Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Roxana şi Daiana ne-au furat banana

Umblând pe net, ieri, am dat ieri peste articolul ăsta, în care e vorba despre cum “s-a cuplat” (ce verb tâmpit!) Andreea Mantea cu Rani Adamescu şi se face şi un fost inventar al fostelor iubite ale lui Adamescu ăsta. Două dintre ele: Roxana Ilie şi Daiana Anghel. Nu ştiam cine-s fetele, aşa că m-am dus la poză. Care arată aşa:

Picture 1

Deci? Voi aţi înţeles?

36 comentarii

  1. “a se combina” e mai pizdos

  2. lasă asta, mie să-mi zici cine-i roxana şi cine-i suza… daiana

  3. Daiana e aia de ţi-a desenat sarmale în farfurie. Văd că şi în cap are.

  4. @Nea: pe ce te bazezi? te pomeneşti că eşti Rani Adamescu sub acoperire…

  5. păi am zis, da’ aşa mă exprim eu, mai laconic

  6. Simona, uită-te în ochii mei şi zi-mi că n-am dreptate.

  7. parafaragaramus

    Click vedete. 32406 afişări si patru comentarii.
    Feed me, babe, flafla flaflaflaa..

  8. câââteeee afişăăări? 😥 am făcut şi eu două, una ieri şi una azi. 😳 cre’ ca e din cauză că a fost listat pe un site de ştiri, că eu de-acolo am ajuns. sau e o greşeală

  9. Nedo, te rog eu mult, schimbă-ţi ochelarii. They give me the willies, dacă şti ce vreau să spun. Îţi recomand ochelari de nucă: Se sparge nuca, se aruncă miezul, se găuresc cojile în centru cu un ac înroşit şi se pun la ochi cele 2 jumătăţi. E de efect şi sunt sigur că ţi-ar sta mai bine.

  10. @simona : si te mai miri ca te urmareste elenutzi udrea! :mrgreen:
    pai asa-ti trebe daca te iei de toate blondele

  11. Simona
    Eu, sincer, iti spun ca nu am inteles nimic. De fapt nu e chiar prima data. Daca nu uit, o sa incerc sa ma mai gandesc la asta, da’ nu stiu cine e voinicul ala de care vorbesti. Si nu am rabdare sa citesc articolul. Daca tu ai facut asta si nu ai inteles, eu cu atit mai putin.

  12. Si cine sunt astia doi de care zisesi prima data Andreea Adamescu si Rani Mantea? Poze bre. Vrem poze…

  13. Cruela
    Multumesc pentru pestisorul de aur. Cam putin doar 3 dorinte, dar sa fie macar, pestisorul asta, un crap de 10 kile, ca sa fie cat de cat folositor umanitatii, dupa ce-si face treaba cu dorintele. Stiu eu cum.

  14. In partea de sus a pozei scrie Roxana Ilie si Daiana Anghel iar in parte de jos scrie invers, care-i una si care-i alta? Trebuia o legenda pentru lamurire, de la stanga la dreapta, in ordinea numerelor la sutien, in ordinea in care s-au cuplat(combinat/inciocalat/babardit) cu Rani, etc.

  15. Si Rani cine e, un personaj din filmul Prietenii mei elefantii?

  16. Auzi da’ tu de ce umblai ieri pe net? Ce cautai? Cum ai dat tu de articolul asta?! 🙄
    Ha? Ia sa spui…tot! :mrgreen:

  17. Scuzati ignoranta 😈 dar cine e Rani Adamescu? Si Andreea Mantea cine e? (am folosit limba romana, ca sa nu fiu nevoit sa pun WTF…)

  18. Sincer, cred ca treaba cu numele e facuta smecher, pentru ca are un simbolism: oricare ar fi, e de aceeasi factura, nu conteaza numele sau mutra, amandoua sunt niste pitzipoance…

  19. madison , jimmy

    🙄 Roxana / Daiana sunt înnebunite după…gulaş de PK 😆

  20. Libertatea, Click si Cancan sunt mereu in topul site-urilor din Romania (ca numar de afisari). Asta-i tara in care traim. Asta cere romanul. In metrou vezi toti santieristii citind Cancan. Sunt singurul care citeste Catavencu in metrou?

  21. Roxana Anghel e mai misto, vere, dăcat Daiana Ilie (sau invers)!!!

  22. @Simona: eu zic ca cel care a scris articolul a vrut sa fie finut cand a zis ca respectivii “s-au cuplat”, de fapt, initial se gandise sa spuna fara ocolisuri ca cei doi “s-au culcat” impreuna.

  23. @gero:
    cool cap!

  24. bre, astia nu’si mai vad capu’ de blondy si eu nu stiu de un’ sa mai scot bani sa-mi platesc ratzile la banci! mrrrrrrrr 👿

  25. ce bine ca de azi s-au scumpit tati celea! pozitiv, ce sa zic…!

  26. de ieri, de fapt

  27. si eu am aflat ca pina vineri tre sa scot 680 ultima transa la casco 😯

  28. rugati-va-tz sa sa-mbogatzeasca simona!

  29. uite acu’ ma apuc de batut vro 2 matanii 😀

  30. @cruela da’ de ce, a promis ca ne face si noo parte? 😯 ca acush ma duc sa dau n’eshte acatiste

  31. Asa se scrie Daiana? Ce dementa

  32. Imi pare rau pt Daiana Anghel. Pe cealalta o cunosc.

  33. Citeam eu frumos… ceva cu “s-au cuplat”- imi cad ochii pe poza, doua tipe bune- uuuuuuuuuu… si cand ma uit mai bine… nu intre ele, cu- ăăăăăăă- cine papuceii mei cu toc e gagiul? Unu’ din ala cu bani, nu? Mda, ma duc sa mă culc.. Când or face amândouă blondele menage a trois cu un intelectual ochelarist si fara un leu n buzunar treziti-ma si pe mine.

  34. @raluca o sa dormi ceva vreme …daca nu for ever 👿

  35. Da’ io zic,poate-a fi fiind DAIANA (in romaneshte-DIANA) ILIE si,mai mult ca…sigur? zic,Roxana Tache…cre’ca…daaaaa,asa e…Numa’ nu stiu…RANI se scrie cu i din i sau cu i din a? Ca daca se scrie cu una din ele si nu cu a din a,atunceaaa….iarta-ma ,baetzi,io decat am citit! :mrgreen: Si spun: SIMONA,lamuririle vine mai pe urma! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint