest caz. Dar, probabil, in sferele acelea inalte, unde totul e ,,lux, calm si voluptate” cum zicea poetul, nu ar ajunge parerile altora. Sau nu le-ar pasa.

 80. George din Genova

  incepuse binisor articolul cu VIOLATORII pana inceusi s-o PUPI in CUR pe GORGHIU (mai mult decati toti barbatii ei) si atunci e inutil sa mai citesc toata #VRAJALA asta de #fițuica .

 81. NascutInVaslui.ro

  Asta-i un articol prost si incomplet unde analiza incepe de la ceva si ajunge direct la altceva. Sa ma prezint: Ma numesc M.O., sunt Inginer, si sunt din VASLUI, oras in care se faceau Aparate de Masura si Control la “AEM Vaslui”, materiale izolatoare de cea mai inalta calitate din Europa, mobila care se vindea pana la Polul Nord si altele multe si marunte ca in restul oraselor industriale de pe vremea lui Ceasca. Sigur, dupa 89 totul a disparut cu o viteza uluitoare, in locul lor ramanand doar saracie si mizerie. Pe langa acest dezastru social, Judetul Vaslui a fost ignorat complet de toate Guvernele ce s-au tot perindat pe la putere. Asa a ramas orasul (si judetul) in topul celor mai sarace orase din Romania. Mai rau de atat, o buna parte a populatiei in stare de munca este plecata din tara, iar aici au ramas doar copii si bunici. Despre bunici n-am ce sa zic, dar ei nu vor putea suplini lipsa parintilor. O parte din baietii aia cu penisul si creierul in formare care au violat acea fata, sigur fac si ei parte din aceasta clasa sociala care s-a dezvoltat fara parinti. Ceea ce au facut ei nu este normal, dar ii consider infinit mai ignoranti pe cei care nu se intreaba cum de Vasluiul este in topul unor astfel de cazuri, in schimb prefera sa incadreze totul undeva, intr-o categorie. D.p.d.v. teoretic distributia prostiei in Romania este una neuniforma, dar fara o corelare directa si cu nivelul de trai. Daca studiati rata de provabilitate la bacalaureat pe judete, o sa constatati ca vestul Romaniei sta cel mai prost (<40%). Ce am putea spune? Ca sunt mai prosti? Sau mai dezinteresati? Sau au bani mai multi si nu le mai pasa? Oricum rata de promovabilitate a scazut drastic din 2000 pana in prezent conform statisticilor. In fine, este mai complicat decat crezi tu… Simona. Numai bine!

  • Ai dreptate in tot ce spui. Am comentat la alt articol ca le pot ierta multe guvernantilor, dar faptul ca parintii au plecat, impinsi de nevoie, de langa copii, asta nu pot sa uit. Pe de alta parte, spui ca au ramas in grija bunicilor, deci ei i-au educat. Prin forta lucrurilor, eu si cei trei veri ai mei am fost crescuti mai mult de bunicul (parintii aveau serviciu si pana am inceput scoala, pe acolo ne faceam veacul). Ce-ti spun eu se intampla acum 45 de ani, deci bunic din generatia nemoderna.Nici macar nu indraznesc sa-mi imaginez ce le-ar fi facut bunicul verilor mei daca afla ca s-au purtat urat cu o fata. Cred ca ar fi mustacit de placere toti tortionarii Inchizitiei! Si erau tot

  • continui (enter care sta in drum 👿 ) Era tot bunic, avea 2 clase. Ce soi de bunici sunt cei care i-au educat pe astia?

 82. Alina Gorghiu?
  A da… aia care dorea sa “medieze” intre violator si violata da?! Curat feminista!!!!

 83. Eu sunt tata de fete adolescente,si nu doresc sa va scriu aici ce le-as face violatorilor mai ales ca cunosteau fata,sunt din constanta si merg la plaja unde stiti bine ca sunt multe femei sau fete cu sani goi dar asta nu inseamna invitatie la viol in grup,dupa parearea mea in afara de inchisoare ar trebuii castrati.

 84. Clar 10 ani de puscarie pentru violatori nu se pune problema. Ce e deranjant la articol..faptu ca ai reusit tu sa bagi izdele din politica si alte cacaturi… eu inteleg ca esti o feminista convinsa se vede doar pe poza ta 🙂 nu trebuie sa citesti tot articolul…dar hai sa fim seriosi… Ce femeie care are putin bun simt si respect fata de sine…ajunge la kadal d sau alte cacaturi?

 85. Sa fim seriosi !!!! Acele persoane, barbati sau femei …ce stau pe scara avionului, conduc te miri ce afaceri, persoane publice…la care faceti referire asupra modului infect si primitiv de a gandi si judeca FEMEIA si FEMINISMUL….nu sunt nici intelectuale, nici educate dar mai ales nu sunt civilizate.Mersul bipepd in costum de firma si si graiul articulat….uneori elevat, zambetul prostesc intepenit pe fata, posesia unei diplome de studii superioare la X universitate, functia pe care o are in societate, banii, nu inseamna automat educatie, cultura, civilizatie, responsabilitate, bun simt in gandire si simtire, etc!
  Nici saracia nu duce la intunecimea mintii, nesimtire, vulg, cruzime…! Sarac sau avut, civilizatia o dobandesti exersand din primii ani de viata acte si momente de civilizatie, cu mintea si sufletul, iar spoiala nu inseamna cultura !!!!

 86. Am citit multe comentarii postate mai sus…
  Sunt uimit.
  Fratilor, fata aceea putea sa fie si goala tot NU era VINOVATA.
  Cum putem vb despre cine este vinovat???
  Sincer nu imi vine sa cred ca exista asemenea discutii…VIOL…Hai sa vedem cine este vinovatul?!
  Fetitza aceea este victima unei agresiuni fizice si sexuale. Iar baietii aceea sunt niste agresori, batausi si violatori.
  Este atat de injositor pt mine ca barbat sa vad ca in sec 21 inca ne intrebam cine este vinovatul(ea sau el) in cazuri de viol, cand 7 agresori au tabarat pe o fetitza, au batut-o si au agresat-o sexual pana a lesinat…
  Sa spui ca tu ai tabarat pe ea cu pumnii, ti-ai dat jos pantalonii si ai f….-o pana a lesinat pt ca fata era imbracata sumar, ca ea e vinovata…asta mi se pare o boala psihica…o boala a societatii in care traim…
  Vedem in fiecare zi, fete, femei…sau in cazul femeilor, baieti, barbati care arata bine, sunt, poate imbracte/i mai sumar…dar nu sarim pe ei/ele cu pumnii, nu ii/le agresam sexual… DESPRE CE VORBIM ???

  mai jos ma refer la fiecare dintre cele 7 Gorile

  Intradevar sunt fete care se imbraca provocator…DA…dar asta nu inseamna ca trebuie TU ca Barbat sa sari cu pumnii sa o bati si sa o f… Si daca sunt asemenea specimene care fac asta…NU e fata devina…esti TU…Gorila
  Daca merg pe strada cu un Iphone 6 in mana, NU sunt eu devina ca sari tu, o gorila, ma bati de ma lesini si mi-l furi…esti TU, Gorila…

  Pe femeile ce au postat negativ, contra barbatilor…le inteleg…la cate gorile sunt in Romania…va inteleg doamnelor ca aveti impresia ca toti barbatii sunt asa.
  Exact cum si noua barbatilor ne este greu sa credem ca sunt si femei educate, independente…sau care nu cauta decat banii si pozitia sociala…
  Eu sunt convins ca ,ajoritatea femeilor si barbatilor nu s-ar preta la nimic din ceea ce s-a scris mai sus: viol, bataie, sex cu secretara sau seful etc…va rog nu mai generalizati.
  O zi buna va doresc.

 87. De neconceput faptul ca acesti indivizi au fost lasati sa umble nestingheriti printre oameni… adica stai putin, nene, nu au furat un ou sau o gaina ca sa dea copilasilor de mancare! Ei reprezinta un pericol public, vatamare corporala: ma gandesc ca dupa sex cu 7 indivizi, biologic vorbind, fata a fost/este varza “inauntru”, ca doar nu a fost voit, chiar si cand esti relaxat/a, dupa 7 partide de amor esti cam sifonat/a… Imbatat de bucuria eliberarii unul (sau 2-3) s-ar putea imbata la propriu si sa o comita iar… de data asta cu baba din vecini care i-a luat apararea (zic si eu, de exemplu). Mno, atunci cine va fi de vina? Judecatorii sau cine i-a pus in libertate, chiar sunt nebuni la cap??????

 88. Magistratii vasluieni sunt in primul rand vinovati ca nemernicii astia se afla in libertate, ba mai mult capul rautatilor Burada mai vrea si la nunta, la distractie, ca sa sfideze, asa…
  Dar ce ma mira… lucrurile pe-acolo, in justitie, erau nasoale inca de pe vremea lui Ceausescu.
  Crima (posibil cu premeditare) la Husi, vuia tot orasul, iar pedeapsa a fost data lejer, pentru “lovituri cauzatoare de moarte”. In acel timp, in orice alt judet, procurorii ar fi cerut si obtinut incadrarea la “omor deosebit de grav” = pedeapsa cu moartea.
  In schimb, pentru “tainuire furt de obiecte de imbracaminte din vagoane CFR”, tribunalul regiunii Iasi condamna pe faptuitor (un padurar) la moarte, sentinta fiind aplicata.
  Justitie oarba, asa-i?
  In primul caz, ucigasul a avut bani, pozitie sociala etc., in al doilea padurarul n-a avut sau nu s-a priceput sa cotizeze.
  In cazul de fata, Burada si gasca au bani si merg la biserica, nu?

 89. Din pacate de cele mai multe ori femeia va fi considerata “pleava societatii ” si barbatii niste biete victime care cad in plasele intinse de acestea , cel putin in mintea unora . Si acest lucru se intampla intr-un sat din fundul tarii , dar si in orasele cu pretentii . O asemenea gandire o poate avea si unul cu 2 clase si unul 2 master .
  Cert e ca vinovatii trebuie pedepsiti , cu toate ca cel mai probabil se vor considera victimele unei fete . Deh probabil ca ea mergea pe strada si striga ca vrea sa fie violata de 7 barbati . In orice caz sunt lucruri pe care noi nu le cunoastem , plus ca e foarte simplu sa gandim la rece .
  Cat despre doamna parlamentar , habar cine este , asa ca nici nu-i iau apararea , nici nu o pun la zid .

 90. Din pacate se pare ca genul asta de atitudine poate fi intalnit pe toate meridianele globului, nu doar la Vaslui…
  ““Why are we so willing to overlook the really aberrant behavior of the perpetrator while attempting to make excuses that throw the guilt on the victim?””
  https://nicichiarasa.wordpress.com/2015/07/12/rape-culture/

 91. Bine punctat… eu nu ma mai uit la tv si nu mai citesc de mult mondenitati, insa mi-a ajuns de curand la urechi isprava astora si am cautat sa vad despre ce e vorba ! Primul contact cu acest subiect a fost prin clipul celui de pe Generatia „Feisbuc” & Diaspora romaneasca. Sincer nu mi-a venit sa cred ca ar putea existasituatia asta si tot fata sa fie umilita in continuare si sa fie considerata vinovata. Cum ziceai, se pare ca Romania e un mare sat din Vaslui ! Mai mult, ai sa razi dar, o mare parte din planeta asta e un sat din Vaslui ! Voi mai apuca eu oare vreo schimbare de mentalitate generala in bine in aceasta viata ? Offf…

 92. In afara subiectului, dar daca imi permiti o sugestie Simona, pe cand un articol despre femeile care nu au copii si cum sunt tratate de societate? indiferent de motive: alegere personala, amanare a momentului, probleme de fertilitate, alte prioritati etc.
  Ar fi dragutz sa ne putem refula un pic nervii, ca mie una mi s-a acrit de comentarii de prost gust si prejudecati stupide.

 93. Ana-Maria Surleac , Alexandra Surleac , Mirabela Surleac , Vlad Raul , Ionut Ciornei , Marian Doroftei , Gelu Bolboceanu , Ana-Maria Surleac , Avadani Radu Iulian , Robert-Marian Vintu,https://www.facebook.com/iustina.avd Rotaru B Ancuta . Ei sunt cei mai ipocriti sustinatori ai monstrilor.

 94. am intrebat o colega indianca: cum e tratata femeia in India? mi-a raspuns ca India e imensa, are peste 1 miliard de oameni, la orase lumea e high-tech dar sunt sate unde femeia inca e sclava si carpa de spalat pe jos.
  La asta nicio diferenta intre RO si IN.

  Degeaba noi suntem aia educatii daca nu ajungem sa ii spalam si pe aia de la tara, de jos. Asa ca va aduc aminte la toti comentatorii si mai ales comentatoarele, ca profesorii si invatatorii si asistentele medical si asistentele sociale de la tara au mare nevoie de un suport (material si phisic, materiale si voluntari), asta ca sa nu mai fie 100 ani diferenta intre oras si vagaunile satesti.

  A, da, Romania are 50 la suta din populatie la tara. Nu toti sunt ca aia din fundatura de mai sus. Dar multi…multi sunt…

 95. cristiana pricop

  cu mentiunea ca Gorghiu chiar e o JAPITA
  – nu fiindca e tarfa- fiindca e lingauca si pupincurista
  si a tradat PNL basistilor

 96. Ca o concluzie la comentariile citite si adresata celor sapte monstrii: “Unuia fara suflet,unul fara lege”. Iata ce merita acestia si cu varf si indesat.

 97. Iti sugerez, Simona, sa inveti limba romana. Ce faci tu e un viol lingvistic, prin preluarea de expresii improprii limbii romane. Ideea din articol e ok, insa problema e exprimarea gresita. “Femei care ies dintr-o relatie”. Pai, draga retardata, relatia nu e un spatiu inchis, o institutie in care un barbat sau o femeie intra sau din care iese. Relatia nu e o masina sau un tren din care iesi. Englezismele astea de doi bani “a fi intr-o relatie” , “a iesi dintr-o relatie” sunt ridicole, absurde si suna prost in romana. Corect e “a avea o relatie” asta daca vrei sa pari (ca sa fii nu vei fi niciodata) o ziarista serioasa, care nu traduce din engleza orice expresie.
  Pune mana pe carte, ca sunteti praf toti cei care nu sesizati diferentele si luati totul de-a gata din engleza. Inteleg ca suntem in urma la capitolul mentalitati, insa nu vom recupera daca stalcim limba romana si o chinuim cu barbarisme. Violezi limba romana si o incarci cu anglicisme, fortand exprimarea sa para natural.

  • Monica ,
   defineste te rog ” draga retardata”

  • Is pretentioasa si eu la greseli. Dar cand e vorba de greseli ortografice si de punctuatie si de stil serioase. In cazul dat, daca te-ai legat de o singura expresie (“a iesi din relatie”) si ai facut un text atat de lung, pai imi pare rau…

  • Stimată și distinsă doamnă neretardată, vă înțeleg îngrijorarea, Pruteanu a murit și cineva trebuie să vegheze la încremenirea limbii române, doar că, din păcate pentru dumneavoastră, limba este un organism VIU, foarte permeabil la influențe, și va continua să se schimbe în fiecare zi, indiferent câte spume d-astea prețioase o să faceți dumneavoastră. Puneți mâna și extrageți-vă parul din fund, e posibil ca din cauza lui să vedeți peste tot violuri. 🙂

  • Te rog sa iei mana de pe soarece (mouse, pentru prostii cu engleza) si sa-ti faci rost de o totalitate a butoanelor care servesc la comanda masinilor de scris,calculat (tastatura, pentru ceilalti) cu diacritice.

  • ” ca sa fii nu vei fi niciodata” …Daca tot va erijati in dragonul care pazeste acuratetea limbii romane, va sugerez si eu sa invatati limba romana, in special partile de gramatica elementara in care se foloseste “fi” si “fii”. Si va sugerez asta cu mult mai politicos decat ati facut-o dumneavoastra in abordarea doamnei Tache.
   Nu ca interventia dumneavoastra ar avea vreo legatura cu subiectul, desigur.

 98. Indiferent de unde si cand se intampla violul trebuie condamnat. Dpdv al mamei de fata spun ca violatorii ar trebui castrati chimic pentru ca o vor face si a doua oara si a……… n-a oara. Asa ca la puscarie cu voi bestiilor ordinare. Iar mamelor acestor ANIMALE le doresc sa fie violate zilnic de cete de barbari si sa simtiti “placerea” acelei tinere.

 99. silviu burada, jegul ordinar, vrea la amre, probabil. a depus cerere de parasire a localitatii
  10.07.2015
  Ora estimata: 11:00
  Complet: Completul de judecată provizoriu nr.1 penal
  Tip solutie: Încheiere
  Solutia pe scurt: În baza art. 215 alin. (2) lit. a C. proc. pen., respinge cererea inculpatului Burada Ovidiu Silviu privind încuviinţarea de părăsire a limitei teritoriale a localităţii Văleni, judeţul Vaslui, stabilită prin încheierea de ?edinţă a Judecătoriei Vaslui din data de 19.06.2015, ca neîntemeiată. În baza art. 275 pct.4 alin. (2) C. proc. pen.,obligă inculpatul la plata sumei de100 lei reprezentând cheltuielile judiciare. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în ?edinţă publică, azi, 10.07.2015, ora 14:30.
  Document: Încheiere de şedinţă 10.07.2015

 100. http://portal.just.ro/333/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=33300000000074094&id_inst=333

  completul C 3, penal minori, judecatoria vaslui. oare nu e info publica numele lor?

 101. Ca acele chestii numite in mod eronat oameni sunt niste nu incape dubiusi nu are rost sa se mai discute pe subiectul sunt sau nu sunt niste nenorociti si e fata de vina sau nu. Pentru oameni raspunsul e simplu fata nu are nici o vina (si daca era dezbracata pe strada asta nu dadea dreptul nimani sa se atinga de ea) iar aia nu pot fi numiti oameni, nici macar animale (animalele nu fac asa ceva).
  Probabil ca si acest concept absolut odios si idiot “femeia la cratita si sclava barbatului” are un rol important in a duce spre comportamente deviante precum violul (cred ca oricum trebuie sa fii cu multe piulite lipsa la cap sa fortezi pe cineva, barbat sau femeie, sa faca ceva ce nu vrea, nu mai zic de viol).
  Dar ce treaba are politicul cu asta nu pricep… Ce treaba au Udrea, Gorghiu si Ponta in afacerea asta in afara de faptul ca nu au fost si nu sunt capabili sa faca un sistem de justitite in care asemenea indivizi sa nu mai fie liberi pe strazi? Ca zic unele si altele sau unii si altii ca Gorghiu a ajuns presedinte la PNL ca si-a tras-o cu juma de partid nu cred ca tin neaparat de modul cum sunt privite femeile in societatea romaneasca ci pur si simplu de mizeria din politic. Si daca autoarea a uitat tin sa reamintesc faptul ca si Ponta a fost blamat ca a ajuns mare lider PSD si PM datorita maritisului cu fiica unui influent baron PSD. Daca ai uitat cauta articole mai vechi, mai ales prin campaniile electorale. Deci asta spune multe de politicul din tara. Plus ca mai sunt niste doamne in politica precum Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu, Monica Macovei de care nu s-a auzit asa ceva, ptr ca nu au fost asa mult in centrul atentiei, cand vor fi… (vezi ce s-a spus in camapnia electorala de Macovei).
  Deci pana la politic sunt de acord cu tine. Poate mai bine separai politicul de chestiile astea.

 102. Nu imi place sa comentez unor stiri de genul.. mai ales ca nu ma intereseaza stirile.. sunt o cocina psihica in mintea omului… dar sincer.. intrand rar pe facebook imi mai ies in cale unele postari ale prietenilor….sincer… statul ar trebuii sa ia masuri drastice pentru viitorul acestor cazuri…(politia romana ar trebuii sa contribuie nu sa sustina hotii etc. doar pentru ca au un venit in plus 😉 ) nu ma pot abtine am sange de neamt si nu orice neamt… Ar trebuii sa le taie penisul, sa ii lase in libertate dar sa ii mediatizeze non stop pe tv, ca ceilalti viitori violatori sa poata sa fie manipulati constant sa nu faca asta… nu sa se mediatizeze pentru manipularea violatorilor numai forme frumoase feminine pe toate posturile ieftine Antena 1, protv si alte posturi de 2 RON… si sfat pentru toti oamenii….chiar daca ramaneti pe platforme de socializare care va termina psihic fara sa va dati seama.. macar deconectati-va cablul TV pentru totdeauna.. si pe net cautati doar ce va intereseaza… Altfel nu va mai indrebati de ce nu va merge bine, de ce nu sunteti fericiti, de ce nu aveti un iubit/a, de ce suferiti… momentan faceti parte din “Masa”, dar va puteti schimba viata.. apelati chiar si la un psiholog sau psiho-terapeut va va ajuta sa reveniti la voi.. stati prea mult in exterior si asta va ocupa tot timpul si d’asta se intampla ce se intampla! P:S: mai treceti si pe la biserica putin.. nu uitati de unde ati venit . Nu Iphone si Samsung si alte lucruri va completeaza viata.. astea doar va acopera golurile temporar!…. Inca ceva.. lasati bautura, nu mai fiti frustrati sa va innecati amarul . doar va prelungiti durata problemelor.. fiti FERICITI OAMENI BUNI ! (va fi greu la inceput.. avand creierul spatal, este greu sa intelegi binele)

 103. […] Raluca Cojocaru, Gabriela Deleanu, Daniela Toader, Creștem oameni, Prințesa urbană, Sereniti, Simona Tache, Din Mansardă, Beauty of Life, Căsuța Laurei, Cristina Lincu, Ruxandra Ioniță, Femeia […]

 104. Rusinos animalelor! Daca fata nu avrut, a-ti facut cea mai mare greseala din viata voastra. Ma alatur celor care va condamna , pacat ca justitia nu va da cel putin cate 7 ani de puscarie si sa va inmoaie madulurele prin chimizare….va intrb, daca ati avea o fata si ar pati ceea ce i-ati facut voi, cum a-ti proceda?

 105. nu stiam de ce nu-mi plac anal-istii tv, chiar si de moise guran biziday, care odata obisnuia sa mai vina cu cifre, pna si-a dat seama ca nu asa face audienta, de egzemplu pe 17 iulie

  “în alegerea unui viitor premier, fără probleme cu DNA dar și competențe în economie și cu o voință ceva mai masculină, – See more at: http://www.biziday.ro/2015/07/17/domnule-presedinte-aveti-un-cod-fiscal-de-promulgat-dezbaterile-s-au-cam-terminat/#sthash.zjVZY0kX.dpuf

 106. care sunt numele celor 7? sa le scriem numele peste toe, pe bloguri/site-uri. Peste 1luna sau x ani daca o firma va vrea sa ii angajeze sigur va fi o doamna de la resurse umane ce ii va cauta pe net. Sau daca voi iesi cu vreo fata, sigur ii va cauta pe net sa vada ce le poate capul. Si nimeni nu va face afaceri cu un om care nu judeca cu capul de pe umeri.

 107. Alina Gorghiu a fost “indragostita”, pe rand, bineinteles, de urmatorii ei colegi de partid: Bogdan Oltean, Misu Voicu, Teodor Atanasiu. Mai nou traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de alt coleg, Lucian Isar, dar pozitiile (nu va ganditi la prostii) sunt cu totul altele acum. Nu as putea sa trag concluzii pripite, dar trebuie sa ii recunoastem meritele in comparatie cu alte “doamne” din politica romaneasca: s-a “indragostit” doar de membri PNL

 108. masinaria masmedia& politicienii s-a pornit.gabriela vranceanu firea..are o reactie.
  la maruta victima a aparut in direct.fara sa fie blurata, protejata in vreun fel.. (tanara , poate de acum sa fie bruscata in public oricand , mai ales in zonele “alea”), A1 se indigneaza dar nu are exclusivitatea…ca doar asta face rating. sa nu ne facem iluzii.publicul,setos de sange asteapta. moderatorii fac si ei ce pot.Cinism -cred ca e un termen edulcorat, nu?

 109. Se putea sa n-o dai tu in cadrul unui articol (scris destul de bine, de altfel) in cat de nasol e PSD-ul si oamenii lui si ce minunat e PDL-ul si ai lui?… foarte misto ai creat legatura cu subiectul violului de la Vaslui… nici nu ma mai mira faptul ca esti platita la numarul de Puie Monta care apar in scriiturile tale… esti talentata, meriti… felicitari!

 110. foarte mic comentariul tau despre fata violata in schimb vrei sa o faci victima pe Alinuta … nu prea tine, pentru ca fata violata este o victima si nu inseamna NU pentru oricine … pe cand Alinutza este acolo unde vrea ea, nu o obliga nimeni sa stea cocotata intr-o functie prea grea pentru creierasul ei. In alta ordine de idei au fost vremuri cand chiar am simpatizat-o, dar pe atunci erau vorbele ei nu citate din Blaga … deci despre ce vorbiti? Doar pentru ca este femeie trebuie sa imi placa si prostia?
  Cat despre violatori sper sa isi primeasca pedeapsa binemeritata in puscarie si sa vada si ei cum este cand spui nu … si nu se tine cont de ceea ce spui …

 111. Referitor la Adam si Eva

  Au fost izgoniti amandoi, Eva ca s-a lasat ispitita, Adam pentru ca n-a fost langa Eva s-o ocroteasca.
  De fapt morala acestui incident e sa te pazesti de rau si mediul rau famat, iar barbatul trebuie sa se ingrijeasca de femeie s-o ocroteasca nu s-o umileasca.
  Efeseni 5. 25 Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele cum a iubit şi Hristos Biserica şi S-a dat pe Sine pentru ea…
  Efeseni 5. 28-29 Tot aşa trebuie să-şi iubească şi bărbaţii nevestele, ca pe trupurile lor. Cine îşi iubeşte nevasta se iubeşte pe sine însuşi. Căci nimeni nu şi-a urât vreodată trupul lui, ci îl hrăneşte, îl îngrijeşte cu drag, ca şi Hristos Biserica;
  Osea 4 .6 Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă…
  Daca aruncam vina pe religie sau pe credinta, pentru tot ce se intampla, niciodata nu vom cunioaste adevarul. Tocmai pentru ca nu cunoastem mizeria umana in ce se scalda, ignoram esenta adevarului. Toate pornirile rele se nasc din orgolii si razvratire si mai ales lipsa temerii de Dumnezeu.
  Proverbe 1:7 Frica Domnului este începutul ştiinţei, dar nebunii nesocotesc înţelepciunea şi învăţătura.
  Proverbele 9:10 Începutul înţelepciunii este frica de Domnul şi ştiinţa sfinţilor este priceperea.
  Psalmii 111:10 Frica Domnului este începutul înţelepciunii; toţi cei ce o păzesc au o minte sănătoasă şi slava Lui ţine în veci.
  Stiu ca multi vor reactiona la aceste versete cu rautate, dar intr-o zi imi vor da dreptate. Omul a uitat esenta adevarului, dragostei, bunatatii, sacrificiului si supus orgoliului feroce, face doar ce lui ii place.

 112. nu_conteaza_numele

  Sint soferite care intra intr-o intersectie cu “ochii inchisi” si se bucura daca ies de acolo fara evenimente. Considera ele pe moment ca decit sa calce frina mai bine inchid ochii. Asa e si aici. Ii stia de o viata dar tot degeaba, a avut incredere desi stia ce fel de oameni sint. Nu iau apararea golanilor insa te mai gindesti inainte sa te expui unui risc.
  Cum se duce antilopa la adapat in apa in care pindesc crocodilii. Setea le impinge sa riste.
  Ce vreau sa spun este ca ma indoiesc ca aia erau usa de biserica inainte de eveniment si nimic nu te putea duce cu mintea ca sint in stare de abuz de genul. Astfel de lucruri se petrec destul de des in anumite medii, inclusiv in bucuresti, printe blocurile gri.
  Altfel, Simona Tache, esti cam sloboda la gura pentru o doamna. Nu iti face cinste in mod special.

  • nu conteaza numele, io zic s anu mai iesim din casa,ca na, daca ne pandesc cei care au copilarit cu noi gata sa ne violeze, e ca si cum ar curge crocodili in apa de la robinet. mai bine postim de apa,zic.

   eu zic sa nu cumva sa te expui riscului de a te reproduce, specia umana s-ar devaloriza brusc, asemeni celor 7.

 113. @catalin marin Daca nu te nasti in Bucuresti esti automat prost , taran si retardat ? Multe persoane de mare cultura din tara nu au fost din capitala , deci provinciali si totusi au facut ceva . Pe langa asta , vorbesti de cultura si educatie cand tu nu poti face o conexiune simpla : PROVINCIÁL, -Ă, provinciali, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care locuiește în provincie sau este originară de acolo -> explicatia din DEX . Sunt oameni vai de capul lor si in Bucuresti si in restul tarii , faptul ca tu esti din Bucuresti nu-ti asigura conditia de educatie sau cultura superioara . Cum te-ai exprimat este o ingamfare totala , de aceea iti zic , indiferent de ce varsta ai , sa te gandesti de 5 ori pana spui ceva public , indiferent de emotiile sau impulsul momentului . Sunt revoltat de atitudinea lor , dar nu vad Romania ca o tara plina de oameni analfabeti si limitati , totusi la noi se promoveaza nonvaloarea , incultura si prostia . CE POATE VINDE MAI BINE SI CRESTE RATING-urile ?

 114. Victo Ponta ,astăzi în ședință de guvern :
  Vreau să încep, cât este şi presa aici, cu un eveniment şi cu un lucru foarte important care n-are legătură cu activitatea Guvernului. Vreau să-mi exprim solidaritatea nu doar cu victima infracţiunii de la Vaslui, ci cu toate victimele care au de suferit în ţară şi pentru care nu se face dreptate. Vreau să-mi exprim indignarea pentru faptul că de ani de zile spunem că justiţia trebuie să pedepsească pe toţi în mod egal, dar, mai ales pe cei care comit crime, violuri, tâlhării. De ani de zile nu facem altceva decât să dăm la televizor bătălii politice cu justiţia şi, în schimb, dacă nu se afla de către presă ce s-a întâmplat la Vaslui, nişte infractori periculoşi stăteau acasă bine-mersi şi noi ne bucuram că vedem deputaţi sau senatori sau politicieni arestaţi preventiv.
  Cred că e un lucru foarte grav în care am ajuns cu întreaga societate. Ne concentrăm doar pe ceea ce e interesant politic sau pentru media şi nu ne concentrăm pe viaţa de zi cu zi a oamenilor şi vreau să cred că după acest lucru se va schimba ceva cu adevărat. Vreau să vă rog, domnule ministru al justiţiei, să vă exercitaţi toată autoritatea funcţiei în cadrul CSM, iar dacă CSM-ul nu va lua nicio măsură, mai bine vă daţi dumneavoastră demisia, pentru că cineva trebuie să tragă un semnal că nu se poate ceea ce se întâmplă zi de zi în România; şi poate, în felul acesta, le atrageţi atenţia celor din CSM că în afară să ne spună nouă când n-avem voie să comentăm – uite, acum am voie să comentez şi vreau să spun că ce s-a întâmplat la Vaslui se întâmplă de multe ori în ţară şi dacă nu apare la televizor nu se întâmplă nimic şi suntem mulţumiţi că… Aşa că, vă rog – sper, nu e nicio presiune la adresa justiţiei – să vă exercitaţi atribuţiile pe care le aveţi şi ce aşteaptă oamenii de la dumneavoastră, ca ministru al justiţiei, în acest caz. Şi sunt convins că veţi face acest lucru.
  Robert Cazanciuc: Am sesizat Inspecţia Judiciară şi în scurt timp o să avem o reevaluare.
  Victor Ponta: Poveşti! Poveşti am mai auzit. Poate, de data asta, îi apără şi pe oameni, nu-i apără doar pe cei dintre ei, care greşesc. Şi cu asta am spus foarte clar ce gândesc şi poate, totuşi, ne gândim la viaţa de zi cu zi a oamenilor, nu doar la bătălii politice

 115. Simona,
  Toti oamenii superficiali care nu pot citi un text mai lung de 3 randuri o sa-mi sara in cap. Mai jos nu e vorba despre viol sau despre agresori si nici despre victima. E vorba despre articolul din Adevarul si tehnica de a propaga ura.

  – articolul initial din adevarul, datat 13 noiembrie 2014, scris de Simona Voicu, e ok. Prezinta un caz cutremurator de viol cu detaliile avute la dispozitie. ( http://adevarul.ro/locale/vaslui/video-dezvaluiri-cutremuratoare-cazul-elevei-dinvaslui-violata-sapte-tineri-abuzata-lesin-stropita-alcool-siiarasi-batjocorita-1_5464bba90d133766a8d349f5/index.html )

  – articolele scrise in perioada 13 – 20 iulie 2015 nu mai sunt ok. Cel mai prost e cel la care faci referire tu Simona Tache.
  Am citit cu mare atentie articolul care a inflamat atata lume, indreptat impotriva unor presupusi aparatori ai violatorilor: familiile acestora, satenii din valeni si in special tinerii din acest sat.
  http://adevarul.ro/locale/vaslui/acasa-cele-sapte-brute-violat-lesin-eleva-asa-i-trebuie-plans-i-au-arestat-fata-e-vina-poveste-terifianta-satul-depravatilor-1_55a6839ef5eaafab2c99889b/index.html

  Recomand tuturor sa citeasca acest articol cu mare atentie caci este un exemplu de manipulare, stimulare a urii colective in vederea obtinerii a ceva trafic pe net.

  inca de la inceput, dupa ce prezinta succint cazul (un fel de preludiu al urii), Simona Voicu ne spune ca “acea parte a Romaniei” (judetul Vaslui) dar mai ales satul Valeni, priveste cu indulgenta violul. Afirmatia este intarita precizandu-se: Romania e scandalizata, “mai puţin acea parte de ţară”. Si adauga “cei mai multi dintre satenii din Valeni” privesc fapta cu indulgenta. Sau “Cei şapte tineri sunt priviţi aproape ca nişte eroi de cei mai mulţi din localitate”. Nu te apuca ura? nu iti vine sa strigi “la moarte cu tot satul!!!”? Simona Voicu insa uita sa spuna de unde a aflat asta despre sateni? i-a intervievat pe toti? a facut un sondaj?

  Apoi textul devine plin de citate “revoltatoare” care par luate de un reporter celor din sat. Dar oare e asa? Esti tu sigura, Simona Tache, ca a existat un reporter care a pus o intrebare la care un satean a raspuns: “Aşa-i trebuie, dacă s-a urcat în maşină cu şapte”. Eu nu sunt.

  Chiar si descrierea satenilor: “în timp ce împarte o bere în drum spre moara din sat” sau “Vasile, un bărbat de nici 40 de ani” nu e convingatoare.

  Un alt element care nu poate decat sa ne provoace ura, este informatia ca pe facebook fata e jignita si injurata. Ca argument, nu e prezentat un link sau un citat ci e prezentata poza unui golan impertinent pe pieptul caruia scrie “20cm record” despre care se spune ca se numeste Razvan Rau, un sustinator al violatorilor. Am cautat in “mediul online” si nu am gasit nimic. Si nici Simona Voicu nu ofera un link sau sau o modalitate de a gasi informtia citata. Dar imaginea golanului face cat 100 de cuvinte. Din nou ne vine sa strigam: “la moarte!!!”.

  Mai multe site-uri au preluat povestea cu denigrarea in mediul online, si, ca in telefonul fara fir, Razvan Rau, din sustinator, a devenit violator: “In timp ce o viata este distrusa, Razvan Rau, unul dintre violatorii din Vaslui, sta pe o retea de socializare si posteaza poze cu titlul ”Trecem noi si peste asta”

  In continuare sunt citati, vecini, tinerii din Valeni si multi altii, fara a se da nume, fara a spune cine i-a intervievat sau daca i-a intervievat cineva, care in aparenta sustin sau privesc cu indulgenta violatorii.

  Apoi registrul se schimba, apar cateva poze cu oameni in varsta, probabil din sat si niste filmulete. Apare si un nume – Vasile Luca, si un alt personaj despre care se spune ca ar dori sa ramana anonim. Cred ca acesta e momentul in care Simona Voicu incepe sa relateze discutii reale, insa ceea ce spun acesti oameni nu e nici pe departe favorabil violatorilor.

  de exemplu: „Nu ai cum să fii de acord cu un viol. Avem şi noi fete acasă şi nu admit aşa ceva.” Ma intreb, oare intrebarea a fos “sunteti de acord cu violul?”

  alt exemplu: „Vă spun sincer că am plâns când i-a arestat. Nişte băieţi aşa buni să se comporte ca nişte animale. Nici unui câine nu-i faci aşa ceva.” Probabil o femeie batrana spune ca a fost socata, ca nu se astepta ca niste consateni sa se comporte ca niste animale. Ar trebui sa o linsam pe aceasta femeie pentru ca ii sustine pe violatori? Eu zic ca nici macar nu-i sustine, isi exprima doar stupoarea si indignarea.

  alt exemplu care ne duce cu gandul ca intrebarile reporterului au fost manipulatoare: la raspunsul: „Fata poate fi cum o fi, e corpul ei, face ce vrea cu el, nu o judecăm noi”, ne imaginam intrebarea reporterului: “ce parere aveti de faptul ca se spune ca fata e o depravata?” iar sateanul ii ia apararea fetei. Modul in care vede lucrurile SImona Voicu e insa pe dos.

  Asa cum spuneam la inceput, articolul e lipsit de informatie, fiind in mare parte o manipulare in sensul generarii de ura pentru cateva click-uri in plus. Mai mult, intrucat cititorii sunt foarte superficiali, ura si revolta pe care o simt acestia la citirea articolului e generala si indreptata in special impotriva violatorilor, desi articolul e despre sateni si vecini.

 116. Dragilor,
  Observ ca foarte multa lume pune egal intre barbati si fiinte de sex masculin. Un barbat adevarat nu imparte partenera de sex cu nimeni. Uitați-va la National Geografic si o sa vedeti ca multe dintre animale au un comportament mult mai normal decat foarte multi dintre cei care au tupeu sa se intituleze oameni.

  Treburile mult , mult mai complicate decat Gorghiu si politica romaneasca.

 117. Știu! Știu că vin și eu cu vechea problemă. Politicianul corupt și prost, care timp de 25 de ani a tăiat tot ce însemna educație în țara. Fraților, la țară , si nu numai, e prăpăd cu educația. Educația , mai bine zis, lipsa ei, creează monștri. Păcat e că proasta educație nu are efect direct contra politicienilor. Ba mai mult, îi ajută ori de câte ori sunt alegeri. Au vina lor , infinnită , și violatorii, dar una foarte mare o are și societatea că nu reacționăm la toate prostiile pe care le fac matrafoxați de la București , burtoși și tupeiști de prin țară. Deci, investiția și reforma EDUCAȚIEI (aș mai spune eu și reforma sănătății, dar cer prea mult de la ăștia cu mintea îngustă, poate o pricepe și atâta – educație)

 118. Nu contează numele

  @nike : te întreb pe tine si pe cei care au dat negativ de ce evita lumea sa se mute in general in zona prelungirea Ferentari? De ce considera lumea inferior cartierul Rahova? Nu vreau sa generalizez . nu înseamnă ca dacă prietenii voștri din copilărie sint responsabili exclude ca respectiva sa fi avut prieteni dubioși. Visați voi frumos ca lumea e toată roz si cind o sa o pățiți sper sa va dați seama ca era mai bine sa fiți precauți.
  Poți sa te reproduci liniștita, îți doresc o fata pe care sa nu o previi de pericole, o sa mai avem si noi evenimente de comentat.

 119. Sigur ca, din pacate, pedeapsa cu moartea nu exista in acest haos al unei asa-zise ‘democratii’ pe spatiul UE. America este MULT mai putin democrata decat oricare din tarile UE (ar fi doar de mentionat abuzurile politiei in cea mai puternica natie a lumii), dar macar pedepsele sunt ca lumea la ei. Politia, nu doar in Romania, ci in cam toate tarile UE NU are autoritate (spun asta ca roman care traieste in UK de mult timp). Nu stiu daca America (unde am stat mai multi ani) e un exemplu, dar macar acolo se stie de frica acestei institutii.

  Pt acei nenorociti personal as da pedeapsa cu moartea si executie publica (ceva in genul Arabiei Saudite). Cum asa ceva nu este posibil, uitati-va la tari foarte dezvoltate, gen Singapore sau Malaezia, unde pt asemenea orori (viol), in afara de puscarie, exista pedepse corporale (caning) extrem de dure. Si cred ca blestematii aia asta ar merita, suficient cat sa le lase urme fizice si psihice pe viata, asa cum au facut si ei acelei fete care NU are nicio vina.

  Nu sunt feminist catusi de putin (feminismul e un flagel al societatii contemporane care nu face decat sa distruga, incet dar sigur, notiunea de familie / casnicie, stabilitate si siguranta in cadrul caminului) si spun asta din ce am vazut atat in UK, cat mai ales peste ocean. Da, femeile au suferit mult de-a lungul timpului din cauza patriarhatului, dar in anumite tari ale lumii s-a ajuns acum fix la polul opus. Insa oricum s-ar imbraca o femeie, oricum s-ar purta, este optiunea ei, si asta nu da dreptul nimanui sa o atace sub nicio forma.

  Pt cei care spun ca in India se respecta drepturile femeii si ca femeia este pusa pe soclu, se inseala grav. Numarul de violuri in India si in tarile care au apartinut in trecut Indiei (in special Pakistan) este urias, mult mai mare decat se spune ‘oficial’, pt ca majoritatea nu sunt raportate, de frica societatii, a umilintei care urmeaza (uneori mai mari decat a violului in sine), a crimelor de onoare, ca sa nu mai spun ca de multe ori femeia violata este considerata cea vinovata, nu barbatul / barbatii care arata cat sunt de bestii. Femeile violate in India si Pakistan se ascund si de multe ori asa-zisii judecatori (sau politia) nu fac absolut nimic pt condamnarea bestiilor de pseudo-barbati, pt ca le e teama de ‘opinia’ publica, in special in mediul rural.

  Ce am spus in paragraful de mai sus se aplica si in multe tari musulmane, chiar in tari dezvoltate ca Emiratele Arabe Unite, doar ca intr-un numar infinit mai mic. Depinde masiv si de tara, pt ca in lumea islamica diferentele sunt uneori substantiale de la un loc la altul, asa cum si in Europa, nu se poate compara superioritatea unei tari ca Germania cu mentalitatea de tip dolce far-niente a Greciei.

  Revenind la ce pedepse ar merita cele 7 curve masculine, personal as introduce pedeapsa de ‘caning’ nu doar pt viol, ci si pt pedofilie, gerontofilie, si, in general, pt cam orice infractiune care presupune violenta. Si, de ce nu, si pt furt. Si chiar si asa, sufletul acelei fete cine il mai pune la loc, cine il mai repara ?……..Stau sa ma intreb (oaresicum retoric) cam cat de actual ramane Ion al lui Rebreanu (sau cel putin anumite lucruri din roman).

  Nu cunosc cine este acea fata din PNL, ca nu prea mai sunt la curent cu politica din Romania. Am fost ca un roman constiincios in Liverpool sa-l votez pe Johannis ca doar e de etnie germana, ca si mine, si la Sibiu a facut treaba buna, e un om serios, disciplinat, ordonat si la locul lui. Doar ca sa nu avem presedinte plagiator.

  • Unknown,
   Ma bucur sa vad ca inca mai exista oameni care gandesc ca tine.Problema Romaniei , dar is a altor tari din asa-zisa Europa civilizata si din America de nord e ca noi, oamenii care gandesc asa, suntem pe cale de disparitie.Cea mai mare bogatie a unei tari consta in calitatea locuitorilor ei.
   Intr-adevar , s-a ajuns la polul opus, s-a cazut in extrema cealalta.Nici eu nu sunt catusi de putin adept al feminismului, multi nu inteleg ce e cu acest feminism, ei nu stiu ca feminismul promoveaza homosexualitatea si ura fatza de barbatii normali si ataca familia traditionala.
   Refritor la India am raspuns comentatorului Nike cu un comentariu care inca nu a fost aprobat.

   Bine zis curve masculine pt ca violul presupune o lipsa totala de barbatie , un barbat nu doar ca nu ar face asa ceva , dar nici macar nu ar putea sa faca.Oricum, dupa ce hotararea de condamnare va ramane definitiva , ei vor fi judecati si condamnati de catre colegi dupa legea talionului .

 120. Toate reactiile negative la adresa fetei din partea unora (surprinzator, chiar si multe femei) se intampla datorita lipsei de educatie. Acest caz ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru toti si sa incepem sa apreciem mai mult educatia. Mi se pare inacceptabil ca niste “oameni”, niste mame, sa o condamne pe saraca fata.

 121. […] la situația absurdă ca șapte tineri acuzați de viol să fie judecați în stare de libertate Simona Tache: România e un mare sat din Vaslui Europuls: Violul de la Vaslui – simptom al proastei aplicări a legislatiei europene în România […]

 122. de inteligenta se vede ca esti inteligenta doamna. dar foarte aroganta si fara bun simt. puteai sa te rezumi la niste comentarii mai cuminti nu sa ti imaginezi dumneata cum stau aia cu penisurile erecte si aia sa treaca prin toate, etc. foarte vulgara. deci esti exact tipul de femeie urata de oricine. cred ca ai o viata foarte trista.

 123. Hmm.. pareri cu parerea. Ce-ti pasa tie ce cred altii ?

 124. Satenii din Vaslui sunt fermi convinsi ca fata i-a violat pe baieti.

 125. Draga Simona, voi incerca eu, un purtator de penis, sa raspund pe scurt unora dintre intrebarile tale fara sa imbratisez violatorii sau profitorii, fara sa le iau apararea. Astfel de indivizi ar trebui intorsi in epoca primitiva si lasati sa-si traiasca mizerabilele vieti in acele vremuri.
  Desigur, sunt femei care pot si se descurca singure (e cam mult spus fiindca au ajutor macar din partea familiei) in lumea in care traim. Procentul lor e totusi destul de mic, celelalte facand si ele ce pot ca sa supravietuiasca. Aliante de convenienta, relatii nepotrivite moral, iubiri fulgeratoare pentru bunicuti, mici artificii in lupta pentru o viata mai buna, o pozitie asa-zis sociala, toate fac parte din imaginea generala a femeii din ziua de azi. Si nu doar in Romania. Toate astea ar fi ok pana la un punct. Ce ne facem insa cand apare un alt tip de femeie care ar fi dispusa la sex in trei pe un camp dar nu in patru, fiindca asta e deja viol (?!!!) Ce ne facem cand dupa o noapte de sex nebun cu o tipa abia cunoscuta ne pomenim dimineata incatusati pentru viol doar fiindca privind cu ochii inca tulburi pozele facute peste noapte refuzam santajul? Bietile noastre minti de barbati, atat de blamate de ultrafeministe, intra in vrie. Cred ca si mintea unei femei ar pati acelasi lucru. Un bun prieten, odihneasca-se in pace, spunea: “Sunt mandru ca sunt misogin. Am cunoscut atat de multe femei incat merit asta.” Intelege tu ce vrei din cuvintele lui si lasa-ma sa trag o concluzie personala. A judeca barbatii asa cum ai facut-o tu mai sus inseamna a-i judeca cu penisul. Cu respect si admiratie sincera pentru intregul tau blog permite-mi sa nu fiu de acord cu tine decat in proportie de 50%.

  • discutie cu un medic cum evalueaza un viol. Cuvinte amintite: contuzii, vanatai, dar inca nu inteleg ce inseamna tesut rupt, muschi sfasiat, sange, col rupt etc.

 126. Raphaell Bloodfang FB

  Ma, ce cacat mananca toti putzoii astia care nu merita sa posede putza ?

  Situatia e simpla;

  Fizic, intre viol si sex salbatic in draci cu senzatii supertari nu e nici o diferenta.

  Psihic si emotional violul iti anuleaza vointa, iti subjuga identitatea, iti intoarce pe dos psihicul si emotionalul, te lasa cu traume pe restul vietii si numai tu stii cum naiba iti mai revii si supravietuiesti.
  Si nu toate femeile au apoi parte de un barbat cu suflet care sa le umple sufletul cu iubire si sa le unga rana emotionala.

  Barbatii, ca si mine dealtfel, cu stromeleagul pe dinafara, nu au cum pricepe in viata asta cum e sa fii patruns cu forta in propria fiinta, sa fii injunghiat in suflet.

  Daca fata era una care se iubea cu multi, asta era optiunea ei ca femeie.

  Dar regula de fier e simpla:

  “chiar daca esti si cu penisul pe jumatate introdus in vagin, daca fata zice clar NU, te retragi politicos, finutz, nu smulgand ca un jeg, si eventual discuti calm si omeneste cu ea. DIN CLIPA IN CARE FEMEIA A REFUZAT CATEGORIC, SE CHEAMA V I O L , nu conteaza ca lucreaza pe centura orasului si face amor stradal pe 5 lei.” ESTE CLAR, DOMNILOR PUTZOI ?!?!?!?!?

  Drepturile omului sunt in mare parte sustinute de oameni traiti in puf, nu traiti prin durere. Cine jefuieste alt om de drepturile lui de baza, si le anuleaza si pe ale lui.

  Pedeapsa dupa viol nu mai vindeca ea victima, dar castrarea medicala face imposibila recidiva, repetarea crimei, si majoritatea violatorilor repeta crima macar inca o data, chiar si in cazul femeii cu care s-au casatorit.

  Am zis !

 127. Bravo simona, esti fantastica!

 128. Dragi comentatori
  In toate limbile pamantului (si in romana si in engleza , si etc.) cuvantul “fucK” are 2 semnificatii simultane : prima semnificatie este cea a actului sexual propriuzis , iar cea de-a 2a semnificatie e cea de insulta = cea care exprima violenta , dominarea cuiva de catre altcineva = cineva care este dominat este “fuck”uit de catre cel care domina = “fuck”uieste.
  Acest semnificant cu acesti 2 semnificati simultani sunt rodul unei deveniri biologice si socio-istorice
  Sexualitatea = asta insemna in mod fundamental ;
  – In acelas timp un act de copulare fiziologica avand ca rezultat perpetuarea speciei
  – In acelas timp un act de dominare a unuia din parteneri de catre celalalt
  Aceasta inbinare intima intre aceste 2 componente dialectice ale sexualitatii este una dintre caracteristicile fundamentale ale sexualitatii atat umane cat si la nivelul tuturor celorlalte forme de viata animala sau vegetala
  Cum plastic se exprima domnul Raphaell Bloodfang FB in acest blog : “Barbatii, ca si mine dealtfel, cu stromeleagul pe dinafara, nu au cum pricepe in viata asta cum e sa fii patruns cu forta in propria fiinta, sa fii injunghiat in suflet”
  Asa este : are dreptate dl. Raphaell Bloodfang FB ; femela din orice regn este injunghiata la propiu , efectiv in fiinta si in sufletul ei de catre “stromeleagul” masculin
  Intr-adevar ; in asta consta propriuzis un act sexual = intr-o injunghiere la propriu a femelei cu lancea sexului masculin.
  Este intr-adevar un act de violenta pe care evolutia socio-istorica a reusit sa-l edulcoreze oarecum si sa-l introduca in unele cutume si legi sociale ,
  DAR ; aceasta evolutie socio-istorica nu va reusii niciodata sa-i inhibe caracterul fundamental = cel de act de dominare si violenta (decat poate in momentul transformarii finitei biologice umane in altceva , in alt animal ?, cu alta morfologie ? si alta fiziologie ?
  Dumnezeu stie
  In orice caz pana atunci ; realitatea fiziologiei umane actuale presupune un mascul a carui rol este sa-si implante lancea virilitatii in trupul feminin , iar femela sa resimta placerea in a fi injunghiata in trupul si sufletul propriu (asta in masura masura in care femela umanoida moderna mai are ? sau nu ? o nevoie sexuala de tip conventional)
  Daca 2 oameni vor mai face sex in urmatorii 1 milion-2 de ani de aici in colo ? = atunci actul sexual respectiv va fi provocat de catre o placere de tip sadic a barbatului si una de tip masochist a femeii

  Este adevarat ca si sexualitate evolueaza ca si celelate aspecte ale vietii :
  Si cutumele si legile sociale care guverneaza domeniul evolueaza si ele :
  Iata = Homosexualitatea (si masculina si feminina) a depasit de mult ilegalitatea si a intrat in domeniul normalului.
  In SUA = faclia civilizatiei mondiale , sexualitatea homosexuala a fost de mult dezincriminata , iar in acest moment este chiar promovata ;
  – Personaje homosexuale au devenit de mult personaje positive in seriale tv americane de mare audienta
  – Sa fii homosexual nu mai reprezinta nici un impediment ca sa fii promovat in US Army
  – Casatoriile homosexuale au devenit legale in nu mai stiu cate state ale SUA
  – Femeia transexuala cu barba a castigat Eurovizionul
  etc. , etc. , etc.
  Iacata = sexualitatea evolueaza si problematicile sexualitatii de tip clasic (printre care si problema violului) vor fii in curand depasite de problematici mult mai grave si chiar planetare :

  Romania continua sa fie o tara inapoiata , care continua sa refuse sa se incadreze in normele de civilizatie nord-americana si vest europeana (inclusiv in civilizatia sexuala)
  Iacata inca unul din rezultate acestei situatii de inapoiere ; avem de discutat la televizor despre 4,5-6 violuri pe saptamana = toate = violuri heterosexuale
  Oare ; daca am promova si noi homosexualitatea , ca toata lumea civilizata ; oare nu am reduce macar si cu cateva procente si numarul violurilor (heterosexuale) ?
  Inca o data ; nu am auzit nici in SUA si nici in Franta de 5,6-7 violuri homosexuale pe saptamana
  Probabil ca astfel de violuri homosexuale nu exista , sau in orice caz sunt cu totul nesemnificative dpdv. statistic fata de violurile heterosexuale.
  Nu ar fii asta un subiect de discutat ? (daca tot promovam incluziunea Romaniei in valorile transatlantice)
  De ce sa nu promoveze si Romania intens homosexualitatea ? de ce sa nu devina 70% , 80 % din populatia Romaniei homosexuala ? De ce nu ?
  Nu este de ordinul evidentei ca sexualitatea heterosexuala este un lucru depasit istoric si care trebuie , pe cat posibil , inhibat , reprimat si redus ?
  Consecintele heterosexualitatii sunt déjà planetare si cu mult mai grave decat amaratele astea de violuri = suprapopularea globului = suntem 7 miliarde , o sa fim 9 , o sa ajungem in curand 20 de miliarde …etc.
  Unde o sa ne oprim ?
  Se prasesc oamenii astia ca iepurii
  Cum o sa putem sa oprim aceasta adevarata molima mondiala ? = inmultirea oamenilor = cresterea populatiei ?
  Cate miliarde de oameni poate sa hraneasca amaratul asta de Pamant ?
  Cum o sa putem reprima aceasta molima ?
  O sa fim nevoiti sa apelam la eugenie ?
  Razboiul atomic care sa starpeasaca cateva miliarte de paduchi umani va devenii chiar o necesitate ?
  Pai nu ar fii chiar mai “umanist” sa reprimam sexualitatea heterosexuala si sa promovam homosexualitatea ? = asta macar nu produce copii .
  Credeti ca americanii sunt prosti cand promoveaza homosexualitatea
  Intr-o emisiune la un post de televiziune (Realitatea) o stimata psiholoaga s-a exprimat ca ; “domnule au ajuns sa faca copii in Romania toti prostii”
  Corect : are dreptate dna. psiholog : toti prostii , toti handicapatii , toti tiganii , toti nenorocitii = toata lumea face copii.
  In loc sa faca copii numai desteptii ; fac copii toti prostii.
  Pai este normal sa fie asa ? ; ca sa conduci un autovehicol iti trebuie carnet de conducere , dar ca sa faci copii nu-ti trebuie nici o aprobare = fac copii toti imbecilii care apoi nici nu stiu cum sa-i educe (nu mai vorbesc ca nu sunt in stare nici macar sa le puna o bucata de paine pe masa).
  Parintii romani , abrutizati , habar n-au cum sa-si educe copii – baieti ca atunci cand ajung la pubertate acestia sa nu violeze fete.
  Si copii-baieti ai acestor parinti romani abrutizati ; ajung si ei niste tineri tot abrutizati , dominati de niste instincte sexuale (heterosexuale) de nestavilit = care vor sa manance paine cu salam , si sa violeze fete nevinovate = si iata ca Romania se transforma intr-un camp de viol heteroxexual total si continuu.
  Si uite asa avem de discutat la televizor despre cate 3-4 , 5 violuri pe saptamana.
  Nu credeti ca ar putea exista si subiecte mai importante de discutat pe posturile de televiziune ?
  = eugenia , de ex. ?

 129. Draga Simona ,
  Am citit si textul tau si comentariile si am ajuns la o concluzie mai fistichie : vreau sa fiu Mihaela. Sau, ma rog ,cineva cu un statut identic .Sa-ti explic de ce. “Nu” inseamna “nu” , pentru mine asta e clar , pentru multi din lumea asta ..discutabil si mai ales pliabil pe un context ales in functie de nevoile de moment.Dar hai sa mai analizam putin amarata asta de silaba. Presupune litere. Si daca e rostita presupune limbaj articulat , in traducere mai libera un om.Ca sa continui cu tot cliseul o fiinta unica si irepetabila. Se aude pana la cercopitecii cu pareri? Fiinta umana , indifferent ca tu o doresti irepetabila pentru ca e mai bine sa ramana asa , ca numai de unul ca el/ea nu ducem lipsa sau ca o doresti clonata pentru ca avem nevoie de mai multi. Nu conteaza ca poarta fusta , pantaloni , sani sau barba sau mai nou si sani si barba. E un om cu dreptul fundamental de a spune “nu”. As vrea sa rog “domnii” aceia care sunt de parere ca unele “si-o cer” sa-si imagineze mamele dumnealor in fata unui /unor masculi in calduri. Cel putin theoretic sunt domni cu pareri ferme formate la o bere cu tatii dumnealor si cu educatie solida de viata tip “ calul , pusca si nevasta”. Domni care se bat cu pumnul in piept ca-si respecta mama. Hai ca nu-I greu , stirile de la ora 5 sunt pline de situatii de-astea.S-o intrebe pe ea daca si-a cerut-o. Nevasta n-are rost s-o intrebe si nici nu cred ca are timp sa raspunda. Daca nu-I la cratita sau la sters copiii la fund e la camera de garda c-a mai luat vreo doua scatoalce . Si iar il face de ras ca n-a stiut s-o dreseze si pe deasupra mai da si din casa.Poate realizeaza paradoxul …ca intre “io pentru famelia mea fac moarte de om” si “lasa c-asa-I trebuie “ nu-I decat o diferenta de apartenenta la trib.Sau haita.Trist e cand pareri de-astea sunt emise de sfertodocti ca semidocti ar fi compliment , sfertodocti cu acces la instrumente de scris si raspandit.Si mai trist e ca suntem foarte departe de a avea o atitudine clara in situatii de-astea si nici nu cred ca ne clarificam curand. Pentru ca unele “ si-o cer” , pentru ca un barbat care tine si casa si amanta e mascul alfa si o femeie in situatia lui e curva.Si proasta dar descurcareata ca altfel n-ajungea unde-a ajuns…
  Asa ca vreau sa fiu Mihaela .Sa nu ma doara capul cand deschid televizorul sau laptop-ul.Sa n-am alta treaba decat sa dorm si sa ma joc. Pentru ca asta nu e societate sa traiesti in ea de drag. Si uneori , cand te uiti sa unii semeni iti e jena ca sunt colegii tai de specie.

 130. completare :
  Inainte de revolutie , in tinerete , in perioada in care Margaret Thatcher era prim mimistru al Marii Britanii ma surprindeam gandind in cate o seara la cate o ciudatenie ; “domnule ; cum o fi sa fii sotul lui Margaret Thatcher ?”
  ma cutremuram brusc si ma cuprindea o senzatie ciudata : organica ?, ceva ? , ma strabatea un frison
  Imi imaginam sa sunt in pat noaptea , ma intorc de pe o parte pe alta si brusc dau de fata lui Margaret Thatcher pe perna de langa mine
  (doamne fereste , maica domnului)
  nu intelegeam ce e cu mine ? si ma psihanalizam ; “ce dumnezeu am domnule cu femeia aia ca doar este o femeie onorabila ?”
  e adevarat ca nu era singura care ma bantuia asa ; mai erau o puzderie de “femei” la fel
  in Comitetul Central al PCR (de ex.) ; era una Elisabeta Gainuse (sau asa ceva?) = avea parca in cap un coc imens, se inbraca intr-un fel de deu piece de culoarea salopetei murdare si avea o privire serioasa , comprimata si demna.
  De cate ori o vedeam la televizor aveam puseuri de urticarie.
  Initial am crezut ca era din pricina faptului ca erau urate (ca erau urate , domnule ; ce-i dret e drept ; urate-urate ; cu spume cum se zice popular)
  Dar dupa aia m-am gandit ; “domne dar poate ca la trup nu or fii chiar asa urate ? ; poate or fi avand vre-un trup de fotomodel ? , dracu stie ?”
  Zadarnic : senzatia de greata si de cosmar persista.

  Am inbatranit si mi-am dat seama : “femeile” respective erau de fapt barbati = ele conduceau , dirijau , stapaneau = Partidul Comunist , sau imperiul britanic , in sfarsit etc.
  Sa-mi scuzati scrisul la limta obscenitatii dar el exprima cu acuratete situatia : pai cum doamne iarta-ma ai fi putut sa-ti bagi scula-n Partidul Comunist ? (doamne frereste) , sau in imperiul britanic ? ,
  Cum ar fii sa i-o tragi (scuzati-mi expresia) in pat lui Iosif Visarionovici Stalin ?

  Brusc am inteles = domnule ; era simplu = eram heterosexual
  Eram victima unui stereotip biologico-sexualo-culturalo-socio-istoric = imi placeau femeile
  In mintea mea inapoiata ; “femeie” era cineva mic , dragalas , cu fata de ingeras, cu nasuc mic si buzite rosii , cu bucle blonde , care isi pune capul calin pe umarul meu si pe care eu sa-l ocrotesc.
  As fi fost dispus sa fac unele rabaturi ref. la nasucul mic si la buclele blonde , dar ref. la capul calin pe umarul meu si ref. la ocroteala ; asta era mai presus de orice discutie.
  Asta era domnule = pai cum doamne iarta-ma s-o ocrotesti pe Margaret Thatcher sau pe Iosif Visarionovici = astia conduceau lumea domnule si por neau razboaie (daca nu erai atent si cuminte te ocroteau ei pe tine la 2 metrii sub pamant)

  Asta era imaginea mea despre conceptul de “femeie”
  Numai ca imaginea asta a mea despre “femeie” era déjà un concept depasit
  “Femeia” aia din capul meu incepuse sa dispara déjà pe la 1900 si fusese pulverizata de sufragete.
  “Femeia” de la sfarsitul secolului 20 deja era déjà ceva complet diferit = evoluata , emancipata , era complet egala cu barbatul (daca nu chiar mai egala decat el)
  Intr-un mod ciudat isi pastrase atributele morfologice ale fostei “femei” premoderne , pe care chiar si le hiperbolizase (sani proeminenti , solduri late , fese bombate, etc.) dar toate aceste caracteristici morfologice isi piertdusera aproape compet functionalitatea fiziologica , in schimb capataresa o utilitate predominant comerciala.

  Evolutia asta este si va fi inexorabila ;
  – institutia casatoriei este iremediabil depasita istoric
  – de ce doamne iarta-ma sa mai preia o femeie numele idiotului de sot ?
  – de ce sa mai aiba un sot ?
  – de ce , doamne iarta-ma sa mai fac copii ? ; sa-mi nenorocesc marfa ? ; sa-mi cada si sa-mi atarne sanii ?, sa raman cu burta ? , sa etc. ?, sa etc. ?
  – 1 an sa ma scoale copilul noaptea din 3 in 3 ore sa-i dau sa suga ?
  – sa-i fac prostului de mancare in fiecare zi ?
  – sa etc. ? , sa etc. ? , sa etc. ?
  pai , doamne iarta-ma ; dar ce ? = m-am prostit de tot ?
  sa faca treaba asta alea urate si care nu au marfa de vanzare
  si chiar si alea care nu prea au marfa de vanzare ; cu incasarile de la 2-3 clienti tot strang de un inplant de silicon si de o liposuctiune
  astesa nu mai sunt “probleme de cuplu” ; sunt probleme de analiza cost-beneficiu.
  Si la urma urmei nici ritmurile noastre fiziologice nu se potrivesc ; idiotii de barbati trebuie sa faca sex in fiecare zi , daca nu macar o data la 2 zile , pe cand noi femeile daca nu facem sex 2,3 ,4,5 sau chiar 6 luni ; nu-i mare nenorocire ; nu ne da afara din casa = asa ca daca cererea este mai mare la barbati = atunci = economia de piata domnule = legea cererii si ofertei = n-au decat sa plateasca mai scump.
  Si oricum ; de platit o sa plateasca cum si cand vrem noi femeile moderne :
  Reiau fraza memorabilia a dlui. domnul Raphaell Bloodfang FB din acest blog =
  “chiar daca esti cu penisul pe jumatate introdus in vagin, daca fata zice NU, te retragi pt. ca DIN CLIPA IN CARE FEMEIA A REFUZAT CATEGORIC, SE CHEAMA V I O L , nu conteaza ca lucreaza pe centura orasului si face amor stradal pe 5 lei.” ESTE CLAR, DOMNILOR ?!?!?!?!?”

  E clar domnule ;
  dpdv. juridic e cristal
  Ceeace ramane neclar este problema comerciala
  nu este clar e ce facem cu banii ? daca i-am dat banii inainte (cum se face de obicei la profesia respectiva) ;
  – ii cerem cei 5 lei anapoi pt. ca s-a razgandit ?
  – sau cei 5 lei raman la ea chiar daca s-a razgandit pe parcursul activitatii ?
  – sau ne returneaza o suma de bani proportionala cu lungimea neintrodusa ?
  – nemai vorbind ca ramane si o problema tehnica ; cine inpartial si cum si cu ce mijloace tehnice masoara respectiva lungime neintrodusa ?
  – si apoi ce probe vom prezenta in instanta cand vom revendica , cum e firesc intr-un stat de drept , suma incasata necuvenit de tanara domnita in cadrul unui proces de pretentii ?
  asupra acestor amanunte conlocutorul nostru ne lasa intr-o ceata totala
  O ceata si mai totala apare daca situatia respectiva nu apare la un colt de strada ci chiar in pat cu propria prietena , sau chiar in patul conjugal , cu nevasta pe care tocmai a luat-o durerea de cap chiar in timpul actului , iar barbatul respectiv nu a fost sufficient de vivace si nu a scos madularul ca destula viteza ? ceeace a deranjat , cum e si firesc , sotia , si a condus , intr-un mod la fel de firesc la un process de viol intramarital (ceeace inteleg ca e un caz din ce in ce mai intalnit ; de violenta domestica )?
  Ce facem intr-o astfel de situatie ?

  Dar noi parintii responsabili ai caror baieti vor intra in clasa a 6sea ; cum sa-i educam pe baietii nostrii ? :
  Sa o pupe pe colega de clasa ?
  sau sa faca o cerere scrisa pe care sa primeasca si avizul dirigintelui ?
  sau sa faca un contract prenuptial in care sa se specifice in clar unde si cum poate sa puna mana ?
  Nici legislatia si nici popa de cartier nu ne invata nimic despre asta asa ca singura solutie pe care o intrevad este =
  DRAGI PARINTI EDUCATI-VA COPII DESPRE CALITATILE HOMOSEXUALITATII SI INDREPTATI-I CATRE ACEASTA pt. ca intr-o relatie homosexuala nu am auzit despre procese de viol

  Si probabil ca si putinele relatii heterosexuale care vor mai exista in viitor pe fata pamantului vor fii tot niste relatii de tip homosexual in care partenerii ;
  – vor fii perfect egali ,
  – relatiile sexuale din cuplu vor avea un character democratic ,
  – si cei 2 parteneri se vor penetra reciproc si altenativ
  (chiar daca unul este intamplator barbat si celalalt femeie)

  • Apreciez sarcasmul tau la adresa promovarii homosexualitatii si a feminismului , dar eu am de spus doar atat:unul care incearca sa atenueze gravitatea acestei fapte atat de subumane numite viol nu e cu nimic mai baun decat unul care e de acord cu casatoriile gay. Nu inseamna nu,punct.

 131. Sunt de acord ca ce s-a intamplat la Vaslui a fost incorect. O nedreptate pentru acea fata. Daca ea consimtea era in regula. Dar, prin faptul ca nu a fost “sex consimtit” (cum altfel s-ar fi numit o chestie in grup?) baietii au gresit foarte grav. Au si platit pentru asta. Ideea este ca rostul femei este unul (chiar anatomia indica asta), iar al barbatului este altul. Femeia se ocupa cu procreerea, iar barbatul cu sprijinirea femeii. In zilele noastre din pacate nici femeia si nici barbatul nu mai isi cunosc rolul. O famlie este de fapt o mini insitutie in primul rand. Ca se iau ei din iubire e una, si ar fi de preferat. Rodul iubirii fiind copilul. Sunt de acord ca femeile au dreptul sa se revolte, dar barbatii, aici incluzandu-ma si pe mine, nu vom ceda faptul ca suntem un pic favorizati prin faptul ca suntem purtatori de… Cine este prost ca sa renunte la un avantaj? 😀 Acum sa fim seriosi. Nici politicienii nu o fac. E cam acelasi lucru. Facand o paralela intre cele doua. Traim intr-o lume patriarhala si barbatii profita de asta. Desi barbatii, sincer vorbind, ar trebui sa profite intr-un mod mai inteligent. Chiar daca stii ca e datoria unei femei sa gateasca, sa spele, sa calce,.. asta nu inseamna ca nu trebuie sa o ajuti si sa imparti acele sarcini cu ea. Mai ales in ziua de azi in care femeia simte nevoia sa fie mai independenta, inclusiv in familie (ceea ce nu ar fi neaprat ceva rau, atata timp cat s-ar simti iubita 🙂 ). In fond casatoria inseamna ca devii mai fericit, nu mai nefericit decat ai fost inainte. Si ce fericire mai mare ar trebui sa fie pentru un barbat decat sa isi faca propria femeie fericita. Daca nici la acest capitol nu este in stare… atunci este de plans. Si eu nu cred sine qua non ca o femeie care ajunge in pozitii importante trec peste 🙂 cadavre*… De obicei parerile oamenilor ii descriu pe ei insisi de fapt. If you know what I mean.

 132. nu am reusit sa corectez tot textul.. au mai ramas cateva greseli. 😀

 133. […] cerneala e virtuala). Vreo solutie concreta? In afara de mesaje de sustinere pentru fata violata, de mesaje vehemente impotriva celor care considera femeia DIN START vinovata, nicio masura pentru ca pe viitor astfel de lucruri sa nu se mai repete. Nu, victima nu este […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint