Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Ești un om bătrân și nesimțit, Ion Cristoiu!

screen-shot-2016-09-21-at-15-12-08

Ieri, mama lui Bogdan Gigină, polițistul mort pentru că fusese trimis în mod abuziv să-i deschidă drumul cu viteză, pe întuneric și ploaie, lui Gabriel Oprea, a postat pe Facebook un text sfâșietor, din care vă citez doar atât:

“Am intrat și acolo am găsit un copil, copilul meu, complet desfigurat, cu gâtul retezat, cu chipul plin de sânge, pardoseala era plină de sânge. M-am prăbușit la picioarele lui, sărutându-le și strigându-l. Încă avea șosetele ude în picioare. M-am trezit ridicată brusc și zguduită de umeri: medicul de gardă plângea și încerca să mă facă să înțeleg că nu se mai poate face nimic. M-am prăbușit din nou la picioarele copilului meu, implorând și privind oamenii care, deși știau că nu se mai poate face nimic pentru el, nu voiau să renunțe. Nu am să uit niciodată cum acei oameni încercau imposibilul, nu am să uit lacrimile care li se înodau sub barbă…”

A urmat o intervenție televizată a lui Ion Cristoiu, care a spus nici mai mult nici mai puțin decât că femeia trebuie să tacă. Iată fragmentul cu pricina, din discuția cu Silviu Mânăstire, de pe B1TV:

“Cristoiu: Știu că o sa vă supărați, dar, din punctul meu de vedere, mama polițistului ar trebui să tacă pentru că…

Mânăstire: De ce să tacă?

Cristoiu: Pentru că tre’ sa tacă, în asemenea cazuri, taci. Deja e prea activă, pe scrieri, în presă. Vorbesc serios, nu știu ce vârstă are, bănuiesc că poate să îmi fie fiică, sau ce o fi. N-am…

Mânăstire: Dar e revoltată de…

Cristoiu: Domnu’ Mânăstire, am o rugăminte. Sunt om bătrân, cunosc, e prea revoltată. Iertați-mă, te-ai revoltat o dată, te-ai îndurerat, acuma începe să povestească, e cultivată, dacă nu știe, e manipulată într-o direcție politică. Poate să fie și mama lui Isus Hristos. Dacă este manipulare, nu e corect. Durerea față de o moarte a fiului nu justifică deja să facă politică. Ea face politică pe Facebook, povestește cum i-a tăiat capul.”

Dacă nu vi se pare verosimilă transcrierea și îmi imaginez că nu vi se pare, găsiți și varianta video aici.

Ce vreau să zic: Cristoiu are dreptate când spune că e un om bătrân, doar că nu ăla e motivul atitudinii dezgustătoare cu care tocmai ne-a lăsat pe toți mască. Corect era să se exprime așa: “Domnu’ Mânăstire, dați-mi voie, sunt un om bătrân și nesimțit și știu eu că femeia aceea, care trăiește cea mai crâncenă și nevindecabilă durere pe care o poate trăi o ființă umană, face politică atunci când își plânge copilul. Vă spun, mi-e și scârbă de mine, îmi vine să borăsc când mă uit în oglindă, dar, dacă sunt nesimțit, ce să fac, domnu’ Mânăstire? E o boală, vă spun! Deci mama lui Gigină trebuie să tacă, s-o lase mai ușor cu durerea și cu revolta m-ați înțeles? În încheiere, mi-aș zice și “Hai sictir”, așa, în semn de scârbă față de mine însumi și de ceea ce spun, dar nu mă ajută limba română. Puteți să-mi ziceți dumneavoastră, domnu’ Mânăstire?”.

Dacă vorbea așa, eu, personal, n-aș fi avut nicio problemă. Aș fi eliminat cu discreție bolul alimentar care mi-ar fi năvălit spontan afară din stomac, după care mi-aș fi văzut de treabă, fără să comentez. Aia e – mi-aș fi zis – măcar omul a recunoscut că e bolnav de nesimțire și că de-acolo îi vine atitudinea de reptilă solzoasă și respingătoare, mergem mai departe, îl ignorăm și ne vedem fiecare de viața noastră.

Ion Cristoiu promovează cu nesimțire și cinism o idee pe care o promovează tot mai des și politicienii noștri la fel de nesimțiți și de cinici. Aceea că orice gest care nu le convine lor este unul politic. S-a căcat cineva moale și au sărit stropi pe doctoratul furat al lui Ponta? E un gest politic! Au ieșit 20.000 de oameni în stradă și au dat jos guvernul aceluiași Ponta? Au fost niște fraieri manipulați politic! Au ars niște tineri de vii la Colectiv? A fost un gest politic și ăsta. Plânge pe Facebook o femeie căreia i-a murit copilul din cauza abuzurilor unui semianalfabet îmbuibat, ajuns ministru? Face politică, deci să tacă!

Este the new shit în comunicare politică. Pregătiți-vă să devină politice și lădițele cu nisip ale pisicilor noastre sau laptele regurgitat de bebelușii inocenți. Da, știu, e o postare plină de regurgitări și răhăței, oare de ce? 🙂

Ca să închei, adevăratul gest politic în situația despre care tocmai am vorbit e bocancul sub care Ion Cristoiu ar vrea să strivească plânsul lui Carmen Gigină. Un bocanc mic și urât, de om bătrân și foarte nesimțit.

74 comentarii

 1. … batrin, cinic, foarte nesimtit si platit sa manince cicat, asa cum a facut toata viata.

  • Dezgustător!Îi propun domnului un exercițiu de imaginație:să se gândească,temeinic,că ar fi în locul d-nei Gigină,iar decedat ar fi copilul dânsului.Cum ar fi,ce ar face,cât ar scrie,cât ar vorbi/e nevorbit veșnic,tot timpul are multe replici/câtă politică ar face ,câtă durere ar simți,disperare,dorință de răzbunare,dor de copil…Nu știu dacă are sau nu familie și copil-după cum vorbește se pare că nu,dar îi lipsește bunul simț,colcăie nesimțirea la Găgești…Dânsul se supăra că unii ziceau odată ceva de*ardei umplut*,dar să-ți moară copilul?!Dispariția unui copil e durerea supremă.Să respectăm o mamă îndurerată, a cărei viață s-a oprit o dată cu pierderea sufletului drag…Oricum n-o mai putem ajuta cu ceva…

  • am spus de multe ori ca acest fost UTC-ist nu trebuie sa fie bagat in seama,libertatea presei este garantata,fiecare poate spune ce vrea in mediu mediatic,trist este ca anumite medii mai dau spatiu de afirmari de genul: nu stiu dar presupun,am sau nu am argumente dar le spun alta data,solutia cea mai simpla este ignorarea acestui individ.cu cat mai putine comentarii ar fi in detrimentul lui

 2. O mama si-a pierdut un copil. Durerea nu poate fi egalata si explicata, lasati-o sa isi planga tristetea.
  Cu atat mai grav e ca vinovatii raman liberi, si vor provoca, din nou, poate, o alta moarte. O alta mama isi va pierde, poate, un copil.

  • Nu poate. Sigur. E doar o chestiune de timp pana vor omora din nou public. Spun public pentru ca ucid in fiecare zi fara sa stim. Cateodata nu se mai pot ascunde. De pe aceeasi bancheta din spate desigur sau din studio-uri.

 3. Cristoiu ar merita, pentru abjecţia asta, să fie crestat cu lama pe tot corpul şi să fie ţinut la saramură, să vadă şi el cum e cu durerea…

 4. un bou!
  pe langa asta, stirea cu Udrea care s-a inscris la master la Teologie e nimic.
  da’ n-am putut sa n-o mentionez, e din aceeasi categorie oarecum.

 5. Acest nesimtit o fi avand copii? Mama lui, care l-a facut, o mai fi in viata, ca sa-l auda ce spune?
  Mai, cretinule, stii tu ce e durerea unei mame? Sper ca Dumnezeu sa-ti poata arata intr-o zi.

 6. e vreun avocat aici? Daca mama, de durere, isi pierde mintile si ii da una in cap lui Oprea si lui Cristoiu, ce pateste legal?

 7. din acelasi registru cu zicerea lui Ponta ca stie ce se va intampla la alegeri, asta doar daca nu va fiun nou “Colectiv”.
  vai, ce m-am enervat!!
  din punctul meu de vedere, acest pitecantrop ar trebui sa-si taie singur limba si s-o manance. si mai am niste idei, dar pur si simplu nu mai pot de nervi.

 8. Eu îl cunosc pe cristoiu, are bube multe, dar nu este în halul enorm de nesimtit cum reisese din propriile lui cuvinte. Sau cel putin nu vreau să cred.
  Pot să-mi imaginez, pentru mine, că a vrut sa exprime un gând: si anume că este prea mult ca evenimente tragice precum moartea poliţistului sau colectiv să fie folosite de vocile de propagandă in scop ede parvenire politica de moment, coborând tot mai mult ştacheta în spaţiul public. Nu pot să cred că un om bătrân, cu experienţă, o poate denigra pe o mamă îndurerată. Prefer varianta asta. repet, pentru mine.

 9. ,, mă-sa lu’ Cristoiu, se ştie, e găina aia care a născut pui vii.

  … cre’ că lu’ Cristoiu îi dădea cam des cu ciocu’ în cap, ceea ce explică modul său de “cândire”… 😈

 10. Ce te poti astepta de la un mercenar ce si-a schimbat stapanii de nu stiu cate ori de-a lungul timpului? Acest personaj devenise gretos inca din momentul in care ii servea mingi la fileu lui Ponta si mai-mai ca sarea cu limbuta pe bocancii acestuia…

 11. Si de ce mortzii pizdei mamii lui de kristoi sa nu faca femeia politica??? Asta e replica de ilici kgb, ca doar ei au voie sa faca politica! Pana nu se curata astia natural, nicio sansa. Mai tampesc si alti tampiti.

  • cred că a vrut să mai vorbească lumea despre el, fie și bălăcărindu-l
   sau are misiunea să apere interesul național.

   bă da ce față are și boul ăla de general al izmenelor
   parcă-i Manea din Toma Alimoș : *Manea grosu și-arțogosu, Manea slutu și urîtu*

 12. Da, sunt de acord cu tot ce spui! De fapt asta e si problema de fond. Faptul ca exista Cristoiu si altii ca el datorita carora, gheneralul asta exista si a reusit sa urce in ierarhia statului roman. Nu pot sa cred ca un astfel de impostor a obtinut sprijinul moral, politic, financiar, etc., astfel incat sa ocupe functiile pe care le-a ocupat si le mai ocupa inca. Dupa mine, Oprea asta, cel putin dpdv moral, nu-i atat de vinovat (pentru ca el asta stie, asta face), precum sunt toti acei Cristoi care l-au propulsat si sustinut in sprijinul “interesului national”. Doamne, si cati de-al de Oprea or mai fi in functii ce produc bani grei, putere nemasurata si aroganta nesimtita.
  Daca stau bine sa ma gandesc, de fapt e vina noastra, a tuturor celor care am mers sau n-am mers la vot, ca astfel de oameni pot face cariera politica si administrativa in Romania anului 2016. Oare cine are interesul ca, dupa 27 de ani de la revolutie, sitemul educational sa fie la pamant?

  • Cei care au votat pe bolsevici timp de 27 ani !

  • Dar cine are interesul sa nu se construiasca in 27 de ani macar o autostrada de la est la vest, daca nu chiar doua, ca de-aia nu vin investitii straine in Romania, mana de lucru ieftina a existat mereu, infrastructura insa e la pamant.

 13. La cât timp a stat in platoul A3 a rămas cu sechele. Încearcă el să pară altceva dar rămâne o slugă a lui Voiculescu si nimic mai mult. Il citeam zilnic, dar de ceva timp a luat o pe aratura rău de tot. Astăzi mi sa facut silă de el.

 14. Femeia nu da doi bani pe politica. E o mama indurerata.
  Dar sa zicem ca face politica. Si ce daca? E interzis unui cetatean sa exprime o opinie? Numai daca esti politician poti face politica?

 15. Mereu m-am intrebat ce-ar fi fost daca Gigina ar fi vazut groapa din timp, ar fi ocolit-o si ar fi semnalizat restului echipei de pericolul respectiv ! Ar fi fost considerat fricos sau superprofesionist ?!

  • era noapte și ploaie, groapa f prost semnalizată, iar coloana mergea cu viteză, pentru că se grăbea gherțoiul de pe banchetă. toate trei (noaptea, vremea, viteza) erau condiții în care legea interzicea prezența lui gigină acolo. omul a încercat să și refuze misiunea, din cauza lor, dar l-a forțat șeful lui direct.

  • Șef direct care are mâinile la fel de pătate cu sânge.

 16. Cata scarba mi-e zilele astea. Si mii de draci am cand vreau si eu ca omu’ sa fac o pauza in timpul zilei si scrollez pe fb sau presa. Atata nesimtire eu n-am vazut de cand ma stiu. Jurnalisti, parlamentari, politicieni, magistrati. A venit sezonul toamna – iarna si e clar vremea de o revolutie! Toti rahatii astia nu-si dau seama ca duc nesimtirea si abuzurile la extrem si s-ar putea ca somnu’ ratiunii si al natiunii sa se incheie tocmai datorita actiunilor lor de azi si maine. Deja nu mai e vorba de cat au furat sau vor fura pe ascuns, e vorba ca ne batjocoresc pe fata. Oamenii nu reactioneaza asa de tare cand sunt furati cum reactioneaza cand iti bati joc de demnitatea lor. Jeguri ordinare. Sunt din ce in ce mai convins ca si-o vor lua grav si nu va fi nevoie de colectiv cum zice Victoras. E de ajuns nesimtirea lor si lipsa de scrupule. Si de data asta scapam de ei definitiv! Gaaata! Ajuunge!

 17. postarea mamei indurerate ar trebui sa se opreasca la grupul ei de cunostinte si prieteni de pe Facebook . problema esta ca a fost preluata si folosita de procurorii DNA inclusiv de sefa lor Kovesi care deja au stabilit un verdict mediatic > VINOVAT . este un film cu Sergiu Nicolaescu > Un comisar acuza , in care comisaru` era acuzator , judecator si executor …pac pac si populimea era in extaz

  • eu am facut armata la pompieri . subofiterii batrani de pe masinile de intervenie ne-au dat un sfat . nu intrati decat daca e sigur , chiar daca ofiterul care e la comanda zice ca trebuie sa actionati . pagubele se pot recupera dar vietile voastre , nu . politistul Gigina putea sa refuze ordinul direct dar nu a avut curajaul sa zica NU . restul e cancan

  • Amice, esti pe arătură rău de tot. Cum adică să se oprească plânsul doamnei în cercul de prieteni? Nu ajunge universul să cuprindă urletul disperat al mamei care-și plânge copilul pierdut.
   Verdict mediatic? Păi asta trebuia să primească un verdict de la judecători, dar pentru că a rămas imun în fața legii, acesta va trebui să mai aștepte. Verdictele mediatice nu bagă criminali în pușcărie și nici nu aduc unei mame îndurerate sentimentul că s-a făcut dreptate.

  • Acu’ mortu’ e de vină…? Să mori tu!

  • marius , poate ca sunt imun la astfel de tragedii pentru ca am lucrat 25 de ani intr-o mina de carbune unde am vazut oameni arsi si morti pentru ca nu au avut curajul sa-i zica sefului sau conducerii > eu vreau sa lucrez in conditii de siguranta ..banii au fost tot timpul pe primul loc . asta a fost si in cazul Gigina . a acceptat sa faca pe plac sefilor si a murit intr-un mod stupid din cauza unei gropi pe carosabil

  • marius , amice , am vazut in 30 de ani de toate , tragedii colective in care mortii au fost declarati vinovati de procurori mana in mana cu cei de la ITM , procurori , judecatori si avocati . pe toti i-am vazut la gramada la o nunta , acuzati , acuzatori si aparatori .mi-e lehamite de ei , dar eu tot sper ca procurorii si judecatorii vor deveni odata impartiali

  • Shoric, înțeleg acum mai bine tonul tău imunizat și de-aia am pus un like acolo. Totuși, discuția era despre un pitic negru la suflet vizavi de urletul deznădăjduit al unei mame căruia grandomania unui gherțoi și protejarea acestuia de niște șparlamentari cu nimic mai presus i-a răpit ultima speranță de a i se fave dreptate. Asta trebuie să se schimbe, nu să ne imunizăm.
   Respect pentru misiunile tale.

 18. bravo Simona, sictir Cristoiu

 19. Sa presupunem prin absurd ca e “gest politic”. De ce il doare pe dinozaurul asta patetic? Care e problema? Intr-o democratie, cand vezi ca sistemul e de rahat, te ridici si faci toate gesturile politice de care e nevoie, cu atat mai mult cand sistemul te-a nedreptatit personal.

  Halal “jurnalist”, s-a trezit si el ca dreptul la libera exprimare nu se aplica daca vrei sa zici ceva cu implicatii politice. Mars.

 20. Am citit cu atenție si preocupare cele scrise mai sus si constat ca articolul este, ca de obicei, tendențios si răuvoitor si manipulator politic.
  Meshteru cristoiu are dreptate.
  Mana îndurerata nu trebuie sa se plângă in public sau pe fb de durerea ei.
  Maistru cristoiu scrie clar printre rânduri, ceea ce autoarea articolului nu a vrut sa citească, ca mama îndurerata trebuia sau trebuie sa se vadă fata in fata cu marele domn oprea si , de pe bancheta din spate, sa ii articuleze una zdravănă la oo marelui interes national cu un făcăleț de bucătărie.
  Sau mai multe, pana scăpa badigardul lu cozma de sindromul coloanei oficiale.
  Ar scăpa nevinovata pt ca, nu,i așa, era pe bancheta din spate.
  Singura mea teama e ca marele general ar armatei romane nu are oo de bărbat si nu ai unde sa il lovești prea bine binemeritat.

 21. Cristoiu o luase demult pe aratura, de data asta insa cinismul lui este dezgustator.
  Pacat ca are rubrica zilnica intr-un cotidian destul de citit, manipuleaza astfel categoriile usor de prostit, votante de mutanti gen Tonta, Dracnea, Udrea, Firea si alti penali.
  Sunt niste ani de cand tot ii da cu binomul DNA-SRI, care le face dosare la comanda, vezi doamne! politicienilor, mai ales pesedistilor, ca de astia i se rupe lui mai tare, in afara de pocaita in cautare de chilie izbavitoare, Udrea.
  Sictir, cristoiule, ai imbatranit urat, asa cum ai fost totdeauna, de fapt!

  • si ce față și-a tras când spunea asta ❗ 😮
   uită-te la el , de parcă femeia aia i-a produs deja LUI multă durere pt că se plânge și plânge si chiar face politică femeia nu i-ar fi rușine,

 22. De ce nu intreaba nimeni, de ce nu este nimeni interesat despre felul in care a ajuns un semianalfabet (chilotzar – izmenar) general cu 4 stele? Eu cred ca a vazut ceva la revolutie, lucru cu care i-a santajat pe toti de atunci incoace… La fel cum cred ca Basescu l-a prins pe Antonescu cu ceva si l-a santajat, ca sa renunte la lupta pe care o pornise impotriva lui( a Basescului…)

  • De la badigardul lui Cozma-minerul, la general cu 4 stele, in timp record.
   Ultimile 2 avansari le-a primit in mandatele lui Base.
   Plus titluri si functii academice, doctorate…

 23. Foarte corect articolul! Și foarte bine scris! Subscriu! Cristoiu e o reptilă nesimțită și căcăcioasă! Să-i ajute Dumnezeu și lui (chiar dacă este ateu!) să treacă prin ce a trecut biata femeie! Poate atunci va gândi mai mult atunci când va borî veninul din el! Veninul de reptilă patetică și solzoasă!

 24. Mult timp, pe forumurile online, lui Cristoiu i se spunea Tristoiu, nu mai stiu de la ce i s-a tras porecla asta, probabil de pe vremea cand atzipea in platoul Latrinei 3 si-l mai trezeau spre final, sa-si dea si el cu parerea,
  dar la faza asta recenta i s-ar potrivi Prostoiu.

 25. FELICITARI!! Doamnă Simona Tache,pentru Curaj,dar trebuia sa fiţi mai dură cu acest ins, care cred că mintea i-a luat-o raZNA, NU ESTE CAPABIL (MULT SPUS) să simtă Durerea cumplită a pierderii propiului copil,durerea unei Mame,sfâşiiată de nenorocirea care s-a abătut asupra familiei.acesta este vândut ,nu are nici un dram de suflet, de empatie ,calcă pe tragedia unei mame, cu un TupeuGrotesc.Sa dispară ,că bate câmpii,nu mai poate fi suportat.

 26. Eu cred ca a fost intotdeauna nesimtit. Si mai cred ca a fost intotdeauna batran. Chiar si cand era tanar.

 27. Referitor la femeie… E o mama care vrea dreptate pentru fiul ei. Daca asta presupune sa faca politica (adica sa caute sprijin acolo unde stie ca ucigasul moral al fiului ei poate fi pedepsit) cu siguranta va face politica. Si e perfect indreptatita s-o faca. Cred ca ar face orice, chiar daca ar fi sau nu indreptatita sa o faca. Poate sa o judece in deplina cunostinta de cauza doar cineva care stie ce inseamna durerea ei.

  • foarte bine zis Adi , se vede ca ai mancat pedagogia pe paine si ai stofa de profesor … respect 😉

  • am prieteni care au renuntat la cariera de profesoara de limba engleza si inginer la un CET acum in 2016 . au plecat in Italia . oameni super . cine naiba ne mai educa fructele sau roadele cum a zis Simona ?

 28. […] opriți-vă, vă rog, cu strigătele către Olivia Steer! Cristoiu vrea să tacă mama lui Bogdan Gigină din plâns, că face politică, voi vreți să tacă Olivia Steer, că le bagă prostii în cap oamenilor care o citesc. Nu vi se […]

 29. Eu nu inteleg de ce nu accepta unii ca a fost doar un accident de circulatie . carosabil umed , groapa pe mijlocul strazii nesemnalizata corespunzator . acum comentam ca victima a fost politist in coloana abuziva a lu` Oprea sau nu . mama lui posteaza un mesaj sfasietor pe facebook preluat de toate tabloidele care are avocat platit de televiziuni pentru rating si care a spus explicit ca TREBUIE sa indentifice toti vinovatii pentru profit maxim . deci despre ce vorbim ?

  • cand am auzit-o si pe madam Kovesi , procuror sef DNA , ca o mama indurerata asteapta dreptatea . ..pfoaa . apropo kovesi are blog ?

 30. Voicu Gh Targoviste

  Vina este a lui Manastire ca-l solicita pe Carstoiu. Carstoiu a fost totdeauna asa, oportunist, mediocru, un provincial smecherit, un parvenit. Trebuie protestat.

 31. Foarte bine a zis Ion Cristoiu. Bine punctat “Shoric”. Televiziunile nu au altceva mai bun de aratat decat dramatizarea excesiva a unor evenimente nefericite, de orice fel. Pentru mine este un eveniment regretabil care s-a petrecut in familia Gigina, in calitate de cetatean al aceste tari nu ma intereseaza, ba chiar ma irita, mediatizarea acestui eveniment. Daca nu ar fi fost implicat un nume cu rezonanta in Romania, televiziunile ar fi dat o stire normala care anunta acest tragic eveniment si atat, stop. Acest subiect este pe placul oamneilor care trandavesc pe canapea si stau cu gura cascata la tv la mama lu Gigina care isi varsa oful in public, impinsa de la spate de oamneii din presa. Exact aceiasi oameni care stau gura-casca la aventurile lui Guta. Mama lu Gigina, am un sfat: cand presa va epuiza acest subiect veti deveni o anonima, si veti realiza ca ati consumat foarte multa energie pentru nimic. Simona Tache nu te cunosc, dar cand am vazut aceasta stire am crezut ca este scrisa de Mihai Gadea. Este foarte bun titlul petru rating, dar in esenta este un mesaj populist.

  • Momentary lapse of reason

   Daca ar fi fost un prieten, cumnatul, un amic, fratele sau cine mai vrei tu, nu ai mai fi fost asa tare-n gura cu judecatile de valoare. te deranjeaza stirea? inchide televizorul. si mai bine : mutate-n munti, scapa-ne de asemenea personalitate. este exact ceea ce nu ii trebuie acestei societati si-asa viciate : un ne-om ca tine, ca si Cristoiu . lasa-ne! nici eu personal nu am nici o legatura cu aceasta drama, cum nu am avut nici cu cea de la Colectiv. dar simplul gand ca am prieteni care mergeau acolo frecvent, m-a distrus psihic. presupun ca si atunci te deranja stirea de la tv nu?
   este vorba de omenie, sa simti durerea celor de langa tine chiar daca nu ii cunosti sau nu ii vei cunoaste niciodata. sa te revolti cand vezi nedreptatea marsava in care ne scaldam toti.

  • E Cristoiu un nesimtit? Da. E un parsiv? Da. E un scarbos? Da. Dar in acelasi timp a zis ceva impotriva “prostimii”, impotriva celor care sunt pro-johannis, anti-ponta si pro-ciolos. Prostimea e prostime, clar. Ce tine de exemplele tale, domnisoara Tache… ai dat-o in penibil. De la un articol care il acuza pe prostanacul ala pentru ca manca bors la a spune ca nu a fost gest politic sa iasa “20000” de oameni in strada :)) esti incredibil de naiva si penibila. Am fost acolo. Am vazut cum 200-300 de retardati care nu aveau nicio treaba cu colectiv si cu restul oamenilor au inceput sa strige (la ordin probabil) si inca 2-3000 s-au luat dupa ei. Cand am vazut cu cata disperare trageau de oameni “hai ba, ce cauti aici daca nu strigi? Du te acasa, du te la ponta”. Eram wtf, e clar.mi se pare ca e la fel de politizat si blogaselul asta al tau, impreuna cu articolele astea in care dai in 1, dai in 10, fara motive reale. In fine, waste of time.

  • Du-te bă şi câştigă-ţi leafa de postac pe alte saituri. Aici nu te bagă nimeni în seamă şi-i cheltuieşti banii lu ponta degeaba.

 32. Sona Tache…
  ….nu ,nu Ion Cristoiu este nesimtit ,tu ,tu esti nesimtita ,tu ptr ca faci atac la persoana
  Da ,””indurerata”” mama poate sa_si planga copilul , dar chiar o face politic ,in toata media .
  I C ,are dreptate ,pe de o parte avem un dna ,care a trecut la circulatie si o droaie de justitiari publici..
  Taceti ,cel putin pana se pronunta o instanta …..
  2)…._ parlamentul nu a oprit ancheta, ia poate continua cu toti ceilalti participanti.

  • 1. Nu aveti nici o linie melodica (liniara) in ceea ce spuneti! Exista un inceput plin de jigniri (tipic celor care nu au argumente, nu stim nimic despre nimic, da’ stim sa injuram si sa jignim), La randul care incepe cu C, m-am blocat, sincer, bati campii la modul voios! Finalul, o, da, finalul este apoteotic, mirobolant! In afara de faptul ca “ia” (este, by the way EA), ancheta nu poate continua, votul celor din parlament, aia de calciu, calciu, oxigen, a blocat toata investigatia. Nu stiti, cel putin taceti si, mai ales, invatati limba romana care, se pare ca este o eterna necunoscuta pentru tine!

 33. Tragedia noastra e ca toata lumea are dreptate si nimeni nu greseste complet. Adica Cristoiu e un nesimtit, mai correct o jigodie, mama victimei nu are nicio legatura cu speta, nu Gabi Oprea l-a omorat pe motociclist, desi Gabi Oprea trebuie sa zaca multi ani la brutarie pentru alte delicte binecunoscute heroinei noastra, Codruta, cea care, in loc sa dea socoteala pentru ca a protejat toate scursorile regimului Basescu pana prin ianuarie 2015, se asteapta sa fie aleasa presedinta unei tari corupte fara corupti condamnati pentru ca judecatorii au salarii prea mici ca sa munceasca pentru ele, iar noi prea mari ca sa ramanem noi cu ele, iar coruptii sa moara de foame.

 34. Pot sa adaug un mic detaliu la care am asistat personal. Eram un curtea Academiei Romane acum ceva ani si l-am vazut pe Ion Cristoiu terminand de mancat un mar. Frecventa in acea perioada, dupa cum declara in presa, Biblioteca Academiei, ca redactor al unei reviste cu caracter istoric. Procesul de consum al marului s-a finalizat cu aruncarea in iarba a cotorului.

 35. Nu stiu, mi se pare mie dar aici a navalit divizia de trolli cu acelasi discurs tip?

 36. Alo inflamatilor, aveti rabdare! Dupa ce i se termina mandatul de parlamentar, impostorul asta va putea fi cercetat. Problema e ce solutie se va da in dosar. Acuzatia e ucidere din culpa care de regula se lasa cu cu condamnari mici si cu suspendarea executarii pedepsei. Insa cel mai important lucru este ca procurorii sa poata dovedi existenta raportului de cauzalitate intre fapta imputata si rezultatul produs. Altfel, vom asista la o achitare dureroasa pentru cei care au suferit si sufera in urma acestui accident. In rest sunt si eu de acord in legatura cu afirmatiile despre ” ardei umplut”.

 37. Oprea asta- mutra de bizon, grobian pana in prasele ..cum poate afirma : “nu l-am omort eu pentru ca eram pe bancheta din spate?” Oameni buni!!! astai ne cred din ce in ce mai prosti. Si dupa cum votam..incepem sa le dam dreptate..
  Spunea cineva intr-o postare ca trebuia sa refuze misiunea. ALO! in armata, in politie???? sa nu respecti un ordin??

 38. despre cristoiu doar atata am de zis:
  acum cativa ani am vazut un numar dintr-o revista de istorie in care acest om il reabilita pe giucasvili.
  acuma stiu ca prin grija ‘telectualilor de stanga (de care e plin occidentul) crimele lui nu sunt considerate de acelasi nivel cu ale prietenului lui cu mustata mai mica, dar sa te apuci sa perorrezi ca “in ciuda controverselor privind mortii din gulag eu prefer sa stiu ca sub el s-a industrializat o tara saraca”…. pentru mine a fost momentul in care mi-a dovedit ca e un semidoct.

 39. Daca nu mi s-ar parea dezgustator, mi s-ar parea distractiv cum presa ( care luata global e cel mai politic rahat din Romania dupa politica insasi) urla si pune eticheta de “politic” la absolut orice eventiment sau reactie sau parere personala. Toti sunt manipulati… mai putin ei, presa.

  Pai cum suntem fratilor manipulati, nu prin presa? Ne manipuleaza gorilienii prin telepatie sau cum? Oare unde naiba mi-am lasat coiful din staniol??

 40. Deja au spus ceilalti cam tot ce doream eu sa exprim. Sa nu uitam ca Cristoiu este un expert in manipulare. Inca imia duc aminte emisiunile unde se lauda cu biblioteca lui plina de carti despre manipulare prin presa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint