Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Care nu lași morții în pace, mă-ta e știi tu ce!

De două zile, Libertatea deschide ziarul cu știrea că a murit copilul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană. Azi, mi-a stat puțin inima înainte să citesc articolul. Mă așteptam, sinceră să fiu, la ceva declarații ale părinților îndurerați. Slavă Domnului, în loc de asta, am aflat altceva: că oamenii s-au retras și-și trăiesc durerea în singurătate și că înmormântarea va avea loc într-un loc numai de ei doi știut. Își vor plânge copilul singuri. Tot respectul pentru decizie și un mesaj pentru aceia dintre ziariști care vor face tot posibilul să afle data, ora și locul evenimentului, ca să năvălească acolo. Sau ca măcar să tragă, din boscheți, două-trei poze. Un mesaj simplu, explicit, tradițional, profund românesc și fără echivoc: Ăla care nu-i lasă pe oamenii ăștia să-și îngroape în liniște copilul, oricâte păcate ar avea ei și oricât și-ar fi dat în stambă de-a lungul vremii, mă-sa e știe el ce!

39 comentarii

 1. Dumnezeu să-l odihnească pe copil. E trist când se întâmplă asemenea tragedii. Foarte trist.

 2. da, Dumnezeu sa-l odihneasca. bravo, simona!

 3. Mare pierdere. Simona, ai uitat sa mentionezi si ultima parte si anume ca si “ta-su e stie el ce”

 4. bravo bad. copilul ala ce vina avea? ia leaga-te tu de mercedesa isaura

 5. Au inebunit cu totii. Ziaristi ahtiati duoa stiri macabre. Vor sa stie si cu ce sapun se spala mortu’. Oare lor cum le-ar fi sa-i vada cunoscutii la ziar, in consciug?

 6. Ziua buna dimineata! Ce sa comentezi aici? Sa facem telenovele din durerile reale ale oamenilor? Probabil majoritatea celor de pe blogul roz deschid rar cite-un link la autointitulatul ziar “L*****ea” doar cind e vreo garagatza stupida. Lipsa de minte si de simtire sint prilej de discutie doar pina la un punct. Punct.

 7. ar trebui sa vezi si titlul din ring: andriana prigoana mama de inger

 8. Simona, pe bune, nu ne mai chinui cu seminarii pe critica a ratiunii pure, ca ne soliciti neuronul.

 9. Andrei from USA

  Jenanta dorinta ziaristilor care tin neaparat sa fie exclusivi. Macar in privinta mortilor. Da, de la parastas, daca o sa fie, tot prind ei o informatie, o imagine, ceva. Chiar daca mamele lor sunt…

 10. Andrei from USA

  Mesajul incurajator de la postul anterior, a picat bine la cafea. Tocmai sunt in situatia de a lua o decizie de revenire in Romania, iar semnalele privind anumite evolutii pozitive, ma ajut sa inteleg mai bine cum stau treburile pe acolo. Ce nu stiu eu, pot sa-mi trimit de aici o masina americana, fara sa platesc vama, cat nu face? Stiam ca revolutionarii, care se repatriaza, au acest drept. Stie cineva concret cum stau lucrurile?

 11. cruela de vila

  @andrei : lasa-ma sa-ntreb o prietena!

 12. @cruella: zi și tu un banc.simt nevoia.

 13. Andrei from USA

  Cru
  Ok. Nu e mare graba. Sar’na.

 14. Mai cinic e faptul ca la “related posts” primul articol care apare se numeste “Patru nunti si nici o inmormantare” si e vorba tot despre cei doi.

 15. groaznic. flash-ul de prezentare este obscen cu curva aia dezbracata imediat dupa stirea aia …

 16. cruela de vila

  @ghe : cred ca tzi-e dor de bancu de lucru unde curatza tanti jeni legumele cu drujba! :mrgreen:

 17. @ George: da, ai dreptate, insa e doar o coincidenta cinica 🙁

 18. Ce ai dracu, să înjunghieze omul în librărie!!!

 19. M.C.T.L. 😆

 20. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 21. La OTV a fost acum ceva timp o inmormantare a unui pushtan-tigan pe care il plangeau rudele in strada, a fost si ceva orchestra, si erau dedicatii din astea mai morbide, zilele trecute l-au scos pe un mos din cavou colegii de sat, pe undeva prin sudul RO, si se minunau ca nu a putrezit, il ciocaneau asa cu cioc cioc pe spate, si se mirau, s-au dat explicatii, ca minune, ca blestem…
  Vai de capul si de mintile noastre de neam prost ce suntem, ca nici moartea nu mai e invaluita intr-o tacere respectuoasa.

 22. Era şi Poponeţ acolo. Cu o ş-tiristă. “Hai, păpuşo, te fac un Cărtureşti?”

 23. Ok, şi? Dacă sînt handicapat, ăsta e un motiv să nu mă bage nimeni în seamă?

 24. cruela de vila

  @bleene ; nu te mai alinta atata : ai vrea tu sa fii handicapat!

 25. bleen: e cald afara monsher… 🙄

 26. Cum a scris ăla în plîngerea la Poliţie: Delia matacă?

 27. @ Bleen: te-am sunat si ieri si alaltaieri si nu mi-ai raspuns. 😥 😥 😥
  si ma mai doare si spatele de doua zile 😥 😥 😥
  HUA!

 28. @bleen: aici e periculos sa vorbesti de Delia, avem si noi Delia noastra care nu se tine de figuri d’astea, zi-i si tu aleia Liberty Delia sau asa ceva, bine?

 29. hai să vă zic io!
  vine una, o clientă, bunicică aşa, la vreo 25 dă ani, blondă, dugulugu în vorbă, m-a tutuit de la prima strigare, nu ştiu ce, trebuia să îi fac factură. zice de unde iau ţigări? de colo, zic. păi mă duc să iau ţigări pînă scrii tu la factură. du-te, zic. se întoarce, auzi, că vrea să dohănească înăuntru. bine, zic, dohăneşte. mai stă, se mai învîrte, am io un vişin frumos chiar în uşă. acuma voia să mă urc în pom să îi iau vişine. i-am dat o vişină, da’ în pom nu m-am suit, că e mic şi io-s greu, mai apar dracului şi prin libertatea.

 30. cruela de vilă

  @simona : trebuie sa-l intelegi : si-a operat shi robotul care opereaza telefonul ! shi e inca anesteziat! robotul!nu poate sa vorbeshte romaneshte! apasatzi tasta 2 shi vertebra 4! :mrgreen:

 31. cruela de vilă

  @nedo ; halal traducator!
  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  pai sa poate sa nu shtii tu bancu cu visine?
  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  ce vroiai? sa-tzi deseneze boata femeie?

 32. cruela de vilă

  @nedo ; halal traducator!
  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  pai sa poate sa nu shtii tu bancu cu visine?
  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  ce vroiai? sa-tzi deseneze boata femeie?

 33. @ nedo: ej varza la relatii cu clientii. “clientu nostru, stapanu nostru”, deci daca vrea visine, te urci si ii culegi. zi mersi ca n-a vrut sa-i faci visina aia dulceata

 34. aş fi vrut o mîngîiere. o vorbă bună. nu aşa, din prima zi, la prima întîlnire, dă-mi vişine 🙁

 35. cruela de vilă

  @simona : putea sa vrea vishinata!facuta in casa!
  @nedo tu doar trebuia sa spui : pt vii shi ne….in limba engleza, apasatzi tasta 1! pt vii shi ne…in limba spaniola ( ca esti birou de traduceri!), apasatzi tasta 2! samd!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green