Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Daca azi plantezi un pom, nu mai divortezi de-un om!

Uraa! S-a rezolvat problema divorturilor. Pentru inceput, la Brasov, dar sunt convinsa ca se va extinde solutia la nivelul intregii Romanii, poate chiar la nivelul intregului glob. S-a intamplat asa: Primaria Capitalei a elaborat un proiect de “inverzire”, conform caruia nimeni nu se va mai casatori si nu va mai inmatricula o masina fara sa planteze, in prealabil, un pom, iar primarului Brasovului, George Scripcaru, i-a placut asa de mult ideea ca a preluat-o imediat. Nu numai ca s-a miscat repede (incepand de luna viitoare nici un cetatean al Brasovului n-o sa-si mai puna pirostriile fara sa fi pus inainte mana pe sapa), dar i-a gasit si alte valente decat cele ecologice: “Vreau in felul asta sa-i responsabilizez pe toti cei care isi intemeiaza o familie, atat fata de protectia mediului, cat si fata de institutia casatoriei, ca sa reducem numarul divorturilor, in crestere de la an la an”. Nu v-ati prins ce legatura are plantatul de pomisori cu scaderea numarului de divorturi, nu? Va explic eu. Stiti cum raman cuplurile  impreuna cate-o viata-ntreaga “pentru copii”? E, exact asa vor ramane impreuna si brasovenii care au impreuna un pom. Pentru pom, ca sa nu sufere, saracu’, si sa creasca traumatizat la cap.  

34 comentarii

  1. adica daca te duci la sfat plantezi pomu’, iar dacal dupa un an te duci cu hirtiile si cu ochiu invinetit, te obliga sa folosesti drujba, pe care o poti aplica in prealabil si pe soacra. misto
    intre timp ce faci cu pomul ala, il uzi?

  2. Si cei care sunt pe invers isi planteaza partenerul la 1 m adancime si iau pomul acasa? Cred ca Cioaca stia si a aplicat hotararea inainte de aparitia ei!

  3. pomul e bun pentru casnicii, simbolizeaza trainicia. pentru amorul invers, amorul liber, concubinaje, etc, tot boschetul saracu’

  4. Acum am inteles…amor invers, amor liber…recunoaste!copilul nu e al meu…esti incredibila adormitu…te duci prin padurile tinerilor indragostiti sa le iubesti copacii si dupa ce lasa unu’ mai de stejar ceva samanta in tine vii la mine, io care acum regret ca te-am lasat sa te bucuri de trupu meu de Guta, si-mi zici ca e copilul meu…Pai nu merge asa adormitu’…chiar asa-asta e episodu 5590604 din tanar si nelinistit…
    Simona sunt gata sa iti accept prietenia..cand ne vedem la universitate sa mi-o dai? Poate plantam un copac ceva?
    PS. Cuku bau mi-a gasit trupu’ lu un aurolac mai facut si a pisat spiritul meu in el…adica m-am intors in lumea asta…pentru tine Simona.

  5. Iatam-a!Baga o manea adormitu’ ca am renascut!

  6. Maneele manelee
    frumoasele mele maneeeleee…
    RADIO TARIFA – SIN PALABRAS

  7. Sa ne traiesti Guta Yodda. Cum iti vine noul corp? Nu te strange? Daca te strange un pic, sa nu te sperii, ca se lasa (am invatat asta de la un tip care mi-a vandut niste pantofi). Acum sa revenim la subiect. Sunt mandru ca sunt din BV :D. Sunt sigur ca aceasta masura va avea ca efect imediat reducerea numarului casatoriilor cat si a divorturilor. Explicatia e simpla: cei care nu dau prea multi bani pe casatorie, si o incheie doar ca sa aiba ce desface peste juma’ de an, acum se vor gandi de doua ori inainte sa se casatoreasca. De ce? Pentru ca acuma o sa trebuiasca sa depuna nitel efort ca sa planteze pomul :). Mie personal faza cu plantatul pomilor mi se pare normala. Daca imi i-au o nevasta din alt oras, inseamna ca in BV e acuma un suflet in plus care expira CO2…asa ca trebuie sa fie cineva in plus care expira oxigen, si anume, pomul proaspat plantat. Sa traiasca padurea spanzu….adica, casatoritilor.

  8. Da’ la nunta de argint sau de aur sau de rubine se mai planteaza pomi ?

  9. auzi mai guta,
    nu uita, ca ti s-a dat alt organizm, de boschetar
    iesi si tu din canal, ca e soare afara, ia o floare si du-te la mormintul tau, la ce o fi acolo, mausoleu rahatului necunoscut, si pune-o acolo ma, pe motz, si varsa o lacrima, ca asa e bine ma, ca e pacat ma sa nu te duci, auzi, e pacat, mare cacat…

  10. nedormitu…nu mai tasta ca-ti pute gura…a flori.

  11. casatoria e o schimbare majora. Drastica. 180 de grade:

    – inainte de nunta: vrei sa plantezi pomul si sa iei omul/nevasta acasa
    – dupa nunta: iei pomul acasa, pui jumatatea in loc.

  12. unu` cauta la mine pe blog poze cu tine. ii dau sau il trimit acas`? :))

  13. mi-a venit una acuma si nu vreau sa imi scape:
    piedone, ca a plantat multi palmieri, are harem?

  14. la divort ce se pune se de zgroapa toporul razboiului?cind iti tragi o amanta ce pui? niste ochiul boului? tzitza caprei ?

  15. deci,totodată...

    am un văr , divorţă acu vro trii patru luni , îi zîsă muierea de faţă cu noi ailalţ veri ,întro-ncercare de mediere a conflictului deja îngheţat de cîteva stămîni , că cică , citez , nu mi-a măi făcut nici un moment romantic de vro doo luni ! na ! avu dreptate bunicu : bă , muierea nu-i om , bă , îi alt animal , ţîne minte ! şi iote că uitasăm …

  16. dudi
    mai e o plantă, cre’ că aia se aplică, da’ nu mai ştiu egzact cum îi zîce… ceva a tzgăncii.

    deci, totodată
    salut. aibi de grije, că gazda noastră de colea nece că istodor nu e, nece că morar, că i femee în toată regula, acu nia te tzîpă direct în lumea nimalelor.
    să îţ zic o poveste de la un popă ghin maramuţ
    că cică era una, că i-o murit bărbatul, pătru îl chema. şi să duce şi ea aşe, ca femeea la el, la dom’ părintie să mai spovedească din cele păcate. ei, şi după ce povesteşte ea aşe, o mai întreabă popa una alta. că tzi-i greu mărie fără pătru? – greu mi-i dară, zîse ea lăcrămînd. da’, îl mîncă aghiuţă dă limbă pe precuvios, treaba ceea, zice, ghe cînd n-ai mai făcut-o? Păi, zice femeea, să tăt fie vro doo săptămîni, dom’ părinte, iertie-mă domnu’ isus! păi cum femeie, zîce popa, că pătru tz-o fo murit ghe-o juma’ ghe an! la care zce femeea – d-apăi nu mi-o murit tăţ!

  17. Imi pare rau ca trebuie sa tratez mai serios acest subiect.
    Este o idee buna dar punerea in aplcare ne va aminti unde traim si cine ne conduce.Este mult mai buna decat bazaconia cu taxe in centru sau cu circulatul in zile pare sau impare.(sa circule oprescu cu securistii si iliestii mamii lor, scuze Simona)
    Ipoteza mea: Consilierii sau viceprimarii, cine draqu a mai dat si hotararea asta, isi vor face o firma care va livra acesti pomi agreati mai scumpi decat palmierii Simonei de la Brancoveanu,(din cartierul ei).
    Apoi pomii acestia trebuie cumnparati, corect?Banii? Cu banii mei, ai tai si a fiecaruia care plateste impozite in Bucuresti.Dupa ce ii cumpar odatata cand ma insor, (doamne fereste), cand imi cumpar scuter (da da da), ma duc si il mai cumpar odata pomul respectiv de la oprescu.Corect?
    Asa vrea sa finanteze el autostrada suspendata paralela si perpendiculara cu lini de centura?
    Baieti si fete, Adormitu’ si Guta, va salut si ma bucur ca sunteti vioi si in verva.
    Guta, draguta mica si incostienta, nu fi trista e barbati destui.
    Si apoi poate totusi iti iese ceva la Universitate.
    Va salut cu respect
    Jancan

  18. deci,totodată...

    nu mă , nu animal de-ăla animal , de-ăsta din care facem parte toţ , animale ca-stem…
    altfel , pi la noi aşa să zîce : trecea pe drum un om şi o muiere …omu-i om , muierea-i muiere ! e drept că s-au mai mistricit (corcit)întră timp , că omu uneori (din ce în ce măi des în ultimu timp ) e muiere , şi muierea din ce în ce măi des , parcă) vrea să fie om … om măi vedea !…

  19. jancan
    salut. ne-ai cam incurcat. eu am fost tipa, guta a fost baiatu’. si nici macar nu a fost la inaltime. iar ca tata e de-a dreptul lamentabil, nici macar nu m-a intrebat ce nume i-am dat la prunc! parea baiat simpatic, da’ uite ce a facut aurolacu’ din el.
    serios acuma
    hai sa nu ne gindim la bani. pina la urma initiativa mi se pare simpatica si ok. ca livreaza unul-altul pomul, ca ti-l aduci de acasa, ce conteaza? cit iti poate cere pe un pom? mai bine gindeste-te, doamne fereste sa dai cu pomu-n scuter, sa nu platesti spitalizare pentru pom.

  20. deci, totodata
    stiu
    si ce trist a fost 🙁

  21. deci,totodată...

    HAI CFR-U ! S-AUDE ?!

  22. HAi CFR-U!Trica eliminat.

  23. Nedormitul
    Nu este vb de bani.
    Doar de principiu.
    Il cumpar eu singur de la magazin si il plantez unde spun ei, nu conteaza ca este liziera Bucurestiului sau in Berceni.
    Pue si simplu este deranjat ca se incearca ca dintr-o idee excelenta sa fure, sa se insiseasca niste bani.
    Simona, ce spune domnu’ Bucurenciu de treaba asta?

  24. jancan
    e ipoteza ta sau scrie negru pe alb undeva, in hotarire, ca vii tu cu catzaua si ei cu pomu?

  25. deci,totodată...

    io-s cu steaua , şi asară-mi fu ruşine . astă sară nu-mi fu . da deloc !

  26. Simona
    Vad ca la indexul cu cei care semneaza in Academie nu mai apare Dragos Bucurenci.
    Ce s-a intamplat a paeasit trustul sau este doar o eroare pe siteul Academiei?
    Multumesc anticipat

  27. nedormitu
    Ink este in faza de proiect.
    O sa urmaresc siteul primariei si va tin la curent.380.
    Va salut cu respect

  28. e drept, ca de la astia te poti astepta la orice. am crezut ca hotarirea deja era batuta in cuie.
    nu tin minte ca bucurenci sa fi fost in buletinul academiei. adica a mai colaborat pe la “almanahe”, dar realmente nu tin minte sa fi fost in buletin.

  29. asa stiam si eu ca a colaborat cu trustul, avea si o emisiune la Realitatea, in fine era o intrebare pur si simplu.Am fost plecat o perioada, si nu am avut la indemana netul.
    Imi place cum scrie.Mai ales faza cu brandul Bucurenci…

  30. Bucurenci nu mai are nici o treaba cu AC de vreo doi ani de zile. El e cu ecologia si si-a facut propria asociatie de profil, care se cheama “Mai mult verde”.

  31. @Simona:
    Apropo de intrebari, ca sa nu mor si eu prost, la un moment dat ti-a disparut un articol despre E. Udrea de la cronica tv din Cotidianul.ro. De ce? Daca deja ti se pare ca sint prost, poti sa nu raspunzi.

  32. @ no mistery: cred ca e un simplu accident tehnic, dar am facut o intrebare legata de disparitie la omul care coordoneaza site-ul, el a dat chestiunea in lucru, si o sa iti raspund imediat ce ne lamurim.

  33. E ok, daca-ti raspunde tie e suficient. A disparut cam brusc, la doua zile de la postare, el continuand sa existe pe server:
    http://www.cotidianul.ro/scene_de_mojicie-59091.html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint