Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Frumusețe, combustibili și curse

Andreea are 28 de ani și își petrece timpul oferind consultanță gratuită tuturor doamnelor care trec pragul centrului de frumusețe pe care și l-a deschis din economiile personale în aprilie 2013. Vrea să-și continue visul ținând sâmbăta cursuri pentru femeile care nu au timp s-o viziteze în timpul săptămânii.

Florian are 23 de ani și e pasionat dintotdeauna de găsirea de noi soluții la problemele mai vechi. A trăit mulți ani în care prețul benzinei nu-i mai lăsa bani de un suc sau de o bere. Așa că vrea să producă biodiesel, un carburant ecologic și economic din alge, pe care le va cultiva el, și uleiuri uzate, pe care le va cultiva de prin restaurante. Combustibilul rezultat, cu cost de producție mic, foarte ușor de obținut și prietenos cu mediul, se găsește deja în țările dezvoltate în majoritatea benzinăriilor, putând fi utilizat de orice mașină cu motor diesel.

Vlad vrea să participe la o cursă de înot-alergare ce se desfășoară în Suedia. E una dintre cele mai dificile curse de o zi din lume și traseul ei presupune traversarea a 26 de insule. Distanța totală e de 75 km, dintre care 10 se parcurg înot și 65 se parcurg prin alergare.

Sunt foarte diferiți Andreea, Florian și Vlad și au pasiuni complet diferite. Un singur lucru îi leagă. Au nevoie de 2.000 de euro, ca să-și continue proiectele.
Așa că s-au înscris în competiția Idei puse în mișcare, organizată de Rexona, adresată oamenilor activi, care vor să facă mereu un pas înainte.

Dacă aveți și voi astfel de proiecte, vă puteți înscrie. Mai multe detalii aici.

Baftă.

P.S. Pasiunea voastră, dincolo de job, care e? Eu, recunosc, n-am hobby-uri prea spectaculoase. Cu cititul, cu călătoritul, mai mult de atât nu prea fac. Mi-ar plăcea să fac teatru de amatori, dar nu am curajul, mi se pare că mi-aș da în stambă prea tare și că deja nu se mai cade. 😆

13 comentarii

  1. Combustibilul din ulei uzat alimentar este o realitate de ceva vreme. Vazut cu proprii ochi 🙂

  2. Povesti frumoase ! Bine spus ”Oameni activi, care vor să facă mereu un pas înainte”Mult succes ! 😀

  3. da, teatru de amatori as vrea si eu sa fac, dar mi-e rusinica 😳

  4. Pfuaaa, da’ ce întrebare! Păi, mie îmi place la greu şi să mă plimb prin locuri ciudate, şi să mă caţăr pe munţi, şi să dorm în cort, şi să fac scuba diving prin cine ştie ce insulă, şi să zic: “hai, un rucsac şi la gară, luăm primul tren într-o direcţie oarecare şi mai vedem noi”, dar nevastă-mea are o problemă cu genul ăsta de a fi activ. Poate doar să reuşesc odată s-o păcălesc, să iau rucsacul, să ne suim în primul tren, către o insulă cu munţi şi recifuri de corali. :D. În afară de asta, îmi place să tricotez, da’ nu prea am timp, printre atîtea călătorii şi aventuri.

  5. Nu am stiut ca se pot face combustibili din alge. F tare

  6. Pasiunea mea e sa birfesc guvernul. Cit incape.

  7. Pasiunea mea after-job e să transpir muncind pentru ideile altora, motiv suficient de puternic de a-mi trata zilnic subrațul cu Rexona.

  8. Destul de captivant blogul; il urmaresc cu placere :mrgreen:

  9. @Nicky: nu să-l înjuri? 😛

  10. No, Nicky, nu-i frumos sa birfesti. Mai bine nu platesti taxele, iti tii banutii in afara. 😀

  11. afară, pe balcon, la rece 😛

  12. daca ai sub 30 de ani hobby-urile tind sa fie costisitoare . de la 40 in sus gasesti unele mai ieftine si accesibile . de la 60+ incep hobby-urile horror , cauti locuri de veci ieftine ,vanezi promotii prin supermarketuri la tigai , drujbe si alte cacaturi electrocasnice nefolositoare . eu deja m-am asigurat , am rugat-o pe fica-mea sa ma impuste atunci cand o sa ma vada ca ma uit cu ochi lacomi la promotiile din supermarketuri .

  13. Una din Bucuresti

    @Catalin:
    Ba injuram guvernul mereu. Macar atit, daca fricosii astia nu vor revolutie…nu ca ar fi o revolutie spontana…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint