Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

eMAG promite că va livra în două săptămâni toate comenzile primite de Black Friday

Oamenii de la eMAG muncesc de 10 luni pentru Black Friday-ul de anul acesta, de care ne mai despart doar trei zile. Ei ne promit așa:

livrarea tuturor comenzilor până pe 28 noiembrie (prin curieri, în parteneriat cu Sameday și FAN Courier, în cele 15 showroom-uri eMAG, în 630 de oficii poștale și prin intermediul celor 250 de lockere easybox instalate în 14 dintre orașele principale ale țării)

–  soluții bune de finanțare (60 de rate fără dobândă cu cardul eMAG și Raiffeisen Bank sau 12 până la 24 de rate fără dobândă, cu carduri emise de alte instituții financiare partenere)

3,5 milioane de produse din toate categoriile (televizoare, smartphone-uri, laptopuri, frigidere, mașini de spălat, electrocasnice mici, haine, parfumuri, cosmetice, jocuri și jucării, produse pentru casă și grădină, anvelope, articole sportive)

surprize pe toată durata zilei de 15 noiembrie, unele în premieră în medul online. Ca de exemplu stația de călcat Tefal Easy Pressing GV5250E1 redusă cu 61% (de la 849,99 la 299,99 lei), laptopul Lenovo Ideapad S145-15AST (cu procesor AMD® A4 9125 până la 2.60 GHz, 15.6″, HD, 4GB, 128GB SSD, AMD Radeon R3 Graphics, Free DOS, Black) redus de la 999,99 lei la 499,99 lei (deci cu 50%), televizor LED Horizon 109 cm (43HL5320F, Full HD) redus de la 849,99 la 499,99 (cu 41%). Sau scutece Pampers Active Baby XXL BOX, (mărimea 4, 9 -14 kg, 174 buc) reduse de la 149,98 la 99,99 (cu 33%).

Cum facem ca să supraviețuim cu nervii întregi acestei zile de shopping frenetic?

Iată un ghid de supraviețuire:

  1. Ne facem din timp lista cu produsele dorite și o salvăm la Favorite.
  2. Ne asigurăm că avem datele complete în cont. De exemplu, salvăm adresa de livrare. Putem alege un curier, un showroom eMAG, un oficiu poștal sau easybox-uri pentru ridicare personală. Consultăm listele de variante și vedem ce e mai aproape de noi.
  3. Ne instalăm aplicația eMAG și activăm notificările de pe mobil, pentru a fi anunțați din prima secundă când începe Black Friday. Dacă o avem deja, facem update la cea mai recentă versiune.
  4. Salvăm datele cardului bancar în cont, secțiunea Cardurile mele. Cu cardul deja salvat deja în aplicație, putem cumpăra rapid. Dacă ne răzgândim, primim banii înapoi în 30 de minute, prin serviciul Instant Money Back.
  5. Profirtăm de reduceri și ne cumpărăm ce ne trebuie.

Puteți accesa ghidul de supraviețuire și aici  și chiar vă recomand să o faceți. Voi reveni joi cu și mai multe informații. 🙂

Oare mie ce îmi trebuie de Black Friday-ul ăsta? Simt că s-ar putea să încep să am mare nevoie de un iPhone nou, deși plănuiam să îl schimb de-abia prin primăvară…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint