Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Mircea Badea –un pitbull cu suflet şi sinapse de grădiniţă

Ieri dimineaţă, am scris pentru Cotidianul acest textuleţ:

“Mircea Badea a livrat în emisiunea lui instrucţiuni clare şi ferme pentru scandalurile în trafic. Ştiţi, el se ceartă şi se bate mult în trafic, deci e normal să aibă nişte competenţe pe care alţii nu le au. Ideea de bază e asta: dacă nu vrei să te baţi, ci doar să înjuri şi să-i arăţi duşmanului degetul, rămâi cu uşile şi geamurile de la maşină blocate. Singurul, dar absolut singurul motiv pentru care te dai jos din maşină este “să-i rupi capul”. Nu te dai jos din maşină ca să te cerţi. Dacă nu vrei cafteală, rămâi cu geamurile şi uşile blocate, ca să nu te trezeşti că vine inamicu’ să te scuipe sau să-ţi dea cu paralizantu’-n ochi.
Aţi înţeles, da? Scuze dac-am insistat puţin pe regula cu blocatul uşilor şi al geamurilor, dar am impresia că e foarte importantă, fiindcă şi Mircea a accentuat-o mult. Şi mai e important ceva, din câte am înţeles. Citez: “Am parcat maşina, deblochez uşile, ca să mă dau jos din ea”. Cu asta eu nu sunt foarte de acord. Sunt de părere că Badea, care merge mult la sală, se poate da jos din maşină şi fără să-şi deblocheze uşile. Mai ales în zilele în care e mai nervos.”

În replică, în emisiunea lui de aseară, Badea m-a făcut “tută” şi “proastă”. Nu mă deranjează reacţia, ba chiar mă amuză, mai ales că nu e prima oară şi că nu mă pot aştepta de la un băiat fin şi inteligent ca el să aibă alte argumente. Ce mă contrariază e altceva: tenacitatea cu care alocă timp din emisiunea aia ca să se tragă de codiţe cu oricine a scris un rând despre el. E aşa, cam ca un copil de grădiniţă. A zis cineva ceva, pac, a doua zi, e prost cu tot neamul lui. S-a uitat unul urât la o vitrină cu televizoare, când tocmai era emisiunea lui? Pac, a doua zi îi explică Mircea-n direct cât e de bou. Şi-a pus unul, la el acasă, pe frigider, un bileţel cu “Mircea Badea are o freză penibilă”, pac, află Mirciulică şi îl dă imediat la televizor.

Eu zic că ar trebui profitat de această slăbiciune a lui. Ar putea ieşi o distracţie pe cinste. Nu trebuie decât ca toată lumea care vrea să se amuze să scrie ceva de el. În ziar, pe site, pe blog, cu creta în faţa blocului, cu rujul pe oglindă, cu pipi în zăpadă etc. Important e să fim cât mai mulţi. Badea nu se va putea abţine să ne atace pe toţi în emisiune. Nu trebuie să scriem mult, că oricum citează trunchiat, în aşa fel încât să pară el mai deştept, doar să fim mulţi. O să turbeze şi o să-şi distrugă singur emisiunea, că n-o să-i mai rămână timp de revista presei.

Nu merg până la a propune s-o ţinem aşa vreo săptămână, că mi-e teamă să nu se enerveze tovarăşa educatoare Voiculescu şi să-l dea în stradă, la tramvai. Nu mă pot baza pe instinctul lui de conservare şi n-aş vrea să am pe conştiinţă un creier care funcţionează atât de simplu şi de candid. Ar fi ca şi cum i-aş spune unui copil de 3 ani, încăpăţânat şi ambiţios, că n-are curaj să se arunce de la balcon. S-ar arunca şi nu vreau. Deci aia e: să ne distrăm, dar să nu-l lăsăm pe om fără serviciu. Eu am început deja.

P.S. Mirceo, fii atent: am auzit, azi, două babe de la mine de pe scară spunând că eşti un mare papagal. Nu le înjuri la televizor?

195 comentarii

 1. Din cuchiuri ne tragem, în cuchiuri ne întoarcem.

 2. desigur ca nu e fromos sa spui t…ta si p…sta, da’ si mistourile alea ‘suptile’ cu sala etc., daca se prinde omu’ , e cam acelasi lucru. doar ca autorii de mistouri d-astea fara injuraturi se cred ei mai dejtepti. l-am vazut aseara pe badea si am vazut si cand a dat el instructiuni despre blocatu’ usilor. sincer, mie n-aveam nevoie sa-mi zica badea, da’ tie, dupa alte postari cu incidente din trafic pe care le-ai bagat, mi s-a parut ca n-avea ce sa-ti strice. si unu’ cu freza de papagal poa’ sa aiba dreptate uneori. si pana la urma, mirceabadea se inflameaza in felu’ lui, da’ vad ca si tu pui botu’ in felu’ tau :mrgreen: ceacee dixtractiv, intarita-i drace 😈

 3. ‘morning mauzes, am postat ieri la locu potrivit da’ poate n-ai mai apucat sa vezi, multam inca o data pentru “roz iliescu” si “masculu beta”. kipitap

 4. btw: the ducks DO come from the trucks http://www.youtube.com/watch?v=z_nJ2zfajIU si v-a zis moshu’ saracu’, si ati ris de el…

 5. eu n-am putut scrie, aşa că l-am desenat

 6. Ar merge o leapsa nevinovata trimisa la niste fani Mircea Badea (Zoso, Huidu etc.)

 7. badea cred ca a copiat una din zicerile mele de zilele trecute, cand aveam iar la clasa tema cu traficu’ si nebunii care tzi se baga-n fatza shi franeaza brusc, in care io ziceam acelashi lucru : ushile blocate in trafic, ca sa nu tzi-o iei , shi nu te da jos din mashina doar sa-tzi aratzi mushkii la unu’cat dulapu’ c-o bata-n mina, ca tzi-o iei deasemenea!sau o fi unde stam in acelasi cartier ( parca?)(carol?)

 8. spune-i sa iti lase coditele in pace si trimite-l la mine sa ma traga de coada!

 9. si nu poti zice ca n-are dreptate la aia cu blocatu ushilor, ca noi suntem o natzie non violenta :mrgreen: shi ushile blocate te impiedica sa fii violent! :mrgreen: (shi sa tzi-o iei la fel de violent , pina devii violet , cum ziceam!)

 10. Badea n-a jucat în “Am fost 16”? A jucat el, în tinereţea lui, pe timpul lui Ceau, într-un film cu război. Era un rol de 20 sec, o replică, ceva de genul ăsta. Era un erou necunoscut rănit, pe patul de spital. Cine mai ţine minte? Ar putea fi un început. Nu ştiu pentru ce, dar ar putea fi.

 11. pe de alta parte , dragi tovarashi , iata s-a mai rezolvat un mare mister al tachegrafiei : pai acum shtim shi noi pa unde umbla simona cand ne lasa pa noi sa ne facem de cap pa blog:la mircea badea, sa se uite-n gura lui! shi dupa aia zice ca i-ar bate shi i-ar omori pa unii din trafic! :mrgreen: (sau asta zice inainte??)(carol?)

 12. La primu’ meu post despre Mircea Badea am primit un comment ce continea cuvinte precum “handicapatule”, “ma-ta” si altele pe care nu pot sa le spui aci.

  Cre’ ca el era si posta uaierless, din masina, fiind nervos ca nu i se deblocheaza usile desi el a apasat butonu’.

 13. @Iahve
  mulţumesc, Doamnă, că l-ai bătut pe taximetristul ăla cu lozgan vişiniu, care se plimba călare pe două benzi, încît a trebuit să călăresc la rîndul meu linia dublă ca să îl pot depăşi, arătîndu-i nu unul, ci două degete, arătătorul şi degetul acela, despreunate în simbolul twixului, iar boul a crezut că îi arăt doar degetul acela şi s-a luat după mine, a trecut pe roşu să mă ajungă, m-a ajuns, m-a întrebat de ce i-am arătat un singur deget, eu am făcut greşeala (după standardele lui mircea badea) şi am coborît geamul, i-am explicat că am fost mai generos cu el, că i-am arătat două degete, cîte unul pentru fiecare bandă pe care şedea, cu linia continuă vîrîtă între buculiţe. mulţumesc, Dumnezee, că i-ai luminat mintea îngerului Tău cu caşchetă, care l-a oprit pe taximetrist imediat după ce îmi cerea toată mîna, pentru că trecuse pe roşu şi nu a dat prioritate unor pietoni nevinovaţi.
  Credeţi în Tache. Tache face minuni prevenind infracţiuni, lăudat fie Numele Ei.

 14. acuma imi pica si mie fisa de fapt : va datzi seama catzi vor sa-l trozneasca pe badea?

 15. eu cred ca omul traieste o drama. freza penibila a lui mircea badea vrea de fapt sa-l paraseasca pentru ca mircea badea e mai penibil decit insasi freza si dinsa nu mai poate suporta ditamai concurenta. numai coafezele de la antena stiu cit par de pensula lipesc cu fixativ in fiecare seara pe fruntea aia inteligenta.

 16. am uiat sa va spun ( noroc cu meza nedo) de un alt obicei minunat din trafic :te enerveaza unu, il ajungi, te ashezi paralel cu el , deschizi jamu, el deskide ca are sii el ceva da zis shi …..il scuipi!cu obida! cu material!cu naduf!ci viteza!

 17. O fi aruncatul cu kkt in ventilator un sport, dar nu m-as apropia de cel care-l practica…exista publicatii de gen pentru a-l pune in lumina pe micul karatist.
  Comentatul pe banca din fatza blocului (nu blogului) pare mai potrivit pentru omul spagat, vesnic chinuit de intrebarea : Eu pe cine scuip azi ?

  De ce oare toate gospodinele sunt topite dupa el ❓

 18. Stiti care e diferenta intre Badea si Oreste?
  Oreste a stiut cand sa renunte.. 😆

 19. cruela
  clujul e un oraş al luptelor de ideilor, al dezbaterilor, al argumentelor. bătăile au loc în cluburile de manele şi implică, de obicei, politicieni de rahat. în cluj, taximetriştii sînt civilizaţi. te înjură, scot spume pe gură, dar nu se ajunge niciodată la road rage. pentru cine nu ştie, clubul romantic se află în plin centru, pe una din străduţele din spatele magazinului Central, zonă în care într-o vreme îşi făceau veacul micii traficanţi de orice chinezării, valutişti, cu case de amanet, case de schimb valutar, cluburi de manele şi canalul morii (ăla care pute). odată am văzut şi o raţă pe canal, dar nu am mirosit-o.

 20. ma uit la mircea badea!auzitzi : da-i unui om o usha shi devine dumnezeu!simona?nedo : blasfemie?

 21. @nedo : la voi pute doar canalu’!in bucureshti gama de putori e mult mai variata!

 22. el preamăreşte subcoada de motan

 23. cred că şi raţa aia pute, n-am mirosit-o. şi varza a la cluj, de la vărzolerie, şi aia pute. da’ e relativ comestibilă.

 24. Mirciulica e un baiat destept, chiar foarte destept sa promoveze imaginea asta de lup singuratic frustrat care-i sfideaza pe baietii rai si-si munceste creierasul in beneficiul dreptatii.Mai e si real, dar mai latra si pentru rating, ca romanului ii trebuie un vinovat, nu conteaza cine, ce, el sa dea cu pietre “mama lor, sa-i impuste pe toti”.Panem et circum ( sper c-am zis-o bine ca nu prea s-a lipit latina de mine), dragii mei, panem et circum, nu e nimic personal, doar o strategie.Dar totusi ar putea sa mai faca niste yoga, niste cursuri de controlare a furiei, ca uneori i se umfla niste veneee…

 25. Propun sa i se aloce mai mult spatiu de emisie! Altfel cum ar putea sa-si desfiinteze toti dusmanii?! Oare face liste sau are memoria foarte buna? :mrgreen:

 26. acum tine si de educatia fiecaruia, adica sa ne luam dupa ce spune el sau nu.

 27. A lovit şi Întâistătătorul.

  Şi mi-a dat o idee.

  Creţuleasca şi Badea. E mai palpitant, mai de acţiune, că dă şi el, nu numai ea. E un blockbuster, un film pe care l-ar înţelege chiar şi Badea. Titlul e suficient pentru a umple cinematografele de popcorn, coca cola şi cocalarii din dotare: “Film de dragoste cu karate”
  Ceva gen Clouseau şi Cato.

 28. păruială între creţuleasca şi brumă pe salariul lui badea. cat fight. vreau.

 29. @mauzes : hai k te alintzi!s-a vehiculat deja ideea asta , in seara dinainte de nasterea blogului kretzulinei , cand tot cereai tu sugestii! 😉

 30. Maural se apropie ameninţător de întîistătător

 31. Mirciulica nu stie ce face. E doar un imbecil ajuns la TV din greseala, si este pastrat acolo pentru ca latra tare.

  Pentru ca e la moda, absolventul de cibernetica (repetent), are si blog. Nu scrie acolo, dar are, pentru ca e la moda. Si e lumea intra… si intra.. si s-a cocotat pe locul 1 in trafic.ro.
  Jenant…

 32. Si cum zicea Dobro la Guerilla,M.Badea are bruma pe ghiocel!Ca tot vine primavara!

 33. El vine acasă noaptea, după emisiune, ea îl pândeşte de pe şifonier, din frigider, din maşina de spălat, îi face o chestie cu nume chinezesc sau japonez (trebuie să mă documentez în domeniu, că nu ştiu numele niciunei scheme de gen), el îi rupe clavicula cu bâta de baseball, ea îi sparge dinţii cu fierul de călcat (d-ăla de colecţie, de 12 kile, rămas moştenire de la bunici – astea din ziua de azi, de 250gr nu sunt bune de nimic).

 34. Am vazut aseara emisiunea si am fost dezamagit de atutudinea lui Mircea Badea…
  Nu poti sa ai un asemenea comportament fata de o femeie.

 35. eu cred că o să îl deontologească cu schemele alea chinezeşti, o să facă ăsta şpagatul cu degetele de la picioare

 36. @Simona
  Ai văzut, chiar dacă te înjură, îți ascultă și urmează părerile – e superdur cu cămașa aia roz…

 37. exista o vorba: “scoala lumineaza, nu desteapta”. citind ce scrieti voi pe aici, pot spune ca la voi e valabil pentru viata, ca scoala nu se pare ca aveti prea multa. va pup.

 38. Sf. Chilie Cotidiaanul se plimbă cu SEAT-ul prin Amzei, mănâncă compot şi se ceartă în trafic. Cred că jumătate din ăia care fac scandal în trafic sunt ziarişti. Cred că nu e un jurnalist care să nu aibă de povestit cel puţin 3 evenimente zilnice din trafic în care a fost implicat. Ar trebui să li se ia permisele.

 39. O colega are in birou un calendar pe 2009 de la Antena. La luna februarie e o poza cu Badea. Nu vreti sa stiti cata caterinca au facut baietii din birou si de colega, dar mai ales de Badea. Asa ca eu zic, sa-l anunte cineva ca e de rasul a fo 20 de oameni la noi in birou. Oare cand o sa zica despre noi? 😥

 40. bai, eu atat imi amintesc de Badea: era o tipa care a pozat in Playboy si care isi amintea: Mircea e ala care la o petrecere in liceu era imbracat in pulover si cand l-am luat de mana ii era asa de transpirata ca si azi ma mai sterg. sau asa ceva.

 41. bleen, o jiujiţeaza pe creţuleasca. o shotocanează

 42. si pe urma face un spagat sa-si racoreasca creierii…

 43. iar se ia baietzelul ala de tine
  ai grija ca daca te prinde te trage de coditze

 44. e chiar pashnic shi intzelege asha de multe lucruri
  dragul de el
  te a blestemat un pic

 45. Pana nu te cheama s-o dati “parte-n parte” in fatza blocului nu e alarmant, fii barbata.De-abia atunci scoate ranga aia de plastic din mashina, sau umple poseta cu rulmenti 😛

 46. simona
  am intrebare
  eshti deontolog?
  shi daca da
  ai proteza dentara in paharul de la capu’ patului?

 47. Mircea Badea este militianul agitat din spatiul nostru public. Aceeasi logica, intransigenta, tampenie sincera si siguranta data de faptul ca este convins ca are toate raspunsurile: stie despre femei, bani, economie, politica, PR, VCR, PCR si CDR.. stie tot, fara niciun dubiu. Mie mi se pare quintesenta romanului actual, OMUL NOU! Sa ne traiasca, avem nevoie de el.. d’aia citeaza din imbecilitatile lui si ministri “educati” (vezi Cati Andronescu :)))

 48. hai enerveaza te un pic
  nu l lasa pe huligan cu dintzii intregi
  fa i o lucrare in gura
  cu ranga

 49. Cam multe postari de blog pentru un “copil de grădiniţă”. Sunt un cititor fidel al Cotidianului si in fiecare dimineata ma trezeste realitatea, post pe care il urmaresc aproape constant, dar adevarul este ca dupa o zi grea putin Badea nu strica – secretul este sa ii ignori defectele. De multe ori are mare dreptate.

 50. pacat, dar ce a zis Mircea la tv chiar e adevarat, nu stiu in baza caror argumente (nule) ai comentat tu acel fragment in cotidianul….. Normal asta daca nu vrei sa te dai jos din masina sa te certi si… sa patesti lucruri mai grave decat te asteptai. dar gandirea ta este una cam specific feminina, ma apara barbatul meu ninja sau sunt femeie nu da in mine..:)).. Faptele petrecute in ultima vreme si prezentate in media, arata ca lumea nu mai are frica de nimic(am pistol si cutit nu ma face nimeni),dar vezi si tu dupa ce s-a intamplat in ultima vreme… nu te mai salveaza decat sa stai in banca ta, sa nu te uiti in stanga si in dreapta,uneori esti chiar nevoit sa te lasi injosit…. asta daca nu vrei sa suporti niste reactii de moment care le vei regreta dupa.

 51. dupa mintea mea, Badea avea dreptate cu chestia cu iesitul din masina. daca vrei sa te bani si iti asumi un risc, iesi din masina la cafteala…daca nu vrei bataie, mai bine stai, baricadat, in masina…
  normal, timpul are un comportament de Edgy Comedian, e in multe cazuri nesimtit etc, dar asta e rolul…altfel nu s-ar mai discuta de marile controverse…
  lumea scrie despre el(pe blog, cotidianul etc) tocmai pt ca el e trendy…
  cand ii aduce in discutie pe Ciutacu et co. ma enerveaza(ca aia imi sunt antipatici-in special Ciutacu). sau cand se leaga de Hurezeanu mi se pare deplasat…
  dar cand o da pe “analiza politica”, il prefer unora de la Cotidianul gen TRU sau Mihail Neamtu(care baga aberatii cu stanga, dreapta, conservatorism etc, ca si cum n-am sti in ce tara traim-asta cu tara in care traim suna aiurea…:)
  e clar ca Simona se leaga intai de el…apoi el reactioneaza…
  fiecare primeste ce merita… daca te legi de unul care e un tzoparlan pe strada si ii zici:” Ba, tzoparlanule!”, ce reactie astepti? reactie fireasca: un cap in gura. asta iti va valida perceptia ta ca el e tzoparlan…. daca te-ar ignora, te-ar intrista cumva…
  nu poti sa jonglezi cu un rahat fara sa te murdaresti…optiunea e clara aici: cu Badea sau fara Badea…fiecare alege ce vrea….

 52. pai mai Simona nu citezi si tu trunchiat din badea ca sa fii tu desteapta? adica dupa cum ai vazut, el nu vb. toata ziua de tine, de bataie si de freza. iarta/l pentru asta.
  Vb. cu logica si argumente si despre alte lucruri. pe astea nu le vezi? nu le auzi? sau chiar te enerveaza cand e un pic coerent. imi placeau reportajele tale din “catavencu”, dar ai momente cand esti de o naivitate greu de egalat. n-am spus proasta. Ps/ul ala chiar ca e scris de un copil de gradinita si nu incerca sa-mi spui ca n-am inteles nimic. n-am cum, pentru ca nu suntem toti la fel de inteligenti ca tine. bafta, Simona!!

 53. Mircea Badea a jucat în roluri secundare în filmele:

  Oglinda (1993)
  Triunghiul morţii, 1999, în regia lui Sergiu Nicolaescu;
  Pitici şi tătici (serial de televiziune), 2003, în regia lui Mişu Marinescu;
  Milionari de weekend, 2004, în regia lui Cătălin Saizescu.

 54. Simona :
  1.Nu te supara, dar tu n-ai incaput de Badea, pe blogul tau, si nu e prima oara;
  @.Badea ti-a raspuns in emisiune(nu stiu cum, n-am urmarit) tu ii dai ,reply pe blogul tau, care-i diferenta? Ca tu nu ai emisiune? 😛

 55. @nedormitul. multzam, acum am vazut.
  este jenant.
  hai sa nu iesim din topicul postului. ok?
  Badea este un om de televiziune bun, insa jigneste pe toata lumea. Nu te adresezi asa unei femei decat daca iti lipseste educatia “cei 7 ani de acasa”

 56. “Nu mă deranjează reacţia, ba chiar mă amuză” – se vede din articol

 57. echipa, eu vreau să vorbesc despre iubire

 58. Pana in dimineata asta cand am vazut in reluare emisiunea nu stiam cine este Simona Tache. Nici acum nu stiu si nici nu ma intereseaza.
  Va propun un exercitiu: duceti-va in Ferentari, Rahova,Pantelimon etc. si luati-va la hartza cu un sofer care nu pare tocmai genul omului cuminte. Faceti-l sa isi iasa din pepeni si din automobil. Imaginati-va ce ar putea urma.
  Ma rog, uitandu-ma asa la blogul asta sau ce e el asa, ma gandesc (si ma pot insela) ca Simona Tache nu s-a confruntat cu un asemenea caz sau ca daca i s-ar ivi ocazia s-ar da jos din masina si ar vorbi cu “atacatorul” doar ca sa ii faca in ciuda lui Mircea Badea.
  Oricum sfatul cu blocatul usolor si geamul sus este de bun simt. Ciudat ca Simona Tache lucrand in presa nu a auzit de chestii de genu: nu stiu cati oameni s-au trezit fara geanta/laptopul/rucsacul etc, care se afla pe scaunul din dreapta. Dar, iar, uitandu-ma la monitorul asta acum pe care apar cuvinte, vad un chenar roz si daca dau mai sus vad o figura ganditoare si oarecum copilaroasa si nu ma mir pentru ca mai intai am citit articolul in cauza. Poti fi atat de pueril doar daca nu stii ca lucruri rele se pot intampla pe lumea asta.

  Totusi trebuie specificat sa si Mircea Badea este cateodata paranoic, dar poti sa stii prin ce a trecut el ? Poti baga mana in foc si sa spui: “Sigur vorbeste prostii nu i s-a intamplat lui asa ceva, zicea doar asa ca sa se afle in treaba”.

  Sanatate

 59. @nedo : vorbeshte! eu am sa-tzi sorb cuvintele! 😳

 60. Un regretabil mic razboi personal. Consider insa ca ar merita o dezbatere serioasa doua extreme: atitudinea sa dura, generata de uciderea handbalistului Marian Cozma de catre niste tigani. Iar ca d-nul Mircea Badea gandesc din ce in ce mai multi. La polul opus se afla cei ce promoveaza directiva UE ce prevede interzicerea statisticilor asupra infractionalitatii in functie de etnie, precum d-nul Bogdan Teodorescu care la „Sinteza zilei”, ca raspuns la observatia d-nului Ilie Serbanescu ca „ si pe romanul asta l-au omorat tot niste romi … exista niste statistici care sa deceleze de unde vine infractionalitate?”, incepuse sa pedaleze pe chestiunea evreilor ce au fost mereu scosi vinovati iar aceasta a dus la holocaust si prin urmare nu sunt bune astfel de studii …

 61. cruela, te iubesc. gata. e bine?

 62. nina, te iubesc.
  echipa, şi pe tine te iubesc. vreau să văd o poză cu tine.

 63. mai frate, e cel mai nashpa blog pe care l-am vizitat, simonette e smucita, dar nici cu voi nu mi-e rusine…. ne-am dat naibii, numai “mishtocari” engleziti, mi-e sila!
  ps. dragutza, badea are dreptate daca tu doar atat ai inteles!

 64. la iubire functioneaza tranzitivitatea?

 65. depinde. adică pentru badea cred că funcţionează diateza reflexivă

 66. spun diateza reflexivă pentru că e clar, omul gîndeşte, reflectează, ce-i al lui i-al lui, e cel mai bun om de televiziune. căci, ce altceva este omul decît o trestie şpagatoare?

 67. simona,
  uite că m-am îndrăgostit de fetele astea şi am uitat de întrebarea de azi.
  te mai doare capul?

 68. Nedo, mai rabda pana de ziua inimilor…atunci se deverseaza cantitati mari de iubire, acu se dau posete in cap 😛

 69. băi, nu te lua de poşeta mea, ai înţeles?

 70. bun postul tau! sunt de partea ta, si eu observasem de mult reactiile infantil razbunatoare ale lui mircica, clovnul nostru de serviciu (suna cam rau, dar cam asa e), si as fi putut paria ca-ti va raspunde. am inchis aseara insa chiar inainte de ultimile 10 minute – cand incepe capitolul de tute si proaste. si totusi ai scapat destul de ieftin (daca asta a fost tot). n-a zis nici ca esti urata, nici ca esti nefu…

 71. @livium,
  ai toata admiratia mea :e mai usor sa privesti la emisiunile lui M. Badea decit sa-i citesti pe TRU ori Patapievici; astia doi iti solicita creierii si s-ar putea sa se incinga, pe cind la Badea hahahaitul nu -ti solicita nimic.

  Si tu, straina (@Loda),, bine faci ca sari in apararea saracului M. Badea; cine se aduna, se aseamana.

 72. victor,
  aş putea să o iubesc pe mircea badea? mă gîndesc că dacă şi numele şi prenumele se termină în a, poate e vreo bunoacă. ce şanse am?

 73. Ce aveti mai cu baiatul?! Eu unul il las in pace: el uita sa-si ia prozacul si iese pe sticla, eu schimb canalul. Ca program nu-i pot spune.

 74. e… zi-mi cuvîntul ăla care începe cu inefabil

 75. Hai ca ne-am strans de-o bataie cu perne.NU posete.. unii tin la Prada lor

 76. e emisiunea lui si daca vrea sa injure pe cei de se iau de el poate sa o faca atata timp cat are audienta deci 😈

 77. Draga Simona Tache (scuze pentru acasta indrazneala), eu cred ca mare diferenta intre reactia lui Badea si a ta nu este. Inclusiv blog-ul este un spatiu public, nu mai vorbim de ziar, asadar este ipocrit a considera ca doar Badea consuma timp si spatiu media pentru reactii si consideratii infantile. Te contrariaza ca Badea a reactionat imatur intr-o emisiune cu pretext de comentarii presa ca in multe alte ocazii cand ca scrie cineva un rand despre el? Ti-a lipsit o nuanta discreta, e vorba de o consideratie publica, exprimata in acelasi spatiu discretionar care este media, si nu in carnetelul de bal sau pe trotuarul de la bloc.

 78. Mie chiar imi place de mircica… Asa slugarnic cum e el, dresat sa atace numai la comanda stapanului… E dixtractiv sa-l vezi si sa-l auzi cum face spume cand se invartoseaza…
  Pe de alta parte, vreau sa-i transmit (si-l implor sa nu ma certe prea tare-n emisiune) ca a ajuns subiect de blestem…
  Adica…
  Din ciclul de blesteme “Zi sa faci ca puiu'” cu raspunsul la intrebarea “da’ ce face puiu'” – “creste, se face cocos si-o f**e pe ma-sa”, niste nemernici (i-am auzit cu urechile-mi din dotare) folosesc blestemul “ZI S-AJUNGI CA MIRCEA BADEA”… Initial am crezut ca nu e blestem, ca e vb sa ajung mare vedeta radio/tv, prieten cu teo, dusman cu huidu, etc… La intrebarea “CUM CA MIRCEA BADEA” mi s-a raspuns “un fatalau plin de steroizi care la peste 30 de ani inca locuieste cu ma-sa…”
  Rautati…
  Propun infierarea nemernicilor…

  App… In afara de megaspagatul pe 2 scaune, cica (asa zic amicii din PM-uri) nenea mircea le are cu bataia cum le am eu cu fizica cuantica… Si nu le am… 😀 Cainele care latra mult…

  PM = ansamblu de blocuri muncitoresti din salajan, loc de adapost, masa si somn al lui mircica & familia…

 79. […] şi Badea se întâlnesc în trafic. Îşi taie faţa reciproc (îşi taie faţa, nu feţele – nu e acelaşi lucru). Suspans. Lumea vrea acţiune. Gură cască, […]

 80. deci cand scrie fraiera asta, asa despre un subiect aiurea, nu o baga nimeni in seama. Cand scrie despre Mircea Badea, uite cate comenturi apar la “articolul” ei.

  Pana sa o pomeneasca Mircea pe “tuta” nici nu stiam ca exista in presa. Acum a devenit si ea mare vedeta. Ar trebui sa scrie mai degraba un articol de multumire, ca scos-o pentru cateva zile din anonimat. Dar, va intra la loc, in curand 😛

  Oricat de nebun ar parea Badea, tot la el se uita oamenii. Si fatuca asta ar trebui sa incerce si ea sa vorbeasca 50 de minute la TV si sa vada cine o asculta… in caz ca nu face ca si nebuna aia amendata ce CNA.

 81. Bruma, fata aia de la “Bruma de nutritie” de pe IRealitatea TV, e adevarat ca e gagica lui Badea, zis si Mircea Badea,ala de face spagat intelectual (si de atita spagat intelectual a ramas cu mintea cracanata)?
  Daca DA, atunci ar trebui penalizata pt. ca nu face o bruma de miscare sexoasa, sa-l mai calmeze pe tinarul si vesnic sturlubaticul intelectual Badea.Ala de i se mai zice si Mircea Badea.Ala de zisei mai sus fo 2-3 rinduri.

  P.S. – Oricum, gagica e tare.Sa iei bani ca sa spui zilnic o gramada de banalitati,e o cestie, nu gluma.L-a facut pe S.O.V. din glezne.

 82. Victor L;
  Victoras draga, daca tu ,asa cum ai grija sa ne anunti ,esti cult si citesti pe TRU si Patavievici(sper ca a aflat, cu respect, tot poporul), cum de ce cobori pe bloguri ????Si mai si interpelezi pe una ,,de-aia, care se aduna cu Badea” ?(as vrea eu 😛 )

 83. super amuzanta postarea asta. oare toti absolventii de cibernetica sa fie asa redusi?! nu m-am gandit niciodata ca stiintele exacte te pot deforma intelectual in asa hal!
  cred ca o solutie mai buna ar fi sa-i scadem audienta, cu asta ar putea sa aiba o problema Tovarasa. continutu’ nu cred s-o intereseze prea tare, ca doar cifrele raportate la Realitatea conteaza.

 84. mircica nu e pitbull, e un fixpixbull. si pisica mea latra mai barbateste decit el. si n-are sinapse, ca alea scot scintei si l-ar electrocuta si mai mult la freza. le lasa la garderoba cind intra in emisiune si da cu tenisii dupa ele cind nu sunt cuminti.

 85. @bleen: nu stiu ce caractere ai folosit dar e destul de greu de citit :(. mai sunt si de-astia cu ochelari. fie-ti mila si de noi!

 86. Iti sunt alaturi in campanie. Si chiar de mult spun lucruri “urate” despre atot-cunoscator, atat pe blog cat si la radio: http://georgebonea.blogspot.com/2009/01/mircea-badea-e-d-porc.html

  Textul spune totul. Felicitari!

 87. sorry, am rezolvat cu zoom-ul din browser, acum e ok 🙂

 88. De ce iti irosesti energia pe papagalul asta care ne insulta inteligenta seara de seara? (ptr cine se uita) Cum de ai rabdare sa-l urmaresti? Zici ca se ne unim mai multi, dar asta ar insemna sa-l bagam in seama si sa-i dam satisfactie ca are audienta. El este cel smecher aici ! IG-NO-RA-TI-L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 89. Mircea Badea si Simona Tache s-au intalnit in trafic.Doamna Simona conducea si se ruja in retrovizoare,cand apare Badea din spate,cu geamul deschis si freza fluturand.Flash-uri,claxoane,Simona nu se da deoparte pentru ca nu are unde.Pitbullul o depaseste,ajunge in dreptul ei si ii striga pe geam ca e tuta si proasta.Doamna Simona trage pe dreapta,da muzica la maxim si-si aprinde o tigara.Badea vrea sa coboare la ea dar nu poate.Usile sunt incuiate.

 90. Simonico te inhami la un razboi pe care sincer nu il meriti. Badea nu mai face de mult revista presei, emisiunea lui e un one-man show si nu in ultimul rand un pretext pentru contre de genul celei pe care tocmai i-o servesti. Nu deveni Magda lui personala, pentru ca el exact asta isi doreste, si tu imi pari din alt film.

  Badea e un personaj interesant ca veni vorba, un inadaptat care nu isi gaseste locul nici in lumea ta, a Laptariei lui Enache si Club A (imi permit sa te casific, sper sa nu te jignesc dar asa imi pari) dar nici in lumea superficial sclipicioasa a Dorobanti/Bambooistilor. Suspectez dupa comportament ca si-a dorit mai degraba un loc in cea din urma dar a fost refuzat si acum bazaie nervos prin no-mans land injurand si in stanga si in dreapta. Pana si sfaturile lui imi par schizofrenice: daca esti un golan agresiv capabil de o bataie in strada nu iti blochezi usile niciodata, asa ceva un “smardoi” pur si simplu nu face. Daca adversarul pare superior sau e dotat cu “armament greu”, te multumesti cu o confruntare verbala si te retragi salvand ce mai poti din “onoarea” ta de animal alfa. Daca nu iti iese si inamicul te “umfla”, asta este, face parte din viata de “street fighter”. Ce spune Badea, ori stai in masina cumintel, ori ies leu paraleu la razboi total e frumos in teorie, dar in practica nu se poate, nu ai cum sa ai un asemenea comportament. De altfel Mirciulica exact asa imi si pare: un campion al teoriei, un as al boxului cu sacul de nisip dar lipsit de ceea ce incearca usor penibil sa sublinieze ca ar avea: experienta de strada.

 91. In afara ca ai creieru’ cat un cacat de furnik mai esti penibila muult peste cat prevede legea. Eu ma gandesc ca trebuie sa fi de muult plecat pe campiile patriei ca sa nu vezi realitatea in care iti duci gretoasa viata. Mircea Badea este sustinut de NOI pentru ca merita si pentru ca este unul dintre putinele persoane din tarisoara aceasta care are sange in instalatie sa spuna lucrurilor pe nume.
  RESTU’ ! d’alde voi,.. nu sunteti decat niste anonimi cu bloguri rozali, care vi le bagati undeva pentru a va stimula un picut neuronashu.. ca altfel a-ti fi zero barat.. asa sunteti doar 0(zero).
  Hai ca deja m-am ingretosat de locul acesta plin de idei putregaite… bleahh, yackk,.. ar trebui sa-i multumiti lu’ Mircea ca mai intra lumea pe acilea. Daca nu era postat pe blogul lui.. nici nu auzeam de mocirla aceasta.
  Ne vedem pe lumea celalta… Mircea Badea rulz.

 92. Parerea mea e ca Badea simte ca -i lancezeste “emisiunea” si cauta sa se asmuta pe oricina ca sa se mentina in forma.Probabil isi da cateva palme si scuipa in oglinda de la machiaj inainte de a incepe ,vrea sa fie un fel de minculescu al “rezumatorilor” de ziare. Singura TA SCAPARE SIMONA DRAGHE e ,daca mai ai curajul de a scrie ceva ,sa te semnezi Voica Lescu. 😈

 93. Taci Fa din gura, este foarte proasta.Te simtea-i singura si nebagata in seama? degeaba va face-ti o imagine de oameni inteligenti, folositi aceleasi metode primitive ca orice om cu o calitate inferioara.Sper sa ne vedem in trafic! 😈

 94. freza lui m.b. imi aduce aminte de modelul ‘boldenesc’ – venea la pachet cu ciocatele, pantalonii cu vipusca si faimosul pas de dans ‘memphis’, pe la inceputul anilor ’80.
  cat despre discursul lui, seamana cu javrutele alea mici, care latra pana lesina de atata excitare – cred ca nu sta bine cu nivelul de estrogen. sa punem mana de la mana si sa il trimitem la analize.

 95. victor L.
  ai admiratia mea. e mai usor sa-l demonizezi pe Badea decat sa vii cu o perspectiva realista.
  emisiunile tv din RO sunt interizante, sunt toxice, iti f… creierul daca nu esti atent si le servesti frecvent… dupa o sedinta de TV romanesc ma enervez, ajung la comentarii din astea… in final prefer ceva pe BBC unde se duc unii pe un munte si se dau cu placa…
  Badea, desi e isteric si isterizant, macar spune si chestii corecte…si il prefer unora care il acuza pe Nastase(un purcel insurat cu 2 fete de ministru si proprietar a nu stiu cate case, masini, mosii, vanatator etc) ca fiind un comunist, un socialist(unde era sa stea radicalul de stanga, Nastase…chiar in cel mai select cartier din Bucale).il prefer pe Badea unora care vin si zic: noi suntem liberalii lui Bratianu, conservatorii lui Petre Carp, ne revendicam de la Tache Ionescu, suntem calea a 3a a lui Giddens…noi, PD, membrii ai Partidului Popular European, il comemoram pe premierul conservator asasinat, Barbu Cartargiu…
  TRU- ca sa fiu diplomat: nu cred ca cineva care comenteaza fotbal, poate comenta si politica la un nivel ridicat al analizei.
  dar stiu ca e mai usor sa discutam aiurea despre implicatiile votului uninominal, despre identiatea europeana, despre GDS, condamnarea comunismului decat sa vedem realitatea din spatele acestor vorbe goale…

 96. Badea este si el un om si mai greseste. Cred ca ar fi dragut daca neam cere scuze ca am zis ceam zis? de el si lam chema la o pititea. Nu fiti rai cu el pentru ca o data, cand mia spart unu mingea el a fost singuru care a sarit si ia spart lu ala fata.

 97. Prima data cand l-am vazut pe Badea si eu am crezut ca e un papagal :(. Dupa aia m-am convins.
  Gogoshel: Asta cu Magda personala merita un premiu
  Panica in masina: Pentru tine cred ca a devenit deja Magda personala :D.
  Asa, deci pe cine bagam in tomberon ?

 98. pana nu o incasezi nu stii cum e

 99. este o intreaga istorie. nu am timp, trebuie sami intrun rol.

 100. Se OTV-izeaza discutiile.. 😛 sangele proaspat al fanilor M.B. ..

  Carol ????Danko? Anybody ?

 101. am vazut o emisiune pe realitateTV. un ziarist il intreaba una alta pe Mitrea. MM zice ca la Interne interesul PSD era sa controleze acolo un dosar, o ancheta. Ziaristul(erau 2 ) zice: vai, chiar asa? Mitrea ii zice: da’ ce dvs. nu stiti cum e?
  asta face Badea…zice ce vede, zice cum e… spre deosebire de majoritatea care bat campii din ipocrizie sau prostie…si dupa ce zice ceva normal(care e de admirat intr-o tzara de 2 lei ca RO) ii injura pe Hurezeanu si pe Simona Tache… pe Hurezeanu fara niciun motiv(de EH imi place) si pe ST degeaba(ea, sa vorbim direct, nu e la nivelul lui Badea-ca audienta).
  daca ST e proasta cum zice MB(si cum zic si altii pe aici) o sa reziste. daca e desteapta, eu cred ca o sa tampeasca, sa aiba probleme cu capul intr-o zi(dupa atatea doze de MB, andreea banica, raduleasca, elenabasescu si alte kitchuri…)…asta cred ca convergenta pt ST: ori spre o prostie superficiala ori spre o complicata si trista boala de nervi(spre care poate ajunge oricare dintre noi care citim astea- poate ST se salveaza pe ea si ii salveaza si pe cititori)…
  🙂

 102. mircea, fa-te ca gandesti cand mai apari la tv, prostule care esti tu prost(ca sa citez o vorba de-a ta prin care iti arati inteligenta). nici una din emisiunile tale, (ca sa nu mai vorbim de textele tale de pe blog), nu ma face sa o revad. esti un adept al umorului evident, esti superficial, nici una din poantele tale nu este retinuta de nimeni.

 103. -quoted——
  Te simtea-i singura si nebagata in seama? degeaba va face-ti o imagine de oameni inteligenti

  -quoted——–
  RESTU’ ! d’alde voi,.. nu sunteti decat niste anonimi cu bloguri rozali, care vi le bagati undeva pentru a va stimula un picut neuronashu.. ca altfel a-ti fi zero barat.. asa sunteti doar 0(zero).

  🙁 🙁 :sad

 104. simona, sarna pentru moroianu si pentru malus. 😆
  ma si duc sa-mi fac un tricou roz cu mircea badea rulz. si cu el o sa ma duc la “iarta-ma”. sa-mi fac si un tricou de schimb cu mircea radu rulz more sau nu e cazu?

 105. @jim: vaaai, d’ cum sa nu fie retinuta nici o poanta – pentru aia cu ‘traim in Romania…’ era sa se taie in sabii si sa se izbeasca in buzdugane cu ioan t. morar! noroc sa isi blocase usile, ca altfel …

 106. http://garpasanita.hi5.com/friend/57872495–Sorin–Profile-html
  @Sorin Moroianu, vreau şi eu o gagică din alea care le ai să-o iubesc şi eeu de sâfntu valentine.

 107. de ce ar trebui sa iei la misto pe un om care te invata ce sa faci sa nu ti iei un cutit in spate in trafic?
  tare mi as dori sa te intalnesti odata in trafic cu un nene d’asta suparat!sa vedem daca mai esti tu dupa aia ironica si plina de intelepciune.

 108. @adnana: “poanta” aia e foarte veche si nu mai pot sa-i zic “poanta”. “traim in romania si asta ne ocupa tot timpul” nu mai retin cine a zis-o dar fraza originala era ceva cu.. “traim in ungaria si asta ne ocupa tot timpul” a zis-o un autor ungur intr-o carte de prin anii 70 sau ceva de genul.

 109. Mircea Badea rulz si asta deranjeaza.

 110. Sorin-e, chiparos-ule…d-a’ gramatica? Cat e gramatica ?

 111. ce corp super ai si ce muschi…esti frumos foc!!poop

 112. fata draga se pare ca ceea ce te deranjeaza pe tine ca si comportament si gandire la altii (mircea badea) vrei si tu sa pui in practica. acum cine e copil de gradinitza? tu sau Badea?

 113. panica
  oare are …ţa chiar atâta de mică, sau e el mai înalt?

 114. sorine
  şpagat ştii să faci? hai făne să ne rîdem

 115. cred ca carol? stie cel mai bine.

 116. “22.. 🙁 makar prajy a fost buna.. :)”

  Nu mă întrebaţi ce însemnă, că habar n-am.

 117. @jim: asa stiam si io (era un short story cu astronautii unguri).
  doar badea e contra – dovada: s-a dus sa-si faca un fel de copyright pe ea. 🙂

 118. aai, ce pepsilari!

 119. Favorite Books
  For Him Magazine,Davinci Code, M.Pacepa Orizonturi Rosii, D.Brown,Fortareatza Digitala, Allan Pease(L.T.), M.J. Driven from Within, Larry.B Drive..Story of my life ..,Grupul Bilderberg,(Cristina.M),..

 120. măuzes, ţi-am dat jucărie. să te joci cuminte cu fetiţele, să nu le tragi de codiţe, da?

 121. Favorite Movies
  Matrix, Lord of the Ring, Chaos Theory,The CUBE, Hitch , The Island, Mind Hunters, To fast to furious,Charlie’s Wilson War,The Hunting Party,The Kingdom,..

 122. Mauzes, tocurile sa-l fi schimbat asa mult? Juri ca e alta persoana 😯 ..sau este alta persoana ?

 123. Favorite books şi movies e la bodigardul lui Badea, nu la altă persoană.

 124. Sorin,
  sincer te iau ca de pe strada si te bag in alimentara. te intreb cati ani ai si care e culoarea ta preferata, cate flotari faci fara sa te uiti parola de la hi5 si dupa vreau sami zici si mie daca tu chiar crezi ca Mircea Badea poate sa faca spagatu. Sorin rulzz. sper ca am scris corect.

 125. prea multa atentie pentru cine nu merita!

 126. Fara foc nu iese fum. Daca m.b. e atat de frecvent subiect de post pentru multi oameni respectabili (iq peste 110 si buni in stilou) are el ceva (poate e cel mai putin idiot dintre mistocarabili = pasibili de luat la misto). Senzatia de voma cred ca e provocata de un om atat de timorat de ce ar putea crede seful – felix – in combinatie cu tupeul de a comenta ce fac altii.

 127. […] Am văzut şi eu, între timp, reluarea emisiunii în care mi se povestise că m-a făcut Badea “tută” şi “proastă” şi am aflat lucruri noi: că mi-a zis şi cu d-alea din categoria “Să dea Dumnezeu să ţi se întâmple… nu ştiu ce în trafic”. Adică să iau bătaie, aţi înţeles. Am dorit doar să consemnez această informaţie nouă, care nu cred că are nevoie de comentarii. Poate doar de nişte comentarii ale fanilor lui Badea, la postul meu anterior: […]

 128. sorine, miemi place pozele care arati la ciumpalaci ca ai vazut londra si din centru si din avion, sa muare dusmanii tai. Badea rullz, fratzioara!

 129. ninge l-a mine labii rou în faţă. vrăjeală:))

 130. siona de, ce te trakbachezy singură pysy?

 131. “Ce mă contrariază e altceva: tenacitatea cu care alocă timp din emisiunea aia ca să se tragă de codiţe cu oricine a scris un rând despre el. (…) Pac, a doua zi îi explică Mircea-n direct cât e de bou.”

  nu aşa faci şi tu şi your friend, zoso, pe blogurile voastre? se ia cineva de voi, pac săriţi ca două domnişoare.

  hai să te fac şi eu “tută” şi “proastă” că şi-aşa “nu e prima oară” şi poate te iei şi de mine pe blog. ;; )

 132. hai 5 căţi dau eu un linc supertare frateee!!!!

 133. Io as fi zis “instinctul lui de conservator”. 😉

 134. MB-ul este o victima. El nu e prost, e doar expus la TV prea mult. De prea multi ani. Are si el fanii lui. Cand te opresc oamenii pe strada, te felicita, e greu sa-ti mentii echilibrul. Si Nikita e un caz aproape identic (ceva mai creepy). Ai scris si despre ea.

 135. Deschideti putin geamul ca e un aer statut de Dulce e Cabina.

 136. Prima data cand mai cobori nervos din masina si-l tragi afara pe nesimtit dintr-a lui, in loc de cap in gura, ia-l in brate, si cere-ti iertare ca ai fost atata timp un bou. Sa vezi ce usor e apoi sa te duci la servici si sa-i dai un cap in gura motanului.

 137. sincer,pe mine nu ma prea intereseaza revista presei,ci comentarile pe care le face la adresa altor persoane.deci,pana acum e bine.

 138. Bey, lasatzi-l in pace pe Mirciulika, k-a fost parasit da mama Teo kand erea saraku’ inka mititel, si-a krescut kum a putut si iel. Si uite ce audientza mare a facut. Pai ce, deontologii aia de kkt, cu doktoratele lor cu tot este kapabili de asa ceva?

 139. Pana una-alta te declari ,prin idei si logica ,exact si aidoma celor spuse aseara ;o tuta proasta !Nu-i vina ta ,a celor 6,5 ani de-acasa ,a scolii generale ,ori a celei profesionale .Pur-and-simple asta-i mersul in Media -esti bun ,ai rating de ..audienta ,iei si bani si te mai cunoaste lumea pe strada .Si-ai si sfaturi de bun simt -bazate intr-adevar pe-o experienta care-ti va lipsi tie ,toata viata ta jalnica !

  Si nu-i putin lucru sa critici die grossen Puterea ,si Sistemul ,si Politicienii …ie mult mai usor sa-i lingi in CUR defaimand curajosii ‘tembeli’ ce-si permit astea !

  Crezi ca ,aseara ,Baselu s-as referit si la tine in magistrala cuvantare ?

 140. Exact si aidoma, intocmai si la fel…ai neglijat sa subliniezi suficient…

 141. Badea e doar un maidanez asmutit de motanu Felix sa latre la comanda. Aseara cind m/am nimerit prin emisiunea lui spurca, ca de obicei, na ca mi/a scapat! la baselu. Dupa vreo 10 minute cind m/am nimerit din nou tot cu baselu se rafuia. Baiatu asta ca se rasteste de atita timp la aceleasi tinte, incit, fiind primu, risca sa devina, practic, original!

 142. […] Mircea Badea poate sa faca spagatul in levitatie si nu o sa-i poata da replica. Va rog sa-l cititi. Textul Simonei, nu pe […]

 143. Mirciulica, atat poate. Pacat de mama lui, sarmana, nu cred ca are nicio vina. Eu consider ca, daca s-ar uita la B1Tv, acolo unde se face o revista a presei moderata de un profesionist al presei, ar mai putea invata cate ceva. Dar nu, el se incapataneaza sa faca o emisiune dupa principii si formate pe care le deprinde in sala de forta. Atat poate, ma!
  Mirciulica, daca esti cuminte si stai cu usile blocate, cu geamurile ridicate, si nu scoti degetul cu pricina din nas, iti promit ca iti dau numarul de telefon al lui Petre Niteanu, sa te mai sfatuiasca de una, de alta, despre cum se face o emisiune de revista presei fara sa spui nimic de vecinii de bloc, de prietena ta, de frustrarile tale cu privire la Politia Romana si la politisti, si, ma rog, despre barbatie in general.

 144. Nu-mi dau seama de ce vi se pare amuzant să zgândăriți pe cineva care reacții atât de previzibile???
  CÂND V-A SURPRINS ULTIMA OARĂ MB??? Sincer.

  Zexe, l-ai caracterizat minunat. Și în puține cuvinte: doar el și etichetele lui ”inconfundabile”.
  Și-a branduit stilul încât îi e imposibil să ma fie și altceva. E victima imaginii pe care s-a tot străduit și, în sfârșit, a reușit s-o impună.
  ”Trăim în România” îi sună deja a epitaf….

 145. Pentru astia la A3 nimeni nu e bun, nimeni nu stie nimic, toti au paru vopsit, toti sunt hoti, toti sunt prosti grasi, urati, si pot sa scriu pana maine. S-au adunat o gasca acolo care se aproba unii pe altii si-si dau dreptate unii altora si se lauda pe bloguri cu maimutoiu de Ciutacu in frunte care incearca sa faca pe analistu. Astia n-au meserie, frate ! Stau si barfesc si fac misto de toti la tv pe bani. Si pulimea care se uita isi spune : ba da destepti e astia ca e la tv are emisiune are informatii aia stie ca e analisti si are okelari, deci citeste mult ! 😀

 146. sa ma mir de toate antenele, toate blogurile de la antene si toate ziarele de la antelele/mustatile lu’ felix.
  jurnalul national pare a fi singurul ziar din tara care are tirajul in scadere potrivit BRAT[asta in timp ce click si alte hartii igienice cresc]; la cat. bloguri il avem pe distinsul distrus Badin, cu dansul am avut ceva contact, si m-a lasat cu impresie mai mult decat proasta, pe d-ul Ciutacu care nici nu ma distreaza nici nu ma informeaza, si evident pe Badea, care banuiesc ca s-a scarbit de prostimea adunata gramada de blog, si nu mai scrie. a avut ceva tentative si starturi care mie mi-au parut ok, chiar reusite, insa la cate stergeri a operat pe blog, n-au mai ramas decat hartiile cu audientele si alte dume neinteresate.

  cu ocazia ‘scandalului’ poneiului roz, i-am urmarit pe toti angajatii lu’ motanu’, tavalindu-se in prostie, incultura si prost gust -asta ca sa pastrez un limbaj civilizat :}… deci, n-as putea subscrie indemnului de a scrie/citi cu si despre Mirciulica zi de zi.

  ps tind sa cred ca in romania, faptul ca ai audienta sau ca esti mega vedeta e de fapt un semn de rau :}.

 147. Se pare ca orice persoana deschide subiectul Badea , are comentarii (vezi Huidu)

 148. Vad ca o gramada de lume aparent sanatoasa la cap se uita-n gura lu’ mircea badea zi de zi, ca o gramada de femei ar vrea sa ramana gravide cu el si cred ca si destui barbati, daca ma gandesc mai bine. Imi explica si mie cineva de ce?

 149. Nu stiu cum functioneaza cu validarea commenturilor la Dumneavostra, dar sper totusi sa il cititi pe acesta.
  Doamna Simona Tache sunteti penibila. Si am sa argumentez. Pentru cineva care se pretinde a fi parte a unui demers jurnalistic serios (which by the way nu este Catavencu&Co.), mi se pare jenenat sa va uitati atata in gura lui Badea. Nu sunteti cu nimic mai presus de el atat timp cat postati/scrieti despre el in goana dupa trafic/audienta (si nu o inghita pe aia cu “critica constructiva”). De asemenea, mi se pare mizerabile sa postati cateva commenturi ale unor idioti care nu stiu a se exprima decat prin injurii, in incercarea de a induce ideea ca telespectatorii lui Badea sunt toti niste grobieni. In plus si Dumneavostra insultati lumea, doar ca o faceti folosind niste termeni ceva mai subtil. Citez: “Mircea Badea –un pitbull cu suflet şi sinapse de grădiniţă”. Nu stiu altii cum or fi da mie tot jignire mi se pare si daca vine un cioban si iti zice ca esti prost, si daca vine un profesor universitar si iti spune ca nivelul tau intelectual nu se ridica la nivelul astepatarilor in orice societate competitiva.
  In consecinta, a-l combate pe Badea cu propriile lui metode (dar nu cu acelasi impact) nu te (impersonal) face cu nimic mai destept.
  In valoare absoluta si el si Dumenavoastra faceti acelasi lucru. Diferenta e ca el e mai funny si mai direct (si are mai mult succes, la o categorie diversificata de public), iar Dumnevoastra va place sa o impachetati intr-o falsa imagine de nisa, de elitism care prinde la snobi.
  Mentionez ca pana nu demult am citit regulat Academia Catavencu si Cotidianul si m-am uiatat si la Badea. Acum am inceput sa citesc ceva mai rar, ca treba asta cu stilu’ mistocar vrut intelectual incepe sa fie depasita. Incercati ceva nou copii.

  Multumesc!

 150. Draga doamna,
  Intr-adevar, Badea se inflameaza repede. Nu e vreo observatie care frizeaza genialul, poate doar “frezeaza” ceva- gen freza personajului in cauza, sa spunem. O alta observatie inteligenta este ca Badea are priza la public. E bine pana aici? Acum putem sa tragem linie si sa vedem ce am obtinut. Putem noi oare sa tragem concluzia ca Badea e urmarit de un public asa de numeros SI PENTRU CA ARE GENUL ASTA DE REACTII? Dincolo de punctele de vedere pertinente, Dl. Badea furnizeaza si o surse de umor (poate involuntar) tocmai prin reactiile lui. Pe mine personal ma impresioneza pozitiv capacitatea lui de inflacarare pentru unele dintre cele mai banale lucruri. Putini mai sunt oamenii carora le pasa de oameni. Oricum, mi se pare mai de laudat o reactie de acest gen decat una critica si aparent atotstiutoare, din partea unei persoane care nu face decat sa continue “leapsa mediatica” pe care o initiaza. Oricum, felicitari, e o buna miscare de a castiga ceva faima pe “muschii” lui Badea. Succes!

 151. Daca si Mircea Badea face emisiune de revista presei, ori voi nu sunteti cititori de presa, ori Mircea Badea s-a facut ziarist peste noapte si nu stiam eu.
  De cand frustrarile imberbului Mirciulica pot fi numite comentarii de presa?
  Am chemat odata un instalator sa-mi desfunde canalizarea, si, din vorba in vorba, a venit discutia despre emisiuni de televiziune.
  Eu nu prea ma uit la emisiuni de stiri…imi zice instalatorul… dar la Mircea Badea ma uit ca este singurul care vorbeste pe intelesul meu. Imi place ca le-o da in gura la politisti.
  Atunci am realizat ca intre Mirciulica si instalatori exista o legatura indisolubila legata de gura presei si gurile de canal. Nu am nimic, chiar nimic, cu instalatorii. Isi castiga si ei existenta intr-o maniera similara cu Mirciulica. Numai canalele difera. Mircea,insa, chiar daca si-a ales un canal de televiziune tot atat de salubru precum ii este si emisiunea, nu va reusi sa-l desfunde niciodata pentru ca nici macar instalator nu este

 152. simona tati, esti extraordinar de exagerat de proasta!nu intelegi nimic!lasa-te de treaba!ok? in rest numai muie

 153. @manu: ingustimea voastra, sa va traiasca mircea badea! va urez si traditionalul: badea rulz!

 154. a href=”http://www.white-wolf.ro/?p=899″>”. Simona Tache ne invata sa facem pipi pe zapada pentru a-l bucura, stimula si excita pe Mircea Badea. Pe cat posibil, saptamanal. Marturisesc ca mi se pare o idee demna de sustinut daca nu si de invidiat !”

 155. Mircea Badea a facut pe cineva ”tuta si proasta”. Oare credea cineva ca omul ala isi poate tine respiratia o ora ?

 156. De ce nu incerci o confruntare face to face cu Badea? Pe orice tema..De la cunostinte generale, la experienta profesionala…Sa vedem daca a gresit cand te-a numit “tuta”. 🙄

 157. “O să turbeze şi o să-şi distrugă singur emisiunea, că n-o să-i mai rămână timp de revista presei”…
  eu zic ca si-a distrus-o demult, emisiunea e distrusa prin simpla lui prezenta!
  oricum, multumesc pentru randurile din cotidianul si te sustin sa-i dai in continuare in freza penibila.

 158. :mrgreen: 👿 Cel mai impunator monument de dobitocie din toata media romaneasca. Un PUŢĂ creata ce este buricul tomberonului.

 159. simona, tu laşi din astea să intre? chiar citeşti toate comentariile?
  http://simonatache.catavencu.ro/?p=1708#comment-23859
  nici n-au intrat tagurile pe motor că ţup-ţup au şi aterizat admiratorii.

 160. Mirceo, dragul Mosului, iti dai seama ce personaj ai deveni daca te-ai stradui sa-ti termini niste amarate de studii?
  Ce frumos ar fi! Pentru tine, pentru Marele Boss, pentru mareata Natie?!
  Ce frumos ar fi sa ii iei la”caft” pe toti “telectualii” cu staif, diplome si alte nimicuri?!
  Dar mai e un risc… Da-ti pierzi sarmul de maidan si tre’ sa schimbe televizoristul ahtiat (baba dela colt, activistu’ ratat et Co.) programul.
  Noroc ca te stiu din auzite. Din tramvai, din autobuz si alte locuri selecte.
  Dar nu ! Mai bine ramai asa… ca altfel are postul tv scadere de audienta (cica de “rating, parca!)…
  Si pe criza aiasta, ramai somer , Neica! De lux.

 161. problema lui mircea badea nu sînt studiile, ci caracterul, care cam pute

 162. Shi pe la Paris se aude ca Mirchique este o nulitate.

 163. lasind la o parte mistourile la adresa lui, e pacat ca acest individ prinde la tineri.
  cunosc persoane pentru care individu’ e un mic erou.

 164. Cine este Mircea Badea si ce vrea el sa se faca cind o sa fie mare ❓ ❓ ❓

 165. …draga Tache….lasa omu’ in pace..un copil de gradinita care incearca sa-si umple emisunea cu aberatii….in plus sa stii ca acest tampit e compelxat de oamenii cu creier…asa ca..injura-l si mergi mai departe..esti frumoasa asa….

 166. […] aseară la Total Recall, am avut o revelaţie: Mircea Badea seamănă cu […]

 167. Degeaba!..Mircea spune lucruri pe care altii nu le spun, de frica sau din interes.

 168. […] ar fi explicația, deja mi-e ușor să-mi imaginez cum va arăta Mircică la bătrânețe: ca Valentin Stan sau chiar ca Vadim […]

 169. nu stiu de ce va iti faci rau si merge pe subiectul badea si spui numai prostii…

 170. Te-a facut si pe tine vedeta. Simte-te bine !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green