Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Jurnalul Elenei B. transcris de Simona T. – episodul 3

Draga jurnalule,

 Astrologul si stilista mea de sprancene cred ca planetele sunt aliniate dubios chestie din cauza la care a inebunit toata lumea si sa ajuns la criza economica mondiala. Sunt perfect de acord cu ei in primul rand pentru ca sunt oameni foarte destepti (astrologul e student la a doua facultate, iar tipa a luat numai premiul II la scoala, dintr-antaia pana intr-azecea) si in al doilea rand pentru ca nici eu, care ca politician inteleg lucrurile mai bine, nu gasesc alta explicatie la criza asta. Pai cum sa se arunce americani pe geam asa din senin numai finca lea confiscat banca o casa? Nu era mai logic sa i-si cumpere alta decat sa se omoare?

Pe mine chestia asta cu atasamentul oamenilor fata de lucruri ma depaseste si m-i se pare de moda veche. Eu nu apuc sa ma atasez nici de haine nici de masini nici de telefoane nici de farduri, ca ma plictisesc foarte repede si le schimb. Am inteles demult (de cand eram mica si imi aducea tata blugi multi si sapun si banane) ca nu asta conteaza in viata, nu bani si lucrurile conteaza, ci dragostea si implinirea spirituala. As dormii fericita, in chiloti, pe o banca in parc la o adica, daca langa mine ar sforaii usor, barbatul iubit, nu miar mai trebui altceva.

A doua chestie e aia cu bursele care tot aud ca cad si care cred ca e lansata de cineva care am impresia ca vrea sa creze panica in interesul lui personal. Nu a cazut nici o bursa, sa fiie clar. Am vorbit cu ce-l putin 20 de studenti atat din ani terminali cat si boboci si miau zis ca le-a intrat bursele pe carduri normal ca si pana acum. In Romania mai e lumea speriata si finca a crescut euro in tinp ce leul sa devalorizat. E o prostie. Pai ce ma interseaza pe mine ca a scazut leul? Daca dadeam pan-acuma 1000 de euro pe luna pe abonamentul la sala no sa dau tot atat? Si atunci care-i problema? Se mai zice ca o sa se scumpeasca mancarea si o sa murim de foame. Alta exagerare. Sa zicem ca o paine costa acuma, cu aproximatie 50 RON. Cat poate sa se faca scumpinduse? 100 RON? Pai ce, e mult? Cu 100 RON nu se putea cumpara oricum nimic nici inainte de criza, plus ca eu oricum nu mananc paine. Nu mananc ca ingrasa si am auzit ca cica si prosteste.

(Din editia print a Academiei Catavencu)

11 comentarii

  1. Vezi ca inca lumea se chinuie sa iti ofere solutii pe celalalt post, referitoare la problema telefonului. Ma gandeam sa o intrebi pe “blonda” de mai sus ce solutie are ea la problema ta cu acoperirea. Sunt sigur ca o sa gaseasca o rezolvare potrivita.

  2. elena
    vezica e unu’, guta yodda il cheama, se tot foloseste de o prietena de-a ta, ii tot spune ca in luna si in stele (apropo de alinierea planetelor) asa si pe dincolo, dar intentia lui reala este sa ajunga la tine.
    Ai grija sa nu pui botoxu!

  3. Solutia Elenei B pentru problema Simonei?
    Un agent SPP subacoperire!!!

  4. @ jancan: un agent SPP cu acoperire mai bine

  5. Simona, draga mea. Mie imi pare ca acest blog a fost acaparat de cei doi pretendenti la nurii tai. Adica Nea Dormitu si Yoda Gutza.

    Fa-ti curaj intr-o zi si spune-le ca inima ta e data si cedata.

  6. continuare de jurnal:elena u(uuu!) sa nu-l mai supere pe tataaa,ca va pirasc la mamaaaa!Hi,hi,hi!Elena Uuuu se va bate cu Zmarandescu,sa vezi ce trinta politica.Cota mea la bursa e mereu ridicata,ca sunt tinara si nam nevoie de proptele,cum are unele secretare chiar la Luxnine de unde(hi,hi,hi!)iau leafa,bineinteles prin card bancar,ca no sa stau la coada la casierie.

  7. @gutaaaaa
    michelle esti tu. adu pensia alimentara, nenorocitule!

    @baronu’
    eu nu am dorit si nu doresc niciodata inima vreunei femei! daca ma intereseaza, ma intereseaza doar organizmu’. da’ nenorocitul asta de …utza ioda sa nu le faca si altora ce mi-a facut mie. a profitat acu vreo saptamina de un moment de slabiciune din partea mea, cind eram femee, si uite ce a facut. m-a lasat cu broscoiu-n burta. e un michelle!

  8. @nedormitu’…da e un misel…dar cred ca s-a bagat si gaina fara voia noastra si a iesit o leaca roz…aia e…pensia alimentara o exorcizez acu’ din mine…si ce parere ai mah…cica am acaparat nurii blogului…si Guta nu se scrie cu z , asta ca sa se stie in viitor…
    @simona
    Offff…mai lasat cu ochiin soare…valeu…valeleu…

  9. guta, esti o boala!
    oare simona i-o fi cedat inima vreunui baron? unui telefon mobil? unui apartament? oare altei femei? o fi elena?

  10. guta
    acu vreo trei zile istodor mi-a facut un tratament si a prins
    http://istodor.catavencu.ro/2008/10/23/institutul-vietii-nedo-cum-te-simti/
    eventual roaga-l si tu pe istodor – desi eu nu l-am rugat, singur s-a oferit, inima de mama…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint