Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

La Sandu Valabilu

Două poze noi trimise de Cosmin Zodilă:

vulturul

valabilu

Vulturul Turbomecanic cic-ar fi o pizzerie brăileană, cu livrare la domiciliu. Probabil că livrările se fac la fereastră, cu elicopterul. A doua, după cum reiese și din poză, e o frizerie. Dacă cumva nea Sandu Valabilu oferă și servicii de cosmetică sau manichiură, pun pariu că pe manichiuristă o cheamă Veta Capabila, iar pe cosmeticiană – Nuți Competenta.

120 comentarii

 1. Design Logo pentru ConstantaVulturul Turbomecanic Despre noiFirma noastra efectueaza tractari auto intern si international 24h capacitate maxima transport 8 tone pe trailer si masini de tractare/transport, transporturi auto oriunde in tara si in Europa cele mai scazute preturi, disponibil contracte pe termen lung.
  Date de contact
  Numele companiei:Vulturul Turbomecanic

  Persoana de contact:Burlacu Nicu
  http://www.bizoo.ro/firme/vulturul/start-0/10/ :mrgreen:
  Asa ca…

  Adresa:Ion ursu 75

  Localitate:Constanta

  Judet:Constanta

  Telefon:0765468613

  Vulturul Turbomecanic

  Informatiile acestei companii nu au fost autentificate si verificate de catre Bizoo.ro
  Numai companiile MaxMember au finalizat procesul de autentificare si verificare.
  Pentru mai multe informatii legate de MaxMember click aici

  Bizoo | Vanzare | Cumparare | Contul meu | Locuri de munca | Ajutor | Contacteaza-ne
  © 2006 Bizoo.ro este o marca inregistrata. Termeni si conditii | Parteneri | Sitemap

 2. Constanta-Vulturul Turbomecanic Despre noiFirma noastra efectueaza tractari auto intern si international 24h capacitate maxima transport 8 tone pe trailer si masini de tractare/transport, transporturi auto oriunde in tara si in Europa cele mai scazute preturi, disponibil contracte pe termen lung.
  Date de contact
  Numele companiei:Vulturul Turbomecanic

  Persoana de contact:Burlacu Nicu
  http://www.bizoo.ro/firme/vulturul/start-0/10/ :mrgreen:
  Asa ca…

  Adresa:Ion ursu 75

  Localitate:Constanta

  Judet:Constanta

  Telefon:0765468613

  Vulturul Turbomecanic

  Informatiile acestei companii nu au fost autentificate si verificate de catre Bizoo.ro
  Numai companiile MaxMember au finalizat procesul de autentificare si verificare.
  Pentru mai multe informatii legate de MaxMember click aici

  Bizoo | Vanzare | Cumparare | Contul meu | Locuri de munca | Ajutor | Contacteaza-ne
  © 2006 Bizoo.ro este o marca inregistrata. Termeni si conditii | Parteneri | Sitemap

 3. @esoape, te cam balbai…..

 4. @frizer : e valabila poza?
  eshti insushi gero intr-o noo prezentare?
  reincarnare de blog?
  spune-mi , nu ma ferbe!
  🙂

 5. Nu,cru,da am pus de trei ori si nu-l lua.Cand l-a luat l-a luat de trei ori.Gata!back to work.Break out!

 6. mda, super original logo-ul fiecaruia. 🙂

 7. era mișto aia cu electrobere craiova

 8. cruela, gero a murit, eu sunt fantoma lui care s-a reincarnat, dar care n-are voie sa vorbeasca prea mult ca da in prostie la fel ca defunctul. problema-i ca n-am suficiente emoticoane care sa ma faca sa par prost pe deplin asa cum insinueaza unii c-ar fi fost saracul, roag-o pe simona sa puna mai multe ca sa-i pot transmite gandurile de acolo de sus pana la capat. emoticonul lui bagatare si punct ro nu-mi place.

 9. Frizeru, cum e pe lumea alilaltă? Poate Gero să ne dea azi prin spiritism numerele de la loto de data viitoare?

 10. 😯 ❓ ➡ 🙁

 11. Simona, dacă adunăm ultimele 15 articole de la mine de pe blog cu ultimele 15 articole de la tine de pe blog, scoatem text cît pentru un sms? Superofertă! Primiţi un sms cu ultimele 30 de articole de pe simonatache.ro şi bleen.ro!

 12. Carol? Bleen? Ice Hot? Martin?

 13. @frize-ro ( sau free_zero?)gand la gand cu bucurie !
  tocmai vroiam sa-i semnalez simonei :
  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/138973/Exista-viata-online-dupa-moarte.html

 14. De ce l-ai băgat pe Bleen la moder….auuughhh

 15. Pardon,alea e gresite :
  7 18 27 16 40 13 12

 16. deci nu-nteleg nici eu cu moderarile astea 🙄

 17. rezolvat, cum ai ajuns la moderare nu inteleg

 18. ia sparge-te un pic liber, sa vedem, merge?

 19. foarte frig in ceruri. free gero!
 20. foarte frig in ceruri. free gero!
 21. Simona e născută pe [admin: băăă!], în anul [admin: băăă!], înaintea [admin: băăă] noastre.

 22. Semăn la IP cu Beţivul Beat? Beţivul Beat e Domnu Nichi???!!!! 😯

 23. Da, bine că m-ai scos de la moderare dar mă [admin: băăă!]

 24. nu semeni, da’ poate am fost e beata de ai ajuns acolo. lasa, sa vezi si tu cum e, ca si io am fost moderata de mi-a venit rau pe tachepedia :mrgreen:

 25. hai sa dam mana cu mana cei cu inima de gheata!

  ii e foame! n-are ce manca in cer.

 26. Ok, m-am enervat. O să dezvălui tot. Şi afacerile cu [admin: băăă!], şi faptul că [admin: băăă!]. Ca să nu mai zic de [admin: băăă!] şi de [admin: băăă!]. Plus faza cu [admin: băăă!]. Şi asta nu e tot. Mai e şi [admin: băăă!], deşi n-am dovezi, dar [admin: băăă!] mi-a zis că [admin: băăă!] şi eu am încredere în [admin: băăă!] cînd îmi spune că [admin: băăă!] şi că [admin: băăă!] şi că [admin: băăă!] şi, evident, că [admin: băăă!]. Deci asta am avut de spus. Şi nu e tot. Dacă mă enervam mai tare o ziceam şi p-aia cu [admin: băăă!] şi cu [admin: băăă!] şi cu [admin: băăă!] şi cu [admin: băăă!].

 27. @geronimus&comp
  ce aveţi de gînd să faceţi, dragii mei, dacă nu vă e cu supărare? o să trîntiţi iar cîteva sute de comentarii aiurea? vine omu’ obosit în timpul serviciului 😛 , vrea să se delecteze un pic şi hop, peste comentarii grămadă, încît nici blogul nu se mai încarcă ca lumea. geronimus era unul din cazurile cele mai elocvente (dacă te consolează, dragă geronimus, nu eşti singurul). ai picat în plasă. dacă reacţionai cu umor, alta ar fi fost situaţia. ai început să te boceaşti şi să cerşeşti milă. ai spus adio şi te-ai întors după două zile, nu te-ai putut abţine. e ca lăsatul de fumat 😉 . tot tu te băgai de multă vreme în replicile dintre alţi comentatori. bruiai. nu doar aici, ci şi pe la istodor. de cîte ori ţi-am zis, geronimus, să nu te bagi cînd mă duelez cu freedom sau cu alţii? iar tu te băgai, nu mă luai în seamă? ă? de cîte ori? ce vreau să spun, că acum două seri nu a fost nimic premeditat. pur şi simplu aşa s-a întîmplat să fie, ai reacţionat prost şi ai picat în plasă. dacă te consolează, nu eşti singurul care mă plictiseşte.
  îmi pare rău s-o spun, dar blogul ăsta s-a construit pe altceva. pe comentarii cu adevărat haioase, pe schimburi tăioase de replici, pe surprinderea “adversarului”. acum s-a ales praful. greu îmi vine să spun ceva haios în şuvoiul ăsta de comentarii aiurea. e totul sec, plat, de parcă aş fi pe nu ştiu ce forum de agăţat gîşte. sînt convins că o faceţi inconştient, dar vă bateţi joc de el. m-am ataşat foarte mult şi de blog şi de simona şi îmi pare rău să văd ce se întîmplă. am senzaţia că nu se mai poate face nimic. singurul lucru pe care nu-l regret este că rămîn, totuşi, cu cîţiva prieteni, oameni de mîna-ntîi. hai, distracţie plăcută, dar nu vă bucuraţi prea tare. nu dispar, însă nu ştiu dacă pot spune mai clar de-atît ce gîndesc.

 28. Gero, lasă vrăjeala! Dă-te jos din baobab!

 29. fie-ti mila! nu da, nu da!

 30. drace, esti egocentric. si patetic. te comporti ca un copil mic. pina faci tu panarama sau chat-room e haios si interesant. cind fac altii acleasi lucru nu-ti mai convine, te plictisesti si incepi cu judecatile de valoare. simona, te rog schimba numele blogului in jurnal roz de cazarma dracului. sa se stie de la bun inceput cine da ordine si stabileste cine are voie sa comenteze si ce se discuta.

 31. Să mă bag, să nu mă bag? Pot să mă cert de peste gard, de la moderare?

 32. Aştept să văd cine cîştigă şi pe final mă bag şi eu de partea învingătorului.

 33. @delia
  salut
  ciao
  ce faceţi
  frecăm menta
  tu?
  wow
  şi
  eu
  serios?
  vă plictisiţi?
  eu mă plictisesc
  mai bine ca voi
  hahaha
  blabla
  lugulugu
  de cîte ori am zis fără bancuri (majoritatea slăbuţe, dacă ai chef, le poţi citi pe forumuri special amenajate), fără chat (au intrat şi alţii şi am făcut greşeala să vă iau apărarea), fără aiureli? sînt unii pe-aici care vorbesc singuri, să se afle în treabă. nu spun nimic, n-o s-o facă niciodată. dar ei sînt obişnuiţi să apese pe nişte butoane. hai să facem mia de comentarii, care vă băgaţi, bă? delia, tu vrei să scot tot? chiar tot? aş supăra prea multă lume şi nu e cazul. pe unii încerc să-i înţeleg şi mă uit cu îngăduinţă la chat-ul lor. bun, mai schimbi o vorbă, ok, nu am nimic împotriva socializării, da’ să ajungi la sute de comentarii complet pe lîngă la fiecare postare mi se pare o tîmpenie. în ceea ce priveşte chat-urile mele, ştii că multe erau “aranjate”, că aveau un scop? poate ai uitat…

 34. Na, că mi-a rămas commentu-n în gât! Ptiu, drace!

 35. Chat-room,nechat-room, ce facem cu http://www.viataprinbalonulroz.blogspot.com.?
  Astia sunt rudele roz ale Simonei?

 36. esop
  păi mergeţi acolo şi faceţi chat. sau nu vă place? e blogspot, e mai greu să comentezi, tre’ să munceşti pînă scrii un” ciao”…

 37. cu iq-ul la control, mama lor de nenorociti!

 38. Ahaaaa! Simona, să înţeleg că pe mine m-ai filtrat la moderare după iq, nu după ip!!!

 39. băi, geronimus, cînd victoriţa sărea şi ne făcea pe toţi proşti ai fost singurul care ai cerut banarea şi te-ai bocit. victoriţoooo! unde eşti să mă mai faci prost ca pă timpuri?

 40. Nu sînt reguli. Nici chat-ul nu e rău în sine. Poţi comenta orice, oricînd, de oricîte ori. Singura regulă e umorul. Poţi să fii offtopic, să bagi 300 de comentarii absurde, incoerente, copypaste-uri din Libertatea sau Năstase, semne de punctuaţie, emoticoni, orice, însă… Aici e greu de explicat. Umorul n-are o definiţie, n-are reţete, n-are reguli, îl recunoşti şi gata.

 41. Era Veronica, nu Victoriţa.

 42. daca jigneste pe toata lumea fara argumente, mi se parea normal sa fie evacuata de pe blog.

 43. Daţi filmul cu Veronica înapoi. Nu prea sună a fană Badea.

 44. veronica, corect. jignea pe toată lumea, dar tu ignori contextul postării respective. dacă îţi aduci vag aminte, mircea badea spusese despre patapievici că e prost. creieraşul tău inteligent n-a fost capabil să guste gluma. dă-ţi o palmă mai tare peste frunte, poate ţi se învîrt nişte rotiţe. sau nu-ţi da, că se învîrt în direcţia greşită. las-o baltă.

 45. tinere, la inceput am gustat umorul, dar dupa cum s-a putut vedea limpede, “prostuiala” dadea in nesimtire. inceteaza sa mai faci astfel de glumite, am facut gradinita impreuna?

 46. nu, între timp eu am făcut şi şcoala profesională, am un job…

 47. Simona şi-a făcut mail de simonatache maimuţă punct ro.

 48. Mă duc să mănînc. Să nu iasă cu sînge cît sînt eu la masă, că sînt cam silos.

 49. Şi nici după aia că sînt şi cam milos.

 50. nu vreau sa ma cert. tre sa vina lumea de la servici si n-avem cu ce sa-i servim.

 51. Însă nu sînt nici chiar atît de silos şi nici atît de milos încît să tăceţi toţi din gură. Sau v-a băgat Simona pe toţi la moderare, vă bate la palmă şi vă ceartă? Simona, ţine-i acolo, vin eu cu cele 12 personalităţi ale mele şi vei avea garanţia unor comentatori briliant de inteligenţi.

 52. Astept lista cu cei care detin monopolul umorului ,inteligentei si bunului gust..daca ma calific,bine,daca nu, asteptam ca standardele sa coboare mai jos.
  Ramaneti sanatosi, sper ca macar cititul sa ramana la liber.

 53. @delia : ai lav iu! 😳

 54. @pizdoznice : cu respect \; mise pare firesc sa fii detinatorul adevaraului apsolut! ca doar d-aia eshti talpa iadului! pt ca eshti suprem!
  dar , precum vezi , evit cu obstinatie sa-ti spun numele , pt ca nu cred nici in nume , nici in personaj!
  asta nu inseamna ca nu poti sa te manifesti in continuare pa blog, dar pt ca nu esti intotdeuna pe gustul meu!cica ar fi o tzara libera! :mrgreen:

 55. @sandmane : ai auzit de vorba aia din batrani traducatori : erare humanum est, perseverare diabolicum? :mrgreen:

 56. revin peste 20 de minute. chiar am ce să răspund fiecăruia.

 57. daca stau sa ma gandesc ( cu mana care mi-a mai ramas libera) cel mai mare aflux de comentatori l-a adus insasi veronica; acea veronica ontopicoasa, despre care se vorbea mai sus, si care a mai sarit si ea, draga de ea, calul, ca orice comentator care se respecta!

 58. cine taie bilete la intrare?
  simonaaaaaaaaaaaaaaa? 😛
  chiar ajungem la mia aia azi!
  daca shi-a bagat pizdoznicu coada!
  ca coarnele e la tine! 😉

 59. @pizdoznice : vezi ca am dat drumu la cronometru!

 60. Şi nu vă mai smiorcăiţi şi nu mai faceţi pe victimele. Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar noi am fost cei care ne-am retras şi voi cei care aţi rămas. I-aţi mai văzut pe Guţă, badmf şi aurelian pe aici? Şi lista poate continua. Şi monopolul vă aparţine şi nv-a aparţinut. Mi se pare ciudat ca unul care are 14 000 de comentarii într-o săptămînă să-l acuze pe dracu (cu 5 comentarii pe lună) că e dictator.

 61. @tolo: cine se smiorcaie si cine face pe victima? am nevoie de traducere!

 62. Incurca-i drace! Ca-n politica :mrgreen:

 63. @cruelo: Gandesc!Daca tu esti Devila,that mean esti nevasta lu pidosnicu,paaaeeaaii as faceti:va giugiuliti in public? :mrgreen: Diabolic 😈 Sa moara ailallti da oftica 👿

 64. Voi. “Nedo ne dă afară, nedo e dictator.” V-aţi superlăbărţat de cîteva luni încoace. Nu păreţi a fi daţi afară. E ok, oricine poate comenta cum vrea, unde vrea, de cîte ori vrea, ce vrea. Singura în măsură să stabilească cînd “enough is enough” e Simona. Dar de aici şi a face pe victima în faţa unora care au două comentarii pe săptămînă e cam mult. Poate că @dracu e prea serios acum, prea dur şi nedrept, poate greşeşte ţintele însă un sîmbure de dreptate are. De cîteva luni încoace coemntariile de pe simonatache.ro sînt teribil de plictisitoare. N-ar fi grav dacă n-ar fi atît de multe şi atît de insistente.

  PS. Nu mă puneţi să zic care voi. Acuma văd şi eu.

  PS2. Să nu mă acuzaţi şi pe mine că sînt egocentric, dictatorial şi vă dau afară. Sînteţi aici, rămîneţi aici, eu am preferat să mă retrag. Însă vă zic în calitate de cititor (din ce în ce mai sporadic) al blogului: comentariile sînt inacceptabil de plictisitoare. Comentariile sînt destinate publicului şi trebuie să respecte aceleaşi condiţii ca şi articolele: să fie interesante şi relevante pentru public. Erau cîndva comentarii aici la care mă tăvăleam pe jos de rîs. S-au dus. Unii dintre comentatorii cu umor au plecat, alţii au rămas dar le-a cam plecat umorul. A comenta nu e obligatoriu şi nici nu e un apanaj al plictiselii acasă sau la serviciu.

 65. Decît 670 de comentarii la care intri în moarte clinică de plictiseală mai bine un badmf sau un guţă, nu?

 66. @tolontane ( ca vad ca lu pizdoznicu i-au confiscat ceasu’)
  nu zici rau ce zici , numa nu m-am prins cine face pa victima….
  dar nu insist , ca crestem nr de comenturi si plictisim publicu’
  si stii ca io sunt de parere ca trebe sa dati cate putin s-ajunga la toata lumea! :mrgreen:

 67. pot să demonstrez că nu se va întîmpla nimic? că veţi continua în exact acelaşi stil?
  cruella, ai dreptate, e o ţară liberă, dar nu despre asta vorbim aici. liberă eşti şi tu, liber sînt şi eu. vorbeam despre blogul simonei. despre cum a căzut calitativ, în special la comentarii, comparativ cu primele luni. de fapt, am senzaţia că nici simona nu este în formă tot din cauza asta. ca să scoţi ceva bun, ai nevoie de feedback. luaţi lunile octombrie, noiembrie, decembrie şi vezi ce e acum. un comentariu sau un schimb de replici bune se pierd în noianul de bancuri pe care le pui tu şi alţii, în hihihihahaha, în vorbăraia fără rost a ta şi a altora, inclusiv a “americanilor” (n-am vrut să mă refer direct şi la ei, pentru că încerc îi înţeleg, oarecum. unii sînt tipi inteligenţi, pe care îi admir, dar sînt departe de ţară, posibil că nu prea comunică cu alţi români, au rămas ataşaţi, totuşi, de românia, în fine, e mai complicată situaţia lor).
  întreb: vă place mocirla asta, pe care o creaţi / o creăm inconştient? mie nu! şi s-o spun, că trăim într-o ţară liberă, ce naiba?

 68. @totlontane : vrei sa zici ca de-acum incolo ne shi perchezitioneaza corporal ( fie si sumar ) la intrarea pe blog?

 69. @pizdoznice: nu stiam ca sunt o persoana asa de importanta in viata ta! 😳
  nu stiu daca sa ma duc sa ma imbat de fericire sau sa-mi tai venele de durere! :mrgreen:
  io zic sa stai la intrarea pa blog shi sa dai extemporal:sa intre numa cine poate posta pe gustu tau, shi are pasaport valabil da blog!
  LOL
  sau si mai bine ROFL ( sau asa ceva….)
  mai zi!

 70. @nedo : in traducere : respect parerea ta , dar eu am alta!
  asta nu inseamna ca vreuna dintre ele ( a mea , sau a ta) e shi buna! 😀

 71. sau…..universal …valabila! :mrgreen:

 72. @ pidosnicu
  1. orice blog are perioade si perioade (vara intra oricum mai putini).
  2. orice blog se mai si reinventeaza, cam ca o emisiune Tv care dureaza mai multe sezoane
  3. parca in perioada (oct-dec) de care amintesti temele erau foarte variate
  4. eu sunt prost
  5. m-as da in masina de spalat pe stoarcere.

 73. @danko : ai lav iu!
  ( ti-ash pune bancu cu ” shi io sunt tot curva da’ n-am vocabular”, da’ face pizdoznicu infract shi e pacat!)

 74. danko,
  1. vara, pe blogul simonei, durează de prin februarie.
  2,3. cînd am avut vreo sugestie sau critică care să o vizeze direct, i-am spus simonei. uneori aici, alteori în privat. asta cu reinventatul e o altă poveste, nu ţine doar de simona. trebuie să ai şi pentru cine să-l reinventezi. am vorbit mai sus despre feedback.
  4. ai greşit postarea.
  5. n-am înţeles

 75. @cru
  curv si eu
  de exemplu: bancurile pe blog nu-mi plac, linkurile catre melodii imi put dar, pentru ca nu le suport, citesc doar ce-mi place.
  si-mi pun semne de carte, asa cum stii, comentariile mele.

 76. @danko : hhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  iar imi place cum gandeshti!
  incep sa ma ingrjorez! 😳
  ps : si pa mine ma enerveaza bancurile pa care le shtiu deja….. :mrgreen:

 77. @pidosnicu
  1,2,3,4 as raspunde pe mail, da’ n-am mailul tau.
  5. pentru ca m-am bagat.

 78. alo…112 😕

 79. tolontan. eu nu zic ca in esenta tu si dracu nu aveti dreptate. sunt si eu pe blogul asta de pe la inceputuri si stiu cum era. si mie comentariile mi se par extrem de plictisitoare de multe ori. nici mie nu-mi plac bancurile si povestile despre hochei si pesti. mai citesc si eu, ca si tine, comentariile unora. si comentez mai rar, asta depinzind si de topic. dar nu mai poate fi cum a fost anul trecut. dar daca nu-mi plac topicul sau comentariile imi vad de treaba mea.
  drace, n-am uitat, da asta nu inseamna ca imi plac intotdeauna.

 80. Legea lui Liehling: Daca iti dai toata osteneala, cu siguranta izbutesti sa-ti tragi un sut in fund.

 81. @delia : ti-am spus! si daca nu ti-am spus iti repet : :mrgreen:
  ai lav iu!

 82. cam tarziu, da’ aparui si io.
  bre, nedormite, hai sa fiu direct, ca personalu’ de ciorogarla. sunt crescut la tara, culmea, fara pic de bun simt, asadar n-o sa-mi prea pese de cele comentate de domnia ta ulterior. ne nastem din pisica si soareci mancam, cel putin io. ca mai pui si ceapa, ca nu, gura-ti va puti oricum de nu te speli pa dinti.
  tu crezi ca iasti incarnarea umorului la superlativ?!!! doar cativa au avut parte de asa ceva, da’ si aia murira. intru de ceva vreme pa ast blog, site sau cum vriai sa-i zici. ei, si? ma vazusi dand pa spate de umoru’ maretiei dumitale? am comentat io despre ceea ce poti sau a-i putea? nu! de ce, pen’ ca nici nasturii de la iegari nu mi se indoaie de tine!? si tu ai zile bune, ori rele, cand reusesti sa spui ceva, sau cand razi doar tu, in fata oglinzii. sper sa nu-ti visezi replicile, pen’ ca-n somn e posibil sa te doara. de ce sa nu lasam noi lumea sa fie deschisa, sa se exprime asa cum stie, sa polemizeze asa cum a fost invatata? crezi ca poti schimba pa cineva, ai asa puteri? crezi ca ar fi ok sa te cetim numa pa tine? imi miroase a monopol, sa nu zic a dictatura ieftina.
  daca simonei i se va parea ca nu mai are succes, ori va inchide, ori va incerca sa schimbe ceva.
  mai sunt multe de zis, da’ de-abia iesii din sut si trebe sa merg la dus, ma manca jegu’ mai tare decat unele critici nefondate.

  ps: pa blogul tau cate comentarii aduni? chiar si impertinente?

  cere si ti se va da, scria intr-o carte a cartilor…

 83. @chatule : daca faci un fan club chat noir, pune-ma pa lista! prima! 😉
  adica : ai lav iu! 😳

 84. Incepem emisiunea cu un citat “celebru”. Atentie Cliseu, C mare:

  “The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth.” – Niels Bohr, prieten bun cu Einstein, de discutii in contradictoriu.

  Adevaruri profunde nu exista … decat in matematica si in mintea lui Vanghele si Vadim. Adevaruri d-astea mai lumesti sunt la fel de absolute ca si ciorba de varza cu tiramisu.

  Discutiile in contradictoriu fac bine’n relatii de orice fel. Daca nu fac bine sau sunt prea multe atunci nu-i cu love si e cu cat ne iubim noi in recreatia mare la scoala.

 85. Da, intradevar firma Vulturul Turbomecanic e in Braila si livreaza pitza la domiciliu … Am un bon de la ei :mrgreen:

 86. Marcel din Busteni

  M-am tuns la nea SANDU cand locuiam in zona faur , omul e o legenda vie , bea bere ragaie si te tunde , fost sudor la uzinele FAUR , tunde de prin clasa a-4-a cand isi tundea chiar si profesorii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green