Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Scrisoare deschisă către domnişoara Goe Băsescu

Acum un an, când Elena Băsescu a fost aleasă Secretar General al OTPDL, i-am adresat, prin intermediul contraeditorialului din Academia Caţavencu, scrisoarea deschisă de mai jos. Cu oarecare tandreţe, cu înţelegere faţă de fiinţa fragilă şi dezorientată intelectual care îmi părea pe atunci că este. Între timp, a depăşit cu mult limitele răsfăţului, iar fata sărăcuţă cu duhul, care spunea prostioare într-o limbă română de clasa a II-a, s-a transformat într-o gagică de-a dreptul impertinentă. Într-o domnişoară Goe, care s-a plictisit de jucăriile politice din România şi se dă cu fundul de pământ că vrea unele europene. Uite, dragă Elena (poate găseşti pe cineva să-ţi citească), ce drăguţă eram cu tine, acum un an, şi cum te învăţam de bine. Acum, ţi-aş spune doar atât: Lasă-ne, nene! Găseşte-ţi o pasiune care să nu facă de cacao o ţară-ntreagă şi lasă-ne! Uite, de exemplu, ai putea să te măriţi cu unul cu bani!

Scrisoare deschisă către Elena Băsescu

Dragă Elena,
Îţi scriu dintr-o cazarmă. În momentul ăsta, în jurul meu, e mult fum de ţigară, sînt multe glasuri groase şi zbîrniie cuvinte care încep cu “p” şi cu “f”. Ştii tu cam ce cuvinte. Chiar dacă nu le-ai auzit vreodată la Bamboo, le-ai auzit prin casă, cînd taică-tău credea că dormi. Dar mai bine să-ţi spun de ce-ţi scriu. N-am vrut, iniţial. Cînd s-a pus problema acestui contraeditorial şi am fost invitată la tastatură, am zis mai întîi “pas”. Apoi, am mai făcut cîteva sinapse (ştii şi tu cum e, la noi, fetele, e puţin mai anevoios) şi mi-am dat seama că, dacă te las într-o mînă masculină, o să ieşi mai ciufulită decît propriul tău coc, la prezentările alea de modă mai extravagante (chiar, cît îţi ia, după ce cobori de pe podium să ţi-l descîlceşti?). Şi am zis că o să o fac, totuşi, eu. Ca să te încurajez. Lumea în care tu tocmai ai căpătat o funcţie, pisi, e o lume a lor, a bărbaţilor. O lume în care femeile – dacă nu au bileţele prin buzunar – nu sînt ascultate. De-asta ţi-a spus tatăl tău, domnul preşedinte Băsescu, că ar fi bine să vorbeşti mai rar şi mai apăsat. Ce a uitat a fost să-ţi spună şi să vorbeşti mai puţin. Cu cît vei vorbi mai mult, Elena, cu atît îţi vor pune mai mult la îndoială inteligenţa. Sfatul meu e să răspunzi oricăror atacuri cu o tăcere prelungă. La fel şi oricărei întrebări legate de preşedinţia Norvegiei. Eu, în locul tău, aş reinventa politica prin tăcere. Aş face din ea o lume a frumosului mut. O lume în care oamenii vorbesc numai prin atitudine. Ai văzut In the mood for love? E un film de dragoste în care, în loc să-şi vorbească, protagoniştii se plimbă cu rîndul pe nişte scări. Uite-aşa te-aş vedea eu pe tine: plimbîndu-te mută prin politică, ca pe nişte scări. Te-am privit, odată, la o prezentare şi – deşi purtai nişte sandale cu tălpi de 20 cm şi nu aveai la dispoziţie scări – mi s-a părut că ai atitudine. Poate doar mi s-a părut, habar n-am. Dacă n-o ai, îţi iei şi tu un profesor de pantomimă să te înveţe.
Al doilea sfat pe care vreau să ţi-l dau ar fi să nu te enervezi. Vezi tu, una e să te enervezi pe Hrebe Jr. şi să-i dai papucii, o dată la două săptămîni, alta e să te enervezi pe tac-su şi să vrei să-l dai afară din politică. Îţi pune cineva demachiant în sticla de şampon şi ojă în cutiuţa cu gene false, cînd te afli în delegaţie pe plan local (am înţeles că ăla e planul tău preferat), nu te enervezi. Îţi înlocuieşte cineva discursul politic cu versuri din Căţeluş cu părul creţ, nu te enervezi. Dacă cumva, totuşi, îţi ieşi din minţi, aminteşte-ţi de sfatul nr. 1 şi nu vorbi.
Te-aş mai ruga să nu exagerezi cu decolteurile şi nici cu siliconul. Ghiolbanii ăştia nu sînt în stare să aprecieze femeile sexy. Alea şase voturi pe care le-ai pierdut la alegeri, cred că au fost din cauza buzelor. Nu-i bai, însă nu exagera.
Poate n-ar fi rău nici să te îndrăgosteşti, la un moment dat, de un student sărac. Sau de vreun membru mai modest al OTPDL de pe plan local. Nu mult, măcar vreo două-trei luni şi tot ar fi bine.
Nu în ultimul rînd, aş vrea să-ţi scoţi din cap prostia aia, cum că ai fi putut fi aleasă datorită numelui pe care-l porţi. E o tîmpenie. Ai fost aleasă pentru că ţara are nevoie de tine, Elena! Ţara are nevoie de tine, noi avem nevoie de tine, eu am nevoie de tine (te-am văzut într-o revistă cu nişte cizme mişto şi voiam de mult să te-ntreb de unde le-ai luat). Iar, dacă vreodată o să te plictiseşti de politică, las-o naibii şi fă-te lector universitar! Şi lumea universitară are nevoie de tine!

Simona TACHE (27 febr 2008 )

185 comentarii

  1. hai ca merge si-o dedicatzie! luatzi-o cum vretzi!

  2. fara bscau, fara mistocareala, scrisoarea deschisa denota tandrete si o farama de speranta… speranta moare ultima… simona, nu-i loc de o reanimare? s-a dus de tot? :}

  3. ce materie ar prefera nutzi?

  4. Panica in alimentara

    Una,
    genele tale sentind, esti departe.

  5. cruela, noi ti-am facut haicuuri si tu ai plecat

  6. guta, dacai fi student sarac, ai ramane corijent?

  7. @ durox: dumnezeu s-o odihneasca pe speranta. oricum, ma bucur ca cineva mai si citeste textele pe-aici, aveam impresia ca e fiecare cu treaba lui. io cu scrisul, comentatorii cu ale lor. 🙂

  8. @simona ~ eh… atunci cand ma misca subiectul, ma abtin de la offtopic :}:}. cum a fost si cel legat de fetita aia draguta, ce nu poa’ sa umble…
    nu te bucura insistent, sau nu in scris/ pe fata… ca la dimineata intra nedo, si-mi sare in cap, cum ca prea te’mbucur! :}}

  9. simona, fiecare cu ale lui, dar textele le citim că ca tine nu gasim.
    şi dup-aia facem ce ştim noi

  10. da, e de inteles.
    multumim, noapte buna

  11. le citeste lumea, le citeste… nu deceda speranta

  12. @simona :mult mi+a placut faza aia cu : “tzara are nevoie de tine , elena!” LOL numa ca deocamdata au gresit elena!ce-om avea frate de nu mai scapam de blestemul elenelor? una d-abia se duse, una d-abia veni shi una se pregateshte , face joc da glezne si da buze pe marginea terenului!

  13. @AGNES: sunt profund tusata! 😳 va multumesc asculatatorilor si telespectatorilor shi alegatorilor si alergatorilor si culegatorilor de folclor shi de minute!(jim?)

  14. Simona are niste impresii, domne!

  15. Esti vinduta! Banii lu vintu. Stim noi

  16. Daca un student sarac este totusi prea mult,incearca un prezentator sarac Elena! Este unul care vorbeste intr-o zi cat vorbesti tu intrun an jumate,e atletic,baiat simpatic! Ce-ar fi sa formati voi doi un cuplu si sa emigrati intr-o insula de soare plina fara reporteri si fara nesimtiti care nu vrea sa vorbeste cu tine?

  17. ce material potent ai stimabile! da-mi un nr de cont, sa-ti dau adresa, si de restul se ocupa FedEx-ul. :}}

    cand ne mai jucam de-a spammul? ca azi ma lasa mama pe internet iarasi….

  18. Deoarece am sarbatorit astazi un botezuri,ii dau cuvintul lui Cristian Tudor Popescuri sa zica ceva ,pentru ca eu sunt foarte obosituri:

  19. nu ‘Sase!’ se zicea nedormitule, in caz de forma majora? :}

  20. forma, forta, fort, efort, resort. nu mai stiu altele…

  21. vorbeam cu cel şapte samurai. din păcate nu aveam diacritice.

  22. Simona: tocmai dintr-o cazarma ai gasit sa-i scrii articolul? ma indoiesc ca elena a mai citit ceva din scrisoare dupa primul rand, puteai s-o minti si sa-i spui ca esti la un coafor sau ca te plictisesti la un movie-n mall si ti s-au terminat si popcoarnele. sincer, nu cred a luat seama de instiintarile de la tine.

  23. @gero : simpt ca incep sa te iubesc! la cap!

  24. cristian zice ca aseara s-a bagat si base in ca..pardon, conflctu dintre elenutza shi alina!e mai rau decat credeam!

  25. Scrisoarea a fost scrisa cu prea multe cuvinte in general, si cu prea multe cuvinte dificile in special. S-a facut anul de la expediere si nu sunt semne ca ar fi ajuns macar la jumatatea lecturii .Daca semnai YSL sau LVuiton sigur se apleca mai mult pe text sau ruga pe cineva sa-i sublinieze cu rosu ideile importante si data cand incep promotiile.

  26. @cruela: iubeste-ma, doar ti-am zis ca-s intelectual asha cum iti place decat tie.

  27. @sandman: putea, simona, sa se semneze si cu iv san loran si cu lui viuton, tot degeaba, fink numele statea tot la sfarsitul scrisorii

  28. @gero : dacat ca trebe sa ma duc sa muncesc, ca cu intectuali , nu iese mertzu!

  29. sandman, subliniaza badigardu cu portocaliu (nu cu rosu, ca nu se mai poarta!) ideile care o intereseaza si care ii place si cu mov ideile care no intereseaza si care nui place.

  30. hai tu, n-o mai luati peste picior pe femeie… e si elena un biet suflet de om. si-o fost ziua ei acu’ doua zile! cati ani facu oare? :}}}}}

  31. draga mea cruela, cand imi vor ajunge cartile la export si mai ales romanul pe care l-am inceput la postul cu cariocile, iti garantez ca ne vom plimba numai cu maybach-ul precum coelho prin romania

  32. @duroxe, se vede ca nu te pricepi la femei!pai shi , intre 29 si 30, am petreceut cei mai frumosi 10 ani ai vietzii mele! 😳

  33. lipseste io , din ” shi io am petrecut” 😳 😳 😳 emotzia

  34. @geronimuse, scrie atunci , nu te lasa!maybahu e viata mea!

  35. Copilul asta de mic a fost protejat 😛 .. o colega de-a mea a avut”onoarea” de a face vreo 2 ani scoala primara in clasa cu Elena..profesorii aveau grija intotdeauna ca dupa expresia ” sunteti niste idioti cu totii” sa faca o precizare necesara”Nu si tu Elena !!!”.NB:taticu era pe vremea aia doar ministrel, dar profii erau vizionari :mrgreen:

  36. @cruela: mai mult mi-ar placea maybeethoven, este foarte silentioasa masina, dat fiind ca beethoven a si surzit.

  37. Am un amic cam mic de statura (se zice ca cei mici de statura ar fi mai inteligenti, avind creierul mai aproape de inima), si amicul meu de cite ori vede unul mai scund, sare in sus , se duce la el si il imbratiseaza, il sufoca pur si simplu cu euforia-i.
    -Cum sa nu te bucuri cind vezi unul mai anemic decit tine!-imi spune de fiecare data.

  38. vaaai, nutzii, plingeam aseara de emotie cind team auzit. plingeam. hai aici linga mine. suuufletu meu. domnu dan, da ce neuron mare are, domnu dan, asa ceva nu se poate. sufletu meu, cine tia putut face asa ceva?

  39. @simo: imi aduc aminte de articolul asta…
    cred ca donsoara Goe l-a citit si ea, si inca de atunci a intuit ca exista un cuvant foarte puternic…..pe care ea il va folosi candva…. in noptile nesfarsite din banbu, cuvantul prindea contur in mintea ei… avea un sens magic, neinteles pentru ea, dar stia ca-l va folosi ca o arma impotriva cohortelor de invidiosi pe cariera ei…

    ei bine, cuvantul a erupt zilele trecute de pe buzele-i vidanje… si a strabatut eterul ca un fulger ce aduce apocalipsa si pedeapsa suprema…
    cuvantul era “polemica”.

  40. Angela, te pup de-ti flutura urechile!

  41. Ai fost mortala cu Domnu Dan… 🙂 you made my day!

  42. @Angela: 😀

  43. adica o sfatuiesti sa aleaga modelul udrea, in sensul ca intai sa se faca cadru universitar si apoi sa spere la o functie. 🙂 mda, o idee buna, dar zic ca tipa chiar vrea europarlamentar.

  44. @cruella ~ pe-o pagina ma chemi pe alta ma vanturi! ce sa-nteleg? :}:}:}

  45. un frate de-al Istodorului

    Eu cunosc niste neamuri de-ale bascestilor prin Wiena.Capul familiei seamana izbitor cu seful mare de la Bucale…insa fii-sau e baiat destept si muncitor..cred ca pe domnisoara Goe au gresit-o total.. ar fi penibil si jenant sa acceada o asemenea dobitoaca in Parlamentul European…sper sa mai fie prin eterna si fascinanta Romanie cineva cu “SCAUN LA CAP”si sa ne scape de Goita macar pana la alegerea noului president…daca nu,asta e ..ne-om merita soarta daca aceasta figura caragialica apare pe la Bruxelles.

  46. Simo: esti inconstanta in sentimente.ce-i trecerea asta brusca(un an) intre”pisi, draga” la”elena, lasa-ne!”? Asa esti mereu? Te-a schimbat orasul, nu mai esti tu.Presupun ca ai uitat pana si gutuiul din Radu-Voda.Si cat erati de apropiati…

  47. Simona,nu fi naiva!
    Pai, cine sa-i citeasca?Ala cu bani?Sigur e din aceeasi clasa cu ea (a II-a, ofcorse) si a absolvit plin de succesuri aceleasi facultati.Din pacate, nu intelectuale, pentru ca, daca si-ar fi dat seama de prostie,ar fi fost inteligenta.

  48. Ghe: iar incepeti sa va pupati? a mai fost un val acum cateva luni :mrgreen:

  49. cruela mi-e dor de dumneata; si de agnes; durox, ai un raspuns:)

  50. Tzara are nevoie de tine, Simona!

  51. mama ce fixatie ai facut, ptr fiica presedintelui.
    si nu ti mai trece.
    bag seama ca esti frustrata si invidioasa rau.
    in fiecare articol trebuie sa scuipi putin la ea si la tac su.
    macar eu iti spun pe fata ca scuip putin mai mult la tine.
    asa cum lui vadim daca cineva i a confiscat tema nationalista a incetat sa mai existe si tu o sa iti pierzi ratiunea de a scrie o data cu disparitia elenei de pe scena politica.
    inca o asemanare cu vadim– si el se considera ca si tine pamfletar si haios, dar de fapt este si era un mancator de rahat.
    de voi e plina mocirla, porcilor, mai rar ceva de calitate,…..sunt scarbit./

  52. cristian, pentru mine vorbesc io, de ailalti nu raspund.
    adica raspund de cruiela atunci cand doarme , acu nu stiu unde e, i-am scris haiku aseara si creca e in transa.
    traiesc , sunt sanatoasa care iti doresc si tie.
    ne mai vedem pe aici
    🙂

  53. ‘neata.
    intr-o zi, o sa decretez o zi a injuraturilor pe blogul asta. si o sa-i fac si eu porci si mancatori de rahat pe frustratii care n-au alta ratiune de a exista decat sa injure oamenii pe forumuri/bloguri/garduri/calorifere. a, si si pe invidiosii care mor sa fie ei in locul alora pe care-i injura. oare o sa fie chiar azi ziua aia? cred ca nu sunt suficient de scarbita pentru asta, mai vedem

  54. aurelian, tucuteas. aia a fost demult. si ce e val ca valul trece.
    buei, scoateti peptobismolu la bogdan ca are neste greturi.

  55. @aurelian: salut, ce ai mai demolat intre timp? :mrgreen:

  56. Io zic s-o lasam pe aia mica si botoasa sa fie ea insasi! Fara asemenea specimene lumea ar fi mai saraca. Sa ne aducem aminte de Anca Constantinescu. Femeia asta, timp de 4 ani n-a avut nici o interventie parlamentara, dar a ramas in memoria colectiva cu vestitul “ciocul mic, ca acuma noi suntem la putere”! Perobabil asta l-a impresionat asa de tare pe Traian Ungureanu care s-a hotarat sa o consilieze, ba mai mult a hotarat sa se faca el insusi pedelepra, ca un omagiu adus acestei vestale din templul lui Zeus! Hahahaha!!!

    Asadar, draga dooamna, sau domnisoara, ca nici nu cunosc starea d-voastra civila, avem nevoie, noi barbatii, ba chiar si femeile, de domnisoara Goe. Pai ia ganditi-va ca toti am fi la fel de spontani ca … sa zicem, Mircea Badea, rai si caustici ca … sa zicem Ciutacu, patibulari ca …. sa zicem HR Patapievici, sau adanc cujetatori ca CT Popescu. Ce viata ar mai fi. Pai nu zice filozoful ca fiecare om are rolul sau? Inclusiv cei care n-au nici un rol sunt utili pentru ca parintii sa-i dea de exemplu progeniturii. Poate asta-i destinul domnisoarei Goe. Sa constituie permanent “asa nu-ul” de la gazeta de perete. Io cre` ca daca o sa-si ia in serios rolul poate face cariera! Poate `reacu, o s-o vedem si la Hollywood! Ca pe yputube, deja face furouri! Pardon furori! Hahahaha!!!

    PS Sunt convins ca dupa acest comentariu, foarte putini de pe-aici vor sa mai “vorbeste” cu mine! Hahahaha!!!

  57. bogdan, uare eu sunt porc sau, cu voia ta, scroafa ?
    as vrea tare mult sa stiu, te rog sa nu ma ignori.
    mersic.

    p.s.
    simona, poti tu sa muti, te rog, prima virgula dupa “mama” si sa o stergi de dupa “facut “, ca ma doare okiu ?
    mersi again.

  58. cruiela, bogdi ne-a facut porci
    oare noi suntem porci amandoo sau una porc si cealanta scroafa ?
    ca kiar amandoo scroafe ar fi prea de tot, ce zici ?!??!!?

  59. bula, in limitele bunului simt vorbim cu oricine. nu e o societate inchisa.

  60. Sa traieste libertatea de exprimare..in doze mici face bine la organism. Orice loc de socializare are si o scuipatoare/buda unde mai cureti gatlejul..daca aici nu s-a montat, scuipa omu’ unde poate si el…
    Nu e mare lucru un post numit :Aici injurati Simona Tache,usurati-va sufletul !!!

  61. simona,
    la mesajul lui bogdi ma refeream cu virgula aia, daca ai okazia…

  62. Extras din prima scrisoare: “… cu înţelegere faţă de fiinţa fragilă şi dezorientată intelectual care îmi părea pe atunci că este”.
    Eh… in timp ajungem sa reformulam (cu incredere!) in: “… cu înţelegere faţă de fiinţa fragilă intelectual care îmi pare acum că este”.

    Da’ de… “aschia nu sare departe de copac” ce spuneti?! Putem incerca un “reverse engineering”?! (pornind de la aschie, definim copacul) :mrgreen:

  63. scarba e o senzatie care vine in urma unui exces… ori in cazul prostilor nu poti face exces de haz ori inronie! oricat ai incerca… talentul omului prost de a se autodepasi, este infinit. de-aia ne si simtim atat de bine, atat de minunat! mai baga una simona, sa moara dusmanul! :}:} vb lu’ artanu’

  64. Ia toata lumea un pas in spate,sa eliberam mocirla pentru bogdan! Hai maestre,manifesta-te! Intr-o lume de porci,arata ca tu esti cel mai valoros,esti cel dintai!

  65. hi 70! sa va scot din pozitia 69!

  66. cruela, stam capra la un critic 😛 ..

  67. @bogdan: Vaaaai!… bogdan, in ce hal poti sa te “iegzprimi”?! (abia acum am “remarcat” mesajul tau penetrant si plin de idei). Se pare ca la PDL sunt sariti cu buna stiinta “cei sapte ani de la partid” :mrgreen:

  68. toate animalele sunt egale intre ele dar bogdan e mai egal cu el decit ceilalti.

  69. @Angela:
    De fapt, bogdan este la baza piramidei trofice

  70. Toti pedelistii e barbati cand e vorba de onoarea cea nereperata a fetei lu zeus! Ca in particuler stau toti capra la pohta ce-a pohtit sefu,e partea a doua! Ete din cauza astora o sa votez de acuma cand o candida agnes la presedintie si cruela la europarlamentare!

  71. s-o lom shtiintzific! xca acu’ vine sefu cu camera e loat vederi si ma-ntreaba ce-am muncit azi! shi io ca sa merit la ioroparlamentare n-am muncit nimic dar ma baut 3 cafele!

  72. 1.agnes san si cristian ghe san: v-am multumit pt hai ku! am dormit cu el supt cap! d-aia m-oi fi sculat cu capu’ mare?shi ushor cu curu’n sus?

  73. 2. mi-am aminti bancul de odinioara : are mama doo fete: una frumoasa si una la politehnica!

  74. de aceea cand il tanspunem in noua era capitalista, cu noul presedinte, bancul va fi asa : una destea[pat si un a europarlamentareasa! :mrgreen:

  75. 3. geron: nu vreau mybetoven care este silentzioasa , ca nu ne aude nimeni cand trecem cu mashina shi nu poate sa moare dushmanii mei de oftica ca altzii moare shi-asha nare! asha ca : mertz am zis , mertzan ramine! sa n-avem vorbe! ca prea vrei sa-mi furi calu’!

  76. 4.durox : pe o femeie sa n-o contrazici niciodata : las-o 10 minute ca se contrazice singura!( daca nu te-ai prins , sunt femeie, shi asta imi ocupa tot timpul si asta deranjeaza)

  77. cruella san @ multumim pentru aprecieri. io plec la Ploiesti, o sa-ti mai pun de un haiku la intoarcere de pe podu de la ikea. Sa ai grija de agnes in lipsa mea, capisci? Agnes: pupici in contumacie.

  78. @simona si eu am o parere critica.
    pai ce i-ai spus tu elenei anul trecut? i-ai spus tu sa nu candideze? i-ai spus tu sa se opreasca?
    ai indemnat-o doar sa taca in timp ce candideaza!
    si ce ii spui anul asta? sa se marite cu unul cu bani!
    Mai mult o intariti vad. O faci sa tinteasca mai sus. Si asta pe spatele nostru al oamenilor simpli.
    @simona
    te rog Dumnezeao nu mai indemna oamenii sa faca lucruri. sau citeste o catre despre cum sa ii demobilizezi.

  79. 5durox, de ce nu ma lasi sa ma-ndragostesc de tine pe o pagina, shi sa-mi fac rost de un mertz pa alta? ca banui ca la asta te refereai? imi aduci tu mertzanu?

  80. 6. agnes : noi nu suntem nici porci nici scroafe ca aia au orgasmu de 30 de minute! si am verificat : nu-tzi face iluzii nu ne incadram! am monitorizat cu cronometru in mina!

  81. 7 simona : danko are dreptate: fata a facut cum ai invatzat-o! i-ai zis sa taca? a tacut! a zis ca nu polenizeaza si n-a polenizat!ca ar fi putut sa-i zica fo doo lu madam mungiu! uita-te la bogdana, daca vrei sa-tzi faci o idee de retorica!

  82. vreau sa stiu si eu motivul fixatiei daca pot ptr ca sa ma exprim pe intelesul d voastra.
    de inteles se intelege ca miss basescu junior nu este usa de biserica , si deja stie toata lumea cu onor ajutorul presei “bine spre foarte bine intentionata” dar in momentul cand pana ta de epigon scrie despre acelasi subiect in continuu in jurul cozii incetezi sa mai fii epigon sau pamfletar sau ma rog ce va doriti dupa caz (porc sau scroafa-fi emi cu iertare dar nu pot sa ma mai care va sa zica abtin)ci devine strict un prizonier al obesiilor intrinsece viscerale care il epateaza si l molesteaza(daca va place verbul mieu si l considerati corespunzator exigentelor d`voasta ).
    Sincer vorbind nu gasesc nimic haios intr un articol-pamflet fara nici o originalitate care printre randuri arata o frustrare si fatarnicie.
    oare d soara nu are alti subiecti?
    a fost funny prima data , a 2 a dar nu stiu cata oara e deja obsesie depresiva .cred in umila mea parere ca jurnalismul trebuie sa fie ceva mai mult.
    asta e defectul meu spun ce cred.
    si desii v ati bulbucat la mine , sincer prefer sa scui[p aici decat in articol . hai ca am sa ma abtin ca iar m am enervat nu va salut….Bogdan

  83. 8 bogdan : site-ul pe care-l cautzi tu se numeshte pitici gratis! du-te mama, du-te , ca are omul ala shi-un cadou pt tine! ti l-a pus intr-o cutie la postul de ieeri! :mrgreen:

  84. @danko , ma speriasem : credeam c-o bagi p=-aia cu daca n-ai carte, car’te! 😆

  85. ca pokeru nu e pt fraieri!

  86. @cristiane , cat sunt io acilea , agnes nu mishka-n front! numa vezi ca in uichend plec la brasov… ori vii cu noi , ori nu raspund de faptele noastre de arme! ca suntem puse pa cuceriri! 😳 mai ales io !ca ia a zis ca are viata personala pa mes ( sau ca viata ei personala e un mess…n-am intelesmes)

  87. @cristi ghe , daac e da pod de la ikea si dupe podu alexandre 3 ( ca astai din paris nu stie sa faca podu din prima) din paris, te rog sa fie un haiku suedez!cu shuruburi cu capu in cruce!

  88. @cru: asa o sa fie: cu suruburi cu capu tuns in cruce

  89. cruela, mai respira ca te ia cu sughituri 🙂

  90. cristian san, sa ai o zi buna!

  91. bogdan: vezi ca trebuie sa ai si cratima pe tastatura, trebuie doar s-o cauti.

  92. @cru
    nu stiu eu cu atitea cratime, liniutze si apostrofare sau cum se numeste virgulele puse altfel.

  93. @angela N-auzi ca am beut tri cafele? shi sunt in drum spre a patra ( banca de la geam?)nu poci ca am inertzia mare!shi mai postez shi pt agnes ca ea e ambetata de drumu lu ghe la ploieshti shi n-are uzu ratziunii pure , shi l-a uitat la mine!

  94. @bula : tzi-am zis astazi ca te iubesc?

  95. @dankoule nu fi trist : te invatza silva! uite mai sus! apropos ce mai face ” internetucupedale”? 😳

  96. Salutare tuturor.

  97. @simona : nu e nevoie sa te injuri cu nimeni! cheama-l pe domnu piticigratis la o cura de baie de multime pe blogu roz , ca nu shtie nimeni mai bine ca el cum se face asta … “bondingu” cu ” admiratorii” tari in gura dar nu shi in alte locuri!

  98. daca spuneti de internet cu pedale imediat apare si jim de dupa semnu exclamarii

  99. vreau să vomit. unde unde

  100. @silva vrei sa candidezi shi tu ( ca mine) la ioroparlamentare da eshti ata de ecsxcesiv de protocolara?te antrenezi? 🙄

  101. @ bogdane fake , nu vomita ca nu-i guta aici!shi asta deranjeaza!

  102. @cruella ~ doar sa-mi semnalezi pagina unde incerci sa faci rost de mertzan, sa nu-ti stirbesc stanahovismul. [trebuia sa bag cuvantul asta, il tin de 3 zile, si-astept prilejul]
    pun 2 L, din cauza trecutului… impreuna… a respectului… a educatiei alese… nu ca bogdan ala scarbitul, ce n-are maniere si vb urat dis de dimineata, cand omu-i inca vesel si ia micul dejun. :}

  103. bogdan,
    vomita si tu pe min-e.vomita cu to-ata gura.

  104. @bogdane , fii barbat : aranjezi tu sa dispara baseasca de pe scena politica ca s-o anihilam pe tache?te rooooooooooooog! ca n-o mai suport pa tache asta!

  105. nedo, nu-l deruta pe bogdan. O sa creada ca are dubla personalitate: una scuipacioasa si agramata si una “porcoasa”, care n-o adora pe EB.

  106. simt că am mîncat petrol

  107. aşa e perfect. sînt perfect, doamnă

  108. @duroxe , scrie cu catzi de el vrei tu ca io a trebuit sa mai bag sau sa mai scotz functzie de mail-u cu care m-a prins inregistrata ! ca primu mail mi-a fost confiscat de stapinul mailurilor si nu mai am apces la el si a trebuit sa pun alt mail , dar nu am voie cu acelasi nick si cu doo meliuri ca asta deranjeaza! si atunci mai pusei sau mai scosei ( ca nici io nu mai stiu) niste eluri, ca astea nu e ca eurile , sa dauneze!

  109. mamaaaaa!!!! am facut o fixatie, ptr elena fiica presedintelui

  110. @bgadane fake ,a cum vomita ! tzi-o cere insushi gutza gutzazatorul!

  111. cruela: ce dau astia la ieuroparlamentarele astea, sa stiu daca ma bag? E cu stripari? E cu fun?

  112. si iata cum am descoperit cea mai simpla metoda de a-l aduce pe gutza pe blog! vomitatul de protocol! simona , fa repede o prgramare: sa vomitam toti pe rand ( cate putzin , s-ajunga la toata lumea) sa-l avem vesnic pe gutza in sanul nostru!

  113. mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am facut(virgula) si o dezaxatie ptr bogdan fara gravatar

  114. @silva e cam varza, ca e cu brucxe-less!sper ca ai auzit de varza de brucxeles : vai mama ei!ai incercat fodata sa faci varza de bucxeles calita? o nenorocire! o pipernicita! nici varza nu stiu aia sa faca! pai noroc cu noi ce-i mai scotem din kkt la capitolul asta! las ca vine romanii shi face ei totul varza!

  115. bogdane fache, iti deschizi statie peco?

  116. @geronimuse, lasa fixatziile pt EB , ca astea sunt rezervate de simona! si asta deranjeaza! treci la munca , ca mertzanu nu vine singur!

  117. 10 rugăciuni în care să zici Tu eşti bogdan întÎiul cel adevĂrat!
    hauuzi la ea! unde ai învăţat să îmi zici fake? Ai? unde? zi unde!

  118. cruela: plus ca nu vreau sa polenizez nici cu EB, nici cu Dna Mungiu. Nu ma intereseaza.

  119. Băsescu despre candidatura fiicei la Parlamentul European: O să discut cu ”femeia asta”

    Preşedintele a mai precizat că va avea o discuţie cu mezina sa: ”Şi ea o să-şi facă timp să discute cu ta-su şi ta-su cu ea şi o să aştept reacţia”, a susţinut el, adăugând că decizia îi aparţine fiicei sale.
    ”De ce îmi cereţi să mă bag în viaţa fetei, dragilor?”, le-a transmis el celor ce l-au acuzat că e dictator când şi-a exprimat nemulţumirea legată de relaţia Elenei Băsescu cu Andrei Hrebenciuc. ”Femeia asta are 28-29 de ani de acum”, a mai subliniat şeful statului. ”Nu vă pot spune ce o să-i spun”, a menţionat el, adăugând însă că nu a fost niciodată brutal cu fiicele lui. El a acuzat-o însă pe preşedintele SAR, Alina Mungiu Pippidi, că încearcă să îşi facă notorietate de pe urma Elenei Băsescu.

  120. @duroxe, cat despre mertz, mi l-a promis geronimusu! shi eu m-am promis lui in vederea acelei promisiuni promise! in rest , sunt libera!

  121. shtie si agnes!

  122. @cruella
    e cumparat asa cum ti-am spus. te asteapta sa il folosesti. se numeste http://www.internetcupedale.net
    sa-mi zici dns-ul si inca citeva chestii de care habar nu am si ti-l transfer un-doi.

  123. vezi, cruela, cred ca aici am gresit. eu dadeam la sanctisimu cu mir (nu la mir, sa se inteleaga) ma retrag umila si ma duc in munti sa maninc muschi, muste si licheni. daniela siihastrache

  124. @sandman: o va renega basescu pe femeia aia?

  125. real bogdan: aia cu “nu ti mai trece” era un calambur, nu?

  126. @sandmane , alina mingiu e complet deplasata daca vrea sa-si face notarietate pa spatele lu elena ! shti toata lumea ca cu noatriatul si noatrietatea se ocupa ioan! ce fraiera! 😎

  127. @danko, daca shtiam ce-i ala dns, eram presedinta! asa ca vorbeshte si tu cu cuvinte din dictzionaru cartierului saljean valjean !( stie domnu istodor!)

  128. @angela , nu pleca : e suficient sa vomitzi! shi s-ar putea ca tot de la baseasca sa-nvetzi : ca am auzit ca manechinele e in general bulimice shi una dou se pun pe vomitat viteza!

  129. @cruela: daca fugi cu durox in lume, ma dau la elena basescu!!!

  130. @geronimuse, te reocupa prea tare femeia aia si asta deranjeaza! MA deranjeaza! vrei sa ma vezi deranjata?nu merita deranju’ crede-ma!

  131. tocmai ce-am aflat ca elena are 28-29 ani de la basescu. eram convins ca nu are mai mult de 21-22.

  132. cruiela, vezi ca pe mine ma propus jointu presedinta muult mai sus da nam avut timp sa reactionez
    tre sa stiu neaparat ce e aia dns ca sa candidez ?
    cristi gheo, cand te returnezi de la ploiesti , dupa ce faci haicuu ala suedez cu surub si intoarcere 360 de grade pt cru,
    intai imi bagi o patetica pt hartu meausi apoi zi si mie ce e dns.

  133. geronimus, normal ca pare mai tinara. si-a sters din buletinu de vot cei 7 ani de-acasa.

  134. Aia cu notorietatea e grava rau..si actiunile Simonei apar in alta lumina acum 😈

  135. @agnes : este normal :ca d-ai suntem noi rude ( si asta deranjeza!) nepotismu’ e la moda!io propun sa ne schimbam si numele in basescu!cel pitin pt anul asta! la anu’ mai vedem!antonescu….alea alea

  136. @angela: 😆 ai dreptate, nu ma gandisem

  137. @sandman:
    baselul: ”Nu vă pot spune ce o să-i spun” (Lenutzei, fiica)
    Oare o sa-i spuna ceva despre “pasarici”, “tziganci”, “ga[…]zari”, asa cum ne-a obisnuit?! :mrgreen:

  138. @gero ; ceva imi spune ca duroxu a fugit in lume fara sa ma ashtepte ( si asta deranjeaza!); iar la felul in care postezi tu despreduduia, io crez ca d-abia astepti sa ma enervez shi sa ma sui in avion , sa ai liber de toate promisiunile care decat mi le-ai facut

  139. @cruela: 😆 😆 😆 hai ca-mi esti simpatica. gata! nu mai vorbesc frumos de elena.

  140. la elena, admiram ca are aceiasi privire inteligenta ca al tatalui ei

  141. @geronimus : m-am lishtinit! ca-mi batea inima cam tare!

  142. ca a*(scuze elena)

  143. @gero : poti sa-i admiri si paru’! ca tot ce nu mai e la tacsu pa cap e la elena!si se shtie ca par scurt ( traian ), minte multa si viceversa!

  144. @cruela
    suntem nist fraoeri amindoi. eu ti-am luat smecheria aia de internet, dar nu stiu cum sa o transport sau sa ti-o trimit si nici unde. tu nu stii nici macar in ce o vrei ambalata.
    oricum se pare ca, daca il vrei, trebuie sa vorbesti cu un baiat care sa stie cum sa il iiieea usor de acolo de unde e el acum, sa il puna intr-o sticla sau borcan ceva… si sa ti-l puna intr-un acvariu sau ce ai tu pe acasa ca sa te poti uita la el.
    uite cite probleme imi face un mic internetcupedale.

  145. @cruela: parul, e ultimul(hai penultimul) lucru la care ma uit la o femeie,darmite la un barbat… nu sesizasem pana acum daca are sau nu.

  146. stuiu io pa unu care sa pricepe la lantzuri da biciclete! daca e doar vorba da pedale , sigur m-am scos!hai ca nma uit pa site-ul tau si daca e cazul vin la tine la privata sa te contactez in secret!itzi ecsxtraordinar de multzumesc!

  147. @geronimus! daca ai shtii cat te iubesc! ca io am tot atata par cat basescu shi nu shtiam daca e pa placu tau! da’ daca zici ca nu conteaza , cand ne vedem nici nu-mi mai iau peruca!

  148. @gero : ps : protezele ce impresie itzi fac?( alea dentare vreau sa zic!)

  149. cruela, youv got mail ?

  150. @cruela: ma uit numai suflet la o femeie, in tine vad luna si stelele, dar mai ales luna

  151. @agnes, pina acum n-aveam , da acu’ am!saru mina! ma duc sa fac lectura!

  152. @geronimuse, tu sa nu ma faci pa mine lunatica!daaaaaaaaaa….. ca io nu-s d-alea da vrea iele luna da pa cer! io sunt femeie de cuvint : mertzan am cerut , mertzan vreau!ce sufletu’ meu!

  153. @cruela: nu stiu acuma, draga, de vrei mertzan va trebui sa astepti, poti, intre timp, sa mergi cu durox unde vrea el sa te seduca

  154. deci io sunt de acord si semnez petitie publicaca sefu’ prezidente sa o pocneasca pe aia mica… si sa nu ma luati cu violenta in familie ca ma oftic si pun fonta in loc de otel special… adica imi bat joc de munca mea 😳 😯 :mrgreen:

  155. sandmane: zi-ne cum e cu vapoarele si femeile 😕

  156. sunt un nesimtit, nu mai fac

  157. @aurelian
    Armatorii sunt pe scaune cu o gatlegau de funie in mana, acu vine si sapunul…femeile dau dureri de cap, mai ales cand spun si fac lucruri traznite 😛
    Elena te iubim, ca ca tine nu gasim 😳

  158. Mda… esti rea mai Simona. Mai degraba INVIDIOASA. Pt ca pe tine te cheama TACHE. Ce nume e asta? TACHE??? Daca te chema si pe tine Basescu. Simona Basescu. Iti dai seama unde erai acum??? nu stateai in cazarma aia plina de fum si de barbati care vorbesc urat. Vedeai lumea de sus, dintr-un Range Rover de 80.000 de euroi. Apropo, tu ce masina ai? Cum iti permiti tu sa faci misto de Elena?

    P.S.: (misto scris. pari ca ai fi mancat vreo doua kile de lamai inainte, si vreo doua dupa).

  159. bai colegu, si vreo doua in tinpu, te rog misto !

  160. @colegu’! colega ta e deja mai tare ca zues, daca vrei sa shtii , deoarece se pare ca nu ai citit tachepedia.ro ( ceea ce itzi recomand! shi ia shi nishte lamii cu tine!)ai auzit tu de basescopedia.ro?pai vezi?ce e val ca valu trece!( sa ne scuze domnu baselu ca zicem de valuri, da n-am avut alta rima!)jizase, mauzese, unde santetzi c-a venit colegu’ cu blasfemia : cica sa-shi schimbe tache numele!pai numele mi-l scimb io cu agnesa! noi o sa fim primele care baseshte ! pardon: care este basescu !

  161. @colegu: eu unul, mi-as schimba sexul si as repeta scoala pornind de la cresa(evident, la fara frecventa ca si elena), pentru a n-o mai invidia atat de mult pe elena basescu

  162. gero, iarta-l. Glumea

  163. @geronimuse, nu fii fraier’ nu-tzi schimba sexu’! ca am auzit io ca cand tzi-l schimbi itzi unu de la second hand! 😳

  164. @geronimuse, uite am primit si io o scrisoare deschisa pa mail shi o impart cu tine si cu mama ta!

  165. *1. Numele:*

    Daca Ana, Maria, Cristina si Andreea se intalnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunandu-si Ana, Maria, Cristina si Andreea.

    Daca Radu, Mihai, George si Marius ies la o bere, vor dialoga spunandu-si (afectuos): “Grasule”, “Prostule”, “Testosule”, “Cap” sau “Mosule”.

    *2. Achitarea notei de plata:*

    Cand se primeste nota de plata, Radu, Mihai, George si Marius vor plati fiecare cate 10 lei, chiar daca nota este de 25 lei. Niciunul nu va avea marunt si niciunul nu va recunoaste ca ar dori rest…

    Cand femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geanta.

    *3. Banii:*

    Un barbat va plati 20 lei pentru ceva ce valoreaza doar 10 lei, insa ii este necesar.

    O femeie va plati 10 lei pentru ceva ce valoreaza 20 lei si nu ii este necesar, dar este la reducere.

    *4. Baia si lucrurile personale:*

    Un barbat are 5 obiecte in baie: o periuta de dinti, pasta de ras, aparatul de ras, un sapun si un prosop luat de la hotel.

    Numarul mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337. Pe majoritatea acestor obiecte un barbat nu este capabil sa le identifice.

    *5. Argumente si discutii:*

    Femeia are intotdeauna ultimul cuvant, in orice fel de conflict.

    Orice ar avea de spus un barbat dupa aceea, este doar inceputul unei noi discutii.

    *6. Pisicile:*

    Femeile iubesc pisicile.

    Barbatii afirma ca iubesc pisicile, insa le alunga imediat ce femeia nu mai este de fata.

    *7. Viitorul:*

    O femeie isi face griji cu privire la viitor pana cand se casatoreste.

    Un barbat nu isi face niciodata griji referitoare la viitor, pana cand se casatoreste.

    *8. Succesul:*

    Un barbat realizat este acela care produce mai mult decat poate cheltui sotia sa.

    O femeie realizata este aceea care poate gasi un astfel de barbat.

    *9. Mariajul:*

    O femeie se casatoreste cu un barbat, sperand ca acesta sa se schimbe, insa el nu o va face.

    Un barbat se casatoreste cu o femeie, sperand ca aceasta sa nu se schimbe, insa ea o va face.

    *10. Vestimentatia ingrijita:*

    O femeie este ingrijita cand merge la cumparaturi, cand uda plantele, arunca gunoiul, raspunde la telefon, citeste o carte sau un mail etc.

    Un barbat va fi aranjat cu ocazia unei nunti sau a unei inmormantari.

    *11. Natural:*

    Barbatii se trezesc la fel de atragatori ca atunci cand s-au culcat.

    Femeile, cumva, se “deterioreaza” in timpul noptii.

    *12. Familia:*

    Ah, copiii… O femeie stie totul despre copiii ei. Stie la ce ora este programarea la dentist, cunoaste relatiile lor sentimentale si anturajul, mancarea preferata, temerile ascunse, sperantele si visele.

    Un barbat are o vaga idee ca in aceeasi casa exista niste omuleti mici.

    *13. Concluzia:*

    Orice barbat casatorit ar trebui sa isi uite greselile.

    Nu ar avea sens ca doi oameni sa isi aminteasca mereu acelasi lucru…

  166. Cercetare feminista, instiintare pt toate femeile din lume! O cercetare recenta a descoperit ca barbatul este animalul cel mai nefericit, pt ca: are tate fara lapte, oua fara coaja, cocosel fara aripi si sacul fara bani. Se mai pare ca 80% din cazuri, femeile nu se casatoresc, pt k si-au dat seama ca pentru 70 gr de carnat, nu are nici un sens sa tot tina tot porcul in casa.

  167. @gero : si uite ce am mai primit! te las sa descoperi care dintre afirmatziile celebritatzilor e pt tine! 😳

  168. Clinton a mintit. Un barbat poate uita unde parcheaza sau chiar unde
    locuieste, dar nu uita niciodata o partida de sex oral, indiferent cat
    de nereusita a fost.”
    Barbara Bush
    “Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai
    comfortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o
    in fata unei femei.
    Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii
    sunt doar recunoscatori.”
    Robert DeNiro
    “Se zice ca ar fi aparut un nou scandal in lumea medicala. Doctorii
    semnaleaza faptul ca barbatii au reactii alergice la prezervativele
    din latex.
    Acestea provoaca umflarea puternica a penisului. Si, care-i problema?”
    Dustin Hoffman
    “Sexul este ereditar. Daca parintii tai nu au facut, nici tu nu vei
    face..”
    Anonim
    “Cunoasteti privirea aceea pe care o au femeile cand vor sa faca sex?
    Nici eu!”
    Steve Martin
    “Femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex..
    Barbatii au nevoie numai de un loc unde s-o faca..”
    Billy Crystal
    “Sa faci sex e ca si cum ai juca bridge.
    Daca n-ai un partener bun, ar fi bine sa ai o mana buna.”
    Woody Allen
    “Mama mea n-a sesizat niciodata nimic ironic in a ma numi
    ‘son-of-a-bitch’.”
    Jack Nicholson
    “Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul. Barbatii pot mima o
    intreaga relatie.”
    Sharon Stone
    “Exista cateva dispozitive care cresc dorinta sexuala, in special la femei.
    Cel mai important dintre acestea este Mercedes-Benz 500 SL.”
    Lynn Lavner
    “Bigamia inseamna sa ai o nevasta in plus. Monogamia e acelasi lucru.”
    Oscar Wilde
    “Vedeti, problema e ca Dumnezeu i-a dat barbatului un creier si un
    penis, dar nu i-a dat suficient sange pentru a le folosi pe amandoua
    deodata.”
    Robin Williams
    “Iubirea este raspunsul, dar in timp ce astepti raspunsul, sexul
    ridica niste intrebari bunicele.”
    Woody Allen
    “Cand am ajuns in America, nu stiam sa vorbesc engleza, dar viata mea
    sexuala era perfecta. Acum engleza mea e perfecta, dar viata mea
    sexuala e groaznica.”
    Julio Iglesias
    “Ultima data cand am fost inauntrul unei femei a fost cand am vizitat
    Statuia Libertatii.” Woody Allen
    “Sunt un amant atat de bun, pentru ca exersez foarte mult singur.”
    Woody Allen
    “Sexul si golful sunt singurele doua lucruri de care te poti bucura
    fara sa te pricepi la ele.”
    Kevin Costner – Tin Cup
    “Bisexualitatea dubleaza automat sansele de a avea o intalnire sambata noaptea.”
    Rodney Dangerfield
    “Este mai bine sa nu fii fidel, decat sa fii fidel fara sa ti-o doresti.”
    Brigitte Bardot
    “Daca Dumnezeu nu ar fi dorit ca noi sa ne masturbam, ne-ar fi facut
    bratele mai scurte.”
    George Carlin
    “Il iubesc mai mult pe Mickey Mouse decat pe orice femeie pe care am cunoscut-o.”
    Walt Disney
    “Sexul este unul din cele noua motive pentru reincarnare.
    Celelalte opt n-au importanta.”
    George Burns
    “Sexul la 90 de ani este ca si cand ai juca biliard cu o funie.”
    George Burns
    “Nimeni nu va castiga razboiul sexelor; se fraternizeaza prea mult cu inamicul.”
    Henry Kissinger
    “Personal, nu stiu nimic despre sex, deoarece am fost maritata tot timpul.”
    Zsa Zsa Gabor
    “Marea diferenta dintre sexul platit si sexul gratis este ca sexul
    platit costa mai putin.”
    Brendan Francis
    “De ce ar trebui sa primim sfaturi despre sex de la Papa ?
    Daca stie ceva despre sex, nu ar trebui sa stie!”
    George Bernard Shaw
    “In America sexul este o obsesie, in alte parti ale lumii este o realitate.”
    Marlene Dietrich
    “Pentru a avea succes la sexul opus, spune-i ca esti impotent.
    Va face tot posibilul sa iti demonstreze contrariul.”
    Cary Grant
    “In loc sa ma recasatoresc, mai bine imi gasesc o femeie care sa nu-mi
    placa si-i dau pur si simplu o casa.”
    Rod Stewart
    “Munca de programator este ca si sexul.
    O singura greseala si trebuie sa platesti pentru ea tot restul vietii.”
    Michael Sinz
    “Prietena mea rade intotdeauna in timp ce facem sex, indiferent de
    ceea ce citeste.”
    Steve Jobs (fondator Apple Computers)

  169. @agnes : pe care vrei sa tzi-o dedic?

  170. @cruela: “Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul. Barbatii pot mima o
    intreaga relatie.”
    Sharon Stone
    are dreptate sharon, ma caracterizeaza partea a doua din spusele ei. despre sharon am auzit candva ca este femeia, in viata, cu cel mai mare iq, oricum ar fi grav.

  171. hai , luatzi-va furculitzele shi mutatzivatzi pe postu nou ca a bagat simona carne proaspat stricata!

  172. @gero : mai jos cu un rand , vroiam sa zic!

    “Exista cateva dispozitive care cresc dorinta sexuala, in special la femei.
    Cel mai important dintre acestea este Mercedes-Benz 500 SL.”
    Lynn Lavner

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint