Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Nu-i zeita ca Minerva si nici peste ca conserva

Cititorul care se semneaza Andrei din USA ne-a trimis ieri peste. Reiau fotografia, ca s-o vedeti impreuna cu replica altui cititor, Octavian, care s-a “enervat” de cat de bine arata pestele lui Andrei si a modificat poza, in asa fel incat sa se simta mai bine.

29 comentarii

 1. luaţi aminte! deci: (guţă yodda+maria dinulescu) / viaţă după moarte = pescuit sportiv. gata!

 2. Stivele acelea de conserve, seamănă cumva cu un mausoleu închinat peștelui necunoscut. Frumoasă inițiativă.

 3. sînt rîme. atîtea rîme i-au trebuit lui andrei ca să prindă peştele ăla

 4. Lufarul meu la gratar, impreuna cu o gasca de stavrizi de mare , prinsi direct in platou cu o suma modica la usa castelului lu’ tanti Maria regina au fost mai buni decat orice crap, mai ales ca aia e si plini de E-uri si hormoni de crestere, se vede clar ca au lucrat la sala si ca nu sunt cusher.

 5. Peștele lacom înghite râma,
  Nemurirea e aproape,
  Pe grătarul-altar al unui zeu crud,
  Pe masa întinsă cu lacomă dorință.

 6. Degeaba,daca n-a prins un pastrav auriu n-a simtit cum este sa simti lanseta arcuindu-se in fractiune de secunda si tremurand in mana.IL felicit pentru captura ,ideea alaturarii de conserve este excelenta,dar un crap indopat,hai sa fim seriosi,cateva plevusti pe ici pe colo cad in plasa!CAPISCI?

 7. @Octavian:
  Nu e peste ca stavridu’/
  Si artist ca copy/peste :mrgreen:

 8. pe maestru îl cheamă, cred, photoshop

 9. da Bucurenci a vazut masacrul?
  Ce are de zis intru salvarea osanditelor suflete?

 10. Prin anii 60 am auzit un banc, vine unul la alimentara si intreaba , aveti converse de peste?, -nu se spune converse, se spune conserve tovarasu’ . Converse , conserve important e ca fiecare sa fie satiscafut, zice omul.Sfatuiesc forumistii sa nu se mai ia dupa cei care se leaga de e -uri si hormoni sau de porumb modificat genetic, sunt pe linga. Ca farmacist pensionar va pot spune ca toxicitatea unei substante depinde de doza. Concret daca ii dai unui om iooo(una mie doze)de cianura de potasiu fiecare in valoare de 1 femtogram nu pateste nimic.Daca nu stiti ce-i ala cautati in Wikipedia.Pe acest principiu se bazeaza adausurile de substante chimice la produsele alimentare, folosirea unei doze care sa nu produca efecte toxice imediate sau pe termen lung.Pentru asta iti trebuie insa specialisti. In nici un caz absolventi de Stefan Gheorghiu.

 11. dacă mănînc e-uri trăiesc mai mult, sau mi se conservă tenul?

 12. nicio masa fara peste 😎

 13. intreprinderea de prelucrare a pestelui oceanic 😎

 14. nu e peste ca stavridu’, nici echipa ca rapidu 😎

 15. ma rog… prelucrat: nu e peste ca stavridu nici conserva ca rapidu 😕

 16. @sile:
  Doar Athos si Femtos au os, Aramis are ram. Andrei are rauri, peste si bafta. Bucurenci are timp si … atat. Ana are mere 😳

 17. Andrei from USA

  Bună dimineaţa prieteni. Spun dimineaţa, că la mine e ora 6 şi sunt doar la cafeaua numărul 1. Nu ştiam că vă place aşa de mult peştele. Pe lumea asta americană sunt însă şi multe alte lucruri plăcute, despre care, în măsura în care timpul meu o să-mi permită, o să vă ţin la curent. Desigur, dacă vor fi şi pe gustul inteligentei Simona.

 18. oooo, maestre, guru, stapane, dai meditatii? Nu vrei sa fii selectionerul nostru?

 19. ora este intr-adevar 6 dimineata(si un pic).

  hai, ca m-am spart 😆

  ps. Andrei, totusi, m-am gandit…ce naiba faceai cu atata peste si asta in US?!

 20. Andrei from USA

  Dacă peştele a vrut să vină la mine, doar nu eram prost să-i dau drumul înapoi în apă. Apoi am o grămadă de prieteni pe aici, care au profitat de priceperea mea iar unul dintre ei are un prieten care a făcut din el fileuri de crap afumat. Altfel, cum spunea cineva, aici totul e mult şi mare. Ajungi la asta, numai după ce treci şocul informaţional şi capeţi puţină experienţă, în cazul meu, mai greu de cap, 8 ani.

 21. na ca mi ti-l retinura si pe gigi picpenescu de la pitesti! asta apropo de peste!

 22. […] 03/28/2009: Stinge lumina!-2009 Flying circus (34) General (1) Imagini (46) Semnele vremii (1) Tehnice (16) Text (14) Video (6) 2009 (34) 2008 (74) RSS 0.92 feedRSS 2.0 feed Probleme de imagineLuni, 13 Aprilie, 2009 Categoria: Flying circus | Imagini Nu-i zeita ca Minerva si nici peste ca conserva | Jurnal roz de cazarma si nu numai […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green