Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

NOU! Morar și Buzdugan fură și comentarii de pe bloguri

Vă povesteam, acum câteva luni, în acest post, cum fură Morar și Buzdugan glumele altora. Iată ce ne-a semnalat în această dimineață cititorul care semnează Tetelu:

“Buzdugan si Morar duc nesimtirea pe noi culmi, nu se mai multumesc sa citesca pe post poante din Academia Catavencu in nume propriu, acum au inceput sa citesca si comentariile de pe bloguri. Geronimus si Andrei from USA, sa treceti pe la casierie pe la Radio ZU pentru incasarea drepturilor de autor. Au fost citite comentariile cu Fat Frumos si cu barza, cuvant cu cuvant”.

Va să zică, mai întâi au furat doar din Academia Cațavencu, apoi au furat și din Cotidianul (mai ales texte semnate de oamenii de la Cațavencu). Au urmat blogurile Cațavencu, iar acum și-au băgat mâinile pân-la cot și în comentariile de pe bloguri. Păi, se pare că au mai rămas doar mailurile pe care ni le dăm între noi, în redacție, nerecitate la Radio ZU. Morar, Buzdugane, să știți că obișnuim să mai facem glume și pe mail. Să vă trecem la cc, poate mai luați ceva și de-acolo? Geronimus, Andrei from USA, poate ați vorbit și pe messenger, la un moment dat! Trimiteți arhivele conversațiilor la Radio ZU, să nu moară băieții de foame! Să marcați glumele cu bold, ca să le găsească mai ușor! Și emoticoanele cu râs să le scoateți cumva în evidență, ca să știe ei, când recită, unde tre’ să râdă!

162 comentarii

 1. am o vagă senzaţie că voi fi furat din nou, de data asta şi de-aici.

 2. De la cin’ sa suga seva ? Ciutacu , Badea, Gadea , Gabi Firea,Razvan si Dani ?De la emisiunea lu’ Negru ?Ar mai putea ciuguli de la Divertis,da’ poate-s textele prea lungi si uita..
  Apreciaza-le macar bunul gust, nu-i plagiaza pe palade/tociu 😛

 3. @Sandman

  Reconfortant… pai si paduchii ii ciupesc numai pe cei spalati, virtuosi, gustosi.

 4. d-aia nu mai comenteaza guta,de frica

 5. guta sa faca bine sa-si scoata copirait

 6. Ca stangaciile lor M&B sa (se) stearga drepturile de autor trec io sa le dau servetele parfumate de la butique-ul lui Cabral. Abia devine limba mai … alunecoasa**********.
  @Simo:
  Vezi ca stelutele nu pot inlocui sensul di-rect? Trebuie zis scris :mrgreen:

 7. Hahahaha, ti-au furat “glumele” fara sare!

  Prosti, sa mor eu. Mai bine copiaza si ei la cineva cu umor.

 8. Platitudine: de ce ai adresa de mail cu “prost”?

 9. homo,ia copiaza tu la mama ta

 10. si tu,scuza-ma.si tu si ei

 11. Omo, tu unde te manifesti, glumele tale sunt cu adevarat deosebite, ai stofa de textier de panglici de coroane, nu te irosi aici.

 12. badmf, se zice cut and paste IN mama lui

 13. pentru ca sunt un labagiu frustrat. asta e tot ce am

 14. nedo,uite hotu’ ma,ii canta la baba

 15. si homo,ai dreptate,sa mori tu

 16. pentru ca nu s-a gindit sa-si cumpere ariel. orice gospodina stie ca e mai bun decit omo.

 17. Angela, sar’mina, vrei sa zici ca omo n-are gospodina? :mrgreen:

 18. Hauiliooooo! Ce-aveti mah? Sarrrira-ti pe hom cu tpohoru’ cu ghlontz pa tzava? Sa-i fure lu’ Nedo MAC-ul daca nu va reclham la blogovizual.

  @Homopletutindeni:
  Zii tata … zii. Ne stricasi aerul dar macar ramanem nef*rati de M@B …

  @Nedo:
  Un laptop mic la D’homnul! Si-un mic, nu fi chalic 😛

 19. simona, baga o bascalie cu b. si m. – sa vedem daca au guts sa o copieze si pe-aia.

 20. cauta-te bine..vezi ceasul 😛

 21. Da, pai ca o prima impresie despre cei doi, parca mi-ar parea rau mai mult de Buzdugan decat de penibilul de Morar care a ajuns sa fie un ipocrit patetic datorita discrepantei dintre mistourile periodice la adresa cocalarilor , fitosilor, ghertoilor etc. si seriozitatea cu care trateaza emisiunea aia a lui de 2 lei, care dezbate exact probleme existentiale ale etc. de mai sus, dar asta doar la o prima impresie ptr. ca stim si noi ca, macar aproximativ, se mai adevereste uneori si proverbul cine se aseamana se aduna.
  ….si apropo de mail-urile alea zburande, daca va ganditi sa dati mai departe si unul cuplului, incercati sa-i introduceti si pe ei in firul actiunii bancului poate in locul lu’ Bula si Strula sau Bula si tasu’ sau ” what ever!!!!!” , ca poate baietii in tentativa lor atingerii a maximului de cool uita sa inlocuiasca personajele.

  da’ sa stiti ca asta nu a fost un banc!
  :)))))

 22. Poate li s-a rupt si lor craca, n-au gasit cirese, au luat ce-au gasit. Nedo, la Cluj sint ciresi?

 23. chiar în curte la noi. acum au dat în pîrg

 24. Andrei from USA

  Simona
  Ma duc sa-mi cumpar un Mercedes. Acuma daca am doua joburi… Da, nu ar putea muta ei casieria aici, ca sa nu mai bat atita drum. Sau macar casiera.

 25. de mic copil mi-a placut sa zburd pe campiile patriei ca o albinutza si sa-mi aud ZUmzetul cu ecou in eter

 26. Andrei from USA

  Pata
  ce vroiai sa scot din mail, ca nu pot sa pricep la ora asta, inca?

 27. Andrei from USA

  Poate ca aia de la radio au facut reclama blogului roz si o sa o cheme pe Simona la casierie.

 28. Andrei

  scoate profu. nevermind

 29. nedo, te-ai mai linistit? dau cu mingiluca de pereti?

 30. nu sînt agitat. pur şi simplu mi-e greaţă, cum am mai spus, de caracterul anumitor oameni. am dezvoltat la postarea precedentă.

 31. am dat o declaraţie lungă în care am folosit expresii de genul: învederez, aduc spre cunoştinţă, ţin să precizez că, totodată, prin prezenta, în împrejurarea că…

 32. pai despre caracter e vorba si in postarea asta. avem greata colectiva.

 33. @Gero:
  Zi-ne o farsa cu Andrei … p’aia cand copia dupa tine la gramatica si tu aveai pe masa caietul cu exemple “ASA NU”

  @Andrei: Peshteshopule, crezi ca-ti merge??

 34. trebuie muuuuulta lamiie, Lamiie colectiva

 35. Nedo, bucura-te ca nu cazi din bananier la o pala de vant mai puternica undeva in Somalia…ca vecina iti vrea nervii si nu carnea..mai gasesti tu 😛

 36. Recunosc,shi eu am furat -daca pot sa zic ashea- de la Cruela doo cuvinte , shi anume:”ashea” shi “doo”..Si il mai folosesc si pe “shi” din cand in cand 🙄

 37. ma nedo, nashpa, ce sa zic…
  poate-i prinde, desi… nu m-as baza pe asta

 38. Andrei from USA

  matrixbrain
  Nu e nici picior de photoshop, doar resize si auto corect image. Pe bune.

 39. si zau, merita sa-ti irosesti niste neuroni pe o dobitoaca/doi dobitoci? merita? nu cred. sa ma duc sa cumpar lamii sa dau cu ele de pereti? execut o limonada si o bem la colectiva.

 40. nedo, cu greata aia… emetiral merge, stii tu, ai mai fost insarcinat 😛

 41. adnana, sînt două cazuri diferite de lepădături. în cazul de faţă, nişte “vedete” radio încasează lefuri frumuşele din creaţia altora, nu contează a cui, încălcînd drepturi de autor şi tot ce vrei, lăsînd o grămadă de fraieri să creadă că ei sînt creativi, simpatici, inteligenţi, etc, atrăgînd aplauze, lauri, ovaţii, în timp ce, în cazul meu, e vorba de o nenorocită de profesoară, bisericoasă pe deasupra, mereu încruntată, paranoică, incapabilă să salute sau să răspundă la salut, plină de venin, care prin natura jobului, ar trebui să educe oameni. nu numai să le predea o materie, oricare ar fi aia, ci să educe, să le ofere un exemplu de conduită unor tineri. cîţi din profesorii de acum mai sînt iubiţi şi respectaţi de elevii lor? puţini, îţi zic eu. puţini.
  taică-meu a ajuns în cluj, la vreo 20 de ani după ce se pensionase, unde s-a întîlnit întîmplător cu un fost elev, care l-a salutat cu “să trăiţi dom’ director”. era unul care ştia că taică-meu a fost prin ’70 directorul unui liceu de provincie.
  nu mă miră că acum apar filmuleţe pe youtube în care profesori prefabricaţi sînt luaţi în balon de propriii lor elevi. nu mă miră că licee de elită au ajuns să scoată pe bandă analfabeţi, drogaţi, infractori şi curve.

 42. Andrei, culoarea roz unde e? pai vezi ca-i Photoshop 😛

 43. nedo,baga si tu niste filmulete d-alea

 44. sa facem concurs, sa vedem cui ii fura Buzdugan&Co comentariile de pe blog, de acum incolo :mrgreen:

 45. n-avem
  nu ştiu dacă ar trebui să spun aici. poliţiştii s-au plîns că se chinuie să strîngă probe, să îi prindă, uneori chiar reuşesc, pentru ca, mai tîrziu, un judecător să îl judece în stare de libertate sau să îi dea o sentinţă cu suspendare. sau ajung să îi prindă a doua oară şi să le rîdă în nas. în majoritatea cazurilor. nu hoţii sînt problema aici. hoţi au fost şi vor fi, nu mă bazez pe chestia asta. mi-au furat nişte bani, îi fac la loc, nici o problemă. e vorba de noi, ăştia cinstiţi.

 46. … am primit o scrisoricaaaaaa 😛

  From: gero_si_nimus@yahoo.com]
  Sent: Tuesday, May 26, 2009 1:40 PM
  To: ma_tricks_brain@yahoo.ru
  Subject: Andrej is a liar.

  @Aurelian, Pataphyl:
  Se sparge gasca. Ne bagam bagi? vorb’aia … casierie-casierita, audienta gratuita. E de colea?

 47. nedo, aia cinstiti suntem putini.
  ca tot avea Andrei o diatriba aseara pe aici(stiu si eu cuvinte, mai mult sau mai putin noi).

 48. Andrei from USA

  matrixbrain
  Nu.

 49. Imi permit sa propun si o mica razbunare, poate ii baga un pic in seama pe cei doi adevaratul Tetelu, in jurnalul personal. Acolo pot primi o replica pe masura, altfel atingerile din Trampa si Ecranul sunt prea subtile pentru ei.

 50. La mine cinstea sta pe masa, eu stau pe scaun.

  Andrei, vrei sa primesc si de la tine un e-mail? Cati dai? (Somoni, ofc :mrgreen: )

 51. Andrei from USA

  n-avem
  Ce vezi tu roz acolo? Sau ce nu vezi roz? Nu inteleg.

 52. nu stiu daca are sau nu legatura. dupa ce am zis aici ca mi-am luat mingiluca si am zis de inimioara, i-am auzit intr-o dimineata la radio (in taxi) zicind ca se pot cumpara dintr-un anumit lant de farmacii. m-am gindit, uite, totusi… poate ca se poate.

 53. asta nu scuza ce au facut, sa fim bine intelesi.

 54. n-avem
  cred că fiecare avem micile noastre mizerii, vanităţi, cum vrei să le spui. uneori le regretăm. aici e vorba de mai mult de atît. e vorba de ură. o tanti bisericoasă capabilă de ură.
  ha, mi-am amintit. de dimineaţă a ieşit pe poartă, am întrebat-o dacă a auzit ceva, mi-a zis că nu, apoi s-a dus în biserică să se roage. e cinstită, n-ar lua un leu de pe jos. aş băga mîna în foc. dar mă urăşte. nu mă urăşte numai pe mine. urăşte în general. e plină de venin, are genul ăla de privire că îţi vine să întorci capul. cînd iese din casă o simţi, îţi vine să te întorci cu spatele, să nu fii acolo. simpla ei prezenţă e apăsătoare, fără să facă nimic.

 55. Andrei, au fost niste comentarii apropo de rozul evident din niste avataruri anterioare; asta n-are 😛 nu mai e roz cu verde, e roz cu galben.

  matrix, ala nu e somon, e un fel de crap din americanesc, mare si gras…da’ sa ne zica Andrei…

 56. Andrei from USA

  Nu inteleg de ce au furat numai de la mine si numai de la Geronimus. Mai erau si altii. Oricum, bine ca nu s-au atins de peste.

 57. Ştii ce-am înţeles eu din articol? Că oamenii de la caţavencu îs cei mai amuzanţi :)) … Glumesc…

  Furtul de informaţie e la ordinea zile, aţi avut noroc, acum că s-a aflat, dar gândiţi-vă la celelalte 10 dăţi de care habar n-aveţi. :mrgreen:

 58. mama, nedo, abia acum am citit descrierile de la postarea anterioara – nu te-am auzit/citit niciodata asa pornit!

 59. @Tete lush?:
  Razbunarea cea mai crunta este cand un plagiat
  Zgandarit cu-audienta se transforma in … cîcat!
  Sa ma ierte AC-ienii, plagiatorii mei.
  E criza de rime!
  (Nu si de pesti! @Andrei? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

 60. Andrei from USA

  n-avem
  Ok. Eu ma refeream la altceva de culoare roz. Da nici la nu era photoshopat. Pentru simplul motiv ca am licenta pentru Photoshop pe un singur computer si l-am vandut odata cu ziarul.

 61. nedo, asta e sentimentul acut de mumu, de “dupa”. e de inteles.
  Poate ca tanti aia chiar nu stie ce si cum, da’ ma rog…

  concentreza-te la chestii serioase: aia de la tine poate nu erau profesionisti…, dar ia cumva niste masuri. paregzample, unde sunt eu, cunosc un tip care traia singur, era pasionat de jocuri si avea niste sisteme din alea, la care numai quad core era vreo $1200. au intrat pe geamul de la baie, frumos decupat. au intrat si a doua oara, dupa vreo cateva luni, pana cand l-au lasat sa-si revina. de fiecare data, i-au golit practic casa.

 62. ce să fac? să alerg după hoţi? la ce mi-ar ajuta? crezi că i-aş prinde? sînt gigi? e vorba de ea, care sînt convins că a auzit. n-ar fi trebuit decît să sune la urgenţă. numărul e 112. n-a făcut-o.
  (şi, da, aseară, cînd mi-a zis să sting lumina, am stins-o, am stat cu lampa de birou)

 63. adnana, eu le citisem, de aia l-am intrebat daca s-a mai linistit. simona, spune-i tu, ca pe tine te asculta.

 64. cu hoţii n-am nimic. există nişte autorităţi care s-ar putea să lucreze. dar nu paguba în sine e problema mea. tocmai mi-a intrat o lucrare de cam aceeaşi valoare, pînă vineri. am făcut banii la loc, practic, doar că va trebui să trag ca un catîr. cineva care aude fantome, face scandal la cel mai mic licărit, nu a auzit nişte hoţi care sigur au făcut zgomot? măcar să fi spus că a auzit, dar că i-a fost frică. aş înţelege. dar privirea de o satisfacţie seacă, răutăcioasă, de dimineaţă, cînd mi-a zis “ce să aud?” nu mi-o pot explica.

 65. civismul e o problema cronica la romani; uneori, se acutizeaza. deci, ca sa filozofam, nu cred ca e un caz izolat. acum vreo cateva zile era o discutie pe aici, ca romanu’ suna eventual la ziar, nu la ambulanta/politie, etc.
  cazuri din alea, cand vezi hotzul in autobuz ca-i baga mana in buzunar si nu zici nimic.
  imi aduc aminte, ca i-am zis odata uneia: “vezi fii atenta, ca baietii vor sa-ti fure din geanta”. apoi, ca la prosti, i-am vazut: erau 3, si in loc sa-i ia lumea pe aia la rost, am stat eu in tramvaiul ala pana s-au plictisit si au coborat ei, ca ma asteptau sa cobor, pe mine, ala care eram cu datoria civica in creier….
  analiza de “cauza” e complexa.

 66. Remember capra vecinului…”Privatu’ ala face jde milioane pe trei hartii, iar eu imi ruinez sanatatea inghitind praf de creta in fata unor elevi tembeli pe 15 milioane..bine i-au facut!
  Clasic..

 67. @Nedo:
  Ai dreptate, in general hotii fac mult zgomot(vezi topic!)
  Si asta din cauza lui Gero si Andrei, care le dau apa la morar(l)a!

 68. cu hoţii n-am nimic. există nişte autorităţi care s-ar putea să lucreze. dar nu paguba în sine e problema mea. tocmai mi-a intrat o lucrare de cam aceeaşi valoare, pînă vineri. am făcut banii la loc, practic, doar că va trebui să trag ca un catîr. cineva care aude fantome, face scandal la cel mai mic licărit, nu a auzit nişte hoţi care sigur au făcut zgomot? măcar să fi spus că a auzit, dar că i-a fost frică. aş înţelege. dar privirea de o satisfacţie seacă, răutăcioasă, de dimineaţă, cînd mi-a zis “ce să aud?” nu mi-o pot explica.
  vorbesc despre civismul unei profesoare. şi nu cred că este un caz izolat. sau al unei aprinzătoare de lumînări, gimnasta crucilor pe frunte. şi iar nu cred că e un caz izolat

 69. matrixbrain
  părinţii mei au fost amîndoi profesori. dar n-au fost aşa. plus că am avut nenumăraţi profesori, de la care am rămas cu ceva, şi nu mă refer neapărat la materie.

 70. morar şi buzdugan fură din geantă fără să se jeneze.

 71. mda, nu prea ai ce sa faci.
  poate doar sa-ti pui o alarma, desi nici asta nu e o garantie.
  noua ne-au spart biroul acum cativa ani, folosind codul de acces al celor de la firma de paza. 😡 noroc ca in seara aia se adunau baietii sa joace bridge la birou si i-au surprins pe hoti exact cand se pregateau sa incarce totul in masina. computerele erau frumos stranse, cu tot cu cabluri, screen-uri, imprimante, aduse langa usa. safe-ul fusese tarat pana la intrare pe haina de astrahan a unei colege.
  politia a venit dupa vreo juma de ora.
  au cerut cateva foi, plus inca un top de hartie ‘daca aveti in plus, ca la noi e bugetul mic’.
  un politist lua declaratii stupide, din alea care incep cu ‘domnule comandant, subsemnatul, fiul lui si al lui, nascut la, legitimat cu’, iar celalalt se plimba mereu mai agitat pana la fereastra, de frica ‘sa nu ne zgarie cineva masina, ca stiti – noi platim’.
  evident, hotii nu au fost prinsi pana astazi.

 72. nu pot interveni în spaţiu cu investiţii prea mari, pînă nu reuşesc să negociez un contract pe 5 ani măcar

 73. matrixbrain
  glumita pe care mi-au furat-o buzdumoralii, am scris-o dupa nici 5 secunde de gandire, o declar nula.

 74. în fine, mă duc să mănînc ceva. mi-e foame. revin mai încolo, mă mai înveselesc.

 75. Andrei from USA

  Furtul unor comentarii, mai ales daca se citeaza sursa, e cam, paguba-n ciuperci. Cu ceva ani in urma am fost tinta unui furt intelectual de mult mai mare complexitate. La vremea aceea, se infiintase o comisie de ancheta la Parlament, care investiga, in mare secret, toate locuintele nationalizate si vilele de protocol atribuite demnitarilor si unor fosti agenti ai SIE. Rezultatul, un raport si o anexa, care avea capacitatea sa zguduie din temelii tot sistemul ticalosit al lui Iliescu, la acea vreme. Am facut eu ce am facut si am obtinut raportul respectiv, am facut o sinteza a lui si a aparut in EVZ, cu promisiunea ca maine o sa apara si anexa cu beneficiarii, adrese, etc. Numai ca marfa era prea tare pentru romani, asa ca cineva a suflat la politie, ca la mijloc, trebuie sa fie manevrate niste cifre. Ceea ce era real. Numai ca fata de la casieria trustului nu avea o suma asa de mare si a ramas sa merg sa iau marfa si sa revin ulterior pentru bani si plati. Am facut asa, dar 4 masini de filaj, in frute cu generalul Costica Voicu, mi-au blocat masina, mi-au pus pistoale in cap si m-au arestat. Normal, mi-au confiscat anexa si s-au apucat sa caute dupa bani, ca proba a luarii si darii de mita. Oricum eu eram doar instrumentul generator al acelei afaceri, dar politistii nu au mai avut informatii ca eu nu luasem banii respectivi. Am ajuns la IGP, am discutat putin cu ei si au inteles ca nu pot sa-mi faca nimic, am facut cinste cu o tuica, mi-au oferit o masina care sa ma duca la redactie, dar fara pretiosa anexa. O parte din ea, a aparut, a doua zi, in Ziua, sub titlul “Ziua a gajbit raportul…” Asta a fost, iar Nasu’ in stilul caracteristic a filtrat lista si a anuntat ca, maine se pregateste pentru a fi dezvaluit, X,Y,Z. Ca sa faca omul un ban. Am spus mai sus ca a fost vorba de un furt intelectual, pentru ca, dupa esuarea flagrantului, Politia a declarat ca a fost o actiune pentru limitarea furturilor din Parlament si anihilarea unor tradatori de acolo. In plus au spus ca eu as fi vandut pontul si as fi tradat sursa, ceea ce contravine total realitatii. Eu, pur si simplu, m-am plictisit sa o astept pe fata aia sa faca rost de bani si m-am dus la o bere. Pe urma, a urmat ce a urmat. Tot furt intelectual a fost si luarea de pozitie a baiatului asta de la Catavencu, care a ajuns la un moment dat guvernatorul pestilor din Delta, care a publicat un articol incriminant fata de mine, care mi-am vandut sursa. Si a combatut asupra vanzarii surselor, fara sa ma intrebe si pe mine cum stau lucrurile. Am iertat toata aceasta poveste, cu gust amar, dar nu pot sa o uit. Asa ca ii trimit si lui un peste doi, daca nu prinde pe la mila 43.

 76. Comentarii de doi lei,avetzi grija sa nu va fure si pe voi!Ce aiureala….

 77. Andrei from USA

  Am uitat sa pun copyright.

 78. andrei, va sa zica o poveste in coada de peste 🙂

 79. @nedo: bine ca nu te-au lasat fara calculatoare, sa pierzi si ce aveai pe ele si timp cu instalarile

  Discutie cu nevasta-mea:
  – uite-i pe aia de la zu, “imprumuta” glumele altora
  – toti taximetristii asculta zu, azi dimineata chiar pe astia i-am auzit
  – glumele cu 2 copii care au cazut din pom le-ai auzit?
  – da
  …i le citesc din comentarii…
  – da, astea erau, cuvint cu cuvint…dar in rest cam slabe glumele, s-au prostit astia de la Catavencu
  – Catavencu apare abia miine, ce-ai auzit cred ca erau din productia proprie

  Cred ca termenul corect e “imprumuta glumele”, pentru ca le restituie sub alta forma, nu? Furt a fost la nedo

 80. Andrei from USA

  adnana
  Ma bucur ca ai prins esenta.

 81. Andrei from USA

  Cred ca aia de la ziar puteau cita blogul si era ok. Nu stiu daca au facut asta sau nu.

 82. Andrei from USA

  afro
  Pe aici sunt niste gaste cu gatul lung si negru. O sa fotografiez una si iti trimit materie prima pentru un avatar mai adecvat.

 83. @Nedo:
  In contextul celor de-aseara, am pus o intrebare doamnei capra, vecina ta. Stiai ca preda limba mult dulce si frumoasa!?

  I-auzi si citeste:
  Eu: Morar si Buzdugan fura de pe blog.
  Ea: Asta e “captarea izvoarelor populare”, e daca vreti (zau, nu vreau!) munca_creatorului anonim, aplecat asupra cotidianului, culegand nestematele valori si torcand ghemul fiecarei dimineti ZUzilor matinali.
  Am auzit ca recompun Miorita, m-ar bucura ca_cadru didactic, abia mai scapam de baci. Europa nu ne vrea branza(sic!).
  Eu: Andrei si Gero le fac jocul. Consuma perlele pe gaste.
  Ea: Sunt platiti pentru asta.
  Eu:??
  Ea: Urmariti diseara pe Ciutacu, o sa cada la “Çinteza zulii” cu copii de la casierie (last topic :mrgreen: )
  Eu: Whatttttt? Tactful tactics in INTACT

  Cata lupta si cata au(obe)dienta!!!
  Zu ceva daca mai ai ce. E cooperativa, iti zic eu … Nu m-ar mira ca hotii sa fie Gadea si MB-dea, Aurelian le face “pod” sa aiba fiecare capu’ lui, Cruella le corecteaza textele, Agnes … hai ca nu mai zic!.

  P.S.D.L (pe scara de legatura).
  Cica VeStan vrea sa-si schimbe leptopul. Ai da griji!

 84. io-s mai tzatzica, ga, ga, alea, alea. nu-mi sta bine cu gat lung si negru. da’ pestii din bazin m-au impresionat teribil, parol 😀 sau erau in cada din baie?!
  time to go. cia.

 85. da ce ai cu avataru lui afro? asa dragutel si proaspat coafat. e numai potrivit pentru blogul roz.

 86. Andrei from USA

  afro
  In cada erau. Se vede in una din ele si putin din barcuta cu care ma joc atunci cand fac baie si nu sunt pesti acolo. Din pacate nu am avut unghi bun sa prind si ratusca si samponul.

 87. se pare că au mai dat spargeri în ultima vreme, culmea, tot în zona asta, tot la birouri de traduceri. dacă le termină şi trec la birourile notariale, s-ar putea să fie o chestiune de timp să îi prindă. la un moment dat se lăcomesc ei cumva şi fac o greşeală.
  @cruella: chestia aia s-ar putea să o auzi mîine la radio zu :mrgreen:

 88. Andrei from USA

  Angela
  Gastele cu gatul negru sunt foarte rare si au o nota de sobrietate si sunt si mai simpatice. Si mai naturale. O sa vezi.

 89. Andrei, numai una…
  deci, asa iubire mare de pesti ai, c-ai renuntat la dus 😛

 90. pe morar il stiu, e unu’ mic, gras si cu ochelari 😕 da’ buzdugan cine e? care radio? cine asculta radio, in afara de taximetristi si frizeri?

 91. @Angela: multumesc 😳

 92. richi,ce faci ma,esti bine,sanatos?

 93. ma gandesc sa merg la mogulul conservator pe blog sa-i spun ca lucrez undercover pentru intact ca sa-mi faca cinste cu o bere, un mic, o scobitoare…

 94. @bdamf: richi ? :mrgreen: daca la mine te referi, da, mersi, ne vedem la coada calului

 95. @required, asa; si tu bati BMI-ul la 30, este?[body mass index]

 96. Andrei from USA

  geronimus
  Cere doua mici, doua scobitori, doua etc. Mie nu-mi trebuie.

 97. @afro: nu’sh, nu le am p-astea cu calculatu grasimii, nu m-a preocupat niciodata; am si io ochelari si cam juma’ de metru mai mult ca morar :mrgreen:

 98. @afro: multzam de link, cica 24,30 :mrgreen: o fi bine, o fi rau?

 99. Andrei from USA

  afro
  22.3 Deci ok.

 100. @andrei: cre’ ca mai conteaza si cum sint distribuitzi pounzii aia de-a lungu feetz-ilor 😛 la mine predomina de la talie in sus, pana pe la diafragma ashea; pounds de bere cre’ ca le zice la aia

 101. da’ glume nu fur, ca morar ala, huo, huo 😈

 102. Andrei from USA

  Plastic vorbind la mine, numai muschi si vitamine.

 103. foarte misto blogu asta, citez din tags :mrgreen: bloguri, catavencu, morar, nesimtire, tupeu 😛 😛 😛

 104. @andrei: idealu’ e “numa’ fibra si zgarci”. la sala!

 105. Andrei from USA

  La aia de bere le zice FL. OZ M-am documentat bine. Culmea e ca la fel e si la aia de tequila, numai ca sunt mai puternici.

 106. Andrei from USA

  La sala de mase sau de mese.

 107. @andrei: asa e, da’ la calcul acolo i-am bagat la gramada fl. cu restu’ – si iese binishor. ceea ce arata cata baza putem pune pe rashinile astea cu “calculate your body index”

 108. nedo, sezi ghinisor, ca nervii tai si aia 10 mil nu ii mai vezi inapoi. da’ vecina o sa moara singura si o s-o manance propriile pisici :mrgreen:

 109. in armata ii ziceau “sala CU mese”

 110. Andrei from USA

  @Simona
  Sa nu ma injuri tare, dar e o contradictie intre titlu si primele randuri din postarea ta. NOU….
  Vă povesteam, acum câteva luni, în acest post, cum fură… pai e nou, de acum cateva luni? Presa scrisa traieste o singura zi,ori s-au mai schimbat criteriile?

 111. Andrei from USA

  @Simona
  Puteai sa spui asa: Nou!!! Astia doi, iar au furat. De data asta, tinta a fost….. Si noi tot am fi ras, ca si cum papagalii de la radio ar fi facut o gluma buna.

 112. deci inteleg ca lu’ nedormitu i s-au furat 10 milioane, care nu le mai are, da’ le face la loc. si lu’ andrei i s-a furat umoru, care …? se mai face si-asta la loc?

 113. Andrei from USA

  required
  De aia imi placea mie armata asa de mult. Daca puteau, ma degradau aia si de la gradul de soldat.

 114. Andrei from USA

  O sa vad cand ma intorc de la treaba. Ca am.

 115. ca sa rezumam sub forma de taguri, ar fi asa: morar, furat, milioane, nedormitul. e stire, sa mor io!!!

 116. armata – ce horror! nu mai vreau sa-mi amintesc de mantaua aia cretina, de petlite si de stupizenia aia de bentita de plastic pe care te puneau sa ti-o cosi in interiorul gulerului. iarna se solidifica si ingheta, iar vara ti se lipea scarbos de gat. beurk! or avea si americanii asa ceva la uniforma?

 117. iurin di army now (si-n vecii vecilor)

 118. Andrei from USA

  required
  Poti sa vezi cu mana ta ce simpla e meseria de ziarist.

 119. Andrei from USA

  adnana
  Normal ca ti se lipea de gat. Da de ce umblai vara cu manataua aia cretina?

 120. @andrei: asa credeau toti, pana le-a aratat oteveu’ ca meseria lor e de domeniul trecutului, ca si pingelitu’, remaiatu’ ciorapilor si reincarcatu’ brichetelor

 121. Si din “Si usile vorbesc” s-a citat la greu ieri in emisiunea lor. Nu stiu daca s-a mai scris, n-am citit toate comentariile voastre, insa de auzit am auzit eu cu urechile mele. Aproape ca s-au respectat punctele si virgula.

 122. andrei, plasticul ala exista si la veston si la camasa. ce reguli imbecile – aveam voie sa ne suflecam manecile doar daca temperatura depasea 35 de grade. iar boul de colonel, ne dadea ‘pe loc repaus, pan-la neputinta!’

 123. Andrei from USA

  required
  Eu ma ocup mai mult cu descarcatul brichetelor, asa ca e de viitor. Si e la fel de simplu ca si redactarea unei stiri. Cu publicatul e o chestie un pic mai delicata, dar…

 124. @adnana, andrei: la mine a fost invers: am plecat o data in veston si m-a prins p…a (incepe cu p si se termina cu ula). era intr-o gara, in singura permisie. si cica de ce n-am manta. (n-aveam, ca ma scotea din rabdari, imi era ridicol de mica). am avut inspiratia sa le zic pe loc ca “in garnizoana X s-a dat portul la veston”. cretinu’ ala de comandant de patrula s-a blocat, ca n-avea cum sa verifice, si mi-a dat cu lehamite carnetu’ de serviciu inapoi. :mrgreen: i-am batut cu armele lor, ca in orele alea de pierdut vremea “la studiu” fara alte carti in afara de cartzuliile rosii, apucasem sa vad ca schimbarea tinutei se ordona de catre comandantul garnizoanei.

 125. am plusat cu o virgula intre subiect si predicat. carol? anybody? ce fac amintirile cazone din civilii nevinovati …

 126. Andrei from USA

  adnana
  Exista o optiune acolo: arestul. Eu chiar am abuzat de ea. Acolo, lume buna, fara sireturi, centruri, nasturi incheiati, etc. Serveam cam 15 zile, o data la doua saptamini.

 127. @andrei: tags: redactare, stiri, golit, brichete, been, there, done, that, got, the, T-shirt

 128. required, corect – mantaua aia ne era mica tuturor. pe mine ma imbracau cu ea mama + bunica – singura nu puteam s-o inchid la nasturi. de la caciula tip sovietic, cu blana, ma apuca durerea de cap, iar ghetele alunecau in toate directiile, ca in bambi. imi inchipuiam ca – in caz de razboi – as fi cazut pe spate si asa as fi ramas, ca un gandac de bucatarie.

 129. Andrei from USA

  required
  Numai perseverenta aduce experienta si rezultate. Nu mai ai mult, directia e buna.

 130. Andrei from USA

  Acuma ca am doua joburi pot sa le trag o teapa la americani sa nu ma mai duc pe la caseriea lor. Sa vezi ce o sa se oftice.

 131. cruela de vila

  @simona : tu chiar nu poti , la nivel instutional sa le faci o sesizare scrisa, cu dovezi , la sefu lor?si daca tu nu poti, sefu tau nu poate?

 132. cruela de vila

  @nedo : ii dai lu andrei o mina de ajutor, sa-i trimitzi lu morar si buzzz, traducerea in romana a facturii pe care le-o scrie el in ingleza?

 133. cruela de vila

  @gero : ah gero, nu stiam ca eshti celebru la radio! 🙄

 134. Andrei from USA

  Cru,
  pai Simona are sefi?

 135. Andrei, ai vrut sa spui casiera, prb. sper ca are 30(ani, nu indexul).

 136. Andrei from USA

  Un proces multinational pentru respectarea copyrightului in Romania. Ma duc sa scriu la Reuters. Si sa caut formulare tip pentru lacrmatii. Trebuie sa aibe si astia aici.

 137. Andrei from USA

  Il sun pe Obama. Asta e nesimtire sa fure ei comentarii tocmai din America.

 138. Andrei from USA

  Da poate ca nu a mai ramas nimic de furat p’acolo, asa ca baietii de la radio s-au orientat si ei. Auzisem eu ca au furat “astia” toata tara, mai de ceva vreme, da nu-mi venea sa cred.

 139. cruela de vila

  @andrei : de-acum incolo sa comentezi in ingleza, pls!

 140. cruela de vila

  @pata tu sa comentezi in aia…cum ii zice…limbaju ala in care se programeaza, cu multzi de zero shi cu cite un unu ratacit pe ici pe colo…sau nulitatzile or sa shtie sa citeasca zerourile?aaa…limbaj binar? ca tot sunt ei doi? adica bi?

 141. Andrei from USA

  Cru
  Why? Is that language more expensive?

 142. Andrei from USA

  May I answer to me in english too?

 143. @Andrei: “ma retrogradau si de la gradul de soldat”, de degradat nu te poti degrada decat singur 😉

 144. cruela de vila

  @andrei : as long as you steel understand yourself! :mrgreen:

 145. cruela de vila

  erata : steel era defapt still, pe un nou stil….

 146. cruela de vila
 147. in fonetica englezeasca, ai’ doi plagiatori ar trebui sa lucreze la Radio Zoo

 148. Andrei from USA

  Ok, I got it.

 149. cruela de vila

  @andrei : de fapt nu e bine , ca or sa aiba brusc umor in limba engleza…ii facem internatzionali! 😥
  ba e bine : ca o sa-shi piarda publicul format din taximetrishti! si implicit segmentu de piata….ratingu…alea ..alea… e un caz clasic de situatzie in care ” nu se mai intilnesc cu piata” :mrgreen:

 150. Tetelu..pai aia era..shpilu..

 151. dar si numele radioului lor e f*rat 😀 din hamerica cicã

 152. […] am mai încercat să ne batem cu aceste jeguri. A se vedea asta sau asta. Dar am înţeles repede că nu te poţi împotrivi tupeului şi nesimţirii absolute. Aşa că nu […]

 153. […] asta și asta și asta și asta și multe, multe altele, uite-o și p-asta. Uite-așa ajungem cu toții să […]

 154. […] Simona Tache a pus şi ea nişte cisterne pe jar, să nu răcească, doamne fereşte, copiii: aici, aici şi aici, recidivând cu o lucrare de lunetist aici. Dobro şi Tache, însă, lucrează în trustul […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint