Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

E OK un reality-show cu ucigaşi?

Aflai şi eu, de-abia azi, de tam-tam-ul cu ucigaşul Mihaelei Runceanu. A fost scos, anul trecut, la mezat de minunata emisiune a lui Măruţă, Happy Hour. Reporteriţe lăcrămoase l-au descusut, în mai multe rânduri, în legătură cu episodul crimei: “Şi la ce oră aţi ajuns la Mihaela?”, “Şi ea ce făcea?”, “Şi cum v-a venit ideea s-o omorâţi?” etc. etc. etc. Încet, încet, omul a ajuns cunoscut, iar Kanal D l-a selectat, anul acesta, pentru un reality-show intitulat Închisoarea păcătoşilor.

Reality-show-ul adună laolaltă câţiva oameni cu probleme, care, sub supravegherea unui psiholog, vor face eforturi să se reabiliteze şi să se reintegreze social. Un criminal, dependent de jocurile de noroc, o nimfomană, un afemeiat, o obeză, o narcisistă, un violent şi o sinucigaşă vor încerca să câştige simpatia publicului şi, odată cu ea, marele premiu de 10.000 de euro.

Rudele Mihaelei Runceanu nu sunt de acord cu această poveste şi cred că CNA-ul ar trebui să se autosesizeze şi să interzică participarea unui om care a comis o crimă, într-o emisiune de divertisment, la care se uită şi copii. Reprezentanţii Kanal D, pe de altă parte, spun că omul şi-a ispăşit pedeapsa din punctul de vedere al legii şi că e firesc să nu i se refuze dreptul de a se reintegra. Rudele replică: “OK, OK, e normal să fie reintegrat în societate, are acest drept, dar, chiar să-l faci vedetă TV, nu e deloc OK”.

În ce mă priveşte, mi se pare că nu poţi compara o nimfomană sau un afemeiat cu un om care a ucis. Şi că nu poţi exhiba, la televizor, amănunte şi detalii despre o astfel de poveste şi, mai ales, pe personajul ei principal. Pe de altă parte, sunt de acord şi că a-i refuza dreptul de a redeveni un om normal, sună a discriminare. Cu alte cuvinte, nu mă pot decide dacă e OK sau nu-i OK, dacă CNA-ul ar trebui să se sesizeze sau n-ar trebui să se sesizeze.

Vă întreb: Voi ce spuneţi?

P.S. Fără legătură cu ucigaşul, dar în legătură cu Mihaela Runceanu, vecinul Julius are dovezi clare că toată lumea din Bucureşti a stat în bloc cu ea.

160 comentarii

 1. Olivia Newton-Volt

  N-ar fi mai simplu sa dsfiintam reality-show-urile? Zic si eu…
  Mi se par nocive ca si concept, atit pt adulti cit si pt copii.

 2. omu e acolo, exista, daca vrem sa ne prefacem ca nu exista sau nu vrem sa-l vedem avem o telecomanda. televiziunea nu e o instanta morala, moralitatea atita cita e, daca e, e in capul meu, eu hotarasc pentru mine ce e moral sau nu sa vad.

 3. @Roberto: de acord, dar mai sunt si copii, care nu stiu ce e moral si ce nu

 4. De ce te miri Simona? Poţi să-i zici şi evoluţie: curvele siliconate s-au cam învechit, maneliştii parcă nu mai trecere, doamna Lis nu face nimic important, băgăm un criminal şi regretăm doar că n-am găsit unul în serie.

 5. e adevarat, dar copii au parinti care pot sa-i lase sau nu la televizor la o anumita emisiune. daca ar trebui sa cenzuram tot ce ar putea dauna copiilor cu parinti iresponsabili atunci lumea ar arata ca orgasmul ideatic a unui taliban.

 6. parerea mea: Kanal D ar trebui “sistat” cu desavarsire. este cel mai bun exemplu de “cultura nationala”. as mai spune ca nu ar trebui sa ne mire, in aceeasi masura in care as mai spune ca este pacat sa tot permitem difuzarea unor asemenea emisiuni de 2 bani.

  pacat, desi intr-o oarecare masura, romanul primeste pe masura cerintelor

 7. Olivia, ce-ar fi sa desfiintam tot ceea ce estr nociv?
  Hai sa nu mai existe nimic care poate influenta negativ viata cuiva. 🙄

  Serios acum, in loc sa tot interzicem, hai mai bine sa ne gandim la niste metode de educare, prin care atat copiii cat si adultii pot ramane rationali si echilibrati din punct de vedere emotional, chiar daca in lume se intampla si lucruri rele si neplacute. Mi-ar placea sa vad parintii stand la televizor cu copiii lor, chiar si urmarind un asemea reality-show, intrebandu-si copii ce inteleg din ceea ce vad, si ajutandu-i sa integreze informatiile pe care le primesc intr-un mod netraumatizant si realistic.

 8. Simona eu zic ca ai dreptate si pe de-o parte dar si pe de cealalta parte. Si nu e nevoie sa te decizi in niciun fel ca doar nu lucrezi la CNA.

 9. Sa fim seriosi: chiar crede cineva ca vreun copil ar gasi ceva atat de interesant intr-o emisiune de genul asta incat sa-l tina in fata tv-ului mai mult de 2 minute?

 10. @ik: pai, vreau sa ma deci io, asa, pentru mine, sa trag o concluzie echilibrată şi raţională, nu una emoţională.

 11. @Nic: heheee, ia sa povesteasca nenea ucigasul cum a hacuit-o pe mihaela runceanu, sa vedem, raman copiii cu gura cascata sau nu?

 12. Moralitatea televiziunilor merge mana in mana cu moralitatea privitorilor si cu educatia acestora.
  Cand televiziunea devine ultima si unica surse de educatie, ne transformam intr-un neam trist si trebuie sa dezgropam mortii, sa le punem povesti in carca, pentru a atrage populatiunea la privire in masa.

 13. Dar acei copii care nu au parinti capabili sa-i educe??? Cu ei cum facem???

 14. domnica, nu inteleg ghilimelele. cultura nationala nu e ceea ce ti-ar placea tie sa fie ci ceea ce e. kanal d si maneaua sint cultura nationala. iar poporul insetat de asa ceva produce si consuma exact astea. ca tie sau mie ne-ar placea sa fie altfel e alta poveste.
  pe tine nu te-ar speria ideea ca cineva sa hotarasca ce ai voie sa vezi si ce nu? nu te-ar speria ideea ca cineva ar ajunge sa aiba atita putere incit sa-ti impuna gusturile si parerile lui?

 15. mada,schimba-ti poza

 16. aia mai e sinucigasa daca a gasit motivatia (10.000 euro) sa stea vie?

 17. daca e sinucigasa atunci e moarta, nu?. show morbid rau de tot…

 18. Eu as pune in lista, pe linga nimfomana, afemeiat, obeza si vreo 2-3 ziaristi. :mrgreen:

  In rest nu spun nimic, ca nu ma mai uit demult la TV. Rar, foarte rar, vreun documentar pe National Geographic.

 19. cand or fi impreuna personajele principale at proverbul ala cu funia in casa spanzuratului o sa fie o joaca de copii

 20. @catalin: tu ce meserie ai? ca poate te punem si pe tine in lista, daca e sa umblam cu generalizari d-astea grosiere

  @ilaura: bună asta 😆 😆

 21. simona, fa o plimbare pe strada si fa-ti o lista cu milioanele de lucruri care ar trebui interzise din considerentul ca ar dauna copilului. cum interzici povestile din fata blocului despre fapte asemanatoare? hai s ainterzicem basmele cu capete taiate, printese sechestrate si abuzate, cu iezisori cu cape taiate rinjinde puse in geam intr-o camera a carei pereti au fost minjiti cu singe, cu mame vitrege care organizeaza asasinate repetate asupra ficelor vitrege, si lista poate continua la nesfirsit.

 22. Olivia Newton-Volt

  @Anca: am exprimat un punct de vedere personal. reality show-urile sint, in ceea ce ma priveste, produse de proasta calitate. parintii au nenumarate ocazii de a observa impreuna cu proprii fii comportamente si a le analiza , pornind in primul rind de la situatii reale (de ex: clasica rememorare a ceea ce s-a intimplat la scoala, observarea prietenilor si rudelor), nu pe situatii virtuale, si nu in cadrul unui reality-show. In plus, fiind un produs de televiziune, miza financiara e mare, si de multe ori “se confectioneaza “situatii pt a creste ratingul.

  Cit despre toate influentele nocive din viata unui copil, te asigur ca nu se limiteaza la anumite “produse” mass-media.

 23. roberto, aceasta latura umana si sensibila nu ti-o cunosteam. te-am judecat grosier, imi pare rau. la stil semeni cu celpecarenupotisaipronuntinumelepeacestsite

 24. la dracu ik, am tot mai multi fani :mrgreen: intii maria rilu aia, acuma tu :mrgreen:
  trebuie sa fac ceva, stai pe aproape ca iti dau adresa site-ului unde imi tai un picior in direct.

 25. am dat si eu o gherla, ar fi tb:
  celcaruianupotisaipronuntinumelepeacestsite
  celpecarenupotisalnumestipeacestsite

 26. Frumusico, ne spui si noua ce-i moral si ce nu ?
  Sau, mai bine :
  -Ce-i legal,dar nu-i normal ?
  -Ce-i normal,dar nu-i legal ?
  -Ce nu-i nici legal si nici normal ?

  Ca daca aflam,punem ordine’n tara !
  {pupic anticipat, contra raspuns !}

 27. ce coincidenta, si eu am nevoie de o micsorare de sex, asta ca sa-mi pierd urma

 28. E simplu, fratilor: la sfarsitul showului, indiferent de castigator, se vor forma patru perechi minunate, si anume: criminalul cu sinucigasa, el satisfacandu-si pofta criminala spunandu-i ei :”Nu cred ca sari!”; dependentul de jocuri cu narcisista, ca se vor ignora reciproc, vazandu-si fiecare de treaba lui; afemeiatul cu nimfomana (dooh) si violentul cu obeza, ca o s-o bata de o s-o usuce. Merge?

 29. Olivia Newton-Volt

  Inca una si ma duc: imi place ca se porneste de la ideea de “pacat” in acest reality show si se dau solutii medicale – buun, e bine ca se intimpla asa, aliniem pacatosii si ii ducem la specialist.

  Dar voyeurismul – pe care il exploateaza conceptul de reality show – nu e si el oare un “pacat”?

  Pe astia care urmaresc frumoasa si instructiva emisiune cine ii vindeca, dar mai ales, cine le sa si lor, acolo macar citeva sute de euroi la final?

  Si be) nu era sacru secretul medical?

 30. roberto ai potential dar cred ca esti tentat sa-ti pui talentul in slujba fortei negre sa devii un fel de Dark Vader. Nu lasa asta sa se intimple, lupta si vei deveni un jedai onest si cunoscut chiar daca nu de top 3

 31. ik. fa tu o lista cu toti astia de vreti sa va taiati ceva. va gazduiesc pe situ de care am vorbit. adu toate banzelutzele pe care le sti.

 32. dar de ce s-ar uita copiii pe kanal d?

 33. Eu zic asa: sa aiba voie sa difuzeze emisiunea, dar doar, de exemplu, intre 2 si 4 dimineata. Toata lumea merita o a doua, o a treia, s.a.m.d. sansa in viata, dar “incercarea” lor de a se reabilita nu trebuie facuta publica, in niciun caz in prime-time, in primul rand e ceva personal, in al doilea rand detaliile vietiilor de pana acum ale acestor oameni sunt exact opusul unui model de urmat, de la ei putem invata sa omoram, sa ne lasam prada instinctelor, sa ne sinucidem, sa fim violenti. Vrea cineva sa-i vada cu tot dinadinsul? Sa stea noaptea si sa ia notite. Din fericire restul lumii doarme noaptea. Adica oamenii normali care, inca, mai formeaza majoritatea cetatenilor. Ce ar fi daca s-ar inclina balanta in favoarea celor “anormali”? Adica 99% dintre oameni sa se incadreze in aceste categorii. E simplu: ne-am autodistruge.

 34. cred că ăstia de la kanal-d vor să-l depăşească în prost-gust pe kăpătos.

  sau „kanal” o fi un nume predestinat?

 35. basmele tb sa contina intotdeauna un personaj negativ. de fapt ele te pregatesc pt viata care bate filmul

 36. -Ca orice boala,se trateaza.De “starpit” e greu/foarte greu.Nu poti lua dreptul omului sa “show-aiasca” si te tratezi cu “medicamente” luate de prin cultura universala,nationala,de pe la scoala elementara,maternala…copii se uita si pe gaura cheii.Pune-i la “usa” abecedarul bunei cuviinte si pe “gaura cheii” va avea ca sa vada ce si cum trebuie showait……

 37. uite ce dulce e copilu din poza lu che, precis a ascultat numai povesti de la scoala waldorf.

 38. Atata timp cat almanahul Crima si viol a fost best-seller in Romania, nu e de mirare ca exista cerere pentru o astfel de emisiune.
  In alta ordine de idei, dupa ce ii reabiliteaza la canal d, ar putea sa vina la Dansez pentru tine, sa devina staruri iubite de marele public.

 39. Este cat se poate de adevarat ca oricine are dreptul la o a doua sansa si ca nu pot fi izolati sau nu pot fi supusi unui regim discriminatoriu infractorii care si-au savarsit pedeapsa, dar de aici pana la ai ridica la rangul de personaje intr-o emisiune televizata, atata timp cat media este o putere in stat si are o capacitate foarte mare de a influenta oamenii, mi se pare mai mult decat strigator la cer….sa le dam o sansa incadrandu-i in campul muncii, sa le dam o sansa permitandu-le sa traiasca langa noi, dar cam atat…..cine stie cati vor avea de acum geniala idee ca, daca omoara pe cineva, se prostitueaza sau vorbesc agramat, vor ajunge vedete……Ma intreb cum ar reactiona cei care au gandit o asemenea mizerie, in situatia in care copilul lor sau un apropiat, ar fi fost victima acestui criminal si ma intreb daca ei au copii care sa deschida televizorul si vada asa ceva….dar cred ca mai degraba cei care fac asta o fac pentru bani, ca sa-si trimita copiii la studii, departe de Romania!

 40. normal ar fi ca afemeiatul si mai ales nimfomana sa arate cel putin bine altfel e cam non-sens. dar dupa ce am vazut “din dragoste” cred ca totul e posibil.

 41. Suna a inca o emisiune in care se vor promova non-valorile. Chiar conteaza daca e moral sau nu? Paragraful asta ma cam sperie sincer sa fiu:

  “Un criminal, dependent de jocurile de noroc, o nimfomană, un afemeiat, o obeză, o narcisistă, un violent şi o sinucigaşă vor încerca să câştige simpatia publicului şi, odată cu ea, marele premiu de 10.000 de euro.”

  Doar ca exista posibilitatea ca un criminal sa castige simpatie si bani pentru ca este criminal…mi se pare foarte…ciudat.

  Tinand cont ca scopul acestor emisiuni este de a face circ (da, nu este pentru a educa spectatorul, surprinzator) mi se pare din start o idee de prost gust. Pe de alta parte, se vinde ce se cere asa ca…traiasca Mass Media.

 42. ce va mai place sa interziceti … lasa-i dom’le sa faca ce vor … nu-mi place nu ma uit, am copii ascund canalul, sunt curios sau dus cu capul ma uit … si probabil o sa fie un mare fas, kanal d o sa se umple de penibil si gata … daca il interzici insa o sa vuiasca tot netul, o sa fie cool sa te uiti si o sa discuti la clasa si abia fac si ei un ban cinstit cat sa aiba motiv sa mai incerce una si mai gogonata …. lasati-i in plata domnului sa se fasaie singuri

 43. Olivia, ceva nu e virtual numai pentru ca este la televizor. Si exagerarile si senzationalismul fac si ele parte din realitate. Cum iti inchipui ca acei copii se vor transforma in adulti functionali, cand tu crezi ca e mai bine sa-i facem straini de aceste aspecte ale realitatii?
  Nu am spus ca uitatul la televizor este singura sau cea mai buna metoda de educatie. Dar daca tot exista, de ce sa ignoram aceasta realitate?
  Si sa fim seriosi, cati copii au chef sa povesteasca ce s-a intamplat la scoala, zi de zi, cu maxim interes? Eu nu as vrea sa am un copil incapabil sa inteleaga viata de unul singur, sau complet ignorant la realitatile mai neplacute. Si daca aceste lucruri tot exista, as prefera sa fiu eu cea care ii explica de ce se intampla anumite lucruri si cum sa le accepte, in loc sa le afle de unul singur si sa nu stie ce sa faca cu ele.

 44. nu avem suficiente doze de realitate la dispozitie pentru educarea copiilor si fara televizor?

 45. o singura intrebare am ptr Roberto…ai sau n-ai copii??raspunsul(sincer) poate spune multe…

 46. Mie mi se pare normal. Exista oameni in tara asta care intra in politica si, fara sa clipeasca, iau decizii care influenteaza viata a milioane de oameni – pe foarte multi omorindu-i la propriu, celorlalti distrugindu-le viata prin duplicitatea pe care le-o induc.
  Omul asta e un ingeras pe linga ei si ar trebui sa-i faca loc undeva la stiri. Vreau sa vad ca dispare Andreea Esca, care n-am inteles niciodata de ce e ea o mare personalitate.

 47. ilaura, cei care nu vor televizor, sunt liberi sa traiasca fara el.
  Dar de ce sa fie interzisa o emisiune numai pentru ca UNII oameni nu o prefera? Nu crezi ca cei care vor sa se uite la televizor, la orice emisiune vor ei, ar trebuie sa aiba libertatea sa o faca?

 48. :mrgreen: NU ❗ ❗ ❗

 49. Of, iar te-ai suparat putin.

  Generalizarea aia e comuna in Romania. Doar s-a ajuns ca presa sa fie considerata o amenintare la siguranta nationala si tot presa a fost vinovata ca angajatii de la finante nu si-au luat stimulentele (asa a zis seful lor).

  Mi s-a parut suficient de tembel sa pui pe acelasi plan un criminal, o nimfomana si o grasa incit sa fie clar ca nu vorbesc serios cind adaug si-un ziarist pe lista aia.

 50. Cit despre emisiunea in sine, cred ca e OK. Atita timp cit multi care doresc sa priveasca gunoaie, nu vad de ce le-ar interzice CNA-ul asta. In Brazilia s-au transmis si sinucideri in direct (pe bune!).

 51. Anca, eu nu am zis sa fie interzisa vreo emisiune, am vrut doar sa insinuez ca nu avem nevoie de vreun reality-show pentru a educa un copil.

  si oricum doar pentru ca exista cererea pt un anumit produs, asta nu face automat ok ca acel produs sa fie pe piata. altfel ar fi justificata si faza cu cartea pusa la vanzare recent pe amazon.

 52. S-a intamplat deja in alte tari. Canibal japonez condamnat in Franta pe viata in azil psihiatric. Si-a mancat meditatoarea Extradat in Japonia sa ispasasca acolo. Scos din spital de banii babacai pe motiv ca e zdravan. A aparut apoi la tv pe multe canale si a avut si emisiune – de gatit. Apoi s-a orientat catre film porno. Devenit ulterior ilustru anonim.

 53. E discutabilă chestiunea. Pe de o parte, dacă justiţia l-a pus în libertate se consideră că şi-a ispăsit pedeapsa şi îşi recapătă toate drepturile, inclusiv cel de-a participa la un reality-show; pe de altă parte telecomanda ne aparţine. S-a pus în discuţie problema copiilor. Ca părinte ce sunt (responsabil zic eu), am încercat întotdeauna să le explic copiilor, dându-le şi explicaţii, de ce nu este cazul să urmărească anumite emisiuni. Interzicerea nu este o soluţie, nu poţi sta 24/24 lângă copil.

 54. marinake: IU RULZ! :mrgreen:

 55. dat fiind ca ma uit rar la teveu si niodata pe kanald, povestea asta pe care o poveststi tu simona , imi aduce aminte o intamplare din studentzia mea comunista:eram intr-o practica studentzeasca , undeva in ardeal; plecasem cu trupa, de duminica, ca luni incepea distractia; eram cazati la un camin de elevi; a doua zi au mai aparut neste colegi intarziatzi; deci, luni, luam cina cea de seara, din pachetelele de acasa, stranshi vreo 10-15, la respectivul festin; printre participanti si unul din colegii care ajunsesera mai tarziu, deci, ptrecuse duminica la bucuresti, deci se uitase la televizor, deci vazuse telenovela momentului: ” omul din atlantis” , cunoscut in argou sub numele ” bobby the fishman”, pt ca personajul principal era interpretat de patrick duffy, respectiv bobby cel din serialul dallas;deci el acum ne povestea ultimul episod, deci noi ii sprbeam cuvintele, deci toata lumea tacea si traia momentul;la un moment dat, unul din ceilalti colegi, aia care nu participau la evenimente, deschide usha shi baga capul sa vada ce facem, sau cauta pe cineva, whatever…omu’ deschide usha, ia act de situatzia din incapere si inchide usha la loc;nu trece un minut, si o deschide din nou , intreband uimit ( de linishtea din camera): ce facetzi ba aici?
  la care, unul din grup, se intoarce un pic, shi-i arun ca peste umar, cu toata seriozitatea:
  ” ne uitam la televizor”
  :mrgreen:
  deci mie-mi place sa ma uit la televizor pe blogul tau!
  😉

 56. Ca nuca in perete ca are legatura cu postal trecut
  Cum se deschide masina
  Cu fisa se forteaza geamul asa ca sa aveti spatiu sa treaca sarma. Umerasul de la curatatorie e facut dintr-o sarma de 3 mm. Se taie umerasul ca sa aveti o sarma lunga pentru manevre, se face un carlig si se trage de tzamburusul care deschide usa masinii prin fanta facuta cu fisa.

  Domnului care a spus ca eu sunt in Italia ii urez sa aiba gura de aur. Jogging nu fac. Cand am scris postul initiam un server vechi si paradit in tainele intineririi. Botoxam memoria si lifting la capacitate -adaugam niste discuri dure.

  La facultate am fost dar nu la cea de chimie – Chapeau profesorilor mei de chimie din liceu si din scoala:
  Doamna Teodorescu si domnul Galin

 57. marinak: senQ! 😉
  :*

 58. eu cred ca e ok sa-l integram, dar poate ca ar fi mai bine sa participe la o emisiune culinara, de ex. nu la una in care vine in calitate de ucigas. asta nu e integrare a omului, asta e metoda de a face audienta cu orice pret

 59. nu vad cum ar putea ajuta un reality show la reabilitarea sau (re) integrarea sociala a unei persoane. simpatia publicului sau premiul de 10.000 de euro? cred ca sunt alte lucruri pe care se pot face pentru a-i ajuta

 60. Da ucigasul care participa la emisiune are vre-un castig? Ca el apare acolo doar ca a omorat-o pe Mihaela Runceanu.
  S-ar putea deschide un proces civil sau s-ar putea ameninta realizatorul emisiunii cu proces.

 61. @Marinake,
  Un asemenea proces ar încăla drepturile omului.

 62. In tara unde unii nu vor sa vorbesc cu mine,altii vor sa vorbesc mine,unde Curtea Constitutionala e penibila,(era sa uit!-mi-am trimis fata la un curs de alfabetizare la Uniunea europeana),unde 80=270,unde ,unde misterul mortii Elodiei chinuie noptile a milioane de flamanzi,ce m-ar mai putea mira!
  Are baiatul potential(dovedit nu gluma!),canale de tv.consacrate pt. o potentiala campanie prezidentiala, dupa gust;canal,labeunu,otv…
  Ratiunea sau emotionalul raman operatori abstracti.Haos.

 63. Ilaura, nu stiu despre faza cu cartea pusa la vanzare pe amazon, ai putea sa ma pui in tema? Atata timp cat exista cereri vor exista si oferte, este un proces destul de natural si automat care nu pare sa aiba de gand sa se opreasca… sincer nu vad nimic ne-normal cu asta.
  Personal, nu cred ca ma uit nici macar o ora pe saptamana la televizor, si nu-i duc lipsa deloc, dar altii vor alte lucruri si chiar ca nu ma afecteaza cu nimic.

 64. sebra, mai ai curent electric???
  Nu se poate!!!

 65. altfel, sunt de acord cu olivia newton-volt: reality show-uerile ar trebui desfiintzate!
  mie mi se par indecente shi dezgustatoare!
  e ca si cum te-ai aseza sub ferestrele omului, sa te uiti la el in casa!
  deshi parerea mea e ca , shtiindu-se la un reeality show, omu nu va fi niciodata la fel de ” sincer” cum ar fi atunci cand shtie ca nu se uita nimeni la el!

 66. @catalin: cred că mi-am pierdut definitiv umorul la orice glumă cu ziarişti. 🙁 🙁 chiar s-au transmis in sinucideri in brazilia? 🙄

  @marinake: tare cu canibalul

  @fallenrr: 😆 😆 😆 nu m-am gandit la intalnirea dintre ucigas si sinucigasa

 67. @Loopoo,
  Nu mai am. Încarc laptopul la dinam :mrgreen:

 68. felicitari Simona! ditamai dezbaterea si aici si pe feisbuc. da’ zic si eu, avand in vedere ca marea majoritate a celor care discuta sunt oameni de bun-simt, care simt ca nu e de bine sa promovezi un criminal, dar pe de alta parte se simt vinovati sa nu-i acorde a doua sansa unui infractor care si-a ispasit pedeapsa conform legii, de ce trebuie sa fim corecti peste masura? nu, nu e OK deloc sa-l prezinte la televizor pe un animal (si imi cer scuze animalelor) care se face remarcat doar pentru ca a luat viata unui om. ca legea il lasa la un moment dat sa iasa din inchisoare, bine. ca sunt ziaristi sau canale TV care traiesc din mizerie, asta e. dar sa stam sa incercam sa-i intelegem, sa nu aruncam prima piatra e deja mai mult decat merita. daca exista o lege care sa impiedice o asemenea emisiune (ca de exemplu promoveaza violenta, sau ca provoaca suferinta familiei decedatei care e obligata sa dea cu nasul de criminalul transformat in vedeta tocmai pt. fapta sa) s-o interzica. daca nu, nu, dar oricum OK nu e.
  asta asa, ca sa vezi ca nu tuturor toreadorilor le place sangele.

 69. sebra, nu te-ai suparicit, sper…

 70. cruela de vila, pe acelasi principiu, si eu cred ca ai trebui sa fii interzis. 😈
  How bout that?

 71. Acum, pe bune: nu e prost cel care face emisiuni (sa ma ierte respectivii) e prost cel care se uita. N-or fi prosti sa nu mai difuzeze toti realizacii de emizdiuni scarnaviile lor, cand, la ora difuzarii, strazile Ferentari si cele identice cu aceasta se golesc in asteptarea mizericiunilor ejaculate de aceste programuri teve. la fel, in alta ordine de idei, si cu fituicile ordinare de “scandal”. Daca au cate 1000000 de cetitosi zilnic (cumparatori), or fi prosti sa publice poezii de Bacovia, in loc de curva de la pagina…. ?

 72. Nu, bre! Stiu ca sunt simpatic, dar poate, io stiu, mai deranjez… 😳 😉

 73. Anca: la care principiu te referi? ca am recitit ce-am scris si nu m-am prins!
  si be) daca asta e parerea ta , cum traim intr-o tzara libera, eshti libera sa tzi-o exprimi!
  😉

 74. apopos: exista sinucigashi in serie? 🙄

 75. da, cruela, aia care nu reusesc din prima. Si tot incearca: ba nu e cutitul ascutit, ba (pe timpul lui Ceasca) nu erau gaze, ba sunt medicamentele expirate, si uite asa omul devine sinucigas in serie, mai draga!

 76. loopooo: ala e dacat aspirant!
  😉
  profesionishtii nu uita, nu iarta si nu rateaza!mercyless!
  :mrgreen:

 77. cruel, se scrie merciless 😉

 78. Simona, ai pus gresit problema:

  “În ce mă priveşte, mi se pare că nu poţi compara o nimfomană sau un afemeiat cu un om care a ucis.”

  Trebuia precizat “cu un om care a comis un asasinat”. Ca poti sa ucizi in legitima aparare, poti sa ucizi la datorie (ca politist, soldat samd), iar in cazurile astea sigur nu poti fi pus pe acelasi plan cu nimfomana si afemeiatul, dar din cu totul alte motive.

  Sigur, e clar ca te refereai la cazul de fata, dar oricum , putina precizie in exprimare nu strica.

  Oricum, astia de la Kanal D sunt niste tampiti, decat sa se complice cu asasini, sinucigasi samd, mai bine faceau o emisiune numai cu nimfomane. Garantat faceau o audienta… :mrgreen: 😆 😆

 79. ik: ce m-ash face fara tine? 😳
  priceless!
  😉

 80. Sory ca nu am putut sa citesc toate comentariile. Dar vreau sa pun si eu o intrebare: care dilema Simona ca in postul asta sunt bagate incet, tacticos, gramatical si domnisoresc toate dilemele.

  In primul rand lumea da drumul la TV de curiozitate daca vede un show curvaresc incet pe nesimtite se transforma in voyeur. Daca nu are putere dupa o zi de munca sa opreasca televizorul si sa caute alta relaxare.

  Naspa ca la ora exacta toate canalele arata la fel un prezentator/oare te invita, toti zambesc; dupa ce intri cu capul acolo, ramane de vazut…

  Dupa ani de frunzarit canalele poti sa’ti formezi si o parere dar naspa ca te simpt astia cu sondajele si schimba stilurile si in cel mai bun caz poti sa’ti petreci o viata intreaga cautand vorba nu stiu cui.

  La fel si varul sau mai mic internetul, dar aici ai o sansa, cam una la 5000000 sa afli ceva, depinde cat de repede stii sa dai din clic pana se prind aia sa schimbe DNS-ul. Mai e nenea Google, tanti Wikipedia…

  Si uite-asa ne pierdem timpul… Ne facem pareri… Ipoteze…
  In rest… Vb discutii…

 81. Who, what, when, where and why ?

 82. lupu,schimba-ti poza. si stilul.si naravu’ si ce mai vrei tu.

  gheo,gata,esti fanul meu.imi place ca suferi de preaplin. adica tu stii bine ce vrei sa spui da’ nu stii cum.pt tine,de nani:

 83. dedicatie si din partea mea

 84. Mai nasol este de cel care se uita.In Senat si Parlament e acelasi spectacol de prost gust.Ma intrebam intr-o zi la ce mai platesc cablul.Doar sa ma uit la fotbal?Am inteles ca apare in spactacol si Dr.Andrei.Om ca lumea,cred eu.Oricum e de prost gyst sa promovezi crimele,prostitutia,drogatii.Ei exista,si noi stom.Chia trebuie sa-i vedem.De ce nu ii invita si pe Remes si Ritzi,nu e nicio diferenta intre ei si ceilalti.

 85. @fane. Incerc sa te inteleg. Am citit si eu in sfarsit articolul. Crima si pedeapsa. Daca psihopatii aia sunt pe bune, atunci e usor se pot vindeca toti. Dar daca sunt conditionati asa cum cred eu atunci o sa fie mai greu ca nu depinde de ei. Am incercat sa citesc articolul asa mai repede mi’am adus aminte in 95 tarziu sau 96 devreme un amic mi’a spus ca gandesc prea repede si dupa aia un timp nu am mai gandit de loc. Acu mi se cam sparie gandul cu toata tehnologia asta moderna din showuri.

 86. @fane m’am prins mai nasol e de cel care se uita si participa in acelasi timp ca la teatru interactiv.

 87. @badmf: daca-ti pui poza cu Morgan Freeman, jur ca mi-o schimb si eu. Am zis!

 88. loopooleee nu te lasa!
  tu pastreaza-tzi poza ta!
  :mrgreen:

 89. Iti multumesc, Cruela
  Eu poza mi-o voi pastra

 90. ce ma bucur ca nu ma mai uit la tembelizor de 2 ani-am renuntat la cablu si nici macar tvr 1 nu il vad pentru ca nu am antena 😛 ..tv e folosit pt a vedea filme 😛 ,din pacate nu stiu cum sa fac sa nu mai platesc abonemantul pentru tvr,dar stiu ca nu se poate.

 91. loopooleeeeeeeeeee
  asa se nasc criminalii in serie: de o camasha care ii oPsedeaza!
  :mrgreen:

 92. mai draga cruelo, dac-ai sti cati mi-au apreciat camasuta mea… si acuma sa rada toti de ea, cred ca fac o depresie, nu mai suport…

 93. […] Simona Tache a sesizat ciudățenia unor emisiuni de televiziune cu ucigași. De exemplu, cu asasinul Mihaelei Runceanu. A fost scos, anul trecut, la mezat de minunata emisiune a lui Măruţă, Happy Hour. Reporteriţe lăcrămoase l-au descusut, în mai multe rânduri, în legătură cu episodul crimei: “Şi la ce oră aţi ajuns la Mihaela?”, “Şi ea ce făcea?”, “Şi cum v-a venit ideea s-o omorâţi?” etc. etc. etc. […]

 94. eu sunt curioasa daca Anca are copii…

  in alta ordine de idei, cand ne-am configurat casa am facut abstractie complet de tembelizor, in asa fel incat astfel de dileme existentiale nu ma macina propriu-zis. Dar stiu ca exista o zicala la un moment dat: “nu prostiti poporul cu televizorul. Hai sa ne mai gandim de asemenea ca in unele familii chiar nu e nevoie de asa ceva ca sa fie prostiti, ca sunt oricum aproape animale, vorbesc marait, cu dictie aproape inexistenta, au un vocabular de vreo 200 de cuvinte incluzand derivatele. Ieri am vazut un asemenea exponat si m-am gandit cam de ce educatie se bucura fetita sa de vreo 3 animale si ma gandeam cum as putea ajuta pe cimeva de felul asta.

  Iar cand coboram impreuna din masina am auzit cum alta ii spunea : ai auzit ta ca al lu’ costica al luat dois’pe ani? Si am plecat in treaba mea.

 95. sigur ca nu poti interzice o astfel de emisiune, chiar daca-i murdara. dar sa spui ca poti vedea asta impreuna cu copiii, ca poti discuta despre crima si chiar sa-i intrebi ce-au inteles din asta, este prea mult.”mami, eu am inteles ca ala care-a omorat e cel mai tare, merita aia 10.000 euro.si cand a lovit-o pe tanti cu cutitul i-a atins carotida comuna, nu stiu ce-i aia da o sa’nvat la scoala, sau poate-mi spui tu.si laringele, ce-i ala laringe?nu, te rog, nu schimba pe desene animate..”
  ar fi insa interesanta o emisiune cu criminalii de la revolutie-si fara premii.

 96. @marinake: multumesc de precizari, m-am intrebat toata ziua de ieri cum poti deschide usa la masina cu o sarma.sau mai multe sarmale.acu’ am inteles, nu era sarma, era sarma.

 97. Simona, psihoterapie nu se poate face la televizor. (atunci cand esti filmat, cand sunt mai multe persoane de fata te comporti altfel decat intr-o relatie unu la unu in care dezvolti, incet incet, incredere si ajungi sa te deschizi).la televizor se face circ. Nu stiu cine ar avea de invatat de pe urma unui astfle de reality show. No good can come of it – eu asa cred.

 98. ia uite ce efecte are lipsa televizorului în viaţa omului:

 99. Parerea mea: 👿 👿

  1. Orice om are dreptul la reabilitare;
  2. Orice reabilitare se face in primul rand prin integrarea personajului reabilitat (ori supus reabilitarii) in societatea locala, la nivel de cartier, sector, job (reintegrarea realizandu-se pas cu pas, nu abrupt);
  3. Indiferent de tipul infractiunii, societatea are dreptul natural de a fii sceptica in ceea ce priveste integrarea infractorilor (cu atat mai mult pentru cei cu pedebse mari, pentru crime oioase) cel putin pentru o perioada de timp relativ scurta, cat este necesar ca societatea sa constate ca si individul doreste sa se integreze;
  4. In ceea ce priveste statul copiilor la televizor si uramarirea de catre acestia de asemenea programe, situatia este si mai delicata; este usor sa spui ca responsabilitatea este a parintilor fara sa constatii in aproximativ 80% din cazuri parintii nu se implica educatia copiilor lor dar sa se mai implice si pe problema vizionarii la TV;
  5. A sari din puscarie direct pe sticla (vedetism curat neica) fara a trece printr-o perioada de acomodare cu viata reala, fara a incepe procesul psihico-fizic de integare in comunitatea locala, initial si in social in final, este totalmente gresit pentru toate partile (poate fii luat drept model de altii copii/adolescenti precursori ai delicventei, integrarea subiectului va fii mult mai grea, principiul reactiunii, cu cat omul devine mai cunoscut cu atat reactia de respinere va fii mai mare, in final va exista un esec total de integrare in societate, etc, s.a., s.a.m.d);
  6. Deci o eroare totala pe termen mediu (nici macar lung) pentru toate partiile, telespectatori necopti, societate, individul ce nu mai poate fii integrat. 👿

 100. Excelenta ideea Kanal D. Bineinteles ca au dreptul sa faca aceasta emisiune , iar protagonistii sa participe.
  Cu ocazia ar trebui sa se infiinteze si o organizatie de decretinoizare populara. Vor fi identificati toti cei care se uita si impuscati in cap. IQ-ul populatiei se va dubla si nu vom mai vota aceste lipitori care ne guverneaza. In consecinta vom iesi din criza si viata noastra va deveni mai buna si mai frumoasa.

  Emisunea Kanal D este o solutie salvatoare!!

 101. nu copilasii sunt problema, ca da, probabil se uita la desene, dar adolescentii sigur se uita la porcarii din astea, la fel si aia ceva mai mari, si mamele lor. o vezi pe o mamica ca se uita la emisiune si pune cutitu in mana lu ala mica si ii zice du-te, fii vedeta! in plus chestia asta ii afecteaza si pe detinuti in sens rau, remuscarea nefiind singura optiune oferita de societate. chiar mi se pare o problema serioasa. sau sa puna interzis 18 ani. oricum, emisiunea spune multe despre nivelul la care unele televiziuni au ajuns pentru a face rating. mai ramane un reality show, pe urmele unui violator, si sezonul de primavara ar fi gata.

 102. Nu conteaza daca am telecomanda sau nu, eu nu ma uit, dar se uita gigel de la doi si prinde curaj de zmeu si-mi da cu telecomanda in cap. asta pentru cei care baga cliseul cu telecomanda, ca schimbi ,ca nu schimbi, ha.

 103. E ok. Sinucigasa e moarta?

 104. Ps. Nu trebuie sa uitam totusi ca amintitul post tv este de origine turceasca.
  Daca mergi prin Constanta si alte localitati limitrofe Dobrogei o sa observi ca majoritatea posturilor turcesti de tv au formatul lui Kanal D.

  Deci turcii au un post TV de capitala neadaptat prea mult (ori prea adaptat) la realitatea din teren 👿 👿

 105. ar putea sa faca un show si cu fosti ucigasi ai unor realizatori de programe tv. sa vezi atunci rating, daca tipii recidiveaza!

 106. […] This post was mentioned on Twitter by ZeList, Simona Tache. Simona Tache said: E OK un reality-show cu ucigasi? http://bit.ly/bFp8sX […]

 107. Băi, deciii, ie superbună ideia cu criminalu şi sinucigaşa înpreună în emisiune, dăcât că să poate și mai bine. Un violator pentru nimfomana aia nu se găsea, ce retingu meu?

  Poate câștigă criminalul 10.ooo de euro pentru ca a omorât-o pe Mihaela Runceanu (ca asta l-a făcut celebru și l-a adus în emisiune).

  Televiziunea dăunează grav sănătății mintale.
  “Înainte apăreai la TV pentru ca erai celebru după ce ai realizat ceva, acum ești celebru doar fiindcă apari la TV.” (Renée Zellweger)

 108. PS la Ps. Medicamentele expirate nu-s mai putin daunatoare (dimpotriva), problema este de alta natura cu medicamentele expirate.

 109. Ceeeee? Mai există oameni care deschid televizorul pe un canal românesc şi sunt lăsaţi să umble liberi printre noi?
  Cine sunt aceşti oameni? Cum arată ei? Unde trăiesc ei, şi mai ales, cum de nu uită să respire?

 110. Si ultimul Ps (am obosit deja): :mrgreen: Loopooo, indiferent ce vrei sa zici, chiar ma poti si injura dar cand mi te adresezi sa nu uiti sa incepi cu Domnul …., Ok?

  Altfel te dau pe mana lu ficamea si atunci sa vezi ce misto face ea de tine 😀 😀

  Ps la a 3-a, Nu stiu cum suporta-i tu faza cu gazele, cand pri ’89 aveai vreo 9 anisori, pufulete mic

 111. Marinake, acum stiu unde ai facut scoala, daca l-ai avut profesor de chimie pe Galin! ce lume mica la Simona pe blog 🙂

  cruela, mortala faza cu bobby fish. ce vremuri! cate ci-co-uri gratuite am baut, pentru ca stiam cu ceva timp inainte cine l-a impuscat pe Rudy Jordache in ‘Om bogat, om sarac’ 🙂

  cat despre o astfel de emisiune, spune multe despre nivelul potentialului public.
  va intreb: ce fel de om, ce fel de caracter trebuie sa fii ca sa iti pierzi timp din viata in fata televizorului pentru o astfel de imbecilitate? criminalii si dependentii trebuie, bineinteles, reintegrati, dar nu la televizor – banii consumati cu dobitocenia asta ar fi mai bine cheltuiti pe consilierea psihologica a victimelor.

  n-ar fi mai normal, mai educativ si mai plin de speranta sa urmarim niste ‘success stories’ despre cum isi refac viata femei batute, copiii (nenumarati) abuzati si parasiti prin orfelinate sau in grija unor amarati de bunici, fete vandute si siluite prin bordeluri bosniace? ca de obicei, in societatea noastra (si nu numai) fac rating pradatorii si nu victimele – halal sa ne fie!

 112. Scuze, mi se pare de bun simţ să menţionez că TVR Cultural şi HBO nu se pun. Doamne-ajută!

 113. Nimfomana aia sa faca un bine omenirii si sa lase un numar de telefon. 😳

 114. Scrieți și voi mai scurt. Am adormit pe la jumate.

 115. Criminal dependent de jocurile de noroc? Interesant. O juca ruleta rusească?

 116. @Cristian Gheorghe, ai perfecta dreptate, imi cer scuze (eu cel putin o sa incerc si ceva mai rar, nu promit, doar incerc) 😆

 117. Din șoul ăsta mai lipsesc un parlamentar și-un pește. Peștele ar scoate-o la produs pe nimfomană. Parlamentarul nu.

 118. @Marius D: de limba romana ai uitat?
  Nu te injur, stai linistit.

 119. @Marius D
  In mare masura ai dreptate ,cand vine vorba de reabilitarea indivizilor care dupa detentie,au dreptul la reintegrarea lor in societate.Totusi cand vine vorba de un/o criminala,chestiile devin mai delicate.In majoritatea lor,sentintele judecatoresti sunt pedepse cu detentie pe viata,si chiar discutand de cea mai cunoscuta democratie planetara(USA),mai pastreaza si ei aclo ,sa fie,3-4 state unde ramane valabila pedeapsa capitala.Inchipuie-ti un criminal si violator in serie,caruia ,asa,la sfarsit e si canibal!Nu mi l-as dori reintegrat pe unu ca asta,daramite sa-l mai plimb si pe la televiziuni…

 120. aia nu-i camasa,aia e fata de masa

 121. @ben, ai perfecta dreptate, de aceea am scris la pct. 3 ce am scri si nici nu am adus in discutie faptul ca in America exista site-uri unde chiar poti sa-ti verifici vecinii.

 122. Hai, mă, că Hannibal Lecter era simpatic.

 123. Și Dexter Morgan e simpatic, too.

 124. Draga loopoo eu sunt bine sanatos ceea ce-ti doresc si tie:

  1. problema nu este foarte mare la gramatica cat la graba (conexiunile neuronale sunt mult mai rapide decat viteza mea de tastare)
  2.corect este “nu va injur”, pls
  3. fata de masa, fata de masa, dar macar musama sa fie

  Cu respect,
  Eu

 125. nenea Marius D
  Incheiem aicea acest subiect, ochei?

 126. Si inca ceva. Respectul se castiga, nu se impune.

 127. Mai loopoo, pana nu arunca-si tu un muc in fasole tot nu te lasa-si, asta e, vrei sa ai ultimul cuvant, ok.

  Azi nu mai postez nimic aici sa poti inchide tu capitolul. :mrgreen: 😆

 128. @Marius D.
  P-aia cu vecinu,s-o iau drept amentare?
  Si sa sa stii,contrar aparentelor,Loopoo,chiar te-a sfatuit bine.Salut!
  Simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
  Opreste,te rog,disertatia asta juridica,da exegeza pa de laturi!

 129. @Marius D.
  P-aia cu vecinu,s-o iau drept amenintare?
  Si sa sa stii,contrar aparentelor,Loopoo,chiar te-a sfatuit bine.Salut!
  Simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
  Opreste,te rog,disertatia asta juridica,da exegeza pa de laturi!

 130. Nu inchid eu capitolul, dar te rog inca o data prieteneste, ai grija cu limba romana. De data asta nu mai e vorba de graba cu tastatura. Daca tu crezi ca ce ai scris e in regula din punct de vedere gramatical, nu mai am nimic de zis.
  Iar in ceea ce priveste poza mea… mai citeste si tu cate ceva despre cei 7 ani de acasa.

 131. aruncaţi televizorul,păstraţi telecomanda şi faceţi-i un upgrade:

  http://i1128.photobucket.com/albums/m496/val_one/cumsa-ticontrolezibarbatul.jpg

 132. Cat despre respect:

  “Sa te scoli inaintea perilor albi, si sa cinstesti pe batrin”.
  Leveticul 19,20

  “Caci sfatul este o candela, invatatura este lumina, iar indemnul si mustrarea sint calea vietii”.
  Proverbele 6:23

 133. @Loopoo
  Exista sinucideri mai placute!

 134. Se zice Leviticul nu Leveticul. Părerea mea.

 135. Cristian Gheorghe
  Imi trezesti amintiri…”The dark side of the moon”,Sid Barett,David Gilmore,Roger Watters…

 136. Leave and let leave
  Adaptare dupa Cruela de Vila / James Bond

  Adica post nou ceva ?

 137. @Cristian Gheorghe, loopoo, ben, Marinake, 😳 mai, voi aveti perfecta dreptate (cand mai multi iti spun ca esti beat atungi mergi la culcare), scuzele mele, merg sa ma smeresc pentru o vreme. 🙁

 138. aluculesei brindusa

  nu sunt se acord cu asemenea emisiuni ,nu cred ca avem nevoie de asa ceva .Uite asa se pot inspira urmatorii criminali de la televizor.Marii criminali inserie si au ales totdeauna un model de urmat ,asa ca mai usor cu aceste prezentari,

 139. Ben: Syd Barret apare doar pe primul album și un pic pe al doilea. ”Dark side of the moon” e scos în formula clasică: Gilmour/Waters/Wright/Mason.

 140. nu era mai simplu Pink Floyd ?

 141. dupa avatarul lui crstian as zice ca nu e bine sa ne contrazicem cu el tocmai pe acest subiect :)) sau e doar o coincidenta ?

 142. Cristian Gheorghe
  Ai dreptate.E recent postat,HQ,-Pink Floyd-coming back to life-youtube.
  E minunat.

 143. E normal sa aibe dreptul la reabilitare din moment ce si-a ispasit pedeapsa.
  Daca isi facea o emisiune in care prezenta retete de prajituri duminica dimineata n-as fi avut nimic impotriva, este dreptul lui la o viata normala.

  Dar sa apara in postura unui criminal nu sunt de acord. In tara noastra de curve si badigarzi in 2 luni ajunge vedeta, o combinatie intre Cioaca si Ogica.

  CNA ar trebui sa interzica.

 144. Problema e veche si multiplu dezbatuta in tarile cu traditie democratica.
  Unde e limita libertatii de expresie?
  Daca e democratic ca audienta sa traseze aceasta limita, atunci sa ne asteptam sa vedem in prime time si spectacole pornografice, sado-maso, sinucideri, emisiuni cu pedofili, tortionari si criminali in serie, etc.
  Nu sustin cenzura opiniilor sociale, culturale sau politice, dar din punctul meu de vedere, transformarea unui criminal (sau oricare alt infractor) in vedeta, inseamna promovarea comportamentului infractional.
  Mai mult, producatorii emisiunii respective ajuta infractorul sa obtina foloase materiale din crima infaptuita pentru ca-l platesc sa apara acolo in calitate de criminal, nu de bucatar sau zugrav.
  Fortand rationamentul, daca asta se intampla inainte de condamnare, se incadra la favorizarea infractorului (ajutorul dat pentru obtinerea de foloase materiale din crima), asa ca nu mi se pare mai putin condamnabila o astfel de actiune chiar daca e facuta dupa ispasirea pedepsei.
  P.S. Consider ca pedeapsa e oricum foarte mica in comparatie cu gravitatea faptei.

 145. Exact, drepturile omului cand intra in conflict cu educatia, atunci ultima ar trebui sa primeze. Este necesara o viziune de persprectiva si anume majoritatea tb protejata mai mult decat minoritatea.
  Adanca cugetarea asta, este ?

 146. Am decis. Nu-mi schimb poza.

 147. Foarte bine loopoo, dar arunca macar camasa 🙄 :mrgreen:

 148. Simona, ai vrut sa faci ( si ai reusit) sa faci un bine blogului interzicandu-l , intr-un fel sau altul pe Nedormitul. N-ai facut rau. Lasand la o parte inteligenta lui evidenta, e doar un frustrat care nu accepta nicio idee in contradictoriu, si vrea sa fie el motul de pe cacat, se autoproclama desteptul desteptilor.
  Avem acum mai multi urmasi nedemni de-ai lui, care ba ii simt lipsa, ba incearca in feluri jenante sa-i ia locul. Dintre ei, unul se evidentiaza tot in acelasi mod ca si Nedo: improasca cu mistouri de mahala si, tot asa, se crede desteptul blogului, la adapostul monitorului.
  Concluzia e ca renunt sa mai scriu aici, cu atat mai putin sa mai citesc acest blog. Pun pariu ca n-o sa-mi simta nimeni lipsa.
  P.S. Mai ales ca mi-ai facut si tu candva reclama negativa, fara ca macar sa-mi ceri inainte socoteala in privat. Totul din cauza unei neintelegeri, pe care nu mai sunt obligat s-o explic, din moment ce ti-ai facut dreptate singura. Iti doresc cititori si vizitatori pe blog mai destepti, mai isteti, mai curati, mai uscati, etc., decat mine. Si, evident, mai bine imbracati.

 149. 🙄 🙄 a-nnebunit lupu? 🙄 🙄

 150. @lopoo: hai, domne, ca nu tre’ sa iei personal reclama pe care ti-am facut-o eu. era doar o gluma. 🙂

 151. Bine. Incerc insa sa scriu mai putin . Las locul altora mai “culti”. De citit recunoasc ca era greu sa n-o fac:) .
  Mai vorbim, atunci.

 152. @cruela de vila: n-am innebunit, bre. N-auzi ca asa m-am nascut?

 153. […] să văd promo-ul, îmi puneam problema dacă e OK un reality-show cu ucigaşi şi dacă nu cumva CNA-ul ar trebui să intervină. După ce am văzut promo-ul şi feţele […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green