Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cum am ajuns copertă Vogue

Terapia prin Photoshopping

Dacă ştiam că voi ajunge pe coperta celei mai importante şi mai influente reviste de modă din lume, altfel ar fi arătat viaţa mea. De exemplu, la vîrsta de 4 ani, aş fi abordat cu totul altfel ordinu’ lu’ mamaie de a duce curcile la păscut. I-aş fi zis: “Matale ştii cu cine vorbeşti? Scoţi două milioane de euro sau nici nu mă dau jos din pat!”. Din păcate, n-am bănuit niciodată ce urma să mi se întîmple, aşa că am alergat ca fraiera nu doar după curci, ci şi după gîşte, ceea ce sper să să nu afle vreodată colegele mele, Campbell, Moss şi Jolie. Dar mai bine să vă spun cum a luat destinul meu o întorsătură atît de spectaculoasă!

Cum am ajuns copertă Vogue
Eram o persoană obişnuită (foto 1) cînd necesitatea de a ilustra acest material m-a obligat să mă transform în divă. A fost însă mult mai simplu decît vă imaginaţi. O poză cu rezoluţie bună, programul Adobe Photoshop şi două ore din viaţa unui Art Director bun m-au propulsat direct pe coperta Vogue (foto 3). După prima serie de “intervenţii” (ochii mai mari, faţa mai ovală şi zîmbetul mai glossy), arătam deja ca o căprioară (foto 2), iar, după a doua, căprioara avea ten de porţelan şi alte culori la păr, ochi şi haine. Amicul Art îşi cere scuze că n-a înţolit-o în ultima creaţie a lui Dior. Vina e însă a mea. Îl rugasem să nu sară calul…

Fotografii şi fiicele Evei
În două ore, orice femeie normală poate deveni – scuzaţi rima! – fatală (pentru detalii, vezi http://www.campaignforrealbeauty.ca/film_fullscreen_evo.html). În mai multe ore, pot deveni topmodele şi nevasta lui Popeye Marinarul şi o luptătoare de sumo. Mînuit de un specialist, Photoshopul poate orice. E prietenul cel mai bun al vedetelor din lumea întreagă, de la Demi Moore la Bambi, şi a aruncat multe adolescente în braţele anorexiei.
Dar mai bine s-o luăm cu începutul. Să vedem cum ia naştere fotografia perfectă. Aia cu Andreea Bănică, pe care şi-o pune pe noptieră adolescenta din Urlaţi, jurîndu-se că nu va mai bea decît apă pînă nu va avea fundul ca al ei. Măcar fundul, dacă vocea e imposibil de egalat… Sau aia cu Andreea Marin, zeiţa tuturor verişorilor fugiţi de-acasă, cu care doarme sub pernă puştoaica din Dor Mărunt, ca să se trezească a doua zi cu gropiţe în obrăjori.

Realizarea unui pictorial presupune o întreagă desfăşurare de forţe. Producători, stilişti, hair-stilişti, make-up artişti, fotografi, toţi roiesc în jurul vedetei, în ideea de a-i pune în valoare calităţile fizice. Au legendarii sîni ai Mamei Natura o zi mai proastă, în care sînt lăsaţi? Nu-i nimic, sînt lipiţi cu scotch, ca să stea grupaţi, urmînd ca “arma crimei” să fie eliminată în Photoshop. A venit Ileana Lazariuc neepilată? Sau Cream cu şapte kile în plus, la o şedinţă foto în costum de baie, pentru o revistă de bărbaţi? Nici o problemă, Ileana va merge la epilat în Photoshop, iar Cream va ţine, tot acolo, o dietă-instant.
Andreea Raicu nu vrea poze decît din anumite unghiuri, iar Andreea Marin refuză planul american, din cauză că nu-i plac propriile şolduri? Nimeni nu va încerca să le convingă să facă altfel decît vor.

Ochi mai mic pentru ochi mai mare şi dinte pentru dinte

Ieşite din mîna fotografului, pozele intră sub mouse-ul specialiştilor în Photoshop, pentru o primă prelucrare. De cele mai multe ori, înainte de a le vedea vedeta, pentru că, dacă apucă să se vadă cu tot felul de imperfecţiuni, rămîne cu o impresie proastă şi n-o să-i mai placă, după aia, oricît s-ar prelucra. Orice maestru al Photoshopului elimină din oficiu, fără să-i ceară cineva, următoarele: cearcăne, riduri, fire de păr (din sprîncene, dacă vedeta e nepensată, sau de pe picioare şi mîini, dacă n-a apucat să meargă la cosmetică), pistrui, aluniţe şi cicatrici. A făcut Oana Zăvoranu poze imediat după liposucţie? Te simţi şi tu şi-i elimini cicatricile. Şi-a prins meşele în uşa de la frigider şi a rămas fără vreo cinşpe bucăţi? I le pui mumos la loc. Are X, vedetă Playboy, o ditamai operaţia de-a lungul abdomenului? O ascunzi pentru totdeauna de privirile soldatului care va cumpăra revista. Eşti de serviciu la o poză cu Andreea Marin, care, se ştie, are un ochi mai mare şi unul mai mic? Te autosesizezi şi anulezi diferenţa. E elementar. Loredana are strabism. La fel şi Raluca Moianu. Nu tre’ să ajungă la ele vreo poză în care diagnosticul pus de oftalmolog e evident, că nu se mai publică vreodată pictorialul. Uneori, oamenii de la computer fac chiar exces de zel. Îi mai pun puţin păr soţului Andreei Esca, deşi omul n-a cerut niciodată aşa ceva. Ba cică şi lui Mircea Radu îi mai pun, uneori, ca să semene mai tare a Cupidon.

Mai Tai, cocktail-ul preferat al vedetelor
Odată încheiat primul amestec al Photoshopului în treburile interne ale unor cadre de pictorial, începe negocierea cu vedeta. La faţă nu se cer mari intervenţii, că, na, după aia n-ar mai recunoaşte-o publicul. Cel mult, ea poate să prefere pentru copertă un cadru în care are ochii închişi şi cere înlocuirea lor cu nişte ochi deschişi (tot ai ei, să fim cinstiţi, dar din alt cadru). Sau vrea expresia corpului dintr-o fotografie şi capul din alta. Nu e mare şmecherie. Se rezolvă fără mari bătăi de cap.
Lupta cea mare se dă atunci cînd e vorba de corp, mai ales dacă fotografiile nu presupun prea multe haine. În sensul că vedeta zice “Vreau şolduri mai mici” iar tu, revista, tre’ să execuţi. La limită, ea poate să pună mîna pe-un marker şi marker-ul pe un print al fotografiei şi să-şi deseneze noile contururi ale coapselor, ale şoldurilor, ale gleznelor, ale abdomenului şi ale oricărei părţi din corpul ei pe care o vrea modificată. “Noile contururi”, adică alea care vor rezulta după ce bagi iar Photoshop-ul în priză. Uneori, vedeta îşi lucrează pozele cu oamenii ei, în secret, livrîndu-le revistei gata prelucrate şi numai bune pentru tipar. Alteori, le dă chiar revistelor de paparazzi, spre a le prezenta publicului ca fiind executate, se-nţelege, fără ştirea şi acordul ei. Dacă răsfoiţi revistele de paparazzi, veţi recunoaşte uşor pozele “servite”. De obicei, protagonista e “surprinsă” în ele la plajă şi are un corp perfect, ca de plastic.
Există şi fotografi care prelucrează personal rezultatul muncii lor şi pe care vedetele cu putere mare de negociere, ca Marin, Rădulescu, Bîrlădeanu sau Zăvoranu, îi preferă în regim de exclusivitate. Şi mai există şi maeştri ai Photoshop-ului care se pot lăuda că au avut întîlniri de taină cu, de exemplu, Lili Sandu. În sensul că Lili a stat lîngă ei pînă i s-a procesat şi ultima bucăţică de epidermă. Nu în ultimul rînd, mai există şi mari rateuri, ca pictorialul Andreei Marin din Maxim, la care, deşi “corecţia de contur” a fost făcută de oamenii Zînei, coapsele şi talia păreau sculptate de un începător.

Mor duşmanii cînd îl vede…
Sigur, nu toată lumea se închină zeului Photoshop. Mai sînt şi vedete care cer să fie nu le fie cosmetizată prea mult imaginea. Ca, de exemplu, Florinel Piersic sau – poate o să vă miraţi! – Ştefan Bănică Jr. Florinel Piersic refuză fotografiile prelucrate, iar Bănică se enervează dacă se regăseşte în vreo poză cu obraz de bebeluş. O dată, a băgat în preinfarct întreaga echipă a unei reviste, cerînd să nu i se şteargă herpesul. De la el a învăţat şi Zîna cîte ceva. Mai nou, cere să i se mai lase cîte-un rid, pe ici pe colo, ca să pară mai naturală.

Mai greşeşte şi Adobe, că e şi el… mînuit de om

Acum vreo zece ani, Curierul Naţional a apărut cu o poză de prima pagină în care preşedintele Constantinescu dădea mîna cu el însuşi, doar că mai înalt. Scandal. Panică. Managementul ziarului în prag de atac cerebral. Ce se-ntîmplase, de fapt: cineva se jucase în Photoshop, punînd capul lui Milică pe corpul lui Ghiţă Mureşan. Altcineva trimisese din greşeală pagina la tipar.
S-au mai văzut coperte cu vreo vedetă roşcată, deşi în pozele de interior era brunetă. Sau invers. Se mai întîmplă, deci. Chiar şi la case mai mari. Zilele trecute, îmi povestea un amic cum a primit spre publicare o reclamă Adidas în care lui Zidane îi lipsea o ureche.

P.S. A, era să uit: exemplele pe care le-am dat nu sînt nici întîmplătoare şi nici fără legătură cu realitatea!

Din editia print a Academiei Catavencu (30 ianuarie 2008)

187 comentarii

 1. ce-au făcut ăştia din tine, doamne!

 2. scuze pentru impertinenţă: dacă tu te-ai transformat în divă, cine-i zîna? trebuie să te cerţi şi tu cu cineva, nu? să fie iaru?

 3. @simona

  Salut, mie-mi plac primele doua poze, in ordinea data. O intrebare, aia de la Vogue nu pun bule? Si dac-ar pune ce-ai spune tu in realitate si ce-ar pune Photoshopu pe coperta? 🙄

 4. Oare cum arata un blind-date intre doua persoane care au cate un amic Art ? 😳

 5. lipseşte tatuajul: un corp de mîţă cu picioare de elefant, coadă căţel şi cap de dragon care scoate limba la trecători

 6. Eu as pune pe coperta ceva ca Tache cares!

 7. io i-aş pune o aluniţă albastră cum are iliescu

 8. Andrei from USA

  Cu Photoshop, dacă vrea, o vedetă poate să-şi pună 3 sau 4 sâni, să ajungă la toată lumea.

 9. @ Simona
  Tocmai ce m-am trezit,am tras vreo 2 beri sa-mi revin si continui cu palinca de Satu Mare ! Asta cu palinca am bagat-o pentru Andrei.Deschid pe Catavencu,iti citesc prima experienta bahica si ma regasesc pe mine personal la varsta de 15 ani la prima mea intalnire mai serioasa cu alcoolul.Excelenta descrierea.Felicitari! Intru pe blogul tau,iti repet,dupa doar 2 beroase,si imi amintesc instantaneu ca acest articol l-am mai citit acum 429 (patrusutedouazecisinoua) de zile.Mai sa fie,m-am gandit ajutat de aburii alcoolului,sa vezi ca Simona a intrat in pana de inspiratie si isi republica articolele.Nasol.

 10. eu zic ca n-ai ajuns in vogue. mai degraba, intr-un film SF cu licurici vertebrati. parerea mea. zic si eu. am zas!

 11. Simona, esti foarte frumoasa. ( foto 1)

 12. @ Simona
  Anul trecut catavencupunctro a desfasurat un concurs super misto,cel de bule,in colaborare cu shopixpunctro.De-a lungul concursului v-am usurat de un aparat foto digital si de o combina frigorifica.La fel de brusc cum a inceput s-a si terminat 🙁 Am cautat un concurs similar si,sa nu-ti vina sa crezi,l-am gasit.A fost organizat de automarketpunctro pe durata a 15 (cincisprezece) saptamani,trebuia sa ”pui” niste replici haioase in gura unor piloti de F1 si a avut ca mare premiu un laptop ! Din cei peste 1000 de concurenti inregistrati doar 1 (unu) era inregistrat si pe Catavencu !Hai ghici cine a fost personajul. Nu te mai obosi,intra aici si o sa afli : http://formula1.automarket.ro/concurs/

 13. @ Pataphyl
  Pe pariu ca nu ai dreptate?

 14. @bb

  nu fac pariuri, mie asa mi-a iesit, n-am zis deloc ca cifra ta e gresita, nu era obligatoriu sa stiu cind ai citit articolul, eu cred ca l-am citit citeva zile dupa 30 ian 2008 😛 Peace, bro!

 15. Scuza-ma, dar asa umbli de obicei imbracata, ca in primele 2 fotografii ?! Pentru ca ce ai pe tine e oribi,shleampat…Nici o lauda! Daca erai ceva mai atenta foloseau si ei mai putin photoshop-ul,dar ce sa vad ? O fata draguta si neingrijita, fara stil?!

 16. oameni buni, nu vă mai certaţi. e sîmbătă, e soare afară, iar nickul beţivului este unul dintre cele mai simpatice pe care le-am întîlnit.
  beţivule, hai să cîntăm ceva, tu le zici din alcoolemie, eu din somnambulie

 17. @nedo

  si la mine e soare, azi refuz categoric sa ma cert, si miine si tot asa…

 18. a little guide for photoshopping addicts

 19. @ Pataphyl
  Ma refeream (cum corect ai gandit) la data aparitiei articolului.In limba romana ai dreptate,dar eu l-am citit (in data aparitiei) in limba maghiara,publicat dupa o zi fata de varianta originala ! Asa ca eu am dreptate !
  Nu-i asa ca totul e relativ ?

 20. @ Pataphyl
  Dar,pana la urma,ideea e ca Simona se repeta,ceea ce e grav!

 21. @ Betivul beat: vroiam sa-ti scriu ceva dar am uitat. Poate maine.

 22. @bb

  Evident! As zice relativ bine (de exemplu te poti incurca in calcule din cauza fusului), amindoi avem asa dar dreptate, cf:

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/3d/Judgement_of_Solomon.jpg/250px-Judgement_of_Solomon.jpg

 23. @pataphyl: tie nu vroiam sa-ti scriu nimic. dar nu dispera, va veni si ziua aceea.

 24. @Simo:
  Deci,
  Ma desolidarizez de neantetastatorii mei … se stie ei, nu dam nume … dar daca se insista, fie. Sa-i luam pe rand:

  Aurelian(iar podariu-mi cere-un zlot): The best of parking!
  Nicolae(inginerele deserviciu): Ingineresti, me too :mrgreen:
  Nedo(Zînul zînilor zorilor nedormite): Alunitza alutache!
  Cruella(In Pipera-i nunta mare/ Dans une ville /Les masques vont a Jiji/ Si-o s-o facem si mai lata.): Fata, daca iesi in Bamboo, ai pus-o 😳
  Gutza(Orice canal are apanovalui): Tin prea mult la tine sa te las sa ma pierzi.
  Nedo(dupa ce-si revine din … dar crezi ca-si revine? :mrgreen: ): Iti dau si (a)luna de pe cer … Cer in schimb la TAROM abonament ghelaclujlabucuresti – itserucubaljulcalehg … Meriti ce-i mai bun, da’ in nici un caz pe Gutza. Altfeliu, fac ce n-am facut 😥
  Cabral: … Vreau moderatie, nu poci sa zic 😳

  @Betzi:
  Chiar nu te poti abtine? Tocmai de lansare te gasisi sa tragi beroase??
  Vezi ca Vogue n-are sectiune pentru A.A.A. si nici spatiu … de anonimi e vorba … :mrgreen: Te stim noi 😛

 25. @bb

  Pai o spune si ea foarte clar, vezi ultimele rinduri, care-i problema? Eu cred ca Simona doreste sa afle din nou de la noi ca e frumoasa la modul naturel ceea ce nu putem contesta decit daca ne-am sculat …ma rog, daca ne-am sculat vitzavercea 😯

 26. @ nedormitul
  Ai un nick la fel de simpatic si ma bucur . Daca te-ai lua dupa nickuri ar trebui sa bagi niste palinca cu bere in constitutie si apoi sa vezi ce rapid ti-l schimbi in ”preadormitul” sau ” suprasaturatuldesomnmahmursiartagos”!
  PS : Io stiu un singur cantec,ala cu paharul,cu ”cine-i nascut in Iulie,hai sus,hai sus,hai sus”

 27. @simona
  m-am uitat atent să văd diferenţele.
  în afară de faptul că au scris vogue şi nu ştiu ce pe margine (înţeleg că împotriva dorinţei tale), totuşi, ce ţi-au făcut? te-au pus să cumperi revista?

 28. @matrice

  salut, be more specific:

  http://en.wikipedia.org/wiki/AAA

  mai vorbim spre seara daca nu te superi ❓ ❓ ❓ iar pi mini 😥

 29. @ Pataphyl
  Scuze,nu am citit articolul pana la sfarsit! Mi-au fost de ajuns titlul si primele cuvinte ca sa-mi dau seama ca e un plagiat dupa Simona de acum 429 de zile. Sa se aplice legea !

 30. @nedo
  😆 😆 😆 excelent!

 31. cam lung nick-ul, dar sună bine. mi-e frică să nu intre în spam 😛

 32. @bb

  Unde-i lege nu-i tocmeala, vrei sa cauti tu?

  http://www.murphys-laws.com/

  eu trebe sa ma duc la piata ca stiu un loc unde baga simbata usturoi verde si (un fel de stevie) sa fac un stufat de post ca la mama acasa

 33. @ Toti
  Nu-mi aminteam de articol daca nu faceam si io niste coperte de reviste cu pozele personale din dotare.Puteti incerca si voi pe : http://www.magmypic.com/ ! Merge doar cu IE 🙁

 34. @ Pataphyl
  Daca ai zis de stufat ma gandesc ca esti ardelean din zona Cluj,Alba…

 35. @bb

  s^rma de Neamtz exilat Iasi apoi NJ. Chiar m-am dus!

 36. Da` e faina chestia asta cu photoshopul!Adica,iti creste oarecum moralul!

 37. he he he…pa coperta la vogue….asta e nimic! cand eram militar am stat pe coperta la playboy luni in sir, si fara photoshop! Aveam colectia sub saltea, asa ca in fiecare noaapte dormeam pe coperta la playboy!

 38. Doua intrebari:
  – inaite sa existe Photoshop, puteau fi modificate fotografiile ? Am vazut fotografii alb-negru (de acum 30-40 de ani) in care oamenii erau ca de ceara
  – se pot face asemenea modificari si pe inregistrile video ? Sau putem sta linistiti, cu gandul ca o sa putem vedea o persona cat mai aproape e realitate intr-o emisiune tv ?

 39. Ma, atita a chinuit ala Photoshop-ul, pina a iesit din Simona Tache Andreea Liptak. Cele doua poze nu mai reprezinta aceeasi persoana. Au si modificarile in Photoshop niste reguli, totusi…

 40. @Florin C

  Fugi dom’le, cum sa fie Simona noastra ca “cine-i mic si bea Laptik”? compara numai ochii…

 41. pataphyl, cine e wanted-ul ăla din gravatarul tău?

 42. @ghe

  E poza de pe celula lui Al Capone de la Alcatraz. M-au cam spart niste baieti si-n mintea mea cea proasta am luat masuri 😀

 43. ce mai faceti?

 44. Marius Delaepicentru

  Păi, acum, chiar şi prin shopy-paste, dacă ai devenit rivala Mihaelei Rădulescu, la paritate cu Brigitte Bardot, pune-o şi tu de o campanie de salvare a maidanezilor, a purecilor, a sarcoptului rîiei, şi a altor animale pe cale de sălbăticire.

 45. iaca bine, ce sa fac (trebe neaparat virgula 💡 ) YOU ❓

 46. băi, ia, vă rog să nu rîdeţi de fată!
  simona, ia colea, să-ţi aduci aminte
  http://tachepedia.files.wordpress.com/2009/03/black-simona-tache.jpg

 47. salut gheo! long see… no time.

 48. frate gero da in ce falie temporala esti de vine asa greu raspunsul?

 49. frate gheo, sunt un comentator lenes, recunosc

 50. Fratilor… am invins 😕

 51. pataphyl, mă pui prim-ministru?

 52. @gheo

  pui de leu nou? de ce nu> Ma uit la prisma aia si vad ca descompui bine. Ce reprezinta curcubeul? e de Bush sau de ghei? Da de ce, nu-i bun Guinness Boc 😉 ? Doar e din Cluj…

 53. hai, că am găsit una genială:
  “Mă oboseşte oricine comentează un film, o carte, un spectacol, mai departe de rude, prieteni sau părinţi, fără să poată arăta vreun act, o diplomă care să-i confere acest drept.”
  sau asta
  “Mie, omului simplu de pe stradă, mi-e lehamite de dreptul meu de a vota. De dreptul de a fi informat. De dreptul de a protesta. De dreptul şi obligaţia de a-mi apăra ţara.”
  citiţi tot articolul aici:
  http://cotidianul.ro/ai_obosit_de_romania-79114.html

 54. simona
  comentariu în spam, pe lîngă celelalte două care aşteaptă de li s-au lungit urechile

 55. intraţi pe prima pagină de la cotidianul, e un articol acolo care m-a făcut să rîd.

 56. pataphyl
  boc e din răchiţele, bine? nu din cluj, ci din RĂ-CHI-ŢE-LE!

 57. @nedo

  multumesc frumos, da’… departe-i Cluju’?

  Hopa! Am gasit!

  http://www.maplandia.com/romania/cluj/rachitele/

 58. pataphyl:
  să-ți explic de unde e prisma:

  All that you touch
  All that you see
  All that you taste
  All you feel.
  All that you love
  All that you hate
  All you distrust
  All you save.
  All that you give
  All that you deal
  All that you buy,
  Beg, borrow or steal.
  All you create
  All you destroy
  All that you do
  All that you say.
  All that you eat
  And everyone you meet
  All that you slight
  And everyone you fight.
  All that is now
  All that is gone
  All thats to come
  And everything under the sun is in tune
  But the sun is eclipsed by the moon.

 59. @nedo

  Habar n-ai ce dor mi s-a facut de Apuseni! 🙄

 60. @gheo

  Multumesc frumOZ! Cred ca merge si o virgula acolo 😛

 61. @ghe There is no dark side of the moon really. Matter of fact it’s all dark

 62. nu le-am scris eu. Un tip, Roger Waters.

 63. easy rider: true, man, true… 😉

 64. The dark side of the moon – Eclipse

 65. luaţi şi serviţi, acesta este massi-ul meu

 66. http://www.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U

  poate nu stiai dar ideea postului tau a fost acum doi ani fix ideea unui spot Dove premiat cu Gold Lion la Cannes – un fel de Oscar pentru spoturi. Nu zic c-ai redescoperit apa calda dar ma bucur sa-ti spun ceva cat de cat nou si interesant, sper 🙂
  Scrii foarte bine pentru o fata si in special pentru o fata care face asta in Catavencu.
  Toate cele bune 🙂

 67. ştiu, de-aia v-am dat
  mă duc să iau ceva haleală, că am rămas fără
  acuma se închid restaurantele şi ştiu eu unul care aruncă mîncarea veche şi prea stricată
  poftim, pînă mă întorc

 68. @bad

  Salut! Pot sa-ti spun badie?

 69. @badmf: still trying hard to be the Shepherd?

 70. cum am ajuns pe pachetul de marlboro

 71. FREE THE SHEPHERD!

 72. @bad

  esti o badEA sau un badEL?

  Ai fost in vizita la Jiji? Tu esti cel Vrincean sau ceilalti doi?

 73. acuma m-am prins: piftie dulce
  : deci reţeta e simplă
  pui o bucată de os în gem
  nu mai trebe să îl fierbi atîta, deci economie
  şi te înregistrezi la osim cu o reţetă nouă
  gem de caise cu sîmburi de porc
  porcu de guţă

 74. mircea badea, nu vezi ce moacă are? badmf, schimbă-ţi ip-ul ăla

 75. cred că sînt singurul idiot care mănîncă gem de caise şi bea sana de căpşuni, ca să alunece

 76. am aflat o reţetă tare: gem de caise cu sîmburi de costiţă şi şoric de porc

 77. @nedo

  Aia ti-au dat la restaurant? Simburii de costita sint de post sau de porc? Sau de amindoua?

 78. badmf: erai mai fun când spuneai asta:

  Jules: Hamburgers! The cornerstone of any nutritious breakfast. What kind of hamburgers?
  Brett: Ch-cheeseburgers.
  Jules: No, no no, where’d you get ’em? McDonalds? Wendy’s? Jack in the Box? Where?
  Brett: Big Kahuna Burger.
  Jules: Big Kahuna Burger. That’s that Hawaiian burger joint. I hear they got some tasty burgers. I ain’t never had one myself. How are they?
  Brett: They’re good.
  Jules: Mind if I try one of yours? This is yours here, right?
  [Picks up burger and takes a bite]
  Jules: Mmm-mmmm. That is a tasty burger. Vincent, ever have a Big Kahuna Burger?
  [Vincent shakes his head]
  Jules: Wanna bite? They’re real tasty.
  Vincent: Ain’t hungry.
  Jules: Well, if you like burgers give ’em a try sometime. I can’t usually get ’em myself because my girlfriend’s a vegitarian which pretty much makes me a vegitarian. But I do love the taste of a good burger. Mm-mm-mm. You know what they call a Quarter Pounder with cheese in France?
  Brett: No.
  Jules: Tell ’em, Vincent.
  Vincent: A Royale with cheese.

 79. @badmf

  Domnul Guţă guiţă? nu cred, desi n-am avut placerea a-l cunoaste personal. Eu aici am Comcast, ai idee pe ce canal il pot gasi? 🙄

 80. @gheo

  Am jurat ca nu mai calc in nici un McDonalds american sau romanesc. Totusi, cind ajung in Australia/Polonia s-ar putea sa incerc Pasta Zoo Happy Meal, Chicken Tandoori, respectiv McKielbasa caci mi-au scris niste cunostinte de astea. Nici in Franta nu calc in McDo, ar fi pur si simplu idiot ❗

 81. Suntem sunati din platou sa tragem un pic cu ochiul la topic …

  @Nedo: miroase a sorici de trasneste … si de ce-arunci samburi pe covorul rosu?(onto pik 💡 )
  @Pata: ai zis ca vorbim azi si s-a facut maine :mrgreen:

 82. check out the big brains on cristi!

 83. pata,exist new jersey stake,sau ribbs,sau ceva?

 84. @badmf

  erata: new jersey steak,sau ribs

  In zona mea se poarta Philly steak cu sau fara (fried) onions, daca intri la-ntimplare trebuie sa ai noroc dar stiu 2-3 locuri unde chiar te lingi pe degete desi ai servetele cite vrei. Ribs (in principal bbq ribs) sint oferte cacalau, aici chiar trebe sa stii terenul, ai 95% sanse sa iei junk, la fel hot&spicy wings. Am avut bafta sa descopar Tony Soprano’s Pizza, fac cele mai bune aripi (taria condimentarii mild, hot, fire, 911) si cea mai buna sicillian pizza.

 85. @matrice

  noooo, la mine-i intotdeauna azi…. De fapt iti marturisesc cu rush^nic^ c^-i di azi pi p^ni, mai ales c^nd ma g^ndesc la Rom^nica MEEEE 🙁

 86. @matrice

  iar irata nu di az pi p^ni ci pi m^ni da’ mere sh’asha

 87. @badmf

  Da’ dac-ai vrut chiar sa zici de NJ stakes, stau la sub o ora de Atlantic City, raiul kitch-ului suprem, chiar am intrat ca nu-sh’de ce, da-mi place Donald Trump ca individ, poti sa-l iei si de Jiji, dar e totushi cu totul altceva, am senzatia ca nu-i pasa prea tare de miliarde cit de prima pagina, uite o poza cu una din faimoasele-i frizuri care te scot din tz^tzni, cam ca basescu. spre deosebire de jiji, trump e destept in alt fel, nu neaparat la alt nivel:

  http://images.google.com/images?hl=en&q=donald+trump+hairstyle&gbv=2&aq=0&oq=donald+trump+hair

 88. @badmf
  check out the big brains on cristi!

  Good point, disi, mie mi-a placut de la-nceput, caci am un cumatru olandez si lalele in pridvor:

  Butch: Will you hand me a towel, tulip?
  Fabienne: Ah, I like that. I like tulip. Tulip is much better than mongoloid.

 89. @Pata:
  acu’ ce sa zic … arata bine, totusi nu asa glossy ca sefa …

  http://www.zimbio.com/pictures/TEJIrObBYMN/Nakheel+Launches+Trump+International+Hotel/PW1TDVJjtls/Donald+Trump

  … poate un refresh la coafura … hmm? ce zici? Sa aiba si bliztu ce sa sclipeste

 90. badmf
  tocmai am găsit, cum spuneam, o caisă cu şorici de porc. acelaşi porcu de guţă. că veni vorba de guţă, vouă cum vi se pare tache, e drăguţă?

 91. @nedo

  1. cind plagiezi baga sursa-n masa mf yoy sh-am promis sa nu ma inervez i-o da ori nu i-o da sare iodata nici nu mai am cuvinte de indicnare ashe

  2. bashka ca c^nd vorbeste de tache (take a seat please and listen tachecarefully), mie mi se pare nustiucum sai zici lutache ca-i dră-guţă (btw, pe ce canal?) Afla de la mine ca fan-fan-fanatic neconditionat Simona, deci zic cum bine zicea matrice, ca sint ontopic, asa sa stii!

  si am bagat fanfan pentru ca am cunoscut in persoana neverosimilul personaj, intre 2002-2002, cine vrea detalii sa-ntrebe:

  http://www.cinematex.ro/film/31532/fan-fan-rechinul-puscariilor.html

 92. @nedo

  eu asi zice “guţă ‘niork”, eu asa m-am invatat sa zic la marea metropola, doar ca n-am gasit sa descriu fonetic pronuntia moldava a silabei ‘nio, include un fel de n muiat palatal zdravan cam ca-n senorita espana sh’altele (incearca sa pronunti li’nghi nazal pentru limbi). La’ ‘niork asadar sint canale cit cuprinde mai ales de cind cu depresia barakbabana

 93. @matrice

  numantereseaza locu trei, e pentru luzari

 94. @matrixbrain

  crezi ca iese ma bine lu’ salata aia daca-i shppy-paste oleaca zimbetul ala de varza ca sa iasa mai bine ca Simona????

  NO WAY

 95. @matrice

  scurt/2 ambele
  din 2 una: prima, din motive absolut strict personale

 96. @matrixbrain

  …daca mai esti pe-aici, poti sa-mi zici sincer ce esti tu: gugalar sau gututenberg? nu raspunde spontan, numara pina la cit poti si AI CHEF? EI?

 97. @Pata:
  Ai noroc ca te cunosc :mrgreen:

  … Nedo n-a mai rezistat TOT din motive strict personale? I s-or fi-ntalnit pe aceeasi alee gemul si sana … 💡

 98. @mb

  o fi traficul greu, lotrul pe traseu, chiar nu stiu. m-ai facut curios, de unde ma cunosti?

 99. @mb

  pese. daca-l vezi pe nedo spune-i ca am pe teava niste sofisticarii suedezoide cu gemuri, gemete si frisca peste gratare, da’ mai bine nu-i spune pina nu esti sigur ca nu-l ia iar cu suparare catre bocanci

 100. @mb

  eu acuma ma uit la march madness, mai bine zis la end of m.m. (azi si luni). Mi-a luat aproape 5 ani sa pricep ce-i asta, ‘zdai sama?

 101. @mb

  ??? eu cred ca esti bun de secretar B.O.B.cu propaganda: nu raspunzi l-antrebari, te iei dupa gura presei, am promis ca nu ma mai cert asa c-o las fleoasca balta m^l

 102. @mb erata pesemne ca eram nervos: la-ntrebari cu ă de la guţă, intrebări adică

 103. @E tarziu aici acum … ca tare ti-as da o mustrare cu divertisment … maine poate ne vedem si ne mai raspundem intreberi

 104. @mb

  noapte buna matrice oricumcine-ai fi, pe miine.

  P.S. Voi va-mpartiti pe schimburi? tu pe linii/coloane, nedo pe (in)somnifere, mai departe dorul meu ramine sa dau de Domnul Guţă.. Stii de ce? pai socru-meu a FOST niste ani la canal (poate aranjam niste schimburi de impresii)

  Oricum, gudnait mestere (azi ai uitat s-o mingii pe maukie :mrgreen: )

 105. Ma tentasi cu gugalirea si uite peste ce dadui … mai s-o calc pe coada 😳
  http://www.broenink-art.nl/maukie2.swf

 106. @mb

  nu conteaza, de acolo am luat-o si eu, ma refeream doar la oaspeti dragi care tocmai ma calcara la vreme de seara! ‘nait!

 107. @Pata:
  nite, profi … maine o si fim si mai multi en vogue :mrgreen:

 108. @mb

  dea domnu’!

  P.S. Trebe sa pun sirma ghimpata la Maukie? Eu sint sirma simpla 😀

 109. ca uitai sa spun … e concurenta mare cu “Vogue” asta … http://www.tabu.ro/articol_3419/tabu_cauta__voteaza_echipa_mihaelei.html

 110. @mb

  Simona rulz! Cu mult elan inainteeeeeee 😆 😆 😆 😆 😆 Mi-e lene sa caet cum il chema pe cupilu lu’ ciubanu ❓

 111. erata “caet” ; caet = kaka caut = gigea

 112. Dacă-i pi prişini di gâlşiavî, aflâ mătăluţâ … ap’i ţ’-ai gasât năcazu cu mini … Năcazu maxi, c’est a dire :mrgreen:

 113. @mb

  sheet! (nu-l pot pronunta pe i scurt si pace 😆 ). U made my day w. tabu, lol 😆 😆 😆 did u c z comments?

 114. @mb,disi endeferent

  la culcari! Hai Nova! Go Villanova! Da s^tz z^c ^n tain^ c^ tz^n cu NCarolina di Nord?! S^ nu ma z^shi!?

 115. sh^ pisi: Ia shiteshti mata la cafeaua di dimineatz^:

  http://zuzelle.wordpress.com/2009/03/23/votati-ne-pe-tabu/attachment/5/

  S^ nu ti-ncushi ^n jarteli c^-i pacat ^n sf^nta duminic^ mai ghini roag^ti pacatosuli!

 116. Citisem Nicolina … 😛

 117. @Simona: Sa ai anagrame dis-de-dimineata:

  1 ) Anatomic She
  2 ) Schemata Ion
  3 ) Animate Cosh
  4 ) Chamois Ante
  5 ) Chamois Neat
  6 ) Encomia Hast
  7 ) Satanic Home
  8 ) Stamina Echo
  9 ) Ashame Tonic
  10 ) Atomic Ashen
  11 ) Caiman Ethos
  12 ) Caiman Those
  13 ) Cation Shame
  14 ) Chaste Amino
  15 ) Inmate Chaos
  16 ) Maniac Ethos
  17 ) Maniac Those
  18 ) Mosaic Neath
  19 ) Scathe Amino
  20 ) Sonata Chime
  21 ) Amino Act She
  22 ) Amino Ash Etc
  23 ) Amino Cat She
  24 ) Amino Hat Sec
  25 ) Amino Sac The

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  26 ) Anise Act Ohm
  27 ) Anise Cam Hot
  28 ) Anise Cat Ohm
  29 ) Anise Cot Ham
  30 ) Anise Hoc Mat
  31 ) Anise Hoc Tam
  32 ) Antic Ohm Sea
  33 ) Ashen Aim Cot
  34 ) Ashen Cia Mot
  35 ) Ashen Cot Iam
  36 ) Ashen Cot Ima
  37 ) Atone Cam His
  38 ) Atone Cam Ish
  39 ) Atone Ham Sic
  40 ) Atone Him Sac
  41 ) Cameo Ant His
  42 ) Cameo Ant Ish
  43 ) Cameo Ash Nit
  44 ) Cameo Ash Tin
  45 ) Cameo Hat Sin
  46 ) Cameo His Tan
  47 ) Cameo Ish Tan
  48 ) Canoe Ash Mit
  49 ) Canoe Ham Its
  50 ) Canoe Ham Sit

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  51 ) Canoe Him Sat
  52 ) Canoe His Mat
  53 ) Canoe His Tam
  54 ) Canoe Ish Mat
  55 ) Canoe Ish Tam
  56 ) Canst Aim Hoe
  57 ) Canst Hoe Iam
  58 ) Canst Hoe Ima
  59 ) Canto Aim She
  60 ) Canto Him Sea
  61 ) Canto Iam She
  62 ) Canto Ima She
  63 ) Caste Ani Ohm
  64 ) Caste Ham Ion
  65 ) Caste Hoi Man
  66 ) Chain Mot Sea
  67 ) Chaos Aim Net
  68 ) Chaos Aim Ten
  69 ) Chaos Ani Met
  70 ) Chaos Ate Min
  71 ) Chaos Eat Min
  72 ) Chaos Eta Min
  73 ) Chaos Iam Net
  74 ) Chaos Iam Ten
  75 ) Chaos Ima Net

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  76 ) Chaos Ima Ten
  77 ) Chaos Man Tie
  78 ) Chaos Min Tea
  79 ) Chase Aim Not
  80 ) Chase Aim Ton
  81 ) Chase Ani Mot
  82 ) Chase Iam Not
  83 ) Chase Iam Ton
  84 ) Chase Ima Not
  85 ) Chase Ima Ton
  86 ) Chase Ion Mat
  87 ) Chase Ion Tam
  88 ) Chase Min Oat
  89 ) Chase Min Tao
  90 ) Chasm Ani Toe
  91 ) Chasm Ate Ion
  92 ) Chasm Eat Ion
  93 ) Chasm Eta Ion
  94 ) Chasm Ion Tea
  95 ) Cheat Aim Son
  96 ) Cheat Iam Son
  97 ) Cheat Ima Son
  98 ) China Mot Sea
  99 ) Chose Aim Ant
  100 ) Chose Aim Tan

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  101 ) Chose Ani Mat
  102 ) Chose Ani Tam
  103 ) Chose Ant Iam
  104 ) Chose Ant Ima
  105 ) Chose Iam Tan
  106 ) Chose Ima Tan
  107 ) Coast Aim Hen
  108 ) Coast Ani Hem
  109 ) Coast Hen Iam
  110 ) Coast Hen Ima
  111 ) Coast Hie Man
  112 ) Comet Ani Ash
  113 ) Coset Ani Ham
  114 ) Ethos Aim Can
  115 ) Ethos Ani Cam
  116 ) Ethos Can Iam
  117 ) Ethos Can Ima
  118 ) Ethos Cia Man
  119 ) Haste Aim Con
  120 ) Haste Cam Ion
  121 ) Haste Con Iam
  122 ) Haste Con Ima
  123 ) Hoist Ace Man
  124 ) Macho Ani Set
  125 ) Macho Ate Sin

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  126 ) Macho Eat Sin
  127 ) Macho Eta Sin
  128 ) Macho Nit Sea
  129 ) Macho Sea Tin
  130 ) Macho Sin Tea
  131 ) Mania Cos The
  132 ) Mania Cot She
  133 ) Mania Hoc Set
  134 ) Mania Hot Sec
  135 ) Manic Ash Toe
  136 ) Manic Hoe Sat
  137 ) Manic Hot Sea
  138 ) Manic Oat She
  139 ) Manic She Tao
  140 ) Manse Act Hoi
  141 ) Manse Cat Hoi
  142 ) Manse Chi Oat
  143 ) Manse Chi Tao
  144 ) Manse Cia Hot
  145 ) Mason Ace Hit
  146 ) Mason Act Hie
  147 ) Mason Ate Chi
  148 ) Mason Cat Hie
  149 ) Mason Chi Eat
  150 ) Mason Chi Eta

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  151 ) Mason Chi Tea
  152 ) Mason Cia The
  153 ) Mason Hat Ice
  154 ) Match Ion Sea
  155 ) Maths Ace Ion
  156 ) Maths Cia One
  157 ) Meant Hoi Sac
  158 ) Meson Cia Hat
  159 ) Mince Ash Oat
  160 ) Mince Ash Tao
  161 ) Minot Ace Ash
  162 ) Monic Ash Ate
  163 ) Monic Ash Eat
  164 ) Monic Ash Eta
  165 ) Monic Ash Tea
  166 ) Monic Hat Sea
  167 ) Monte Ash Cia
  168 ) Month Cia Sea
  169 ) Neath Aim Cos
  170 ) Neath Cos Iam
  171 ) Neath Cos Ima
  172 ) Noise Act Ham
  173 ) Noise Cam Hat
  174 ) Noise Cat Ham
  175 ) Notch Aim Sea

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  176 ) Notch Iam Sea
  177 ) Notch Ima Sea
  178 ) Ocean Ash Mit
  179 ) Ocean Ham Its
  180 ) Ocean Ham Sit
  181 ) Ocean Him Sat
  182 ) Ocean His Mat
  183 ) Ocean His Tam
  184 ) Ocean Ish Mat
  185 ) Ocean Ish Tam
  186 ) Ohmic Ant Sea
  187 ) Ohmic Sea Tan
  188 ) Onset Cia Ham
  189 ) Saint Ace Ohm
  190 ) Saint Cam Hoe
  191 ) Satan Ice Ohm
  192 ) Satin Ace Ohm
  193 ) Satin Cam Hoe
  194 ) Scant Aim Hoe
  195 ) Scant Hoe Iam
  196 ) Scant Hoe Ima
  197 ) Scion Ate Ham
  198 ) Scion Eat Ham
  199 ) Scion Eta Ham
  200 ) Scion Ham Tea

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  201 ) Shame Act Ion
  202 ) Shame Ani Cot
  203 ) Shame Cat Ion
  204 ) Shame Cia Not
  205 ) Shame Cia Ton
  206 ) Shine Cam Oat
  207 ) Shine Cam Tao
  208 ) Shone Act Aim
  209 ) Shone Act Iam
  210 ) Shone Act Ima
  211 ) Shone Aim Cat
  212 ) Shone Cat Iam
  213 ) Shone Cat Ima
  214 ) Shone Cia Mat
  215 ) Shone Cia Tam
  216 ) Since Ham Oat
  217 ) Since Ham Tao
  218 ) Sonic Ate Ham
  219 ) Sonic Eat Ham
  220 ) Sonic Eta Ham
  221 ) Sonic Ham Tea
  222 ) Stain Ace Ohm
  223 ) Stain Cam Hoe
  224 ) Steam Ani Hoc
  225 ) Steam Can Hoi

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  226 ) Stone Cia Ham
  227 ) Teach Aim Son
  228 ) Teach Iam Son
  229 ) Teach Ima Son
  230 ) Those Aim Can
  231 ) Those Ani Cam
  232 ) Those Can Iam
  233 ) Those Can Ima
  234 ) Those Cia Man
  235 ) Tonic Ham Sea
  236 ) Ache Atom Sin
  237 ) Ache Mast Ion
  238 ) Ache Moan Its
  239 ) Ache Moan Sit
  240 ) Ache Moat Sin
  241 ) Ache Most Ani
  242 ) Ache Siam Not
  243 ) Ache Siam Ton
  244 ) Ache Sima Not
  245 ) Ache Sima Ton
  246 ) Ache Snot Aim
  247 ) Ache Snot Iam
  248 ) Ache Snot Ima
  249 ) Ache Soma Nit
  250 ) Ache Soma Tin

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

 118. @mb

  nicolina? da, e-n Eshi, cafeaua de dimineata o scria Maestrul Aurel Leun, eu scriam Rachiul de Dimineata 😆

 119. @simona

  programu-i prost desigur, daca punem de exemplu COS deoparte, ca cosinusul ala cu fleoshkafleoshka cos-de-alfa, din ce ramine, gasim
  1 ) Mania The
  2 ) Neath Aim
  3 ) Neath Iam
  4 ) Neath Ima
  5 ) Ahem Aint
  6 ) Ahem Anti
  7 ) Hate Iman
  8 ) Hate Main
  9 ) Heat Iman
  10 ) Heat Main

  deci macar cos(the mania) sau cos(the heat) tot putem face!

 120. @mb

  de fapt unde-ai citit Nicolina? principala sursa e Mersul Trenurilor! Tu chiar te-ai tras cu trenul?!

 121. 1 ) Matrix Brain
  2 ) Brain Art Mix
  3 ) Brain Mix Rat
  4 ) Brain Mix Tar
  5 ) Brain Rim Tax
  6 ) Brant Air Mix
  7 ) Brant Ira Mix
  8 ) Briar Ant Mix
  9 ) Briar Max Nit
  10 ) Briar Max Tin
  11 ) Briar Min Tax
  12 ) Briar Mix Tan
  13 ) Train Bar Mix
  14 ) Train Max Rib
  15 ) Barn Taxi Rim
  16 ) Bran Taxi Rim
  17 ) Brim Rain Tax
  18 ) Brim Taxi Ran

 122. Path Play

  Drumlin Toe
  2 ) Turmoil Den
  3 ) Turmoil End
  4 ) Dilute Morn
  5 ) Dilute Norm
  6 ) Merlin Du To
  7 ) Milord Tune
  8 ) Minuet Lord
  9 ) Minute Lord
  10 ) Moduli Rent
  11 ) Moduli Tern
  12 ) Nodule Trim
  13 ) Rotund Lime
  14 ) Rotund Mile
  15 ) Triune Mold

  1 ) Anchorite Sigh Erg
  2 ) Criterion Hash Egg
  3 ) Criterion Shah Egg
  4 ) Geriatric Gosh Hen
  5 ) Geriatric Hong She
  6 ) Horsehair Cent Gig
  7 ) Inheritor Cash Egg
  8 ) Secretion High Rag
  9 ) Segregant Rich Hoi
  10 ) Agnostic Heigh Err
  11 ) Agreeing Shirt Hoc
  12 ) Agreeing Short Chi
  13 ) Agreeing Torch His
  14 ) Agreeing Torch Ish
  15 ) Agreeing Host Rich
  16 ) Agreeing Rich Shot
  17 ) Ancestor Heigh Rig
  18 ) Anorthic Sheer Gig
  19 ) Anorthic Shire Egg
  20 ) Canister Goer High
  21 ) Canister Gore High
  22 ) Canister High Ogre
  23 ) Creating Shire Hog
  24 ) Creating Gosh Heir
  25 ) Creating Gosh Hire

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  26 ) Creating Hero Sigh
  27 ) Creating High Rose
  28 ) Creating High Sore
  29 ) Esoteric High Rang
  30 ) Gangster Choir Hie
  31 ) Garrison Heigh Etc
  32 ) Garrison Hitch Gee
  33 ) Gigantic Horse Her
  34 ) Gigantic Shore Her
  35 ) Granitic Sheer Hog
  36 ) Granitic Gosh Here
  37 ) Greenish Argot Chi
  38 ) Greenish Cargo Hit
  39 ) Greenish Chair Got
  40 ) Greenish Chair Tog
  41 ) Greenish Choir Tag
  42 ) Greenish Cigar Hot
  43 ) Greenish Gator Chi
  44 ) Greenish Groat Chi
  45 ) Greenish Triac Hog
  46 ) Greenish Argo Chit
  47 ) Greenish Argo Itch
  48 ) Greenish Goat Rich
  49 ) Heighten Cargo Sir
  50 ) Heritage Corn Sigh

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  51 ) Heritage Cosh Grin
  52 ) Heritage Cosh Ring
  53 ) Heritage Rich Song
  54 ) Historic Gang Here
  55 ) Increase Girth Hog
  56 ) Increase Right Hog
  57 ) Ingather Chose Rig
  58 ) Ingather Gorse Chi
  59 ) Ingather Shire Cog
  60 ) Ingather Core Sigh
  61 ) Ingather Goes Rich
  62 ) Ingather Gosh Rice
  63 ) Restrain Heigh Cog
  64 ) Rhetoric Aging She
  65 ) Rhetoric Ashen Gig
  66 ) Rhetoric Hinge Gas
  67 ) Rhetoric Hinge Sag
  68 ) Rhetoric Shine Gag
  69 ) Rhetoric Gage Shin
  70 ) Rhetoric Gage Sinh
  71 ) Rhetoric Nigh Sage
  72 ) Scenario Thigh Erg
  73 ) Seething Choir Rag
  74 ) Seething Roach Rig
  75 ) Seething Argo Rich

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  76 ) Shortage Chine Rig
  77 ) Shortage Niche Rig
  78 ) Shortage Reign Chi
  79 ) Shortage Nigh Rice
  80 ) Another Chi Egg Sir
  81 ) Another Gig Her Sic
  82 ) Arching Eight Rose
  83 ) Arching Eight Sore
  84 ) Arching Shite Goer
  85 ) Arching Shite Gore
  86 ) Arching Shite Ogre
  87 ) Arching Their Goes
  88 ) Arching Tiger Hose
  89 ) Arching Tiger Shoe
  90 ) Arching Ego Her Its
  91 ) Arching Ego Her Sit
  92 ) Arching Ego Sir The
  93 ) Arching Ere Got His
  94 ) Arching Ere Got Ish
  95 ) Arching Ere His Tog
  96 ) Arching Ere Hog Its
  97 ) Arching Ere Hog Sit
  98 ) Arching Ere Ish Tog
  99 ) Arching Erg His Toe
  100 ) Arching Erg Hoe Its

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  101 ) Arching Erg Hoe Sit
  102 ) Arching Erg Hoi Set
  103 ) Arching Erg Ish Toe
  104 ) Arching Gee His Rot
  105 ) Arching Gee His Tor
  106 ) Arching Gee Hot Sir
  107 ) Arching Gee Ish Rot
  108 ) Arching Gee Ish Tor
  109 ) Arching Get His Ore
  110 ) Arching Get His Roe
  111 ) Arching Get Hoe Sir
  112 ) Arching Get Ish Ore
  113 ) Arching Get Ish Roe
  114 ) Arching Got Ire She
  115 ) Arching Hoe Rig Set
  116 ) Arching Hog Ire Set
  117 ) Arching Hog Sir Tee
  118 ) Arching Hot Rig See
  119 ) Arching Ire She Tog
  120 ) Arching Rig She Toe
  121 ) Arcsine Hither Gog
  122 ) Arcsine Thigh Goer
  123 ) Arcsine Thigh Gore
  124 ) Arcsine Thigh Ogre
  125 ) Arcsine Erg Hit Hog

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  126 ) Arcsine Gig Her Hot
  127 ) Arcsine Gog Her Hit
  128 ) Arcsine Hog Rig The
  129 ) Arsenic Hither Gog
  130 ) Arsenic Thigh Goer
  131 ) Arsenic Thigh Gore
  132 ) Arsenic Thigh Ogre
  133 ) Arsenic Erg Hit Hog
  134 ) Arsenic Gig Her Hot
  135 ) Arsenic Gog Her Hit
  136 ) Arsenic Hog Rig The
  137 ) Cargoes Hither Gin
  138 ) Cargoes Hither Ing
  139 ) Cargoes Inert High
  140 ) Cargoes Inter High
  141 ) Cargoes Night Heir
  142 ) Cargoes Night Hire
  143 ) Cargoes Their Nigh
  144 ) Cargoes Thigh Rein
  145 ) Cargoes Thing Heir
  146 ) Cargoes Thing Hire
  147 ) Cargoes Gin Her Hit
  148 ) Cargoes Hen Hit Rig
  149 ) Cargoes Her Hit Ing
  150 ) Carrion Egg His The

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  151 ) Carrion Egg Hit She
  152 ) Carrion Egg Ish The
  153 ) Carrion Gig She The
  154 ) Cashier Ginger Hot
  155 ) Cashier Hornet Gig
  156 ) Cashier Nigger Hot
  157 ) Cashier Throne Gig
  158 ) Cashier Girth Gone
  159 ) Cashier Gorge Hint
  160 ) Cashier Gorge Thin
  161 ) Cashier Night Goer
  162 ) Cashier Night Gore
  163 ) Cashier Night Ogre
  164 ) Cashier Right Gone
  165 ) Cashier Their Gong
  166 ) Cashier Thing Goer
  167 ) Cashier Thing Gore
  168 ) Cashier Thing Ogre
  169 ) Cashier Tiger Hong
  170 ) Cashier Egg Hit Nor
  171 ) Cashier Erg Gin Hot
  172 ) Cashier Erg Hog Nit
  173 ) Cashier Erg Hog Tin
  174 ) Cashier Erg Hot Ing
  175 ) Cashier Gig Hen Rot

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  176 ) Cashier Gig Hen Tor
  177 ) Cashier Gig Her Not
  178 ) Cashier Gig Her Ton
  179 ) Cashier Gig Nor The
  180 ) Cashier Gin Got Her
  181 ) Cashier Gin Her Tog
  182 ) Cashier Gog Her Nit
  183 ) Cashier Gog Her Tin
  184 ) Cashier Got Hen Rig
  185 ) Cashier Got Her Ing
  186 ) Cashier Hen Rig Tog
  187 ) Cashier Her Ing Tog
  188 ) Cashier Hog Net Rig
  189 ) Cashier Hog Rig Ten
  190 ) Certain Gorse High
  191 ) Certain Erg His Hog
  192 ) Certain Erg Hog Ish
  193 ) Certain Gog Her His
  194 ) Certain Gog Her Ish
  195 ) Certain Hog Rig She
  196 ) Chagrin Eight Rose
  197 ) Chagrin Eight Sore
  198 ) Chagrin Shite Goer
  199 ) Chagrin Shite Gore
  200 ) Chagrin Shite Ogre

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  201 ) Chagrin Their Goes
  202 ) Chagrin Tiger Hose
  203 ) Chagrin Tiger Shoe
  204 ) Chagrin Ego Her Its
  205 ) Chagrin Ego Her Sit
  206 ) Chagrin Ego Sir The
  207 ) Chagrin Ere Got His
  208 ) Chagrin Ere Got Ish
  209 ) Chagrin Ere His Tog
  210 ) Chagrin Ere Hog Its
  211 ) Chagrin Ere Hog Sit
  212 ) Chagrin Ere Ish Tog
  213 ) Chagrin Erg His Toe
  214 ) Chagrin Erg Hoe Its
  215 ) Chagrin Erg Hoe Sit
  216 ) Chagrin Erg Hoi Set
  217 ) Chagrin Erg Ish Toe
  218 ) Chagrin Gee His Rot
  219 ) Chagrin Gee His Tor
  220 ) Chagrin Gee Hot Sir
  221 ) Chagrin Gee Ish Rot
  222 ) Chagrin Gee Ish Tor
  223 ) Chagrin Get His Ore
  224 ) Chagrin Get His Roe
  225 ) Chagrin Get Hoe Sir

  << Tick your favourite results, then use the menu on the left to create a personalised t-shirt or

  226 ) Chagrin Get Ish Ore
  227 ) Chagrin Get Ish Roe
  228 ) Chagrin Got Ire She
  229 ) Chagrin Hoe Rig Set
  230 ) Chagrin Hog Ire Set
  231 ) Chagrin Hog Sir Tee
  232 ) Chagrin Hot Rig See
  233 ) Chagrin Ire She Tog
  234 ) Chagrin Rig She Toe
  235 ) Chariot Ginger She
  236 ) Chariot Nigger She
  237 ) Chariot Shrine Egg
  238 ) Chariot Genre Sigh
  239 ) Chariot Green Sigh
  240 ) Chariot Serge Nigh
  241 ) Chariot Egg Hen Sir
  242 ) Chariot Egg Her Sin
  243 ) Chariot Erg Gin She
  244 ) Chariot Erg Ing She
  245 ) Chariot Gig Her Sen
  246 ) Cheater Groin Sigh
  247 ) Cheater Gig His Nor
  248 ) Cheater Gig Ish Nor
  249 ) Cheater Gin Hog Sir
  250 ) Cheater Hog Ing Sir

 123. @ pata:
  anagrammatize this:
  The quick brown fox jumps over the lazy dog

 124. @Simona
  te invidiez; ma simt ca un dulap:)

 125. bai, iar naveti viata personala? ieri a fost o zi asa frumoasa.
  increase right hog? which is the right hog? what about the left one?

 126. SIMONAAA !!! DE CE N-AI BASCA ?

 127. Angela, parcă lipsește ceva din partea ta: un sincer ”huo”?
  😉

 128. […] Dumnezeul frumusetii artificiale Am citit pe blogul Simonei Tache de la Catavencu un articol mai mult decat amuzant: interesant si, ca de fiecare data in cazul fetei […]

 129. neah, fara huo. huo era alaltaieri. poate si miine. da ieri chiar am avut o zi frumoasa si plina ceace va doresc si voua.

 130. doamneee cat am ras!!!!!!!!!!! 😆

 131. ce frumoase vremuri… cand stateam pana la 5 dimineata la discutie pe blog!

 132. gero, ce nostalgic ai devenit…
  PATAFILE! vezi că te taxez cu 10 USD/scroll dacă mai bagi anagrame!Mi-a obosit degetul pe scroll de la ele…

 133. astenia de primavara,gheo

 134. @gheo

  Scuze, iarta-ma, nu mai fac! Inteleg ca toata lumea se plinge de oboseala, eram si eu neatent, cu ochii pe topicul lui ITM… N-AM obosit sa regasesc acolo oameni si ginduri care mi-s dragi!

 135. @gheo

  zyxwvuTsrqponmlkjihgfedbca

 136. Hmmm! în “Vogue-ul” meu din februarie, arătai altfel… erai cu basca aia cazonă şi aveai un aer de Che… nu pot sa-ţi trimit jepegeul că n-am configurat Outlook-ul. Dacă mi l-ai da in clar…

 137. e foarte frumoasa simona in original

 138. mail-ul, of course!

 139. oliver
  sus în dreapta în colţ scrie e-mai. poţi încerca, dacă îţi permite timpul 😛

 140. Simo draga, zici ca esti dintre papusile Hentai. Nasti visuri eroticoane mai ceva ca Sandy Belle.
  Astia, in Photoshop, ar putea sa-l scoata si pe Basescu frumoasa. 🙂

 141. @Doctore Stoicule:
  Ce zici insa de Neptina, asociata lui Splasher din serialul Marine Boy … dadaaa, ala cu flota, egzakt … Da un telefon la Anvers, suna un prieten sau verifica http://www.coolstuffvideos.com/images3/marineboy10.JPG

  Ai fost cool (iceberg, ce mai!) cu “Astia, in Photoshop, ar putea sa-l scoata si pe Basescu frumoasa”, mi se pare demna de inscriere la concursul”flotare logica”, hahahaha …

 142. nu-mi vin idei de coment cool 🙁

 143. […] textul de ieri despre cum se fac vedetele mai frumoase in Photoshop, am primit de la doi cititori (Octavian si Oliver) doua noi lucrari in programul cu pricina. Una […]

 144. […] Tache a scris un articol excelent despre terapia prin Photoshopping – o lectura obligatorie si cat se poate de simpatica pentru toate femeile ce se viseaza […]

 145. @Matrixbrain: Stai asa ca m-ai luat prea repede. Am sunat un car de prieteni cu ajutorul carora speram sa o cunosc “mai indeaproape” pe Neptina. N-am reusit. Stau mai prost cu prospaturile din desenul animat tipic japonez. De Heidi mi-aduc aminte cum o sarutam in vis cand eram mic si o desenam stangaci pe ultima fila (goala; fila, nu Heidi) din manualul de Anatomie. La Sandy Belle am ajuns cu gandul trecand pe la Isaura; rulau cu un imens succes cam in aceeasi perioada pe TVR. Ce zici? Poti sa-mi faci cunostintza ca lumea cu Neptina? Ca arata bine dupa cum o cheama. 🙂

 146. haaauzi la el. da’ albertina şi malvina ce-are?

 147. Are barbati acasa, este? 🙂

 148. deci, domnu, drstoica, vă rog frumos, este femei destule, serviţi. luaţi şi bărbaţile.

 149. Deci nu stiu cum sa fac, dar ma vad prea nevoit sa refuz barbatile. Cateva femei m-ar putea da gata, inclusiv in Photoshop.

 150. Albert de Macao

  sincer, esti naspa. norocul tau ca esti desteapta. fara suparare. esti destul de desteapta sa intelegi ce inseamna asta, si sa pricepi ca nu este o jignire. bravo tie

 151. vai… vai… cine-i pisicuţa cu ochi verzi? în nici un caz tu. au f***** tot meciul ăştia de la vogue.
  îţi fac poze mai bune. promit 🙂

 152. Simona, vezi că Andreea Marin ţi-a lăsat un mesaj răutăcios dar, ca să nu-şi şifoneze epiderma s-a dat drept Mădălina!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green