Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Rozal, un fel de Vuitton fals al gunoaielor

Cică Silviu Prigoană va primi câte 71.500 de euro/lună, fără TVA , începând din ianuarie 2010, pentru folosirea mărcii “Rosal” de către compania cu acelaşi nume. Suma e rezultatul unui contract de licenţă pe 10 ani între Prigoană şi firma al cărei acţionar majoritar este.

Păi, dac-atâta valorează brandul ăsta, să pună repede cineva pe picioare o firmă de salubritate pe care s-o boteze, pe sistemul chinezesc, “Rozal” sau “Rosar”, şi… gata, s-a scos. O să-şi dea gunoiul la Rosal numai şmecherii de Dorobanţi, că, na, e firmă de firmă, dai un ban, da’ nu-ţi ia gunoiul orice no-name, iar ăialalţi, mai puţin şmecheri, vom face contract cu Rozal sau Rosar, la preţuri mult mai mici. O să ne ofere servicii cu maşini de plastic, de proastă calitate, din care o să mai curgă, pe ici, pe colo, nişte gunoi, da’ asta e, nu ne putem permite toţi branduri ca Prada, Rolls Royce sau Rosal.

22 comentarii

  1. olivia newton-volt

    uite si rosalu’ filipinezilor:

    http://www.stuartxchange.org/Rosal.html

    ar fi anti-oftalmic 😯 , emetic 😕 si e folosit in dispepsii si flatulenta

    mi se pare o descriere corecta!

  2. Apoi vor aparea si gunoierii de nisa: pt gay se va inventa Rozet, pt hipsteri Luzar, pt fotbalisti Rocar, si tot asa

  3. Apropo de vuiton și de chinezi: știți că magazinele LV nu vând genți chinezilor. Pentru că aștea cumpără, merg în china, desfac toată geanta și dimineața următoare scot de pe conveierul uman vreo 100,000 de eemplare de genți. Deseori la ușa magazinilor poți întâlni chinezi care vor să-ți plătească bani pt ca să le cumperi o geantă :))

  4. ne ducem pe toboganu’ ghenii,nici gunoiu’ nu mai e ce-a fost. io am auzit pe bune,acu’ vr’un an-doi,o ardeam printr-un parculet de cartier,un tomberonist zicandu-si in barba,cam asa:”ai dreacu’,inainte mai arunca cate ceva,acu’ mananca tot”. plus ca pe partea ecologica,cu tomberoanele lu’ bucurenci,nici ziare de bagat pe sub geaca nu mai gasesti. a,ziare n-or sa mai fie nici macar cu bani.

  5. cosanzi,ia zi, vrei iti place cu zmeu’ sau cu dragonu’?

  6. Badmf,ba o sa fie.Adevarul de seara

  7. și ăsta-i din cluj? 🙁

  8. Dat naibii domnu Prigoană. Oare eu dacă îmi duc singură gunoiul cât trebuie să-mi plătesc?

  9. ha, mare brand, io il iubesc, ca mi-au luat gunoiu vreun an fara sa le platesc nimic. cica n-aveau formulare de contract…

  10. … si masinile lor functioneaza perfect in loc de plug de zapada: miercuri, dupa ce a venit gunoiu, am putut sa ies si eu din curte cu gumele astea de vara…

  11. @ciu: pai, da, dar, vezi tu, in curand, numai alde mihaela radulescu, tiriac, andreea marin, moni si poponet vor mai beneficia de serviciile lor

  12. da, numa’ ei o sa astepte in putoare la vara in spatele lor, pe stradutza ingusta din paradisu lor verde, pipera sau mai stiu eu ce loc select… na!

  13. desi, io in locu lu dl prigoana as face asa: as lansa repede inca un brand concurent dedicat pe acest grup tinta, sa zicem saLUX sau poate GDV (gunoi de vedete), cu saci personalizati pe familie si alte servicii, si face repede si o colaborare cu alde click s.a. sa le dea voie sa caute primii la groapa de gunoi. in felu asta o sa fie si mult mai ieftin, ca se stie ca alde tiriac et comp stiu valoarea banului si nu dau ei un leu in plus pa brand…

  14. @Simona Tache: Simona, mamă, să știi că eu azi la borșul ăla am folosit și pătrunjel și păstârnac. Și eu le încurc uneori de aia le folosesc ”ensemble”. Ce bine sună franțuzeasca în bucătărie!

  15. sunt la capitolu oportunitati de afaceri, nu ma pot opri: hai sa lansam produsul “sacul roz de criza”: saci de gunoi cu anti-oxidanti si odor-control, roz si cu funditza ciclam, cu ajutorul carora strazile patriei vor deveni mai placute si in lipsa banilor pt serviciile rosal. Mm?

  16. Multumita companiei noastre de salubrizare , care straluceste prin absenta de vreo saptamana,am observat amploarea pe care a luat-o o noua ramura sportiva,derivata din aruncarea discului probabil, aruncarea pungii de gunoi menajer in lungime/inaltime spre tarcul care gazduieste pubelele.

  17. […] postul anterior, s-a vorbit de câţi bani ia lunar Prigoană numai pe marca “Rosal”. 71.500 de euroi. […]

  18. Competitia este dura, concursul e in plina desfasurare !

    http://img714.yfrog.com/i/gunoi001.jpg/

  19. Shmenul este sa ia banii astia ca drepturi de autor, pentru a nu mai plati niste impozite statului. Ingenios, ca de obicei, nenea Silviu. Iata o idee minunata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint