Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Electrocutata, mâine-i gata

Se dă această știre:

electrosocuri

După care se dă această întrebare: În România, pe cine-ați electrocuta un pic?

Eu, pe oamenii nesimțiți spre foarte nesimțiți. De exemplu, pe ăștia.

15 comentarii

 1. Da’ dacă-l electrocutezi și se cutează/șifonează, trebuie și călcat oleacă, da? Rețeta e din revista “Electrocutezătorii”, da?

 2. io m-am sculat cu fata la cearshaf, shi am constatat, colac peste pupaza ca mai e si luni pe deasupra! asa ca ash electrocuta …pe multzi! :mrgreen:
  cum era aia :” de mai voi scula, pre multzi voi electrocuta? ” 😈

 3. eu mă electrocutez singur.
  dar l-aş electrocuta pe dobrovolschi pentru că nu pune şi videoclipul de la “rammstein pussy”.

 4. ‘eatza! Sa’mana! Ce bine-i de colacu’ ala! Si nici pupeza n-o duce mai rau. Bina ca s-a intamplat in autobuz, ca daca era in troleibuz… baietii nu mai foloseau pistolul; treceau direct la linia aeriana.

 5. nicolae, am rezolvat problema. treci la cealaltă postare ca să rîzi de mine

 6. aaa, in afara de vadim?
  pe topirlanoii din real care nu stiu sa spuna “pardon” sau “scuzati” nici inainte nici dupa ce intra cu tot cosul in tine. daca aveam simbata un electrosocuitor din ala in mina anesteziam jumate de magazin

 7. pe babele din moghiros, care traverseaza numai cand au rosu si trec masini. si scapa de fiecare data.

 8. io creca un glonte ie mai ieficient 🙂

 9. Laissez-faire: subiectii se electrocuteaza in ultima vreme de capul lor, se izbesc tot singuri de stalpii de pe marginea drumului… Eu zic sa mai asteptam putin, oricum o sa vina apa mare de la poli…

 10. @nedo! eu nu rad decat de mine. Cateodata ma tavalesc pe jos de ras. M-as tavali si pe sus dar inainte trebe sa trec prin Tibet. Cu o curva de masina trebuie sa te comporti ca si cu o curva de telefon! A mea, curva de telefon de serviciu, nu stie sa se comporte altfel decat urat. Nu are vorbe bune, fapte bune, informatii bune! Daca masina trebuie dusa la strungar (sa-i faca bucsile alea de la mecanism), telefonul trebuie dus la psihanalist sau la psiholog. Nu stie ce vrea! Acu’ de pilda ma ocup de nea Aristotel care a incercat pe jos fiind, sa taie calea la un Mertz care se grabea si el. I-am sunat ba pe unii, ba pe altii sa mai primesc informatii si canci!

 11. Ar fi prea periculos sa folosesc un pistol cu electrosocuri… Daca “inamicu” scoate o sabie, sau un pistol, pistol?
  Apoi, mie n-are voie sa-mi vina sa electrocutez pe nimeni, organul trebuie sa ia decizia, si s-o puna in aplicare.

  Altfel, as lua fiecare personaj din atlasul de mitocanie si i-as administra un shoc, doua, sau trei, in functie de gravitatea faptei.

 12. Basescu: un shoc.
  Geoana: un shoc.
  Crin: un shoc.
  Becali: un shoc.
  Oprescu: un shoc, lung.
  Vadim: cinci, ca-i obisnuit.

 13. un electrosoc de la distanta, pt animalele care dau flashuri in oras, cind se merge in coloana. si inca pt aia care se baga in fata la bariera si trec imediat ce trece trenul. evident, si pt aia care arunca gunoi din masina. sint prea multi, e greu sa faci o ierarhie

 14. l-as electrocuta pe basescu,poate-si da si el seama ca e penibil si ne face de rusine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green