Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Joc de societate în pandemie

Necesar:
– o cadă cu duș
– apă caldă
– perdea de duș
– o pisică
Se lasă ușa de la baie întredeschisă și se intră la duș, cu perdeaua trasă regulamentar. În 20 de secunde, ființa blănoasă va evolua pe marginea căzii, dincolo de perdea, precum Nadia Comăneci la bârnă. E momentul să îndreptați dușul spre ea. Veți auzi un miorlăit, o săritură și galopul Nadiei prin apartament. Cum vorbim însă de cel mai prost animal inteligent, după om, nu va trece mult și își va relua, cu coada pe sus, plimbarea elegantă pe marginea căzii, dincolo de perdea. Reluați, la rându-vă, manevra mai sus menționată. Cu puțin noroc, la un duș mai lung, puteți obține măcar trei miorlăituri ofensate. Succes!

3 comentarii

  1. Am doua pisici. Uneia dintre ele ii place apa atat de tare incat daca e sa cada in cada cand fac dus ramane acolo sa bea apa.

  2. Varianta cu cabină de duș și clanță defectă – Se închide ușa de la baie (model sprijinit, a naibii clanță) și se intră la duș. În timp ce aștepți cele 15 secunde necesare să ajungă apa fierbinte de la boiler (deh, condiții de București) la duș, se trage răcnetul jignit, spre fericirea motanului care s-a ridicat pe labele din spate și a reușit să deschidă ușa larg, până la perete și își admiră opera, rânjind!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint