Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Ce face Bush la ora asta

Bush a părăsit astăzi Casa Albă. De câteva minute, Obama e preşedintele Americii. Ce face, în timpul ăsta, fostul preşedinte? Păi, ce e normal să facă un om care se mută: coordonează transferul de mobilă: “Nu mai trânti, bă, cutiile-alea cu bibelouri că, dacă se sparge vreunu’, te distrug. Lauro, nu puteai să scrii şi tu pe astea “FRAGIL”, ca să umble ăştia mai finuţ cu ele? (…) Care m-ajuţi să car maşina asta de spălat pe scări? (…) Ahh, ce m-am zgâriat, biiiiiip. Maicăle, Gion, hai cu alea mai repede până nu ne ia vreo babă liftu’, că nu le mai satură Dumnezeu, toată ziua se fâţâie. Aşa, hai că-ţi ţin io uşa… Săru’mâna, doamnă, ne scuzaţi c-am ţinut liftul. Numele meu e Giorgi şi o să fim vecini. Bine v-am găsit. Mda, tocmai azi, când e o zi importantă pentru America mă mut. E cam ciudat, ştiu, da’ n-am avut ce face: m-a dat afară noul proprietar…”

62 comentarii

 1. cred ca Bush se pregateste sa scrie carti. 😀

 2. eu cred ca ii spune ” vreau sa fac o baie cu mult sapun, sa ma dezinfectez”.
  miau. da tu simona, ia sa trecem noi la probleme ce ne concerneaza: tie ti-a placut rochia pardesiu a mmei Obama?. Laura Bush a fost mereu bine-corect imbracata, la fel la mme Basescu. ce parere ai?da mme Clinton?era cam ridata.

 3. simona, din ignoranta am pierdut discursul. a zis ceva de coafura ta? ca daca nu apreciaza efortul, io data viitoare nu-l mai votez.

 4. si mai cred ca ala care i-a citit gresit juramintu, incepe sa-si faca bagajele 😆

 5. E cam stangaci Obama asta, cel putin cand a semnat, acushica, ca a luat in primire America.

 6. @ angela: si io am pierdut discursu’, ca aveam niste treaba in momentele alea, da’ va fi dat in reluare de 100 de ori, asa ca vom afla daca a zis de coafura. dupa faptul ca inca n-am primit nici un telefon, l-as suspecta deja ca n-a zis, deci poti sa nu-l mai votezi.
  @ gino: dintre toti creatorii care s-au inghesuit sa-i imbrace, au ales (logic, de altfel!) unii americani, asa ca… buna-rea, rochia o sa-i placa lu’ popor

 7. bine. dupa ce vezi re-reluarea sa-mi spui te rog daca tie ti-a placut

 8. – domnu buş, grătaru’ ăsta vă mai trebe, sau mi-l lăsaţ mie?
  – îmi mai trebe, strînge-l şi pune-l pă porbagaju dă deasupra la şevrolet.
  – îîîîîuuu… domnu’ buş, uite, e un miel mort icişa sub iel, cre’ că uitarăţ să-l mîncaţ.
  – haoleoooo, ce făcuşi mă, smulsăşi mausoleu’ mîţii!!! păi tu nu ştii, mă, că mi-a zis doctoru că n-am voie grătar? dă ce nu mi-adusăşi aminte?

 9. @ gino: cat despre ala care n-a citit bine discursul (am inteles ca s-a balbait), nu cred ca pleaca acasa, ci la casierie, sa-si ridice prima. faptul ca s-a incurcat il face mai uman, s-ar putea chiar s-o fi facut-o special

 10. Simona, nu stiu daca din cauza coafuri tale s-a straduit, dar mie s-a parut ceva deosebit fata de obisnuitele bla, bla…pana si faptul ca n-a retinut 5 cuvinte la juramant l-au facut mai baiat bun …hai Barace !!!

 11. s-ar putea. mie daca mi-ar face asa ceva asistenta mea, mi s-ar invineti buzele- la Obama, desigur, nu a fost cazul :mrgreen:

 12. laura: mă, fetelor, alea care staţi acolo, nu făceţ nimica, hai încoa să m-ajutaţ să strîng bebelourile aştea.
  simona 1: “doamnă, io am direct acuma, nu pot”
  simona 2: “io v-aş ajuta, dar, ţinînd cont de noul context geopolitic, ar fi recomandabil să îi cereţi ajutor lui traian băsescu însuşi. îl cunosc de multă vreme pe traian băsescu, i-am urmărit cariera politică, şi cred că relaţiile româno-americane vor cunoaşte un progres palpabil.”
  simona 3: vorbeşte cu impresarul meu
  simona 4: având în vedere că e o amărîtă de primă pagină în libertatea, nu poate vorbi. aşteptăm opinia lui mircea badea.
  simona 5: nici ea nu vorbeşte, după cum a primit indicaţii, aşa că se fîţîie pe lîngă peştişorul de pe televizor, pe care îl sparge, desigur.
  simona 6: este legată fedeleş de un copac, cu căluş în gură, deci nu ne bazăm pe ea.
  simona 7: ajutorul depinde, în mare măsură de calitatea serviciilor firmei de cablu. de fapt, nu se ştie dacă familia buş şi-a plătit cablul pe ultima lună şi nu cumva i-a fost tăiat.
  simona 8: de mult ce-a imitat-o pe andreea marin, aşteaptă ca madam buş să plîngă.
  simona 9: nu face nimic, dar îl are pe guţă, băiat săritor, care, cît ai clipi, a mutat toate asseturile familiei buş în apartamentul simonei tache.

 13. este in Air Force One in drum spre Texas.
  zilele urmatore se va acomoda cu cei 2 “sepepisti ” de la Secret Service si ma tem sa nu faca obiectul unui atentat terorist Al Qaeda.

 14. 🙄 de caterinka nu va intrece nimeni….dar tineti minte ce va spun…vo-r veni anul acesta vremurii de groaza…..si atunci o sa va iasa caterinka pe nas…..si pe popo…….

 15. cred ca nu este adevarat ce spuneti voi… in primul rand tufis asta chiar daca-l cheama george si nu doru sta pe balansoar la vila lac 2 dela camp david si fumeaza un trabuc si isi bea bourbonul… nu stiu daca stie canta la chitara da’ daca nu il cheama pe james de la SS sa-i cante. Apoi o suna pe Jane de la SS sa-i dea numarul lui Tache de la AC. ST de la AC va primi un telefon de la GWB. GWB de la USA ii va cere lu’ ST de la AC sa-i scrie un text despre GY de sub TNB si sa-i recite din jurnalul lui EB a lu TB in timp ce ND de la CJ va comenta meciul de fotbal dintre A[l]H[ilal] si USSN[imitz] in care MR va marca in proprie poarta de frica unui AH64. BLIN de la MCA va traduce texutl in portugues si va ramane trist ca n-are inspiratie

 16. Simona Tache permalink

  @ AVP: deci m-am hotarat, nu-mi plac glumele tale si te intorci la moderare

  asadeci si io m-am hotarat ad-hoc: nu ma mai intorc deloc 🙂

  sa ai noroc, dar daca tu nu tii la gioc cu poetu cel mai zambok, esti un incruntat naparstok 🙂

  paa…

 17. Is it how I told now? Bush is wearing old.
  Has he choked on Pretzel rods? hit a record low?
  Now his time is running out, we’re all in a rush,
  Time for him to retire now and go cut some brush!

 18. avp, aveţi un comment din partea mea pe unul din blogurile dumneavoastră. aştept…

 19. flavius… cel mult in air force two… de fapt cred ca i-au dat aia de la SS un antonov

 20. Ce sa faca, intreaba si el acelas lucru! Ce fac prostii de romani pe care i-am pacalit cu curcubeul!

 21. nedo,
  ma ia cu rau. nam mai vazut asa ontopic de cand ma muscai de urechi la umbra canalului, dar fie. Mi-a placut textul asa ca fie. Uite, daca Simona 9 o incurajeaza mai mult pe Simona 1 cred ca Simona 3 ma va face pe mine impresarul ei. dar ma gandesc cum ar fi sa se depuna un juramant de fiecare data cand se muta cineva in chirie.cum ar incepe? pe ce sar jura? blabla ontopic… 🙂

 22. vroiam sa zic 😕

 23. hai la costin, ne spune el

 24. Bush merge in Texas la vanatoare. Fara Dick Cheney ca ii mai impusca vreun avocat din greseala 🙂

 25. ce ma-ntreb: oare obama are pisica sau o sa ramana fara job tipul care-i gusta kitty cat-ul defunctei matze a lui bush, ca sa vada daca-i otravit?

 26. george
  io cred că texasul e un fel de sudu sudului lor. se duce să cultive roşii, vinete, varză, la solar, şi să le vîndă apoi pe pieţele ambulante din washington.
  simona
  depinde, dacă tipul a rămas în post şi după ce a murit mîţa. în cazul ăsta poate fi reconvertit pe un post de scîrmător în nas, să vadă dacă nu-i otrăvit.

 27. scarmator in nasul cui?

 28. si be) tu cum scrii cu diacritice?

 29. obama ishi ia ciine; tipul se specializeaza ; sua recalifica;sau ercicleaza; sau daca mai au mincare de pisica pe stoc ( ca pisica oricum a murit) isi pastreaza linistit job-ul

 30. cred că al bucătarului oficial

 31. adica nu conteaza ca a murit pisica, ala gusta ca tampitu in continuare, nu? 😆 😆 😆

 32. de ce ma intrebi?

 33. as fi vrut si io sa scriu cu diacritice, da’ intre timp m-am razgandit

 34. pe mec nu mai ştiu cum se face
  pe goz apeşi tasta alt+şift pînă îţi apare în colţ, în dreapta, lîngă ceas, RO-ul. şi scrii. şi scrii. şi scrii. pînă cînd îi vine ăluia rîndul să testeze mucintoşul bucătarului.

 35. @ nedo: domnul elvis a spus ca basescu a ascultat convorbirile lui iliescu cu geoana, apoi a spus ca n-a spus chiar asta

 36. @ simona e un semn de elitism sa scrii cu diacritice _ că pot şi io, fără eforturi!

 37. eu am vrut să mă exprim mai elegant, dar ţie văd că ţi-a ieşit mai bine ideea. nu intru în detalii de buget, organigramă, fişa postului, că n-are rost.

 38. tu urmăreşti ce întreb eu la morar?

 39. cruela
  neavînd atîta talent ca guţă, trebuie să îmi nuanţez glumele cu diacritice. 🙁

 40. nu, da’ am intrat intamplator si ti-am vazut intrebarea, ca era prima

 41. Nedo: Texasul e capitala lor culturala, nu se cultiva rosii ci se mână vaci.

 42. am întrebat mai devreme chestia asta la morar. de-aia mi-ai dat informaţia? dacă da, mulţumesc. dacă nu, de unde ai această informaţie. spune repede!!!

 43. george
  tot ce e în sud e oltenie, giurgiu, slobozie, teleorman, etc. că americanii fac roşii cît vaca, e la mintea cocoşului. am înţeles că au o tehnologie atîta de avansată, încît şi gustul e de vacă. şi dacă storci roşia un pic, dă şi lapte.

 44. simo pai daca e de mincare, nu trebuie gustată, sa ştim cînd s+a stricat? ca s’o aruncăm , nu d=alta?

 45. eu nu am tv la office. dar am văzut ultima postare a lui morar şi tu te-ai găsit să gîndeşti sincron. poate voia să-mi răspundă el şi tu i-ai ascultat gîndurile. naiba şi elvis ştiu ce e şi prin redacţia aia…

 46. @ cruela: nu, ma, gusta in continuare kitty cat-ul ca sa vada daca poate fi dat de pomana la alte pisici, sa fie de sufletu’ moartei, am uitat cum o cheama…

 47. @simona tu vezi ce face dono ? ai vazut ce posturi are ? ” cum sa ne dam duhu in bucatarie” i-ai dat meditatzii de comportament in bucatarie?

 48. Nedo: Sa nu comparam totusi Oltenia cu Texasul :D. Tare imi e ca daca storci putin prazul nici de acolo nu curge tocmai ce trebuie. Cat despre rosiile lor, sunt mult mai proaste decat alea de solar ale noastre. Alea la vreo 2 dolari, ca au si la 6 dolari, dar alea is pt Bush cred :).
  Oricum, tocmai ne-am luat adio de la un mare presedinte (da, stiu, voi fi injurat:)).

 49. asta e concurenţă neloială: femeia dono (adică el) în bucătărie. simona, bagă repede nişte gunoi.

 50. george
  am vaga senzaţie că itm n-o să te înjure, dimpotrivă

 51. a inviat si mircea badea si blogul lui!

 52. Biju nu injura oricum pe nimeni. Cand lucram cu el aparea seara numai un zambet, de parca tocmai iesise din harem si aflase ca a castigat la loto.

 53. bueiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  a dat strechea-n bloage: dono la bucatrie, cabral la baie….murim aici!

 54. @nedo : veshti despre radoi?

 55. cînd vo shti vo spune

 56. bai simona, dono cumpara prajituri pe blog sa iaba lumea la ce saliva, shi tu umbi pin’ coaforuri shi nici alea adevarate?bai io ma mut!

 57. cruela
  deja e o postare nouă, foarte dulce. gratis 😛

 58. @ nedo : m-ai convins : mai stau o tura!poate ne coafeaza shi pe noi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green