Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Când spunem “Nu îmi doresc nimic” și, de fapt, ne dorim…

De câte ori i-ați întrebat pe cei dragi ce cadou și-ar dori de Crăciun sau cu altă ocazie și au răspuns cu „Nu îmi doresc nimic”? De câte ori ați răspuns chiar voi cu „Nu îmi doresc nimic” la aceeași întrebare? De multe ori, știu. Dar oare ce înseamnă acest „Nu îmi doresc nimic”? Păi, poate să însemne multe lucruri, de la „Nu aș vrea să deranjez” la „Nu vreau să oblig”, de la „Nu vreau să pun pe nimeni la cheltuieli” la „Nu vreau să fiu dezamăgit”, a arătat un experiment social desfășurat de eMAG, cu scopul de a decripta acest răspuns. Extrem de rar „Nu îmi doresc nimic” înseamnă chiar “Nu îmi doresc nimic”. Ce se întâmplă atunci când, deși am zis că nu avem nicio dorință, primim totuși un cadou cu semnificație, un cadou relevant pentru relația pe care o avem cu cel care ni-l oferă, un cadou ales cu grijă și cu gândul la noi, doar la noi și la nimeni altcineva? Suntem surprinși și ne bucurăm, evident. Adică avem exact reacția pe care ar trebui să o genereze un cadou.

Cum reușim să le facem cadouri potrivite și meaningful celor la care ținem, chiar dacă ei susțin sus și tare că nu își doresc absolut nimic? Foarte simplu: fiind atenți la ei, pe tot parcursul anului, ascultându-i și auzindu-i cu adevărat, atunci când vorbesc cu noi și ne împărtășesc lucruri. Oamenii spun tot timpul ce își doresc, doar că, de cele mai multe ori, o fac atunci când nu îi întrebi. Să îi auzim și să ținem minte ce au exprimat înseamnă mai mult decât un cadou, înseamnă o declarație de iubire

eMAG ne propune, așadar, să fim atenți la cei care ne sunt dragi și să marcăm în lista noastră de „favorite” produsele pe care ei spun că și le doresc în timpul anului. În felul ăsta, alegerea cadoului de Crăciun va deveni simplă.

Cum în 2021 mai e doar puțin până la Crăciun, tot eMAg ne pune la dispoziție niște liste de sugestii care ne pot scoate din impas pentru moment. Găsiți aici cadouri pentru ea și el, iar aici cadouri pentru copii.

Mai e un răspuns, la întrebarea „Ce cadou îți dorești?”, care pe mine mă face cu capul. E vorba de celebrul „Nu știu”, care e tot un fel de „Nu îmi doresc nimic”, doar că mai rău. Și pentru ăsta funcționează aceeași soluție: să fim atenți la ce dorințe exprimă omul, indirect, atunci când nu îl chestionează nimeni, și să le notăm undeva sau să le marcăm într-o listă de „favorite”, pe o platformă ca eMAG, unde se găsește orice sau aproape orice. Eu mă apuc de azi. Voi?

Vă las mai jos și un filmuleț emoționant, poate vă inspiră:

2 comentarii

  1. Videoclipul e bestial, cu toata esenta lui! Minunata realizare, fond muzical,idee, tot, absolut tot.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint