Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Începe declinul lui Zuckerberg

Mark Zuckerberg are de ce să se teamă. Nu ştiu câte sunt femei dintre cei 500 de milioane de useri ai Facebook, dar tocmai ce a apărut un nou site, pentru care, cu siguranţă, vor părăsi toate reţeaua lui Zuckerberg: Avon Connects. Sau, chiar dacă nu vor abandona Facebook, vor începe să petreacă din ce în ce mai multă vreme (în timpul serviciului, normal) vorbind despre poşete, siluete, diete, copii, bărbaţi, rujuri, oje şi creme, pe Avon Connects. :mrgreen:

Oricum, odată şi-odată, tot trebuia să se întâmple, că pe internet nu e nimic veşnic. Iar Mark, dacă era aşa deştept, atunci când s-a apucat de făcut Facebook, după o ceartă definitivă şi umilitoare cu prietena lui, făcea şi el un site de socializare pentru gagici, în care ar fi intrat imediat şi tipa, după care s-ar fi şi împăcat cu el şi ar fi trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi. N-a fost deştept, aia e, acuma tre’ să suporte consecinţele.

Uite şi un clip care vorbeşte despre comunitatea Avon.

22 comentarii

  1. Si ca sa-i dea o lovitura sub centura Facebook-ului le trebuie si un joc similar cu Farmville. Un joc in care femeile vor inmulti sifonierele cu bluzite si pantofi. Imi pare rau ca le dau ideea gratis.

  2. @Tetelu: superidee, bravo 😉

  3. CăpăţînădeZahăr ăsta ar trebui să fie un dulce,nu?

  4. Fiind site-uri pentru flirt, nu vor avea prea mare trecere, decat in zona lesby…

  5. “Avon Connects este comunitatea care te asculta. Vorbeste-ne despre tine!”

    Serios, apucam si noi sa zicem ceva in afara de “da,sigur, hmm, aha ” ?

  6. toate coanele chiritza o sa fie incintate, meniul si titlurile sint pe engleza si continutul articolelor e pe romana. citez din titlurile flash: build o viata mai buna; share planurile tale; care familia ta. e perfect, mai multa coana chiritza nu se poate, e la maxim.

  7. Simona, ti-ai sters deja contul de pe Facebook? Ma duc sa te verific…

  8. […] This post was mentioned on Twitter by socialexandru and Gloria Csiszer, Simona Tache. Simona Tache said: Incepe declinul lui Zuckerberg http://bit.ly/d9X0wQ […]

  9. Cred ca ma inscriu si eu. Asa, de-al dreacu, sa fiu primul barbat care se inscrie, ca vad ca scrie “The Community for Women”. Ce, or sa ma dea afara? Si-mi pun la avatar poza cu camasa aia frumoasa a mea, “ca sa moara dusmanii mei”, cum ar zice niste clasici ai muzicii color.

  10. inapoi la matriarhat!
    :mrgreen:
    i’m in!

  11. Foarte misto situl parca-i “La Amazoana Agramata”, carciuma pentru femei (FMI).:roll:

  12. http://www.cotidianul.ro/129750-Un-nou-studiu-dovedeste-ca-oamenii-pot-vedea-in-viitor

    confirm!

    uite,eu prevăd cu exactitate că Simona ne oferă 9 în viitorul apropiat postare 9. 😀

  13. N-as plange de grija M.Z!La cateva mrd.$ si 26 de anisori mai are ceva sanse.
    Subscriu si eu la afirmatia lui che guevaru.
    Anticipez cu exactitate facturile,cand vine sotia de la serviciu si cand va fi ora 6:30,si-ar mai fi…

  14. welcome, oaspete. no hello, pupezelor. ce alegi între o pisicuţă drăgălaşă şi o cană roz? 🙄 un cîne ş-o halbă. goodbye, oaspete.

  15. Succes, doar sunt o groaza (cea mai mare parte) de site-uri sunt pentru barbati, asa ca meritati si voi un site de socializare numai al vostru, plus ca peretii “face..” vor fi mai curati sau mai intresanti;

    Nu stiu daca-i o lovitura la concurenta dar ii o idee buna pentru dame (ce nu vor sari oricum sa isi desfinteze conturile de “face”) :mrgreen:

  16. Nu cred ca aparitia lui Smiley in clip impresioneaza cu ceva.
    Si chiar daca este un site dedicat femeilor ,nu cred ca or sa depaseasca numarul utilizatorilor de facebook.Poate doar daca va avea jocuri gen -cum sa te mentii in forma mancand mult si prost, sectiunea dietelor imbunatatita cu un joc adecvat -gen fitness ,ori si mai frumos- femeia care nu uita niciodata sa se machieze cu Avon !

  17. @Iulia: te contrazic vehement. eu as putea paria ca va depasi Facebook. Pe bune. :mrgreen:

  18. “Cand te-ai uitat ultima oara la unghiile tale si ai zis “oau”?” Oau? Io ma inregimentez dupa ce inceteaza sa mai traduca onomatopeele. In brosura au, insa, cateva farduri si produse de corp foarte simpatice.

  19. Astept cu nerabdare si site-urile de specialitate pentru barbati:
    Metrosexualli:Corona&Lime connect
    Drojdierii: Ochii lui Dobrin connect
    Stelistii:MuieDinamo Connect
    Universal, ca e trendy: Heineken connect

  20. […] Mi-a placut ideea si realizarea. In acest moment, AvonConnects numara aproape 25.000 de conturi. (via) Posturi similare:Calul alb de la BCRIn cautarea lui Malone Muistu’Stupefiante la […]

  21. cred ca glumesti ca poate exista o competitie intre una si alta :)) seriously, e o gluma, nu?

    am mai vazut site-uri de genul asta de o mie de ori. ce e nou la asta?

  22. @che guevăru: mersi de link. Cu ocazia asta am putut sa imi reimprospatez in memorie de ce am renuntat sa mai postez pe acolo, de vreo doi ani incoace… Iote ce uvertura apoteotica mi-a sarit in bot: “Aţi putea ştii deja “…
    “ştii”-u’ ala nu l-am editat io… 🙄

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint