Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

10 comentarii

  1. oare pentru masinile vecinilor pot sa ii chem?! 😈

  2. eu am nevoie de Fier nou + Calciu. Daca aveti ceapa, verdeturi, legume, vitamine, etc., chemati-ma pe mine sa le tai, dezmembrez si sa le mai si toc marunt in bucataria d-voastra si daca doriti putem gati o ciorba minunata impreuna, iar daca sunteti simpatice, cine stie… poate va mai alegeti si cu bani.

  3. Dar pe soacra-mea o pot lua? Anunt ca e Iron Maiden. Poate asa scap si eu de ea :mrgreen:

  4. Dama cu pandalii

    ai pus botu? asta e păcăleală de 13 aprilie

  5. a! inca o idee la ideea de turism de care vorbeam singura mai devreme: https://www.simonatache.ro/2010/04/13/cum-poate-fi-salvat-turismul-romanesc/#comment-121817

    demontam casa poporului, fier-beton cu fier-beton, si invitam toti producatorii de film si stiri sa traga for free imagini apocaliptice pt 100 de ani de filme de actiune!

  6. Hmmm… ăștia-s oamenii lu Magneto… Cyclops, Wolverine, păzea!

  7. Buna ziua! Am si eu o intrebare care ma macina. Da’ tare! Cum reuseste Mircea Badea sa ciuremeze sau sa ciuremateze Trabantul ala care doar intr-o zi va fi al lui deci azi nu e?! Intreb si eu asa, dezinteresat, nu ca m-as uita pe geam la masinile din parcare .

  8. Am niste fier vechi . Doua bare lungi paralele , de vreo 50 de km lungime . Trec prin spatele casei si sunt foarte vechi . Puteti veni mai pe intuneric sa le luati (va arat eu unde sunt) . Imi dati banii si ale voastre sa fie . Daca veniti exact la ora la care va spun eu , am si o locomotiva cu vreo 3-4 vagoane , in plus fata de barele astea . Fac si alea cateva tone bune . Va bagati ? A, ca supliment : am si scanduri bune , groase . Promotional , pe astea vi le dau fara bani . Astept raspuns urgent . Oferta e in limita stocului disponibil .

  9. problems with the server! ti-ai vandut cablu’ la fier vechi, simono? nu te poti abtine de la promotii… 😆

  10. Buna ziua.
    Va contactez in calitate de webmaster al site-ului http://www.filmesubtitrate.info/, site de filme si seriale online.
    Va anuntam ca suntem in cautare de parteneri si ne-am gandit ca am putea sa colaboram pe viitor printr-un banner exchange.
    Acest site are la momentul actual peste 6000 de vizite pe zi si un Page Rank 2.
    Daca doriti un parteneriat cu noi va rugam sa trimiteti prin e-mail un cod de banner cu o dimensiune de 124×124 pixeli, dupa ce ati adaugat codul bannerului nostru la dumneavoastra pe site.
    Singura conditie este ca bannerul nostru sa fie afisat pe toate paginile site-ului dumneavoastra.
    O seara buna si sper ca vom colabora.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint