Atențiune, ultima zi în care vă puteți înscrie pentru cei 1.000 de euro

Vă spuneam aici că am de dat 1.000 de euro unui cititor care vrea să-și împlinească o bucurie și v-am invitat să vă înscrieți într-un formular special amenajat pentru asta. Au fost înscrise deja 340 de bucurii.

Ideea e că astăzi e ultima zi în care vă puteți alătura celor 340 de oameni din competiția pentru cei 1.000 de euro. Diseară, la ora 23:59, se va opri înscrierea, iar pe 18 noiembrie voi anunța cele 5 bucurii finaliste. Între 18 și 24 noiembrie, finaliștii vor fi supuși evaluării publicului prin voturi, dar și jurizării juriului, compus din mine și un reprezentant al Volksbank. Formula de calcul a notei finale: 0,4 x (nr de voturi primite x 10/plafon maxim voturi) + 0,3 x notă blogger + 0,3 x notă juriu. Pe 25 noiembrie va fi anunțat câștigătorul. Sau, de fapt, cei trei câștigători ai campaniei, pentru că mai sunt doi bloggeri care dau câte 1.000 de euro: Dana Rogoz și Vlad Petreanu.

Vă invit deci pe cei care nu ați apucat să vă înscrieți bucuriile, să le înscrieți acum, pe ultima sută de metri. Mai aveți timp până diseară, la 23:59. Pot să fie bucurii pentru voi sau unele pe care vreți să le dăruiți altcuiva, pot să fie vacanțe, obiecte sau orice altceva care se încadrează în suma de 1.000 de euro. Ba poate chiar să fie ceva care depăștește 1.000 de euro, voi fiind dispuși să finanțați restul. Dacă câștigați, veți primi, oricum, suma într-un cont, urmând să vă ocupați, personal, de transformarea în realitate a bucuriei, iar condiția esențială este să vă angajați să puneți la dispoziție dovezi (fotografii, povestea îndeplinirii ei), pentru un follow up al campaniei.

Mai multe detalii despre campania Volksbank Dăruiește o bucurie, precum și formularul în care vă puteți depune înscrierile (până diseară, la 23:59, nu uitați!), AICI. În celălalt tab al formularului puteți vedea și toate celelalte 340 de bucurii deja înscrise.

Vă aștept! Baftă!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green