Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cum ar fi dacă am vorbi toți ca politicienii în campania electorală

Am mai scris despre cum ar fi dacă am vorbi toți ca politicienii. Să vedem și cum ar fi dacă am vorbi toți ca politicienii în campania electorală. Să ne imaginăm, ca și în textul anterior, tot o discuție soț-soție. Data trecută, soția era politicianul, de data asta soția va fi poporul, iar soțul va fi omul politic în campanie electorală:

Soțul-politician: Te iubesc.

Soția-popor: Ce-i cu tine, dragă? Nu mi-ai mai zis asta de acum 4 ani, când mi-ai repetat-o obsesiv timp de vreo 2 luni, după care, până azi, m-ai cam ignorat.

Soțul-politician: Eu te-am ignorat? EU, EU, CARE TE IUBESC CA UN NEBUN?

Soția-popor: Te rog, te rog, nu mai striga așa, ne aud vecinii.

Soțul-politician: Foarte bine, să ne audă. O să ies pe stradă și o să strig în gura mare, vreau să știe toată lumea că nu trăiesc decât ca să te fac fericită. Nu vreau decât să mă sacrific pentru interesul național… ăăă… asta, pentru interesul conjugal.

Soția-popor: Nici nu știu ce să zic, nu sunt obișnuită cu tine așa. Nu știu dacă vorbești serios sau glumești. Nu prea te cred…

Soțul-politician: Dacă nu mă crezi, o să mă sinucid de durere!!!!! Atâta timp cât dragostea vieții mele nu mă crede, nu mai am niciun motiv să trăiesc. TE IUBESC, TE IUBESC, TE IUBESC, simt că îmi pierd mințile de-atâta iubire, înțelegi?

Soția-popor: Hai, te rog, deja mă simt puțin prost.

Soțul-politician: O să-ți cumpăr cele mai frumoase rochii.

Soția-popor: Mi-ar cam prinde bine niște rochii, să știi, cam umblu peticită și ponosită. Nici măcar nu trebuie să mi le cumperi tu, mi le cumpăr singură, doar să nu-mi mai golești portofelul.

Soțul-politician: Ți-am golit eu, vreodată, portofelul? Dimpotrivă, eu ți l-am păzit. În fiecare noapte, am stat lângă el cu pușca, hotărât să împușc pe oricine ar fi îndrăznit să își însușească 10 bănuți. De oboseală am adormit și atunci… au venit și ți i-au furat.

Soția-popor: Cine mi i-a furat?

Soțul-politician:

Soția-popor: Vezi că nici nu știi cine? Cum să mi-i fure altcineva, când îi găsesc mereu la tine? Uite și-acuma, dacă te caut, ai în buzunare 10 de bancnote de câte 100 de lei cu seriile următoare…

Soțul-politician: Stai, stai, lasă seriile, știu cine ți i-a furat. Moș Crăciun ți i-a furat!!! Moș Crăciun ne strică mereu și robineții de la baie, de nu avem apă ca lumea, ne taie căldura, ne mănâncă din frigider mâncarea pe care eu o cumpăr din sudoarea frunții. Moș Crăciun îți face noaptea operație pe creier și îți bagă în cap numai prostii, ca de exemplu asta, că îți iau eu banii. TE IUBESC. Lasă-mă să te fac fericită.

Soția- popor: Mi-ai mai promis asta și nu s-a întâmplat. Poate că ar trebui să ne vedem fiecare de drumul nostru, poate vom întâlni și alți parteneri, cu care ne vom potrivi mai bine.

Soțul-politician: Nu, nu, nu, nu. MINT! MINT!

Soția-popor: Cine minte?

Soțul-politician: CEILALȚI POSIBILI PARTENERI MINT!

Soția-popor: De unde știi tu asta?

Soțul-politician: Știu. Ei îl pun pe Moș Crăciun să îți fure banii și să ne strice robinetele! Tot răul de la ei ni se trage, din cauza lor am avut o căsnicie de rahat!

Soția-popor: Eu credeam că din cauza ta.

Soțul-politician: Nu, nu, din cauza lor. Oculta mondială îi plătește ca să îți distrugă ție viața. Rămâi cu mine, numai eu te pot face fericită.

Soția-popor: Cine e Oculta asta?

Soțul-politician: Cum cine e Oculta? Nu știi cine e Oculta?

Soția-popor: Nu. Cine e?

Soțul politician:

Soția-popor: Zi, dragă, odată cine e Oculta.

Soțul-politician: Oculta e… e… E SOȚIA LUI MOȘ CRĂCIUN!! O nenorocită. TE IUBESC. LASĂ-MĂ SĂ TE FAC FERICITĂ ȘI SĂ AM GRIJĂ DE PORTOFELUL TĂU ÎN CONTINUARE!!!

6 comentarii

  1. Asta e pe stilul rasu’ plansu’ 😎 Ma ia cu dureri de cap si anxietate doar cand ma gandesc ca iaaaaaaaar o sa aflu ca tot ce e rau in mariaj e din vina exului/exei si a lui Mos Craciun. Poate inventeaza o noua melodie pe care sa dansam valsul nuptial, ca de asta m-am cam plictisit.

  2. daa , dar stiti ca sotia aia e cam curva , traieste cu Speranta de vreo 25 de ani . sotul stie asta dar nu-i pasa pentru ca stie ca cele doua nu vor putea sa fie fericite impreuna pentru ca e ilegal 😀

    • ha! dacă află Coaliția pentru Familie…

    • lasa ca si coalitia tot cu japita aia de speranta traieste ca sotul o scoate la un restaurant frumos unde vine lumea buna si se serveste sampanie de-aia scumpa 😉

    • Traieste cu Speranta, dar de fapt f..e Buha, asa ca e clar: e curva, nu sotul politician e de vina!
      Dar am auzit ca Speranta moare ultima. Si pe ea cine o ingroapa? Sotul politician!!!!!!!!!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint