Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Pisicile roșii, gramatica limbii române și un șeic pentru Elena Udrea

Mai țineți minte rubricile de revista presei din… presă, din vremurile preistorice de acum… câțiva ani? Acum, când totul s-a mutat pe Facebook, se impune să-i dedicăm o sinteză. Se cuvine să știm cine cu cine s-a mai înjurat de mamă și de la ce s-au luat, cine cui i-a dat likeși dacă like-ul a fost cu inimioară sau cu față plângăcioasă, cine a anunțat că plouă afară și cine i-a făcut idioți pe ăia care anunță că plouă afară, și așa mai departe. Iată, așadar, ce-ați ratat, în săptămâna de dinainte de alegeri, dacă n-ați stat conectați:

*** Elena Udrea a intrat în discuție live cu comentatorii de pe Facebook. Patru comentarii mi-au atras atenția dintre cele 5.000: 1) “Nu mai palavragii atât ca oricum nu te alege nimeni si daca chiar ajungi nu stai mult ca te ia Miliția;” 2) “Pentru 3 si ceva la sută trebuie mai mult entertainment pe video chat :)));” 3) “Cand il ascult pe PAVAROTTI cu mama mă gândesc la Elena Udrea și la PMP!;” 4) “Sunteti superba sincer ati putea sa va gasiti un seic bogat si sa ne lasati pe noi.”

*** Un psihopat și-a lăsat pitbull-ul să sfâșie o biată pisică, savurând încântat spectacolul sângeros. În subsolul știrii cu pricina de pe pagina Digi24, comentatorii s-au împărțit voios în trei categorii: una care înjura televiziunea, una care descria cu lux de amănunte cât de lent l-ar omorî pe autorul odioasei fapte, una care ridica problema proprietarilor de câini și pisici care aruncă pui pe străzi, dându-le mu… dându-le unlike, și una, compusă dintr-o singură persoană, care a postat următorul comentariu: “vi se pare normal ca un criminal sa stea in fruntea statului 3 mandate, adica Iliescu cu toti comunistii lui, si sa nu fie inchis? cind se va face dreptate oamenilor atunci ne vom muta atentia la animale”.

Continuarea AICI.

6 comentarii

  1. Nu comentez!
    Risc sa fiu luat drept Primul Militant Partinic al partidului marului de langa drum si fara gard.

  2. Simona m-a bagat in cotloanele negre ale blogului. Sper sa se indure sa ma scoata de acolo.

  3. Sunt (inca )foarte vii alegatorii si nu e vina lor ca le da constiinta civica pe-afara! Zece procente in plus la prezenta si conta! Desi am banuielile mele tare mi-as dori o explicatie sociologica , psihologica , fizio(pato)logica care sa-mi explice (nu ca ar conta prea mult acum) legatura asta dintre PSD si electoratul sau!As zice ca e confirmarea unei zicatori da’ chiar nu vreau sa jignesc.De Nuti chiar nu vreau sa spun nimic- mi-e jena .

    • cotarlele astea două – moliceanu si mustăceanu- au trecut la umflat rânzele, să-i arate ei lor lui mutulică cine e șef în țara asta, și nu se duc la consultări.
      JNapanul până nu-i fudul, parca nu-i JNapan destul , glăsuiește un vechi proverb tradițional românesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green