Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Sunteţi de acord să se schimbe forma hot-dog-ului?

Pediatrii americani s-au supărat pe hot-dog şi cer schimbarea formei lui:

Sunteţi de acord cu asta? Dacă da, ce formă propuneţi?

a) de hamburger

b) de îngheţată la cornet

c) de gogoaşă

d) de curcan fript

e) de popcorn

f) de ciolan afumat

g) de cereale cu lapte

h) de banană

i) de strugure

UPDATE 1: Mulţumim cititorului Tetelu, care a dat acestei probleme o soluţie genială: “Sa fie legat de capat cu o sfoara, in caz ca se intepeneste in gat, il tragi afara ca pe un dop si ai scapat. Un gen de manevra Heimlich simplificata. Sfoara nu trebuie sa fie prea lunga ca sa nu-l mai poti trage afara dupa ce a ajuns deja la capatul tubului digestiv.”

UPDATE 2: Mda, nu e prea bine cu sfoară, că nu se vor mai îneca cu hot-dog-ul, dar se pot spânzura cu ea. În cazul ăsta, propun să fie inventat piure-ul de hot-dog. N-ai cum să te sufoci cu piure, plus că poate fi amestecat cu mere şi biscuiţi, dacă copilul e mic.

45 comentarii

  1. Simona
    Eu propun sa faca hot dogul in forma de sticla de bere. Nu stiu nici un copil care s-a inecat cu sticle de bere asa ca eficienta masurii e 100%. Pentru cei care sunt putin mai versati cu sticlele de bere, ar prezenta inconvenientul ca ar putea sa fie usor confundat hot dogul sub forma de sticla, cu insasi sticla aferenta, dar nici din cauza asta nu s-a asfixiat nimeni.

  2. Decat sa-i schimbe forma mai bine sa ii oblige pe comercianti sa il vanda doar feliat. Se practica metoda si la noi pe vremea lui Ceausescu, nu se mai vindeau salamuri intregi, nu din motive de asfixiere ci ca sa descurajeze practica harciogaritului. 😛
    Din pacate am cam trait acele vremuri 😐

  3. Sau sa aiba o gaura pe mijloc macar prin care sa se poata respira. Sa vezi copiii cum vin la spital cu hot-dogul infipt in gat.

  4. f) de ciolan afumat. cu fasole !

  5. olivia newton-volt

    eu vreau in forma de ratusca si cu garoma de ananas!

  6. olivia newton-volt

    aroma, scuze! 😳

  7. Eu propun forma de spanac. Astfel copii vor spune un NU convins hot-dogului si va imbunatati calitatea vietii copiilor nostri. Dupa ce-or incepe sa le placa, sa se schimbe forma cu cea de brocoli, doctorii cu gust amar, teme la romana si dupa aia mai vedem.

  8. De ce nu il inlocuiesc cu micu…eu nu inteleg..e cel mai simplu!

  9. olivia newton-volt

    sau sa il faca su forma de ciine, daca tot l-au botezat asa … ogar rusesc eventual, ca sa aiba mai putin colesterol

  10. Sa fie legat de capat cu o sfoara, in caz ca se intepeneste in gat il tragi afara ca pe un dop si ai scapat. Un gen de manevra Heimlich simplificata.
    Sfoara nu trebuie sa fie prea lunga ca sa nu-l mai poti trage afara dupa ce a ajuns deja la capatul tubului digestiv. :mrgreen:

  11. @Tetelu: pana acum mi se pare ca ai dat cea mai buna solutie 😆 😆

  12. astia nu au auzit de selectie naturala. daca mori cu hot dogu in gat nu meriti sa traiesti, depinde si de varsta. daca ii dai copilului de 2 ani un hot dog nu meriti sa ai copii, deci e bine. cel mai bine ar fi sa-l predea la scoala in loc de matematica, zic eu.
    as scoate banana din lista.

  13. de ciolan afumat, ca si asa America e patria obezilor.

  14. problemele pediatrilor americani: cum sa bagi hotdogu in gura unui copil fara ca acesta sa se asfixieze. astia sunt mana-n mana cu preotii catolici. bine ca suntem in post.

  15. olivia newton-volt

    Amendament la propunerea lui Tetelu: la noi ar fi mai bine cu sirma!

  16. @Tetelu, ai grija, daca se pot ineca cu un hot-dog, se pot spanzura cu sfoara, deci propun inlocuirea ei cu un bat, in cazul asta, cu o sfera in capat, sa nu-si scoata ochii, iar sfera sa fie din material moale, ca sa nu-si dea in cap si evident, eco

  17. 😉 şi-o-s d’acord cu..tetelu ➡ da’ să aibă forma unui ZMEU 💡

  18. Mda, Ana are dreptate, n-o sa se mai inece, dar se pot strangula cu sfoara. In cazul asta, am eu o idee mai practica: sa fie inventat piure-ul de hot-dog. n-ai cum sa te ineci cu piure, plus ca poate fi amestecat cu mere si biscuiti, daca copilu’ e mic.

  19. Sa faca hotdogii la marimea cartofilor pai,am citit io in Reader’s indigest ca rata asfixierilor cu frencifraishi este de doar 1,2234%.
    Sunt sigur ca se gasesc niste chinezi d-aia scriitori pe boabe de orez care sa faca hotdogi cu diametrul de 2 mm si chifle de 4 mm, mai apoi vanzatorii trebuie sa aiba ochii buni, sa nu se insele la numar.

  20. Ce-ar fi mai bine sa ii invatam sa mestece?

  21. sau sa fie sub forma de plasture, ca nicorette? plasture cu hot-dog, hai ca suna bine :mrgreen:

  22. @silvy, cum sa-i inveti sa mestece??? Asta-i un obicei barbar, consumator de energie, azi-maine ii trimiti sa faca sport, doamne-fereste!

  23. ba mie propunerea lu’ tetelu cu gaura pe mijloc mi se pare cea mai cea, e chiar geniala, trebuie brevetata!

    nu de alta, dar, cum te poti ineca cu orice, inclusiv cu propriul scuipat, aceasta forma cu gaura pe mijloc scade si sansele de accidente colaterale!

  24. … ca sa nu mai vorbesc de nenumaratele aplicatii practice ale formei 🙂

  25. simona, nu merge cu plasture decat daca vine manjit cu ketchup si mustar si ti-l aplici pe gura, ca asta e farmecul hot-dogului, sa te faci ca porcu mushcand din el

  26. Eu ma gandeam la hotdog sub forma de picaturi.Slow food

  27. Doamne.. astia au innebunit de tot ?!
    Sa`l faca un patrat .. tot asa nu intra in gura ..si o sa muste cate putin ..ca daca e ca acum .. astia il baga pe tot odata 😐

  28. Azi fiind Dragobetele, ma gandesc la un hot dog in forma de inima! 🙄

  29. silvy, mircea badea te cauta disperat.

  30. Mai rămâne ca pederaştii americani să ceară schimabrea formei cârnatului.

  31. Ce alte sporuri ar (mai) trebui interzise ?

    “Printre sporurile contestate de Curtea de Conturi se numără cel pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, pentru refacerea capacităţilor de muncă şi chiar pentru refacerea după concediul de odihnă, a enumerat Valentin Mocanu, secretar de stat în Ministerul Muncii. Alte drepturi considerate ilegale sunt sume de reprezentare, pentru ţinută decentă, spor pentru ziua de naştere a angajatului, spor pentru funcţie publică sau pentru lucrul cu publicul, precum şi indemnizaţiile de hrană caldă sau sporurile de cantină.”

    de aici: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/887606/400000-de-bugetari-obligati-sa-returneze-sporurile-ilegale/

  32. Mai este o forma, substitut al hot dogului clasic, si anume, pestele. Fiind aerodinamic, el aluneca pe gat si copilul nu se mai asfixiaza. Pe de alta parte, copilul, atunci cand vrea sa se sufoce, se sufoca. Eu personal, potrivit depozitiilor parintilor mei, am fost la un pas sa ma inec cu un cal. Un cal de la jocul de sah, a carui reguli nu le stiam cand aveam 3 anisori. Si as mai face o precizare la propunerea cu “dogul” legat cu sfoara sau sarma. El poate sa fie sugestionat mai sintetic, hotdog in forma de tampax. Sau ma rog, cu se chema chestia aia care are forma de sfoara la un capat si de hot dog la celalalt. Dar de fapt eu vroiam sa intreb cu ce se poate inlocui Unirea Urziceni ca sa bata pe Liverpool? Si cand e meciul, azi sau maine. Multumesc.

  33. Andrei, păi tocmai tu să o zbârceşti?! Peştele e hidrodinamic, cu excepţia peştelui de aer, zburător.

  34. NEA
    Eu am studiat, permanent, forma pestilor, numai pe uscat sau eventual in chiuveta. Si era aerodinamica.

  35. Sfoara poate fi si reciclabila in cazul in care este eliminata pe la capatul opus. Cine aduce sfoara la schimb are 5% reducere la pret.

  36. Victor22, 400000 bugetari înseamnă aproximativ 400000 bugetari prea mult. I-aş obliga să restituie aerul consumat ilegal.

  37. Nea Andrei,
    Meciul e maine…iar “United”Urziceni ar putea fi inlocuita cu Manchester United…si nici atunci nu-i sigur…

  38. nasol momentul, nu se mai poate introduce sporul de risc de proces pt vanzatorii de hot-dog, si nici spor de popularizare instructiuni de folosire.
    basca ca sporul de zambet si tinuta decenta s-a dus, sa vedeti scadere de vanzari in retail…

  39. Sa fie la fel de subtire ca spaghetti!

  40. @parafaragaramus – sa`nteleg ca-i porti de grija?

  41. americanii astea s cam stranii, in loc sa rezolve problema de la radacini, adica sa hraneasca copii cu mancare sanatoasa, cauta sa schimbe hot dogul. Nebuni. Sa scrie la tarabele alea: Interzis vanzarea catre copii mai mici de 10 ani 🙂 și s-a rezolvat

  42. @silvy
    da.
    ramane fara trafic real, daca pleci tu. :mrgreen:

  43. @parafaragaramus

    Lasa,nu mai sta tu cu emotii.

  44. Mirci ar fi misto daca nu si-ar trage masca aia de ciumpalac coios.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint