Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cum se face presă, în doi pași, fără profesor

Pasul 1 – TITLUL: “Emisiune de colectie! Madalina Manole era obsedata de otravuri din 1999! Vezi ce replica socanta i-a dat lui Serban Georgescu!”

Pasul 2 – ȘTIREA: “Cei doi soti Georgescu au participat, in urma cu 13 ani, la una dintre editiile emisiunii “Jumatatea ta”, celebra pe vremea aceea. Pentru a vedea cat de bine se potrivesc in cuplu, prezentatorul Cosmin Sofron le-a pus numeroase intrebari. O intrebare mai putin obisnuita a fost: “Daca Madalina ar putea sa va imbutelieze personalitatea intr-o sticluta de parfum, aceasta s-ar numi: Obsession (trad. Obsesie), Poisson (trad. Otrava) sau Joy (trad.  Fericire)?” Compozitorul a raspuns, sigur pe el, “Obsesie”, insa Madalina a spus ca ea ar alege “Otrava”. 11 ani mai tarziu, ea avea sa isi puna capat zilelor inghitind otrava…”

:mrgreen: :mrgreen:

Și, apropo, “poisson” înseamnă “pește”, parfumul “otravă” se cheamă “Poison”. 😆

16 comentarii

 1. „Poisson” înseamnă „pește” în franceză. Dar asta e o rețetă complicată, trebuie să cauți prin arhive. Mai ușor ar fi să pui un titlu de genul: „Ce-ți mai place să iei oamenii peste picior, Simona Tache!” Iar în cuprins ți s-ar reproșa toate greșelile de ortografie din Jurnalul Ebei.

 2. O știre de tot kkt-ul, în ton cu presa noastră de scandal (și nu numai)

 3. @florin dai: coreeeeeeect, nici nu observasem. și mai mișto! 😆 😆

 4. Poisson sans boisson est poison. 😯

 5. Ce vrei, e duminica, nu e stiri de impact… politicienii se odihneste si ei dupe Ziua Nationala. 8)

 6. ok si cine sun cacatzii despre care vorbesti?

 7. Olivia Newton-Volt

  pai si nu aprofundam si noi cu o serie de articole bine documentate simbolismul numarului 11 si conflictul arhetipal C.K. – Dior? nu gasim nici un pshiholog ca re sa ne ajute, chiar nu se poate face nimic? (apropo, a remarcat vreun jurnalist ca furadan rimeaza cu Serban? ei, asta nu ar fi stire?)

 8. @Olivia: hahahahaaaaaaa, coreeect. o superștire ar fi! 😆

 9. Asta-i nimic. Cica “Botezatu s-a indragostit de o femeie casatorita” (apud a1.ro) http://a1.ro/showbiz/barfe/catalin-botezatu-s-a-indragostit-de-o-femeie-casatorita.html.

  Eu cred ca in context “casatorita” e cumva redundant. Faptul ca Botezatu s-a indragostit de o femeie e deja o stire. Ce naiba a gasit la o femeie?

 10. @ Adi: Cred că de fapt s-a îndrăgostit de soţul ei…

 11. Ptiii, premonitia dracu’! Ce ti-e si cu artistii astia…

 12. daca de la” poison te sinucizi, de la “pure poison “ce faci? :mrgreen:
  dar de la “hypnotique poison”? :mrgreen:
  dar de la “tendre poison”? :mrgreen:

 13. Presa si blogul din Romania. Intai scriem si apoi citim ce-am scris…

 14. Mai dar toti artistii astia sunt predestinati sa moara de tineri?

 15. […] Nu ratați nici replica șocantă a Mădălinei Manole din care reiese că era obsedată de otrăvuri încă din 199…. […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green