Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Să spunem NU ACTA!

Aseară a fost o întâlnire a câtova bloggeri cu doi juriști specializați pe drepturi de autor, pe tema ACTA. Din păcate, nu am reușit să ajung, dar o să vă țin la curent cu concluziile participanților. Iată-le pe ale lui Florin Grozea, pe ale lui Mircea Mester și pe ale Bogdanei Butnar.

Vă mai recomand un text despre cele mai importante cinci probleme ale ACTA, explicate de specialiști pe înțelesul tuturor.

Citiți, informați-vă, apoi, dacă vă e clar că sunteți împotriva acestui tratat, nu stați cu mâinile-n sân. Iată ce puteți face:

a. Exprimați-vă opinia pe site-ul sau blogul vostru, sau pe rețelele sociale.
b. Dați un email europarlamentarilor români și cereți-le să se opună (elena.basescu@europarl.europa.eu, theodordumitru.stolojan@europarl.europa.eu, monica.macovei@europarl.europa.eu, traian.ungureanu@europarl.europa.eu, cristiandan.preda@europarl.europa.eu, marian-jean.marinescu@europarl.europa.eu, iosif.matula@europarl.europa.eu, sebastianvalentin.bodu@europarl.europa.eu, petru.luhan@europarl.europa.eu, rares-lucian.niculescu@europarl.europa.eu, oana.antonescu@europarl.europa.eu, adrian.severin@europarl.europa.eu, rovana.plumb@europarl.europa.eu, ioanmircea.pascu@europarl.europa.eu, silviaadriana.ticau@europarl.europa.eu, dacianaoctavia.sarbu@europarl.europa.eu, corina.cretu@europarl.europa.eu, victor.bostinaru@europarl.europa.eu, georgesabin.cutas@europarl.europa.eu, catalin-sorin.ivan@europarl.europa.eu, ioan.enciu@europarl.europa.eu, norica.nicolai@europarl.europa.eu, adinaioana.valean@europarl.europa.eu, adinaioana.valean@europarl.europa.eu, renate.weber@europarl.europa.eu, ramonanicole.manescu@europarl.europa.eu, cristiansilviu.busoi@europarl.europa.eu, tudorcorneliu.vadim@europarl.europa.eu, george.becali@europarl.europa.eu, laszlo.tokes@europarl.europa.eu, iuliu.winkler@europarl.europa.eu, csaba.sogor@europarl.europa.eu, vasilicaviorica.dancila@europarl.europa.eu)
c. Dați un email parlamentarilor români – http://alesiivoteaza.ro sau http://hartapoliticii.ro
d. Ieșiți mâine la proteste și arătați că sunteți anti-ACTA.

Bannerul STOP ACTA îl găsiți aici. Eu l-am pus deja.

17 comentarii

  1. deci : stop acta!

  2. MUUU!

    Se pare ca degeaba spunem noi nu, oricum nu conteaza, jocurile sint facute, totul s-a semnat cu o viteza uimitoare, fara probleme, fara dezbateri si rahaturi de astea. Tac, pac! E limpede pentru oricine ca miza nu e drepturile de autor (reglementate si acum clar), ci libertatea de exprimare.

    Parlamentarilor n-ar trebuie sa le dam mail, ci altceva, tot cu m incepe.

  3. Am înțeles, să trăiți! Se poate verifica…
    @catalin: Ordinul se execută, nu se discută 😆

  4. […] citi despre ACTA – dacă nu ați citit deja – și la Simona Tache (care oferă și o listă a europarlamentarilor români cărora le puteți scrie), Bogdana Butnar, […]

  5. I-am trimis un mail lui Iuliu Winkler pe 29 ianuarie. L-a ignorat, bineinteles. Mai incerc.

  6. Trimis mail, sharuit articol, stabilit intalnire cu altii la 5 😀 .
    Multumesc!

  7. De ce sa spunem NU ACTA? Nu spunem mai bine m_ie ACTA? :mrgreen:

  8. […] idee de a strânge câteva mâini de oameni activi pe internet (alte articole: 1, 2, 3, 4, 5) într-o întâlnire în care doi experţi jurişti – Victor Constantinescu (un viitor […]

  9. […] Simona Tache – https://www.simonatache.ro/2012/02/10/sa-spunem-nu-acta/ […]

  10. […] Simona Tache – https://www.simonatache.ro/2012/02/10/sa-spunem-nu-acta/ […]

  11. Sper că se vor aduna de 10 ori mai mulți oameni în piețe și în săptămâna de înainte de votarea în Parlamentul României, în vară.

  12. păi, da. așa să sperăm 🙂

  13. hai ca s-a lamurit lumea ce e si cu ACTA asta…..

  14. haha, super, il postez si eu mai tarziu, multam 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint