Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Premianți la comentat

Adică voi, cititorii, sunteți premianți la comentat.

Așa zice money.ro, în articolul Gigi Becali, Webstock 2009 şi monden.info tronează în topul ZeList din septembrie.

Felicitări, bravo!:smile::smile::smile:

Picture 1

26 comentarii

 1. parafaragaramus adormitul

  @peresrtroika, invatati finlandeza, va rog io!

 2. Multumim ! Asteptam sa te revansezi. Faci cinste !

 3. @simona: dacă am câștigat vreo mașină de spălat vase, poți să mi-o trimiți prin curier. Plata la expeditor, desigur.

 4. Glasnost i Perestroika

  Sa nu ne imbatam cu apa rece. Comentarii sunt multe intr-adevar, ca jupânita e frumusica si il are pe vino-ncoace… dar calitatea e vai de mama ei de quality. Vorbe fara noima aruncate-n vânt, suieta, taifas, claca etc fara nicio taina. Inclusiv acesta de fata. Daca ar sta cineva sa le perie ar ramane cel mult 10% cu urme de spirit in ele. Adica un randament mult mai redus chiar si decat al primului barbat cu ciclu din lume (ma refer la Carnot nu la Zoso). Dar cine sa le pieptene? Ca nici tara nu arde. Inca. Traiasca politica lui mult si nebun. 😛

 5. simona, deocamdată spamez la măuzes. revin mai încolo cu comentarii suficient de slabe încît să-l irite pe solidarnosc. şi am o rugăminte. nu-mi place cînd e moderat. vreau să facă spume.

 6. Cititorii care numa citesc nu se pun, premianții sînt comentatorii fără număr fără număr. @G&P, mai erau unu tot așa care una-două dădea sfaturi, da’ numa sfaturi și păreri serioase și importante, toată ziua stătea și se mira de ce lumea nu-l pune șef necontestat, s-a pus singur și au trebuit să-l împuște după aia :mrgreen:

 7. Io am fost ieri la film și acu dorm. Să-mi lăsați check-ul cu premiul în căsuța poștală, să nu mă treziți cu fleacuri d-astea. @glasznosti: revoluția continuă. Măcar pentru tine.

 8. @gheo

  rivuluția continuă alternativ

 9. Glasnost i Perestroica

  S.S. Sunt intr-o mare dilema. 🙁

  Nedo e in stare sa-ti pretinda (verde-n spate) ca te tradeaza cu măuzes deact sa se creada ca s-a temperat realizand ca scria prostii cu noianul-si-cu-nemiluita. Asta inseamna ca pretuieste mai mult parerile papagalilor printre care se credea seful-alpha decat parerea ta.

  De-aia si sunt in dilema. Nu stiu ce sa fac. Sa ma pun sef la papagali sau sa te rog sa ma banezi dupa ce ma moderezi? Am putem comunica prin aluzii fine desigur. Tu mai ales. Ce-mi sugerezi? Anticipez, anticipand pe o platforma de beton infinita…

  Al tau pertujur,
  Roz Marin (ca o floare tot de crin)

  Ha-lai-ku!

 10. Glasnost i Perestroika

  Domnule Gheorghe, atata vreme cat S.S. nu ma ajuta sa-mi rezolv dilema las o poarta deschisa catre inima dv. si va intreb: Kakaia revulutzia?

 11. iar dacă mă caută ăștia pentru interviu la esquire nu răspund. Nici la forbes. Să-i trimeteți la nedo. el e mai flatulent ca mine.

 12. Ati uitat si visati la cecuri si interviuri – aici primiti coronita, eventual o diploma si o culegere de poezii patriotice care se dadea la premiul pe care l-ati ratat in clasa a IV-a.

 13. Glasnost i Perestroika

  Off Topic. Poate cineva dintre veterani sa-mi explice si mie in particoler cum se face ca intr-una din poze (cea in care nu zâmbeste) gazda noastra are ca fundal podeaua (parchetul)!!! E doar o curiozitate nevinovata. Stie cineva, ceva?

 14. Sa il numim complexul audientei sau complexul Badea? 😆

 15. marinake, de unde stiai ca transparentul a ratat premiu’ atunci? 🙂

 16. hop-@șa premiul ăla nu-i important la transparenți, ei se bat numa de la Nobel în sus 😈

 17. @ nelu: sa il numim niste ganduri bune sincere pentru cei care comenteaza aici 🙂

 18. pha tapyl, apai no, bel ideea

 19. Merci Pataphyl – s-o bucura Andreiul – eu nu beau eu bere decat rar, mai cumpar cerveza (Sam Admas sau Budvar) cand vine tata in vizita la mine. Cred ca e din cauza de creveti expandati si de nenumaratele happy hours post dec 89 cu eternele alune Felix la cutie si Heinekuri.

  Intr-o zi vin de la servici si ma ia tata intr-o serie – ce bere proasta am eu in frigider. Il inteb ce-a baut – imi zice ale. In loc de brown ale bause ginger ale.

  Mentiune sau vignon sau merlot este cumva?

 20. Multumesc pentru raspuns. Am mai comentat si sper sa ma lasi sa mai comentez; de citit o sa citesc postarile tale oricum. Scuze pentru asocierea din comentariul anterior dar obsesia tipului mi-a ramas in memorie chiar daca cred ca nu era momentul acum sa amintesc de individ.

 21. @Chat Noir – Prisma lu’ Newton a ratat, n-a ratat nu stiu. Stiu ca nici un om cu scaun la cap nu s-ar lauda ca a luat premiu in clasa a IV-a sau in oricare clasa din intervalul I-XII. Poate mamele lor.

 22. @ Nelu: pai, normal ca te las, de ce sa nu te las? 🙂

 23. @marinake, si de-a luat nobelu in a patra ie valabil?
  sincer, ca om cu scaun la cap, io ma cam laud ca am luat premiu pana la grupa mare. da rest iz sailans.

 24. daca tot sunt parte vatamata in rafuiala dintre radio zu si simonatache.ro, as vrea sa primesc decoratii si pensie viagraera de veteran. atat am de spus. multumesc.

 25. si tot noi, cititorii, nu avem toti bloguri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green