Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

35 comentarii

 1. puteai să pui numărul ei de telefon, dădeam o fugă pînă acolo…

 2. nu crezi că de fapt îi faceţi reclamă la paparuda asta?

 3. @delia: reclamă să ce? taci, fată, şi ia-ţi notiţe, nu mai cârcoti 😆

 4. hai ma Simona chiar asa!? Esti in pana de inspiratie?

 5. radeam aseara cu @aiurea si @makavelis de tipa asta…dar nu ma pot satura…e prea funny…

 6. da, mi-am notat. pantalonaşi, maieuţ chinezesc şi aluniţă. şi splendoarea aia de cizme dolce & cabbana.

 7. e fată mare?

 8. il shtiu shi io pa unu dan albaiulia, care sa potriveshte cu fata asta, la marele fix!
  i se spunea in intimitate: “cretinulala”
  :mrgreen:
  propun sa le facem cunoshtintza!
  😉

 9. @delia: nu cum e-mbrăcată, fatăă, tre’ să-ţi notezi, ci ce spuneeeee

 10. nu.eu zic să-i faceţi licheala cu Doru:

 11. I-ai vazut pe PDL-isti cum au votat ca prosti?Doamne …Dumnezeule…!

 12. @val_one: eu zic sa te duci sa-ti manifesti in alta parte obsesiile. vezi ca doru semneaza si el articole pe net, comenteaza in subsolul lor, daca ai ceva sa-i spui, nu la mine pe blog.

 13. @fane: nici de PDL-isi nu vorbim la acest topic, imi pare rau

 14. Traim in tara in care se da şpaga la gropari

 15. O sa ajunga cu siguranta cineva, de fapt este deja: e aia din Alba Iulia care seamana cu Zavoranca. Nu e suficient?

 16. crunta soarta, sa fii diva de Alba Iulia. saraca Alba Iulia!

 17. io zic ca la oral sa descurca da iecsxceptzie! 😉
  da asha e lumea, rea!
  🙄
  mai bine recunoshtetzi ca va rontzaie pizma!
  :mrgreen:

 18. Alba Iulia mi se pare incorect politic – Alba-Neagra Iulia n-ai?

 19. Desteapta tipa :mrgreen: Hai s-o facem deputat, sau poate ministru!

 20. Imi place exprimarea “a rupt tacerea”. Deci inainte de exposeu era tacere. Bun. Si dupa? S-a refacut tacerea? Singura, fara ajutor? A durut-o pe tacere?

 21. pfoai ci di oamini râi! și vreți uăi cu fata? dă și ie un interjiu, îi iemoționată, aleje cu grije cujintele, da nu pri ari di unde, da nu-i niși urâtă… îîîîî…. adică nu-i proastă. și ieu mî tochiesc că când îs la camieră. dieși ! acuma pi driptate – câtă fală îi prostia to n-ajunje să nu-ți dăi jios pălăria. brava domniță! brava! să șie cu driptate!
  mare noroc că probabil o să dea la Bucale la Drept că la Cluj unul ca Boc e suficient o dată la mileniu, și apoi nici eu nu vreu s-o văd pe stradă și să-mi rănesc inima cu frumusețe străină.
  în altă ordine de idei… chiar mă puteam lipsi de așa ceva pe jurnalul de cazarmă. acum e prea târziu! ce-o fost văzut nu mai poate fi neauzit.

 22. da la drept ca-i place sa aiba dreptate. da. daca-i placeau medicamentele dadea la medicina. daca-i placeau informatiile dadea la informatica. daca-i placeau asemanarea asezonarea si asediul dadea la ase. da nu-i plac. ii place sa aiba dreptate si prin urmare da la drept. tot la drept ar fi dat si daca nu i-ar fi placut sa aiba dreptate. cel mai bine ar fi fost sa-i placa sa fie toleranta, macar acasa. sau sa aiba nevoie asa de un sentiment de securitate. daca-i placea muia o lua securitatea de la casa de toleranta si o faceau ministra durabila. da nu-i place. ii place sa aiba dreptate.

 23. Se pare că nimeni n-a văzut titlul ascuns: albaiulianul. E mai tare ca Zăvoranca de Alba!

 24. de exceptie si jurnalista Bianca, alias ‘Blonda de la drept’ 🙂

 25. simona
  orice altă asemănare între doru de la bacău și orice alt personaj real era pur întîmplătoare. de fapt, doru de la bacău și-a făcut o bună notorietate pe youtube de vreo lună-două încoace, iar tu se pare că nu știai de existenţa lui. are vreo zece filmulețe (cel mai savuros e ăla în care își prezintă casa și pe mămica care gătește peşte). zbîc.

 26. florin iaru
  mai există drobetaturnuseverineanu, baiadearămeanu (sau băiarămeanu) sau cucuiețiidindealeanu

 27. @nedormitul: hai, pe bune? par cam prostutza eu, asa, nu? 😉

 28. aha, deci pantalonaşii nu contează. bun. deci vi-i vouă ciudă, no, că mă respect şi nu mă îmbrac ca o târfă, da să vă uitaţi în inima voastră care eu fug cu câinele că vreau să fac dreptu să împart dreptate, da? ăăă, mie mi-a dat mama natură, dacă pot să zic aşa, şi nu am io ce învăţa cafele şi nu ştiu ce de la bărbaţi de 20 de ani, că io am coloană vertebrală de la club, unde mă duc eu să mă frec de diverşi, că mi-a plăcut de mică să stau cu capu sus, no.

 29. nu, e pe bune. şi eu am aflat de el acum vreo două săptămîni. bine, pe mine nu mă încîntă un biet idiot, nu m-a făcut să rîd, dar obiectiv vorbind, omul şi-a făcut fani pe net, e cunoscut, cum ar veni

 30. hai, mă duc să văd ce ai mai scris de pora şi moraru

 31. fata are un piept generos, în care încape o inimă şi mai generoasă. numai aşa poate să iubească şi pe ionete fostul, şi pe saşa actualul. nu multe fete din ziua de azi poate să faca aşa ceva. la care se adaugă şi alba iulia, aşa mic şi cu puţine calităţi cum e el.

 32. “asta-i alba iulia”?! doamne fereste! jur ca nu! asta-i romania de azi, la care tre’ sa apreciem ca se vede realizata peste zece ani si ca ea insusi, chiar daca se freaca de unu’ si de altu’, nu biiip asa cu una, cu doua.

 33. vai! e atat de obositoare… nu ma pot concentra.
  sa faca cineva un rezumat…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green