Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Mircea Badea se întoarce şi cu ceva blesteme

Am văzut şi eu, între timp, reluarea emisiunii în care mi se povestise că m-a făcut Badea “tută” şi “proastă” şi am aflat lucruri noi: că mi-a zis şi cu d-alea din categoria “Să dea Dumnezeu să ţi se întâmple… nu ştiu ce în trafic”. Adică să iau bătaie, aţi înţeles.
Am dorit doar să consemnez această informaţie nouă, care nu cred că are nevoie de comentarii.
Poate doar de nişte comentarii ale fanilor lui Badea, la postul meu anterior:

Sorin Moroianu: In afara ca ai creieru’ cat un cacat de furnik mai esti penibila muult peste cat prevede legea. Eu ma gandesc ca trebuie sa fi de muult plecat pe campiile patriei ca sa nu vezi realitatea in care iti duci gretoasa viata. Mircea Badea este sustinut de NOI pentru ca merita si pentru ca este unul dintre putinele persoane din tarisoara aceasta care are sange in instalatie sa spuna lucrurilor pe nume.
RESTU’ ! d’alde voi,.. nu sunteti decat niste anonimi cu bloguri rozali, care vi le bagati undeva pentru a va stimula un picut neuronashu.. ca altfel a-ti fi zero barat.. asa sunteti doar 0(zero).
Hai ca deja m-am ingretosat de locul acesta plin de idei putregaite… bleahh, yackk,.. ar trebui sa-i multumiti lu’ Mircea ca mai intra lumea pe acilea. Daca nu era postat pe blogul lui.. nici nu auzeam de mocirla aceasta. Ne vedem pe lumea celalta… Mircea Badea rulz.

Malus: Taci Fa din gura, este foarte proasta.Te simtea-i singura si nebagata in seama? degeaba va face-ti o imagine de oameni inteligenti, folositi aceleasi metode primitive ca orice om cu o calitate inferioara.Sper sa ne vedem in trafic! 😈

Coloratu: Taci fututi morti mati de tuta proasta ce esti mai ai si blog ? e luatias jurnalismu sa ma sterg cu el la cur!!!nu stiti cum sa va faceti si voi o imagine looserilor _)_ si incercat prin scandaluri cu badea cand o tuta ca tine o sa ajunga la nivelul omului ala sa ma cauti si pe mine sa te scuip in ochi si sa iti zik ca minti _)_

manu: simona tati, esti extraordinar de exagerat de proasta!nu intelegi nimic!lasa-te de treaba!ok? in rest numai muie

166 comentarii

 1. LOL, ma Simono, vezi ca maine poimaine gasesti rotile dezumflate si parbrizul bucatit. nu mai ai dreptul la repici :)) Nija unu si cu tagma se pregatesc de razbel roz ;)) beware :))

 2. badea nu reactioneaza in felul asta, cu blesteme, decat atunci cand stie ca are de-a face cu persoane net superioare, in fata carora nu mai are cum altcumva sa guitze!

 3. sorinache, uite contu de haifaiv a lu badea, săl scri acolo http://www.youtube.com/watch?v=bS4Tma7MiAs

 4. Superbe interventii si pline de greseli gramaticale si de ortografie (oare stapinul MB stie?). Isi merita sustinatorii, in orice caz.

  Bucura-te ca prietenii tai sunt mai destepti decit ai lui.

 5. beachh … dupa ce se epuizeaza subiectul sa dai cu spirt pe clanta blogului.

 6. Mircea Bade-a e ce-l mai tare si rulz, da? Deci bloguri care sunt roz nau ce cauta pe net, netu-l e numai pentru oameni ca Mircea care rulz si noi fani lui.

  Care se i-a de Mircea va simti-ti singuri si deiaia va loati, sunte-ti invidiosi, sunte-ti decat zero (o), NOI si Mirce-a rulz.

 7. Despărţirea în silabe a imperfectului:

  E-u simţe-am
  Tu simţea-i
  El simţ-ea
  Ea sim-ţea
  Noi simţe-am
  V-oi si-mţeaţi
  Ei s-imţeau
  El-e s-im-ţeau

 8. si eu sunt fan badea,doar ca eu nu o sa incep sa fac ca analfabetii de mai sus.incerc sa ma rezum la o idee mai mult sau mai putin subiective,si anume ca nu trebuia sa te jigneasca…atat.

 9. Un neica nimeni ca cel despre care e vorba nu merita atata atentie! Pacat de energia consumata! N-are nici sanse de a deveni un om normal. Parerea mea! 😆

 10. Scuze de intrebare !! … da cine-i Mircea Badea ??

 11. Daca te consoleaza cu ceva, te consider ‘tuta’ dinainte sa o zica Mircea pe post, de cand articolele tale ‘elevate’ imi dadeau dureri de stomac dimineata cand citeam ziarele. By the way, frumoasa cenzura de comentarii 😉

 12. @sorin moroianu si malus

  daca va prind va scuip si-mi blochez usile. B-oilor!

 13. am feelingul ca, pe linia asta, ST o sa ramana de cat cu fanii(oarecum nesimtiti) ai lui MB si o sa scape de criticii lui MB.

 14. Draga, eu te banuiesc ptr altceva in legatura cu Mircea badea 😉

 15. am mai gasit un fan mircea badeahttp://durox.wordpress.com/2008/12/23/mircea-badea-punct-de-atractie-turistica/

 16. Comentariile sunt absolut, efectiv, de-a dreptul, hapt delicioase… Mostra de umor(i) involuntar…
  Liderul de opinie, marele reprezentant al oamenilor cu sange in instalatie, comisarul poporului ar putea sa fie mandru de asemenea trupe de asalt in mediul electronic.

 17. Sorin, tu eşti unul dintre persoanele care rulz. Deci nu e cazu-l să-fi trist şi deprimată. Face-ţi ceva cu viaţa t-a, face-ţi o schimbare ca săţi treacă deprimarea. Vospeşteţ-i părul, făt-e o persoană oxigenat. Reduceţi doza de Creati-nă, bea m-ai mult cea-i, lasăte de suc cu bul-e, că ţise las-ă muşch-ii. Îmţeleg ce simţea-i când citea-i dar nu e cazu-l să te sinu-cizi. Ori-cum, dac-ă insişti şi o să-fi unul dintr-e persoanele care nu v-or maif-i, săş tiii că o săi rog pe toţ-i Coca Larii din High Five şi High Life săţ-i dedic-e un Dan Brown, un I dont believe I cant fly şi să verse multe picătur-i de Redd Bul pe jos, numa-i pentru tine, aşa, ca un salut pe lumea celalată.

 18. Da’ io nu înţeleg: de ce trebuie o personulitate ca Mircea Badea băgată în seamă (sau în… zeamă), când mai bine dai pe el cu miserupin? Sau cu flit?

 19. Drag-a Simona,

  Vreau decat sati spun ca s-a nu te mai iei de Mirce-a al NOSTRU pentru ca el i-ti oricum este superior din sinplul motiv ca tu nu o sa a-i niciodat-a FREZA LUI!

 20. il iu-besc pe mircea, ie singuru car-e ne face sa simtem ca nu sintem singurii. lu-ai-ar draqu pe aia aia care se crede k este inteligenti si nu se i-a de politicieni in felul lui mircea cataracteristic. mircea iest-e tha best!

 21. Trăistariu e alături de Mircea Badea! Ne-a transmis următorul mesaj prin intermediul newsletter-ului:

  Mircea Badea…….rulz!

 22. @ Paganel: pai, uite, sa fiu sincera, ca sa ma distrez. nu prea am ocazia sa mi se vorbeasca cu “fa” si profit putin de fanii lui ca sa vad cum e 😛

 23. Şi, oarecum, în completarea ideii de mai sus: spre a scrie precum nulităţile agramate care îi sunt fani mi-ar lua o grămadă de timp… De ce să-l pierd degeaba? Mă plătesc ei, sau îmi dau dintr-al lor, petrecut cu personulitatea ce-o “venerează”?

 24. Îmi plac jucăriile astea. Îmi place jocul. Mircea Badea, te rog să rulz în continuare! Şi….mulţumesc.

 25. Am înţeles ideea şi sunt perfect de acord cu ea… Am un coleg mai şugubăţ care zice că, decât să se certe cu nuş’care idiot, îi umple mailul cu spamuri…

 26. Super 😀 Foarte politicos Falus sau Malus ca n-am fost atent… A scris Fa… Majuscula… Deci Fa e un fel de prenume… 😛 😆 Hai ca au fost amandoi simpatici…

 27. Dacă ar creşte serios procentul celor care ignoră personulităţi de genul mb, aceştia ar muri. De ciudă, că nu-i mai bagă nimeni în seamă! Cred că, pentru indivizi de acest gen, a fi ignorat e mai rău decât să fii trimis unde-ai stat 7/8/9 luni fără chirie…

 28. am gasit!
  exista un blog numit pitici gratis
  acolo am gasit cea mai adevarata informatzie destinata vizitatorilor comentatori ai unui blog!
  ar trebui sa-l felicit! 😛
  va citez urmatorul paragraf :

  Nu sunt aici să vă amuz, ci să mă amuz pe mine.

  Scriu ce vreau, când vreau și cum vreau. Atâta timp cât nu profit cu nimic de pe urma voastră, e evident că mă și doare în cur de părerea voastră. Îți place ce scriu, citește. Nu-ți place, plimbă ursu’. Faptul că pierzi timpul citind ceva ce te ofensează, apoi mai pierzi timp și să comentezi despre cât te ofensează, spune mai multe despre tine decât despre mine

 29. Parcă Lenin a spus-o: Useful idiots.

 30. imi pare rau ca nu pot scrie cu bold, sa le intre in oki ( ca in cap nu-i loc) alora de intra pe un blog doar ca sa arunce cu laturi….( simona?)

 31. Scuze! 🙂 Am dat şi io buzna şi din grabă am uitat să zic: Bine v-am găsit! Şi bună să vă fie inima şi viaţa!

 32. In momentul in care cineva face misto de spusele lui Mirciulica din emisiune, dansul reactioneaza lamentabil. Are ceva din apucaturile lui Valium-Vaccin Tudor la adresa celor care se externeaza din spitalul romania mare. Cat despre ultrasii MB, nu pot sa spun decat ca e multi da’ culti.

 33. Nimeni nu vrea ca Mircea B sa moara. este necesar. imagineazati lumea fara dobitoci si Sorin. nu teai panica!!!!!!!!!!!!

 34. luatzi shi linku’ complet:(ca merita)

 35. Am găsit ceva, nu ştiu cât de on topic este, dar poate da de gândit…
  http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4021962,00.html

 36. simona, hotaraste-te. cum iti place mai mult sa ti se spuna? pisi sau fa? poate mac sau rexona?
  mircea badea frecventeaza coaforul lui traistariu? aaai, unde e un paparaţo cind ai nevoie de el? sa-l vad pe badea cu paru intins cu placa mica-mica…

 37. @cruela

  De la linku’ ala adunate..

  Oameni pe care nu-i citesc da’ cu care am baut minim o bere
  Andrei “Mantzy”
  Mihu
  Roxxxy
  Simona Tache
  Tzaranul Neofit

  La pozitia 4 o fi Simona noastra?:P

 38. Iegzista o iecsplicatie – Mircea Badea este fiul tatalui sau Dorel. O fi avut Dorel ceva probleme cand la zamislit…

 39. Sorin, tea-i aruncat? Înc-ă no face! Saluto pe Roxana din partea me-a.

 40. Nimeni nu misca. Toata lumea RULZ!

 41. Mircea, mai convins…miam facut cont pe haifaiv, miam luat floare si bostan pentru a t-e viziona in conditii marfa..nu te uita la raiiii astia..e invidiosi ca tu si cand nu scri pe blog ai cate 2000 de comentariiii iar ofticati aia de la tuta (tare asta !!!!!..benga esti) incearca sati strice reputatia ta de vedeta teve,care nu are frica sa se ia de rautatile din tara asta pe cand ia suge bani de la vantu si se da jmekera,lasa ca vede ea…okelarista naibii.

 42. prima meserie a lui badea a fost de bodyguard. tot la meseria asta se pare ca i-a ramas gandul si in prezent, ba chiar ii ocupa tot spatiu(-timpul) din creier.

 43. “Nimeni nu misca. Toata lumea RULZ!” merge ca tagline la blogul lui Badea. Sau înlocuitor al bătrânului “Trăim în bla bla şi asta ne bla bla”

 44. mucii sunt stersi, fundul e sters, badea trebuie ras. dar numai partial, asa, sa nu sufere fanii.

 45. Simona,
  chiar nu se mai aventureaza nicio salata deasta de om…te rog lasai cu tot cu injuraturi si noi am putea sa facem niste plecaciuni cat ai zice rulz.

 46. Propun o confruntare LIVE dintre Badea si Simona! Bineinteles pe taramul ideilor 😆

 47. incredibil. La ultimul post lui Badea, ala cu n-am mai scris ptr. ca sunt cu capu’ are 1587 de comentarii. Daca nu incropeste repede ceva o sa fie destul de grav, ca se-nprastie atata puhoi de admiratori prin spatiul virtual precum gandacii de bucatarie.

 48. lipi zi ca tzi+a placut! 😆 mie mi se pare foarteeeeeeeeeeee… 😆 cul!

 49. Sete de viata ??Intriga, traire,realitati ? Lu-ati deaici trairi, pulsul natiunii, nu caragatza, dar putin sa ajunga la toti…

  Salut Mircea.Sunt un fan al emisiunii tale si scriu pe blogul pentru a-ti aduce la cunostiinta ce fac unii operatori de cablu din miercurea ciuc(upc mai exact): au ajuns sa taie volumul la emisiunile tale difuzate dimineata in reluare pe antena 1, de cand tot vorbesti de ungurii ce l-au omorat pe Marian Cozma.Cred ca baietii astia ,ungurii din upc s-au saturat sa te mai auda cum vorbesti de conationalii lor caci asa se cred maghiarii din harghita, cetateni maghiari nu romani cum le scrie in buletin
  ——————
  Te rog, daca vezi acest comment,sa nu te lasi batut indiferentde ce vor spune cei din jurul tau…………ceia ce faci tu denota mult curaj si totodata nesupunere la niste reguli absurde de comportament .Imi place cum te lupti pentru cauzele pe care tu le consideri importante.Ce ai facut zilele astea ,cu cazul acelui hambalist ucis pe nedrept ,a fost o dovada de curaj extrem.De ce? Pentru ca ti-am vazut toate emisiunile si pur si simplu ai uitat ca esti intr-o emisiune la TV unde trebuie sa fii impartial,ai uitat de CNA,si ai vorbit din suflet.
  Felicitari pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci.
  —————————————
  Nu am putut sa ma abtin sa pun un post pe blogul lui Huidu. Imi pare rau ca-i scriu numele cu majuscula, nu merita o personalitate minuscula scrisa in acest fel…. Nu imi dau seama ce are in cap !!!! Te-a numit manelist… (printre altele)!!! Frate, pe ce planeta traieste gasca asta cu pedale ? Rasuflatul… Nu neg ca ai si tu anumite chestii pe care le repeti obsesiv insa… pana la manelist si… celelalte porcarii… Ma rog.. Apreciez modul tau de gandire si sper sa stau vreodata cu tine la o “vorba”…. Keep it up Mircea si revino-ti. Daca o iei razna nu rezolvi nimic… Bafta.
  ———————–
  Salut mircea este prima oara cand iti scriu desii urmaresc emisiunea de mult,felicitari pentru emisiune esti singurul care face paote face o emisiune de unul singur fara femei pe masa,fara sexy brailence,nikite,elodii si alte …..etc,eu cred ca nu numai ca spui lucrurilor pe nume dar uneori in emisiunile tale si educi lumea pentru a reusii sa supravietuiasca in aceasta societate inbibata de coruptie si nesimtire.Bafta in continuare !!!
  —————————-

  Buna seara d-le m.Badea,

  Imi doream de mult sa-mi exprim placerea fata de emisiunile Dvs, a modului de a comenta tot ce se vede si aude in tara noastra…minunata.
  Sunteti daca se poate dupa opinia mea,o mica “Europa Libera” pe care aproape toti romanii o ascultau la radio, in vremurile din trecut.
  Ce va doresc?…mult curaj si forta, deoarece ve-ti avea nevoie; in nici-un caz, spirala pe care romanii coboara, nu se va opri.
  Cine sunt?…un simplu cetatean al acestei tari(plus si al altei tari), stabilit in strainatate si care nu ramane nepasator, la fel ca Dvs, cind vede si aude tot ce se intampla.
  Deosebita ar fi placerea sa stiu ca acceptati sa schimbam opinii, idei, pareri….
  Las la apreciere continutul mesajului meu si va asigur de tot respectul.

 50. @simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa : ai beut bere cu “pitici gratis”?( stiai ca are adresa de mail superdumnezeu@gmail.com? ceea ce , in tacheghelia dupa arhanghelul bleen inseamna ca suntetzi rude? apropiate?

 51. @ cruela

  Placut, placut…

  Are acolo intr-un post niste poze… Si as avea o intrebare…

  OARE SCANNERUL MARESTE ?

 52. @silva : acum intzlegi de ce au dat buzna aici? acolo nu mai e loc! sunt prea multzi pe centimetru patrat! :mrgreen:

 53. Cand e emisiunea lui Mircea Badea, ca m-ati facut curios? Face asa de fiecare data? Ar fi haios de privit. Sau nu?
  Cat despre Malus, ce sa zic, facea mai putine greseli de ortografie daca s-ar fi hotarat sa scrie fara cratime (da Maluse, despre sor-ta-i vorba, cred c-ai inteles! Daca nu, scrie-i lu’ Mircica pe blog, poate te lamureste el).

 54. @ cruela: am baut (bine, cre’ ca suc, nu bere) fiindca e colegul meu si reprezentant al foarte tinerei generatii in redactie :mrgreen:

 55. “cazul acelui hambalist ucis pe nedrept”

  HAMBALIST … asta e prea tare si pentru hiV…

 56. @Lipi nu stiu daca scannerul mareshte, dar constat ca omu e mare fan mircea badea;uite aici ( e din postul : 70 de pozitii sexuale)

  “Mu*a. Mu*a e o metodă contraceptivă veche şi sigură. De ce să fu*i, când poţi să dai o mu*e, care fie între noi e mai bună decât fu*u*ul că pi*da nu poate să facă chestii mişto cu limba? Desigur, mu*a nu e 100% sigură. Există cazuri documentate de copii născuţi prin mu*e, chiar şi persoane publice. Tudor Chirilă, Mircea Badea şi Tatulici spre exemplu au fost concepuţi pe cale orală şi născuţi pe cur, lucru arhicunoscut de publicul larg. Dar, vedeţi voi, nu îi incomodează cu nimic. Aşa că haideţi să nu-i discriminăm.

 57. iata ce gen de mass isi trimit fanii lui mircea badea: Se spune ca si in ceruri ingerii ar juca hanbal si Dumnezeu avea nevoie de cel mai mare pivot din lume si s-a hotrat sa il ia pe Marian Cozma..NU TE VOM UITA NICIODATA ,,PASARILA” …da-l mai departe din respect pt sportul romanesc probabil singurul mass kre merita dat > 😆 😆 😆

 58. @simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: pupa-l din partea mea ,te rog, ca genial e ,manca-l-ar mama!

 59. @ cruela

  Multzam de link… Face toti banii… Pt. asta dau o bere… Suc nu mai avem… l-a baut pe tot Simona…

 60. badea-mi pare un vadim upgradat la anii 2k.
  va supravietui, va avansa la serviciu, in trafic, in “toxicity”.

 61. @Gizăs

  Dacă eşti pe recepţie.

  Abia acum am citit mailul. O să-ţi dau mailul de serviciu (gmailul îl verific o dată pe săptămână, când îmi aduc aminte de el).
  Mai e draftul cu Sf C—ie şi P–a P-i-s în deşert. Dar mi-am uitat caietul de teme acasă şi nu a sunat ceasul şi am crezut că e sâmbătă, m-au inundat vecinii, mi-am rupt cheia în uşă şi mi-a mâncat pisica tema.
  Poti să foloseşti pe post de mail unul dintre blogurile: bleen, simonatache sau morar&more. 👿 Intru pe ele mai des decât pe mail.

 62. @Lipi , vezi ca la bere e coada !tu mi-ai promis mie, io i-am prom is lu jim, samd!

 63. Simona, imi place cum scrii, insa articolul tau care a cauzat reactia lui Mircea Badea e penibil. Tu ai impresia ca traim in HappyLand? In Rahova, Ferentari, Craiova(stiu ce spun, ca acolo m-am nascut), Braila esti calcat in picioare si pentru mai putin decat o neacordare de prioritate. Daca maine Badea ar veni la voi in trust, nu asa ca i-ai da dreptate? Pa si pusi.

 64. de ceva vreme ninge vesel la cluj. lăsaţil pe sori-n pace!

 65. @nedo: nu credem, da-ne un link

 66. măuzes
  imediat mă uit şi îţi zic

 67. toti cei care cred ca badea nu e chiar un bou sunt niste tarani, asa e Simona? cei care apreciaza bulele din catavencu sunt niste intelectuali fini.
  a scris si ea de badea s-o citeasca lumea, ma.
  bravo, ma simonica. esti o bombonica roz.
  noi apreciem naivitatea ta si glumele tale. sa nu ne lasi nicodata singuri.
  blonda de la volan concureaza bruneta de la tastatura.

 68. @Gizăs

  Îmi pun mailul de serviciu (o să-l găseşti in tachepedia). Oricum voiam să-mi schimb avatarul.

 69. cine’i Gizăs?
  face minuni?

 70. simona, cred ca baetii astia de t-enjura are dreptate. trebuie sa incepi sa scrii si pt oameni mai saraci cu du-hul, fara subtilitati, fara ironii. trebuie sa priceapa si mintea lor ceva, nu?
  pentru niste grobieni ca falus, sorin moroianu sau claudiu cam asta se impune. nu asa ca i-ai dat drepate lui claudiu? vrea si mintea lor niste umor evident: stan si bran, tom si jerry, etc

 71. Ok. Să punem ordine în schizofrenie.

  Asta e personalitatea default. Adică partea de personalitate profund deranjată dar stabilă şi tradiţională. E o nebunie conservatoare, mic burgheză, cu picioarele pe pământ.

 72. tocmai aveam ceva de terminat, mă presa secretara să-i dictez.
  deci, cît am lipsit am mîncat, mi-am spart o furculiţă de plastic în buză, am dictat, am vorbit cu două persoane pe mess (în şpagat) şi la telefon şi am răspuns la 2 mailuri simultan. sînt mai tare ca mircea badea?

 73. deci nu face minuni…

 74. e bline, se accepchtă, pare coşăr

 75. cate capete in gura ai dat in timp ce-ai mancat, dictat, spagat? Nici unul? Atunci nu esti.

 76. şi leagă-l pe măuzes de templu, iar pe conservator de locuinţa tradiţională.

 77. Iar asta e personalitatea religios-exaltată, mesianistă, delirică, agitaţională, eschatologică, apocaliptică, catastrofistă, fatalistă (fatalitache, stimabile, fatalitache!), sectară, inchizitoare, isteric puritanistă, obsesivă, maladivă, monomană. E personalitate care vede zei, idei şi aude voci.

  Acuma stă la moderare, ronţăie un gândac de bucătărie şi i se zbate un ochi.

 78. Cruela! Nici un banc cu MB? Ciudat. Sau esti la pupat de tineri talentati?

 79. daria,
  am o cunostinta la universitate in cautare de iubire. nu are bani,masina, muschi, rinichi si nici simtul umorului dar am auzit ca stie sa faca flotari cu bataile inimii. hai cati dau numarul lui de telefon. sai dai bip mai intai sa nu se sperie.
  0727426753

 80. Pisi, nu poti lpta de la egal la egal ai inteles. Tre sa mergi la TV, neaparat :mrgreen:

 81. NINA,
  CALMEAZAT’E ! NU TE PANICA!

 82. Oare se vor casatori pana la urma Mircea Badea si Simona Tache?

 83. asklepios cuceritorul

  Ipochimenul va disparea ca Vadim: cind oricum nu va mai avea nici o importanta. Pina atunci, nu ne ramine decit sa ne resemnam si sa-l ignoram.

 84. DE CE SA IGNORI BUNATATE DE RULEZ?

 85. no mistery,
  stai calm, nu te panica, in masina Simona e in siguranta.

 86. Ninge bestial si tocmai am primit cadou niste mingi de golf. Ma duc sa le pierd in zapada 🙂

 87. simona, chiar si pentru faptul ca tu scii la catavencu iar mircea face spume la antena, tot tin la tine… mai ales ca esti o fata inteligenta si cu umor. Tu sa fii sanatoasa… E plina presa de-alde badea.

 88. Mircea,bade, nu le da atentie, sunt niste rai.Si ce daca ei cred despre tine ca esti idiot, este problema lor.Nimeni, dar absolut nimeni nu face emisiuni ca tine, chiar daca ei cred ca folosesti televiziunea pentru a-ti exprima -desigur, uneori incoerent- frustrarile.Si ce daca se spune despre tine ca te lauzi cu gagici pe care nu le-ai avut niciodata, eu cred ca exagereaza putin.Si cata vreme ai sustinatori care-i scriu Simonei “Fa” (cu majuscula) tine-o tot asa.Si cred ca acesti simpatizanti ai Simonei tin la tine, incearca sa citesti printre randuri.

 89. eu zic sa tragem pe dreapta si sa ne calmam. nu are sens.

 90. Ştirile de la ora 5. Meteo.

  “Ninge cu bestialitate”

 91. pai pe criza asta nici violurile nu mai sunt cum erau…ce ne-a mai ramas: ninsori cu bestialitate, ploi cu cruzime

 92. soare necrutator, seceta criminala

 93. @panica in masina- ai oprit motorul?

 94. nina,
  nu te mai agita, calmeazate, inspira si ruleza,ruleza si expira. motorul este oprit.dar nu te panica, masina mergen continuare la vale. vrei sa sarim tinandunen brate?

 95. nina,
  poti sami spui doar panica, stai linistita. 😉

 96. repetati in cor dupa mine, deschideti un DOS prompt sau un terminal si tastati:

  ping -l 86600 http://www.mircea-badea.ro

  😈

 97. da, multa lume proasta si pe blogul mircesc. pe de alta parte, daca va uitati la comentarii, acolo, printre laudele agramate si bravomircea, nu se desfasoara in paralel atatea dialoguri intre diversi fani cu state vechi, ca aici. lugu-lugu, hi-hi-hi, ok – da’ de messenger n-ati auzit? 👿

 98. Blogul ăsta e Messengerul Mamălui Ceresc. Neamurile comunică, lupul stă la taclale cu mielul, Ioan Guţă de Aur cu Sori-n, Gizăs cu Malus şi tot poporul cu Însăşi.

 99. required,
  bea un ceai de tei, calmeazate, totul e bine. masina ruleza bine. Mircea ne asteapta, in douazeci de minute il luam de langa barul ala si mergem sa vedem daca au ceva la alimentare. nu te mai agita. calmeazate. totul e asa cum trebuie sa fie.

 100. @Bleen

  Bine punctat. Îţi mulţumim că exişti. Mai rar ca tine, bibicule. Ce-aş mai putea să adaug spuselor tale? Nimic. Ai pus punctul pe i.

 101. bleen,
  imi place ca poti sa spui tot ce nu pot eu sa gandesc, dar inteleg. carulez?

 102. Măuzes Tache,
  zimi o porunca!una sa ma calmeze, sa nu intrun panica. in masina asta e foarte cald. si cred ca nu o sai placu lu Mircea.

 103. Citez din Însăşi:

  “Să nu pofteşti casa aproapelui tău, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui”

  Căci Felix nu ţi le va da.

 104. @ Panica in masina/alimentara/cazino/coafor/etc.: roaga-l pe nedo din partea mea sa te calmeze :mrgreen:

 105. oare ce pot face cu trei mingi de golf dacă nu am un guţă care să mi le numere?

 106. Guţă
  adu-mi golfmobilul înapoi şi hai să-mi numeri crosele

 107. @bleen: multumesc pentru lamuriri, cre’ c-am priceput, ‘ai papapapa
  @panica: numam calmat. eream deja calm :mrgreen: laso mai ushior cu ciaiu de tei, cacalmeaza, da cica diminuiaza apetitu secsual.
  spor la lugu-lugu p-acilea, ne vedem in trafic 😉

 108. “Simona Tache e o proasta-proasta-proasta…cu crengi. Nu stiu cati stiau ca exista pana sa o pomenesti tu, eu de ce trebuia sa aflu asta?

  By Angela on Feb 12, 2009”
  de pe blogul lui mb pe care jur sa nu mai intru vreodata. pentru sorin: vre-o da-ta.

  si acum ma duc sa iau un antivomitiv. si sa imi schimb numele. mircica, n-ai unde s-o lasi mai jos. nici macar nu mai macane. donsoara bruma stie?

  gizaseea, scuze.

 109. Haha! Ar trebui sa facem o petitie online prin care sa strangem niste bani pentru a dona niste carti de gramatica fanilor geniali de stupizi a lui mircea badea. :mrgreen:

 110. requiered,
  ceaiul era pentru mine sa mil torni in cap. ah, si era sa uit ca chiar mai scos din pepeni si miam muscat limba, data viitoare cand ne vedem in trafic sper sa fiu sub rotile tare sa ti le sparg!

 111. spunei lu scroafa aia de panica să îmi aducă golfmobilu napoi şi să îmi numere crosuăle. ce, nai înţeles?

 112. Simona,
  iubire, ingeras, smotocel, gugi-gugi, fenta mea de ronaldinioooo, te rog frumos nul mai baga in seama pe panica ca intran panica ca nu stie ce sati spuna!

 113. golfmobilul este doar pentru Mircea Badea,increzuturile!

 114. a zis ca e doar pentru Mircea Badea golfmobilul dar e in moderare.

 115. Tin sa precizez ca cei care se uita pe acest blog es-te fraieri si na-u neuroni si daca va mai prind ca va lega-ti de badea, o sa platesc la biserica sa se interzica culoarea roz, asta ca sa va torturez…si sai iau lu- simona unul din farmecili blogului…

  Si as vrea ca Mircea sa se uite peste comment-ul asta si sa-mi spuna daca am scris ok, ca el are sange in instalatie si zice adevarulu’ pe nume. Mircea rulzzz….:)).

 116. Panicaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 117. Să-mi trag una, pe româneşte, doamnelor şi domnilor! Cât şarm, câtă francheţe, ce gentilomi, pun pariu că au cel puţin vreo două trei diplome de specialitatea ” Cum să te exprimi ca la uşa boschetelui” şi “Cum să scuipi căcat printre dinţi” – scuzaţi franceza,dar nu e ca şi cum ne mai şochează ceva…Cel mai mult mă impresionează intelighenţia frazelor, subtilitatea şi poezia greşelilor monumentale de ortografie – ar trebui să facă parte din patrimoniul naţional – pe care cred că nici măcar sexy-brăitoanta n-ar reuşi să le surclaseze.Deci acesta este Cenaclul Lătrăii lui Badea…

 118. Voi ma mintzitzi, chiar ezista badea Mircea?
  Hat Mumos din macrame?

 119. spunei lu panica să se dea jos din ea şi să închidă portiere.e

 120. @SimonaTache: mijto, baga carbuni, ca de la presiune i se mai umfla o vena, un biceps, ceva-ceva, vedem un spagat, etc. eh, are sil publicu’ lui. cu ei, as fi mai atent :mrgreen: ei nu stie (de gluma) si nu iarta.

  anyway, zoso l-a atacat cu tringhiu’ mortii( cand eram mic si ieseam de la filme d-alea , de faceai tringhiu’, zburau ka-ratisti, caini, vaci, badea, etc. ).

 121. Badea e oribil, insa si dumneata, doamna Simona Tache esti cam de necitit. Sorry, dar un mediocru nu e in ochii mei mai valoros decat un prost.

 122. a-m recit-it comme-ntul l-ui sor-in. se incheie apoteotic cu: “Ne vedem pe lumea celalta… Mircea Badea rulz”. sper ca “lumea celalta” nu exista dar totusi am sa fac tot posibilul sa-mi procur din timp diverse aparate care sa ma tina in viata artificial. nu am de gand sa interactionez cu fanii lui badea nici in “wci”, nici in “puru-ri”.

 123. Cei doi care au scris acele commenturi habar nu au sa utilizeze corect limba romana. Parerile lor sunt de ignorat. Am urmarit emisiunea aseara insa nu am fost atent la articol. Urmaresc constant emisiunea lui Badea si citesc regulat blogul tau. Consider ca a fost necioplit jignindu-te, iar cat tine de articol nu l-am citit, insa sunt de acord cu ceea ce a spus despre faptul de a nu te da jos din masina decat in cazul in care ai destul curaj cat sa faci fata celei mai neplacute situatii. Am vazut chiar azi un reportaj in care 2 soferi s-au batut pana la sange la Mall Vitan.

 124. @silva :daca s-ar fi inventat bancuri cu mircea badea , ash fi shtiut! shi implicit le-ash fi impartashit cu voi! dar, surpriza : nu exista! oare de ce?pentru ca personajul nu merita atata atentzie?nimic nu doare mai tare decat indiferentza!mai ales cand se manifesta la nivel de mase!

 125. Taci fututi morti mati de tuta proasta ce esti mai ai si blog ? e luatias jurnalismu sa ma sterg cu el la cur!!!nu stiti cum sa va faceti si voi o imagine looserilor _)_ si incercat prin scandaluri cu badea cand o tuta ca tine o sa ajunga la nivelul omului ala sa ma cauti si pe mine sa te scuip in ochi si sa iti zik ca minti _)_

 126. Hai ca ai facut trafic .. noroc cu badea ca altfel erai o tuta anonima! 😀 Acum esti tuta care va pati ceva in trafic, bucura-te domnisoara!

 127. auzi, pfi(fă grecesc), uck, puei, ewww, bleaaah, câh-câh, tu să nu te mai iei de mircea badea ca nu e singur pă lume, auzii so-ro? ca ce tu ne citesti fata asa cum face mircea? tu ne pui, pfi (ia da-și încă un fă grecesc), să citim! in loc să fi zana buna a zumzetului asa cum face mircea te pui cu alfabetu pă noi! ca ia sa lasi tu articolele tale si sa le citesti la prietenii tai duar..fatz pfi blog cu invait pentru cine vrea sa vina sa te vada..da nu ai, fat-o, so-ro, fratioare, ca pretenii tai vad ca nu sar sa te apere cum facem noi fata de mircea de suntem in stare sa tenecam in sangele nostru. ca daca te mai iei de mircea noi venim iară la tine pe blog si te strangem de gat cu rozu de pe pereti.

  semnat: mircea, fan al lu mircea

 128. Simona, atacand o stea a micului ecran ii ataci implicit audienta. Si cum el apare la ora de varf, si audienta sa este on the bleeding edge. Ia-te si tu de uaomeni din aceeasi scara, dar la etaje mai accesibile: becali, vc tudor, etc – nu-i prea stiu, dar poate-or fi in blogroll-ul lui badea, pe care inca nu l-am vizitat.

 129. Nu cred ca in acest fel iti poti face publicitate . Uita .Nu are egal in acest moment

 130. @cruela de vilă nu fa glume de-astea, cu linkuri si alte acareturi, pt ca la cata lume e in vizita, poate sunt inteles gresit! :}:}:}

  @simona tuh pisi, dupa Ciutacul, te acroseaja Mirciocul? fa-ti un control ceva, ca prea se simt atrasi masculii alfa…

  @grupul Intact care sunteti de la Felix si conspectati ce mai este pe-aici, transmiteti va rog lu’ Andrei Badin ca-i mai astept inca lamuririle promise, pe subiectul teroristilor de la ICR, NY :}}

 131. Draga Simona,

  Mircea Badea are multi fani. Unii inteleg ce vrea sa spuna, altii nu. Nu este raspunzator pentru injuriile asa zisilor sustinatori. Desi imi place M.B. si incerc sa nu pierd nici o emisiune nu sunt intotdeauna de acord cu ce spune, inclusiv cu jignirile adresate tie. Nu cred ca iti este inferior sau superior in nici un fel. El este popular prin faptul ca este direct si nu se ascunde in spatele a o mie de cuvinte si….are mai multe calitati. A nu se intelege ca nu are si defecte, ca doar e om.
  Nu cred ca are o minte de copil de 3 ani asa cum ai sugerat.
  Daca ai recunoaste ca si tu mai gresesti din cand in cand ar fi ideal si de dorit. 🙂
  Numai bine!

 132. @dan barbu: sunt cat se poate de obiectiv. simona e perfectionista(articole de calitate) iar badea e badaran si lipsit de originalitate. asta trebuie sa observi.

 133. @dan barbu: aa! inca ceva: poti fi sigur ca oricine intelege ce vrea sa spuna badea in orice context… cu subtilitatea… mai greu la mirciulica. daca nu l-ar putea intelege oricine pe badea nu cred ca ar avea niste fani ca indivizii astia dubios de limitati: sorin moroianu, malus sau coloratu. (le-am scris si numele corect ca sa vezi cat de fair-play sunt)

 134. Florin_4_clase_fan_MB

  Nu stiu de ce, dar am impresia ca la articolul asta ai cele mai multe comment-uri.

  Asta ar trebui sa-ti dea de gandit cand mai faci afirmatii rozalii..

  “Am dorit doar să consemnez această informaţie nouă, care nu cred că are nevoie de comentarii.”

  spune pe fata, ai mai vrut ceva reclama

  no offence!

 135. Mami,acum ca l-ai bagat pe Badea in seama,inteleg ca ti-ai ridicat ratingul la cer.
  Ca sa fim seriosi,Cotidianul si Realitatea sunt la latrina.
  Succesuri in continuare!

 136. Am mai scris la niste deontologi ca tine pe blogurile lor si nu au binevoit a afisa.
  E greu cu deontologia jurnalistica.
  Spor la pupat in continuare.

 137. Simona, nu le purta pica oamenilor care au scris aceste comentarii, pentru simplul fapt ca ei nu exista! malus si ceilalti sunt doar pseudonime ale aceluiasi autor: Tetelu! In caz ca nu stiai, tetelus dacicus e fan declarat Mircea Badea, pe care il prizeaza in pauzele interviului cu Diavolul. In alta ordine de idei, obisnuiam sa cred ca MB nu e in nici un caz un prost, ci doar un om bolnav de sine. Dar daca e in stare sa instige la violenta fizica impotriva unei femei, indiferent ce ar avea de impartit cu ea, fara sa se gandeasca la faptul ca printre cititorii/ascultatorii lui se numara si imbecili care nu inteleg nimic din ce zice, dar carora le place sa auda sintagma “e de porc” si care ar putea sa-i asculte si sa-i execute indemnul, increderea mea in inteligenta lui se gaseste intr-un mare impas.

 138. Bunicul,Dumnezeu sa-l ierte,avea o vorba:nu te certa cu prostu` ca are mintea odihnita… 😆

 139. ce cretini ma.. habar n-au de gramatica elementara.. “sustinatorii” lui badea, din care ai citat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green