Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

M-am decis, iubesc Dinamo!

Cu ocazia Poşetei Sporturilor din Academia Caţavencu de săptămâna asta m-am decis. Ce m-a ajutat să-mi conştientizez acest sentiment, aflaţi de aici.

37 comentarii

  1. saay whaaaaaat ?
    adica esti caine pana la moarte incepand de azi ? :mrgreen:

  2. La cum te-ai decis, ai şi început să scuipi sămînţă de floare şi cratime. Aşa sînt suporterii. Lanţuri de iubire ţi-ai luat? Jandarm ai bătut cu pasiune?

  3. @Simona : Auzi, manca-ti-as!, fara N.Stanescu ca asta era petrolist si te trezesti co sondan cap mintenas! Cum devine chestia, ca noi suntem schiopi? Poate te prinde baiatu pe la Fane Babanu siti face freza muci!

  4. Trist trist rau cand sustii niste looseri …

  5. […] This post was mentioned on Twitter by Cetin Ametcea and Patrick de Hillerin, simonatache. simonatache said: M-am decis, iubesc Dinamo! http://bit.ly/aZNTkG […]

  6. @nedormitu : alo, ochiosule, iao usor ca faci hernie cu fasole! Adica tio iei normal, frate! Nu te baga ca vieata e grea, cum zice conu Dinu!

  7. S. iubeste mai bine pe Minerul Lupeni ca sa fie si consortul mai linistit, parerea mea!

  8. simona draga,
    dar esti o intelectuala perversa! bravo!

  9. si totusi, nu-i cam mult?
    Uite un titlu pe care e posibil sa il intelegi:
    Doua luni, Paraguay, Ghana, Spania, Dinamo si o singura suportera infocata!

  10. …..
    edit admin: pai, spam chiar asa, pe fata? 🙂

  11. Olivia Newton-Volt

    you, red bitch! :mrgreen:

  12. cruela de vila

    vrei sa zici ca dinamo e …noua ghana?
    sau : dinamo e pentru noi, suporterii, ghana doi? :mrgreen:

  13. Sa vedeti ce-o sa vo luati de la tifosi. :mrgreen:

  14. @Cruela – Pai sa joace in liga Africi ca in cupele Eoropene altadat.Poate in cupa Africi se claseaza si ei pe meritosul loc ultim. :mrgreen:

  15. Simona n-a zis cu care Dinamo tine – Dinamo Zagreb, Tbilisi, Moscova, Tirana sau Bucuresti. Si mai e si un Dinamo Seattle.
    Misto ca atunci cand strigi hai Dinamo o fi una din echipele astea care castiga.

  16. Pe copilu’ ala l-a intrebat careva inainte sa posteze asa video – ca poate peste 15 ani s-o supara. Ce parinti paparazzi

  17. Reclamă mascată pentru steaua. mam prins.

  18. cruela de vila

    o fi terasa dinamo din 2 mai?unde cica se manaca bine?

  19. Proasta alegere . In loc sa te dai si tu cu o echipa neutra , cum a fost Ghana la World Cup , taman cu Dinamo ti-ai gasit . Tine si tu cu Viitorul Mahmudia , Vointa Chirnogi sau Laminorul Nadrag . E sfatul meu prietenesc . Altfel , te iau ultrasii la omor , fata !!!
    Auzi , stii cine tine cu Dinamo dintre oamenii politici ? Adrian Nastase . Iti amintesti ce limbaj de peluza adoptase (aia cu numaratul oualor a ramas in memorie , dar au mai fost) . Si vezi ce s-a ales de cariera lui de premier , “viitorul presedinte” ? Gandeste-te bine la asta .

  20. @Adi
    Si Basescu tine cu Steaua. =)) De tot rasul.

  21. @ Ciprian

    Pai e acelasi lucru , ce mi-e Steaua , ce mi-e Dinamo . Dar ai auzit vreun suporter al Viitorului Chirnogi sa vorbeasca urat ? Vezi ?…

  22. cruela de vila

    nu degeaba se zuce ca iubirea e oarba! :mrgreen:

  23. Huuuooo Dinamo! hai Rapidu’ .

  24. chiar asa, un cs visina noua sau un viitorul toporu nai sprijini si tu.

  25. un rezumat al articolului: “degeaba va bucurati, dinamovistilor, fraierilor, aveti numai incultzi printre voi!”. fraieri dinamovisti printre care recunosc ca ma aflu si eu 😕

    ma asteptam la mai multe de la Catzavencu si de la dna Tache, dar presupun ca e la moda in postmodernismul asta egocentrist sa vrei sa sabotezi pe aia care mai au noroc sa se bucure 😉

  26. Asta cu visina ar fi fost on topic la ,,Alteţa Mea nu am voie să fac pârţ”.Traducatorii din latina stiu de ce.Ma rog,cu 2 s.

  27. 😆 Ce i-ai lovit tocmai pe astia de la Dinamo care se cred cei mai cultivati microbisti. Mai demult aveau o lozinca adresata rapidistilor: “Cand noi faceam coregrafii voi nu scriati cu doi de i”

    Tshabalala, frumos nume, s-ar putea face si un brand: Tshabalala, fotbalistul din Carpati

  28. esti nestatornica in sentimente!! 😛

  29. Toate bune si frumoase pana la final. Nichita merita mai mult(e)! 🙂

  30. ai gresit ziarul, echipa, tara. in rest pari a fi o tipa ok…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint