Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Trei zile de concerte, la noi acasă, și nu numai

Ce am învățat noi în ultimele săptămâni? Păi, am învățat să lucrăm altfel, să ne trimitem copiii la școală altfel, să socializăm altfel, să facem cumpărături altfel, să mergem la teatru sau la concerte altfel, să facem sport altfel. Nu ne e ușor să ne adaptăm, dar nici atât de greu pe cât am fi crezut. Ne lipsește mult apropierea umană, dar, în același timp, descoperim că unele lucruri se întâmplă mai ușor decât înainte, ba chiar ne facem planuri să păstrăm unele dintre noile obiceiuri și atunci când vom reveni în viața normală. Eu, cel puțin îmi fac. De exemplu, aș vrea să nu mă mai întorc în sala de sport pentru toate antrenamentele pe care le fac într-o săptămână. Să le fac de acasă, online, pe cele din zilele în care voi fi mai aglomerată la cabinet, ca să mă scutesc de un maraton epuizant dimineața. Dacă nu ar fi existat pandemia, nu aș fi aflat că pot asta.

Am mai făcut, acum câteva zile, tot online, și un workshop de psihoterapie programat de multă vreme, amânat de câteva ori și mutat finalmente în online. A fost OK, nu ideal, dar chiar OK.  Și văd, în jur tot felul de alte cursuri, de concerte și de spectacole, de care oamenii chiar se bucură.

A văzut și Vodafone toate astea și s-a gândit să adune laolaltă o grămadă de opțiuni, într-o platformă, pe care a numit-o Împreună mai puternici. Scopul ei ei nu e doar să ne faciliteze accesul online la spectacole live de muzică și teatru, la clase de sport și masterclass-uri pentru dezvoltare personală și profesională (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc.), ci și să ne ofere și posibilitatea de a susține cu donații artiștii și profesioniștii care oferă conținut, într-o perioadă complicată pentru ei. Accesul nu e condiționat de donații, iar sumele sunt la alegerea fiecărui donator.

Câteva nume care vor aduce muzică live chiar la noi în sufragerie, alături de Tudor Chirilă, care e și curatorul platformei: Irina Rimes, Byron, Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, Jean Gavril, Dragoș Moldovan, Alina Manole.

Câteva nume care ne vor oferi teatru live: Florin Piersic Jr., Șerban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu. Cursurilor de hairstyling (cu Sorin Stratulat), cooking (cu Alex Petricean), gaming (cu Maximilian Ioan) sau magie (cu Marius Drăguș) li se adaugă clase de yoga, cardio&balet și antrenamente funcționale.

Programul complet este disponibil aici și va fi actualizat permanent, iar aici  puteți bifa, la Upcoming Events, tot ce vă interesează, ca să nu ratați.

Platforma e activă de astăzi și începe în forță, cu trei zile de concerte. Avem așa:

– azi, joi, 30 aprilie, concert live DL Goe, de la 20,00 la 20,30. Pentru cine nu-i știe, sunt lansați în 2017, cântă o fuziune de pop, rock, blues și gipsy-jazz, iar piesele lor, Golan și 23 decembrie, au ajuns pe primele poziții pe radiourile alternative. Imediat după ei, de la 20,30, va concerta Byron, care nu mai are nevoie de vreo prezentare. Solistul trupei, Dan Byron ne va cânta, de la el de-acasă, piese de pe noul album, Noua, dar și câteva hit-uri.

– mâine, 1 mai, de la 20,00, avem concert Jean Gavril. Fără a își încadra muzică într-un stil anume, Jean Gavril ne propune aluzii subtile la muzica pop și funk a anilor ’60. Printre piesele pe care le va cânta live se numără hit-urile Totul sau nimic, Tocuri, Fată, bea cu mine și Oh, Ramona de pe coloana sonoră a filmului cu același nume. După Jean Gavrilă, de la 20,30, ne vom întâlni cu însuși Tudor Chirilă.

– sâmbătă, pe 2 mai, avem tot două concerte: de la 20,00, Alina Manole (o știm de pe scene de teatru, din festivaluri sau din cluburi), care îmbină elemente de teatru și jazz, într-un stil doar al ei, și, de la 20,30, Irina Rimes, care iarăși nu are nevoie de  prezentare.

Sper să vă bucurați de puterea de a ne aduce împreună pe care o are tehnologia, dar și de întreg conținutul de pe platformă. Și, dacă simțiți, să-i susțineți cu donații pe cei care ni-l oferă. Pentru că împreună chiar suntem mai puternici.

1 comentariu

  1. Minunat. De-abia il astept pe Florin Piersic Jr.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint